Trump

Søndag, 16 Mai, 08:00

Nyheter om Trump

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 12 mai 21 kl. 11:04

Liz Cheney holdt nådeløs mot Trump – nå er hun sparket fra lederstilling i partiet

Det melder Reuters, som siterer republikaneren Adam Kinzinger. Avgjørelsen var ventet, etter at Cheney har gått hardt ut mot USAs tidligere president Donald Trump. Hun stemte i tillegg for å stille Trump for riksrett, fordi hun mener han oppildnet til hans tilhengeres angrep på Kongressen 6.

VG - 12 mai 21 kl. 11:04

Liz Cheney holdt nådeløs sparket: – Truer demokratiet

Det melder Reuters, som siterer republikaneren Adam Kinzinger. Avgjørelsen var ventet, etter at Cheney har gått hardt ut mot USAs tidligere president Donald Trump. Hun stemte i tillegg for å stille Trump for riksrett, fordi hun mener han oppildnet til hans tilhengeres angrep på Kongressen 6.

Dagbladet - 12 mai 21 kl. 04:16

Bok: «Upassende» forhold til livvaktene

Både eks-kona til Donald Trump junior, Vanessa Trump, og dattera til USAs forrige president, Tiffany Trump, skal ha hatt svært nære forhold til agenter fra Secret Service, ifølge ei ny bok..

NRK - 05 mai 21 kl. 18:03

Trump sint, og fortsatt utestengt

Donald Trump angriper sosiale medier etter at Facebook har forlenget utestengelsen av den tidligere presidenten. – Ytringsfriheten til USAs president er tatt bort fordi radikale venstre-galninger er redde for sannheten, skriver Trump i en uttalelse..

NRK - 05 mai 21 kl. 15:04

Trump ikke tilbake på Facebook

USAs tidligere president Donald Trump får ikke ta Facebook-og Instgaram-kontoene sine i bruk igjen. De ble suspendert etter stormingen av Kongressen i Washington 6. januar fordi Facebook mente Trump hadde oppfordret til angrepet..

Dagbladet - Igår: 21:01

Derfor jubler Trump

Republikanerne i Huset har nå valgt Elise Stefanik inn i lederskapet, etter at de vraket Liz Cheney tidligere denne uka. Derfor er hun godt nytt for Donald Trump..

NRK - Igår: 15:49

Trump-lojalist erstatter Liz Cheney

Republikanerne i Representantenes hus har som ventet valgt Elise Stefanik som sin tredje øverste leder i forsamlingen. Liz Cheney mistet onsdag sin lederstilling i partiet etter sin kritikk av Donald Trump..

NRK - 30 april 21 kl. 06:36

Trump peker ut DeSantis

USAs tidligere president Donald Trump sier til Fox Business at Florida-guvernør Ron DeSantis fort kan bli visepresidentkandidat, om han bestemmer seg for å stille til valg på nytt i 2024. Trump sa torsdag at han «100 prosent» vurderer å stille..

VG - 12 mai 21 kl. 11:04

Liz Cheney: Vil gjøre alt som står i min makt for å holde Trump unna Det ovale kontor

Liz Cheney holdt i natt en nådeløs tale mot Donald Trump og sine republikanske kolleger som støtter hans feilaktige påstander om valgjuks. Nå er hun fratatt sin lederstilling i Det republikanske partiet..

VG - 09 mai 21 kl. 07:35

USA-ekspert: Partiet har blitt en personkult for Trump

WYOMING/OSLO (VG) En av de høyest rangerte republikanerne i Kongressen har våget å si høyt at hun ikke tror Donald Trump tapte valget i fjor på grunn av juks. Det er i ferd med å straffe seg..

VG - 09 mai 21 kl. 07:34

Trump vinner dragkampen

Det er vårrengjøring i det republikanske partiet. Alle som våger å kritisere Donald Trump skal ut..

Dagbladet - 08 mai 21 kl. 04:59

Trosset Trump: «Forræder»

Republikaneren Anthony Gonzalez trosset USAs tidligere president Donald Trump. Nå bes ham om å gå av..

VG - 07 mai 21 kl. 19:11

Trump slipper hysj-penge etterforskning

Den føderale valgkommisjonen har valgt å ikke gå videre med en etterforskning mot ekspresident Donald Trump..

Dagbladet - 07 mai 21 kl. 03:24

Ber Trump om pengehjelp

Rudy Giuliani, den hardt pressede advokaten til USAs forrige president, Donald Trump, kutter kostnader..

VG - 05 mai 21 kl. 16:57

Trump er ute, enn så lenge

Facebook vil ikke slippe Donald Trump inn på prøve. Han vil fortsatt være utestengt fra sosiale medier. Men siste ord er ikke sagt..

Klartale - 05 mai 21 kl. 15:31

Trump fortsatt stengt ute av Facebook

Donald Trump ble kastet ut av Facebook etter stormingen av Kongressen 6. janaur. Han får ikke komme tilbake..

Dagbladet - 05 mai 21 kl. 15:14

Trump fortsatt utestengt

Facebook opphever ikke utestengelsen av USAs ekspresident Donald Trump, som ble kastet ut av det sosiale nettverket etter stormingen av Kongressen 6. januar..

Dagbladet - 05 mai 21 kl. 15:14

Trump fortsatt utestengt

Facebook opphever ikke utestengelsen av USAs ekspresident Donald Trump, som ble kastet ut av det sosiale nettverket etter stormingen av Kongressen 6. januar..

E24 - 05 mai 21 kl. 15:04

Trump fortsatt utestengt av Facebook

Facebook opphever ikke utestengelsen av USAs ekspresident Donald Trump, men sier beslutningen må vurderes på nytt innen et halvt år..

VG - 05 mai 21 kl. 06:57

I dag kan Trump komme tilbake på Facebook

Dagen før Facebook avgjør om han får igjen kontoen sin, lanserte Donald Trump det hans team omtaler som en ny plattform der tilhengere kan kopiere meldingene hans til Facebook og Twitter..

NRK - 05 mai 21 kl. 06:48

Trump lanserer ny plattform

Dagen før Facebook avgjør om han får igjen kontoen sin, lanserte Donald Trump en ny plattform der tilhengere kan kopiere meldingene hans til sosiale medier. Det er snakk om en blogg med korte meldinger som kan repostes på Facebook og Twitter..

Aftenposten - 04 mai 21 kl. 23:09

Trump lanserer ny plattform. Den skal gjøre det mulig å poste innleggene hans på Facebook og Twitter.

USAs tidligere president Donald Trump kan nå dele innlegg, bilder og videoer med støttespillerne sine igjen..

NRK - 04 mai 21 kl. 00:19

Liz Cheney: Trump sprer gift

Republikaneren Liz Cheney sier at tidligere president Donald Trump krysset «en linje som ikke må krysses» når han påstår at valgseieren ble stjålet fra ham. Hun kaller Trumps utsagn for gift og ber partiet ikke forsøke å hvitvaske angrepet på Kongressen i januar..

NRK - 03 mai 21 kl. 17:02

Facebook med avgjerd om Trump

Denne veka får tidlegare president Donald Trump vite om han får tilbake Facebook-kontoen som blei blokkert etter storminga av Kongressen i januar. Kontrollorganet til Facebook seier det kjem ei avgjerd onsdag denne veka..

Dagbladet - 11 timer siden

Slik rustes det til krig

Liz Cheney er fjernet fra det republikanske lederskapet i Representantenes hus. Nå gjør hun det klinkende klart at hun ikke kommer til å skygge unna kampen mot Donald Trump..

Dagbladet - 13 timer siden

Trump-portrett vekker oppsikt

- Det er vanskelig å se på, sier en besøkende på galleriet..

VG - Igår: 19:32

USA-ekspert om Elise Stefanik: – Hun danser etter Trumps pipe

Smart, ambisiøs og svært Trump-lojal. Slik beskrives Elise Stefanik (36), som fredag ble republikanernes tredje øverste leder i Representantenes hus..

Dagbladet - 30 april 21 kl. 04:51

Fyrer løs: - Ikke gjort en god jobb

Forholdet mellom Donald Trump og Mitch McConnell har vært alt annet enn strålende. Nå fyrer Donald Trump løs igjen..

Aftenposten - 12 mai 21 kl. 16:06

Tok nådeløst oppgjør med Trump – nå sparkes hun

Som ventet ble Liz Cheney kastet som Republikanernes tredje øverste leder i Representantenes hus..

NRK - 12 mai 21 kl. 15:24

Liz Cheney sparket fra toppjobb

Republikaneren Liz Cheney har mistet sin lederstilling i partiet. Cheney var den 3. mektigste politikeren i partiet.

VG - 12 mai 21 kl. 11:04

Cheney om eget parti: Truer demokratiet

Onsdag kommer hun etter alt å dømme til å bli fjernet fra Republikanernes lederskap. I natt langet Liz Cheney ut mot partiet og støttespillerne til ekspresident Donald Trump..

VG - 12 mai 21 kl. 11:04

Liz Cheney holdt nådeløs tale om Trump – nå er hun sparket fra lederstilling i partiet

Tidligere visepresident Dick Cheneys datter Liz er fratatt lederstillingen i Det republikaske partiets ledelse..

NRK - 11 mai 21 kl. 01:28

Unge velgere ga Biden Seieren

En kraftig økning i antallet unge velgere bidro til å gi Joe Biden seieren i presidentvalget, viser en ny studie. Ifølge analyseselskapet Catalist, som står Demokratene nær, utgjorde unge velgere en mye større andel av velgermassen i det siste presidentvalget, enn de gjorde da Donald Trump gikk seirende ut i 2016. Mens 23 prosent av velgerne i 2016 var under 40 år, var andelen i fjor steget til 31 prosent..

NRK - 10 mai 21 kl. 14:46

USA forbyr kjønnsdiskriminering

Biden-administrasjonen innfører en lov som forbyr kjønnsdiskriminering av homofile og transpersoner i helsevesenet, skriver AP. Dette reverserer en endring gjort under Trump, som reduserte homofile og transpersoners beskyttelse mot diskriminering i møte med helsevesenet..

NRK - 10 mai 21 kl. 14:46

USA endrer diskrimineringslov

Biden-administrasjonen gjeninnfører homofile og transpersoner som en del av loven som forbyr kjønnsdiskriminering i helsevesenet, skriver AP. Dette reverserer en endring gjort under Trump, som reduserte homofile og transpersoners beskyttelse mot diskriminering i møte med helsevesenet..

NRK - 09 mai 21 kl. 08:51

Forsøker igjen å få Trumps papirer

En komite i Kongressen i USA forsøker på nytt å få se Donald Trumps skattemeldinger og mange finansinteresser. USAs høyesterett stanset forrige forsøk, men komiteen mener det at Trump har gått av som president åpner for innsyn, melder the Guardian..

VG - 24 april 21 kl. 17:06

Verstingpriser til Trump-advokat

Den personlige advokaten til Donald Trump, Rudy Giuliani, ble lurt til å være med i den nye Borat-filmen. Lørdag ble han tildelt to verstingpriser for sin «innsats»..

NRK - 06 mai 21 kl. 21:40

Flertall i USA fornøyd med Biden

55 prosent av de spurte i USA er fornøyd med jobben Joe Biden har gjort siden han tok over som president 20. januar. Det går fram av en undersøkelse fra Ipsos for Reuters.

NRK - 24 april 21 kl. 02:15

Trump ut mo Sør-Koreas Moon

Tidligere president Donald Trump anklaget fredag Sør-Koreas president Moon Jae-in for å svindle USA. Han mener USA ble behandlet som« tullinger», mens han uttrykte sympati for Nord-Korea Kim Jong-un..

Aftenposten - 06 mai 21 kl. 08:10

Den republikanske toppen har skapt furore ved å kritisere Trump. Nå kan Liz Cheney være ferdig i partiet.

Dagene til Donald Trumps argeste republikanske kritiker kan være talte..

Dagbladet - 06 mai 21 kl. 03:25

Vil vrake Trump-kritiker

«Jeg har fått nok av henne», skal den republikanske lederen ha sagt rett før han gikk på lufta..

NRK - 10 april 21 kl. 18:37

Trump: – Nyter livet uten Twitter

Tidligere president Donald Trump insisterer på at han nyter livet borte fra Twitter. Han ble utestengt fra meldingstjenesten etter opptøyene i kongressen 6. januar.

Aftenposten - 05 mai 21 kl. 22:24

Nok en republikansk leder snur Trump-kritiker ryggen. Nå spås hennes avgang.

Dagene til Donald Trumps argeste republikanske kritiker kan være talte..

NRK - 05 mai 21 kl. 21:11

Biden synes republikanerne roter

USAs president Joe Biden sier det republikanske partiet gjennomgår en «mini-revolusjon». Han mener opposisjonen sliter med å finne ut hva slags parti de skal være. Kritikere av tidligere president Donald Trump har fått hard medfart av partifeller..

NRK - 05 mai 21 kl. 19:21

Opphevet forbud mot utkastelser

En føderal dommer i USA opphevet forbudet mot at leietakere med lav eller ingen inntekt kan kastes ut under koronapandemien. Forbudet kom under Donald Trump og er forlenget under Joe Biden, melder Reuters. Fire millioner kan bli nødt til å flytte..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt