Scott

Saturday, 23 September, 19:49

Nyheter om Scott

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 maj 23 kl. 20:14

Tim Scott går offisielt inn for å bli republikanernes presidentkandidat

Tim Scott (57), den eneste svarte senatoren for det republikanske partiet i USA, har lansert sin kampanje for å bli partiets presidentkandidat ved neste års valg. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Scott, som er senator for Sør-Carolina, kunngjorde før helgen at han kaster seg inn i valgkampen.

NRK - 30 jun 23 kl. 08:18

Rapperen Travis Scott blir ikke tiltalt for konserttragedie

Den amerikanske rapperen Travis Scott blir ikke tiltalt for konserttragedien som kostet ti mennesker livet under Astroworld-festivalen i Houston i Texas i 2021. En storjury i delstaten Texas har blitt enige om at det ikke skal reises tiltale mot Scott, hvis egentlige navn er Jacques Berman Webster II. Om lag 50.

NRK - 29 jun 23 kl. 20:20

Storjury vurderer tiltalte mot Travis Scott etter konserttragedie

Rapperen Travis Scott kan bli tiltalt for konserttragedien i 2021 der ti døde og tusenvis ble skadd, opplyser Scotts advokat til Reuters. En føderal storjury møtes torsdag i Houston for å snakke om saken, men det er uklart om de vil avgjøre å eventuelt ta ut tiltale i løpet av dagen, sier advokat Kent Schaffer til nyhetsbyrået. Både Scott og andre som var med i planleggingen av Astroworld-festivalen der ulykken skjedde, har blitt etterforsket.

NRK - 29 jun 23 kl. 23:19

Storjury vil ikke tiltale Travis Scott

En storjury i Texas i USA har avvist å tiltale rapperen Travis Scott etter at 10 mennesker døde da det oppsto panikk blant publikum på en konsert i Houston i 2021. Rundt 50.000 mennesker var til stede på Astroworld-festivalen der ulykken skjedde.

VG - 03 sep 23 kl. 12:12

Scott (12) fikk hummer på kroken i Oslofjorden: – Jeg ville spise den

Scott Wilkens Henschien (12) er en ivrig fisker til tross for sin unge alder. Fredag kveld dro han opp en hummer på kroken fra Lysaker brygge, før han slapp den rødlistede fangsten tilbake i havet..

Aftenposten - 08 sep 23 kl. 22:37

Ny norsk smell: Skottland stormer videre mot EM

(Kypros – Skottland 0–3) Scott McTominay ga Skottland en drømmestart. Med sin femte strake seier er skottene på full….

VG - 08 sep 23 kl. 22:37

Ny norsk smell: Skottland stormer videre mot EM

(Kypros – Skottland 0–3) Scott McTominay ga Skottland en drømmestart. Med sin femte strake seier er skottene på full fart mot EM-sluttspillet til sommeren..

NRK - 01 sep 23 kl. 01:00

Trump-rettssak går direkte på Youtube

Rettssaken der USAs ekspresident Donald Trump er anklaget for valgpåvirkning blir kringkastet direkte på Youtube. Det avgjorde en dommer i Georgia torsdag. Dommer Scott McAfee i Fulton County sa også at pressen vil få tillatelse til å bruke datamaskiner og telefoner inne i rettssalen, så lenge de ikke brukes til å ta opptak av rettssaken, skriver CNBC.

NRK - 25 aug 23 kl. 00:01

Rettssak i oktober for en av Trumps medtiltalte

En dommer i Georgia har bestemt at rettssaken mot en av Donald Trumps medtiltalte skal starte 23. oktober. Datoen for de andre tiltalte er ikke fastsatt.

NRK - 23 aug 23 kl. 01:50

Åtte republikanere klare for TV-sendt presidentdebatt

Trump kommer ikke, men det er nå klart at åtte av de andre som håper å bli republikanernes presidentkandidat, stiller i onsdagens TV-debatt. Debatten sendes på Fox News, og er den første for dem som ønsker å stille i presidentvalget i november 2024 som Republikanernes representant. De som kommer til debatten i Milwaukee onsdag kveld, er Ron DeSantis, Tim Scott, Nikki Haley, Vivek Ramaswamy, Chris Christie, Doug Burgum, Asa Hutchinson og Trumps visepresident Mike Pence.

NRK - 22 aug 23 kl. 16:46

Trumps medtiltalte i Georgia har begynt å melde seg i fengselet

Donald Trumps medtiltalte i saken om valgpåvirkning i Georgia har begynt å melde seg for politiet. Trump selv er ventet å melde seg senere i uka. Alle de tiltalte har fått beskjed om at de må møte opp i fengselet i Fulton County innen fredag.

VG - 15 aug 23 kl. 00:39

Zooey Deschanel forlovet: – For alltid starter nå

«New Girl»-stjernen Zooey Deschanel har forlovet seg med kjæresten Jonathan Scott..

NRK - 31 jul 23 kl. 15:01

Trump knuser DeSantis og de andre utfordrerne

Donald Trump ligger langt foran rivalen Ron DeSantis på en måling der ekspresidenten får større støtte enn alle de andre republikanske utfordrerne til sammen. Trump får over tre ganger så stor oppslutning som Florida-guvernør DeSantis – 54 mot 17 prosent – på den nye målingen fra New York Times og Siena. Deltakerne – som antas å gjenspeile dem som stemmer i det republikanske nominasjonsvalget – er spurt hvilken kandidat de helst ville stemt på.

E24 - 19 jul 23 kl. 20:17

EUs nye sjeføkonom trekker seg etter kritikk fra Macron

Utnevnelsen av den amerikanske økonomen Fiona Scott Morton til en høythengende stilling i EU falt ikke i god jord hos franske politikere. Nå går hun av, bare dager etter at hun ble annonsert i ny rolle..

Nyhetspressen - 14 jul 23 kl. 10:22

De 20 verdens beste series TV i 2022

Vil du se noe nytt? Vi har samlet den verdens beste serie for deg i 2022. Halve 2022 er passert, og vi drukner allerede i mange flotte show.

Klartale - 12 jul 23 kl. 16:00

Snart kommer oppfølgeren til en populær film

Husker du filmen «Gladiator»? Den kom ut i år 2000. Til neste år kommer oppfølgeren.

NRK - 19 maj 23 kl. 17:34

Republikansk senator vil bli president

Tim Scott, som er senator fra Sør-Carolina, kunngjorde fredag at han kaster seg inn i kampen om å bli nominert som Republikanernes presidentkandidat ved valget i 2024. Scott har vokst opp i fattige kår som barn av en alenemor. Han viser gjerne til sin egen bakgrunn som et bevis på at det fortsatt er mulig å jobbe seg opp i USA..

VG - 29 jun 23 kl. 18:03

Travis Scott kan bli straffeforfulgt for Astroworld-tragedien

En storjury i Texas møtes torsdag for å avgjøre om de vil straffeforfølge rapperen for skandalekonserten som kostet ti liv..

Aftenposten - 26 maj 23 kl. 15:35

Spilte null minutter for Manchetser City denne sesongen – belønnet med ny kontrakt

Scott Carson har ikke spilt et eneste minutt med fotball for Manchester City denne sesongen..

VG - 22 maj 23 kl. 19:22

Senator melder seg på i presidentkampen: – Står for optimisme og muligheter

CHARLESTON (VG) Republikaner Tim Scott skal utfordre Trumps politikk av misnøye med glisende optimisme i 2024..

NRK - 20 maj 23 kl. 05:16

DeSantis er ventet å melde seg på i presidentvalgkamp

Floridas guvernør Ron DeSantis er ventet å melde seg på i kampen om å bli Republikanernes presidentkandidat i USA i 2024, melder CNN. Fredag annonserte Tim Scott, senator fra Sør-Carolina, at han ønsker å bli nominert..

Aftenposten - 08 mar 23 kl. 17:31

Scott Parker sparket i Brugge

Brugges manager Scott Parker er ferdig etter et mislykket opphold i Belgia. Antonio Nusa og co..

VG - 08 mar 23 kl. 17:31

Scott Parker sparket i Brugge

Brugges manager Scott Parker er ferdig etter et mislykket opphold i Belgia. Antonio Nusa og co. har kun vunnet to kamper i 2023.

NRK - 03 mar 23 kl. 15:41

Nye masseoppsigelser på Ullevål

Konfliktene ved hjerteavdelingen på Ullevål sykehus har nå spredd seg til naboavdelingen på sykehuset. Halvparten av sykepleierne kan forsvinne. – De har også sett situasjonen som kollegaene på thorax-avdelingen har vært gjennom, og er rett og slett utrygge, sier tillitsvalgt Sarah Scott Henriksen ved den såkalte stepdown-avdelingen på Ullevål.

NRK - 26 feb 23 kl. 06:49

Skroter avisstripe etter rasismeanklager

Flere store aviser i USA dropper publisering av Dilbert-tegneseriestriper etter at Dilbert-skaper Scott Adams anklages for rasisme. Scott Adams (65) har kalt svarte amerikanere en hatgruppe og foreslått at hvite amerikanere bør holde seg unna svarte mennesker, melder nyhetsbyrået Reuters. Uttalelsene falt som en kommentar til en meningsmåling fra Rasmussen Poll der svarte velgere i USA ble spurt om de var uenige eller enige i utsagnet: «Det er ok å være hvit».

NRK - 08 apr 23 kl. 15:21

United vant – bildet skaper uro

Scott McTominay og Anthony Martial scoret hvert sitt mål da Manchester United slo Everton 2–0 på Old Trafford lørdag ettermiddag. Men et kraftig skår i gleden for United-publikummet var at klubbens toppscorer Marcus Rashford måtte forlate banen ti minutter før fulltid med det som så ut som en lyskestrekk. – Dette er lite trivelige bilder, kommenterte Viaplay-ekspert Lars Tjærnås til bildene av Rashford.

NRK - 08 apr 23 kl. 15:21

Rashford hinket av banen etter seier: – Ser ikke bra ut

Scott McTominay og Anthony Martial scoret hvert sitt mål da Manchester United slo Everton 2–0 på Old Trafford lørdag ettermiddag. Men et kraftig skår i gleden for United-publikummet var at klubbens toppscorer Marcus Rashford måtte forlate banen ti minutter før fulltid med det som så ut som en lyskestrekk. – Dette er lite trivelige bilder, kommenterte Viaplay-ekspert Lars Tjærnås til bildene av Rashford.

NRK - 02 apr 23 kl. 20:09

Storbritannia i forhandlinger om fengslede briter i Afghanistan

Storbritannia er «i forhandlinger» etter at tre britiske menn ble fengslet av Taliban i Afghanistan, opplyser den britiske innenriksministeren. Ifølge britiske medier er legen Kevin Cornwell, som er tilknyttet en hjelpeorganisasjon, YouTube-stjernen Miles Routledge og en uidentifisert hotellsjef fengslet av Taliban. To av dem skal ha vært i varetekt siden januar.

VG - 28 mar 23 kl. 22:40

Mareritt-kveld for Norge: McTominay scoret to da Skottland slo Spania

(Skottland–Spania 2–0) Scott McTominay (26) sørget for at tirsdagskvelden bare ble verre og verre for Norge..

Aftenposten - 28 mar 23 kl. 22:40

Mareritt-kveld for Norge: McTominay scoret to da Skottland slo Spania

(Skottland–Spania 2–0) Scott McTominay (26) sørget for at tirsdagskvelden bare ble verre og verre for Norge..

Aftenposten - 19 jan 23 kl. 10:08

Travis Scott til Formel 1

Den amerikanske rapperen Travis Scott skal opptre når formel 1-sirkuset begynner i mars..

VG - 19 jan 23 kl. 10:08

Travis Scott til Formel 1

Den amerikanske rapperen Travis Scott skal opptre når formel 1-sirkuset begynner i mars..

VG - 01 mar 23 kl. 15:55

TMZ: Travis Scott mistenkt for overfall på nattklubb

Skal ha slått noen i ansiktet..

E24 - 26 feb 23 kl. 07:28

Amerikanske aviser dropper Dilbert

Flere store aviser i USA dropper publisering av Dilbert-tegneseriestriper etter at Dilbert-skaper Scott Adams anklages for rasisme..

VG - 26 feb 23 kl. 06:56

Amerikanske aviser dropper tegneserien Dilbert etter rasismeanklager

Flere store aviser i USA dropper publisering av Dilbert-tegneseriestriper etter at Dilbert-skaper Scott Adams anklages for rasisme..

VG - 26 feb 23 kl. 06:56

Amerikanske aviser dropper tegneserien Dilbert etter rasismeanklager

Flere store aviser i USA dropper publisering av Dilbert-tegneseriestriper etter at Dilbert-skaper Scott Adams anklages for rasisme..

Dagbladet - 15 feb 23 kl. 06:14

- Dette lukter

Den kanadiske generalen Scott Clancy ledet tidligere kommandosentralen som nå har skutt ned en kinesisk spionballong og tre uidentifiserte objekter over Canada og USA. Han mener at hendelsene lukter av et framstøt fra en fiendtlig innstilt motstander..

NRK - 18 jan 23 kl. 23:41

Trump krever å få gjenåpnet Facebook-kontoen

Tidligere president Donald Trump ber Facebook gjenåpne kontoen hans, som ble stengt etter stormingen av kongressbygningen for to år siden. Trumps advokat Scott Gast hevder i et brev til Facebooks morselskap Meta at stengingen av Trumps konto har «hindret» den offentlige debatten i USA. (NTB).

VG - 30 dec 22 kl. 03:15

Nick Cannon har blitt pappa for 12. gang

Ett år etter at Nick Cannon og modellen Alyssa Scott mistet deres fem måneder gamle sønn, har de blitt foreldre til en liten datter..

NRK - 30 nov 22 kl. 04:35

Utnemnte seg sjølv til seks ministerpostar

Australias eksstatsminister Scott Morrison vart onsdag refsa av parlamentet for i løyndom å ha utnemnt seg sjølv til fleire ministerpostar..

Klartale - 28 nov 22 kl. 06:00

Han kan ta plassen til Donald Trump

– USA skal bli flott igjen, sa Donald Trump. Så avslørte han det mange forventet: han vil forsøke å bli president igjen.Trump var USAs president i fire år fram til 2021.

NRK - 25 nov 22 kl. 07:33

Lovendringer på trappene i Australia etter hemmelige ministerutnevnelser

Australias eksstatsminister utnevnte seg selv til en rekke ministerposter i all hemmelighet. Nå kommer forslag om lovendringer i en ny rapport. Blant annet anbefaler den pensjonerte høyesterettsdommeren Virginia Bell at det lovfestes at alle slike utnevnelser publiseres offentlig, og at ansvarsområdene for ulike ministre gjøres tydeligere.

Klartale - 16 nov 22 kl. 16:00

Ber folk ved vulkan pakke bagen før utbruddet kommer

Den siste månedene er det blitt mer urolig i bakken under vulkanen Mauna Loa øya The Big Island. Til vanlig er det mellom 10 og 20 små jordskjelv i området hver dag. Nå er det mellom 40 og 50 små skjelv hver eneste dag.

NRK - 18 okt 22 kl. 09:13

Palestina hyller Jerusalem-avgjørelse

Australias avgjørelse om å ikke lenger anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad blir hyllet av Palestina. – Vi ønsker Australias avgjørelse om Jerusalem velkommen, i tillegg til deres krav om en tostatsløsning i samsvar med internasjonal legitimitet, skriver Hussein al-Sheikh i den palestinske regjeringen på Twitter. Tirsdag kunngjorde Australias utenriksminister Penny Wong at de ikke lenger vil anerkjenne Jerusalem som Israels hovedstad, noe tidligere statsminister Scott Morrison gjorde i 2018.

VG - 30 aug 22 kl. 10:08

Scott Parker sparket etter 0-9-tapet for Liverpool

Bournemouth-manager Scott Parker er ferdig allerede etter fire serierunder. I helgen ble det et katastrofalt 0-9-tap mot Liverpool..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com