Angrepet

Friday, 02 December, 06:35

Nyheter om Angrepet

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 21 nov 22 kl. 14:05

Iran har Angrepet kurdiske grupper i Irak

Iran har Angrepet kurdiske grupper i Irak. Kurdere er en folkegruppe uten stat. De bor blant annet i Irak, Iran, Tyrkia og Syria.

Klartale - 12 aug 22 kl. 21:27

Forfatteren Salman Rushdie Angrepet i USA

Forfatteren Salmand Rushdie skulle ha foredrag på en litteraturfestival i USA. Der ble han Angrepet på scenen. Rushdie kjemper for livet på sykehus.

Klartale - 17 nov 22 kl. 09:18

USA mener Iran angrep tankskip

USA anklager Iran for å angripe skipet Pacific Zircon. Et prosjektil traff skipet tirsdag. Ingen personer skal ha blitt skadd i Angrepet.

NRK - 16 nov 22 kl. 10:32

Oljetanker Angrepet med dronebombe utenfor Oman

En oljetanker er blitt Angrepet av en dronebombe utenfor kysten av Oman, opplyser en tjenestemann til AP. Angrepet skjedde tirsdag, og det er ikke meldt om personskader. Det er også uklart hvor store skader tankeren er påført.

NRK - 31 okt 22 kl. 00:41

Musk tvitret konspirasjonsteori om Angrepet mot Paul Pelosi

Twitters nye eier Elon Musk tvitret søndag en lenke til en ugrunnet konspirasjonsteori knyttet til Angrepet mot Nancy Pelosis ektemann Paul. Musk tvitret en lenke til en artikkel fra Santa Monica Observer, som tidligere har spredd falske nyheter, blant annet om at Hillary Clinton døde og ble erstattet av en dobbeltgjenger. Artikkelen kom med ikke beviste påstander om at privatlivet til Paul Pelosi, som ble Angrepet og skadd i ekteparets hjem i et angrep fredag morgen, skal ha hatt noe med Angrepet å gjøre.

NRK - 15 nov 22 kl. 10:33

Minst to drept på Vestbredden

Minst to israelere er drept i et angrep angivelig utført av en palestiner på den okkuperte Vestbredden tirsdag, ifølge israelske og palestinske myndigheter. Tidligere meldte den israelske nødhjelpstjenesten Magen David Adom at tre israelere ble behandlet for stikksår etter Angrepet, og at tilstanden for to av dem var henholdsvis alvorlig og kritisk. Siden bekreftet de at to av dem hadde blitt erklært døde, én på grunn av stikksår og den andre på grunn av en bilulykke i nærheten.

Klartale - 14 nov 22 kl. 08:16

Minst seks drept og 81 såret av bombe i Tyrkia

– Dette var et grusomt angrep. De skyldige vil bli straffet, sa Recep Tayyip Erdogan til journalister kort tid etter. Han er president i Tyrkia.

Klartale - 14 nov 22 kl. 08:16

Minst seks drept og 81 skadd av bombe i Tyrkia

– Dette var et grusomt angrep. De skyldige vil bli straffet, sa Recep Tayyip Erdogan til journalister kort tid etter. Han er president i Tyrkia.

NRK - 13 nov 22 kl. 20:56

Israelsk angrep mot syrisk militærflyplass

To soldater ble drept da Israel angrep en militær flyplass nær byen Homs vest i Syria, ifølge syriske myndigheter. Tre andre skal ha blitt skadd i Angrepet søndag. Det statlige syriske nyhetsbyrået Sana melder at det syriske luftforsvaret avfyrte flere raketter for å forsøke å stanse Angrepet.

Klartale - Igår: 10:57

Pakistansk Taliban fortsetter angrepene

Pakistansk Taliban består av flere islamske militsgrupper fra nordvest-Pakistan. Nettverket er kjent som Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP). TTP står bak flere blodige terrorangrep i Pakistan.

NRK - 28 nov 22 kl. 08:10

AFP: Fire drept i angrep i Mogadishu

Fire personer er drept i Angrepet mot et hotell i Somalias hovedstad Mogadishu, melder AFP. Al-Shabaab sier de står bak Angrepet på hotellet Villa Rose, som blant annet brukes av regjeringsmedlemmer i hovedstaden..

NRK - 26 nov 22 kl. 14:22

Fire drept i sammenstøt nær Benins grensen mot Burkina Faso

Soldater fra Benin har drept fire væpnede menn etter at de ble Angrepet ved en militærpost nær grensen mot Burkina Faso, opplyser Benins hær. Hæren sier ikke noe om hvilken gruppe de drepte skal ha tilhørt, men både Benin og nabolandene Togo, Ghana og Elfenbenskysten har sett en økende trussel fra jihadistgrupper i Sahel som kommer langs grensen mot nord. Ifølge hæren ble en militærpost i byen Kaobagou Angrepet av et titall personer tidlig fredag, men soldatene slo dem tilbake.

NRK - 25 nov 22 kl. 14:36

FN-soldat drept i Den sentralafrikanske republikk

En marokkansk FN-soldat ble drept i et angrep mot en flyplass i Den sentralafrikanske republikk torsdag, opplyser FN. – En soldat fra den fredsbevarende marokkanske kontingenten døde etter et angrep mot flyplassen i Obo torsdag morgen. Angrepet skjedde mens han og medsoldater sikret området før en landing, heter det in uttalelse fra FNs Minusca-oppdrag.

NRK - 25 nov 22 kl. 06:22

Kurdisk milits sier de kan bli nødt til å stanse vakthold av IS-leirer

Den kurdiske militsen som holder vakt ved leiren al-Hol i Syria, sier de kan bli nødt til å stanse vaktholdet om Tyrkia innleder en bakkeoffensiv der. SDF-militsen sier til BBC at de ikke lenger vil ha ressursene til å sikre al-Hol ved en tyrkisk offensiv. Tyrkia har Angrepet leiren og andre mål i regionen etter å ha beskyldt kurdiske separatister, blant dem YPG-militsen, for å stå bak bombeAngrepet i Istanbul 13.

NRK - 07 nov 22 kl. 20:14

Iran beskylder utenlandske islamister for angrep

Nesten to uker etter et dødelig angrep på en moske i den iranske byen Shiraz, legger Iran skylden på utenlandske islamister. Totalt er 26 mistenkte fra Aserbajdsjan, Afghanistan og Tadsjikistan er pågrepet i saken, melder den iranske etterretningstjenesten. Planene for Angrepet ble gjort av en aserbajdsjaner, og Angrepet ble gjennomført av en tadsjiker med hjelp fra afghanske islamister, hevder etterretningstjenesten.

NRK - 23 nov 22 kl. 11:14

Erdogan: Bakkeoperasjon vil starte når det passer best

Tyrkias president gjentar varselet om en bakkeoperasjon ved grensen mot Syria, men sier ikke noe konkret om når den eventuelt vil starte. – Våre operasjoner med fly, artilleri og droner er bare begynnelsen. Vi er mer bestemt enn noen gang på å ville sikre grensen i sør med en sikkerhetssone, sier Recep Tayyip Erdogan onsdag.

NRK - 23 nov 22 kl. 09:18

Tyrkia har Angrepet flere hundre kurdiske mål i Irak og Syria

Tyrkias militære har Angrepet over 470 kurdiske mål i Irak og Syria. Det sier Tyrkias forsvarsminister Hulusi Akar. Forsvarsministeren hevdet at 254 terrorister var drept.

NRK - 22 nov 22 kl. 18:40

Mål på Krim-halvøya skal være Angrepet med droner

Et droneangrep har rammet mål på den annekterte Krim-halvøya, melder lokale myndigheter. Nærmere detaljer om Angrepet er så langt ikke kjent. I oktober ble det rettet et angrep med både sjødroner og flygende droner mot den russiske Svartehavsflåten i Sevastopol, og det antas at ukrainske styrker sto bak.

NRK - 22 nov 22 kl. 10:15

Hundrevis samlet for å minnes ofrene i Colorado Springs

Hundrevis av innbyggere i Colorado Springs samlet seg mandag kveld til en lysvake for dem som ble drept og såret i helgens angrep på en nattklubb for skeive. 22-åringen som er mistenkt for ugjerningen, er fortsatt innlagt på sykehus. Politiet har ikke sagt noe om hva de mener var motivet for Angrepet, men den foreløpige siktelsen inneholder blant annet et punkt om hatkriminalitet.

Klartale - 21 nov 22 kl. 08:33

Fem drept i masseskyting på nattklubb for skeive i USA

Gjerningsmannen gikk inn på Club Q og begynte å skyte. Det sier politisjef Politisjef Adrian Vasquez.– Minst to personer inne i klubben konfronterte ham.

Klartale - 01 nov 22 kl. 12:38

Ny bok av Salman Rushdie til våren

Salman Rushdie kommer med ny bok. Han er forfatter.Tittelen på boken får den engelske tittelen «Victory City».

NRK - 30 okt 22 kl. 22:04

Angriper hadde med seg strips til Nancy Pelosis hus

Mannen som angrep mannen til lederen i Representantenes hus i USA, Nancy Pelosi, hadde med seg strips, ifølge en kilde med kjennskap til etterforskningen Kilden har ikke myndighet til å uttale seg om saken og er derfor ikke navngitt. Den 42 år gamle mannen hadde også med seg gaffateip, ifølge TV-kanalen CNN. Pelosis mann Paul ble slått i hodet med en hammer og fikk brudd på hjerneskallen i Angrepet, som skjedde i parets hjem i San Francisco fredag.

E24 - 16 nov 22 kl. 10:29

En oljetanker er Angrepet med dronebombe utenfor Oman

En oljetanker er blitt Angrepet av en dronebombe utenfor kysten av Oman, opplyser en tjenestemann til AP..

NRK - 29 okt 22 kl. 02:10

Tror Angrepet var rettet mot Nancy Pelosi

USAs president Joe Biden sier at de har opplysninger som tyder på at Angrepet på Paul Pelosi trolig var rettet mot ektefellen og kongresslederen Nancy Pelosi. Biden kaller Angrepet avskyelig, og sier at vi alle må stå opp mot politisk motivert vold, skriver Reuters..

NRK - 14 nov 22 kl. 14:57

Drapsforsøksiktet mann i Bergen etterforskes for flere forhold

En mann i 30-årene er nå både siktet for drapsforsøk og under etterforskning for flere andre saker etter at han angrep en tenåring med øks i oktober. Det skriver Bergens Tidende. – Det ble som kjent beslaglagt en rekke økser hos siktede.

NRK - 14 nov 22 kl. 13:09

PKK avviser at de har noe å gjøre med Istanbul-bombe

PKKs militære fløy avviser anklagene om at gruppa sto bak bomben som eksploderte i sentrum av Istanbul søndag. Det kurdiske arbeiderpartiet (PKK) har ingenting å gjøre med Angrepet ved Taksimplassen i Istanbul, oppgir gruppa i en uttalelse mandag. Den understreker også at gruppa ikke angriper sivile mål.

NRK - I førrgår: 22:58

USA advarer mot tyrkisk bakkeoperasjon i Syria

Fremskrittene som er gjort i kampen mot IS, vil stå i fare dersom Tyrkia går inn med bakkestyrker i Syria, advarer forsvarsdepartementet i USA. Tyrkia har gjennomført en rekke bombeangrep i Syria retter bombeeksplosjonen i Istanbul der seks mennesker ble drept. Tyrkia hevder at YPG og PKK sto bak Angrepet, noe de kurdiske gruppene avviser.

Klartale - I førrgår: 13:20

Anastasia Pyrozjenko gjør seg klar for vinteren

Før kunne Pyrozjenko nyte utsikten fra leiligheten sin. Nå har de russiske angrepene mot Ukraina gjort leiligheten hennes farlig.– De russiske angrepene kaster Ukraina tilbake til steinalderen, sier Pyrozjenko.

Klartale - I førrgår: 13:21

Stoltenberg mener Putins angrep handler om frykt

– Det Vladimir Putin er mest redd for, er demokrati og frihet. Det er hans hovedutfordring. Han ønsker ikke det, og derfor har han Angrepet Ukraina.

VG - I førrgår: 10:31

Nabo om hundeAngrepet: – Det føltes som en time

ØSTRE INNLANDET TINGRETT (VG) Det ett år gamle barnet døde etter et hundeangrep i fjor sommer. Naboen så Angrepet fra huset sitt, og løp til for å hjelpe..

NRK - 28 nov 22 kl. 16:18

Åtte personer bekreftet drept i Mogadishu

Åtte personer er nå bekreftet drept i et angrep i den somaliske hovedstaden Mogadishu. Det skriver nyhetsbyrået AFP. De åtte, som var sivile, ble drept av opprørsgruppen al-Shabaab, som stormet et hotell i hovedstaden.

NRK - 28 nov 22 kl. 12:11

Fortsatt kamper på hotell i Mogadishu etter 14 timer

Somaliske regjeringsstyrker forsøker fortsatt å nedkjempe opprørere som søndag angrep et hotell i Mogadishu, 14 timer etter at Angrepet begynte. Fire personer er til nå bekreftet drept. Politiets talsmann Sadik Dudishe sier mange er reddet, og at det både sivile og embetsfolk blant dem, men gir ingen flere detaljer.

NRK - 28 nov 22 kl. 10:18

Samme hund hadde skadet fem barn før smågutt ble drept

Hunden som drepte et barn på ett år og åtte måneder hjemme hos barnets farmor i Brumunddal, hadde tidligere bitt og skadet fem andre barn. Det fortalte aktor, statsadvokat Magnus Schartum-Hansen i sin innledning i rettsaken mot kvinna i 50-åra i tingretten på Hamar. Første gang den samme rottveileren hadde Angrepet et barn var 1.

NRK - 28 nov 22 kl. 06:59

Kampene forsetter etter al-Shabaab-angrep i Mogadishu

Lyden av skyting og eksplosjoner kunne mandag morgen fortsatt høres ved hotellet Villa Rose i Somalias hovedstad. Al-Shabaab sier de står bak Angrepet. Hotellet, som ligger like ved presidentpalasset, brukes gjerne av somaliske regjeringsmedlemmer.

NRK - 10 nov 22 kl. 23:57

Terroretterforskning i gang i Belgia

I Belgia har antiterrorpolitiet overtatt etterforskningen av knivstikkingen som kostet en politimann livet i Brussel torsdag kveld. En talsmann for politiet sier etterforskningen vil vise om mistanken om at det ligger et terrormotiv bak Angrepet, stemmer. En annen politimann ble skadd da patruljen ble Angrepet med kniv i bydelen Schaerbeek nord i hovedstaden.

NRK - 27 nov 22 kl. 23:37

Zelenskyj tror Russland forbereder seg på nye angrep

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier den kommende uken kan bli like vanskelig som sist uke. – Russland ser ut til å forberede seg på nye angrep, og det vil ikke stoppe før det er tomt for missiler, sa presidenten i sin tale søndag kveld. Massivt angrep fra Russland mot energiinfrastrukturen i Ukraina har forårsaket omfattende strømbrudd flere steder.

NRK - 27 nov 22 kl. 22:46

BBC-journalist ble pågrepet i Kina

En journalist fra BBC ble lagt i bakken og pågrepet av politiet mens han dekket en demonstrasjon i Shanghai, mot myndighetenes covid-tiltak. En korrespondent fra Deutsche Welle delte natt til mandag en video på Twitter som skal vise BBCs videojournalist når han blir pågrepet. BBC sier de er svært bekymret over behandlingen av deres journalist Ed Lawrence.

NRK - 27 nov 22 kl. 20:15

Al-Shabaab-angrep mot hotell i Mogadishu

Et væpnet angrep pågår mot et hotell som brukes av regjeringsmedlemmer i Somalias hovedstad Mogadishu. Al-Shabaab sier de står bak. Politibetjenten Mohammed Abdi bekrefter overfor nyhetsbyrået Reuters at opprørere stormet Villa Rose-hotellet søndag.

NRK - 27 nov 22 kl. 14:12

Ni drept i angrep på afghansk landsby

Minst ni personer, blant dem tre barn, ble drept da Taliban-soldater angrep en landsby i Afghanistan for to dager siden, sier en lokal representant. Ytterligere to personer ble såret, og fire ble arrestert av soldatene som angrep, sier kilden, som av sikkerhetshensyn ikke ønsker å bli navngitt. FNs barnefond Unicef sier de drepte barna var under 15 år gamle.

NRK - 27 nov 22 kl. 08:07

Nytt dødsoffer etter bombe i Jerusalem

En av de sårede etter bombeAngrepet mot to bussholdeplasser i Jerusalem tidligere i uken døde onsdag. Dermed har Angrepet krevd to liv. Personen som døde i helgen var en av 28 personer som ble såret sist onsdag.

NRK - 25 nov 22 kl. 23:34

Russisk angrep rammet Kramatorsk i Donetsk

En 71 år gammel mann ble skadet da et russisk angrep traff byen Kramatorsk i Donetsk-regionen fredag, ifølge byens ordfører Oleksandr Honcharenko. Angrepet førte også til at tre høyhusblokker og et medisinsk anlegg ble ødelagt, melder nettavisen The Kyiv Independent. Opplysningene er ikke bekreftet av uavhengige kilder..

Dagbladet - 25 nov 22 kl. 18:24

Forsvarer Angrepet i retten

Fornærmede i en voldssak gikk mandag til angrep på tiltaltes forsvarer i Oslo tingrett. - Under enhver kritikk, sier hans bistandsadvokat..

NRK - 07 nov 22 kl. 21:21

Amerikaner drept i Bagdad

En amerikansk statsborger som hadde bodd i Irak i to år, ble skutt og drept i sentrum av Bagdad mandag, ifølge sikkerhetsstyrkene. Mannen befant seg i en bil i det livlige sentrumsstrøket Karrada da ukjente personer i en annen bil åpnet ild. Det er ikke klart hva motivet for Angrepet var, men det antydes at det kan ha vært et kidnappingsforsøk.

NRK - 25 nov 22 kl. 00:28

Guvernør: Sju drept i russisk angrep i Kherson

Russiske angrep i Kherson, byen som ukrainske styrker nylig gjenerobret, har krevd minst sju menneskeliv, ifølge fylkets guvernør. Rundt 20 mennesker ble såret og en høyblokk ble satt i brann som følge Angrepet, ifølge guvernør Jaroslav Janusjevytsj. – De russiske invasjonsstyrkene åpnet ild mot et boligområde med rakettkastere.

NRK - 24 nov 22 kl. 20:10

Guvernør: Fire drept i russisk angrep i Kherson

Russiske angrep i Kherson, fylket som ukrainske styrker nylig gjenerobret, har krevd minst fire menneskeliv, ifølge fylkets guvernør. Ytterligere ti mennesker ble såret i Angrepet, opplyser Jaroslav Janusjevytsj på Telegram torsdag kveld. – De russiske invasjonsstyrkene åpnet ild mot et boligområdet med rakettkastere.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com