Fjerner

Wednesday, 07 December, 18:49

Nyheter om Fjerner

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 02 dec 22 kl. 02:37

Ankedomstol avviser Trumps forsøk på å forsinke gransking

En føderal ankedomstol har avvist tidligere president Donald Trumps forsøk på å hindre justisdepartementets gransking av tusener av dokumenter han tok meg seg fra Det hvite hus. Ankedomstolen i Atlanta avviste enstemmig ordren til en lavere rettsinstans i Florida om å utnevne en spesialgransker til å gjennomgå dokumentene som ble beslaglagt i Trumps bolig Mar-a-Lago. Dermed ville justisdepartementet vært forhindret fra å gå gjennom dokumentene i under granskingen av Trumps håndtering av saken.

NRK - 26 nov 22 kl. 08:20

Storbritannia hevder Russland skyter uarmerte raketter mot Ukraina

Mye tyder på at Russland Fjerner atomstridshoder fra gamle krysserraketter og skyter dem mot Ukraina uten stridshoder, ifølge britisk etterretning. I en daglig etterretningsmelding som deles på Twitter , skriver det britiske forsvarsdepartementet at bilder viser vrakrester fra det som antas å være en nedskutt Kh-55-rakett, også kjent under Nato-kallenavnet. Dette er en krysserrakett som avfyres fra fly og som ble utviklet på 1980-tallet utelukkende med tanke å bære atomstridshoder.

Aftenposten - 24 nov 22 kl. 11:45

Venstre vil fjerne BSU-ordningen. Da Fjerner de mange unges boligdrøm.

BSU-ordningen er de unges sjanse til å komme inn på boligmarkedet..

Klartale - 22 nov 22 kl. 13:50

Kong Charles forbyr gåselever

Kong Charles har fjernet gåselever fra sin egen meny allerede da han var prins av Wales. Men nå Fjerner han den også fra Buckingham Palace og andre kongelige eiendommer. Det skriver Peta.

NRK - 21 nov 22 kl. 11:18

To iranske skuespillere pågrepet for å ha fjernet hodeplagg

De to kvinnene, Hengameh Ghaziani og Katayoun Riahi, er ifølge det iranske nyhetsbyrået IRNA varetektsfengslet etter at de ble innkalt av politiet i etterforskningen av deres «provoserende» medieaktivitet. Ghazlani, en markant kritikker av myndighetenes maktbruk mot demonstranter, ble pågrepet for ha støttet og oppfordret demonstrasjoner og for å ha kommunisert med opposisjonsmedier, skriver IRNA. Kort tid før 52-åringen ble pågrepet, publiserte hun en video på Instagram der hun Fjerner det pålagte hodeplagget i offentligheten.

E24 - 18 nov 22 kl. 10:22

Vurderer ny løsning for å fastsette priser på laks

– Målet er å finne markedsprisen på laksen, og det er flere mulige måter å gjøre det på, sier finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp). Sjømat Norge mener regjeringen har kommet med en avklaring som Fjerner noe av usikkerheten som har bredt seg i bransjen..

Klartale - 18 nov 22 kl. 06:00

Den tunge høsten i Iran

Flere skal dø. Det har myndighetene i Iran allerede bestemt. Nye 20 mennesker risikerer dødsstraff.

VG - 16 nov 22 kl. 18:48

Discovery Fjerner ikke «Kongen befaler»-episoder

Finalen av gameshowet «Kongen Befaler», hvor Atle Antonsen er programleder, vil sendes som planlagt på lineær-TV torsdag..

NRK - 14 nov 22 kl. 21:40

Venstre vil ha mer til byene

Venstre-leder Guri Melby betegner regjeringens politikk som byfiendtlig, skriver NTB. Venstre foreslår å gi mer penger enn regjeringen til saker som de mener særlig gagner byene, i det alternative statsbudsjettet som de legger fram tirsdag. Partiet vil bruke 11,8 milliarder mer enn regjeringen på slike tiltak.

Aftenposten - 12 nov 22 kl. 11:51

Fjerner mulighet for skiskytterne: – Et ubehagelig dilemma

SJUSJØEN (VG) Denne sesongen kan ikke Vetle Sjåstad Christiansen, Tarjei Bø eller Johannes Thingnes Bø ryke på en….

VG - 12 nov 22 kl. 11:51

Fjerner mulighet for skiskytterne: – Et ubehagelig dilemma

SJUSJØEN (VG) Denne sesongen kan ikke Vetle Sjåstad Christiansen, Tarjei Bø eller Johannes Thingnes Bø ryke på en forkjølelse – eller en begravelse – om de har lyst til å vinne verdenscupen sammenlagt..

Klartale - 11 nov 22 kl. 06:00

Frykter de må bo i leiren for alltid

– Det er en form for fengsel. Det finnes ikke noe frihet her, sier en person. Personen bor i den beryktede al-Hol-leiren i Syria.

NRK - 09 nov 22 kl. 23:16

Oslo godtar skattepakke på kraft i ett år

Regjeringens grunnrenteskatt på vannkraft rammer Hafslund, som er heleid av Oslo kommune. Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) sier til VG at han godtar skattebyrden, på betingelse av at regjeringen Fjerner den etter ett år..

Dagbladet - 26 okt 22 kl. 10:11

- Fjerner pupper og eggstokkene uansett

Da Herdis Høiland (26) fikk påvist en genfeil måtte hun ta et stort valg..

VG - 23 okt 22 kl. 15:07

Støre-regjeringen Fjerner boligstøtte til utviklingshemmede: – Katastrofe

DRAMMEN (VG) Regjeringen vil gjøre det mye dyrere å bygge boliger for personer med utviklingshemming. – Nok en gang må vi ta en kamp mot systemet, sier mammaen til gladgutten Håkon (16)..

NRK - 19 okt 22 kl. 08:15

Vil ha droneforbud

Organisasjonen Lederne vil ha et midlertidig nasjonale forbud mot å fly droner inntil sikkerhetssituasjonen har endret seg. Et økende antall medlemmer i Lederne undrer seg hvorfor Norge ikke Fjerner alle unødig risiko knyttet til ukontrollert bruk av droner. – Sikkerhetssituasjonen i Norge bør ikke utfordres unødvendig, og et midlertidig forbud mot fri bruk av droner fremstår som er en liten pris å betale, skriver Lederne i en pressemelding..

NRK - 19 okt 22 kl. 06:25

Femdobler hurtigbåttakster

Troms og Finnmark fylkeskommune Fjerner subsidieringen som gjør at hurtigbåttransport av kjøretøy til veiløse samfunn kan gjennomføres med fergetakst. Det gjør at prisen på biltransport blir mangedoblet, fra omlag 300 kroner til nesten 2000 kroner for strekningen Havøysund og Ingøy i Måsøy kommune, en tur som tar 30 minutter. Nestleder i Ingøy grendelag, Harald Hansen, mener tiltaket kan være nådestøtet for småsamfunn langs kysten av Vest-Finnmark..

NRK - 18 okt 22 kl. 06:15

Frp sikrer flertall for å fjerne byggesaksgebyr

Fremskrittspartiet sikrer flertall for et forslag som ifølge partiet vil gjøre det billigere og mindre byråkratisk å energieffektivisere boligen sin. Forslaget tas opp når Stortinget i dag behandler redegjørelsen om kraftsituasjonen som olje- og energiminister Terje Lien Aasland (Ap) holdt 19. september.

Aftenposten - 16 okt 22 kl. 20:29

Putins okkupantledere Fjerner tusenvis av ukrainske barn. Analytikere kaller det etnisk rensing.

Russland fortsetter å tvangsdeportere ukrainere, mener amerikansk tenketank. Handlingene omtales som etnisk rensing..

Aftenposten - 16 okt 22 kl. 19:00

Regjeringen Fjerner forutsigbarhet for døende barn og deres familier

Dette er en kamp om liv og død..

NRK - 26 sep 22 kl. 16:49

Kiwi Fjerner rabatt på fisk

Kiwi slutter denne uken å gi kunder 15 prosent rabatt på fisk. Trumf-medlemmene har inntil nå fått avslag på både fisk og grønnsaker, men dagligvarekjeden opplyser på Facebook at ordningen fjernes..

NRK - 17 aug 22 kl. 00:45

Estland Fjerner sovjetiske minnesmerker

Estland Fjerner minnesmerker fra Sovjet-tiden, skriver landets statsminister Kaja Kallas på Twitter. Monumentene er symboler på undertrykkelse og okkupasjon, mener hun. Hun skriver også at de bidrar til å øke den sosiale spenningen i landet, hvor nær en firedel av innbyggerne er russisktalende..

NRK - 23 sep 22 kl. 11:03

Danmark Fjerner forbudet mot minkavl

Den danske regjeringen vil igjen tillate minkavl når forbudet utløper ved nyttår etter råd fra helsemyndighetene. Det bekrefter matminister Rasmus Prehn overfor Ritzau fredag. Minkindustrien ble nærmest avviklet etter funn av koronavirus blant flere tusen dyr i 2020..

NRK - 23 sep 22 kl. 07:45

FN-sjefen ber verden fjerne gjødsel-sanksjoner mot Russland

FN-sjefen António Guterres mener det er nødvendig at alle land Fjerner alle gjenværende hindringer for eksport av russisk gjødsel. Det skriver Guterres på Twitter. – Dersom gjødselmarkedet ikke blir stabilisert, kan verden gå tom for mat neste år, skriver Guterres.

NRK - 13 sep 22 kl. 12:24

Tveit bru på E16 i Vang stenges fra torsdag til mandag

Tveit bru i Valdres vil være stengt fra torsdag morgen til mandag formiddag mens Statens vegvesen Fjerner den midlertidige brua og midlertidige veifyllinger. Det opplyser Statens vegvesen i en pressemelding tirsdag. Tveit bru er en av 14 trebruer som ble stengt etter at Tretten bru falt ned 15.

Aftenposten - 29 aug 22 kl. 14:32

Populær Oslo-gangvei står i fare for å rase ut. Likevel Fjerner folk sperringene.

Etter styrtregn tidligere i august raste deler av gangveien ved Akerselva ut..

NRK - 14 aug 22 kl. 19:55

Bind og tamponger blir gratis i Skottland

Mandag trer en ny lov i kraft i Skottland. Landet blir det første i verden som gjør mensprodukter gratis for alle. Det opplyste skotske myndigheter søndag, ifølge AFP.

NRK - 13 aug 22 kl. 06:01

Nord-Korea Fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 04 aug 22 kl. 17:15

Estland Fjerner alle minnesmerker fra sovjettiden

monumenter fra sovjettiden, sier statsminister Kaja Kallas. Ifølge Kallas er det fortsatt mellom 200 og 400 minnesmerker fra sovjettiden igjen den baltiske staten. – Nå er det bestemt.

Klartale - 01 aug 22 kl. 11:59

Slutt på koronaregler for innreise til Frankrike og New Zealand

Fortsatt er det mange i Frankrike som blir smittet med korona-viruset. Men myndighetene i landet Fjerner korona-regler for innreise. Fra mandag trenger ikke turister vise fram gyldig korona-sertifikat.

NRK - 21 jul 22 kl. 22:21

Soldater Fjerner demonstranter på Sri Lanka

Hundrevis av srilankiske soldater gikk natt til fredag til aksjon mot den viktigste protestleiren mot regjeringen i Colombo og begynte å rive ned telt. Ifølge en AFP-reporter skal sikkerhetsstyrker og politi ha slått til mot de ubevæpnede aktivistene som blokkerte presidentkontoret, kun timer før de skulle forlate området. Sri Lanka er for tiden inne i sin verste økonomiske krise på flere tiår og opplever blant annet akutt drivstoffmangel.

NRK - 13 jun 22 kl. 08:10

Politiet Fjerner aksjonister på E6

Politiet driver nå og Fjerner aksjonistene som sperrer E6 over Elgseter bru i Trondheim. De fjerna seg ikke etter pålegg om det og blir derfor tatt med til arresten. Det er kø både inn og ut av byen på stedet..

Aftenposten - 20 jul 22 kl. 08:42

Putin krever at Vesten Fjerner sanksjoner som rammer russisk korneksport

Russlands president Vladimir Putin krever at vestlige sanksjoner mot Russland som han hevder hindrer landets….

E24 - 10 jun 22 kl. 16:34

Norwegian Fjerner flex-billetter før mulig streik i SAS

Norwegian Fjerner muligheten for å kjøpe flex-billetter til flere destinasjoner i Sør-Europa etter varselet om at det kan streik hos SAS..

Aftenposten - 10 jun 22 kl. 16:34

Norwegian Fjerner flex-billetter

Norwegian Fjerner muligheten for å kjøpe flex-billetter til flere destinasjoner i Sør-Europa etter varselet om at det….

Klartale - 15 jul 22 kl. 06:00

Derfor sliter Sri Lanka nå

Folk flest hadde både jobb og trygghet for noen år siden. Siden den gang har Sri Lanka fått store problemer. Både økonomisk og politisk.

Klartale - 03 jun 22 kl. 09:48

Det kan bli politisk krise 100 dager før valget i Sverige

Det er valg i Sverige i høst. Men statsministeren truer med å slutte i neste uke. Årsaken er at mange flere partiet er lite fornøyd med hennes justisminister.

NRK - 01 jun 22 kl. 18:45

Fjerner private renholdere fra Forsvaret

Regjeringen Fjerner ordningen hvor private aktører rengjør Forsvarets lokaler. Nå skal igjen Forsvaret ta moppene fatt og selv sørge for renholdet. Renholdet har vært satt bort til private aktører siden 2016, men i løpet av 2023 vil dette utføres av Forsvaret selv.

Aftenposten - 08 jul 22 kl. 23:44

Indias statsminister Fjerner egen skamplett fra skolepensum

Vold mot muslimer, kasteløse og rettighetsforkjempere blir klippet ut av indiske skolebøker..

Klartale - 05 jul 22 kl. 11:45

Denne sommeren vil mange reise

To år med korona-pandemi virker å være over. Det liker folk. Likevel kan det ta tid før alt er som normalt igjen.

NRK - 05 jul 22 kl. 09:10

Fjerner bil - folk til sykehus

Trafikken er i ferd med å løse seg opp etter at en bil kjørte inn i autovernet i Randesund i Kristiansand tirsdag morgen. Bilen fjernes fra veien, og folk som var i bilen kjøres til sykehus for sjekk og behandling ifølge politiet..

VG - 01 jul 22 kl. 17:52

Lektor om gym-debatt: Frykter at faget svekkes

Lektor Jakob Gyring frykter at kroppsøving-faget vil tape status hvis man Fjerner karakteren..

Aftenposten - 29 jun 22 kl. 13:44

I Nato ble Norge en luftmakt å regne med: – Alle «visste» at krigen ville komme

Men selv tidenes dyreste norske forsvarsinvestering Fjerner ikke Luftforsvarets «akilleshæl»..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com