Trump

Monday, 29 November, 03:40

Nyheter om Trump

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 07 okt 21 kl. 09:58

Vil han stille på nytt?

Da valgresultatet var klart, nektet Trump å akseptere det. Nå mistenker mange at han vil stille til valg på nytt.2020 var ikke første gang et amerikansk valg blir dramatisk.

NRK - 30 okt 21 kl. 23:23

Trump vil hemmeleghalde notat

Donald Trump vil hemmelegstemple dokument frå Det kvite huset frå hans tid som president. Det gjeld 770 sider med samtaleloggar og handskrivne notat frå tida rundt storminga av Kongressen 6. januar.

VG - 26 okt 21 kl. 18:58

Trump Jr. selger «Alec Baldwin kills people»-T-skjorter: – Avskyelig

Ekspresident Donald Trump har båret nag til Alec Baldwin siden skuespilleren parodierte ham. Nå profitterer sønnen Donald Trump Jr. på skyteulykken i New Mexico..

Dagbladet - 06 nov 21 kl. 23:02

Lanserer absurd Baldwin-teori

Ekspresident Donald Trump har nå kastet seg inn i saken der Alec Baldwin med et uhell skjøt og drepte filmfotograf Halyna Hutchins. Trump påstår at det ikke var en ulykke..

Dagbladet - 06 nov 21 kl. 23:02

Sjokkerende Baldwin-påstander

Ekspresident Donald Trump har nå kastet seg inn i saken der Alec Baldwin med et uhell skjøt og drepte filmfotograf Halyna Hutchins. Trump lanserer nå en teori om at hendelsen ikke var en ulykke..

VG - 05 nov 21 kl. 23:16

Tror Trump planlegger å stille på nytt: – Folket trenger et stormvarsel

Mens Donald Trump går rettens vei for å hemmeligholde informasjon knyttet til stormingen av Kongressen, advarer en profilert kommentator om at demokratiet i USA er på vei inn i stormens øye..

VG - 04 nov 21 kl. 21:35

Slik tigger Trump om penger flere ganger daglig

Løfter, advarsler og tidsfrister er blant virkemidlene som Donald Trump og hans team benytter seg av for å samle inn penger. Mer og mer tyder på at han vurderer å stille til gjenvalg i 2024..

NRK - 22 okt 21 kl. 21:48

Trumps Truth Social aksje til vêrs

På torsdag vart det kjent at selskapet Digital World Acquisition skal huse USAs tidlegare president, Donald Trump, sitt nye sosiale medium Truth Social. Aksjen til selskapet har stige nesten 150 prosent på børs fredag, skriv DN. Det nye selskapet skal lanserast som Trump Media & Technology Group, og har sagt at målet er «å skape ein rival til dei liberale media og slå tilbake mot teknologigigantane i Silicon Valley, som har brukt si makt til å stilne motstridane stemmer i USA.

NRK - 21 okt 21 kl. 02:50

Trump vil ha nytt sosialt nettverk

USAs tidligere president Donald Trump varsler planer om å lansere et nytt sosialt nettverk, melder AFP: Trumps sosiale medium skal kalles «Truth Social». Trump ble kastet ut av en rekke sosiale medier etter stormingen av Kongressen i januar..

NRK - 01 nov 21 kl. 17:22

Beklaget at Trump trakk USA ut

USAs president Joe Biden ba mandag om unnskyldning for at forgjengeren Donald Trump trakk USA fra Parisavtalen. Biden har forkynt en vilje til mer internasjonalt samarbeid for å gjøre noe med klimakrisen. – Jeg ber om unnskyldning, sa han fra talerstolen mandag på klimatoppmøtet COP26 i Glasgow, om forgjengerens manglende vilje til internasjonalt klimasamarbeid.

VG - 19 okt 21 kl. 23:26

Reagerer på Trump-uttalelser om avdøde Powell: – Har ikke empati

Donald Trump kom tirsdag med skarp kritikk av den avdøde utenriksministeren Colin Powell – kun et døgn etter nyheten om hans død. Nå blir Trump selv utskjelt fra flere kanter..

VG - 31 okt 21 kl. 22:20

Brødkø-påstand fra Trump Jr. møtes med latter

Donald Trump Jr. hevder at han «sto i brødkø» i tidligere Tsjekkoslovakia på 1980-tallet og sammenligner California med en kommuniststat..

NRK - 19 okt 21 kl. 01:36

Trump med nytt søksmål

Tidligere president i USA, Donald Trump, går til søksmål for å hindre at en komite i Kongressen fåt tak i dokumenter. Han hevder blant annet at forespørselen er for omfattende. Komiteen gransker hvordan Trump-tilhengere stormet Kongressen i januar i protest mot valgresultatet..

NRK - 05 okt 21 kl. 15:35

Donald Trump ute av riking-liste

For første gang på 25 år glimrer Donald Trump med sitt fravær på magsinet Forbes' liste over de 400 rikeste amerikanerne. Donald Trump skal være god for 2,5 milliarder dollar, 400 millioner dollar unna å sikre seg en plass på lista. Ifølge Forbes skal Trump ha hatt et tap på 600 millioner dollar siden begynnelsen av pandemien..

NRK - 09 nov 21 kl. 03:28

Flynn er stevnet av Kongressen

Tidligere president Trumps sikkerhetsrådgiver, Michael Flynn, er stevnet av komiteen i Representanthuset som etterforsker stormingen av Kongressen 6. januar. I alt seks Trump-allierte stevnet og må gi fra seg dokumenter og møte til utspørring, skriver New York Times..

Dagbladet - 07 nov 21 kl. 20:06

Bidens tøffe år: - Uten sidestykke

Store deler av USA og verden jublet da Joe Biden vant presidentvalget mot Donald Trump. Ett år seinere er begeistringen borte, og Biden sliter tungt..

NRK - 07 nov 21 kl. 18:25

Stengt i 20 mnd - USA åpner igjen

USA gjenåpner mandag grensene for utenlandske reisende som er fullvaksinert, for første gang på 20 måneder, skriver NTB. Den langvarige stengningen av grensene har skilt familier, gjort stor skade på turismen og forretningsvirksomhet i grenseområdene og skapt diplomatiske forviklinger. Stengningen ble innført i mars i 2020 av daværende president Donald Trump i et forsøk på å hindre spredning av koronaviruset, og har blitt videreført av president Joe Biden.

NRK - 21 okt 21 kl. 22:55

Vil straffeforfølge Bannon

Representantenes hus i USA har stemt ja til å be påtalemyndighetene om å straffeforfølge Steve Bannon for å vise forrakt for Kongressen. Den tidligere sjefstrategen til eks-president Donald Trump nekter å vitne i komiteen som gransker stormingen av Kongressen 6. januar.

NRK - 21 okt 21 kl. 22:55

Flertall vil straffeforfølge Bannon

Representantenes hus i USA har stemt ja til å be påtalemyndigheten om å straffeforfølge Steve Bannon for å ha vist forakt for Kongressen. Den tidligere sjefstrategen til Donald Trump nektet å vitne i komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar. Trump skal ha bedt Bannon om ikke å vitne.

E24 - 21 okt 21 kl. 18:55

Trump-tilknyttet aksje til himmels etter fusjonsnyheter

Donald Trump har planer om å lansere sin egen sosiale medier-plattform gjennom blankosjekkselskapet Digital World Acquisition. Aksjen stiger 160 prosent etter nyheten..

VG - 03 nov 21 kl. 01:59

QAnon-tilhengere tror avdød presidentsønn vil stille til valg med Trump

Konspirasjonsteoretikerne i QAnon-bevegelsen hevder at avdøde John F. Kennedy Jr. fremdeles lever..

Klartale - 21 okt 21 kl. 09:41

Trump lager sitt eget sosiale nettverk

Ekspresident Donald Trump ble utestengt fra Facebook, Youtube og Twitter. Nå lager han sitt eget sosiale nettverk..

VG - 21 okt 21 kl. 03:06

Trump kunngjør eget sosialt nettverk

USAs tidligere president Donald Trump varsler har planer om å lansere et nytt sosialt medium..

VG - 21 okt 21 kl. 03:06

Trump kunngjør eget sosialt medium

USAs tidligere president Donald Trump varsler har planer om å lansere et nytt sosialt medium..

Dagbladet - 01 nov 21 kl. 18:18

«Sleepy Joe» fanget på kamera

Trump ga ham kallenavnet «sleepy Joe» under valgkampen. Nå får en video av en døsig Joe Biden mye oppmerksomhet..

NRK - 11 sep 21 kl. 17:17

Trump angriper Biden

Mens folk over hele USA lørdag markerte 20-årsdagen for 11. september ved å minnes de mange døde, valgte Donald Trump å markere dagen ved å publisere en video der han gyver løs på Joe Biden. Den forrige presidenten kritiserte den sittende for en mislykket tilbaketrekning i Afghanistan, etter at Taliban tok makten igjen 15.

NRK - 19 okt 21 kl. 03:11

Trumps nettside hacket

Nettsiden til tidligere president Donald Trump ble hacket mandag, og det ble lagt ut et muslimsk budskap. Den tyrkiske hackeren RootAyyildiz er mistenkt for å stå bak datainnbruddet. Samme hacker er anklaget for å ha hacket president Joe Bidens nettside under valgkampen i fjor høst.

VG - 31 okt 21 kl. 10:32

Fikk epost under angrepet: Trump-advokat ga Mike Pence skylden

Mens visepresident Mike Pence ble jaget av opprørere inne i kongressbygningen 6. januar, tikket det inn en epost fra Donald Trumps advokat..

Dagbladet - 31 okt 21 kl. 02:37

Dette vil han skjule

Nasjonalarkivet har avslørt nye detaljer om dokumentene Trump prøver å holde hemmelige..

Aftenposten - 30 okt 21 kl. 18:49

Trump selger T-skjorter med misforstått Biden-hets

«De roper ’Let’s go Brandon’», sa reporteren til motorsporthelten. Men supporternes rop handlet om Joe Biden..

NRK - 22 sep 21 kl. 13:36

Trump saksøker niese og avis

USAs tidligere president Donald Trump går til søksmål mot sin niese Mary Trump og New York Times for å ha samarbeidet for å få tak i skatteopplysninger. Søksmålet er på 100 millioner dollar, om lag 868 millioner kroner. I papirene står det at tre New York Times-journalister gjennomførte «et omfattende korstog for å få tilgang på Donald J.

Dagbladet - 28 okt 21 kl. 03:54

Rasende melding: - Ikke familie

Ivanka Trump og Jared Kushner deltok i den republikanske politikeren John McCains begravelse mot datterens ønske..

NRK - 18 sep 21 kl. 20:31

Trump-tilhengere møtte opp

Noen få hundre Trump-støttespillere hadde lørdag ettermiddag møtt opp for å demonstrere ved Kongressen. Det var flere politi- og pressefolk til stede enn demonstranter, melder nyhetsbyrået AP. Trump-supporterne hadde varslet at de ville vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6.

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 12:13

– USA var aldri uskyldig. Før vi holdt slaver, slaktet vi ned urbefolkningen vår.

Jonathan Franzen var ferdig med Trump før Trump ble president. Nå borer han i amerikansk religion og irrasjonalitet..

Dagbladet - 24 okt 21 kl. 17:51

Raser etter Ivanka-refs

USAs tidligere president Donald Trump langer ut mot John McCains datter..

Dagbladet - 24 okt 21 kl. 10:22

Full ordkrig: - En vits

Den kontroversielle republikanske kongresskvinnen Marjorie Taylor Greene havnet i munnhoggeri med medlemmer av 6. januar-komiteen, deriblant Trump-kritiske republikaneren Liz Cheney..

Dagbladet - 10 okt 21 kl. 22:32

- Trump skrøt av antallet

Ny bok kommer med ny innsikt i hva USAs president Donald Trump gjorde da tilhengerne hans angrep Kongressen..

Aftenposten - 23 okt 21 kl. 00:01

Rakettoppgangen fortsatte for Trump-aksje

Natt til torsdag ble det kjent at selskapet Digital World Acquisition skal huse den tidligere presidentens nye sosiale….

E24 - 22 okt 21 kl. 20:31

Rakettoppgangen fortsetter for Trump-aksje etter ville svingninger

Natt til torsdag ble det kjent at selskapet Digital World Acquisition skal huse den tidligere presidentens nye sosiale medium. På det meste steg aksjekursen over 1.500 prosent siden nyheten..

Aftenposten - 09 okt 21 kl. 08:49

Fox News, smiger, tall-lek og fargerike grafer. Slik jobbet Stoltenberg i kulissene for å redde Nato fra Trump.

WASHINGTON D.C. (Aftenposten): På et dramatisk toppmøte skapte Donald Trump krise i Nato..

E24 - 21 okt 21 kl. 22:00

S&P 500 stenger høyere enn noensinne

Det var et blandet bilde på Wall Street torsdag. Trump vil lansere et sosialt medium gjennom et blankosjekkselskap, og aksjen steg over 350 prosent..

E24 - 21 okt 21 kl. 15:30

Teknologiaksjer mot strømmen på Wall Street

Det er et blandet bilde på Wall Street torsdag. Trump vil lansere et sosialt medium gjennom et blankosjekkselskap, og aksjen stiger over 300 prosent..

E24 - 21 okt 21 kl. 15:30

S&P 500 stiger til høyeste noensinne

Det er et blandet bilde på Wall Street torsdag. Trump vil lansere et sosialt medium gjennom et blankosjekkselskap, og aksjen stiger over 300 prosent..

E24 - 21 okt 21 kl. 15:30

Ny S&P 500-rekord på blandet Wall Street

Det var et blandet bilde på Wall Street torsdag. Trump vil lansere et sosialt medium gjennom et blankosjekkselskap, og aksjen stiger over 300 prosent..

Aftenposten - 21 okt 21 kl. 06:39

Varsler planer om et nytt sosialt nettverk

USAs tidligere president Donald Trump varsler planer om å lansere et nytt sosialt nettverk..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt