Crew Dragon

Monday, 27 June, 06:49

Nyheter om Crew Dragon

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 sep 21 kl. 12:18

Ny milliardær til rommet

Den 38 år gamle milliardærer Jared Isaacman og tre andre amerikanere blir onsdag etter planen de første romturistene som sendes opp i bane rundt jorda uten profesjonelle astronauter om bord. Isaacman har chartret et romfartøy av typen Crew Dragon av Elon Musks selskap SpaceX. Det skal bringe de fire amerikanerne lenger ut i rommet enn Den internasjonale romstasjonen (ISS).

VG - 16 nov 20 kl. 01:31

SpaceX- og NASA-oppskyting: – Et stort vendepunkt

Natt til mandag ble fire astronauter skutt opp i rommet fra SpaceX-romkapselen Crew Dragon i Florida..

VG - 16 nov 20 kl. 01:31

Vellykket SpaceX- og NASA-oppskyting: – Et stort vendepunkt

Natt til mandag ble fire astronauter skutt opp i rommet i SpaceX-romkapselen Crew Dragon i Florida..

Aftenposten - 02 aug 20 kl. 21:16

Amerikanske astronauter tilbake på jorden

De to astronautene som dro til den internasjonale romstasjonen om bord på SpaceX-kapselen Crew Dragon i mai, har landet i havet utenfor Florida..

NRK - 01 aug 20 kl. 19:03

Forbereder hjemkomst til jorden

To amerikanske astronauter som dro til den internasjonale romstasjonen om bord SpaceX-kapselen Crew Dragon, gjør klar hjemkomsten, og ventes å lande 2. august. Astronautene var de første som nådde ISS med et amerikansk fartøy på nesten et tiår..

VG - 31 maj 20 kl. 20:10

Ankom romstasjonen: – Kunne ikke vært mer fornøyde

Litt før klokken 19.30 norsk tid gikk SpaceX-astronautene om bord i den internasjonale romstasjonen fra romkapselen Crew Dragon..

E24 - 31 maj 20 kl. 17:05

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten problemer..

NRK - 31 maj 20 kl. 16:19

SpaceX har ankommet romstasjon

SpaceX har ankommet Den internasjonale romstasjonen ISS. Søndag ettermiddag norsk tid koblet romkapselen Crew Dragon seg til romstasjonen, hvor de to astronautene Bob Behnken og Doug Hurley skal være i minst 30 dager..

NRK - 31 maj 20 kl. 16:07

SpaceX ankommer ISS

Søndag ettermiddag norsk tid ankommer romkapselen Crew Dragon og de to amerikanske astronautene Bob Behnken og Doug Hurley Den internasjonale romstasjonen ISS. SpaceX-raketten med de to ombord ble skutt opp fra Florida lørdag kveld..

Aftenposten - 31 maj 20 kl. 15:47

Direkte: SpaceX' romkapsel ankommer ISS

Romkapselen Crew Dragon og astronautene Bob Behnken og Doug Hurley ankommer Den internasjonale romstasjonen ISS klokka 16.27 norsk tid..

Aftenposten - 31 maj 20 kl. 15:47

Direkte: SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon har koblet seg til Den internasjonale romstasjonen ISS..

Aftenposten - 30 maj 20 kl. 20:02

Vellykket Spacex-oppskyting

Spacex-raketten Falcon 9 med to amerikanske astronauter om bord i romkapselen Crew Dragon, ble skutt opp fra Kennedy Space Center i Florida lørdag..

NRK - 23 maj 20 kl. 17:09

Trump deltar på oppskyting

USAs president, Donald Trump, skal delta på oppskyting av SpaceX sitt nye romfartøy. Det melder Det hvite hus lørdag. Nasa ga fredag klarsignal til en bemannet test av romfartøyet, Crew Dragon, onsdag 27.

NRK - 22 maj 20 kl. 20:32

Nasa gir grønt lys for Space-X-ferd

Nasa ga fredag klarsignal til en bemannet test av SpaceX sitt nye romfartøy, Crew Dragon, onsdag 27. mai. Ikke siden 2011 har det blitt skutt astronauter opp i verdensrommet fra amerikansk jord..

NRK - 19 jan 20 kl. 18:01

SpaceX testet nytt system

SpaceX gjennomførte søndag en vellykket test av nødsystemet på den nye romkapselen Crew Dragon. Dette var den siste store testen av kapselens nødsystem, og nå skal den snart tas i bruk for å frakte astronauter til Den internasjonale romstasjonen..

NRK - 08 mar 19 kl. 16:00

Crew Dragon tilbake på jorda

Den ubemannede amerikanske romkapselen Crew Dragon fra SpaceX har fullført et vellykket seks dagers oppdrag i rommet. Kapselen åpnet sine fire fallskjermer uten problemer og traff Atlanterhavet utenfor kysten av Florida klokken 14.45 norsk tid..

NRK - 08 mar 19 kl. 10:29

Crew Dragon på vei mot jorda

Den ubemannede amerikanske romkapselen Crew Dragon har forlatt Den internasjonale romstasjonen (ISS) og er på vei tilbake til jorda. Kapselen er bygget av Tesla-grunnlegger Elon Musks selskap SpaceX. Den skal brukes til transport av astronauter..

NRK - 04 maj 19 kl. 10:43

Vellykket SpaceX-oppskytning

En Falcon-rakett med den nye SpaceX-kapselen Crew Dragon om bord er nå på vei mot Den internasjonale romstasjonen (ISS)..

NRK - 03 mar 19 kl. 12:22

SpaceX-kapsel framme ved ISS

Den ubemanna romkapselen Crew Dragon er framme ved Den internasjonale romstasjonen (ISS). Kapselen, som er byggd av selskapet SpaceX, er laga for å frakte astronautar, men denne gongen er det berre ei testdokke om bord..

Aftenposten - 02 mar 19 kl. 09:33

Rakettoppskyting åpner for at USA vil begynne å sende astronauter til rommet

På lørdag ble den ubemannede raketten Falcon 9 og Crew Dragon-kapselen skutt opp fra Kennedy Space-senteret i Florida..

VG - 02 mar 19 kl. 09:01

SpaceX skjøt opp romkapsel

Romkapselen Crew Dragon ble vellykket skutt opp i morgentimene lørdag..

Aftenposten - 07 maj 15 kl. 13:53

Dette blir USAs neste bemannede romfartøy

Etter en vellyket sikkerhetstest onsdag er det private romfartøyet Crew Dragon langt nærmere operativ drift..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com