Haifa

Saturday, 02 December, 11:56

Nyheter om Haifa

Aftenposten - 26 nov 23 kl. 16:16

Hun la ut en video av egg og et palestinsk flagg. To uker senere ble hun arrestert.

Haifa/NASARET, ISRAEL (Aftenposten): Israelere med arabisk bakgrunn straffes for å ytre seg om krigen..

NRK - 15 okt 23 kl. 10:32

USA evakuerer amerikanere med skip mandag

USAs regjering har sendt et skip for å frakte amerikanere og familiemedlemmer ut av havnebyen Haifa i Israel til Kypros på mandag, opplyser den amerikanske ambassaden..

NRK - 14 okt 23 kl. 02:20

Israel skal ha skutt mot Libanon

Det israelske forsvaret (IDF) skal ha skutt mot mål sør i Libanon, ifølge den israelske avisen Haaretz. Målet skal ha vært et område kontrollert av Hizbollah. Tidligere på natten kom det meldinger om at det var skutt andre veien, fra Libanon mot de nordlige områdene av Israel.

NRK - 14 okt 23 kl. 00:37

Israel: Har skutt ned objekter i nord

Det israelske forsvaret (IDF) hevder de har skutt ned to objekteter nord i landet, over byen Haifa..

NRK - 12 okt 23 kl. 11:42

UD anbefaler båt til nordmenn i Israel

Det går en båt fra Haifa til Kypros torsdag ettermiddag, og den anbefaler UD at nordmenn i Israel tar for å komme seg ut av landet. Det er mellom 50 og 100 plasser ifølge Utenriksdepartementets opplysninger, skriver Vårt Land.. Det skulle i utgangspunktet gå et ekstrafly fra Tel Aviv til Oslo torsdag, men dette ble onsdag kveld avlyst på grunn av forsikringsproblemer..

NRK - 10 okt 23 kl. 14:24

Norske folkehøyskoleelever evakueres fra Israel med båt

19 elever fra Helgeland Folkehøyskole skulle med et charterfly fra Tel Aviv mandag kveld. Nå skal de istedenfor reise med båt til Kypros torsdag. Det skjer til tross for at resten av gruppa som skulle med charterfly, tar et annet charterfly fra Eilat i Sør-Israel tirsdag ettermiddag, skriver Dagen.

NRK - 10 sep 23 kl. 04:17

Titusener demonstrerte i Israel igjen

For 36. lørdag på rad har titusener av mennesker demonstrert i Israel i protest mot regjeringens rettsreform. Protestene har vært holdt hver eneste lørdag siden regjeringen presenterte reformplanene i januar.

NRK - 11 jul 23 kl. 14:35

Hovedveier blokkert i Israel

usener av israelske demonstranter blokkerer flere hovedveier over hele landet i protest mot en omstridt rettsreform. Hovedveiene inn til Jerusalem, Haifa og Tel Aviv var sperret av demonstranter allerede tidlig om morgenen tirsdag, og demonstranter med israelske flagg blokkerte trafikken i morgenrushet. Politiet tok i bruk vannkanoner for å fjerne demonstranter fra en hovedvei inn i Jerusalem og en annen ved byen Modiin, og politi til hest forsøkte å spre demonstranter i sentrum av Tel Aviv.

NRK - 05 jul 23 kl. 21:35

Politiet bruker vannkanoner mot demonstranter i Israel

Politiet bruker vannkanoner og hester mot demonstranter som protesterer mot regjeringen i Israel. Tusenvis av demonstranter sperret onsdag kveld en hovedvei i landets største by Tel Aviv. Det kom til sammenstøt med ridende politi og ble brukt vannkanoner for å fjerne dem.

NRK - 02 jul 23 kl. 05:24

Nye protester mot planer om rettsreform i Israel

Titusener av demonstranter gikk lørdag kveld ut i gatene i en ny protest mot den omstridte rettsreformen statsminister Benjamin Netanyahu planlegger. Arrangøren sier over 150.000 deltok i protesten i Tel Aviv, mens mediene melder om tusener av demonstranter i Jerusalem, Haifa og andre byer.

NRK - 22 apr 23 kl. 21:10

Nye massedemonstrasjoner i Israel

Rundt 100.000 mennesker møtte fram i Tel Aviv da israelere demonstrerte mot Netanyahu-regjeringens planlagte rettsreform for 16. lørdag på rad.

NRK - 27 mar 23 kl. 14:01

Titusener i nye demonstrasjoner i Israel

Nye demonstrasjoner har brutt ut i Tel Aviv, Jerusalem og andre byer i Israel, samtidig som flyplassen og sentrale havner rammes av proteststreik. De to viktigste havnene i Israel kunngjorde mandag ettermiddag at de har stanset arbeidet for å støtte en proteststreik mot ytre høyre-regjeringens planlagte rettsreform. Havnene Haifa og Ashdod viser i separate uttalelser til det mektige fagforbundet Histadruts oppfordring om generalstreik.

NRK - 11 mar 23 kl. 21:06

Israelere demonstrerer for tiende helg på rad mot Netanyahu-regjeringen

Israelere fortsetter å protestere i gatene mot planene om rettsreform. Over 200.000 mennesker demonstrerer lørdag, ifølge israelske medier.

VG - 10 mar 23 kl. 22:48

Der villsvinene herjer

I byen Haifa har villsvinene herjet i flere år. De har ført til skilsmisse, angrep og en utrygg befolkning. Nå kreves en løsning..

NRK - 26 feb 23 kl. 05:07

Store demonstrasjoner i israel

Hundretusener av mennesker gikk lørdag kveld ut i gatene i Israel for å protestere mot statsminister Benjamin Netanyahus rettsreformplan. Ifølge arrangørene deltok rundt 300.000 personer i demonstrasjoner landet rundt lørdag kveld.

NRK - 18 feb 23 kl. 23:00

Titusenvis demonstrerte mot Netanyahus planer i Israel

Over 100.000 mennesker møtte fram da israelere demonstrerte for sjuende lørdag på rad mot regjeringens planer for rettsreform, opplyser arrangørene. Den omstridte juridiske reformen som regjeringen til Benjamin Netanyahus planlegger vil svekke høyesterett.

NRK - 04 sep 22 kl. 09:25

Forskere slår alarm om hetebølger i Middelhavet

I det østlige Middelhavet holder nå vanntemperaturen jevnt og trutt 31 grader om sommeren. Dette er i virkeligheten en snikende miljøkatastrofe, advarer forskere. Den siste tiden har eksperter meldt om temperaturer på mellom 3 og 5 grader celsius over normalen flere steder i Middelhavet.

NRK - 19 maj 21 kl. 15:58

Hæren har angrepet flere mål

Fire raketter ble onsdag avfyrt fra Sør-Libanon mot Israel, opplyser tjenestemenn i Libanons sikkerhetsstyrker. Israel sier de har svart med artilleri. Rakettene skal ha blitt skutt opp utenfor landsbyen Siddiqin i Tyr-distriktet, skriver avisen The Daily Star i Libanon.

VG - 26 jan 21 kl. 18:30

Haifa sulter: Nå går alarmen for 117 millioner barn

På et sykehus i katastroferammede Jemen kjemper den elleve måneder gamle jenta for å få i seg nok mat. Hun er ett av nærmere elleve millioner barn i landet som trenger nødhjelp for å overleve..

Aftenposten - 07 feb 20 kl. 18:03

Sa nei til Israel-tilbud: Nå forklarer Åsen hvorfor

Rosenborg og Maccabi Haifa var langt på vei enig om en overgangssum for Gjermund Åsen..

Aftenposten - 05 feb 20 kl. 14:14

Utenlandsk klubb har lagt inn bud på RBK-profil

Israelske Maccabi Haifa har lagt inn to bud på RBKs midtbanespiller Gjermund Åsen. Men 28-åringen blir på Lerkendal..

Aftenposten - 16 sep 17 kl. 21:15

I løpet av få år kom 1 million jøder fra Sovjetunionen til Israel. Det har endret landet og hele regionen.

Haifa (Aftenposten): 1 million immigranter fra det tidligere Sovjetunionen har flyttet Israel politisk mot høyre..

P4 - 11 aug 17 kl. 16:40

Azemi klar for Vålerenga

Vålerenga har i dag hentet spissen Fitim Azemi fra israelske Maccabi Haifa. Det bekrefter Oslo-klubben på sine egne hjemmesider. Azemi scoret 11 mål for Bodø/Glimt i Eliteserien i fjor, men dro til Israel da de rykket ned.

P4 - 03 aug 17 kl. 14:18

- Karlsen ny sportslig leder i Start

Tidligere sportsdirektør i Monaco og Maccabi Haifa, Tor-Kristian Karlsen, skal være ansatt som ny sportslig leder i Start. Ifølge TV 2 skal Karlsen ha takket nei til Vålerenga, og tar heller jobben i OBOS-ligaklubben fra Kristiansand. Start vil trolig presentere Karlsen på en pressekonferanse i morgen..

VG - 10 mar 17 kl. 23:14

Skjebnedag for Karlsens Israel-eventyr: – Et mareritt av en sesong

Tor-Kristian Karlsens (41) skjebne som sportsdirektør i den israelske storklubben Maccabi Haifa avgjøres trolig ved utfallet av lørdagens seriekamp..

VG - 13 dec 16 kl. 20:23

RBK selger trolig Eyjolfsson for 10 millioner kroner til Maccabi Haifa

Rosenborg selger trolig midtstopperen Holmar Örn Eyjolfsson (26) til israelske Maccabi Haifa. Og da trengs det en erstatter..

NRK - 25 dec 16 kl. 16:32

Storbrann i raffineri i Israel

En kraftig brann har brutt ut i Israels største oljeraffineri, ikke langt fra Haifa. TV-bilder viser at store deler av raffineriet er rammet..

P4 - 22 dec 16 kl. 22:18

Anklager Hamas for å ha planlagt selvmordsaksjoner

Den israelske sikkerhetstjenesten Shin Bet har pågrepet over 20 medlemmer av det de hevder var en Hamas-celle som planla selvmordsangrep i Israel. Fire av de pågrepne hadde ifølge Shin Bet sagt seg villige til å gjennomføre selvmordsaksjoner i Jerusalem, Haifa og på busstasjoner andre steder i Israel. Det skal også ha blitt funnet et verksted for produksjon av sprengladninger..

NRK - 25 nov 16 kl. 08:16

Har kontroll på skogbrann i Israel

Brannvesenet har kontroll på skogbrannen som truet byen Haifa i Israel og førte til at titusener av mennesker ble evakuert. Fem personer er arrestert, mistenkt for å ha tent på brannene..

Aftenposten - 24 nov 16 kl. 16:53

50.000 evakueres i buskbrann-herjede Israel

En rekke buskbranner raser i Israel og truer blant annet storbyen Haifa. 50.000 mennesker er evakuert fra sine hjem, opplyser lokale myndigheter..

VG - 24 nov 16 kl. 16:46

50.000 evakueres på grunn av branner i Israel

En rekke buskbranner raser i Israel og truer blant annet storbyen Haifa. 50.000 mennesker er evakuert fra sine hjem, opplyser lokale myndigheter..

P4 - 24 nov 16 kl. 16:48

50 000 evakueres på grunn av branner

Rundt 50 000 mennesker er evakuert fra sine hjem i Israel etter flere kraftige branner. Det brenner i skog og gress og flere hus har gått opp i flammer. Flammene truer blant annet storbyen Haifa, opplyser lokale myndigheter.

Klartale - 24 nov 16 kl. 12:50

Branner herjer i Israel

Politiet mener noen starter branner med vilje. Den store byen Haifa er truet..

VG - 13 jul 16 kl. 17:48

Slik svarer Vålerenga-duoen på Twitter-refs

Tor-Kristian Karlsen, sportsdirektør i israelske Maccabi Haifa, har ingen tro på at Vålerenga-samarbeidet mellom Ronny Deila og Kjetil Rekdal vil fungere..

VG - 19 aug 14 kl. 20:00

- Vi frykter det blir mer krig. Det har allerede startet.

Haifa og familien flyttet hjem i går kveld, men flyktet til et sikrere område av Gaza igjen da de hørte rakettene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com