Retten

Saturday, 16 October, 16:32

Nyheter om Retten

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 8 timer siden

Avslørte seg selv i Retten

Det gikk ikke helt som planlagt for Brandon Fellows da han skulle forsvare seg selv i Retten..

NRK - 23 sep 21 kl. 16:09

Bråthen-saken havner i Retten

Clas Brede Bråthens advokat Marit Håvemoen bekrefter overfor Dagbladet at konflikten mellom Bråthen og Norges Skiforbund snart havner i Retten. - Stevningen vil bli sendt til Retten i løpet av kort tid, sannsynligvis i begynnelsen av neste uke, sier hun..

NRK - 23 sep 21 kl. 16:09

Bråthen-saken på vei til Retten

Clas Brede Bråthens advokat Marit Håvemoen bekrefter overfor Dagbladet at konflikten mellom Bråthen og Norges Skiforbund snart kan havne i Retten. – Stevningen vil bli sendt til Retten i løpet av kort tid, sannsynligvis i begynnelsen av neste uke, sier hun..

VG - 10 okt 21 kl. 12:33

USA: Skjøt mot politiet – fikk medhold i Retten

Jaleel Stallings skjøt mot politiet under rasisme-opprøret i USA i fjor. Han ble tilbudt 13 års fengsel i bytte mot en tilståelse, men avslo. I stedet ble han frikjent i Retten..

E24 - 08 okt 21 kl. 10:06

Innleie i oljeindustrien: Kø av saker i Retten

Industri Energi alene har rundt 50 saker som er eller skal til Retten hvor innleide er involvert. Også andre fagforbund opplever konflikter knyttet til bruk av midlertidig arbeidskraft..

NRK - 07 okt 21 kl. 08:29

100-åring for Retten

Torsdag stilles 100 år gamle Josef S. for Retten i Tyskland, mistenkt for å ha vært medskyldig i drap på over 3.500 fanger i konsentrasjonsleiren Sachsenhausen mellom 1942 og 1945..

NRK - 18 sep 21 kl. 02:31

Millionær kjent skyldig i drap

Eiendomsmillionæren Robert Durst er av en jury i Los Angeles kjent skyldig i et drap som skjedde i 2000. Durst er tidligere frikjent for drapet på en nabo og har vært mistenkt for drapet på kona, men er nå kjent skyldig i å ha drept sin beste venninne, Susan Berman, i Los Angeles i 2000. Mangemillionæren fra New York har vært omtalt i flere podkaster og TV-serier om anklagene.

VG - 04 okt 21 kl. 14:25

Politimann tiltalt etter at norske Alexander (16) døde – dukket ikke opp i Retten

ALINGSÅS TINGRETT (VG) Alexander Storåker døde etter å ha krasjet på moped under en politijakt i Sverige i fjor. Politimannen som er tiltalt for å ha «forårsaket en annen persons død», dukket ikke opp i Retten mandag..

Klartale - 04 okt 21 kl. 14:25

Møter i Retten i Italia

Carles Puigdemont har blitt arrestert i Italia. Nå vil Spania stille ham for Retten..

NRK - 01 okt 21 kl. 09:10

Hemmelig forlik etter Sørum-skredet

Forsikringsselskapet Gjensidige og Norsk Gjenvinning-selskaper har inngått forlik etter kvikkleireskredet i Sørum i 2016, der tre personer mista livet. Det skriver Teknisk Ukeblad. Partene skulle møtes i Retten i oktober, men dokumenter avisa har fått innsyn i viser at de i hemmelighet har inngått forlik.

VG - 30 sep 21 kl. 14:58

Britneys far: – Retten gjorde feil

Retten har kastet Jamie Spears (68) som verge for datteren (39). Nå sier han hva han mener om det..

VG - 30 sep 21 kl. 14:58

Uttalelse fra Britneys far: – Retten gjorde feil

Retten har kastet Jamie Spears (68) som verge for datteren (39). Nå sier han hva han mener om det..

E24 - 6 timer siden

HELG: Juks og bedrag i Silicon Valley

Mens tidligere suksessgründer Elizabeth Holmes står for Retten, spør stadig flere seg: Er hun et utskudd? Eller et produkt av sine omgivelser?.

Aftenposten - 17 timer siden

Gaute Drevdal hevder mediene ville gjøre ham til en slags norsk Harvey Weinstein

Fredag ble Retten åpnet, og tiltalte Gaute Drevdal begynte sin forklaring..

NRK - 18 timer siden

Fengslet etter nabokrangel

En Stavanger-kvinne er siktet for å ha kastet en hengelås i hodet på en nabo, og skal ha gått løs med superlim på våtdrakter, en elbil-lader og en garasjeport. Kvinnen er i Sør-Rogaland tingrett varetektsfengslet i fire uker på grunn av gjentakelsesfare, skriver NTB som siterer Stavanger Aftenblad. TingRetten frykter at hun vil fortsette å plage naboer.

E24 - Igår: 16:29

Slik kapret svindlerne Norfunds millioner

Ved hjelp av falske e-poster og fakturaer, tilsynelatende sendt fra en økonomimedarbeider hos Norfund, forsvant nesten åtte millioner som skulle til det norske utviklingsfondet. En norsk forretningsmann møtte nylig i Retten i Trondheim, tiltalt for grovt heleri av pengene..

Klartale - Igår: 09:00

Kongsberg-siktede skal sjekkes psykisk

I går fikk politiet meldinger om en mann som skjøt på folk med pil og bue. Senere kom det fram at mannen var Espen Andersen Bråthen.Fem personer ble drept.

NRK - Igår: 07:07

Fengslingsmøte i dag

Etter drapa på Kongsberg onsdag skal det vere eit fengslingsmøte for sikta Espen Andersen Bråthen i Buskerud tingrett klokka 09.00. Saka vil bli avgjort som såkalla kontorforretning, det vil seie at Bråthen ikkje møter i Retten sjølv..

NRK - Igår: 03:23

Mangemillionær dømt til fengsel

Den styrtrike amerikanske eiendomsmagnaten Robert Durst er dømt til livstid i fengsel for drapet på sin beste venn. Durst, en mangemillionær som HBO-dokumentaren «The Jinx» handlet om, har alltid avvist anklager om at han skjøt sin venn Susan Berman med en kule i bakhodet i hennes hjem i Beverly Hills i 2000. Ifølge Retten ville han hindre at hun snakket med politiet om forsvinningen til kona hans Kathleen i 1982.

NRK - Igår: 23:12

Tiltalt lærer erkjenner straffskyld

Den 30 år gamle mannen som er tiltalt for flere titalls nettovergrep mot mindreårige erkjenner helt eller delvis straffskyld for de fleste forholdene. – Jeg vet ikke helt hvorfor jeg har gjort det, sa den tidligere læreren i Retten da saken begynte i Hordaland tingrett torsdag, skriver Bergensavisen. – Det er noe jeg angrer fryktelig på.

VG - Igår: 18:49

Kvinnen bak Tour de France-massevelten slipper trolig fengsel

Tilskueren som forårsaket en av de styggeste masseveltene i Tour de France-historien møtte torsdag i Retten. Hun unngår etter alt å dømme fengselsstraff..

Aftenposten - I førrgår: 08:21

Bråthen-advokat med nytt krav til Retten

Clas Brede Bråthens advokater har sendt nye papirer til Oslo tingrett..

VG - I førrgår: 08:21

Bråthen-advokat med nytt krav til Retten

Clas Brede Bråthens advokater har sendt nye papirer til Oslo tingrett. Der hevdes det at Norges Skiforbund har forpliktet seg til å beholde ham som hoppsjef frem til 2025..

Aftenposten - I førrgår: 23:00

Kort sagt, torsdag 14. oktober

Retten til å dusje. Rovdyrpolitikk. Pendlerboliger.

VG - 13 okt 21 kl. 12:00

Moren til drept 22-åring: – Han truet henne konstant

KRISTIANSAND (VG) Forholdet mellom Cansel Godek (22) og mannen som er tiltalt for å ha drept henne var preget av konflikt og trusler, forteller hennes mor i Retten..

NRK - 24 sep 21 kl. 16:03

Vil stille Puigdemont for Retten

Spanias statsminister Pedro Sanchéz krev at Catalonias tidlegare leiar Carles Puigdemont blir stilt for Retten. Puigdemont blei gripen i Italia torsdag kveld, og etterlyst i Spania for rolla han spelte i Catalonias mislykka forsøk på å lausrive seg i 2017..

NRK - 13 okt 21 kl. 00:01

Seier til Somalia i FN-domstolen

Den internasjonale FN-domstolen har gitt Somalia Retten til mesteparten av et mulig ressursrikt område i Indiahavet som Kenya hadde gjort krav på. FN-domstolen slår fast at landene ikke har evnet å komme til enighet om en maritim grense, og trekker selv en ny grense. Den ligger mye nærmere kravet til Somalia, men Kenya får beholde en liten del av havområdet..

NRK - 12 okt 21 kl. 17:26

Deler havet mellom Kenya og Somalia

FN-domstolen slår fast at Kenya og Somalia ikke har evnet å komme til enighet om en maritim grense, og velger å lage en ny grense. Den nye grensen ligger en del nærmere kravet til Somalia, men Kenya får beholde en liten del av havområdet. Retten til havområdene har vært grunnlaget for konflikter mellom nabolandene Kenya og Somalia.

VG - 12 okt 21 kl. 06:40

Kulturprofilen Gaute Drevdal møter i Retten igjen

Tirsdag starter ankesaken mot medie- og kulturprofilen Gaute Drevdal i Borgarting lagmannsrett..

NRK - 11 okt 21 kl. 20:55

Må i Retten etter båtkrasj

En 26 år gammel mann er tiltalt etter å ha kjørt en lastebått inn i Nordhordlandsbrua i 2019. Han er tiltalt for å ha sovnet eller unnlatt å følge med slik at skipet kom ut av kurs og kolliderte med Nordhordlandsbroen..

NRK - 11 okt 21 kl. 15:11

Kjørte lastebil påvirket av stoffer

En 28 år gammel lastebilsjåfør er dømt til 45 dagers ubetinget fengsel etter å ha kjørt en 30 tonns lastebil mens han var påvirket av både hasj og amfetamin. Sjåførens påvirkningsgrad var tilsvarende en alkoholpromille på over 1,2. I tillegg til 45 dagers fengsel dømmes 28-åringen til å betale 30.

Klartale - 11 okt 21 kl. 13:31

Vant i Retten til slutt

KJEMPER: Maja Kristine Jåma har lenge kjempet for samiske rettigheter.Storheia vindkraftverk har bygget over 80 store vindmøller på Fosen i Trøndelag. Dette er områder der reineiere har dyrene sine. Samer her har lange tradisjoner med reindrift.

Klartale - 11 okt 21 kl. 08:59

Ønsker seg strengeste straff for mord

I fjor høst drepte en mann ekskjæresten sin med kniv. Det skjedde på Evje i Aust-Agder. De to hadde barn sammen.

NRK - 10 okt 21 kl. 14:33

Eirik Jensen-klage avist

Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD) har avvist den korrupsjons- og narkotikadømte Eirik Jensens klage. Det skriver VG. Den tidligere politimannen mente Norge hadde brutt Retten til rettferdig rettergang.

NRK - 10 okt 21 kl. 14:33

Eirik Jensen-klage avvist

Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD) har avvist den korrupsjons- og narkotikadømte Eirik Jensens klage. Det skriver VG. NRK har også fått dette bekreftet.

VG - 21 sep 21 kl. 14:18

«Farmen»-fest havner i Retten

Den omstridte «Farmen»-festen havner i Retten etter at deltager nekter å betale forelegg på 20.000 kroner..

NRK - 09 okt 21 kl. 08:18

Voi anker ikke

Elsparkesykkelselskapet Voi anker ikke avgjørelsen fra Oslo tingrett om en maksgrense på antall elsparkesykler i Oslo. Etter at kommunen strammet inn reglene for elsparkesykler og innførte en grense på 8000 utleiesparkesykler, gikk Voi til Retten sammen med Tier og Ryde for å få satt dette på vent, men tapte..

VG - 09 okt 21 kl. 03:46

Møter i Retten for å ha drept Cansel (22): – Han ønsker å bli dømt

Småbarnsmoren Cansel Godek anmeldte ekskjæresten for trusler og ba om besøksforbud. Så ble hun drept. Nå ønsker den tiltalte å bli straffet..

NRK - 08 okt 21 kl. 20:13

FN: Menneske har rett på sunt miljø

FNs menneskerettighetsråd har anerkjent Retten til et rent, sunt og bærekraftig miljø, skriver FNs miljøprogram på Twitter. Norge har ikke støttet dette forslaget tidligere..

Klartale - 08 okt 21 kl. 13:46

Fikk lengste straff for drapet på ekskona

En mann drepte ekskona og hennes nye kjæreste i fjor. 43-ingen brukte kniv til å angripe de to menneskene i en leilighet i Bergen. Mannen varslet selv politiet etter drapene.

VG - 08 okt 21 kl. 13:20

Tyrkiske studenter frikjent for pride-feiring

Studentene som har vært tiltalt for å arrangere Pride ved Midtøsten tekniske universitet (METU) i Ankara i Tyrkia er frikjent i Retten..

NRK - 08 okt 21 kl. 11:53

Kreml gratulerer Muratov

Kreml gratulerer redaktør Dmitrij Muratov med Nobels fredspris, skriv AFP. – Vi gratulerer han. Han er talentfull.

Aftenposten - 07 okt 21 kl. 15:28

Ap-politiker får etterlønn fra Stortinget mens hun møter i Retten tiltalt for å ha svindlet Stortinget

Tidligere stortingsrepresentant Hege Haukeland Liadal (Ap) får etterlønn fra Stortinget..

NRK - 31 aug 21 kl. 10:49

SV krever svar om FN-oppførsel 

SV anklager norske myndigheter for å trenere arbeidet for at FNs menneskerettighetsråd skal anerkjenne Retten til et sunt miljø. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekken (SV) ber utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) svare på hvilke juridiske vurderinger Norge mener det er nødvendig å utrede før man stiller seg bak et slikt initiativ. Spørsmålet kommer etter at NRK i går fortalte at FNs øverste organ for menneskerettigheter trolig er nær ved å behandle et stort spørsmål: skal en anerkjenne Retten til et trygt, rent, sunt og bærekraftig miljø?

Aftenposten - 06 okt 21 kl. 16:42

SAS-piloter i Parat varsler søksmål

Fagforeningen vil ta SAS til Retten. Pilotene i Parat mener SAS bryter inngåtte avtaler ved å sette ut deler av….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt