Lastebil

Saturday, 23 September, 18:56

Nyheter om Lastebil

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 1 time siden

Lastebil mot motorsykkel: - Store personskader

Politiet i Innlandet rykket lørdag ettermiddag ut til en ulykke mellom en Lastebil og motorsykkel, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Fv. 33 stengt etter ulykke mellom MC og Lastebil på Skreia

Lørdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og Lastebil på fylkesveg 33 ved Skreia. Det er foreløpig ukjent skadeomfang på MC-føreren, melder politiet i Innlandet. Vegen er stengt etter ulykken.

NRK - 16 aug 23 kl. 12:26

To jenter påkjørt av Lastebil i Namsos

Politiet rykker ut etter melding om ei trafikkulykke hvor to jenter i tenårene har blitt påkjørt av en Lastebil. De fremstår som de er lettere skadet og er på tur til sykehus. Politiet har ikke kommet i kontakt med fører av Lastebil, men er på tur til stedet..

NRK - 13 sep 23 kl. 18:34

Røykutvikling fra Lastebil i Skien

Nødetatene fikk melding om røykutvikling fra en parkert Lastebil på Voldsvegen i Skien. Sju minutter senere er brannvesenet på stedet. Det er kjølevæske som har lekket og dampet.

NRK - 13 sep 23 kl. 15:40

Trafikkulukke i Bergen sentrum: Moped og Lastebil involvert

Naudetatanehar rykt ut til ei trafikkulukke i Bergen sentrum. Ein Lastebil og ein moped skal vera involverte. Ulukka skal ha skjedd like etter klokka 15.

NRK - 31 aug 23 kl. 02:17

Fem millioner bier falt fra Lastebil

Politiet i Canada måtte kalle ut et titalls birøktere for å hjelpe til med å samle sammen fem millioner bier som hadde falt fra en Lastebil, etter at stroppene som holdt bikubene fast løsnet. Det skriver BBC. Hendelsen skjedde i Burlington i Ontario.

NRK - 30 aug 23 kl. 06:10

Bil mot Lastebil ved Lillestrøm

Nødetatene har rykka ut til en trafikkulykke mellom personbil og Lastebil på riksvei 22 ved Tuen i Lillestrøm. Skadeomfanget er uavklart..

NRK - 28 aug 23 kl. 10:19

Saktegående kø på E6 etter ulykke ved Oslo

En Lastebil og flere personbiler var mandag morgen involvert i en ulykke på E6 ved Alnabru i Oslo. Ulykken førte til saktegående kø fra Oslo mot ulykkesstedet. Politiet i Oslo meldte klokken 9.

VG - 27 aug 23 kl. 18:22

Lastebil kjørte inn i bro – Bergensbanen stengt

Jernbanesporet har kommet til skade etter at en Lastebil kjørte inn i en bro på Voss..

NRK - 27 aug 23 kl. 17:41

Lastebil har køyrd i jernbanebru på Voss

Jernbanesporet er skadd etter at ein Lastebil køyrde inn i ei jernbanebru ved Ringheimsvegen på Voss, seier operasjonsleiar Terje Magnussen i Vest politidistrikt. Ingen personar skal vere skadde. Vegen er sperra ved jernbaneundergangen, og togtrafikken på Bergensbanen er stansa mellom Voss og Urdland stasjon..

NRK - 2 timer siden

Fv. 33 stengt etter alvorlig MC-ulykke på Skreia

Lørdag ettermiddag melder politiet om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og Lastebil på fylkesveg 33 ved Skreia. Ifølge politiet fremstår det som en alvorlig ulykke med større personskade. Vegen er stengt etter ulykken, og det forventes at den vil bli stengt en tid fremover.

NRK - 23 aug 23 kl. 13:17

Lastebil veltet på E6

En Lastebil har kjørt av veien og veltet på E6 ved Mogreina i Ullensaker. Det melder politiet på X. Fører er ute av Lastebilen og fremstår uskadd.

Dagbladet - 19 sep 23 kl. 22:32

Alvorlig ulykke i Holmestrand

Nødetatene rykket ut etter en trafikkulykke mellom en bil og Lastebil. Føreren av personbilen er fløyet med luftambulanse..

NRK - 18 sep 23 kl. 17:43

Bil kolliderte i tunnel- E18 stengt

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke i Brattåstunnelen i Porsgrunn. En bil har kollidert i tunnelveggen i sørgående retning. Den har også truffet en Lastebil.

NRK - 18 sep 23 kl. 00:28

Motehuset Balmain frastjålet kolleksjon

Tyver har ranet til seg over 50 varer fra det franske luksusmotemerket Balmains nye kolleksjon, bare ti dager før de skulle vises fram i Paris. Balmains kreative leder, Olivier Rousteing, opplyser om ranet på sin på sin Instagram-konto. – Sjåføren vår ringte oss for å si at han var angrepet av en gruppe med folk.

NRK - 17 sep 23 kl. 23:42

Minst 20 døde i trafikkulykke i Sør-Afrika

Minst 20 personer har mistet livet i en trafikkulykke i provinsen Limpopo i Sør-Afrika, ifølge offentlige tjenestepersoner. De omkomne var gruvearbeidere. Gruvearbeiderne jobbet for selskapet De Beers.

Dagbladet - 17 sep 23 kl. 09:02

Fire russere døde på vei til Norge

En Lastebil i motgående kjørefelt traff en minibuss bare en halvtime unna grensa til Norge..

Dagbladet - 17 sep 23 kl. 09:02

Fire russere døde på vei fra Norge

En Lastebil i motgående kjørefelt traff en minibuss bare en halvtime unna grensa til Norge..

Dagbladet - 17 sep 23 kl. 09:02

Trafikkulykke i Russland: Fem døde

En Lastebil i motgående kjørefelt traff en minibuss bare en halvtime unna grensa til Norge..

NRK - 04 aug 23 kl. 12:53

Åtte omkom i kollisjon mellom godstog og Lastebil i Thailand

Åtte personer mistet livet da et godstog traff en Lastebil som var på vei over en planovergang sentralt i Thailand. Ulykken skjedde torsdag ved en uautorisert planovergang i Chachoengsao-provinsen, øst for Bangkok, ifølge landets jernbanedirektorat. Lokføreren hadde lagt seg på hornet da toget nærmet seg overgangen, men klarte ikke å stanse toget før Lastebilen ble truffet.

NRK - 01 sep 23 kl. 15:28

Omkom i trafikkulykke i Trondheim

En motorsykkelfører er bekreftet omkommet etter en trafikkulykke på E6 i Trondheim. Politiet fikk 13.41 melding om at en motorsykkel og en Lastebil har kollidert på E6 ved Sluppen i Trondheim.

Klartale - 01 sep 23 kl. 14:20

Alvorlig ulykke i Trondheim

En Lastebil og en motorsykkel har kollidert, ifølge kanalen NRK.Ulykken ser alvorlig ut, ifølge politiet. Nødetatene er på stedet, ifølge nyhetsbyrået NTB.

NRK - 01 sep 23 kl. 13:48

Trafikkulykke i Trondheim

Nødetatene rykker ut til en trafikkulykke mellom en Lastebil og en motorsykkel i Trondheim. – Fremstår som alvorlig, skriver politiet på x/Twitter..

NRK - 28 aug 23 kl. 19:23

Ni pilegrimer døde i bussulykke i Irak

Minst ni iranske pilegrimer døde og flere titalls ble skadd da bussen de reiste i kolliderte med en Lastebil i den sørirakiske byen Nassiriya mandag. Bussen var stappfull av pilegrimer på vei til den hellige sjiamuslimske byen Karbala, ifølge kilder til Reuters. Kilder i helsevesenet sier at 31 personer, deriblant flere barn, ble skadd i ulykken, og at tilstanden er kritisk for fem av dem.

NRK - 28 aug 23 kl. 09:55

Trafikkulykke på E6 ved Alnabru

Politiet er på vei til nok en trafikkulykke, nå på E6 utgående ved Alnabru. En Lastebil og flere personbiler skal være involvert. Nødetatene er på vei.

NRK - 25 aug 23 kl. 13:03

Kjørt til sykehus etter krasj mellom Lastebil og personbil

Fører og passasjer i en personbil er kjørt til Kongsvinger sykehus etter at en personbil krasjet med en semitrailer på E16. Det er uklart om personbilen kjørte eller sto stille da den kolliderte med semitraileren, skriver politiet. Det er uavklart skadegrad på de to.

NRK - 24 aug 23 kl. 18:14

Trafikkulykke på E18

En bil og en Lastebil er involvert i en trafikkulykke på E18 ved Framnes i Oslo. Det kan føre til kø ut av Oslo, siden trafikken går sakte forbi ulykkesstedet. – Ambulansepersonell undersøker en kvinne som satt i personbilen, Lastebilføreren skal være uskadd, skriver politiet..

NRK - 23 aug 23 kl. 18:38

E6 stengt i flere timer

E6 sydover ved Mogreina i Ullensaker vil være stengt i flere timer etter at en Lastebil kjørte av veien og veltet, opplyser politiet. Grunnen er bergingsarbeidet. De oppfordrer alle bilister til å kjære av på avkjøring 53 Mogreinakrysset.

NRK - 22 aug 23 kl. 08:26

Fem personer døde i trafikkulykke i Sverige

Det melder flere svenske medier. SVT opplyser at en personbil og en Lastebil frontkolliderte mellom Falköping og Skara mandag ettermiddag. Totalt seks personer var involvert i ulykken.

VG - 21 aug 23 kl. 15:31

Fem biler involvert i trafikkulykke - én alvorlig skadet

Fire personbiler og én Lastebil er involvert i ulykken i Lørentunnelen i Oslo. Én person er sendt til sykehus..

NRK - 21 aug 23 kl. 15:18

Alvorlig skadet etter trafikkulykke

En person er alvorlig skadet etter en trafikkulykke i Lørentunnelen i Oslo. Ulykken har skjedd i østgående retning og fem biler er involvert, ifølge politiet. – Tre av bilene trenger berging.

NRK - 20 jul 23 kl. 13:55

Stjålet Lastebil ført til trikkestans

En Lastebil står delvis på trikkeskinnene og delvis på fortauet på Schous plass i Oslo, skriver Aftenposten. Derfor er det ingen trikketrafikk over Grünerløkka torsdag ettermiddag. Holdeplassene Storo, Grefsenveien, Sandaker senter, Torshov, Biermanns gate, Birkelunden, Olaf Ryes plass og Schous plass blir ikke betjent.

NRK - 16 aug 23 kl. 12:26

To jenter påkjørt i Namsos

Politiet har rykket ut etter melding om ei trafikkulykke hvor to jenter i tenårene har blitt påkjørt av en personbil. Jentene fremstår som de er lettere skadet og er på tur til sykehus. Politiet meldte først at de ble påkjørt av en Lastebil, men den skal kun ha stått på stedet i forbindelse med vegarbeid.

NRK - 16 aug 23 kl. 12:26

To jenter påkjørt – fører dro fra stedet

Politiet har rykket ut etter melding om ei trafikkulykke hvor to jenter i tenårene har blitt påkjørt av en personbil. Jentene fremstår som de er lettere skadet og er på tur til sykehus. – Det er vegarbeid som pågår på stedet, og det har stått en Lastebil i vegen som følge av det.

VG - 17 jul 23 kl. 19:58

Tour-rytter kolliderte med Lastebil på hviledagen

Maxim Van Gils (23) måtte til sykehus etter å ha krasjet med en liten Lastebil på den siste fridagen i Tour de France..

NRK - 19 jun 23 kl. 08:51

Brann i Lastebil på E6 i Moss

Det brenner i en Lastebil på E6 i nordgående retning ved Mosseporten i Moss. Ifølge politiet er det ingen åpne flammer fra Lastebilen. Nødetatene er på vei til stedet.

NRK - 11 aug 23 kl. 18:43

Lange køer på E6 på grunn av stengte tunneler

Kvalvik- og Aspfjordtunnelen på E6 i Sørfold i Nordland er stengt. En Lastebil kom borti taket fredag ettermiddag. Det førte til at steiner løsnet fra taket.

NRK - 08 aug 23 kl. 10:26

Badehus i Løkken blåste på havet i uværet

Flere av de ikoniske hvite badehusene langs stranden i den danske feriebyen Løkken er tatt av vind og høy sjø. Tross en større redningsaksjon lyktes det ikke å redde alle badehusene på Løkken Strand fra elementenes herjinger. Tirsdag morgen fløt flere av husene rundt i strandkanten etter at bølgene som følge av forhøyet vannstand rev dem løs.

NRK - 10 jul 23 kl. 11:54

Lastebil brenner i Leirfjord

Politiet melder om en bilbrann ved Leland i Leirfjord kommune. Nødetatene har rykket ut til stedet. Det skal være en Lastebil som brenner..

NRK - 04 aug 23 kl. 20:07

Aftenposten: Varsel om store svakheter ved Tretten bru seks år før kollapsen

Vegdirektoratet ble varslet om funn av store svakheter ved Tretten bru seks år før den kollapset, viser korrespondanse Aftenposten har fått tilgang til. I et brev fra våren 2016 skriver Vegvesenet til Vegdirektoratet at det er funnet store svakheter ved Tretten bru, skriver Aftenposten. I brevet står det at enkelte punkter hadde en belastning på 211 prosent.

NRK - 02 aug 23 kl. 14:37

Omkom etter mteulykke

En person er bekreftet omkommet etter en frontkollisjon mellom en Lastebil og en personbil i Aurskog-Hland, melder politiet i st. Det er freren av personbilen som er omkommet..

NRK - 01 aug 23 kl. 10:43

Stein Aksel Dale (51) omkom i ddsulukka i Olsvik

Det var den 51 r gamle Stein Aksel Dale som mistet livet da en gangbro ramlet ned over frerhuset p en Lastebil i Olsvik mandag. Det melder arbeidsgiveren hans, Steinsenteret sane Sand og Singel i ei pressemelding. Dei omtalar han som ei fantastisk kollega gjennom 16 r og at han vil bli djupt sakna, og sender si djupaste medkjensle til familien.

NRK - 31 jul 23 kl. 19:15

Vegen i Olsvik er opna etter dødsulukka

Fylkesveg 5210 Olsvikskjenet er no opna att etter ulukka der ein Lastebil køyrde inn i ei gangbru mandag føremiddag. Lastebilsjåføren omkom då gangbrua fall ned på køyretøyet..

NRK - 31 jul 23 kl. 11:28

Sjåfør omkom etter gangbro raste ned på Lastebil

Politiet melder at sjåføren som kjørte Lastebilen i Olsvik døde i ulykken. Lastebilen skal ha kjørt inn i gangbroen, som raste ned og traff førerhuset. De nærmeste pårørende til sjåføren er varslet, skriver politiet i en pressemelding.

Dagbladet - 31 jul 23 kl. 11:04

Lastebil krasjet i gangbru

Hele brua falt ned på kjøretøyet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com