Delta

Wednesday, 01 December, 03:47

Nyheter om Delta

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 jul 21 kl. 15:04

FHI: Trolig Delta-dominans i Oslo

FHI tror den mer smittsomme Delta-varianten allerede kan være dominerende i Oslo. – Vi er ikke ferdig med helgenomsekvenseringen enda, men det er gjort screening av prøver fra utbrudd. Resultater viser at det er sannsynlig Delta-variant i de fleste utbrudd i Oslo den siste uken, sier avdelingsdirektør Line Vold i Folkehelseinstituttet til NRK.

NRK - 01 nov 21 kl. 11:40

Erdogan dropper Glasgow

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan har avlyst planene om å Delta på klimatoppmøtet COP26 i Glasgow, melder statlige medier. Mandag reiste Erdogan tilbake til Tyrkia fra Roma i Italia, hvor han har vært med på helgens G20-toppmøte. Den tyrkiske presidenten kommer likevel ikke til å Delta på klimatoppmøtet COP26 i Glasgow.

NRK - 21 okt 21 kl. 12:28

Modi kjem til klimatoppmøtet

Indias statsminister Narendra Modi skal Delta på FNs klimatoppmøte i Glasgow i slutten av månaden. Det stadfestar Indias miljøminister overfor Reuters. India er saman med Kina blant dei som slepp ut mest klimagassar i verda.

NRK - 15 okt 21 kl. 19:57

Kronprinsparet besøker Kongsberg

Kronprinsen Haakon og kronprinsesse Mette-Marit besøker søndag Kongsberg, der de skal Delta på en minnegudstjeneste etter angrepet onsdag. Det melder NTB. Fredag besøkte den nye statsministeren Jonas Gahr Støre (Ap) og hans justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) Kongsberg.

NRK - 09 nov 21 kl. 11:34

Taiwans utslipp telles ikke

Taiwans klimagassutslipp per innbygger er mer enn dobbelt så høyt som det globale gjennomsnittet, og høyere enn Kinas. Likevel er landet ikke del av FNs klimaforhandlinger i Glasgowdenne uken, skriver Washintong Post. Utslippene fra landet er heller ikke inkludert i de globale utslippstallene som rapporteres til FN.

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 16:49

Han fikk streng advarsel før kamp: Å Delta kunne være dødelig

Før Kenneth Berghs siste kamp fikk han beskjed om at det kunne være dødelig å gå i ringen..

NRK - 05 nov 21 kl. 20:36

Austerrike strammar inn tiltaka

Styresmaktene i Austerrike strammar inn på koronatiltaka etter at landet har hatt ein auke i talet på smitta den siste tida, melder Reuters. Blant tiltaka er at uvaksinerte ikkje kan gå på kafe, overnatte på hotell, klippe seg hos frisøren eller Delta på arrangement med fleire enn 25 personar. Tiltaka blir sette i verk frå og med måndag, og skal etter planen vare i fire veker..

Dagbladet - 05 nov 21 kl. 09:49

Flytur vekker harme: - Hykleri

Etter å ha advart verdenslederne om hastverket rundt klimaspørsmålet i Glasgow, tok Storbritannias statsminister et privatfly til London for å Delta i en middag på eksklusiv herreklubb..

NRK - 04 nov 21 kl. 09:17

Fagorganiserte i Power får bonus

Power gjer som konkurrenten Elkjøp og gir tilsette med tariffavtale moglegheita til å få bonus, og dei uorganiserte får tillegg for ukomfortabel arbeidstid. Elkjøp og Power fekk begge sterk kritikk etter at E24 skreiv at tilsette i fagorganiserte varehus ikkje fekk Delta i bonusordningane til kjedene. Elkjøp var først ute med å ta grep, og no melder òg Power at dei har hatt ein lengre intern prosess i selskapet og komme fram til å endre lønnssystemet.

Dagbladet - 03 nov 21 kl. 20:28

- Tungt å ikke få Delta i søket

Cecilie Bårdsen ble kalt ut til å bidra som hundefører i leteaksjonen i Tokagjelet. En halvtime seinere kom beskjeden om at hennes far Nils Johan Bårdsen og bonusmamma Ruth Wathne var blant de savnede..

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 19:00

Ministeren kunne ikke Delta på klimatoppmøtet. Hvorfor? Hun sitter i rullestol.

Det er på tide å ta et ordentlig oppgjør med den systematiske diskrimineringen..

VG - 03 nov 21 kl. 09:33

«Paradise Hotel» gjør drastiske endringer: Skifter navn, hotell og Deltagerkriterier

«Paradise Hotel» har varslet store endringer fra 2022. Nå er flere detaljer klare, blant annet at man ikke lenger trenger å være singel for å Delta..

NRK - 02 nov 21 kl. 21:10

Biden mener Xi gjør en stor feil

SAs president Joe Biden sier at Kinas president Xi Jinping har begått en stor feil ved ikke å Delta på klimatoppmøtet i Glasgow og G20-toppmøtet i Roma. – Det har oppriktig talt vært en stor feil at Kina ikke dukket opp, sa president Biden på en pressekonferanse på klimatoppmøtet COP26 i Skottland tirsdag kveld. – Vi dukket opp.

VG - 02 nov 21 kl. 18:33

Minister i rullestol fikk ikke Delta på klimamøtet

Den israelske energiministeren fikk ikke adgang til klimatoppmøtet, da lokalet ikke var tilrettelagt for rullestolbrukere..

Dagbladet - 02 nov 21 kl. 17:44

Raser mot FN: - Uakseptabelt

Israels energiminister ble forhindret fra å Delta på mandagens program under klimatoppmøtet i Glasgow. Hun hevder å ha ventet to timer på rullestoltilpasset transport til konferanseområdet, før hun ga opp..

NRK - 01 nov 21 kl. 07:29

Sør-Korea starter gjenåpning

Sør-Korea tar de første små stegene i gjenåpningen av samfunnet. Flere kan nå Delta på arrangementer, og restaurantene får igjen holde åpent døgnet rundt. Det har siden juli vært svært strenge koronatiltak i Sør-Korea..

NRK - 31 okt 21 kl. 21:58

Støre: – Redd det blir for generelt

Jonas Gahr Støre og FNs generalsekretær António Guterres er søndag på veg til Glasgow for å Delta på klimatoppmøtet som startet i dag. På spørsmål om Støre hadde en kommentar til G20-landenes innsats for å nå målet om 1,5 grader, var statsministeren tydelig: – Det vi trenger i Glasgow er forpliktelser. Det er for stor avstand mellom de kuttene land har lovet, og det målet vi skal nå.

NRK - 31 okt 21 kl. 21:58

Støre: – Vi trenger forpliktelser

Jonas Gahr Støre og FNs generalsekretær António Guterres er søndag på veg til Glasgow for å Delta på klimatoppmøtet som startet i dag. På spørsmål om Støre hadde en kommentar til G20-landenes innsats for å nå målet om 1,5 grader, var statsministeren tydelig: – Det vi trenger i Glasgow er forpliktelser. Det er for stor avstand mellom de kuttene land har lovet, og det målet vi skal nå.

NRK - 30 okt 21 kl. 10:40

Korona og klima på planen på G20

Verdens 20 ledende industriland innleder G20-toppmøtet i Roma senere lørdag, med koronaviruset og det forestående klimatoppmøtet som største samtaleemner. FNs klimatoppmøte begynner nemlig mandag, rett etter at G20-toppmøtet er avsluttet, og FNs generalsekretær António Guterres har uttalt at han frykter at kampen mot klimaendringer kan være tapt om ikke G20-landene trår mer til. Det har vært demonstrasjoner fra klimaaktivister foran toppmøtet.

NRK - 29 okt 21 kl. 19:01

Må ta det med ro i minst to uker

Storbritannias dronning Elizabeth har fått råd om å hvile i minst to uker til, melder Reuters. Dronningen tilbrakte nylig en natt på sykehus for å gjennomgå medisinske tester. Tidligere denne uken opplyste Buckingham Palace at dronningen heller ikke ville Delta på klimatoppmøte som skal holdes i Glasgow..

NRK - 29 okt 21 kl. 15:07

Biden møtte paven i Roma

USAs president Joe Biden, som er den andre katolske presidenten i USAs historie, møtte paven Frans fredag. De utvekslet gaver og var i et møte hvor de trolig diskuterte koronapandemien, klimaendringer og kampen mot fattigdom. Presidenten er i Roma for å Delta på G20-toppmøtet og skal etter det reise videre til klimatoppmøtet COP26 i Glasgow..

NRK - 29 okt 21 kl. 02:29

Biden har ankommet Roma

USAs president Joe Biden har ankommet Roma der han skal Delta på G20-møtet, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 28 okt 21 kl. 18:45

Biden kaller reformpakke historisk

Kort tid før han reiser til Europa for å Delta på G20- og COP26-toppmøtene holdt USAs president Joe Biden tale om sin pakke for klimatiltak og sosial reform. Han omtalte pakken som historisk og sa at den vil endre USA. – Det er en ramme som vil skape millioner av arbeidsplasser, skape vekst i økonomien, investere i vårt folk og vår nasjon, snu klimakrisen til en mulighet og føre oss inn på en vei der vi ikke bare kan konkurrere, men vinne den økonomiske konkurransen i det 21.

VG - 28 okt 21 kl. 17:28

Politikerne fornøyd med Økokrim-utspill mot Qatar

Politikerne er klare på at fotballen selv må avgjøre om de eventuelt vil Delta i Qatar-VM - men setter samtidig krav til at norsk idrett må engasjere seg mot korrupsjon og for menneskerettigheter..

Aftenposten - 28 okt 21 kl. 17:28

Politikerne fornøyd med Økokrim-utspill mot Qatar

Politikerne er klare på at fotballen selv må avgjøre om de eventuelt vil Delta i Qatar-VM - men setter samtidig krav til….

NRK - 28 okt 21 kl. 16:06

Biden samler støtte i Kongressen

President Joe Biden er i Kongressen for å sanke støtte til en nedjustert pakke for klimatiltak og sosial reform. Tiltakene skal koste 1.750 milliarder dollar.

NRK - 26 okt 21 kl. 08:26

Statsråder til nordisk toppmøte

Utenriksminister Anniken Huitfeldt og utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim, Deltar på Nordisk råds sesjon 2.-3. november i København, opplyser Utenriksdepartementet i en pressemelding.

VG - 26 okt 21 kl. 07:33

Ikke greit, Jens!

Det har vakt stor oppmerksomhet i NATO at Norge vil Delta som observatør på statspartsmøtene til FN-traktaten som forbyr atomvåpen. Støre-regjeringen fortjener støtte for dette. At NATOs generalsekretær forsøker å skape et inntrykk av at dette betyr å støtte opp om ensidig nedrustning, er ikke greit.

NRK - 22 okt 21 kl. 21:27

Harris reiser til Paris

USA sin visepresident Kamala Harris besøker Frankrikes hovudstad Paris neste månad, melder Det kvite hus. Der skal ho møte president Emmanuel Macron, og ifølgje ein fransk diplomat skal ho også Delta på konferansen Paris Peace Forum. Besøket blir delvis sett på som eit forsøk frå USA på å gjenopprette det spente forholdet til Frankrike etter ubåt-krangelen tidlegare i haust..

NRK - 22 okt 21 kl. 11:27

Tips og triks mot høye strømpriser

Nå kan du dele tips med andre, eller fortelle hvordan strømprisene har påvirket deg. Delta i diskusjonen i artikkelen under..

VG - 21 okt 21 kl. 21:54

Fredsprisvinneren: Kaller NATOs atom-beskjed for uansvarlig og skuffende

BRUSSEL (VG) Fredsprismottageren Beatrice Fihn reagerer på at NATO-sjef Jens Stoltenberg går langt i å advare NATO-land som Norge mot å Delta på internasjonale møter om atom-nedrustning..

VG - 21 okt 21 kl. 21:54

Fredsprisvinner: Kaller NATOs atom-beskjed for uansvarlig og skuffende

BRUSSEL (VG) Fredsprismottageren Beatrice Fihn reagerer på at NATO-sjef Jens Stoltenberg går langt i å advare NATO-land som Norge mot å Delta på internasjonale møter om atom-nedrustning..

NRK - 21 okt 21 kl. 16:30

Pfizer: Tredjedosen svært effektiv

En tredje vaksinedose utviklet av Pfizer/Biontech er 95,6 prosent effektiv mot infeksjoner, viser testdata som utviklerne la fram torsdag, skriver NTB. I fase tre av testen deltok 10.000 personer over 16 år på et tidspunkt da Delta var den dominerende varianten, heter det.

NRK - 21 okt 21 kl. 10:36

Stoltenberg åtvarar mot atomforbod

Nato-sjef Jens Stoltenberg åtvarar mot FN-traktaten om forbod om atomvåpen. – Vi trur ikkje på traktaten som ein veg til atomnedrustning. Eg ventar at alle allierte tek omsyn til dette når dei stiller spørsmål om atomvåpen, og at dei vil konsultere med andre allierte i Nato, sa han før forsvarsministermøtet i Nato i Brussel torsdag.

NRK - 21 okt 21 kl. 01:14

Nord-Korea i hastemøte i FN

FNs sikkerhetsråd sitter i hastemøte for å diskutere Nord-Korea etter landets oppskyting av en ny type rakett fra en ubåt tirsdag. Norges FN-delegasjon har fordømt oppskytingen. – Landets kjernefysiske og rakettrelaterte aktiviteter utgjør en trussel mot internasjonal fred og sikkerhet.

Aftenposten - 20 okt 21 kl. 13:02

Dropper klimatoppmøte

Russlands president Vladimir Putin skal ikke Delta på klimatoppmøtet i Glasgow som starter neste uke, opplyser Kreml..

NRK - 20 okt 21 kl. 11:58

Putin kjem ikkje til klimatoppmøte

Russlands president Vladimir Putin kjem ikkje til å reise til Glasgow for å Delta på klimatoppmøtet i slutten av månaden, melder Reuters. Storbritannia hadde håpa dei skulle klare å samle verdsleiarane for å inngå ein ny klimaavtale. Toppmøtet startar i Skottland 31.

NRK - 22 sep 21 kl. 10:06

Sonderingene rundt ny regjering

Det er avklart at det vil være to politikere fra hvert parti som skal Delta i regjeringssonderingene på Hurdalsjøen Hotel. Fra SV vil leder Audun Lysbakken og nestleder Kirsti Bergstø Delta. – Vi ser fram til sonderingene på Hurdalsjøen, og vi vil jobbe for at en ny regjering skal få en kraftfull politikk for å få ned forskjellene, og for å få bukt med miljøkrisa, sier Audun Lysbakken..

NRK - 19 okt 21 kl. 00:14

Støre og Eide til klimatoppmøtet

Den nye klima- og miljøministeren Espen Barth Eide skal lede den norske delegasjonen til klimatoppmøtet i Glasgow i Skottland om to uker. Statsminister Jonas Gahr Støre skal også Delta under åpningen, i likhet med rundt 100 stats- og regjeringssjefer..

VG - 18 okt 21 kl. 15:45

Iversen om kritikken: – Det var på sin plass

SOGNSVANN (VG) Skiløper Emil Iversen (30) fikk kjørt seg da han refset hopper Maren Lundby (27) for å Delta i «Skal vi danse». Når bakgrunnen ble kjent, mener han kritikken var fortjent..

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 15:45

Iversen om kritikken: – Det var på sin plass

SOGNSVANN (VG) Skiløper Emil Iversen (30) fikk kjørt seg da han refset hopper Maren Lundby (27) for å Delta i «Skal vi….

NRK - 17 okt 21 kl. 09:16

Sørgegudsteneste i Kongsberg

Kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit deltek på søndagens sørgegudsteneste etter angrepet på Kongsberg. Også justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) skal Delta på gudstenesta, som startar klokka 11 i Kongsberg kirke..

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 21:56

Linkedin gir opp i Kina, presset for sensur blir for sterkt

Kineserne kan ikke lenger Delta der «hele verden» møtes. Fra før var Facebook og Twitter blokkert..

NRK - 16 okt 21 kl. 07:59

Myanmar utestengd frå toppmøte

Militærjuntaen i Myanmar får ikkje Delta på det komande møtet i den søraustasiatiske samarbeidsorganisasjonen Asean, melder AFP. Organisasjonen meiner Myanmar ikkje har vist noko vilje til å lage ein fredsplan og ein plan for korleis landet skal bli eit demokrati. I staden vurderer Asean å invitere ein ikkje-politisk person som skal representere Myanmar under møtet..

NRK - 15 okt 21 kl. 12:59

Taliban klare for samtalar

Representantar for Taliban har stadfesta at dei vil Delta i samtalar om Afghanistan i Moskva neste veke. Det er Vladimir Putins spesialutsending til Afghanistan som seier dette til nyheitsbyrået Interfax, ifølge Reuters..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt