Fjellet

Monday, 20 September, 01:00

Nyheter om Fjellet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 sep 21 kl. 22:10

Mann fast i Fjellet

Politiet melder om en mann som har gått seg fast på tur ned fra MjønesFjellet ved Tverlandet. Norske redningshunder er kalt ut for å få mannen ned fra Fjellet..

NRK - 07 aug 21 kl. 08:50

Leter etter savnet mann i Fjellet

Det er satt i gang en leteaksjon etter en savnet mann i Fjellet i Nore og Uvdal kommune. Mannen er i 70-årene og er savnet i området ved Fjellet Bleikehæet på Hardangervidda, melder politiet. Mannskaper fra Røde Kors ble fløyet inn med helikopter natt til lørdag og startet søk.

NRK - 28 jul 21 kl. 20:35

Røyk i Fjellet etter lynnedslag

Brannmannskap rykker ut til SpannFjellet i Overhalla i Trøndelag. De har mottatt melding om røyk i området etter at lynet slo ned. – Brannvesenet er kommet fram til foten av Fjellet, ifølge innringer var lynnedslaget på toppen av Fjellet, sier operasjonsleder i Namdal 110-sentral.

NRK - 18 aug 21 kl. 21:26

Turistar henta frå Hardangervidda

Dei to turistane som sat fast i Fjellet ved Remdedalsvatnet er no henta ned ved hjelp av helikopter. Den eine personen skal vera skadd, men ikkje alvorleg. Dei to vart floge til Simadalen der ein ambulanse tok dei vidare til Voss legevakt for oppfølging og sjekk.

NRK - 18 aug 21 kl. 02:16

Mann hjulpet ned fra Fjellet

Mannen i 30-årene som hadde gått seg fast på Fjellet Jakta på grensen mellom Ørsta og Volda på Sunnmøre, er nå funnet av Røde Kors, skriver politiet på Twitter. Mannskaper fra organisasjonen er i kontakt med ham, og følger ham ned. Det er mørkt og tåke i området.

NRK - 09 sep 21 kl. 21:01

Henter ut tre personer fra Fjellet

Tre personer må hentes ut fra Lårdal i Telemark med redningshelikopter. De tre ringte selv etter hjelp da de begynte å bli kalde. Politiet opplyser at de har god kontroll på hvor de tre befinner seg.

VG - 04 sep 21 kl. 16:05

Været: – Frostnatt flere steder i landet

Natt til lørdag kom høstkulden for alvor, og flere steder i Innlandet og på Fjellet hadde årets første frostnatt. Det betyr midlertidig ikke at det gode været er borte riktig enda, ifølge meteorologen..

NRK - 02 aug 21 kl. 19:00

Turfølge hentet av luftambulanse

Et turfølge ble i ettermiddag hentet ned fra Fjellet litt nord for Lutvatnet på Senja med luftambulanse. Ingen av dem var skadd, men de ba om bistand da deler av følget ikke kom seg ned fra Fjellet på egen hånd. Det opplyser politiet på Twitter..

NRK - 23 aug 21 kl. 01:07

Kvinne døde i basehopp i Molde

En tysk kvinne i 50-årene døde i en basehoppulykke ved Fjellet Katthammaren i Molde søndag kveld. Det var kameraten til basehopperen som kontaktet politiet da han så at fallskjermen ikke åpnet seg. Politiet opplyser at det ikke er mulig å hente den omkomne kvinnen søndag kveld.

NRK - 22 aug 21 kl. 22:55

Person funnet død i Molde

Et redningshelikopter har funnet en død person ved Fjellet Katthammaren i Molde i kveld. Personen blir tidligst hentet ned i morgen, opplyser politiet i Møre og Romsdal. En tysk basehopper er meldt savnet etter et hopp i det samme området.

NRK - 22 aug 21 kl. 13:59

Vant ungdommens Tour de France

Tobias Halland Johannessen gjorde det ulidelig spennende, men klarte å holde unna i kampen om seieren i Tour de l'Avenir. Johannessen hadde vunnet de to foregående etappene og ledet med over to minutter før det hele skulle avgjøres med en tøff Fjelletappe søndag. Men den norske sykkelkometen ble skikkelig utfordret av spanjolen Carlos Rodriguez som var to minutter og 18 sekunder bak Johannessen sammenlagt.

NRK - 24 jul 21 kl. 09:36

Turgåer funnet omkommet i Lofoten

Politiet i Nordland fikk fredag melding om en person som var savnet i Fjellet. En mann i 60-årene fra Østerrike hadde gått seg en tur på Kitinden i Flakstad kommune i Lofoten. – Den savnede mannen ble funnet i fjellsiden klokken 03.

NRK - 18 aug 21 kl. 14:18

Taliban halshogget statue

I den afghanske byen Bamiyan har Taliban ødelagt en statue av en lokal krigshelt som kjempet mot gruppen, etter at de inntok byen søndag. Det er statuen av Abdul Ali Mazari som skal ha blitt halshogd. Mazari ble drept av Taliban i 1995, etter å ha ledet en gruppe som kriget mot Taliban i flere år.

NRK - 17 aug 21 kl. 23:37

Redningsaksjon i fjell på Sunnmøre

En person har gått seg fast ved Fjellet Jakta på grensa mellom Ørsta og Volda på Sunnmøre. Det er sendt ut redningshelikopter for å få personen ned. Hovedredningssentralen Sør-Norge fikk melding om hendelsen i 22-tida, skriver Sunnmørsposten..

Aftenposten - 15 aug 21 kl. 15:12

Dette Fjellet er blitt et umåtelig populært turmål

Den britiske klatrepionéren William Cecil Slingsby nektet å bestige Innerdalstårnet..

NRK - 16 jul 21 kl. 14:57

Leter etter familie på fem i Sogn

Politi og frivillig mannskap leter etter en tysk familie på fem som sammen med hunden sin er savnet i Fjellet i Luster i Vestland fylke. De skal sist ha blitt observert ved Åsetevatnet i Fjellet nord for Skjolden..

Dagbladet - 10 aug 21 kl. 10:21

Ambulansen kom så vidt fram

Fjellturen til Runar og Ingvild Aune Steen tok en brå vending da Runar ble akutt syk på Fjellet..

NRK - 05 aug 21 kl. 13:53

Savnet multeplukker i Karasjok

Det er satt i gang en leteaksjon etter en multeplukker i 70-årene som er savnet i Karasjok. Finnmark politidistrikt meldte om letingen rett etter klokka 5.30 torsdag morgen.

NRK - 04 jul 21 kl. 20:29

Skadet kvinne varslet politiet

Det var i 17-tiden at lynet slo ned på et turfølge på tre kvinner ved toppen av Fjellet Melshornet i Hareid like utenfor Ålesund. To av dem døde, og en tredje ble hardt skadd. Kvinnen som varslet politiet, sa at hun fryktet at de hun var sammen med hadde omkommet.

Dagbladet - 04 jul 21 kl. 17:25

Ber folk komme ned fra Fjellet

Det har vært flere tusen lynnedslag i Sør-Norge søndag ettermiddag. Særlig i Møre og Romsdal braker det nå løs. Politiet ber folk komme ned fra Fjellet..

Dagbladet - 01 aug 21 kl. 20:12

- Tar for mange sjanser

Markant økning i ulykker i Fjellet de siste åra. Erfarne fjellfolk mener årsaken kan være at flere ikke har den nødvendige kunnskapen og erfaringen..

NRK - 30 jul 21 kl. 16:50

Reddar person frå Nipa i Ullensvang

Frivillig personell er kalla ut for å redda ein person ned frå Fjellet Nipa i Kinsarvik i Ullensvang. Vedkomande kjenner seg ikkje bra, men melde sjølv frå til politiet..

NRK - 27 jul 21 kl. 05:21

Ny informasjon om fallskjermulykke

Skadene til kvinnen som omkom i en basehoppulykke i Loen 10. juli, tilsier at hun traff Fjellet eller terrenget først, og at hun ikke forsøkte å løse ut fallskjermen. 47 år gamle Amy Griffin Kjørsvik døde i ulykken.

NRK - 27 jun 21 kl. 17:30

Ventetid over Fjellet

Det meldes om en times ventetid på å komme over Fjellet på E134 Haukelifjell. Årsaken er pågående vegarbeid og mye trafikk, opplyser Vegtrafikksentralen sør..

Dagbladet - 25 jul 21 kl. 16:54

- Største jeg har sett

Søndag ettermiddag har lyn og torden ankommet deler av Midt-Norge. Meteorologen advarer de som oppholder seg i Fjellet..

NRK - 22 jul 21 kl. 22:38

Leiteaksjon i AurlandsFjellet

Politi og redningshelikopter søker etter ein mann i 50 åra. Bilen til sakna er funnen men kva rute han har gått i Fjellet er uvisst. Antakeleg iført raud turbukse med svarte felt og blå allvêrsjakke melder Vest politidistrikt..

NRK - 21 jul 21 kl. 23:44

Turgåer hentes med helikopter

En skadd turgåer på Galdhøpiggen må hentes ned av Fjellet med et redningshelikopter. Hovedredningssentralen Sør-Norge skriver på Twitter klokken 23.21 onsdag kveld at et redningshelikopter fra Florø er på vei til Galdhøpiggen for å hente ned turgåeren..

NRK - 19 jul 21 kl. 15:41

Travel sommer for Røde Kors

Det har blitt enda en travel sommer for Røde Kors-frivillige. – Vi ser at aktivitetene tar seg opp mange steder, og det er hyggelig å bidra til at samfunnet åpner opp igjen i sommer, sier nestleder Jarle Bjørge Øverland i Røde Kors Hjelpekorps. Rundt 6.

VG - 18 jul 21 kl. 12:11

Bygget luftig luksushytte: – Med coronaen ble vi veldig kreative

OTTA (VG) Med utsikt mot tre nasjonalparker og romantiske seterstøler, henger den nye hytta til Ingrid Tho på utsiden av Fjellet. 901 meter over havet, åtte meter rett ut i løse lufta og med store skråstilte panoramavinduer..

VG - 18 jul 21 kl. 12:11

Bygget luftig drømmehytte: – Med coronaen ble vi veldig kreative

OTTA (VG) Med utsikt mot tre nasjonalparker og romantiske seterstøler, henger den nye hytta til Ingrid Tho på utsiden av Fjellet. 901 meter over havet, åtte meter rett ut i løse lufta og med store skråstilte panoramavinduer..

NRK - 17 jul 21 kl. 15:16

Ber folk passe på ute på tur

Det er mye vind flere steder i helgen. Meteorologisk institutt ber folk passe på når de skal ut på tur – både ved kysten og i Fjellet. Årsaken til denne sterke vinden er et kraftig lavtrykk i Norskehavet..

Aftenposten - 17 jul 21 kl. 09:00

Å gå fra hytte til hytte er for pyser. Vi løp.

Den norske løpefeberen har spredt seg til Fjellet. Vi løp hytte til hytte og kom tilbake mo i knærne..

VG - 11 jun 21 kl. 11:10

Skal skredsikre Fjellet for 140 millioner kroner

LONGYEARBYEN (VG) Det pågår hektisk aktivitet under Fjellet hvor det gikk et dødelig skred for over seks år siden..

NRK - 13 maj 21 kl. 07:45

Klatrere døde på Mount Everest

En sveitsisk og en amerikansk klatrer har mistet livet på Mount Everest, ifølge ekspedisjon-operatøren Seven Summit Treks i Nepal. Det er denne sesongens første dødfall på verden høyeste fjell, ifølge nyhetsbyrået AP. Den 41 år gamle sveitseren fikk helseproblemer og døde etter at han hadde vært på toppen av Fjellet.

Dagbladet - 06 jul 21 kl. 18:25

Lyn-tragedien: - Elever knust, sier rektor

Skolen, kirka og idrettslaget Heming stiller opp for venner, familie og medelever av Benedicte (18) og Victoria Myrset (12). De to søstrene døde i et lynnedslag på Fjellet Melshornet på Sunnmøre..

NRK - 06 jul 21 kl. 12:46

Utskriven frå sjukehus

Jenta som blei innlagd på sjukehus etter lynnedslag-ulukka på Fjellet Melshornet på Hareid søndag, er no skriven ut av sjukehuset. Jenta miste to systrer i ulykka. Jenta blei utskriven av Haukeland Universitetssjukehus i går, opplyser Politistasjonssjef i Hareid og Ulstein, Hilde Aglen..

NRK - 06 jul 21 kl. 06:49

Vulkanutbrudd i Indonesia

Lava fortsetter å strømme ned fra Mount Merapi i Indonesia etter at et utbrudd i vulkanen startet fredag. Flere landsbyer og byer i nærheten er dekket av aske. Det er ikke meldt om at noen har mistet livet i utbruddet.

Dagbladet - 05 jul 21 kl. 14:27

Flere tusen lyn: - Utfordrende

Søndag ettermiddag mistet to kvinner livet i et lynnedslag ved toppen av Fjellet Melshornet i Hareid kommune. I forkant sendte Meteorologisk institutt ut farevarsel for lyn i området..

VG - 05 jul 21 kl. 11:23

Benedicte Myrset (18) og Victoria Myrset (12) omkom etter lynnedslag

Det var søstrene Benedicte Myrset (18) og Victoria Myrset (12) som mistet livet etter lynnedslag på Fjellet Melshornet i Hareid kommune i Møre og Romsdal søndag ettermiddag..

VG - 05 jul 21 kl. 11:23

Benedicte (18) og Victoria Myrset (12) omkom etter lynnedslag

HAREID/OSLO (VG) Det var søstrene Benedicte Myrset (18) og Victoria Myrset (12) fra Oslo som mistet livet etter lynnedslag på Fjellet Melshornet i Hareid kommune i Møre og Romsdal søndag ettermiddag..

VG - 05 jul 21 kl. 07:49

Dansk kvinne døde i Fjellet i Lofoten: Sporet mobilen

Den danske kvinnen som søndag omkom i en fallulykke i Lofoten, ble funnet i fjellsiden da redningsmannskapene kunne spore mobilen hennes..

VG - 05 jul 21 kl. 06:09

Mandag 5. juli: Dette skjedde i natt

En kvinne i 20-årene ble funnet død etter en leteaksjon i Fjellet i Lofoten..

Dagbladet - 04 jul 21 kl. 21:02

Dramatiske og intense værforhold

Ved toppen av Fjellet Melshornet i Hareid på Sunnmøre ble tre kvinner truffet av lynet søndag ettermiddag. To av dem omkom, og en tredje er hardt skadd. Det kraftige tordenværet kom brått og med en uvanlig styrke, ifølge politiet..

NRK - 04 jul 21 kl. 18:58

To omkommet etter lynnedslag

To personer har omkommet etter lynnedslag på Fjellet i Møre og Romsdal. Det skriver politiet på Twitter søndag kveld. En tredje person skal være hardt skadet og er fraktet til sykehus.

Aftenposten - 04 jul 21 kl. 19:01

To personer omkommet etter lynnedslag på Fjellet, melder Møre og Romsdal politidistrikt

En tredje person er hardt skadd. Saken oppdateres..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt