Agder

Monday, 05 December, 00:01

Nyheter om Agder

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - I førrgår: 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måned i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

NRK - 01 dec 22 kl. 09:44

Erklærte seg ikke skyldig

– Ikke skyldig. Det erklærte arkitekt Rune Breili og tidligere byggesaksleder i Tjøme kommune, Harald Svendsen, da rettssaken mot dem startet i Agder lagmannsrett i dag. Det er andre gang saken behandles av lagmannsretten.

NRK - 23 nov 22 kl. 09:24

Over 1000 fremdeles uten strøm i Agder

På grunn av den tunge snøen i Agder er det fortsatt 1029 strømkunder uten strøm onsdag morgen. I lavlandet har det meste av snøen gått over til regn. I de tidlige morgentimene var tallet nede i et par hundre, men det har steget igjen i 9.

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:19

Tung snø tar strømmen fra folk

Det snør mye flere steder. På Østlandet har det kommet snø i løpet av natta. Og i Agder snødde det så mye at folk ble strømløse.

NRK - 22 nov 22 kl. 20:12

Over 2000 husstander i Agder strømløse på grunn av tung snø

Over 2000 husstander i Agder er uten strøm fordi tung, våt snø bøyer trær over linjene, melder Fædrelandsvennen. Størst er problemene i Iveland, der over 300 abonnenter er strømløse, og i Vennesla, der 1680 husstander er rammet. – Vi var forberedt på at det varslede snøværet kunne komme til å skape problemer og hadde kalt inn ekstra mannskaper.

NRK - 27 okt 22 kl. 10:02

Spesialenheten: Ikke straffansvar for Agder politidistrikt

Agder politidistrikt har vært undersøkt for mulige tjenestefeil i forbindelse med gjenopptakelsen av Baneheia-saken. Samtidig som den gjenopptatte saken har vært etterforsket av Oslo politidistrikt, har det kommet frem ukjente opplysninger som har gjort at Spesialenheten for politisaker har etterforsket Agder politidistrikt. Spesialenhetens konklusjon er at det ikke er grunnlag for straffansvar, verken for enkeltpersoner eller Agder politidistrikt, heter det i en pressemelding torsdag.

NRK - 27 okt 22 kl. 10:02

Spesialenheten henlegger sak mot Agder-politiet

Agder politidistrikt har vært undersøkt for mulige tjenestefeil i forbindelse med gjenopptakelsen av Baneheia-saken. Samtidig som den gjenopptatte saken har vært etterforsket av Oslo politidistrikt, har det kommet frem ukjente opplysninger som har gjort at Spesialenheten for politisaker har etterforsket Agder politidistrikt. Spesialenhetens konklusjon etter etterforskningen er at det ikke er grunnlag for straffansvar, verken for enkeltpersoner eller Agder politidistrikt, heter det i en pressemelding torsdag.

NRK - 10 nov 22 kl. 03:27

Milliardunderskudd for Agder Energi

Rekordlav produksjon og dyre prissikringsavtaler gjør at Agder Energi går på en milliardsmell i tredje kvartal tross 4 milliarder kroner mer i omsetning. Underskuddet for Agder Energi i tredje kvartal lander på 1,8 milliarder kroner. Det er kraftig ned fra samme tid i fjor da selskapet dro inn 590 millioner kroner, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 29 nov 22 kl. 20:18

Frp avslår Christian Eikelands anke

Landsstyret i Frp har i kveld behandlet og avslått ankesaken til tidligere fylkesleder i Agder Frp, Christian Eikeland. Han ble tidligere i høst fratatt sine organisatoriske verv etter at det ble klart at han hadde brukt i underkant av 50.000 kroner av partiets penger til privat bruk.

NRK - 29 nov 22 kl. 19:47

Siktet for trusler etter å ha skutt med hagle

Politiet har siktet mannen som mandag kveld skal ha truet med våpen og avfyrt skudd i Froland i Agder. Mannen sitter i politiets varetekt inntil videre. Han ble avhørt tirsdag og er siktet for trusler med skytevåpen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 29 nov 22 kl. 11:39

Avhøres tirsdag etter skyting i Froland

Politiet avhører tirsdag mannen som mandag kveld skal ha truet med våpen og avfyrt skudd i Froland i Agder. Han har sittet i arresten over natta og avhøres tirsdag, skriver Agderposten. – Mannen skal ha vært bare noen få meter unna da han avfyrte et skudd med hagle i retning av der de tre fornærmede jobbet med en gravemaskin langs fv.

NRK - 23 nov 22 kl. 12:19

Varsler opp mot 60 millimeter regn på et døgn

Det ventes opp mot 60 millimeter regn fra onsdag kveld til torsdag kveld i deler av Telemark og Agder. Det varsler Meteorologene på Twitter. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for området.

NRK - 23 nov 22 kl. 05:09

Over 100 husstander uten strøm

Til sammen 101 husstander i Birkenes, Grimstad og Froland er uten strøm, som følge av feil på strømnettet. Det viser Agder Energi Netts oversikt. Det jobbes med å finne og rette feilene.

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 20:37

Tung snø førte til omfattende strømbrudd i Agder

Over 2.000 husstander i Agder var uten strøm på grunn av tung snø tirsdag kveld..

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 20:37

Over 2000 husstander uten strøm i Agder - frykter for mobildekningen

Over 2.000 husstander i Agder var uten strøm på grunn av tung snø tirsdag kveld..

NRK - 22 nov 22 kl. 20:12

Fædrelandsvennen: 2000 uten strøm i Agder

Over 2000 husstander i Agder er uten strøm på grunn av tung snø, melder Fædrelandsvennen..

VG - 22 nov 22 kl. 20:14

Tusener uten strøm i Agder

Over 2000 husstander i Agder uten strøm på grunn av tung snø, melder Fædrelandsvennen..

VG - 22 nov 22 kl. 20:14

Tung snå gjør folk strømløse i Agder

Hundrevis av husstander i Agder er uten strøm på grunn av tung snø..

VG - 22 nov 22 kl. 20:14

Strømtrøbbel rammer mange i Agder

Hundrevis av husstander i Agder er uten strøm på grunn av tung snø..

VG - 22 nov 22 kl. 20:14

Tung snø gjør folk strømløse i Agder

Hundrevis av husstander i Agder er uten strøm på grunn av tung snø. Ordføreren i Iveland håper strømmen er tilbake før de skal i fjøset..

VG - 22 nov 22 kl. 20:14

Strømløs Agder-ordfører: - Vi fyrer og har godt med ved

Hundrevis av husstander i Agder er uten strøm på grunn av tung snø. Ordføreren i Iveland håper strømmen er tilbake før de skal i fjøset..

NRK - 21 nov 22 kl. 18:14

Varsler kraftig snøvær i deler av Agder: – Jeg ville latt bilen stå

Mandag varslet meteorologene kraftig snøvær langs kysten av Agder. Meteorologisk institutt oppfordrer dem som kan, til å la bilen stå. – Jeg ville latt bilen stå fram til tirsdag ettermiddag om det ikke var absolutt nødvendig å kjøre.

VG - 21 nov 22 kl. 18:06

Varsler kraftig snøvær i deler av Agder: – Jeg ville latt bilen stå

Mandag varslet meteorologene kraftig snøvær langs kysten av Agder. Meteorologisk institutt oppfordrer dem som kan, til å la bilen stå..

NRK - 21 nov 22 kl. 11:23

Får hjelp av forsvaret til å ødelegge ammunisjon fra 2. verdenskrig

Agder politidistrikt får bistand av Sjøforsvaret til å ødelegge ammunisjon fra 2. verdenskrig, som ble funnet på sjøen i Kristiansand i januar. – Ammunisjonen ligger på grunt vann og kan være til fare for de som ferdes på sjøen i dette området.

NRK - 21 nov 22 kl. 11:07

Får hjelp til å ødelegge ammunisjon

Agder politidistrikt får hjelp av Minedykkerkommandoen i Sjøforsvaret til å ødelegge ammunisjonen fra 2. verdenskrig som ble funnet av fritidsdykkere på sjøen øst for Oksøy fyr i Kristiansand i januar i år. – Ammunisjonen ligger på grunt vann, og kan være til fare for de som ferdes på sjøen i dette området.

Klartale - 27 okt 22 kl. 11:41

Legger bort sak mot Agder-politiet

Spesialenheten for politisaker har etterforsket Agder politidistrikt. Det er for tjenestefeil i Baneheia-saken. Nå er saken lagt bort, skriver avisa VGStine Sofie Sørstrønen og Lena Sløgedal Paulsen ble voldtatt og drept.

NRK - 18 nov 22 kl. 15:16

Gult farevarsel for snø i Agder og Telemark

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for snø i ytre strøk av Agder og Telemark. På søndag kan årets første snø også komme langs Oslofjorden. Søndag ettermiddag kan det komme mellom 5 og 15 centimeter med snø, og det vil være store lokale variasjoner, melder Meteorologisk institutt på Twitter.

NRK - 13 nov 22 kl. 21:10

Nytt stort strømbrudd i Grimstad

Det har vært et nytt omfattende strømbrudd i Grimstad søndag kveld, melder Grimstad Adressetidene. 946 husstander har vært rammet skriver Agder Energi Nett på sine nettsider. Det er tredje gang på en uke at et stort antall strømkunder har mistet strøm i boligen.

NRK - 21 okt 22 kl. 15:06

Politimesteren i Agder beklager dypt

Politimester i Agder Kjerstin Askholt sier Agder politidistrikt må ta en del av ansvaret for at Viggo Kristiansen har sonet urettmessig i flere år. De stiller seg bak riksadvokatens avgjørelse om frifinnelse. Hun beklager dypt både overfor Viggo Kristiansens pårørende og de pårørende til Stine Sofie Sørstrønen og Lena Sløgedal Paulsen..

NRK - 8 timer siden

Varsler pressekonferanse om mistenkelig dødsfall

Agder politidistrikt vil holde en pressekonferanse klokken 17:00 i forbindelse med et mistenkelig dødsfall i Søgne. En person ble funnet død på en privatadresse etter melding om en alvorlig voldshendelse søndag formiddag..

VG - 10 timer siden

Person funnet død etter voldhendelse

Politiet i Agder ble varslet om en alvorlig voldsendelse på en privat adresse i Søgne. Senere ble en person funnet død..

NRK - 19 okt 22 kl. 09:22

Agder Energi dropper bonusordning

Agder Energi har avviklet ordningen med bonus til ansatte. Det skriver Fædrelandsvennen. Høye strømpriser førte til en bonusutbetaling på 35.

NRK - Igår: 10:17

En person på sykehus etter slagsmål

En person ligger på sykehus etter et slagsmål på en privat fest med flere ungdommer i Arendal sentrum fredag kveld. Det opplyser politiet. Tre personer er pågrepet og siktet for kroppsskade.

NRK - Igår: 04:03

Brann i bolighus i Grimstad

Beboerne i et hus på Frivoll i Grimstad våknet ved 3-tida i natt av at det brant i huset. Alle fem kom seg velberget ut. De klarte selv å slukke brannen.

NRK - Igår: 02:16

Tre arrestert etter slagsmål i Arendal

Tre personer er pågrepet i Arendal etter at politiet ble tilkalt til en fest der flere ungdommer var innblandet i slagsmål i et privathus. Det er ikke avklart hvor mange som har vært utsatt for vold, og om noen er alvorlig skadet, melder politiet i Agder..

NRK - 08 nov 22 kl. 09:50

Sender utstyr til Ukraina

Agder Energi Nett er blant nettselskapene som sender utstyr til Ukraina som kan hjelpe med å reparere strømnettet, etter Russlands invasjon. Det kommer fram i en pressemelding. Nettselskapet har blant annet bidratt med transformatorkiosker og lavspentsikringer.

NRK - 16 okt 22 kl. 00:55

Ti personer til sykehus etter brann i boligblokk

Ti personer er fraktet til sykehuset i Kristiansand for sjekk etter å ha pustet inn røyk fra boligblokkbrann i Kristiansand natt til søndag, det forteller assisterende innsatsleder fra politiet i Agder Erlend Saue. Ingen fremstår som alvorlig skadd, legger han til. Brannvesenet brukt lift for å få evakuert beboere fra den fire etasjer høye boligblokka.

NRK - 16 okt 22 kl. 00:55

Elleve personer til sykehus etter brann i boligblokk

Elleve personer er fraktet til sykehuset i Kristiansand for sjekk etter å ha pustet inn røyk fra boligblokkbrann i Kristiansand natt til søndag, det forteller assisterende innsatsleder fra politiet i Agder Erlend Saue. Ingen fremstår som alvorlig skadd, legger han til. Brannvesenet brukt lift for å få evakuert beboere fra den fire etasjer høye boligblokka.

NRK - 07 nov 22 kl. 05:56

Tidligere politimann tiltalt

En tidligere politibetjent i Agder politidistrikt er tiltalt for hatefulle ytringer mot utlendinger og homofile på Facebook, skriver Fædrelandsvennen. I tiltalen trekkes det fram fire konkrete kommentarer mannen skal ha kommet med i løpet det siste halvannet året. Det er satt av en dag i retten når saken skal behandles i Agder tingrett i desember..

NRK - 28 nov 22 kl. 22:56

Arrestert etter skyting i Froland

Politiet i Agder melder at en person er pågrepet etter at det er avfyrt skudd i et område ved Mjåvatn. Ingen er skadet. Bevæpnet politi er på stedet og har kontroll på en antatt gjerningsmann.

NRK - 04 nov 22 kl. 21:21

Politiet ferdig med etterforskning i dobbeltdrapssak

En 56 år gammel mann er siktet for å ha drept kona og datteren sin på Søm i Kristiansand mandag 28. mars i år. Nå er saken ferdig etterforsket av politiet.

NRK - 04 nov 22 kl. 14:09

Agder lagmannsrett klar med erstatningsdom i Tengs-saken

Agder lagmannsrett vil ved 15-tiden fredag offentliggjøre dom i spørsmålet om gjenåpning og omgjøring av fetterens erstatningsdom i Tengs-saken. (NTB).

NRK - 27 nov 22 kl. 03:12

To personer arrestert etter voldshendelse i Arendal

To personer ble pågrepet etter at en person ble slått ned i Hoveveien i Arendal natt til søndag. Fornærmede ble fraktet til sykehus for sjekk, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 03 nov 22 kl. 10:21

Hevder Gjenopptakelseskommisjonen visste om overgrepsanmeldelsen mot Jan Helge Andersen

En etterforsker i politiet sier at hun personlig leverte anmeldelsen mot Jan Helge Andersen både til kriminalsjef i Agder politidistrikt Arne Pedersen i 2009. Den samme etterforskeren er «ganske sikker» på at også en utreder i Gjenopptakelseskommisjonen ble informert om anmeldelsen. Det kommer fram i påtalevedtaket fra Spesialenheten for politisaker som har etterforsket Agder-politiets håndtering av den såkalte 2009-saken.

NRK - 26 nov 22 kl. 03:33

En til legevakt etter slåssing i Vennesla

En person ble sendt til legevakt for sjekk etter at flere personer var involvert i krangel og slåssing i Vennesla sentrum natt til lørdag. Det er uoversiktlig hva som skjedd. Vi avhører vitner og nøster i saken, opplyser politiet i Agder..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com