Folkets

Wednesday, 06 December, 08:26

Nyheter om Folkets

NRK - 07 aug 23 kl. 14:40

Norgesgruppen: Folkets Skinkestek og Roastbiff tilbakekalles

Noen serier av Folkets Skinkestek og Roastbiff tilbakekalles på grunn av mistanke om at de kan inneholde listeria. Tilbakekallingen gjelder følgende holdbarhetsdatoer, skriver Norgesgruppen i en pressemelding: – Folkets Skinkestek 90 g: 28.08.

NRK - 19 okt 23 kl. 14:10

Nortura tilbakekaller flere storfeprodukter

Av føre-var-hensyn og grunnet risiko for medisinrester i kjøttet, bes forbrukere kaste eller returnere produktene til butikk, skriver Nortura i en pressemelding. Følgende produkter kalles tilbake: • Folkets Karbonadedeig uten salt og vann 400g • Folkets Kjøttdeig uten salt og vann 400g • Folkets Storfe- og svinedeig 600g • Gilde Kjøttdeig uten salt og vann 400g • Gilde Karbonadedeig uten salt og vann 400g • Meny Storfe- og svinedeig 600g • Meny Storfe bryst/bringe m/ben 1 kg • Meny Høyrygg i bit 700g • Spar Kjøttdeig uten salt og vann 400g • Spar Storfe- og svinedeig 600g.

Klartale - 24 nov 23 kl. 16:30

Denne julekaka er Folkets favoritt

Nordmenn liker å kose seg ekstra i jula. Og mange baker småkaker til jul. Fra gammelt av var det vanlig å bake de «syv slag».

Aftenposten - 12 nov 23 kl. 12:12

Folkets lag er klart: Disse spillerne møter RBK

108 254 stemmer kom inn på tre uker. Nå er det klart hvilke spillere som utgjør Folkets lag 2023..

VG - 24 nov 23 kl. 19:19

Julegrana felt bak Folkets rygg: - Heilt gale

No står berre stubben att..

Klartale - 23 nov 23 kl. 16:30

Spiser vi fortsatt matpakker?

Den tradisjonelle matpakka er fortsatt populært blant nordmenn. Det viser en undersøkelse fra Opplysnings-kontoret for Meieri-produkter (Melk.no).

Klartale - 21 nov 23 kl. 12:58

– Glemmer at ytringsfrihet finnes i Europa

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 16 nov 23 kl. 13:57

Frode Myrhol har meldt seg inn i Arbeiderpartiet

Frode Myrhol var stifteren av Folkeaksjonen Nei til mer bompenger (FNB), og kommunalråd for Folkets Parti i Stavanger fra 2019 til 2023. Nå har han har meldt seg inn i Arbeiderpartiet, melder Stavanger Aftenblad. – Jeg har overveid dette grundig og kommet til at politikken til Ap helt klart passer meg best, sier Myrhol til Stavanger Aftenblad..

Klartale - 15 nov 23 kl. 16:30

Hvor reiser nordmenn i juleferien?

Rekordmange tar juleferien i varmere strøk i år. Det opplyser selskapet Apollo i en pressemelding. Selskapet har solgt 25 prosent flere reiser i år enn i fjor.

Aftenposten - 07 nov 23 kl. 08:09

RBK-sjefen kan få familieduell: - Må passe på at vi vinner

Når Folkets lag skal møte Rosenborg i februar kan det bli en ekstra spesiell kamp for Steinar Lein..

NRK - 05 nov 23 kl. 10:23

Israels forsvarsminister sier målet er å «eliminere» Hamas' leder i Gaza

Israelske bakkestyrker på Gazastripen har Hamas-lederen Yehia Sinwar som mål for aksjonen, sier forsvarsminister Yoav Gallant. De israelske styrkene «avvikler Hamas-bataljoner på rekke og rad», uttaler han. Målet er å finne Hamas' politiske leder på Gazastripen, ifølge Gallant.

VG - 25 okt 23 kl. 16:32

LO-topp slår alarm om stemme-press: Varsler oppgjør

Folkets HUS I OSLO (VG) Fellesforbund-leder Jørn Eggum sier seks-syv delegater har meldt at de følte de måtte stemme mot sin vilje under Fellesforbund-landsmøtet i dag..

NRK - 24 okt 23 kl. 10:54

Støre lover å holde løftet om å bidra til ny AFP-ordning

Regjeringen skal bidra til en ny AFP-ordning og finansieringen av den. Statsministeren levnet ingen tvil da han talte til Fellesforbundet tirsdag. – Jeg fikk en utfordring fra LO-lederen på fredag: Kommer vi til å følge opp vårt løfte?

NRK - 23 okt 23 kl. 10:10

NRK Nett-TV er Folkets strømmefavoritt

En ny undersøkelse viser at NRK Nett-TV er den mest populære strømmetjenesten i landet. Studien utført av EPSI Norge undersøker kundetilfredsheten med bredbånd- og TV-distribusjon i Norge. – Tilbakemeldingen fra brukerne vitner om at kvaliteten på innholdet er svært bra og at brukervennligheten er god.

NRK - 23 okt 23 kl. 10:10

NRK TV er Folkets strømmefavoritt

En ny undersøkelse viser at NRK TV er den mest populære strømmetjenesten i landet. Studien utført av EPSI Norge undersøker kundetilfredsheten med bredbånd- og TV-distribusjon i Norge. – Tilbakemeldingen fra brukerne vitner om at kvaliteten på innholdet er svært bra og at brukervennligheten er god.

Aftenposten - 20 okt 23 kl. 15:36

Kan havne i duell med 6. divisjonsspiller: – Skal mose ham

Rosenborg-duoen er tydelig. De skal vinne i møtet med Folkets lag..

NRK - 19 okt 23 kl. 10:02

Bompenge-Trym i nytt parti

Trym Aafløy, som markerte seg i bompengepartiet, melder overgang til Industri og Næringspartiet (INP). Folkeaksjonen nei til mer bompenger (FNB) suste inn i bystyret i Bergen med elleve representanter i 2019. Det ble skålt og feiret på valgvaken.

NRK - 18 okt 23 kl. 12:36

Har samlet inn tre millioner kroner til Fjordsøksmålet

Det har blitt samlet inn tre millioner kroner til Naturvernforbundet og Natur og Ungdom til deres søksmål mot staten om dumping av gruveavfall i Førdefjorden. Totalt har 4911 personer bidratt med økonomisk støtte via Vipps, sosiale medier og folkefinansieringstjenesten Spleis. – Dette er Folkets søksmål.

Aftenposten - 16 okt 23 kl. 14:23

Stem fram hvilke spillere som skal møte RBK

STEM på den eller de spillerne du synes fortjener å komme på «Folkets lag», som skal spille mot a-lagene til Rosenborg….

NRK - 09 okt 23 kl. 13:33

Saudi-Arabia bekrefter: Vil arrangere fotball-VM i 2034

Saudi-Arabia har i et offisielt brev til Fifa bekreftet at de ønsker å arrangere fotball-VM i 2034. Det er det andre skrittet landet har tatt på veien mot mesterskapet om elleve år. – Sist uke kunngjorde vi våre ambisjoner om å være vertskap for 2034-VM, og denne offisielle innsendelsen fortsetter vår reise for å gjøre Folkets drømmer til virkelighet, sier den saudiarabiske fotballpresidenten Yasser Al-Misehal.

NRK - 19 sep 23 kl. 19:51

Venstre om tidslinjen: – Utfordrende for troverdigheten og tilliten

– Åpenhet er avgjørende for Folkets tillit til politikerne generelt og Solberg og Høyre i denne saken spesielt. Det er utfordrende for troverdigheten og tilliten at historien på flere punkter må korrigeres, og at media stadig belyser nye forhold ved saken, sier Grunde Almeland (V) til NRK. Tirsdag kveld la Høyre fram sin egen tidslinje om saken rundt Sindre Finnes' aksjehandler.

E24 - 19 sep 23 kl. 19:54

Venstre-topp om Høyres tidslinje: – Utfordrende for troverdigheten og tilliten

– Åpenhet er avgjørende for Folkets tillit til politikerne generelt og Solberg og Høyre i denne saken spesielt..

NRK - 13 sep 23 kl. 12:08

Xi har møtt Venezuelas president i Beijing

Kinas president Xi Jinping møtte onsdag Venezuelas president Nicolás Maduro i Beijing, melder kinesiske medier. Ifølge kinesiske rikskringkasting skal de to lederne delta på en seremoni i Folkets store sal senere onsdag. Maduro ankom Beijing tirsdag etter å ha besøkt Shanghai og flere andre kinesiske byer.

VG - 11 sep 23 kl. 21:15

Arbeiderpartiet ligger an til 100-årssmell: Mindre enn Høyre

Folkets HUS (VG) Det viser de foreløpige opptelte stemmene. Likevel øyner Jonas Gahr Støre (Ap) og co. håp om å beholde makten i de store byene..

NRK - 11 sep 23 kl. 20:25

Støre: Trur det blir veldig jamt

Statsminister og Arbeidarpartileiar Jonas Gahr Støre trur valresultatet blir svært jamt fleire stader, og håper at partiet framleis er størst på landsbasis når stemmene er talde opp. – For nokre månader sidan var vi dømde ut av dei fleste av storbyane. Slik er det ikkje no.

NRK - 05 sep 23 kl. 10:35

Statsminister tatt i ed i Thailand

Thailands nye statsminister Srettha Thavisin og den nye regjeringen ble tatt i ed av landets konge i dag. Det melder Reuters. Srettha (61) leder partiet Pheu Thai, som i tur leder en koalisjon på 11 partier.

NRK - 30 aug 23 kl. 10:26

Kina krever at Gabons president blir ivaretatt

Kina oppfordret onsdag alle parter i Gabon til å garantere president Ali Bongo Ondimbas sikkerhet, etter det påståtte militærkuppet. Det melder nyhetsbyrået AFP. – Vi oppfordrer alle parter i Gabon til å ta utgangspunkt i landets og Folkets grunnleggende interesser, løse uenigheter gjennom dialog og gjenopprette normal orden så snart som mulig, sa talsperson for utenriksdepartementet Wang Wenbin.

Klartale - 21 aug 23 kl. 11:00

Disse filmene fikk Amandapris

Lørdag var det utdeling av Amandapriser. Amandaprisene blir delt ut under filmfestivalen i Haugesund hvert år. Odd-Magnus Williamson ledet årets utdeling.

NRK - 13 aug 23 kl. 16:16

Lokallag vil ikke jobbe for Sp i valgkampen

Leder i Nesseby Sp, Øystein Birgitsen, melder i en pressemelding at lokallaget har gjort vedtak i styret etter innspill fra medlemmene på bakgrunn av Melkøya-saken. I vedtakene som er fattet vil ikke Nesseby Sp anbefale medlemmer om å melde seg ut av Senterpartiet, men lokallaget vil avvente til de ser hvordan Senterparti-ledelsen vil forholde seg til sine medlemmer og Folkets avgjørelse om at Senterpartiet er imot elektrifiseringen. – Ledelsen og lederen skal ikke prøve å snakke medlemmene til «fornuft», slik vi forstår Vedums uttalelser, Ledelsen har å lytte til medlemmene og handle deretter, står det i pressemeldingen fra Nesseby Sp.

NRK - 05 aug 23 kl. 09:23

Kambodsjas regjeringsparti bekreftet som valgvinner

De offisielle resultatene fra valget i Kambodsja i juli bekrefter en overlegen seier for partiet til avtroppende statsminister Hun Sen. Kambodsjas folkeparti får 120 av de 125 plassene i nasjonalforsamlingen de neste fem årene, ifølge kunngjøringen fra landets valgkommisjon lørdag. Det rojalistiske partiet Funcinpec får de resterende fem plassene.

NRK - 22 jul 23 kl. 17:07

Aftenposten: Åtte regjeringsmedlemmer oppgir eierandel i selskaper

Regjeringsmedlemmene er pålagt å innrapportere aksjeposter til Stortingets register for verv og økonomiske interesser. Ifølge Aftenposten er det åtte regjeringsmedlemmer som har oppgitt at de eier aksjer. – Jonas Gahr Støre eier 100 prosent av aksjene selskapet Fremstø, som ved utgangen av 2022 hadde en egenkapital på 82 millioner kroner.

Aftenposten - 22 jul 23 kl. 16:14

Kahoot, aviser og Folkets Hus: Dette er aksjene regjeringsmedlemmene har meldt inn at de eier

Åtte nåværende regjeringsmedlemmer har meldt inn at de eier aksjer. Etter aksjebråket rundt Ola Borten Moe sier….

NRK - 05 jun 23 kl. 21:48

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 19 jul 23 kl. 10:56

Reisingen til og fra Kina er halvert siden pandemien

Det ble registrert rundt 168 millioner inn- og utreiser i Kina i løpet av årets første halvdel. Det er halvparten så mange som før koronapandemien. Tallene kommer fra kommunistpartiets talerør Folkets dagblad, som viser til kinesiske myndigheter.

NRK - 07 jul 23 kl. 11:30

Militærjuntaen i Myanmar anklager prodemokratisk gruppe for angrep på sivile

Militærjuntaen i Myanmar anklager Folkets forsvarsstyrke (PDF) for å stå bak et angrep som de hevder tok livet at 15 sivile i en landsby. Den statlige avisen Myanma Alinn skriver torsdag at PDF angrep landsbyen Ngwe Twin, sør i Sagaing-regionen, i morgentimene onsdag. 15 personer ble drept og sju såret, blant dem tre munker, skriver avisen.

NRK - 23 maj 23 kl. 13:26

Ekskludert Frp-er blir vara for ekskludert Frp-er

I sykefraværet til Frp-politikeren Lars Petter Solås møter førstevara Tone Ims Larssen i hans sted i onsdagens bystyremøte. Også hun ble ekskludert fra partiet. Onsdagens bystyremøte er det første etter at tidligere Frp-topp Lars Petter Solås fikk sitt medlemskap trukket tilbake av partiet, blant annet som følge av en hendelse på et nachspiel under partiets årsmøte tidligere i vår.

NRK - 19 jun 23 kl. 15:24

Yngve Hågensen bisettes fredag 30. juni

Tidligere LO-leder Yngve Hågensen bisettes i Oslo domkirke fredag 30. juni klokken 12. Etter dette blir det en minnestund i Folkets Hus, opplyser LO til VG.

VG - 05 maj 23 kl. 21:29

Her kommer Ap-toppene

Folkets HUS (VG) Ap-toppene samlet troppene til fest på Folkets Hus fredag kveld. Men de måtte klare seg uten rød løper..

NRK - 14 jun 23 kl. 14:07

Xi sier Kina og Palestina knytter «strategiske bånd»

President Xi Jinping fremhever samarbeidet mellom Kina og Palestina i forkant av møtet med palestinernes president Mahmoud Abbas i Beijing. Det er femte gang Abbas er på offisielt besøk i Kina. Han ankom mandag, og besøket vil bli avsluttet fredag.

NRK - 18 apr 23 kl. 21:27

Mistillitsforslag mot Raymond Johansen

Folkets Parti fremmer mistillitsforslag mot byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo bystyre i morgen. Det bekrefter gruppeleder i bystyret og leder for partiet nasjonalt, Cecilie Lyngby, overfor NRK tirsdag kveld. Lyngby understreker at mistilliten ikke er rettet mot Johansen som person.

NRK - 29 maj 23 kl. 12:29

Tyrkisk valuta ned etter Erdogans seier

Den tyrkiske lire falt i Asia ned til et bunnivå mot dollaren, etter at president Erdogan fikk fornyet tillit av velgerne. – Erdogans seier er ingen oppmuntring for mulige investorer. Bare de mest optimistiske håper at presidenten nå føler seg trygg nok til å gjeninnføre en ortodoks økonomisk politikk, sier Hasnain Malik i analyseselskapet Tellimer Equity Research.

NRK - 28 maj 23 kl. 20:46

Kiliçdaroglu: – Vil fortsette kampen

Opposisjonskandidaten i Tyrkia, Kemal Kiliçdaroglu, sier i en uttalelse etter valgnederlaget at han vil fortsette kampen for demokrati i hjemlandet. – Dette valget har vist Folkets vilje til å endre det autoritære styret i landet, sier han i en uttalelse. Der sier han også at presidentvalget var det mest urettferdige på mange år..

Klartale - 22 maj 23 kl. 11:37

Her blir det gratis å ta kollektivtransport

Det gjelder både buss, båt og tog, skriver kommunen i en pressemelding. Flere partier har blitt enige om dette. Både Arbeider-partiet, Folkets Parti, MDG, Rødt, Senterpartiet og SV.

NRK - 22 maj 23 kl. 10:40

Stavanger kommune gjør kollektivtrafikken gratis fra 1. juli

Kollektivtrafikken blir gratis i Stavanger fra 1. juli. Det gjelder både buss, båt og tog, skriver kommunen i en pressemelding.

Aftenposten - 16 maj 23 kl. 18:33

Folket ville ha «rølp», og fagjuryen kritiseres. Men den eksisterer av gode grunner.

Juryordningen er ment for å rydde opp. Men etter Folkets favoritt ikke vant lørdagens finale, mener flere at de bare….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com