Romerike

Wednesday, 22 March, 13:57

Nyheter om Romerike

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 mar 23 kl. 16:50

Mann pågrepet og siktet for nettovergrep mot barn

En mann i 20-årene fra Romerike er siktet for seksuell omgang med barn over internett og fremstilling av seksuelle overgrep. Det kan være mange fornærmede. Han ble torsdag varetektsfengslet i fire uker etter å ha blitt pågrepet på Romerike onsdag, skriver Romerikes Blad.

NRK - 21 feb 23 kl. 22:54

Mann til sykehus etter skyting på Furuset

En mann i 30-årene får behandling for skuddskader på sykehus, mens en mann i 40-årene er pågrepet på Romerike. Mannen i 40-årene ble pågrepet på Romerike i en bil som politiet mener er involvert i saken, skriver politiet på Twitter. Mannen er siktet i forbindelse med skytingen..

VG - Igår: 08:48

Rekordår på krisesenteret: – Hjelper veldig mange flere

Romerike (VG) Antall henvendelser til et av landets største krisesenter har økt drastisk i løpet av de siste årene. Voldssakene er tyngre og mer komplekse, men færre velger å anmelde..

NRK - 15 mar 23 kl. 06:18

Mann i retten for drap i Grue

I dag starter rettssaken mot mannen i 30-årene som er tiltalt for å ha drept kjæresten sin i Grue natt til 1. mars i fjor. Tiltalte har tidligere innrømt de faktiske forholdene og erkjent straffskyld i avhør.

NRK - 10 mar 23 kl. 15:13

Dømt for innføring av store mengder narkotika

En litauisk mann i 50-årene er dømt til fengsel i 12 år for å ha fraktet store mengder narkotika over grenseovergangen på Magnormoen i Eidskog kommune. I november 2021 hadde han med seg 12 kg kokain og 57,6 kg hasj fra Sverige til Norge, ifølge dommen fra Romerike og Glåmdal tingrett. I tillegg til fengselsdommen mister mannen førerretten i Norge.

NRK - 06 mar 23 kl. 13:21

Seks års fengsel for pillesmugler

En mann i 30-åra fra Romania er i Romerike og Glåmdal tingrett dømt til fengsel i seks år, for smugling av 130 000 Rivotril-tabletter til Norge sommeren 2020. Til fradrag i dommen kommer 261 dager, som mannen har sittet i varetekt. Opprullingen av saken starta i august 2020, da tollvesenet stanset en bil på E16 Riksåsen i Kongsvinger.

NRK - 01 mar 23 kl. 17:43

Brann i bygg på Løken

Nødetatene på Romerike har rykket til en brann i et bygg i Løken i Aurskog-Høland. Politiet opplyser på Twitter at røykdykkere gjennomgår bygget samtidig som det er igangsatt slukking. Det er foreløpig uklart om det er spredningsfare.

NRK - 01 mar 23 kl. 17:43

Brann i bygg i Løken

Nødetatene på Romerike har rykket til en brann i et bygg i Løken i Aurskog-Høland. Politiet opplyser på Twitter at røykdykkere gjennomgår bygget samtidig som det er igangsatt slukking. Det er foreløpig uklart om det er spredningsfare.

NRK - 26 jan 23 kl. 07:09

Politiet advarer mot glatte veibaner på Østlandet

Politiet har rykket ut med en advarsel om svært glatt veibane etter at en bil kjørte av veien på ved Ask i Gjerdrum i Viken. – Det meldes fra patruljen at det er svært glatt i veibanen. Det saltes på veistrekningen, men ettersom det regner kan virkningen av saltet variere, skriver politiet i Øst på Twitter.

NRK - 18 dec 22 kl. 10:55

Mann siktet for åtte branner på Romerike

En mann i 40-årene ble lørdag fremstilt for varetektsfengsling, siktet for åtte branner på Romerike. Mellom 18. september og 5.

Klartale - 22 feb 23 kl. 08:54

Mann siktet for drapsforsøk etter skyting

En mann i 30-årene er lagt inn på sykehus etter skytingen. Han behandles for skuddskader. Skadene er ikke livstruende.

Aftenposten - 22 feb 23 kl. 05:55

Mann siktet drapsforsøk etter skyting i Oslo

Mannen som ble pågrepet på Romerike etter skytingen ved Ikea på Furuset tirsdag kveld, er siktet for drapsforsøk..

NRK - 30 jan 23 kl. 10:29

Må svare i retten for dårlig dyrestell

Ei kvinne i 40-åra fra Innlandet er tiltalt for flere brudd på Dyrevelferdsloven. Fra januar 2019 til november i 2020, skal hun ikke ha sørga for at sju hester og 65 kaniner fikk riktig og tilstrekkelig med fôr og vann. Flere hester ble vurdert som undervektige og to kaniner var avmagra, står det i tiltalen fra statsadvokatene i Hedmark og Oppland.

NRK - 26 jan 23 kl. 06:57

Politiet advarer om glatte veier på Østlandet

Politiet i Øst-politidistrikt har mottatt flere meldinger om trafikkuhell nå på morgenkvisten. Det meldes om at det er spesielt glatt på flere av veiene på Nedre Romerike, skriver politiet på Twitter. De ber folk kjøre etter forholdene..

NRK - 26 jan 23 kl. 06:57

Politiet advarer om glatte veier på Østlandet og Innlandet

Det har vært en ulykke med fem biler involvert i Innandet. To av bilende kolliderte og tre andre kjørte av veien for å ikke kjøre inn i dem, melder politiet. Ingen personer er skadet.

NRK - 26 jan 23 kl. 06:57

Politiet advarer om glatte veier på Østlandet, Innlandet og Sør-Vestlandet

Det har vært en ulykke med fem biler involvert på riksvei 25 på Vangli på Hamar i Innlandet. To av bilene kolliderte og tre andre kjørte av veien for å ikke kjøre inn i dem. Ingen personer er skadet, melder politiet i Innlandet.

NRK - 20 dec 22 kl. 10:36

Flere pågrepet for knivstikking

Fire personer er pågrepet av politiet i forbindelse med en knivstikking på et utested i Lillestrøm 3. desember. Politiet forteller Romerikes Blad at pågripelsene skjedde i en koordinert politiaksjon på Romerike og i Oslo på mandag.

NRK - 18 jan 23 kl. 11:51

Person kritisk skadd i møteulykke på Kløfta

Én person er ifølge politiet kritisk skadd etter en frontkollisjon mellom to personbiler på Kløfta på Romerike. – Begge førerne blir tatt med til sykehus. Den ene er vurdert som kritisk skadd.

NRK - 11 jan 23 kl. 10:52

Skole holder stengt etter fyrverkeri og trusler

Bråtejordet skole på Strømmen holder stengt onsdag på grunn av de siste dagers hendelser med avfyring av fyrverkeri og trusler mot lærere, ifølge Romerikes Blad. Avisa har tidligere skrevet at nødetatene har rykket ut til minst elleve forskjellige skoler på Romerike, etter oppfyring av fyrverkeri innendørs. Skolen opplyser samtidig at elevene må være forberedt på å møte på skolen igjen torsdag..

Klartale - 11 jan 23 kl. 06:30

Vi har ingen å miste

16-åringene hadde hele livet foran seg. Det hadde også 20-åringen fra Nedre Romerike som døde i oktober. Den unge mannen hadde tatt protonitazen.

NRK - 09 jan 23 kl. 17:03

Bestefar siktet for overgrep mot barnebarn

En mann i 70-årene ble fredag pågrepet av politiet, siktet for voldtekt av barn under 14 år, melder Romerikes Blad. Fornærmede i saken er mannens barnebarn. Forsvarer Hilde Mo opplyser overfor avisen at hennes klient erkjenner at «han kan ha gått over streken», men ikke erkjenner straffskyld.

NRK - 05 dec 22 kl. 14:32

To gutter dømt for Ruter-bedrageri i Anniken Huitfeldts navn

To gutter i tenårene er dømt til betinget fengsel for å ha kjøpt bussbilletter ved å bruke lekkede personopplysninger til en rekke stortingspolitikere. Det var fra vinteren 2020 og fram til april 2021 at de to guttene fra Romerike gjennomførte bedrageriene. I løpet av denne perioden kjøpte de to guttene, eller forsøkte å kjøpe, Ruter-billetter i navnet til en rekke nåværende og tidligere stortings- og lokalpolitikere, blant dem Anniken Huitfeldt (Ap), Mette Hanekamhaug (Frp), Jan Arild Ellingsen (Frp), Torgeir Micaelsen (Ap), Åse Michaelsen (Frp) og Ingrid Heggø (Ap).

NRK - 08 jan 23 kl. 04:41

Mann dømt for hatefulle ytringer – fikk 45.000 i bot

En 68 år gammel mann bosatt på Romerike, er i Oslo tingrett dømt til 16 dagers betinget fengsel og 45.000 kroner i bot for hatefulle ytringer. Mannen var tiltalt for brudd på straffeloven paragraf 185, den såkalte rasismeparagrafen etter å ha sagt: «– Jævla afrikaner, kom deg ut av landet mitt» til en kvinnelig medpassasjer på toget på kvelden 27.

Aftenposten - 02 dec 22 kl. 10:58

Silo har eksplodert på Romerike. Uklart omfang.

En silo har eksplodert på Frogner på Romerike. To personer får helsehjelp..

E24 - 02 dec 22 kl. 10:58

Melding om eksplosjon i silo på Romerike – skal være personskader

Det har vært en eksplosjon i en silo ved en sementbedrift på Frogner på Romerike. Det meldes om personskader, men omfanget er ukjent..

VG - 02 dec 22 kl. 10:48

Silo har eksplodert på Romerike

Nødetatene er fredag formiddag på vei til Frogner på Romerike, hvor en silo har eksplodert..

NRK - 05 jan 23 kl. 10:50

Må i fengsel for grovt underslag

Ei kvinne i 40-åra fra Glåmdalsdistriktet er dømt til fengsel i ti måneder for grovt underslag. Hun må sone seks måneder av straffen. Tiltalte var daglig leder og styreleder i et firma som solgte og kjøpte bobiler.

NRK - 04 jan 23 kl. 07:45

Måtte utsette operasjoner på grunn av fall på glattisen

Ahus har sett seg nødt til å utsette operasjoner etter at mange har fallt på glattisen. Ifølge Romerikes Blad har både sykehuset hatt en enorm pågang. I går var 100 pasienter innlagt på ortopedisk avdeling.

NRK - 04 jan 23 kl. 03:52

Hundrevis skadet på glatta

Skadelegen i Oslo behandlet 170 skader etter fall på isen mandag. På Romerike behandlet legevaktene over 200 personer som hadde falt på glattisen, skriver NTB. Av 320 skader mandag hadde 170 falt på isen, opplyser Skadelegevakten til Dagbladet.

NRK - 01 jan 23 kl. 10:45

Nyttårsbarn både i Bergen og Romerike

Det kan vera delt førsteplass for årets nyttårsbarn. 13 minutt inn i det nye året vart eit barn fødd på Haukeland universitetssjukehus i Bergen. Det er samtidig som ei jente vart fødd på Akershus universitetssykehus i Lørenskog.

NRK - 29 dec 22 kl. 17:19

Strøbiler sklir av veien - politiet ber folk la bilen stå

Politiet i Øst skriver på Twitter at det er «særs glatte veier» i hele Øvre Romerike. – I Hurdal har blant annet to strøbiler sklidd av veien. Flere biler har gjort det samme, skriver politiet.

NRK - 20 okt 22 kl. 21:42

Vil kroppsvisitere ungdommer på jakt etter våpen

Politiet på Romerike har fått klarsignal til å visitere ungdommer etter jakt på våpen, skriver Romerikes Blad. Bakgrunnen er voldshendelser og meldinger politiet har fått fra ungdomsmiljøet på Nedre Romerike. Enkelte ungdommer skal være så utrygge at de ser seg nødt til å bevæpne seg.

NRK - 19 nov 22 kl. 08:55

Luftambulanse på veg til Romerike etter alvorleg trafikkulukke

Naudetatar og luftambulansen er på veg til ei trafikkulukke i Romerike. – Front mot front. Ulukka blir oppfatta som alvorleg, skriv politiet på Twitter.

NRK - 19 nov 22 kl. 08:55

Tre personar til sjukehus etter alvorleg trafikkulukke på Romerike

Tre personar er frakta til Ahus etter ei trafikkulukke på Romerike. Politiet opplyser at det er tale om kritisk personskade, og at fleire har vore fastklemde. To ble fraktet til sykehuset med ambulanse, og en med luftambulanse.

VG - 16 dec 22 kl. 17:30

Politiet i Øst advarer: - Biler stanser på E6 for å skrape ruter

Politiet i Øst varsler at bilister på Romerike stanser på E6 for å skrape frontrutene som har fryst..

NRK - 16 dec 22 kl. 17:15

Flere stopper på E6 for å skrape ruter

Øst politidistrikt advarer om at flere bilister har stanset langs E6 på Romerike for å skrape rutene. Spesielle værforhold gjør at det fryser til på rutene, og politiet ber medbilister følge med..

NRK - 16 dec 22 kl. 14:32

Etterforsker bortføring og ran av ungdomsskoleelev

Politiet etterforsker en bortføring og ran av en elev ved en ungdomsskole på Nedre Romerike. Eleven skal ha blitt truet inn i en bil et sted i Oslo og holdt der en time av tre maskerte personer, som også ranet ham, skriver Romerikes Blad. Skolen der offeret er elev har informert foreldre og foresatte om hendelsen.

NRK - 12 dec 22 kl. 15:19

Redusert togtilbud det neste døgnet i Oslo

Bane Nor har besluttet å innstille deler av togtilbudet mellom Oslo og Romerike det neste døgnet. – Togene som normalt har kvartersavganger, vil nå gå i halvtimersfrekvenser, sier presseansvarlig Harry Korslund. Mandag morgen var Romeriksporten stengt for trafikk etter at strømmen gikk i tunnelen.

NRK - 12 dec 22 kl. 15:19

Redusert togtilbud ut døgnet i Oslo

Bane Nor har besluttet å innstille deler av togtilbudet mellom Oslo og Romerike ut døgnet. – Togene som normalt har kvartersavganger, vil nå gå i halvtimersfrekvenser, sier presseansvarlig Harry Korslund. Mandag morgen og formiddag var Romeriksporten stengt for trafikk etter at en kjøreledning falt ned i tunnelen.

NRK - 10 dec 22 kl. 14:26

Fire uker i varetekt for drapssiktet

Mannen som er siktet for drap på sin kone i Trøgstad i Indre Østfold, ble varetektsfengslet i fire uker, sier Christoffer Wiborg Seyfarth politiadvokat i Øst politidistrikt. Varetektsfengslingen ble behandlet i Romerike og Glåmdal tingrett lørdag. Kvinnen i 40-årene ble funnet død i parets bolig sent torsdag kveld.

NRK - 09 dec 22 kl. 19:49

Fotgjenger påkjørt på Romerike

En fotgjenger er påkjørt ved Kløfta stasjon i Ullensaker, melder politiet på Twitter. Politiet er på stedet, øvrige nødetater er på vei..

NRK - 09 dec 22 kl. 19:28

Mann dømt for seksuell omgang med barn

En mann i 50-årene fra Kongsvinger-regionen er i Romerike og Glåmdal tingrett dømt til 11 måneders fengsel for å ha hatt seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år. Mannen er også dømt for å ha utvist seksuelt krenkende adferd overfor barn under 16 år. Han må betale 100.

NRK - 09 dec 22 kl. 10:12

Svensk statsborger dømt i kongekrabbe-sak

En 46 år gammel svensk statsborger er i Romerike og Glåmdal tingrett dømt til sju måneders fengsel for grovt heleri av 970 kilo ulovlig fanget kongekrabbe. Mannen ble også dømt til å tåle inndragning av 235.000 kroner i utbytte fra straffbar handling, skriver Økokrim i en pressemelding.

NRK - 03 dec 22 kl. 16:23

Ansatte i god behold etter silokollaps

Fredag formiddag revnet en silo på Romerike, og to personer ble skadet. En av dem skal ha blitt kastet 50–60 meter av trykkbølgen som kom fra silokollapsen. Begge ble fraktet til sykehuset, men er nå tilbake på beina, ifølge daglig leder av selskapet Hey'di AS, som eier siloen, Jørn Teksum: – Begge er skrevet ut av sykehuset, og er i god behold, skriver han i en melding til NRK.

NRK - 02 dec 22 kl. 20:29

Oppretter straffesak etter silokollaps

To person ble fredag formiddag sendt til sykehuset, etter at en silo revnet på Romerike. Personene er anslått å ha blitt kastet mellom 50–60 meter av trykkbølgene. Nå velger politiet å opprette straffesak, skriver Romerikes Blad.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com