Expressen

Sunday, 21 April, 22:01

Nyheter om Expressen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 11:41

Turistane er frå Burma

Det var turistar frå Burma som var om bord på den norske turistbussen som velta i Örebro i Sverige, seier innsatsleiaren i politiet til avisa Expressen. Bussen var på veg til Stockholm..

NRK - Igår: 11:41

Turistane er frå Myanmar

Det var turistar frå Myanmar som var om bord på den norske turistbussen som velta i Örebro i Sverige, seier innsatsleiaren i politiet til avisa Expressen. Bussen var på veg til Stockholm..

NRK - Igår: 10:14

Norsk turistbuss av vegen i Sverige

Ein turistbuss frå Noreg med minst 20 passasjerar har køyrt av vegen på E18 utanfor Örebro i Sverige, melder Expressen. Fire personar er frakta til sjukehus og det er stans i trafikken, skriv avisa..

NRK - 13 Apr 19 kl. 16:28

Bil kjørte inn i publikum

Fem personer er skadet etter at en bil kjørte inn i publikum under et bilcross-arrangement på Ticksta motorstadion i Sverige, melder Expressen.se..

NRK - 13 Apr 19 kl. 16:28

Racerbil kjørte inn i publikum

Fem personer er skadet etter at en racerbil kjørte inn i publikum Sverige, melder Expressen.se..

NRK - 09 Apr 19 kl. 10:48

Sverige vil ha OL i 2026

Regjeringa i Sverige seier ja til vinter-OL i Stockholm i 2026, melder Expressen. I oktober var det klart at Stockholm var ein av dei endelege kandidatane for å organisere vinter-OL. Kanadiske Calgary og italienske Milan er også kandidatar..

NRK - 08 Apr 19 kl. 17:38

Park åpnet igjen i Göteborg

Brunnsparken i Göteborg, som ble stengt etter at en mann ble sett med en håndgranat, er nå åpnet igjen. Politiet opplyser at det er snakk om en ufarlig øvingsgranat, melder Expressen. Stengingen påvirket busser og trikker i av byen..

NRK - 08 Apr 19 kl. 16:49

Sperrer av park i Göteborg

En park i sentrum av Göteborg er sperret av etter en mann ble sett med en håndgranatlignende gjenstand. Mannen ble pågrepet like etter klokken 16, men området ble likevel evakuert og stengt, skriver Expressen. Kollektivtrafikken i byen påvirkes..

NRK - 06 Apr 19 kl. 22:52

Stor brann i Paris

Det brenner kraftig i et bygg i Paris, melder Expressen. En eksplosjon har også gått av i forbindelse med brannen. Ifølge avisen Le Figaro kjemper mellom 60 og 70 brannfolk mot flammene.

NRK - 07 Apr 19 kl. 08:07

Stor politiaksjon hos Findus

Svensk politi undersøker hovudkontoret til Findus i Malmö i Sverige. Ifølgje Expressen skal politiet undersøke om det finst giftige stoff der. Nokon skal ha truga med å sleppe ut gift i lokala, dersom ikkje Findus betalar ein sum pengar..

NRK - 05 Apr 19 kl. 14:19

Toåring død etter påkjørsel

I Sverige er en toåring død etter å ha blitt påkjørt av en bil i Sollefteå kommune torsdag kveld. Bilen rygget på gutten på en gårdsplass, og han døde senere på sykehus av skadene, skriver Expressen. Politiet behandler saken som en ulykke..

VG - 24 Mar 19 kl. 08:54

Full forvirring om svensk stjerne − skal ha forlatt troppen før Norge-møtet

Både Aftonbladet og Expressen melder at Emil Forsberg går glipp av kampen mot Norge tirsdag. Men de er ikke enige om hvorfor..

VG - 24 Mar 19 kl. 08:54

Full forvirring om svensk stjerne

Både Aftonbladet og Expressen melder at Emil Forsberg går glipp av kampen mot Norge tirsdag, men ovenfor Fotballskanalen sier landslagssjef Stefan Pettersson at stjernen fortsatt er i troppen..

Aftenposten - 21 Mar 19 kl. 16:05

Strømbrudd gir flytrøbbel på Arlanda

Ingen fly får lande eller lette på Arlanda-flyplassen ved Stockholm på grunn av strømbrudd i flytårnet og problemer med radaren, melder Expressen..

Dagbladet - 21 Mar 19 kl. 03:21

«Redde for å fortelle hele sannheten»

Nå som dødssyklonen Idai herjer Mosambik, skriver Expressen-journalist Magnus Falkehed at forskere har vært redde for å fortelle hele sannheten om konsekvensene av klimaendringene..

Dagbladet - 08 Mar 19 kl. 14:49

Klimaaktivisten Greta (16) er årets kvinne i Sverige

- Hun gir stemme til en hel generasjons krav om ei framtid, lyder begrunnelsen til Expressen..

NRK - 09 Mar 19 kl. 17:55

Mann skutt og drept i Sverige

Én mann er skutt og drept ved Älvsjö stasjon sør i svenske Stockholm, skriver avisen Expressen. Den eller de som står bak drapet skal ha forsvunnet fra stedet før ankom..

NRK - 07 Mar 19 kl. 20:21

Trekkjer seg etter tafsing

Ein av dei mest framståande politikarane i det svenske Centerpartiet, Eskil Erlandsson (62) har i kveld trekt seg frå Riksdagen etter skuldingar om upassande framferd. Ifølgje Expressen skal han ha tafsa på kvinnelege politikarar frå Moderaterna..

VG - 08 Mar 19 kl. 09:28

Greta Thunberg (16) kåret til årets kvinne i Sverige

Avisen Expressen mener den unge klima- og miljøaktivisten er Sveriges mest betydningsfulle kvinne i 2019..

NRK - 05 Mar 19 kl. 13:20

Sju skadde i stridsbåt-ulykke

Minst sju personar er skadde, to av dei alvorleg, etter at ein av det svenske forsvaret sine stridsbåtar gjekk på grunn i skjergarden utanfor Stockholm. – To personar med hovudskadar er flogne til sjukehus, seier redningsleiaren til Expressen..

NRK - 03 Mar 19 kl. 14:15

Turistbuss av vegen i Sverige

Ein dansk turistbuss med om lag 40 ungdommar har køyrt av vegen og inn i ein fjellvegg i Lofsdalen i Härjedalen i Sverige. Det skriv Expressen. Fleire skal vere lettare skadde, får avisa opplyst..

NRK - 02 Mar 19 kl. 13:56

Masseslagsmål på svensk rasteplass

Rundt 90 personar er innblanda i eit masseslagsmål og steinkasting på ein rasteplass utanfor Nyköping i Sverige. Det skriv Expressen. Krangelen starta då ei gruppe gjekk til angrep på ein mann.

VG - 01 Mar 19 kl. 14:18

Svensk kommentator: – Du burde holde kjeft og skjemmes, Northug

SEEFELD/OSLO (VG) TV 2-ekspert Petter Northug (33) harselerer med Calle Halfvarsson (29) etter at svensken sprakk totalt under VM-stafetten. Det får Expressen-kommentator Tomas Petterson til å reagere..

VG - 03 Mar 19 kl. 14:46

Anmelder nynazist-flagg under Vasaloppet

I målområdet for innspurten for det populære skirennet var flere flagg tilhørende den høyreekstreme grupperingen «Den nordiske motstandsbevegelsen» synlig. Flaggbruken er anmeldt til politiet, ifølge Expressen..

VG - 03 Mar 19 kl. 14:46

Anmelder bruk av nynazist-flagg under Vasaloppet

I målområdet for innspurten for det populære skirennet var flere flagg tilhørende den høyreekstreme grupperingen «Den nordiske motstandsbevegelsen» synlig. Flaggbruken er anmeldt til politiet, ifølge Expressen..

VG - 25 Feb 19 kl. 09:18

Johaug «irritert» over løgn-påstand: - Sitter ikke her og lyver

SEEFELD (VG) Etter å ha satt mål om bare én medalje i VM, ble Therese Johaug (30) anklaget av Expressen-kommentator Tomas Pettersson for å lyve. Nå slår hun tilbake mot den svenske kommentatoren..

VG - 25 Feb 19 kl. 12:55

Dopingdømt østerriker tror Johaugs historie er oppdiktet – slik svarer den norske stjernen

SEEFELD (VG) I et stort intervju med Expressen sier den dopingdømte langrennsløperen Johannes Dürr (31) at han tror Therese Johaug (30) har funnet på forklaringen rundt sin positive dopingtest..

NRK - 18 Feb 19 kl. 15:09

SVT felt i PFU etter TV-debatt

SVT er felt i svenske PFU for å være partiske, skriver Expressen. TV-kanalen felles for å ha tatt avstand fra Sverigedemokratarnas leder Jimmie Åkesson under en TV-debatt høsten 2018, i forkant av det svenske parlamentsvalget, ifølge Medier24..

NRK - 10 Feb 19 kl. 15:55

– En død etter eksplosjon i Sverige

Politiet bekrefter at en eksplosjon har gått av i et bolighus i Stockholm. Ifølge avisen Expressen skal en person ha omkommet i eksplosjonen..

VG - 10 Feb 19 kl. 16:24

Stockholm: Mann skal ha sprengt seg selv i luften

En mann skal ha utløst en bombe i en bolig sør for Stockholm, melder Expressen..

VG - 10 Feb 19 kl. 16:24

Stockholm: Ung mann skal ha sprengt seg selv i luften

En mann skal ha utløst en bombe i en bolig sør for Stockholm, melder Expressen..

VG - 10 Feb 19 kl. 16:24

Ung mann død etter eksplosjon utenfor Stockholm

En mann skal ha utløst en bombe i en bolig sør for Stockholm og ha dødd av skadene, melder Expressen. Politiet kobler ikke hendelsen mot terror..

NRK - 07 Feb 19 kl. 13:29

169 passasjerer trygt ute av flyet

De 169 passasjerene som var om bord i et Norwegian-fly som ble utsatt for en bombetrussel, har kommet seg trygt ut av flyet på Arlanda, melder Expressen. Flyet var på vei fra Stockholm til Nice i Frankrike da bombetrusselen kom..

NRK - 07 Feb 19 kl. 15:52

Runar Søgaard dømt til fengsel

Den norske kjendispredikanten og Carolas eksmann Runar Søgaard (51) er dømt til ett år og åtte måneder i fengsel i Sverige for regnskapsrot, melder Expressen. Pastoren får også forbud mot å drive med næringsvirksomhet i fem år..

NRK - 07 Feb 19 kl. 11:14

Bombetrussel mot Norwegian-fly

Et passasjerfly fra Norwegian skal ha mottatt bombetrussel like etter at det tok av fra Arlanda flyplass i Stockholm, skriver Expressen. Det er 169 passasjerer om bord. Flyet er nå på vei tilbake til Arlanda..

NRK - 08 Feb 19 kl. 08:27

Svensk skole stengt etter trussel

Nösnäsgymnasiet i Stenungsund holdes stengt fredag, etter opplysninger om en mulig trussel mot skolen, skriver Expressen. Trusselen skal ha kommet på sosiale medier, og ifølge politiet er to personer til avhør hos politiet..

NRK - 07 Feb 19 kl. 11:31

Ringte inn bombetrussel fra Oslo

Ifølge svenske Expressen skal det ha kommet en bombetrussel mot et passasjerfly fra Norwegian på vei fra Arlanda. Trusselen skal ha kommet via en telefon fra Oslo, skriver Aftonbladet..

VG - 07 Feb 19 kl. 11:22

Bombetrussel mot Norwegian-fly

Ifølge svenske Expressen skal det ha kommet en bombetrussel mot et passasjerfly fra Norwegian på vei fra Arlanda. Trusselen skal ha kommet via en telefon fra Oslo, skriver Aftonbladet..

NRK - 07 Feb 19 kl. 18:17

Nordmann siktet for drapsforsøk

En jeger fra Buskerud er siktet for å ha skutt en jogger i Skåne i Sverige, melder Drammens Tidende, som siterer Expressen. I slutten av januar ble mannen pågrepet av norsk politi og utlevert til Sverige. Buskerud-mannen erkjenner ikke straffskyld..

NRK - 04 Feb 19 kl. 15:05

Fremstilles for varetektsfengsling

En mann og en kvinne som ble pågrepet med det som skal være en bombe på et hotellrom i Bromma, fremstilles nå for varetektsfengsling. Forhandlingene går for lukkede dører. Kvinnen var bosatt og arbeidet i Ålesund i fjor, skriver svenske Expressen..

VG - 07 Feb 19 kl. 11:22

Avis: Bombetrussel mot Norwegian-fly

Ifølge svenske Expressen skal det ha kommet en bombetrussel mot et passasjerfly fra Norwegian på vei fra Arlanda. Trusselen skal ha blitt ringt inn via Oslo, skriver Aftonbladet..

VG - 02 Feb 19 kl. 08:04

Avis: Ungt par hadde bombe på hotellrom i Sverige

Svensk politi fant en kraftig bombe i en veske da de fredag rykket ut til et hotellrom hvor det bodde et ungt par, ifølge avisa Expressen..

NRK - 02 Feb 19 kl. 08:08

Bombe på hotellrom i Sverige

Svensk politi fant en kraftig bombe i en veske da de fredag rykket ut til et hotellrom hvor det bodde et ungt par, ifølge Expressen. Politiet oppsøkte hotellet i Stockholms-området etter meldinger om at en kvinne ble mishandlet av en mann..

NRK - 24 Jan 19 kl. 10:43

Russiske militærfly i Sverige

Tre russiske militærfly har «krenket svensk territorium». De tre flyene var et Il-20 overvåkningsfly og to Su-27-jagerfly, opplyser det svenske forsvaret. Hendelsen skjedde i Østersjøen, skriver Expressen..

NRK - 22 Jan 19 kl. 15:32

Mistenker kidnapping av svensk baby

Ein seks månader gamal baby har forsvunne i ei barnevogn utanfor ein barnehage i Göteborg, melder Expressen. Ein stor leiteaksjon er sett i gong. Politiet mistenker at det dreier seg om kidnapping, ifølge avisa..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt