Expressen

Tuesday, 29 November, 23:08

Nyheter om Expressen

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 23 nov 22 kl. 12:10

Flere blir pågrepet for spionasje for Russland

– Her var det et behov for å pågripe de mistenkte. Og det måtte skje raskt, sa Fredrik Hultgren Friberg tirsdag. Han er pressekontakt i Säpo.

NRK - 06 okt 22 kl. 19:30

Expressen: Én drept og en skadd i Södertälje

En person er drept og en annen skadd i en skyteepisode i Södertälje, melder Expressen. Det er tredje gang i løpet av en uke at noen blir skutt og drept i byen. Svensk politi har så langt kun opplyst at to personer er skadd i skytingen.

NRK - 18 nov 22 kl. 22:47

Pizza & Kina Expressen konkurs

Etter nesten 40 år er det slutt for matleveringstjenesten Pizza & Kina Expressen i Oslo, skriver Dagens Næringsliv. Denne uken meldte eierselskapet Express Mat oppbud. Pandemi og kraftige kostnadsøkninger ble nådestøtet for Oslos eldste matleveringstjeneste..

NRK - 28 okt 22 kl. 17:36

Sverige: SD-politiker trekker seg etter å ha spredt nazipropaganda

En lokalpolitiker i Sverigedemokraterna (SD) trekker seg med øyeblikkelig virkning etter avsløring om at hun har spredt nazistisk propaganda. Det melder avisa Expressen. Rebecca Ädel går av etter at Expressen og magasinet Expo fredag avslørte at hun uttrykt seg positivt om «en ny Hitler» for en del år tilbake.

NRK - 28 okt 22 kl. 13:57

Sverigedemokraterna gransker lokalpolitiker etter nazipropaganda-påstand

En lokalpolitiker i Sverigedemokraterna (SD) granskes av partiet etter påstander om spredning av nazistisk propaganda, ifølge Expressen og Expo. Ifølge de to svenske mediene har Rebecca Ädel, som er lærer og SD-politiker i Nynäshamn kommune i Stockholms län, uttrykt seg positivt om «en ny Hitler» for en del år tilbake. Ifølge en undersøkelse Expressen og Expo har foretatt, arbeidet Ädel mellom 2011 og 2013 som skribent og korrekturleser for Den nordiske motstandsbevegelsens propagandaside Nordfront.

NRK - 18 okt 22 kl. 06:56

Expressen: Minst femti meter av Nord Stream 1 er borte

Den svenske avisa Expressen har brukt eit undervasskamera for å dokumentere skadane på gassrøyrleidningen. Minst 50 meter ser ut til å mangle eller er begravd under botnen. – Det er ei ekstrem kraft som kan bøye så tjukt metall på denne måten vi ser, seier norske Trond Larsen i Blueye Robotics som har bidrege med kameraet.

NRK - 24 nov 22 kl. 21:55

Video viser ødeleggelsene på Nord Stream-rørledningen

En video på underkant tre minutter viser de omfattende ødeleggelsene på gassrørledningen Nord Stream 2 ved Bornholm i Danmark. Det er TV 2 Bornholm som står bak videoen, som ble filmet torsdag ved hjelp av en undervannsdrone. Medier har fått tillatelse av det danske sjøfartstilsynet til å filme ved den sprengte gassrørledningen, vel 20 kilometer utenfor Bornholms sørspiss.

NRK - 24 nov 22 kl. 17:41

Svenske medier: Spionasjemistenkt russisk kvinne løslatt

En av de to russerne i 60-årene som ble pågrepet i en storstilt aksjon i Stockholm tirsdag, mistenkt for spionasje, er løslatt. Den svenske påtalemyndigheten opplyser om løslatelsen i en pressemelding. Mistankene mot kvinnen består, og senest klokka 12 fredag må aktor beslutte om også mannen skal løslates.

NRK - 21 nov 22 kl. 07:51

Snøen skaper trafikkaos i Stockholm

Det er trafikkaos i Stockholm som følge av det kraftige snøværet. Folk blir bedt om å holde seg hjemme. Snøfallet har ført til nærmest full stopp på en rekke jernbanelinjer, og de fleste bussavgangene er også innstilt som følge av snøværet.

Klartale - 18 nov 22 kl. 09:24

Sverige sier noen sprengte Nord Stream

Det ble funnet ukjente deler nær gassrørene, skriver avisa ExpressenMats Ljungqvist sier det blir jobbet med analyser av disse nå. Det er funnet rester av sprengstoff på dem, sier han. Ljungqvist er aktor i saken.

Klartale - 09 okt 22 kl. 06:07

Drapene som ryster byen Södertälje

Noen dreper i byen Södertälje i Sverige. Det bor omtrent 100.000 mennesker i byen.

NRK - 09 nov 22 kl. 19:20

Feil ved svensk atomkraftverk rettet

Sveriges største atomreaktor Oskarshamn 3 fikk onsdag turbinstopp og ble koblet fra strømnettet. Turbinen stanset klokka 10.43 onsdag formiddag, ifølge Expressen.

NRK - 09 nov 22 kl. 12:40

Turbinstans ved kjernekraftreaktor i Sverige

Kjernekraftverket Oskarshamn 3 har blitt stanset i løpet av formiddagen på grunn av turbinstopp. Expressen skriver at turbinstansen skjedde klokken 10.43 i dag.

Klartale - 24 okt 22 kl. 09:40

Kvinne døde i hundeangrep i Sverige

Politiet fikk melding om at to personer var bitt av en hund klokka 21.15 søndag. Det skriver den svenske avisa Expressen.

NRK - 24 okt 22 kl. 07:20

Kvinne drept av sin egen hund i Sverige

En kvinne ble søndag kveld drept av sin egen hund i Robertsfors kommune i Sverige. En mann ble skadet i angrepet. Hunden er avlivet av politiet, melder Expressen.

Klartale - 21 okt 22 kl. 14:46

Er det fremdeles billigere å handle i Sverige?

Det korte svaret er ja. Folk kan fortsatt spare mye på å dra på harryhandel, skriver AffiliJet i en pressemelding. AffiliJet jobber med å sammenligne priser på tjenester.

Klartale - 18 okt 22 kl. 09:16

Minst 50 meter av gassrørledning er borte

27. september kom det nyheter om at to gassrørledninger hadde lekkasje. Det var snakk om Nord Stream 1 og Nord Stream 2.

E24 - 18 okt 22 kl. 07:30

Svensk avis: Minst 50 meter av Nord Stream 1 er borte

Mins 50 meter av den russiske gassledningen Nord Stream 1 er borte der det eksploderte 26. september, viser bilder den svenske avisa Expressen har tatt..

NRK - 18 okt 22 kl. 06:56

NordStream 1: – Minst femti meter er borte

Den svenske avisa Expressen har brukt eit undervasskamera for å dokumentere skadane på gassrøyrleidningen. Minst 50 meter ser ut til å mangle eller er begravd under botnen. – Det er ei ekstrem kraft som kan bøye så tjukt metall på denne måten vi ser, seier norske Trond Larsen i Blueye Robotics som har bidrege med kameraet.

NRK - 16 okt 22 kl. 08:00

Mann skoten og drepen i Göteborg

Ein mann i 35-årsalderen er funnen drepen i Bergsjön i Göteborg natt til søndag. Det melder SVT. Politiet fekk melding om skot i 03.

NRK - 15 okt 22 kl. 05:48

15 åring døde i ulykke – tre tenåringer skadd i Sverige

En 15 år gammel gutt døde, og tre andre tenåringer ble skadet, to av dem alvorlig, etter at en A-traktor kjørte inn i et tre utenfor Grebbestad i Sverige fredag kveld. – Alle de fire guttene i tenårene satt i bilen, sier vakthavende i politiet Andreas Odén til Expressen. En A-traktor er en ombygd bil som skal ha maks grense på 30 km/t, ifølge transportstyrelsen i Sverige..

NRK - 13 okt 22 kl. 10:55

Sverige: Fortsatt usikkerhet om regjeringsdannelsen

Partiet Liberalerna vil ennå ikke si om de støtter en ny borgerlig regjering ledet av Ulf Kristersson i Sverige. – Jeg håper vi kan komme dit, sier Liberalernas leder Johan Pehrson til avisa Expressen. Moderaternas leder Ulf Kristersson fikk onsdag ytterligere to dager på seg av talmann Andreas Norlén i Riksdagen på å danne en regjering..

NRK - 04 sep 22 kl. 06:50

To personer skutt i Sverige

En person ble skutt i Sollentuna utenfor Stockhom sent lørdag kveld, melder Expressen. Det er ikke klart hvor alvorlig skadet vedkommende er. Flere beboere i området skal ha meldt fra om mange skudd.

NRK - 12 okt 22 kl. 02:43

Russland: Sverige gjør alt for å holde oss utenfor

Myndighetene i Sverige og Danmark gjør alt for å holde Russland utenfor etterforskningen av Nord Stream-lekkasjene, sier den russiske politikeren Igor Ananskikh skriver avisen Izvestija. Det melder Expressen. Russland krever å få innsyn i etterforskningen av gasslekkasjene i Østersjøen, men det vil ikke den svenske regjeringen imøtekomme.

NRK - 26 aug 22 kl. 19:48

Expressen: Kvinne og born skotne i Sverige

Politiet fekk klokka 19.00 melding om skyting i bydelen Årby i Eskilstuna. Eit born og ei kvinne har blitt treft og frakta til sjukehus, skriv den svenske avisa Expressen.

VG - 24 sep 22 kl. 11:49

Frida Karlssons knallharde oppgjør med landslaget: – Gir meg ikke noe mer

Den svenske skiyndlingen Frida Karlsson (23) forteller i et stort intervju med Expressen at hun syns landslaget er umoderne..

Aftenposten - 24 sep 22 kl. 11:50

Frida Karlssons knallharde oppgjør med landslaget: – Gir meg ikke noe mer

Den svenske skiyndlingen Frida Karlsson (23) forteller i et stort intervju med Expressen at hun syns landslaget er….

NRK - 22 sep 22 kl. 23:16

Kraftig smell i boligområde i Solna i Sverige

Det har blitt meldt om kraftig smell ved en flermannsbolig i Solna nord for Stockholm torsdag kveld, melder Aftonbladet. – Vi har fått mange telefoner, sier talsperson for politiet Daniel Wikdahl. Smellet ble hørt helt inn til Stockholm sentrum, skriver avisen.

NRK - 22 sep 22 kl. 23:16

Kraftig smell i boligområde i Solna ved Stockholm

Det har blitt meldt om kraftig smell ved en flermannsbolig i Solna nord for Stockholm torsdag kveld, melder Aftonbladet. – Vi har fått mange telefoner, sier talsperson for politiet Daniel Wikdahl. Smellet ble hørt helt inn til Stockholm sentrum, skriver avisen.

NRK - 22 sep 22 kl. 23:16

Kraftig eksplosjon i boligområde i Solna ved Stockholm

Det ble meldt om kraftig smell ved en flermannsbolig i Solna nord for Stockholm torsdag kveld, skriver Aftonbladet. – Vi har fått mange telefoner, sier talsperson for politiet Daniel Wikdahl. Smellet ble hørt helt inn til Stockholm sentrum, skriver avisen.

NRK - 21 sep 22 kl. 05:48

To eksplosjoner ved boliger i Sverige

En person er alvorlig såret etter en eksplosjon ved en bolig i Åstorp i Skåne natt til onsdag. En lignende eksplosjon fant sted i Helsingborg kort tid etter. De to eksplosjonene fant sted med en halvtimes mellomrom.

NRK - 21 sep 22 kl. 00:37

En person ble pågrepet etter politiaksjon i SVT

Politiet i Stockholm gjennomførte tirsdag en aksjon i lokalene til Sveriges Television, etter melding om en gjenstand med ukjent innhold. Ifølge Expressen fikk en person som jobber i SVT en trussel. Gjenstanden viste seg å være ufarlig.

Klartale - 13 sep 22 kl. 10:36

Stor spenning etter valget i Sverige

Søndag var det valg i Sverige. Det er svært jevnt mellom de to sidene i svensk politikk.Etter å ha telt stemmene til 6,3 millioner svensker, var forskjellen bare 46.

NRK - 11 sep 22 kl. 14:44

Stemmetellingen i Sverige kan bli forsinket på grunn av køer

Lange køer ved valglokalene gjør at stemmetellingen i Sverige kan bli forsinket, opplyser Valmyndigheten til Expressen. – Vi regner med at det kommer til å være køer og mye folk helt til valglokalene stenger klokken 20, sier Valmyndighetens kansellisjef Anna Nyqvist til avisen. De som står i kø klokken 20, vil uansett få komme inn og stemme.

NRK - 29 jul 22 kl. 13:52

Nordmann dømt for flere voldtekter i Sverige

Nylig ble rettssaken mot nordmannen i 60-årene avsluttet i Värmland. Han var tiltalt for en rekke kriminelle handlinger mot i alt 26 forskjellige kvinner, skriver Expressen. Nå er han dømt til fire og et halvt års fengsel for ti voldtekter, elleve tilfeller av sexkjøp og grovt bedrageri.

NRK - 30 aug 22 kl. 11:30

Svenske dømt til 60 piskeslag i Iran

To svenske statsborgere er dømt for narkotikasmugling i Iran, melder AFP. Den ene av dem er dømt til åtte års fengsel, bot og 60 piskeslag. Det etter å ha blitt tatt med 9,8 kilo opium.

NRK - 28 aug 22 kl. 15:52

Tre 15-åringar er mistenkt etter bombefunn i Sverige

Tre 15-åringar er mistenkt for å stå bak ei bombe som vart funnen i slottsparken i Stockholm, skriv Expressen. Svensk politi fann sist søndag ein bag som inneheldt ein sprengladning utanfor ein restaurant i Kungsträdgården midt under Stockholms kulturfestival..

NRK - 26 aug 22 kl. 18:42

Fleire er pågripne etter at svensk politi fann bag med bombe

Svensk politi sende sist søndag bombegruppa til ein park i Stockholm etter funn av ein bag som inneheldt ein sprengladning. I dag vart fleire personar pågripne, skriv den svenske avisa Expressen. Bombeveska vart funnen utanfor ein restaurant i Kungsträdgården midt under Stockholms kulturfestival.

NRK - 26 aug 22 kl. 18:42

Flere er pågrepet etter at svensk politi fant bag med bombe

Svensk politi sendte sist søndag bombegruppa til en park i Stockholm etter funn av en bag som inneholdt en sprengladning. I dag ble flere personer pågrepet, skriver den svenske avisen Expressen. Bombevesken ble funnet utenfor en restaurant i Kungsträdgården midt under Stockholms kulturfestival.

VG - 18 jul 22 kl. 21:20

Expressen: Drake skal ha oppført seg aggressivt

Natt til fredag ble Drake pågrepet på en nattklubb i Stockholm. Drake skal ifølge Expressen vært aggressiv og frittalende..

Dagbladet - 06 aug 22 kl. 22:42

Expressen: Onani­skandale i Sverige

Det svenske politiske partiet Sverigedemokraterna uttaler at det dreier seg om «veldig uheldig atferd», som de tar på «stort alvor»..

Dagbladet - 06 aug 22 kl. 22:42

Onani­skandale i Sverige

Det svenske politiske partiet Sverigedemokraterna uttaler til Expressen at det dreier seg om «veldig uheldig atferd», som de tar på «stort alvor»..

NRK - 31 jul 22 kl. 14:28

Brødre mistenkt for bildrap på sin mor

To brødre er siktet for drap og drapsforsøk etter at de kjørte ned sin egen mor og en annen person på Hisingen i Göteborg, melder svenske medier. Moren døde, mens den andre personen, en mann, er alvorlig skadd, skriver Expressen. Politiet har bekreftet at det er en relasjon mellom de innblandede, men har ikke kommet med detaljer.

NRK - 22 jul 22 kl. 19:43

Russiske ubåter observert utenfor Bergen i juni

To russiske ubåter ble observert i internasjonalt farvann utenfor Bergen i juni, melder Expressen. Det var den britiske ubåtjegeren «HMS Portland» som oppdaget ubåtene. «Portland» skygget båtene til Nato-styrker tok over, ifølge britisk marine..

NRK - 22 jul 22 kl. 19:43

Russiske ubåter observert utenfor Vestlandet i juni

To russiske ubåter ble observert i internasjonalt farvann utenfor Vestlandet i juni, melder Expressen. Det var den britiske ubåtjegeren «HMS Portland» som oppdaget ubåtene. «Portland» skygget båtene til Nato-styrker tok over, ifølge britisk marine..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com