Arrestert

Mandag, 14 Juni, 16:13

Nyheter om Arrestert

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 05 juni 21 kl. 20:24

Russisk politiker Arrestert

En russisk politiker sier han er Arrestert for falske anklager for at han ikke skal kunne stille til valg. Dimitrij Gudkov er siktet for å ha latt være å betale leie for en eiendom som han selv sier han ikke har befatning med. Til Reuters sier Gudkov at målet med å arrestere både ham og andre politikere er å hindre politikere som er i opposisjon til Vladimir Putin å stille i parlamentsvalget.

NRK - 5 timer siden

Fem Arrestert i Nicaragua

Fem nye opposisjonspolitikarar er Arresterte i Nicaragua. Politiet har gjort fleire arrestasjonar i forkant av presidentvalet i november. Ei rekkje opposisjonsfigurar med håp om å utfordre sitjande president Daniel Ortega er Arrestert dei siste vekene.

VG - I førrgår: 05:20

Politimann siktet etter Kongress-storming

Totalt er 465 Arrestert etter stormingen av Kongressen 6. januar. Fredag ble en politimann Arrestert og siktet for å ha deltatt..

NRK - 05 juni 21 kl. 21:00

Journalist Arrestert i Jerusalem

Israelsk politi Arresterte lørdag en journalist fra Aljazeera. Det melder Aljazeera selv. Givara Budeiri dekket en demonstrasjon øst i Jerusalem, da hun ble Arrestert.

NRK - 31 mai 21 kl. 08:44

«Bestemor Wong» Arrestert

65 år gamle Alexandra Wong, kjent som bestemor Wong, ble søndag Arrestert av politiet i Hongkong for å ha deltatt i en ulovlig demonstrasjon. Wong var i ferd med å gjennomføre en enmannsaksjon for å minnes de som døde på Den himmelske freds plass, da hun søndag beveget seg i retning av Kinas interessekontor i Hongkong..

NRK - 30 mai 21 kl. 07:39

Arrestert for respiratortyveri

En mann fra Florida har blitt Arrestert i Texas for å ha stjålet 192 respiratorer som skulle sendes til El Salvador for å hjelpe med å behandle covid-19-pasienter. Det skriver ABC News. Ifølge myndighetene skal utstyret mannen stjal være verdt rundt tre milioner dollar..

NRK - 24 mai 21 kl. 23:06

Malis president Arrestert

I Mali er presidenten, statsministeren og forsvarsministeren Arrestert av militæret. Det melder Reuters og AFP. President Bah N’Daw og statsminister Moctar Ouane ble satt til å lede en midlertidig regjering etter at militæret avsatte president Ibrahim Keita i et kupp i august i fjor.

NRK - 24 mai 21 kl. 11:49

100 Arrestert etter Taliban-angrep

Rundt 100 tenestemenn i tryggingstenesta i Afghanistan er Arrestert for svikt i tenesta etter at Taliban gjekk til angrep på ein provinshovudstad aust i landet. Nestleiaren for det nasjonale tryggingsdirektoratet skal vere blant dei Arresterte, Taliban har trappa opp angrepa etter at dei internasjonale styrkane i landet har begynt å trekke seg tilbake..

NRK - 23 mai 21 kl. 14:34

Aktivist Arrestert i Kviterussland

Den kviterussiske journalisten og aktivisten Roman Protasevich blei søndag Arrestert på flyplassen i Minsk. Protasevich bur i eksil, og var på veg til Litauen då flyet hans måtte naudlande i Kviterussland. – Flyet blei sjekka, ingen bombe blei funnen og alle passasjerane blei sendt vidare til ein ny sikkerheitssjekk, melder nyheitsbyrået Nexta, ifølge AFP.

NRK - 23 mai 21 kl. 08:12

Mann Arrestert etter vald i Oslo

Ein mann er køyrd til sjukehus med stikkskadar etter ei valdshending i Oslo sentrum søndag morgon. Det er ikkje kjent kor store skadane er. Politiet har Arrestert ein mann for hendinga, og jobbar no med å sikre seg spor og avhøyre vitne..

NRK - 21 mai 21 kl. 15:44

Arrestert for russisk våpenkjøp

Tysk politi har Arrestert ein mann skulda for å ha kjøpt høgteknologiske delar på vegner av russisk etterretning. Komponentane skulle brukast i utviklinga av det Russlands missilprogram, skriv Der Spiegel. Magasinet skriv at den mistenkte er skulda for å ha hatt kontakt med ein russisk statsborgar som etterforskarane meiner opererte som ein kjøpar for FSB..

VG - Igår: 21:37

Rap-stjerne Arrestert

Stjernerapperen havnet i håndgemeng med politiet etter sin egen releasefest for sin ferske plate «Hall Of Fame»..

NRK - 10 juni 21 kl. 11:40

Fengslingsmøte om Trojan Shield

Ein mann frå Sør-Rogaland er i fengslingsmøte i Stavanger i føremiddag. Det skjer som resultat av Europol si Trojan Shield-etterforsking. Til saman er ni personar i Noreg Arrestert i saka.

NRK - 09 juni 21 kl. 11:55

Den drepte kvinnen er fra Bamble

Den 25 år gamle kvinnen som ble drept på Hellerud i Oslo i går, er fra Bamble i Telemark. En rumensk mann er sikta for drapet. Han ble Arrestert etter at han var innblanda i en bilulykke på E6.

Aftenposten - 08 juni 21 kl. 23:30

800 Arrestert i internasjonal politiaksjon. Sverige topper listen over antall Arresterte.

Sverige er blant landene med flest pågrepne i den internasjonale gigantoperasjonen «Trojan Shield»..

NRK - 08 juni 21 kl. 15:00

AFP: Macron slått i ansiktet

Den franske presidenten Emmanuel Macron ble slått i ansiktet av en mann under et besøk i Sør-Frankrike tirsdag, melder AFP på Twitter. Bilder på nyhetskanalen BFM viser at Macron lener seg frem for å hilse på mannen da slaget kom. To personer skal være Arrestert etter angrepet.

NRK - 08 juni 21 kl. 15:00

Macron angrepet og slått i ansiktet

Den franske presidenten Emmanuel Macron ble slått i ansiktet av en mann under et besøk sørøst Frankrike tirsdag, melder AFP på Twitter. En video på nyhetskanalen BFM viser at Macron lener seg frem for å hilse på mannen da slaget kom. Sikkerhetsfolk kaster omgående mannen i bakken og geleider Macron bort, viser videoen.

NRK - 08 juni 21 kl. 10:20

Abortdømt kvinne løslatt etter 9 år

En salvadoransk kvinne som ble dømt til 30 år i fengsel for drap etter en abort, ble mandag løslatt etter nesten ni år i fengsel. 28 år gamle Sara Rogel ble Arrestert da hun var innlagt på sykehus etter et stygt fall som resulterte i en spontanabort da hun var gravid i åttende måned..

NRK - 08 juni 21 kl. 10:27

Avverget drap i Sverige

155 personer er Arrestert i Sverige. Dette er kriminelle med hovedroller i narkotikamarkedet, som planlegger drap i Sverige, sier svensk politi under en pressekonferanse med Interpol og FBI. Svensk politi har beslaglagt narkotika, penger, datamaskiner, smykker og mobiltelefoner.

NRK - 08 juni 21 kl. 10:12

Mer enn 800 Arrestert

Politiet i Australia, Østerrike, Canada, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Ungarn, Lithauen, New Zealand, Nederland, Norge, Skottland, Sverige, Storbritannia og USA har overvåket 70 millioner meldinger mellom kriminelle gjennom 18 måneder. Det har fært til hundrevis av politioperasjoner: Mer enn 800 arrestasjoner, mer enn 700 lokasjoner ransaket, forteller sjefen for Europol under en pressekonferanse..

NRK - 08 juni 21 kl. 07:54

Politioperasjon i 18 land

En internasjonal politioperasjon skal ha ført til at en masseskyting og 21 drap er avverget. En rekke land, blant dem Norge, ser ut til å være med på politioperasjonen. Politiet skal ha gjennomført 500 ransakinger i 18 land.

NRK - 06 juni 21 kl. 20:49

Politiker har rømt til Ukraina

Opposisjonspolitikeren Dimitrij Gudkov sier at han har flyktet fra Russland til Ukraina, ifølge AFP. Gudkov satt i arrest i to dager denne uken etter at han ble siktet for å ha latt være å betale leie for en eiendom som han selv sier han ikke har befatning med. Han slapp ut på torsdag Gudkov mener han ble Arrestert for falske anklager slik at han ikke skal kunne stille til valg..

NRK - 06 juni 21 kl. 03:36

Flykter etter å ha blitt nevnt

En hviterussisk statsviter har flyktet fra landet etter å ha blitt nevnt av den Arresterte opposisjonslederen Roman Protasevitsj. Artyom Sjraibman opplyste lørdag at han har flyktet fra Hviterussland av frykt for å bli Arrestert. I et intervju på statlig TV torsdag sa Protasevitsj, som mange mener var under sterkt press, at Sjraibman og flere andre hadde arbeidet for opposisjonen i utlandet.

NRK - 06 juni 21 kl. 01:45

Tre personer Arrestert på Kalvøya

Tre personer er pågrepet for å ha utført vold mot flere fornærmede på Kalvøya i Bærum natt til søndag. Politiet fikk tidligere flere meldinger om mange folk som var samlet i området og med tilløp til slagsmål. Da politiet kom til stedet kom de i kontakt med en person som sa han var blitt slått ned, og som hadde vært bevisstløs.

VG - 04 juni 21 kl. 10:00

Voldtektssak ryster Belgia

Fem tenåringer er Arrestert, anklaget for å ha gruppevoldtatt en 14-åring i Belgia. De skal senere ha delt bilder og video av de angivelige overgrepene på nett..

VG - 03 juni 21 kl. 22:07

Arrestert Hamas-topp til VG: – Vi betaler prisen for å hjelpe palestinerne

RAMALLAH (VG) I går Arresterte israelsk sikkerhetstjeneste Hamas-toppen. Elleve dager tidligere møtte han VG til intervju..

NRK - 03 juni 21 kl. 02:30

Eksplosjon i Malmö

Rett etter midnatt eksploderte en gjenstand ved inngangen til en bygård i Lindeborg-distriktet i Malmõ. To mistenkte gjerningsmenn ble Arrestert etter hendelsen. Ingen skal ha blitt fysisk skadd, skriver SVT..

NRK - 09 mai 21 kl. 22:53

Fem unge Arrestert etter ran

Politiet i Oslo har Arrestert fem ungdommer under 15 år, mistenkt for ran og trusler mot en kvinne på Grefsen/Kjelsås. De fem blir overlatt til barnevernet, opplyser Oslo-politiet på Twitter..

Dagbladet - 02 juni 21 kl. 01:29

Aktivist stakk seg under rettsmøte

Den hviterussiske aktivisten Stepan Latypov ble Arrestert i Hviterussland etter de store massedemonstrasjonene mot presidentvalget i 2020. Tirsdag møtte han i retten og skal ha stukket seg til blods i protest..

NRK - 08 mai 21 kl. 09:28

440 Arrestert og siktet – så langt

Fire måneder etter stormingen av Kongressen i Washington D.C. er 440 mennesker Arrestert for å ha forsøkt å hindre godkjenningen av Joe Biden som president.

NRK - 31 mai 21 kl. 13:27

Nevø til Erdogan-fiende Arrestert

Tyrkiske agenter har pågrepet nevøen til den USA-baserte eksil-tyrkeren Fethullah Gülen og tvangsreturnert ham til Tyrkia, melder et tyrkisk nyhetsbyrå. President Recep Tayyip Erdogan beskylder Gülen for å stå bak kuppforsøket mot ham i 2016. Siden den gang har tyrkiske myndigheter pågrepet titusener av mennesker som mistenkes for å ha bånd til Gülen, som var alliert med Erdogan inntil de to ble politiske fiender..

NRK - 31 mai 21 kl. 10:47

Valg i Somaliland

Utbryterstaten Somaliland nord i Somalia går i dag til urnene. Folket håper at valget vil føre til større anerkjennelse av landet som erklærte sin selvstendighet i 1991, melder BBCs Afrika-redaktør Mary Harper. Flere problemer preger Somalilands politiske system.

NRK - 31 mai 21 kl. 10:47

Valg i Somaliland i dag

Utbryterstaten Somaliland nord i Somalia går i dag til urnene. Folket håper at valget vil føre til større anerkjennelse av landet som erklærte sin selvstendighet i 1991, melder BBCs Afrika-redaktør Mary Harper. Flere problemer preger Somalilands politiske system.

Dagbladet - 30 mai 21 kl. 21:48

Var «død» - Arrestert seks år seinere

Ifølge politiet i Oklahoma, iscenesatte mannen sin egen død og forsvant. Seks år seinere ble han pågrepet igjen..

NRK - 30 mai 21 kl. 17:00

Mistenkte løslatt fra fengsel

De tre mennene som ble Arrestert etter taubaneulykken i Italia er nå løslatt fra fengsel, skriver nyhetsbyrået AFP. Dommeren i saken ikke fant noen bevis mot to av dem. To av de mistenkte ble sluppet helt fri, en av dem ble satt i husarrest.

NRK - 30 mai 21 kl. 02:29

Tatt for tyveri av 192 rerpiratorer

En mann er Arrestert i USA, mistenkt for å ha stjålet 192 repspiratorer, melder ABC News. Pustemaskinene forsvant i august i fjor. De var pakket i en lastebil og sto klar til å bli sendt som nødhjelp fra USA til El Salvador..

NRK - 29 mai 21 kl. 09:25

Mann knivstukken i Sunndal

Ein mann har blitt stukke med kniv på Sunndalsøra i natt. Ein mann i 30-åra er Arrestert etter hendinga. Den skadde, ein mann i 40-åra, er frakta til sjukehus.

NRK - 28 mai 21 kl. 20:27

Ber Myanmar løslate journalist

USA ber militærregimet i Myanmar om å løslate en amerikansk journalist som er fengslet i landet. Journalisten jobbet i en lokal redaksjon i Myanmar, men er amerikansk statsborger. Journalisten ble Arrestert tidligere denne uken, da han skulle gå om bord på et fly.

NRK - 28 mai 21 kl. 14:30

Politibetjent skadd i knivangrep

En mann er Arrestert i Frankrike etter at han angrep en kvinnelig politibetjent med kniv i Frankrike fredag. Kvinnen ble påført alvorlige skader, opplyser politiet. Mannen skal ha havnet i en skuddveksling med politiet etter angrepet og blitt truffet.

NRK - 28 mai 21 kl. 01:31

ICAO skal etterforske omdirigering

Den internasjonale luftfartsorganisasjonen ICAO skal etterforske hendelsen der Hviterussland tvang et fly på vei fra Aten til Vilnius til å lande i Minsk. Om bord var en hviterussisk aktivist som ble Arrestert etter landingen. ICAO skal ganske om hendelsen var i strid med internasjonale regler..

NRK - 27 mai 21 kl. 10:07

Protasevitsj kan få gate

Hovudstaden i Romania, Bucuresti, vurderer å skifte namn på gata der den kviterussiske ambassaden ligg. Dei vil kalle henne opp etter Roman Protasevitsj for å heidre regimekritikaren som blei Arrestert i Minsk søndag, melder Reuters. Dersom det blir namneendring må ambassaden endre på brevpapir og visittkort med namnet til Protasevitsj, som har vore ein krass kritikar av den kviterussiske presidenten Aleksandr Lukasjenko i ti år..

NRK - 27 mai 21 kl. 08:36

Armenske tenestemenn Arresterte

Aserbajdsjan har Arrestert seks armenske militære på grensa mellom dei to landa. Det seier armenske styresmakter, ifølge AFP. Forholdet mellom dei to landa er spent, og gjekk i fjor til krig om Nagorno-Karabakh-regionen.

Aftenposten - 27 mai 21 kl. 00:09

«Mamma». Det var alt 23-åringen rakk å skrive før hun ble geleidet ut av flyet.

MOSKVA (Aftenposten): Russeren Sofia Sapega (23) ble søndag Arrestert av myndighetene i Hviterussland..

NRK - 27 mai 21 kl. 00:11

Malis president trekker seg

President 'Bah N’Daw og statsminister Moctar Ouane har ifølge militærjuntaen valgt å trekke sig fra sine poster, to dager etter at de ble Arrestert og ført til en militærleir. Dette er det andre kuppet i Mali på ni måneder. Ifølge en talsmann fra det amerikanske utenriksdepartementet suspenderer USA all militær støtte til landet og overveier sanksjoner..

NRK - 26 mai 21 kl. 09:02

Fryktar for livet til Protasevitsj

Tidlegare kollegaer av regimekritikaren Roman Protasevitsj fryktar for livet sitt etter at han blei Arrestert i Kviterussland søndag, melder BBC. Dei fryktar også at Protasevitsj skal få dødsstraff. – Han er i større fare enn andre politisk fangar i Kviterussland, seier Stepan Putsila, som var med å starte sosiale medium-kanalen Nexta saman med Protasevitsj, til kanalen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt