Business Insider

Tuesday, 16 July, 15:09

Nyheter om Business Insider

Dagbladet - 20 dec 23 kl. 21:16

Barnløs - skylder på feminisme

Skribenten Melissa Persling (38) skriver i en kronikk i Business Insider at hun angrer på at hun ikke fikk barn i ung alder. Hun mener at feminisme har noe av skylda..

NRK - 15 nov 23 kl. 15:03

Kulturdepartementet: Falsk X/Twitter-konto sprer løgner

Kulturdepartementet går ut mot en falsk X/Twitter-konto som er opprettet i kulturminister Lubna Jafferys navn. Onsdag meldte kontoen at Jon Fosse var død. – Dette er en falsk konto som sprer løgner.

Klartale - 14 dec 22 kl. 11:49

Erdogan skaper uro og sinne i Nato

I år har både Sverige og Finland søkt om å få bli med i forsvars-samarbeidet Nato. Tyrkia er eneste land som krever mer fra Sverige før de vil si ja.Michael Sahlin har vært svensk ambassadør i Tyrkia.

Klartale - 04 nov 22 kl. 10:01

Trump ber tilhengerne om å være klare

Det er veldig, veldig, veldig stor sjanse for at jeg stiller til valg igjen, sa Trump på et valgmøte fredag. Det var i delstaten Iowa, og var en del av valgkampen før mellomvalget neste uke.Trump gjentok at han mener det var juks som hindret at han ble gjenvalg som valget i 2020.

NRK - 28 okt 22 kl. 02:53

Medier: Elon Musk har fullført kjøpet av Twitter

Elon Musk har formelt kjøpt Twitter, skriver flere medier, blant dem Business Insider, Washington Post og Financial Times. Alle mediene skriver at de får dette opplyst av personer med kjennskap til saken..

NRK - 28 okt 22 kl. 02:53

Medier: Elon Musk har fullført oppkjøpet av Twitter

Flere amerikanske medier melder natt til fredag at Tesla-gründer Elon Musk formelt har fullført oppkjøpet av mikrobloggtjenesten Twitter. Medier som Business Insider, Washington Post og Financial Times skriver alle at de har fått dette opplyst av personer med kjennskap til saken..

E24 - 20 maj 22 kl. 06:37

Business Insider: SpaceX inngikk forlik med kvinne som rettet anklager mot Elon Musk

En flyvertinne inngikk forlik med SpaceX i 2018 etter å ha anklaget grunnlegger Elon Musk for seksuelt krenkende atferd, ifølge Business Insider..

VG - 20 maj 22 kl. 03:11

Business Insider: SpaceX inngikk forlik med kvinne som rettet anklager mot Elon Musk

En flyvertinne inngikk forlik med SpaceX i 2018 etter å ha anklaget grunnlegger Elon Musk for seksuelt krenkende atferd, ifølge Business Insider..

Aftenposten - 20 maj 22 kl. 06:37

Business Insider: SpaceX inngikk forlik med kvinne som rettet anklager mot Elon Musk

En flyvertinne inngikk forlik med SpaceX i 2018 etter å ha anklaget grunnlegger Elon Musk for seksuelt krenkende….

NRK - 20 maj 22 kl. 03:41

Elon Musk anklaget for blotting

En flyvertinne inngikk i 2018 forlik med SpaceX etter å ha anklaget grunnlegger Elon Musk for seksuelt krenkende atferd, ifølge Business Insider. Avisa viser til en skriftlig erklæring fra en venn av flyvertinnen og andre dokumenter, blant annet epostkorrespondanse. Kvinnen ble oppfordret til å ta utdanning som massør, og Musk skal ifølge dokumentene ha vist henne sin penis og bedt om sex mens hun gav ham massasje.

NRK - 03 apr 21 kl. 19:02

Personopplysningar lekka

Personopplysningar frå over 533 millionar Facebook-brukarar frå totalt 106 land har vorte publisert av ein brukar på eit hackarforum, melder Business Insider. Personopplysningane inkluderer mellom anna telefonnummer og fulle namn..

NRK - 08 jan 21 kl. 01:09

Medier: Pence vil ikke fjerne Trump

USAs visepresident Mike Pence vil ikke ta i bruk det 25. grunnlovstillegget og fjerne president Donald Trump fra embetet, opplyser kilder til medier. Business Insider og New York Times melder om opplysningene, og Pence skal ha støtte fra flere..

NRK - 24 nov 20 kl. 13:17

Snapchat kjøper appen Voisey

Snapchat har kjøpt den norske musikkappen Voisey for det som skal dreie seg om flere hundre millioner kroner. Bransjebladet Business Insider omtaler oppkjøpet, ifølge Bergens Tidende. Voisey lar brukere dele innspilte sang- og musikkspor med andre..

E24 - 08 maj 20 kl. 05:52

Besetning på cruiseskip trues med straffeforfølgelse

Besetningen på cruiseskipet Norwegian Epic trues med oppsigelse eller straffeforfølgelse om de informerer om situasjonen om bord, skriver Business Insider..

NRK - 08 maj 20 kl. 05:44

Cruisebesetning trues til taushet

Besetningen på cruiseskipet Norwegian Epic trues med oppsigelse eller straffeforfølgelse om de informerer om situasjonen om bord. Det kommer fram i et lekket lydopptak fra et besetningsmedlem som Business Insider har fått tilgang til..

P4 - 03 dec 19 kl. 07:43

Midelfart var i bekjentskapskrets med Epstein

Celina Midelfart har ved flere anledninger fløyet med Jeffrey Epsteins privatfly i 1996 og 1997. Det skriver Business Insider. FBI skal ifølge Se og Hør være interessert i å snakke med Midelfart om hennes bekjentskap til milliardæren som tok sitt eget liv i amerikansk fengsel tidligere i år.

NRK - 05 aug 19 kl. 00:39

Frykter miljøkatastrofe

Avskogingen av den enorme regnskogen har skutt fart under Brasils president Jair Bolsonaro, skriver Business Insider. Fortsetter utviklingen kan hele regnskogen klappe sammen. Nå advarer eksperter: Det kan bli en miljøkatastrofe av uante dimensjoner..

NRK - 14 mar 19 kl. 00:06

Vedtok stans av militær bistand

Senatet har stemt for å stanse militær bistand til Saudi-Arabias krigføring i Jemen. Resolusjonen, som først og fremst er symbolsk, ble stemt fram av hovedsakelig demokrater, skriver Business Insider. Dermed har begge kamrene trosset president Trump..

E24 - 03 jul 18 kl. 18:12

Nettsted: Tesla droppet kritisk test før viktig produksjonsfrist

Samme uke som Tesla kjempet for å nå produksjonsmålet på 5.000 Model 3 i uken, beordret Elon Musk stans av en kritisk bremsetest, skriver Business Insider..

NRK - 29 jul 17 kl. 10:03

Trump får president-utfordrer

Trump har fått sin første utfordrer til presidentvalget i 2020. Det er Maryland-senator John Delaney som har annonsertsitt kandidatur til valget. Demokraten er en suksessfull finansmann, skriver Business Insider..

E24 - 30 mar 17 kl. 21:47

Business Insider: Putin vil møte Trump – i Finland

Hvis møtet skjer, blir det i så fall første gang de to statslederne møtes..

Hegnar.no - 29 sep 15 kl. 13:45

Blar opp 2,9 milliarder for business-nettsted

Det tyske mediekonsernet Axel Springer kjøper rundt 88 prosent av det New York-baserte nettstedet Business Insider..

DN - 25 maj 15 kl. 20:57

- Den gyldne tiden for journalistikken

Sjefredaktør David Callaway i USA Today tror papiraviser kan forsvinne innen fem år, men ser optimistisk på journa­listikken og inntektsmulighetene. Business Insider-sjefen tror næringslivs­aviser har en konkurransefordel..

Hegnar.no - 11 aug 14 kl. 12:34

- Den økonomiske politikken har vært en fullstendig fiasko

Europa klarer ikke å få snøballen til å rulle, mener skribent i Business Insider..

NRK - 05 aug 14 kl. 07:40

Skrekkskaden koster klubben dyrt

Den amerikanske NBA-spilleren Paul George pådro seg et grusomt brudd i foten i lørdagens oppkjøringskamp før VM. Nå viser det seg at skaden vil koste klubben Indiana Pacers over 100 millioner, ifølge Business Insider. I regnestykket kommer blant annet tapt lønn og ulike skatter.

Hegnar.no - 30 jun 14 kl. 14:16

Verdens sentralbank: - Aksjemarkedene er «euforiske»

Business Insider oppfordrer alle til å komme seg ut av aksjer..

E24 - 27 mar 14 kl. 12:03

Mener Microsoft i dag lanserer sitt viktigste produkt på mange år

I dag skal Microsoft lansere Office for iPad, ifølge Business Insider. Mange mener dette er den viktigste lanseringen på mange år for den tidligere giganten..

Dagbladet - 17 dec 13 kl. 23:22

Magnus Carlsen på samme liste som Miley Cyrus, Pave Frans og Vladimir Putin

Én av de 20 mest imponerende personene i 2013, ifølge Business Insider..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com