Pia

Sunday, 19 May, 04:13

Nyheter om Pia

Klartale - 17 dec 23 kl. 06:00

Slik feirer de jul i andre land

I Russland er julaften den 7. januar. Det er samme dag som mange nordmenn kaster ut juletreet.

Aftenposten - I førrgår: 12:51

Selger brukte russeklær for flere tusen kroner. Barn ned i tiårsalderen kontakter ham for å få et plagg.

Unge deltar i budrunder for å skaffe seg brukte russeklær. Moteviter Pia Henriksen mener det handler om å vise seg frem..

Klartale - 14 maj 24 kl. 08:46

Frykter for sikkerhet etter funn av kokain

Norsk politi fant kokain på lageret til Bama i fjor. Flere som jobber hos Bama frykter for egen sikkerhet. Det forteller en anonym ansatt hos Bama til avisa VG.

NRK - 28 apr 24 kl. 14:09

Uroa for tryggleiken i Oslo hamn

Norsk Tollerforbund og Bama er kritiske til tryggleiken i Oslo hamn, etter fleire beslag av kokain i banankasser det siste året, skriv VG. Dei krev meir pengar til Tolletaten slik at dei kan tilsette fleire folk og kjøpe nytt utstyr. – Det er betre tryggleik i hamnene i Sør-Amerika, seier konserndirektør i Bama, Pia Gulbrandsen, til avisa.

VG - 28 apr 24 kl. 10:17

Pias kamp: Gripende! Bokanmeldelse av «En velskapt pike»

Pia Edvardsens nye roman «En velskapt pike» er en n særdeles velskapt bok om å ikke ville være seg selv..

NRK - 21 dec 23 kl. 18:26

Stormen Pia herjer Storbritannia og Danmark

Uværssenteret Pia har truffet Danmark med vind av orkans styrke. Uværet rammer også Storbritannia med kraftig vind. Innstilte flyginger og tog preget torsdag den nordlige delen av Storbritannia, og fergetrafikken mellom øyene utenfor Skottlands vestkyst lå ved kai, skriver NTB.

NRK - 05 apr 24 kl. 01:58

Bama har halvert importen av klementiner fra Israel

Bama har kjøpt inn omtrent 50 prosent mindre klementiner fra Israel sammenlignet med i fjor. De får rundt ti henvendelser i uken om israelske klementiner. – Nedgangen skyldes at vi har planlagt for lavere salg gjennom å tilby forbrukerne valgmuligheter med spansk og marokkansk opprinnelse, samt utfordringer med høsting og klima, sier Pia Gulbrandsen, kommunikasjonsdirektør i Bama til Nationen.

Aftenposten - 13 mar 24 kl. 13:29

Nei, kvinner har ikke alle muligheter til å vinne Mesternes Mester

I et debattinnlegg i Aftenposten (8. mars) svarer prosjektredaktør Pia Basberg i NRK på min kritikk av….

NRK - 14 feb 24 kl. 16:24

Vixen Awards klager Natt og Dag inn til PFU

Gratisavisen Natt og Dags kroppskommentarer på sosiale medier vekket sterke reaksjoner i kjølvannet av influencernes store festkveld, skriver VG. – Natt og Dag har publisert et innlegg på sin Instagram-konto hvor de bruker bilder fra rød løper og henger ut og latterliggjør våre gjester. Vi mener at Natt og Dag har brutt Vær varsom-plakaten på flere punkter, sier daglig leder Pia Tryland til avisen.

VG - 14 feb 24 kl. 16:12

Vixen Awards klager inn Natt og Dag til PFU

– Våre gjester skal være trygge, sier daglig leder Pia Tryland etter årets Vixen-skandale..

NRK - 08 feb 24 kl. 20:37

Forbrukertilsynet: Svært små priskutt kan være villedende markedsføring

Det kan være villedende etter markedsføringsloven dersom butikker annonserer en prisreduksjon som i realiteten viser å være ubetydelig, sier Forbrukertilsynet. Rema 1000 har nylig lansert en ny priskutt-kampanje som har vekket reaksjoner, der de reklamerer for å ha kuttet prisen på 200 varer. Flere av kuttene er imidlertid på kun 10, 20 og 30 øre.

Dagbladet - 06 feb 24 kl. 20:57

Tidligere president død i helikopterulykke

Chiles tidligere president Sebastián Piñera (74) har omkommet i en helikopterulykke, melder chilenske medier..

Dagbladet - 06 feb 24 kl. 20:57

Funnet død etter helikopterulykke

Chiles tidligere president Sebastián Piñera (74) har omkommet i en helikopterulykke tirsdag..

Dagbladet - 05 feb 24 kl. 15:17

Senket av «Ingunn»: Nytt håp

Sorgen var stor da «Ingunn»s herjinger senket den elskede kystkulturbåten «Pia Marie». Nå er det tent et håp om at hun kan reddes..

Dagbladet - 02 feb 24 kl. 18:14

Sank under «Ingunn»: - Innihelvetes grovt

«Pia Marie» ble offer for «Ingunns» vrede. Nå er kystlaget i sorg..

NRK - 30 jan 24 kl. 10:41

100 Bama-biler påvirket av fransk bondeopprør

Rundt 100 Bama-biler med varer som skal fraktes til norske butikker har siden før helgen blitt berørt av bondeopprøret i Frankrike. – Vi kjenner til at to biler står fast på nåværende tidspunkt, sier kommunikasjonssjef Pia Gulbrandsen i Bama. – Hovedveiene er sperret og vi leter hele tiden etter alternative ruter.

E24 - 06 jan 24 kl. 07:28

Leteskip søker etter konteinere på havbunnen utenfor Danmark

To spesialskip søker på havbunnen ved den danske vestkysten etter konteinere som falt over bord fra et Mærsk-skip under stormen Pia rett før jul..

NRK - 06 jan 24 kl. 02:10

Leter etter skip på havbunnen utenfor Danmark

To spesialskip søker på havbunnen ved den danske vestkysten etter konteinere som falt over bord fra et Mærsk-skip under stormen Pia rett før jul. Søket skulle startet tidligere i uken, men ble forsinket på grunn av snøstorm, opplyser Kristian Brauner i Mærsk til danske TV 2 Nord. – De kunne først starte søket torsdag, sier Brauner, som er flåteoperasjonssjef i det danske rederiet.

Klartale - 02 jan 24 kl. 13:20

Matbutikkene lover lavere priser

De tre butikk-kjedene starter nå med priskutt på mange matvarer. Det skriver NTB. Før jul var det priskrig på julemat mellom butikkene.

Aftenposten - 23 dec 23 kl. 13:33

Fortsatt store problemer i flytrafikken: Flyselskapene kan ikke garantere at folk kommer frem til jul

Flyselskapene strever fortsatt med følgefeil etter uværet Pia. Verken SAS eller Widerøe kan ikke love at alle kommer dit….

NRK - 22 dec 23 kl. 10:47

Stormflo i Danmark

Stormen Pia har i natt presset store mengder hav-vann ned gjennom Kattegat. Danmarks meteorologiske institutt har sendt ut et uvær-varsel for kyster og fjorder sør i Kattegat. De betegner været som veldig farlig.

NRK - 21 dec 23 kl. 14:05

Orkanen «Pia» påvirker trafikken på Værnes

Flere av SAS' flyavganger blir innstilt som følge av stormen Pia som er på vei mot Vestlandet, skriver NTB. På Trondheim lufthavn Værnes er det en rekke forsinkelser på både avganger og ankomster (både med Widerøe, Norwegian og SAS). – Det stemmer at det har vært noen kanselleringer til og fra Stavanger i dag, og vi antar at det er på grunn av værforholdene, sier lufthavnsjef Marit Helene Stigen til Adresseavisen..

VG - 10 okt 23 kl. 15:03

Pia Haraldsen singel igjen: – Ensomt

Pia Haraldsen (42) har slitt med helsen i sommer og i tillegg gått gjennom et samlivsbrudd..

NRK - 16 nov 23 kl. 11:09

Ekstrahøring om terrorangrepet 25. juni

I ettermiddag blir det nye høringer i Stortingets kontroll- og konstitusjonskomite om 25. juni-saken. Komiteen har invitert lederen for 25.

Klartale - 14 nov 23 kl. 08:37

Frykter de ikke har nok potet til jul

Mange bønder har møtt på utfordringer. Årsaken er ekstremværet Hans i høst. Uværet førte til at poteter druknet og råtnet.

NRK - 19 aug 23 kl. 19:25

Kiwi kutter momsen på fisk – nå tar også Rema 1000 prisgrep

Fra mandag kutter dagligvarekjeden Kiwi prisen på fisk tilsvarende momsen på 15 prosent. Konkurrenten Rema 1000 lover å senke prisen med 20 prosent. – Vi kutter prisen tilsvarende momsen på all fersk og frossen fisk fram til 1.

Klartale - 28 jun 23 kl. 06:00

Slik kan prisen på norske jordbær bli

Mange forbinder sommeren med norske jordbær. Utenlandske arbeidere pleier å komme til Norge for å plukke jordbær. Det er svak krone.

NRK - 08 jun 23 kl. 12:56

– Hva gjorde PST med varselet fra E-tjenesten?

Pia Jansen: – Finnes det her alternative handlingsmåter som mulig ville forhindret angrepet? I vår vurdering av dette spørsmålet, er det ett alternativ vi mener det er verdt å trekke frem. – Det gjelder hva slags analyser man faktisk gjorde i PST på bakgrunn av varselet.

NRK - 08 jun 23 kl. 12:40

Har PST innhentet nok informasjon fra radikaliseringskontaktene?

– Helt siden august 2019 har radikaliseringskontaktene vært i kontakt med Zaniar Matapour. En annen viktig oppgave er å hente inn informasjon fra disse instansene for å se hvilke tiltak som kan virke forebyggende og se om personen har potensial for vold. Foreligger det uprøvde muligheter hos radikaliseringskontaktene som de kunne ha benyttet seg av?

NRK - 08 jun 23 kl. 12:36

Det brennende flagget på Bhattis konto

Pia Jansen: – Hvorfor avdekket ikke PST bildet på Facebook-kontoen til Bhatti? Bildet ble lagt ut på en av hans profiler den 14. juni, altså elleve dager før angrepet.

NRK - 08 jun 23 kl. 12:13

Utvalgslederen: - Kunne utviklet seg til det dødeligste angrep på sivile i Europa på mange år

– To personer dør av skuddene fra Matapour, ni får skuddskader og 25 får andre skader i kaoset som oppstår. I alt er det 264 personer som har status som fornærmet i saken, sier utvalgsleder Pia Therese Jansen. Hun fortsetter: – Våpnene Matapour hadde med seg hadde et langt større skadepotensial.

VG - 30 mar 23 kl. 20:12

Pia (25) kjempet seg inn på drømmestudiet

Nå, 8 år etter første P2 matteeksamen, er Pia Amalie Saga Berberg sykepleierstudent, slik hun alltid har drømt om..

Klartale - 11 apr 23 kl. 11:00

Stoler du på at produkter er miljøvennlige?

Mange nordmenn er skeptiske til hvor miljøvennlige produkter er. De stoler ikke på informasjonen fra produsentene.Det viser en ny undersøkelse.

Aftenposten - 05 jan 23 kl. 07:57

Pia kjøpte RBK-gave til faren. Ett år senere har ingenting skjedd

Pia Johansen hadde funnet en perfekt bursdagsgave til sin far. Nå er hun en av mange som er rammet av RBKs trøbbel med….

NRK - 02 jan 23 kl. 23:03

Mexicos høyesterett får kvinnelig leder for første gang

Dommeren Norma Lucía Piña er tatt i ed som den første kvinnelige lederen for Mexicos høyesterett noensinne. – Juridisk uavhengighet er uunnværlig når det gjelder å løse konflikter mellom ulike statsmakter. Mitt hovedanliggende er å jobbe for å bygge flertall, og å sette min personlige mening til side, sa Piña da hun holdt sin innsettelsestale mandag.

Aftenposten - 29 jan 23 kl. 21:57

Tvillingene fra Bergen har kjørt på ski sammen siden de var to

Tvillingsøstrene Pia og Madeleine Sylvester-Davik (17) fra Fana skal konkurrere i European Youth Olympic Festival..

NRK - 23 jan 23 kl. 19:04

Alpint: Norsk bronse i lagkonkurransen i junior-VM

Det norske laget slo Sveits i bronsefinalen og sikret en ny medalje i lagkonkurransen i parallellslalåm under junior-VM i alpint i østerrikske St. Anton. Pernille Dyrstad Lydersen, Hans Grahl-Madsen, Pia Møller og Jesper Wahlqvist utgjorde den norske bronsekvartetten.

Aftenposten - 17 jan 23 kl. 19:30

Dagens quiz: Onsdag 18. januar 2023

Hvem spilte Pia i kultfilmen «Mongoland»?.

NRK - 07 dec 22 kl. 14:44

SF ute av regjeringsforhandlingene i Danmark

Socialistisk Folkeparti (SF) er ute av forhandlingene om en bred dansk samlingsregjering. Partileder Pia Olsen Dyhr sier at Venstre trekker i feil retning innenfor klima og natur og at «det ble for blått». – Det har vært svært konstruktive forhandlinger, men vi er for langt fra hverandre på avgjørende punkter, sier hun.

NRK - 24 nov 22 kl. 09:49

Bærum: Har endret siktelsen til drap

I oktober ble en kvinne i 80-årene kritisk skadd etter en voldshendelse i Bærum Senere døde kvinnen som følge av skadene. Kvinnens sønn ble først siktet for grov mishandling i nære relasjoner. Nå sier politiadvokat Pia Reppen til VG at politiet har endret siktelsen til drap.

NRK - 24 nov 22 kl. 09:49

Bærum: Siktelse endret fra grov mishandling til drap

I oktober ble en kvinne i 80-årene kritisk skadd etter en voldshendelse i Bærum Senere døde kvinnen som følge av skadene. Kvinnens sønn ble først siktet for grov mishandling i nære relasjoner. Nå sier politiadvokat Pia Reppen til VG at politiet har endret siktelsen til drap.

VG - 22 sep 22 kl. 13:39

Vanessa Rudjord, Synnøve Skarbø og Pia Tjelta: – Unnskyld

Nå kommenterer Rudjord og Skarbø i en podkast hvorfor de trakk seg fra skjønnhetsklinikken. Pia Tjelta unnskylder på Instagram..

Aftenposten - 18 okt 22 kl. 09:36

Pia Tjelta er rå i en total ekteskapelig nedsmelting

«Dødsdansen» viser en total ekteskapelig nedsmelting..

Aftenposten - 22 sep 22 kl. 14:20

Legger seg flate og beklager

Vanessa Rudjord, Synnøve Skarbø og Pia Tjelta legger seg flate og beklager etter bråket den siste uken om….

VG - 22 sep 22 kl. 13:56

Pia Tjelta om skjønnhetsklinikken: – Unnskyld

Skuespilleren uttrykker seg på Instagram..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com