Saggrenda

Monday, 15 July, 12:24

Nyheter om Saggrenda

NRK - 27 jan 24 kl. 19:03

MC kjørte av veien i Kongsberg

Nødetater er på vei til Saggrenda i Kongsberg etter melding om en MC som skal ha kjørt av veien. Skadeomfanget er enda ukjent, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 22 nov 22 kl. 06:02

Frp vil gjenopplive seks riksveiprosjekter

Frp vil ha fortgang i seks veiprosjekter som regjeringen har lagt på is. Partiet setter av 1,75 milliarder kroner til veisatsing i sitt alternative budsjett. Utbygging av nye og bedre veier redder liv, understreker samferdselspolitisk talsmann Frank Sve.

NRK - 28 sep 21 kl. 10:27

Tog krasja med tre

Sørtoget frå Oslo til Stavanger krasja i natt i eit tre, som hadde falt over linja ved Saggrenda vest for Kongsberg. Uhellet skjedde i 2-tida i natt, og toget blei ståande heilt til klokka ni tysdag morgon. Ifølgje pressetalsmann i Go Ahead, Dag Brekkan, blei alle vakne passasjerar informerte om uhellet.

NRK - 18 apr 21 kl. 18:25

E134 åpnet i begge retninger

Politiet opplyser at E134 er åpnet igjen mellom Meheia og Saggrenda i begge retninger, men at det er manuell dirigering. Det har vært stengt på strekningen på grunn av flere gressbranner..

NRK - 19 nov 20 kl. 13:49

Leter fremdeles etter savnet mann

Politiet og frivillige leter fremdeles etter en savnet mann i 70-årene på Kongsberg. Norske Redningshunder og Sivilforsvaret er blant dem som deltar i søket. Mannen ble meldt savnet fra Saggrenda da han ikke kom tilbake fra en tur med hunden i går..

Hegnar.no - 05 aug 19 kl. 13:19

Omstridt bomstasjon ved Kongsberg flyttes

Bomstasjonen på nye E134 ved Saggrenda i Buskerud blir flyttet vestover. Dermed blir lokalbefolkningen hørt. En annen planlagt bom droppes..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com