Hoksrud

Wednesday, 06 December, 08:58

Nyheter om Hoksrud

NRK - I førrgår: 13:01

Egenandelstaket øker neste år

Regjeringen og SV vil øke egenandelstaket til 3165 kroner neste år. – Det er trist at SV og regjeringen gjør det enda dyrere å være syk, sier Frps helsepolitiske talsperson Bård Hoksrud. Regjeringspartiene Ap og Sp la sammen med SV i formiddag fram sin budsjettavtale for 2024..

Dagbladet - 12 sep 23 kl. 12:09

- Maktdemonstrasjon

Bård Hoksrud (Frp) jubler over årets valgresultater. På landsbasis har partiet fått en mandatøkning på 151 siden forrige valg..

Klartale - 14 jul 23 kl. 13:02

– Får prøve å begrense meg

Lettbrus har stoffet aspartam i seg. Organisasjonen WHO advarer. Aspartam kan føre til kreft.

NRK - 20 mar 23 kl. 14:00

Frp: Hoksrud trekker seg som nestlederkandidat

Stortingspolitiker Bård Hoksrud fra Telemark varsler nå at han trekker sitt kandidatur til å bli nestleder i Frp. Dermed ser det ut til å bli stortingsrepresentant Hans Andreas Limi som tar over som første nestleder i partiet til våren når Ketil Solvik-Olsen gir seg. Hoksrud understreker i et innlegg på Facebook i ettermiddag at han synes det er bra at Limi stiller som kandidat til å gå inn i Frp-ledelsen sammen med partileder Sylvi Listhaug og nestleder Terje Søviknes.

Klartale - 25 maj 23 kl. 06:00

Trenger vi aldersgrense på energidrikke?

Energidrikk er ikke for yngre barn. Det mener Stortinget. De vil sette aldersgrensen til 16 år.

NRK - 23 maj 23 kl. 16:26

TV 2: Stortinget enige om forbud mot salg av energidrikk til barn under 16 år

Det er flertall på Stortinget for å innføre et forbud mot salg av energidrikk til barn under 16 år, skriver TV 2. Bård Hoksrud, som er helsepolitisk talsperson i Frp, er uenig i forbudet. – De fleste butikkene har satt sine egne aldersgrenser.

NRK - 23 maj 23 kl. 15:18

Stortinget enige om forbud mot markedsføring av usunn mat og drikke rettet mot alle under 18 år

Det er flertall på Stortinget om et forbud mot markedsføring av usunn mat og drikke rettet mot barn og unge under 18 år. I helse- og sosialkomiteens innstilling til ny folkehelsemelding er det et flertall bestående av Ap, Sp, SV og Rødt som stiller seg bak forslaget om denne aldersgrensen. Innstillingen ble lagt fram tirsdag, bekrefter Frp overfor NTB.

NRK - 03 mar 23 kl. 10:04

Nestlederkamp i Frp: Wiborg utfordrer Hoksrud

Det er duket for nok en nestlederkamp i norsk politikk. Stortingsrepresentant Erlend Wiborg bekrefter nå overfor NRK at han stiller. – I politikken er det alt for mye prat, men for lite handling.

NRK - 18 jun 23 kl. 02:45

Feriestengt for krigsskadde pasienter fra Ukraina ved Ullevål sykehus i sommer

Ukraina-posten på Ullevål sykehus, som tar imot krigsskadde pasienter, stenges i hele sommer på grunn av ferieavvikling. Avdelingen åpnet i januar og har vært et viktig bidrag fra Norge. Helsepolitisk talsperson i Fremskrittspartiet, Bård Hoksrud, er kritisk til at avdelingen holder stengt frem til september..

VG - 14 jun 23 kl. 19:21

Forbyttet på fødestuen: Krever at helseministeren sier unnskyld

– En alvorlig svikt av stor betydning for mange, sier forsker på helserett. Nå krever Bård Hoksrud (Frp) at helseministeren beklager overfor Karen og Linda..

NRK - 05 jun 23 kl. 13:09

Saken til alvorlig syke Trym (25) blir tatt opp på Stortinget

Saken om 25 år gamle Trym Saugstad Karlsen blir tatt opp på Stortinget. Karslen ble diagnostisert med den sjeldne og alvorlige blodsykdommen PNH i fjor, men får ikke behandling for dette. Det er fordi Beslutningsforum har bestemt at de ikke lenger vil gi medisinen Soliris til nye PNH-pasienter.

Klartale - 24 maj 23 kl. 08:33

Snart må du være 16 år for å kjøpe energidrikk

Energidrikk er ikke for yngre barn. Det mener Stortinget. De vil sette aldersgrensen til 16 år.

NRK - 10 maj 23 kl. 10:36

Støre: Fritt behandlingsvalg nådde ikke målene

Fremskrittspartiets Bård Hoksrud kritiserte regjeringen for fjerningen av ordningen med fritt behandlingsvalg i Stortingets spørretime. Han viste til at «behandlingskøene for rus og psykiatri har skutt i været», og mener dette kan forklares ved bortfallet av ordningen. Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) mener på sin side at ordningen «ikke nådde målene», altså at den ikke var et godt bidrag for å kutte ventetidene.

VG - 30 apr 23 kl. 17:03

Har selv privat helseforsikring: – Regjeringen øker forskjellene

GARDERMOEN (VG) Både Frp-leder Sylvi Listhaug og helsetopp Bård Hoksrud har private helseforsikringer – samtidig advarer de mot en trend der stadig flere får det..

Aftenposten - 02 mar 23 kl. 13:38

Bård Hoksrud vil bli nestleder i Frp

Fremskrittspartiets Bård Hoksrud ønsker å bli nestleder i partiet. – En veldig spennende oppgave, sier han..

NRK - 02 mar 23 kl. 13:19

Hoksrud vil bli nestleder i Frp

Bård Hoksrud stiller som nestleder i Fremskrittspartiet, sier stortingsrepresentant Morten Stordalen til NRK..

NRK - 24 feb 23 kl. 23:11

Marsjerte ut av OSSE-møtet under Russlands tale

Under møtene i Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa (OSSE) i Wien torsdag reiste store deler av salen seg og forlot møtet da den russiske utsendingen fikk ordet. Han sa seg glad for at «nynazistene» forlot møtet. En av dem som forlot salen, var stortingsrepresentant Bård Hoksrud, som er med i den norske delegasjonen.

NRK - 20 apr 23 kl. 20:53

Pasientskadeordningen skal evalueres

Stortinget har vedtatt at regjeringen må evaluere pasientskadeordningen. Stortinget stilte seg samlet bak Høyres forslag om en evaluering, skriver TV 2. I evalueringen av Norsk pasientskadeordning skal man se på saksbehandlingstiden og hvordan pasienter blir møtt og ivaretatt i systemet.

NRK - 31 jan 23 kl. 05:53

Hoksrud provosert over at tilbud legges ned

Nestleder Bård Hoksrud (Frp) i helse- og omsorgskomiteen på Stortinget er provosert over at Stiftelsen Amathea må legge ned seks av ti kontorer. Stiftelsen, som tilbyr veiledning før og etter abort, stenger i Tønsberg og Skien etter at de får 6,2 millioner kroner mindre i statsstøtte. Statssekretær Karl Kristian Bekeng (Ap) i Helse- og omsorgsdepartementet sier Amathea gjør en god jobb med å tilby veiledning til de som blir gravide uplanlagt, men at politikerne måtte gjøre tøffe prioriteringer i et stramt budsjett..

NRK - 16 mar 23 kl. 19:32

Frps nestlederkamp: Limi-støtte fra en rekke fylkeslag

Hans Andreas Limi seiler opp som klar favoritt til å bli ny første nestleder i Frp etter Ketil Solvik-Olsen til våren. Nå i kveld ble det klart at Viken Frp enstemmig støtter Limi. – Hans Andreas Limi er en politiker med de rette kvalifikasjonene som nestleder.

NRK - 16 mar 23 kl. 16:08

Frps nestlederkamp: FpU vil ha Limi

Fremskrittspartiets ungdom vil at Hans Andreas Limi skal bli ny nestleder i partiet. – Hans Andreas er en skarp retoriker, en svært erfaren mann rundt forhandlingsbordet og en politiker med den nødvendige tyngden for å kle et så viktig verv som nestleder i Frp, sier FpU-leder Simen Velle til NRK. Limi varslet i går hos NRK at han ønsker å bli nestleder.

NRK - 16 mar 23 kl. 11:49

Fpu støtter Limi i kampen om ny nestleder i Frp

Fremskrittspartiets Ungdom mener Hans Andreas Limi bør være nestleder i Fremskrittspartiet. Hans Andreas Limi er en skarp retoriker, en erfaren mann rundt forhandlingsbordet og en mann med den nødvendige politiske tyngden for å gå inn som første nestleder i Frp, sier FpU-leder Simen Velle til Nettavisen torsdag. Kampen om den ledige plassen som nestleder i Frp står mellom Hans Andreas Limi, Erlend Wiborg og Bård Hoksrud.

NRK - 02 mar 23 kl. 14:12

Mulig nestlederkamp i Frp

Ikke lenge etter at NRK kunne melde at Bård Hoksrud er lansert som ny nestleder i Fremskrittspartiet, dukker et nytt navn opp i kabalen. Stortingsrepresentant Erlend Wiborg fra Østfold bør bli nestleder etter Ketil Solvik-Olsen, mener Frp-representant Himanshu Gulati. – Det er store sko å fylle etter Ketil, og vi har mange dyktige politikere i Frp.

VG - 21 jan 23 kl. 17:20

Kvinne ble glemt av hjemmetjenesten – funnet død: – Utrolig trist og tragisk

Bård Hoksrud (Frp) utfordrer helseministeren etter at en eldre bærumskvinne ble glemt av hjemmetjenesten og døde..

NRK - 10 nov 22 kl. 13:56

Krev svar frå helseministeren

Helsetilsynets funn i tilsynet av «Norwait»-studien på Haukeland universitetssjukehus, opprører helsepolitisk talsmann Bård Hoksrud (Frp). Til NRK fortel Hoksrud at han vil be om svar frå helseminister Ingvild Kjerkol (Ap) i spørjetimen neste veke. – Eg forventar at statsråden følgjer opp saka, og sørgjer for at pasienttryggleiken blir sikra i framtidige studiar.

Dagbladet - 08 nov 22 kl. 23:27

- Merker at folk er spent

Bård Hoksrud (Frp) følger valget i USA tett som observatør i New York. - Vi er ikke her for å snakke partipolitikk, sier Hoksrud til Dagbladet..

NRK - 03 nov 22 kl. 11:24

Reagerer på psykiatri-kutt i Oslo

I går fortalte NRK at Oslo universitetsjukehus planlegg å kutta 200 millionar kroner i psykiatri-budsjettet sitt. Det betyr at talet på døgnplassar skal ned og at klinikkar kan ryka i hovudstaden. Stortingsrepresentant og leiar i Krf, Olaug Bollestad reagerer sterkt på kuttet.

NRK - 12 dec 22 kl. 19:35

Krefterstatning skal vurderes av Stortinget

Flere partier på Stortinget vil vurdere loven etter NRKs saker om Jannike Hegdal Nilssen. Nilssen får en lavere utbetaling fordi Norsk Pasientskadeerstatning (NPE) engasjerte en ny lege som mener hun lever kortere enn to år. – Dette må vi gå inn å se på.

NRK - 03 nov 22 kl. 15:02

Tiril Eckhoff ute på ubestemt tid

Det norske skiskytterforbundet skriver i en pressemelding torsdag at Tiril Eckhoff har «gått gjennom en utfordrende periode i det siste, og har ikke hatt det helt bra». De skriver at hun som følge av det ikke kan delta på trening eller konkurranser den nærmeste tiden. – Når hun er tilbake, vet vi ikke akkurat nå.

NRK - 03 nov 22 kl. 15:02

Tiril Eckhoff ute på ubestemt tid: – Hun har ikke hatt det bra

Det norske skiskytterforbundet skriver i en pressemelding torsdag at Tiril Eckhoff har «gått gjennom en utfordrende periode i det siste, og har ikke hatt det helt bra». De skriver at hun som følge av det ikke kan delta på trening eller konkurranser den nærmeste tiden. – Når hun er tilbake, vet vi ikke akkurat nå.

NRK - 28 sep 22 kl. 20:30

MDG innstiller 23-åring til ordførerkandidat i Oslo

23 år gamle Rauand Ismail er MDGs ordførerkanditat i Oslo. Sirin Stav og Arild Hermstad er innstilt som første- og andrekanditat til neste års bystyrevalg. – Rauand har engasjement og kunnskap på en rekke saksfelt, enten det er å fronte felles sak med Bård Hoksrud om koronapolitikk, barn og unges frykt for en fremtid med klimakrise og krig, eller rasisme eller trusler mot skeive og minoriteter, sier leder Kari-Anne Isaksen av nominasjonskomiteen i en pressemelding.

Klartale - 28 jul 22 kl. 12:57

Strøm koster mer enn noen gang

Strøm er dyrt for tiden. Det koster mer å dusje, koke pasta og lade bilen.Men torsdag blir strømmen dyrere enn noen sinne.

VG - 09 apr 22 kl. 03:58

Frp-Hoksrud sier «nok er nok»: – Pengene rår, pasientene lider

Frps helsepolitiske talsperson, Bård Hoksrud, sier de er lei av at norske pasienter ikke har de samme rettighetene som i andre vestlige land. Nå vil de presse frem en bedring..

VG - 23 maj 22 kl. 18:57

Frp-duo vil ha gratis blodsukker-målere - ble minnet om smågodt-bilde av statsråd

Frp-duoen Bård Hoksrud og Morten Wold har selv testet avanserte blodsukkermålere. Nå mener de gravemaskinfører Yngve Gudbrandsgard (54) og andre med diabetes type 2 som tar insulin, bør få gratis målere..

NRK - 09 apr 22 kl. 06:15

Frp vil ha ny ordning for medisiner

Frp er misfornøyd med dagens ordning der Beslutningsforum for nye metoder avgjør hvilke legemidler som skal brukes i Norge – og vil ha en ordning som i Danmark. Dette fremmes ifølge VG som et representantforslag av fire av partiets stortingsrepresentanter – partileder Sylvi Listhaug, Hans Andreas Limi, Morten Wold og Bård Hoksrud. (NTB).

NRK - 23 okt 21 kl. 13:13

Hoksrud: Krise om forsøksordning skrotes

Fremskrittspartiets nestleder Bård Hoksrud er rystet over Solberg-regjeringens forslag om å kutte ut forsøksordningen med statlig finansiert eldreomsorg. – For de kommunene som, er dette krise. Det er cirka 300 millioner kroner mindre til å gi gode pleie og omsorgstjenester til innbyggerne i kommunene, sier Hoksrud til NRK.

Aftenposten - 09 mar 22 kl. 19:01

Bård Hoksrud døper en kø. Men ikke den han skapte selv.

Men ikke den han skapte selv..

Dagbladet - 21 feb 22 kl. 14:50

Snussak provoserer: - Skammelig

Bård Hoksrud (Frp) forstår ikke avslaget..

VG - 23 okt 21 kl. 20:16

Frp raser mot skrinlegging av statlig eldreomsorg

I statsbudsjettet foreslår Solberg-regjeringen å kutte ut prosjektet med statlig finansiert eldreomsorg. Frps Bård Hoksrud er kraftig provosert..

NRK - 05 okt 21 kl. 07:44

Se Politisk kvarter

Kjøpesentre og arbeidsplasser kan bli tvunget til å ta parkeringsavgift. Byrådene i Oslo og Bergen ber ny regjering om hjelp. Thor Haakon Bakke (MDG) og Bård Hoksrud (Frp) diskuterer..

NRK - 24 sep 21 kl. 17:45

Listhaug parlamentarisk leiar

Stortingsgruppa til Framstegspartiet valde partileiar Sylvi Listhaug til parlamentarisk leiar. Frps finanspolitiske talsmann, Hans Andreas Limi, blei vald til første nestleiar, medan transportpolitisk talsmann Bård Hoksrud blei vald til andre nestleiar..

NRK - 12 jun 21 kl. 13:13

Frp raser mot bompenge-avtale

Fremskrittspartiet samferdselspolitisk talsperson Bård Hoksrud raser over avtalen hvor styringsgruppen i Oslo denne uka ble enige om et nytt utkast. – Nok en gang er det de som ikke har råd til å være med på elbilfesten som må betale regningen, sier Hoksrud til NTB..

NRK - 14 jun 21 kl. 08:09

Frp: Transportplan er uforpliktende

– Uten forpliktende vedtak i Stortinget om å sette av penger og antyde når prosjektene skal startes opp, blir nasjonal transportplan bare tomme løfter fra de andre partiene, mener Bård Hoksrud, transportpolitisk talsperson i Fremskrittspartiet. Transportplanen skal behandles i Stortinget mandag og vil gjelde fra 2022 til 2033. Totalt har NTP en ramme på drøyt 1.

NRK - 03 jun 21 kl. 14:22

Stortinget skal teste 120 km/t

Frp har fått med seg stortingsflertallet på å prøve ut fartsgrense på 120 kilometer i timen. Det melder VG. Testingen skal foregå på utvalgte veistrekninger.

NRK - 28 maj 21 kl. 07:56

Frp vil øke NTP med 400 milliarder

Frp vil øke Nasjonal transportplan (NTP) fra 1200 milliarder til 1600 milliarder, sier stortingsrepresentant for Frp Bård Hoksrud til NRK. Økningen Frp foreslår vil blant annet gå til å vedlikeholde og bygge nye veier over en tolvårsperiode, og vil bli finansiert med oljepenger. Forslaget vil føre til at prisene vil øke, mener Transportøkonomisk institutt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com