Sentralt

Friday, 12 August, 05:22

Nyheter om Sentralt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 09:10

Krever 45 millioner kroner av Oslo kommune

Entreprenøren som bygget Løren skole for Oslo kommune, krever nesten 45 millioner kroner etterbetalt, skriver Estate Nyheter. Årsaken er uenighet om sluttsummen. Kontrakten for jobben var på 162 millioner, men entreprenøren hevder prisen ble langt høyere.

Aftenposten - 28 jun 22 kl. 21:58

PST jobber på spreng for å få oversikt. Sentralt er et ekstremt islamistisk miljø.

Det jobbes fortsatt på spreng med å få oversikt etter masseskytingen i Oslo. Sentralt er et ekstremt islamistisk miljø..

NRK - 05 aug 22 kl. 20:37

Dobbeltdrapet: Siktede mistet lokalt behandlingstilbud

45-åringen som er siktet for drapene på et ektepar på Otta har i 25 år vært inne og ut av psykiatrien. Et Sentralt tilbud for psykisk syke i hele Nord-Gudbrandsdalen, Bredebygden, har samtidig gradvis blitt bygget ned. Behandling ved Bredebygden var delvis grunnen til at mannen kom til Otta på begynnelsen av 2000-tallet, melder VG.

NRK - 05 aug 22 kl. 05:37

Trump-støttet kandidat vinner i Arizona

Kari Lake som støttes av ekspresident Donald Trump, har vunnet det republikanske primærvalget til guvernør i Arizona. Lakes seier er et slag for den republikanske ledelsen i Arizona, som ønsker å se mer mot framtiden enn fortiden, og hadde satset på den mer moderate Karrin Taylor Robson. Lake har gjort de falske påstandene om valgfusk til et Sentralt element i sin valgkamp..

NRK - 05 aug 22 kl. 05:37

Trump-støttet kandidat vant i Arizona

Kari Lake som støttes av ekspresident Donald Trump, har vunnet det republikanske primærvalget til guvernør i Arizona. Lakes seier er et slag for den republikanske ledelsen i delstaten som ønsker å se mer mot framtiden enn fortiden, og hadde satset på den mer moderate Karrin Taylor Robson. Lake har gjort de falske påstandene om valgfusk til et Sentralt element i sin valgkamp..

NRK - 04 aug 22 kl. 05:32

Norge og Storbritannia i diplomatisk strid om kvinners rettigheter

Norge og flere andre land nekter å underskrive en internasjonal erklæring om religionsfrihet og likestilling. Grunnen er at Storbritannia har endret teksten. Ifølge Vårt Land har dette ført til en diplomatisk strid mellom Norge og Storbritannia.

NRK - 01 aug 22 kl. 18:03

Psykisk helse Sentralt i Matapour-saken

Forsvarerne vil avklare om siktede har fått tilstrekkelig helsehjelp, siden han har hatt diagnosen paranoid schizofreni. Matapour tok livet av to og skadet 21 da han skjøt mot flere utesteder i Rosenkrantz' gate i Oslo natt til lørdag 25. juni i år under Pride-måneden..

NRK - 28 jul 22 kl. 02:05

Minst 18 drept i angrep i Mali

Minst femten soldater og tre sivile er drept i det Malis hær beskriver som koordinerte terrorangrep i landet. Angrepene som ble rapportert onsdag, er de foreløpig siste i en lang rekke av voldelige hendelser i landet. I Kalumba.

NRK - 25 jul 22 kl. 15:37

Buss styrtet utfor bru i Kenya – 30 omkom

Minst 30 personer mistet livet da en buss styrtet 40 meter ned i elven Nithi Sentralt i Kenya søndag kveld. Bussen kjørte utfor da den var på vei over ei bru. 20 mennesker døde på stedet, mens fire døde på sykehus, og ytterligere seks omkomne ble funnet mandag.

NRK - 24 jul 22 kl. 20:30

Skyting i Christiania i København

Politiet rykket søndag ut til den såkalte fristaden Christiania i København etter meldinger om skyting i hovedgata Pusher Street. Ingen skal ha blitt skadd. Totalt ble det avfyrt tre skudd i Pusher Street, opplyser politiet i København.

NRK - 23 jul 22 kl. 08:35

Missilangrep i Kirovohrad

13 russiske missiler traff lørdag en militær flyplass og jernbaneinfrastruktur i fylket Kirovohrad Sentralt i Ukraina. Det sier guvernør Andriy Raikovych, ifølge AFP. Ifølge guvernøren er flere mennesker drept og såret i angrepene.

NRK - 23 jul 22 kl. 08:35

Ukraina: Tre drept i russisk angrep

13 russiske missiler traff lørdag en militær flyplass og jernbaneinfrastruktur i fylket Kirovohrad Sentralt i Ukraina. Det sier guvernør Andriy Raikovych, ifølge AFP. Ifølge guvernøren ble minst tre mennesker drept.

Aftenposten - 17 jul 22 kl. 18:48

Flyttes inn på midtbanen: Slik starter RBK

Edvard Tagseth tar plass Sentralt på banen, mens Carlo Holse skyves opp..

NRK - 29 jun 22 kl. 07:59

Kamp om parkeringsplass endte med gigantbot

Kvinnen ble rasende da en bilist kuppet parkeringsplassen hun holdt av på Storosenteret i Oslo. Nå er hun dømt til å betale 45.000 kroner i bot og erstatning.

Aftenposten - 29 jun 22 kl. 07:38

Uavklart om siktede tok medisiner. Det kan bli Sentralt for spørsmålet om han kan straffes.

Gjerningspersonen har en lang historie med psykiske utfordringer. Det er fortsatt uavklart om han var medisinert da han….

Aftenposten - 28 jun 22 kl. 21:58

Løst sammensatt nettverk med internasjonale koblinger. Dette sier PST om det ekstreme islamistiske miljøet.

Det jobbes fortsatt på spreng med å få oversikt etter masseskytingen i Oslo. Sentralt er et ekstremt islamistisk miljø..

NRK - 28 jun 22 kl. 15:44

Nato skal kutte utslipp

Tirsdag innledes Natos toppmøte i Madrid. Håndtering av klimaendringene blir et Sentralt tema under møtene som skal foregå de neste dagene. Under åpningstalen presenterte generalsekretær Jens Stoltenberg at Nato-landene skal redusere sine militære utslipp av karbondioksid med 45 % innen 2030.

Nyhetspressen - 28 jun 22 kl. 13:45

Metaverse og Web 3.0 – overgang til nye webteknologier

I 2022 er internett og skytjenester et Sentralt utgangspunkt for praktisk talt alt som skjer i hverdagen, fra banktjenester til underholdning. Derfor er det også viktig å følge med på hva som egentlig skjer med teknologier som «metaverset» og «Web 3.0».

NRK - 27 jun 22 kl. 19:06

FN fordømmer kjøpesenter-angrepet i Ukraina

Minst ti personar blei drepne då kjøpesenter i Krementsjuk, Sentralt i Ukraina, blei treft av russiske missil. Det opplyser guvernør Dmitro Lunin ifølge Reuters. Minst 1000 personar skal ha vore i senteret då det blei treft.

NRK - 27 jun 22 kl. 16:37

Russisk rakettangrep traff kjøpesenter

Et kjøpesenter i byen Krementsjuk Sentralt i Ukraina skal være truffet av russiske raketter. På kjøpesenteret skal rundt 1000 personer ha befunnet seg. Det skal være flere drepte, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - 24 jun 22 kl. 12:22

Forsvarer: Bråthen har akseptert dommen

Espen Andersen Bråthen hadde fredag tatt stilling til dommen om overføring til tvungent psykisk helsevern. Forsvareren sier han ikke vil anke. Det er advokat Elling Dahl, som var medforsvarer under rettssaken mot Bråthen i Buskerud tingrett i mai, som fredag kommenterte dommen.

NRK - 22 jun 22 kl. 10:31

Regjeringen vil overta myndigheten til å legge ned studiesteder

Regjeringen overta myndigheten til å legge ned studier og avvikle profesjonsfag med stor regional betydning. Det kommer fram i en høring om endringer i universitets - og høyskoleloven, som går ut 22. juni.

NRK - 20 jun 22 kl. 19:08

Over 100 sivile drept i Mali

Over 100 sivile er drept de siste tre dagene i landsbyer Sentralt i Mali. Det opplyser lokale tjenestemenn og en regjeringenskilde, ifølge AFP. De sier jihadister står bak angrepene..

NRK - 20 jun 22 kl. 19:08

Over 130 sivile drept i Mali

Over 130 sivile er drept de siste tre dagene i landsbyer Sentralt i Mali. Det opplyser regjeringen på mandag, ifølge AFP. De hevder jihadister står bak angrepene..

E24 - 13 jun 22 kl. 21:17

Langvarig konflikt i arbeidslivsgigant: «Lederne fremstår gjensidig illojale»

En rekke direktører og ledere har sluttet i arbeidsgiverorganisasjonen Virke etter en årelang konflikt. Toppsjef Ivar Horneland Kristensens lederstil er et Sentralt tema i konflikten – og i to varsler..

VG - 13 jun 22 kl. 20:50

Langvarig konflikt i arbeidslivsgigant: «Lederne fremstår gjensidig illojale»

En rekke direktører og ledere har sluttet i arbeidsgiverorganisasjonen Virke etter en årelang konflikt. Toppsjef Ivar Horneland Kristensens lederstil er et Sentralt tema i konflikten – og i to varsler..

Klartale - 13 jun 22 kl. 10:12

Hetebølge i både Spania og USA

I deler av Spania var det nær 43 grader varmt søndag. Årsaken er varm luft fra nord i Afrika. Det er varmest i sørvest og Sentralt i Spania.

NRK - 13 jun 22 kl. 09:02

Medlemmer av Irans luftstyrker mistet livet

To medlemmer av den iranske Revolusjonsgardens luftstyrker har mistet livet i separate hendelser i landet. Omstendighetene er uklare. Det er det iranske nyhetsbyrået Fars som melder om dødsfallene.

NRK - 09 jun 22 kl. 06:05

10 døde i voldsomt regn i Kina

Minst ti mennesker er døde i Hunan-provinsen Sentralt i Kina, der det har kommet rekordmye regn. Siden regnværet startet 1. juni har 286.

NRK - 08 jun 22 kl. 01:11

Fem tenåringer drept i Mexico

Væpnede menn skjøt og drepte fem videregåendeelever og en voksen kvinne på gata i Barrón Sentralt i Mexico, opplyste politiet tirsdag. Gjerningspersonene skal ha åpnet ild mot elevene, som var mellom 16 og 18 år gamle, mandag kveld. De drepte var tre gutter og to jenter.

NRK - 03 jun 22 kl. 18:38

FN-soldater drept i Mali

To FN-soldater ble drept og to andre såret da de ble rammet av en bombeeksplosjon i Mali fredag. Det opplyser en talsperson for den fredsbevarende FN-styrken Minusma på Twitter. Soldatene tilhørte den egyptiske kontingenten i styrken og ble rammet av en bombeeksplosjon Sentralt i Mali.

NRK - 25 apr 22 kl. 00:31

Ni raketter mot by Sentralt i Ukraina

Ni russiske raketter slo ned i byen Krementsjuk, som ligger Sentralt i Ukraina, søndag, ifølge den regionale militæradministrasjonen. – Ni russiske raketter har allerede truffet infrastruktur i Krementsjuk i kveld, sier Dmytro Lunin, som leder Poltava-regionens militæradministrasjon, ifølge CNN. Lunin har ikke oppgitt detaljer om konsekvensene av rakettangrepene, skriver NTB..

Aftenposten - 02 jun 22 kl. 06:50

I natt flyttet han grenser. Noe av hemmeligheten ligger i farens spesielle egenskap.

Hva er hemmeligheten bak Casper Ruuds (23) suksess? En viktig medhjelper peker på noe Sentralt..

E24 - 21 apr 22 kl. 09:06

Hotell i Buenos Aires og en garasje på Lysaker med plass til 18 biler. Dét sto Sentralt da eks-milliardæren tapte i retten.

Et hotell i Buenos Aires og en underjordisk garasje på Lysaker med plass til 18 biler. Dette sto Sentralt da den tidligere milliardæren Pål Borgersen tapte sin sak mot skattemyndighetene..

NRK - 24 maj 22 kl. 13:45

Fakta om løsningen i kommunal sektor

* LO kommune, Unio kommune, YS kommune, Akademikerne og KS er enige om en avtale med en ramme på 3,84 prosent i kommuneoppgjøret. * Det vil gi alle ansatte et Sentralt tillegg på mellom 12.000 og 16.

NRK - 23 maj 22 kl. 07:15

Overgrepsskandale i København domkirke

En Sentralt ansatt i København domkirke anklages ifølge Berlingske for å ha misbrukt et barn i flere år. Den som anklages skal også ha krenket unge menn med tilknytning til kirken, ifølge avisen. Biskopen, domprosten og menighetsrådet skal ha visst om anklagene, men personen skal likevel ha få beholdt jobben sin i årevis..

Dagbladet - 18 maj 22 kl. 05:47

Dette blir Sentralt

Nå starter rettssaken mot Espen Andersen Bråthen (38), som drepte fem personer i Kongsberg..

Klartale - 16 maj 22 kl. 13:03

Problemer med kortbetaling i hele Norge

– Det virker som det er noe mer Sentralt. Flere apotek og dagligvarekjeder opplever det samme, sier Haldor Bing Lorentzen til VG.Han er pressevakt hos Vinmonopolet.

VG - 13 maj 22 kl. 16:38

SIM-kort-mysteriet: Styrket tro på at gjerningspersonen har hatt kontroll på Sentralt telefonnummer

Politiet har etterlyst kjøperen av et telefonnummer er som knyttes direkte til planleggingen av Anne-Elisabeth Hagens forsvinning. Nå er de styrket i troen om at en gjerningsperson har hatt en form for kontroll eller kunnskap om nummeret..

NRK - 12 maj 22 kl. 15:06

11 døde i flystyrt i Kamerun

11 personer mistet livet da et fly styrtet i et skogsområde Sentralt i Kamerun. Det melder den statlige radiokanalen CRTV. Kanalen melder at det var ingen overlevende etter ulykken..

NRK - 10 maj 22 kl. 09:38

Tror på styrket forsvarsevne med Nato-medlemskap

Sveriges forsvarsminister Peter Hultqvist mener at Nordens samlede forsvarsevne vil bli styrket hvis Sverige og Finland går inn i Nato. Han mener det vil være svært nyttig at de nordiske landene får på plass en felles forsvarsplanlegging. – Grovt sett vil effekten bli at vi utnytter hverandres styrker og utfyller hverandre fullt ut og dessuten gjennomfører en operativ planlegging.

Aftenposten - 09 maj 22 kl. 18:00

En uke på overtid: Klæbo-floken er fortsatt ikke løst

Fortsatt er det et Sentralt spørsmål som ikke er besvart i Klæbo-saken: Hva skjer med smøreren Frode Pedersen?.

NRK - 06 maj 22 kl. 19:56

Minst åtte døde i eksplosjon på Cuba

Minst åtte omkom og rundt 30 ble skadd i en voldsom eksplosjon i et luksushotell i Havanna, opplyser landets presidentkontor. Meldingen om dødstallet er lagt ut i en Twitter-melding fra kontoret. De skriver at eksplosjonen sannsynligvis ble forårsaket av en gasslekkasje.

NRK - 06 maj 22 kl. 15:33

Ukrainske bønder får 50 millioner fra Norge

Norge gir 50 millioner kroner til ukrainske bønder via Den europeiske banken for gjenoppbygging og utvikling (EBRD). Ukrainas matproduksjon har stor betydning for matsikkerheten til mennesker i en rekke land. For å sikre fortsatt jordbruk øker Norge derfor støtten til ukrainske bønder.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com