Bjerka

Wednesday, 22 March, 13:56

Nyheter om Bjerka

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 01 feb 23 kl. 07:38

Strømbrudd i Asker

Nærmere 1.800 husstander er uten strøm etter et strømbrudd i Asker sør, i områdene Heggedal, Gullhella, Vollen og Bjerkås, skriver Budstikka. Elvia bekrefter strømbruddet på sine nettsider, og opplyser at det jobbes med å lokalisere og rette feilen..

NRK - 25 jan 23 kl. 13:14

Nordlandsbanen stengt på tre steder på grunn av snøskred

To nye skred har gått over Nordlandsbanen. Også tidligere onsdag gikk et skred over toglinjen. De to nye snøskredene har gått på strekningene mellom Bjerka og Mo i Rana og mellom Dunderland og Bolna, skriver Bane Nor.

NRK - 25 jan 23 kl. 09:41

Ny del av Nordlandsbanen stengt

En ny del av Nordlandsbanen har måttet stenge på grunn av snøskred. Nå er det strekningen mellom Bjerka og Mo i Rana som er rammet, melder Bane Nor. Tidligere på morgenen ble det meldt at strekningen mellom Fauske og Oteråga også er stengt, og at det vil ta tid å få åpnet strekningen igjen..

VG - 04 jan 23 kl. 21:46

Hele øya mørklagt etter strømbrudd: – Helt blackout

Den lille øya Bjerkøy i Vestfold er fullstendig mørklagt som følge av et strømbrudd..

P4 - 29 aug 20 kl. 17:38

Ingvild Kjerkol valgt som ny leder i Trøndelag Arbeiderparti

Det ble til slutt Ingvild Kjerkhol som vant lederkampen i Trøndelag arbeiderparti. Og det skjer etter en maktkamp uten sidestykke. Etter at Trond Giske ble vraket innstilte valgkomiteen til slutt på Marit Bjerkås, men i dag stilte Verdalen Ap et benkeforslag der de fremmet Kjerkhol.

NRK - 28 aug 20 kl. 18:28

Marit Bjerkås innstilt som leiar

Marit Bjerkås blir innstilt som ny leiar i Trøndelag Arbeidarparti. Det erklærte leiaren for valkomiteen Arild Grande fredag kveld. Dei føreslår Amund Hellesø og Eva Kristin Hansen som nestleiarar i fylkespartiet.

P4 - 25 okt 20 kl. 08:40

1300 uten strøm i Sande

1300 personer er uten strøm i Sande sør for Drammen. Strømleverandøren Skagerak Nett sier de ikke hva bruddet skyldes, men har folk som jobber med saken. Det er kunder i området Selvik - Bjerkøya som er berørt..

Aftenposten - 29 aug 20 kl. 22:54

Dette er kvinnen som kan samle Trøndelag Ap etter striden om Giske

Trøndelag Ap samlet seg om Ingvild Kjerkol (45) som ny fylkesleder i stedet for Trond Giske og Marit Bjerkås. Men hvem er hun, egentlig? Og hvor står hun i Giske-striden?.

VG - 29 aug 20 kl. 17:41

Ingvild Kjerkol vant lederkampen i Trøndelag Ap

STEINKJER/TRONDHEIM (VG) Stortingsrepresentant Ingvild Kjerkol seiret over Rennebu-ordfører Marit Bjerkås i lederkampen i Trøndelag Ap..

VG - 29 aug 20 kl. 17:41

Ingvild Kjerkol vant lederkampen i Trøndelag Ap – vil bli statsråd

STEINKJER/TRONDHEIM (VG) Etter en dramatisk utvikling på årsmøtet til Trøndelag Ap, ble stortingsrepresentant Ingvild Kjerkol valgt til leder fremfor Rennebu-ordfører Marit Bjerkås. Nå innrømmer hun å ha statsrådambisjoner..

P4 - 29 aug 20 kl. 16:37

Tale Ingvild Kjerkhol

Et varsel må behandles skikkelig. Det sa en tydelig opprørt Ingvill Kjerkhol da hun gikk på talerstolen under valg-debatten på fylkesårsmøtet til Trøndelag Arbeiderparti som pågår akkurat nå. Det er ventet benkeforslag for Kjerkhol når partiet nå snart skal velge ny leder.

VG - 29 aug 20 kl. 16:26

Nå blir det kampvotering i Trøndelag Ap – fremmer benkeforslag på Ingvild Kjerkol

STEINKJER/TRONDHEIM (VG) stortingsrepresentant Ingvild Kjerkol er foreslått som utfordrer til Rennebu-ordfører Marit Bjerkås i lederkampen i Trøndelag Ap..

P4 - 29 aug 20 kl. 14:29

Ap varsler gjennomgang

Arbeiderpartiet sentralt varsler nå gjennomgang av det som skjedde før ledervalget i Trøndelag Ap. Valgkomiteens leder sa det kunne komme et varsel mot Ingvild Kjerkol hvis hun ble innstilt som leder. Så i stedet ble Marit Bjerkås komiteens innstilling.

P4 - 29 aug 20 kl. 12:10

Mulig kampvotering i Trøndelag

Det ble ikke ro i rekkene selv om Trond Giske ble vraket av valgkomiteen, og selv avviste å stille til kampvotering om ledervervet i Trøndelag Ap. Etter det NRK erfarer vil det bli kamp likevel. Flere kilder bekrefter at Ingvild Kjerkol vil bli foreslått mot valgkomiteens kandidat Marit Bjerkås.

NRK - 29 aug 20 kl. 11:59

Benkeforslag på fylkesleder

Etter det NRK erfarer vil det bli kampvotering om ledervervet i Trøndelag Ap. Flere kilder bekrefter at Ingvild Kjerkol vil bli foreslått mot valgkomiteens innstilling på Marit Bjerkås..

Aftenposten - 29 aug 20 kl. 11:29

Ingvild Kjerkol danket ut Marit Bjerkås som ny leder av Trøndelag Ap

Det ble dramatikk på årsmøtet i Trøndelag Ap da stortingsrepresentant Ingvild Kjerkol entret talerstolen og fyrte løs mot lederen av valgkomiteen..

Klartale - 28 aug 20 kl. 22:46

Velger bort Trond Giske

Valgkomiteen i Trøndelag Ap ber folk stemme på Marit Bjerkås. Hun kan bli ny fylkesleder. Trond Giske forlater kampen og Stortinget..

P4 - 28 aug 20 kl. 20:18

Giske gir seg i politikken

Trond Giske gir seg med politikk. Han oppfordrer nå at alle stiller seg bak valgkomiteens enstemmige innstilling av Marit Bjerkås. Giske sier til Adresseavisen at han ikke ønsker at noen foreslår han som benkeforslag.

NRK - 28 aug 20 kl. 19:03

Vil rydde opp i partikulturen

Marit Bjerkås har takka ja til førespurnaden frå valkomiteen om å bli leiar i Trøndelag Arbeidarparti. Ho skriv på Facebook at ho vil ta historiene om seksuell trakassering i partiet på alvor i tida som kjem, og ta eit oppgjer med kulturen i partiet..

Dagbladet - 28 aug 20 kl. 18:53

Tar ikke gjenvalg

Trond Giske sier han ikke orker belastningen. Vil heller ikke utfordre Marit Bjerkås som leder i morgen..

Aftenposten - 28 aug 20 kl. 18:28

Marit Bjerkås innstilt som ny leder i Trøndelag Ap

Valgkomiteen i Trøndelag Ap innstiller varaordføreren etter en turbulent uke..

Aftenposten - 28 aug 20 kl. 18:28

Marit Bjerkås innstilt som ny leder i Trøndelag Ap - Giske vil ikke stille til Stortingsvalg

Valgkomiteen i Trøndelag Ap innstiller varaordføreren etter en turbulent uke. Trond Giske skriver på Facebook at han ikke vil stille opp i et benkeforslag på lørdagens årsmøte, og at det er uaktuelt for ham å stille til gjenvalg på Stortinget..

Aftenposten - 28 aug 20 kl. 18:28

Marit Bjerkås innstilt som ny leder i Trøndelag Ap – Giske vil ikke stille til stortingsvalg

Valgkomiteen i Trøndelag Ap innstiller varaordfører i Renneby Ap etter en turbulent uke. Trond Giske skriver på Facebook at han ikke vil stille opp i et benkeforslag på lørdagens årsmøte, og at det er uaktuelt for ham å stille til gjenvalg på Stortinget..

P4 - 28 aug 20 kl. 18:37

Giske tar ikke gjenvalg på Stortinget

Trond Giske skriver i et innlegg på Facebook at han ber årsmøte samle seg om Bjerkås, og at han ikke vil ta gjenvalg på Stortinget. 53-åringen skriver videre at han ikke lenger kan stå i en slik situasjon der varsler og saker med usanne påstander kommer på trykk uten saksbehandling..

VG - 28 aug 20 kl. 18:24

Marit Bjerkås innstilles som ny leder

TRONDHEIM (VG) Etter krisemøter fredag er valgkomiteen i Trøndelag Arbeiderparti enige om en ny innstilling til lederkandidat etter vrakingen av Trond Giske..

P4 - 28 aug 20 kl. 18:26

Innstiller ny leder i Trøndelag

Trøndelag AP innstiller Marit Bjerkås som leder..

VG - 28 aug 20 kl. 18:24

Marit Bjerkås innstilles som ny leder: - Jeg vil rydde opp

TRONDHEIM (VG) Etter krisemøter fredag er valgkomiteen i Trøndelag Arbeiderparti enige om en ny innstilling til lederkandidat etter vrakingen av Trond Giske..

VG - 19 aug 20 kl. 13:34

Støre i Trøndelag: Vil ikke blande seg inn i mulig Giske-valg

ORKLAND (VG) Ap-leder Ap-leder Jonas Gahr Støre sier han ikke har, og at han ikke vil, blande seg inn i valget av leder i Trøndelag Ap. Samtidig melder Marit Bjerkås melder at hun vil stille som lederkandidat..

Aftenposten - 06 jul 20 kl. 18:08

Truls Bjerkås har levert posten daglig for siste gang. Nå kommer postbudet kun annenhver dag.

Antall postruter i Norge blir nå skåret ned til under en tredjedel av rutene ved årtusenskiftet..

P4 - 04 mar 20 kl. 12:24

Nortura presses til kutt

Nortura opplever så stor konkurranse at de vurderer om de skal legge ned skjære- og pakkeavdelingene i Førde, Egersund, Bjerka og Gol. Dette betyr at 15 årsverk i Førde kan forsvinne, og 17 årsverk ved Bjerka i Nordland melder NRK. Kuttene vurderes for å øke lønnsomhetene til selskapet..

Aftenposten - 31 mar 20 kl. 12:07

Lover CCS-svar i statsbudsjettet: Fortum slipper ikke jubelen løs ennå

Krisepakken fra Stortinget inkluderer karbonfangst og lagring. – Signalene er veldig positive, sier Jannicke Gerner Bjerkås, direktør for CCS-prosjektet hos Fortum..

E24 - 31 mar 20 kl. 12:06

Lover CCS-svar i statsbudsjettet: Fortum slipper ikke jubelen løs ennå

Krisepakken fra Stortinget inkluderer karbonfangst og lagring. – Signalene er veldig positive, sier Jannicke Gerner Bjerkås, direktør for CCS-prosjektet hos Fortum..

E24 - 04 mar 20 kl. 11:10

Nortura vurderer å legge ned skjære- og pakkeavdelinger

En arbeidsgruppe skal vurdere konsekvensene og muligheter av å avvikle avdelingene for skjæring og pakking av storfe ved Nortura sine anlegg på Bjerka, Gol, Førde og Egersund..

NRK - 04 mar 20 kl. 11:02

Nortura vurderer kutt

Nortura vurderer å legge ned skjære- og pakkeavdelingane i Førde, Egersund, Bjerka og på Gol. Bakgrunnen er tøff konkurranse som gjer at Nortura må betre lønsemda. I Førde vil flytting bety reduksjon på 15 årsverk, seier fabrikksjef Eivind Fonn..

NRK - 28 aug 19 kl. 01:56

Uskadd etter båtulykke

To personer som var i om bord i en båt som grunnstøtte ved Bjerkøya i Asker natt til tirsdag skal ikke være skadet. Det er imidlertid skader på båten, opplyser politiet på Twitter.. De jobber med å undersøke hva som har skjedd..

NRK - 28 aug 19 kl. 01:18

Søk etter mulig grunnstøting

Redningshelikopter og en redningsskøyte deltar i søk etter meldinger om at en båt kan ha gått på et skjær ved Bjerkøya utenfor Vollen i Akershus. Hovedredningssentralen varslet om en mulig grunnstøting klokka 0.44 natt til onsdag..

Dagbladet - 12 nov 18 kl. 18:39

17 forfattere frikjent fra nazidom 73 år etter

Andre Bjerké, Herman Wildenwey og Johan Bojer blant dem som får unnskyldning..

Aftenposten - 23 jul 18 kl. 13:50

Her knuses matmytene én etter én

Med forskningsresultater skal veletablerte «sannheter» om kosthold til livs. På Aftenpostens ernæringskonferanse gikk forskerparet Astrid Bjerkås og Gro Haarklou Mathisen gjennom myter om mat..

NRK - 28 apr 18 kl. 13:52

Nordlandsbanen åpen igjen

Nordlandsbanen har vært stengt i en snau uke etter at det gikk et ras lørdag i forrige uke. – Det rasfarlige partiet nord for Bjerka er utbedret, skriver NSB på Twitter..

NRK - 25 okt 17 kl. 07:17

Trafikkproblemer etter ulykke

En trafikkulykke på Slemmestadveien ved Bjerkås i Asker har ført til trafikkproblemer, melder Politiet. To biller har kollidert og ambulanse er på vei..

P4 - 03 okt 16 kl. 22:29

Tog sporet av i Nordland

To personer er lettere skadet etter at et passasjertog har sporet av nord for Bjerka i Hemnes kommune på Helgeland. Ifølge politiet på Helgeland sporet toget av etter at det kjørte inn i en steinblokk 2-3 kilometer nord for Bjerka, melder NTB. Det er ifølge politiet diesellekkasje på stedet..

NRK - 04 okt 16 kl. 06:14

Kun lettere skadd etter togulykke

To personer ble lettere skadet da et passasjertog sporet av på Helgeland i går kveld. Ulykken skjedde nord for Bjerka i Hemnes kommune, like før klokken 22. Toget kjørte på en steinblokk som lå i skinnegangen, sier opplyser politiet..

NRK - 03 okt 16 kl. 22:30

Passasjertog sporet av i Hemnes

Et passasjertog har sporet av nord for Bjerka i Hemnes kommune på Helgeland. To personer er skadd. Det lekker diesel fra toget, ifølge politiet..

Dagbladet - 03 okt 16 kl. 22:34

To skadd i togavsporing på Helgeland. Det lekker diesel fra toget

To personer er skadd i en togavsporing nord for Bjerka i Hemnes kommune på Helgeland. Det lekker diesel fra toget, opplyser politiet..

Aftenposten - 03 okt 16 kl. 22:34

To skadet i togavsporing i Nordland

To personer er skadet i en togavsporing nord for Bjerka i Hemnes kommune på Helgeland. Det lekker diesel fra toget, opplyser politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com