Expressen

Monday, 24 June, 15:11

Nyheter om Expressen

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 15 Jun 19 kl. 15:43

Kraftig skogbrann i Sverige

Det har brutt ut en kraftig skogbrann på den svenske østkysten, sør for Stockholm. Et redningshelikopter og 30 brannfolk er satt inn kampen mot flammene, melder Expressen. Brannen strekker seg over rundt 40 mål..

NRK - 15 Jun 19 kl. 14:20

Skogbrann sør for Stockholm

Det raser en kraftig skogbrann på den svenske østkysten i Nynäshamns kommune, sør for Stockholm. Et redningshelikopter og 30 brannfolk fra fem brannstasjoner er satt inn kampen mot flammene, melder Expressen. Brannen strekker seg over 30 til 40 mål..

NRK - 14 Jun 19 kl. 06:38

Kraftig boligbrann i Malmö

Det brenner kraftig på taket til en boligblokk i sentrum av Malmö i Sverige. Ifølge Expressen fikk nødetatene melding om brannen ved 00.45-tiden i natt.

NRK - 13 Jun 19 kl. 07:13

Uvær i Sverige: Hester brant inne

Politiet tror fem hester har brent inne etter et kraftig uvær med lynnedslag i Vaksala utenfor Stockholm. De er usikre på om noen av hestene kan ha klart å rømme, men bygningen var overtent innen redningstjenesten kom til stedet, melder Expressen.

NRK - 13 Jun 19 kl. 12:53

Langdistanseløper tok rottegift

Langdistansløperen Felix Kirwa fra Kenya har testet positivt på stryknin etter å ha spist rottegift, skriver Expressen. Stryknin er et sentralstimulerende middel som kan være dødelig. Felix Kirwa er nå utestengt i ni måneder fra friidretten..

NRK - 10 Jun 19 kl. 10:50

Mann skutt av politiet i Malmö

En mann ble skutt av politiet på sentralbanestasjonen i Malmö etter at han oppførte seg truende. skriver Expressen. Skadeomfanget for mannen er ukjent.

NRK - 08 Jun 19 kl. 22:18

29 år gammal mann var truleg målet

Den svenske avisa Expressen melder at ein 29 år gammal mann med tilknyting til ein MC-klubb, var det eigentlege målet for bombeangrepet mot eit bustadområde i den svenske byen Linköping fredag morgon..

P4 - 08 Jun 19 kl. 22:28

- MC-leder mål for boligblokkbombe

Svensk politi kobler nå bombeangrepet mot en boligblokk i Linköping til et gjengoppgjør mellom MC-klubbene Bandidos og No Surrender. En 29 år gammel mann fra No Surrender skal ifølge politiet ha vært målet for angrepet, skriver svenske Expressen. No Surrender går selv ut i kveld og avviser politiets teori.

VG - 09 Jun 19 kl. 04:04

Svensk kommentator: Norge bedre uten Ada Hegerberg

(Norge – Nigeria 3–0) Norge storspilte mot Nigeria i VM-åpningen. Etter kampen var ikke Ada Hegerberg savnet, ifølge Expressen-kommentator Tomas Pettersson..

P4 - 05 Jun 19 kl. 07:54

Lennart Johansson er død

Tidligere president i det europeiske fotballforbundet, UEFA, Lennart Johansson, er død. Han ble 89 år gammel. Johansson var fotballpresident i hele 17 år - fram til 2007.

P4 - 07 Jun 19 kl. 09:43

Kraftig eksplosjon i Linköping

I Sverige har det vært en kraftig eksplosjon i Linköping nå i formiddag. Foreløpig er det bare meldt om lettere personskader, men omfanget er ikke klarlagt. Et tjuetalls ambulanser er på stedet, ifølge Expressen.

NRK - 03 Jun 19 kl. 17:15

Svensker truet med kidnapping

De siste dagene har flere tusen svensker mottatt trusler på e-post om at de skal kidnappes hvis de ikke betaler 19 000 svenske kroner i bitcoin innen to dager. Politiet sier til Expressen at e-postene åpenbart er sendt ut til tilfeldige personer..

P4 - 31 May 19 kl. 21:37

Ny el-sparkesykkelulykke

En gutt på en el-sparkesykkel i Falkenberg i Sverige har blitt påkjørt av en bil. Politiet opplyser til Expressen at gutten er mellom åtte og ti år. Han skal ikke være alvorlig skadet.

E24 - 20 May 19 kl. 09:58

Expressen: Stor uro i Ikea etter Kamprads død: – Ingvar snur seg sikkert i graven

Etter at Ikea-gründer Ingvar Kamprad døde i januar i fjor, tok sønnene Peter, Mathias og Jonas over ledelsen av møbelgiganten. Nå skal det være svært stor uro internt i selskapet, skriver den svenske avisen Expressen..

NRK - 23 May 19 kl. 21:27

Kinaputtar fyrt av nær Åkessons bil

Svenske Expressen skriv at det skal ha blitt fyrt av kinaputtar i nærleiken av bilen til Sverigedemokraternas leiar Jimmie Åkesson etter at han hadde halde ein tale i Mariestad..

P4 - 23 May 19 kl. 21:32

Kinaputter fyrt av nær Åkessons bil

Det skal ha blitt avfyrt en god del kinaputter i nærheten av bilen til leder i Sverigedemokraternas leder Jimmie Åkesson. Dette skjedde etter at han holdt en tale i Mariestad, skriver avisen Expressen. Kinaputtene ble kastet mot bilen i det han satte seg inn i den.

P4 - 24 May 19 kl. 08:48

Svensk LO bekymret over politisk vridning

LO i Sverige er svært bekymret over en markant høyrevridning hos medlemmene. En intern måling blant LO-medlemmer viser et historisk lavmål i oppslutningen for Socialdemokraterna med 32 prosent. Ned fra helle 55 prosent i 2014.

NRK - 19 May 19 kl. 18:03

Sitter fast i berg-og-dal-bane

Flere sitter fast i berg-og-dal-banen Wildfire i fornøyelsesparken Kolmården nord for Norrköping i Sverige. En driftsstans førte til at sikkerhetssystemet slo inn, og vognene som da var på vei opp berg-og-dal-banen bremset ned, skriver Expressen..

NRK - 13 May 19 kl. 09:47

Svensk politi må ha nye hundebiler

Krav om tre centimeter større hundebur gjør at svensk politi må skifte ut 300 biler for hundetjeneste. Det vil koste rundt 250 millioner svenske kroner skriver Expressen. Politiet hadde tidligere unntak fra regelen om at hundebur må være 60 cm brede..

NRK - 11 May 19 kl. 06:21

SAS-sjef varsler flykaos i sommer

SAS-sjef Rickard Gustafsson advarer om at det kan bli en ny sommer med store forsinkelser og innstilte fly i Europa på grunn av lav flygelederkapasitet, slik som i fjor, skriver Expressen. Han er urolig for sommeren..

VG - 14 May 19 kl. 01:41

Expressen: Skråmos svigermor har besøkt barna i Irak

Hun kalte seg «Umm Hamza» og skal ha blitt avslørt som rekrutterer til IS. Nå har svigermoren til den norsk-svenske IS-krigeren Michael Skråmo besøkt hotellet der hennes barnebarn holdes..

NRK - 10 May 19 kl. 02:44

Undersøker eksplosjon i Malmø

Nødetatene er på plass ved en restaurant nær Lilla torg i Malmø i Sverige, etter at flere klokken 01.49 meldte fra at de hadde hørt en eksplosjon. Det er knust ruter i en restaurant.

NRK - 08 May 19 kl. 20:05

Pågrepet med mulig bombeveske

Svensk politis bombegruppe er på vei til Borlänge etter at en mann er pågrepet. Det skriver Expressen. – Vi har undersøkt mannen og han hadde ingen eksplosiver på kroppen, men nå skal vesken undersøkes, sier en talskvinne for politiet..

P4 - 11 May 19 kl. 07:41

Spår flykaos i sommer

SAS-sjef Rickard Gustafsson advarer om at det kan bli en ny sommer med store forsinkelser og innstilte fly i Europa. Flygelederkapasiteten til å håndtere trafikken finnes ikke, og dermed kan det bli kaos, sier Gustafsson til Expressen . Den svenske avisen skriver at forsinkelsene i fjor doblet seg sammenlignet med sommeren før, selv om flytrafikken steg med 4 prosent.

NRK - 01 May 19 kl. 13:56

Kaos under demonstrasjon

Det er kaotiske scener i svenske Kungälv nord for Gøteborg hvor den nordiske motstandsbevegelsen marsjerer gjennom gatene. Motdemonstranter prøver å storme toget, røykbomber og stein kastes. Flere personer er anholdt.

NRK - 30 Apr 19 kl. 12:17

Bil kjørte inn i kjøpesenter

Flere personer skal være skadd etter at en bil kjørte rett inn i et kjøpesenter i den tyske byen Hamburg. Sjåføren skal ha mistet kontroll over bilen, skriver Expressen som sititerer den tyske avisen Bild..

P4 - 01 May 19 kl. 14:08

Uro under høyreekstrem demonstrasjon

En høyreekstrem demonstrasjon i den svenske byen Kungälv nord for Gøteborg kom ut av kontroll etter at meningsmotstandere gikk til angrep på arrangementet i dag. Motdemonstrantene skal ha forsøkt å kaste røykbomber og stein, og politiet har gått til arrestasjon av flere, skriver Expressen. Rundt 300 personer fra den nazistiske norske motstandsbevegelsen stilte i toget..

NRK - 29 Apr 19 kl. 06:13

Svensk metoo-anklaget gir ut bok

Svenske Fredrik Virtanen, som ble anklaget for å ha begått voldtekt som del av #metoo-bevegelsen, gir ut bok. Den tidligere Aftonbladet-kommentatoren forteller i et intervju med Expressen om å leve med anklagene..

NRK - 28 Apr 19 kl. 10:11

Én skadd i eksplosjon på ferje

En person skal ha fått brannskader i hodet etter at en gasskomfyr eksploderte i en bil på dekk på ferjen Stena Germanica. Det skriver Expressen. Ferjen lå til havn i Göteborg..

Aftenposten - 29 Apr 19 kl. 05:53

– Det var bare flaks for Expressen og Svenska Dagbladet at jeg ikke tok livet mitt

(Stockholm): Fredrik Virtanen kan forstå at mediene omtalte #metoo-anklagene mot ham. Men han vil ikke tilgi eller akseptere det. Mandag kommer boken om hvordan den tidligere medieprofilen opplevde å være en av Sveriges mest hatede menn..

NRK - 20 Apr 19 kl. 11:41

Turistane er frå Burma

Det var turistar frå Burma som var om bord på den norske turistbussen som velta i Örebro i Sverige, seier innsatsleiaren i politiet til avisa Expressen. Bussen var på veg til Stockholm..

NRK - 20 Apr 19 kl. 11:41

Turistane er frå Myanmar

Det var turistar frå Myanmar som var om bord på den norske turistbussen som velta i Örebro i Sverige, seier innsatsleiaren i politiet til avisa Expressen. Bussen var på veg til Stockholm..

NRK - 20 Apr 19 kl. 10:14

Norsk turistbuss av vegen i Sverige

Ein turistbuss frå Noreg med minst 20 passasjerar har køyrt av vegen på E18 utanfor Örebro i Sverige, melder Expressen. Fire personar er frakta til sjukehus og det er stans i trafikken, skriv avisa..

NRK - 13 Apr 19 kl. 16:28

Bil kjørte inn i publikum

Fem personer er skadet etter at en bil kjørte inn i publikum under et bilcross-arrangement på Ticksta motorstadion i Sverige, melder Expressen.se..

NRK - 13 Apr 19 kl. 16:28

Racerbil kjørte inn i publikum

Fem personer er skadet etter at en racerbil kjørte inn i publikum Sverige, melder Expressen.se..

NRK - 09 Apr 19 kl. 10:48

Sverige vil ha OL i 2026

Regjeringa i Sverige seier ja til vinter-OL i Stockholm i 2026, melder Expressen. I oktober var det klart at Stockholm var ein av dei endelege kandidatane for å organisere vinter-OL. Kanadiske Calgary og italienske Milan er også kandidatar..

NRK - 08 Apr 19 kl. 17:38

Park åpnet igjen i Göteborg

Brunnsparken i Göteborg, som ble stengt etter at en mann ble sett med en håndgranat, er nå åpnet igjen. Politiet opplyser at det er snakk om en ufarlig øvingsgranat, melder Expressen. Stengingen påvirket busser og trikker i av byen..

NRK - 08 Apr 19 kl. 16:49

Sperrer av park i Göteborg

En park i sentrum av Göteborg er sperret av etter en mann ble sett med en håndgranatlignende gjenstand. Mannen ble pågrepet like etter klokken 16, men området ble likevel evakuert og stengt, skriver Expressen. Kollektivtrafikken i byen påvirkes..

NRK - 06 Apr 19 kl. 22:52

Stor brann i Paris

Det brenner kraftig i et bygg i Paris, melder Expressen. En eksplosjon har også gått av i forbindelse med brannen. Ifølge avisen Le Figaro kjemper mellom 60 og 70 brannfolk mot flammene.

NRK - 07 Apr 19 kl. 08:07

Stor politiaksjon hos Findus

Svensk politi undersøker hovudkontoret til Findus i Malmö i Sverige. Ifølgje Expressen skal politiet undersøke om det finst giftige stoff der. Nokon skal ha truga med å sleppe ut gift i lokala, dersom ikkje Findus betalar ein sum pengar..

NRK - 05 Apr 19 kl. 14:19

Toåring død etter påkjørsel

I Sverige er en toåring død etter å ha blitt påkjørt av en bil i Sollefteå kommune torsdag kveld. Bilen rygget på gutten på en gårdsplass, og han døde senere på sykehus av skadene, skriver Expressen. Politiet behandler saken som en ulykke..

VG - 24 Mar 19 kl. 08:54

Full forvirring om svensk stjerne − skal ha forlatt troppen før Norge-møtet

Både Aftonbladet og Expressen melder at Emil Forsberg går glipp av kampen mot Norge tirsdag. Men de er ikke enige om hvorfor..

VG - 24 Mar 19 kl. 08:54

Full forvirring om svensk stjerne

Både Aftonbladet og Expressen melder at Emil Forsberg går glipp av kampen mot Norge tirsdag, men ovenfor Fotballskanalen sier landslagssjef Stefan Pettersson at stjernen fortsatt er i troppen..

Aftenposten - 21 Mar 19 kl. 16:05

Strømbrudd gir flytrøbbel på Arlanda

Ingen fly får lande eller lette på Arlanda-flyplassen ved Stockholm på grunn av strømbrudd i flytårnet og problemer med radaren, melder Expressen..

Dagbladet - 21 Mar 19 kl. 03:21

«Redde for å fortelle hele sannheten»

Nå som dødssyklonen Idai herjer Mosambik, skriver Expressen-journalist Magnus Falkehed at forskere har vært redde for å fortelle hele sannheten om konsekvensene av klimaendringene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt