Agder

Søndag, 13 Juni, 11:02

Nyheter om Agder

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 juni 21 kl. 03:50

Brann i avfallsanlegg ved Arendal

Det brenner i et større bygg som er tilknyttet avfallssorteringsanlegg på Høgedal ved Arendal natt til fredag. E18 ble stengt for trafikk ettersom brannen er rett ved veien, meldte politiet i Agder på Twitter. E18 er nå åpen for trafikk igjen.

NRK - 02 juni 21 kl. 14:30

Krever at andre tar DNA-prøven

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen motsetter seg at Agder-politiet skal ta DNA-prøve av ham, melder VG. Onsdag ba Oslo-politiet om at det tas en ny DNA-prøve av Kristiansen i forbindelse med den pågående etterforskningen av ham. Oslo-politiet har også bedt om at Agder-politiet tar prøven, men det ønsker ikke Kristiansen.

NRK - 19 mai 21 kl. 13:19

Agder etablerer NAV ombud

Agder fylkeskommune etablerer landets første NAV ombud, etter en enstemmig tilslutning i Hovedutvalg for kultur, folkehelse og frivillighet. NAV ombudet skal hjelpe alle innbyggere i Agder som trenger hjelp til å formidle sin sak i møte med NAV, og bistå der brukere opplever at deres sak ikke blir hørt..

NRK - 19 mai 21 kl. 13:19

Agder vil etablere NAV ombud

Agder fylkeskommune vil nå trolig etablerer landets første NAV ombud, etter en enstemmig tilslutning i hovedutvalg for kultur, folkehelse og frivillighet i dag, skal saken videre til fylkestinget i Juni. NAV ombudet skal hjelpe alle innbyggere i Agder som trenger hjelp til å formidle sin sak i møte med NAV, og bistå der brukere opplever at deres sak ikke blir hørt..

NRK - 04 juni 21 kl. 13:51

Fortsetter søket i dag

Politiet i Agder søker nå med støtte fra politihelikopter og kystvakten etter to savnede menn i sjøen utenfor Lindesnes fyr. De to ble meldt savnet for en uke siden etter at det ble funnet en tom båt i sjøen 26. mai.

NRK - 03 juni 21 kl. 23:52

Brann i bobil ved Søgne

Det har oppstått brann i en bobil ved Søgne i Agder rett før midnatt natt til fredag. Det skal være to propanflasker i bobilen. Det skal være fare for spredning ettersom bobilen står rett ved et hus, skriver politiet i Agder på Twitter..

NRK - 02 juni 21 kl. 13:46

Agder til topps på smittestatistikk

Agder har nå flest meldte koronatilfeller per 100.000 innbyggere. Oslo og Viken står på sin side for en stadig mindre andel av tilfellene nasjonalt, viser rapport fra FHI..

VG - 02 juni 21 kl. 12:14

Ber om ny DNA-prøve: Viggo Kristiansen motsetter seg at prøven tas av Agder-politiet

Politiet vil ha nye DNA-prøver av Baneheia-dømte Viggo Kristiansen. Han er innstilt på å samarbeide, men ønsker ikke at prøven skal tas av Agder politidistrikt..

NRK - 01 juni 21 kl. 09:52

Frigir navnet på omkommet

Det var Gjert Kristoffersen (71) som omkom i trafikkulykken i Åmli i Agder lørdag. Navnet frigis i samråd med de pårørende. Den omkomne er sendt til obduksjon for å påvise dødsårsak, skriver Agder politidistrikt i en pressemelding..

NRK - 01 juni 21 kl. 03:23

Står fast ved boikott-søksmål

Det ungarske flyselskapet vil gå videre med søksmål om ulovlig boikott, til tross for at selskapet dropper satsingen på norske innenriksruter, melder E24. Wizz Air meldte i februar at det stevner Agder fylkeskommune for ulovlig boikott-vedtak etter at flyselskapet tidligere varslet søksmål mot flere norske kommuner og fylker. Wizz Airs skepsis til fagforeninger var med på å gjøre at flere sa at de ikke ville fly med selskapet, men flyselskapet mener det er utsatt for en ulovlig boikott.

NRK - 07 mai 21 kl. 08:21

Økende ruskjøring i Agder

60 personer ble anmeldt for kjøring i ruspåvirket tilstand i Agder politidistrikt i april. Det tilsvarer en økning på 17 prosent sammenlignet med mars. Så langt i år har 208 personer blitt anmeldt for ruskjøring i Agder..

NRK - 29 mai 21 kl. 16:06

Alvorlig trafikkulykke i Agder

To biler har kollidert på fylkesvei 415 ved Simonstad i Åmli i Agder, skriver politiet på Twitter. Det ble meldt om ulykken like etter klokken 16. Ulykken fremstår som alvorlig.

NRK - 29 mai 21 kl. 16:06

Dødsulykke i Agder

To biler kolliderte på fylkesvei 415 ved Simonstad i Åmli i Agder, like etter klokken 16 lørdag. En person er bekreftet omkommet etter ulykken. Det var fire personer involvert i krasjet.

NRK - 10 juni 21 kl. 03:31

Ti personer anmeldt i Kristiansand

I Kristiansand ble ti personer anmeldt for brudd på den lokale koronaforskriften etter en fest i en leilighet. Politiet rykket ut til leiligheten etter melding om feststøy, opplyser Agder politidistrikt natt til torsdag. Det er for tiden forbudt å samles flere enn fem personer, utover egen husstand, i sørlandsbyen..

NRK - 09 juni 21 kl. 13:20

Lastebil har kuttet strømledninger

En lastebil har revet ned ledninger som hang over Langenesveien i Søgne. Muligens både strøm og telefonledning. Agder energi og Vegtrafikksentralen er varslet.

NRK - 09 juni 21 kl. 09:31

Steinras ved toglinje

Politiet i Agder har fått melding om et steinras nær toglinja ved Stokkeland i Kristiansand. Nødetatene er på stedet..

NRK - 15 mai 21 kl. 07:04

Klager på russen

Agder politidistrikt melder om 23 oppdrag fra klokken 23–06 med klager på russen som forstyrrer nattero med høy musikk. 18 av oppdragene var i Kristiansand, øvrige på Vigelnad i Lindesnes og Grimstad, tvitrer politiet i Agder..

Dagbladet - 07 juni 21 kl. 08:52

Varsler styrtregn

Mandag ettermiddag og kveld ventes det kraftige regn-og tordenbyger på Østlandet, i Telemark og Aust-Agder..

NRK - 06 juni 21 kl. 05:05

For mange på samme fest

I Kristiansand måtte ba politiet en huseier om å avslutte en fest på grunn av klager på høy musikk. Politiet oppdaget også at det var for mange personer til stede i forhold til smittevernreglenene og opprettet sak på forholdet, melder politiet i Agder..

NRK - 12 mai 21 kl. 14:49

Størst smitteøkning i Rogaland

Forrige uke hadde Rogaland en smitteøkning på 135 prosent. Vestfold og Telemark hadde 81 prosent smitteøkning, Vestland 26 prosent og Agder 17 prosent. Det var en nedgang i Oslo, Møre og Romsdal og Innlandet.

NRK - 05 juni 21 kl. 01:39

Båtbrann i Farsund

Brannvesenet rykket ut til Kjørrefjord på en båtbrann. Det skal være en 33 fots båt som ligger fortøyd til land, melder 110 Agder på Twitter..

NRK - 04 juni 21 kl. 16:10

Dømt til fengsel etter knivstikking

En mann er dømt til åtte og et halvt års fengsel, og en annen er dømt til tre års fengsel etter at en mann og en kvinne ble knivstukket i Arendal i fjor høst. Knivstikkingene skjedde da mannen i 40-årene og mannen i 30-årene, bevæpnet med kniver og ruset på kokain, brøt seg inn i leiligheten til de fornærmede i Arendal, ifølge dommen fra Agder tingrett..

NRK - 04 juni 21 kl. 14:57

Avslutter søk etter savnede

Politiet i Agder avslutter søket etter de to personene som er savnet etter en båthendelse utenfor Lindesnes fyr torsdag 27. mai. Politiet har i dag gjennomført et omfattende søk etter de to savnede i området øst for Lindesnes fyr.

NRK - 04 juni 21 kl. 06:44

Brannen i Arendal: Ikke giftig røyk

– Vi har snakket med representanter for eierne som sier at det ikke er lagret noe i bygningen som skal avgi giftig røyk, sier operasjonsleder Lars Hyberg i Agder politidistrikt til NTB..

NRK - 04 juni 21 kl. 03:50

Brann i Arendal – E18 Stenges

Det brenner i et større bygg som er tilknyttet avfallssorteringsanlegg på Høgedal ved Arendal natt til fredag. E18 stenges for trafikk inntil videre ettersom brannen er rett ved veien, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 02 juni 21 kl. 14:30

Vil at andre tar DNA-prøven

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen motsetter seg at Agder-politiet skal ta DNA-prøve av ham, melder VG..

NRK - 01 juni 21 kl. 09:48

Åtte trafikkdrepte i mai

Åtte personer ble drept i trafikken i mai, og fem av dem skjedde siste uke. Blant annet omkom en mann etter å ha kollidert med et vogntog i Sande i går. De andre dødsulykkene skjedde i Viken, Innlandet, Rogaland, Trøndelag, Vestland og Agder..

VG - 31 mai 21 kl. 19:56

Slik blir Viggo Kristiansens (42) nye liv

Den drapsdømte 42-åringen vil bosette seg i Agder, tilbringe tid med familien og skaffe seg en jobb..

Aftenposten - 06 mai 21 kl. 19:10

Politiet i Agder kan ikke redegjøre for 1600 ransakelser

Agder politidistrikt foretar rundt 1600 narkotikarelaterte ransakinger i året, men fører ingen statistikk..

VG - 06 mai 21 kl. 11:54

Mistenkelig dødsfall i Agder etterforskes som drap

Politiet i Agder har åpnet drapsetterforskning etter at en eldre kvinne ble funnet død på en bopel i Lyngdal..

NRK - 30 mai 21 kl. 01:01

Tre til sykehus etter båtkollisjon

En person er fraktet til Kristiansand sykehus i luftambulanse og to med sykebil til Flekkefjord etter at to fritidsbåter kolliderte ved Farsund litt før midnatt. Alle de fem som var i båtene var ved bevissthet etter ulykken, opplyser politiet i Agder..

NRK - 29 mai 21 kl. 16:06

Har rykket ut til trafikkulykke

To biler har kollidert på fylkesvei 415 ved Simonstad i Åmli i Agder. Nødetatene er på vei til stedet. Ulykken fremstår som alvorlig.

NRK - 29 mai 21 kl. 16:06

Trafikkulykke i Åmli

To biler har kollidert på fylkesvei 415 ved Simonstad i Åmli i Agder, skriver politiet på Twitter. Det ble meldt om ulykken like etter klokken 16. Ulykken fremstår som alvorlig.

NRK - 29 mai 21 kl. 16:06

Alvorlig trafikkulykke i Åmli

To biler har kollidert på fylkesvei 415 ved Simonstad i Åmli i Agder, skriver politiet på Twitter. Det ble meldt om ulykken like etter klokken 16. Ulykken fremstår som alvorlig.

NRK - 05 mai 21 kl. 17:34

Smitte i Agder fengsel i Mandal

To innsatte og to ansatte ved Agder fengsel avdeling Mandal har fått påvist koronasmitte, skriver Lindesnes. Disse fire personene var allerede i karantene siden en ansatt i fengselet fikk påvist smitte for noen dager siden. Torsdag skal flere testes..

NRK - 29 mai 21 kl. 02:51

Fire MC-førere stakk fra kontroll

Fire motorsykkelførere ble fratatt førerkortene da de forsøkte å komme seg unna en fartskontroll på riksveg 9 ved Byggland i Setesdal. Også fire bilførere ble bøtelagt. Høyeste fart ble målt til 175 kilometer i timen, melder politiet i Agder..

NRK - 29 mai 21 kl. 01:46

Ni anmeldt for smittevernsbrudd

Ni festdeltakere er politianmeldt for brudd på smittevernreglene på Nodeland ved Kristiansand. Politiet i Agder avsluttet festen. De har også dempet høylytte fester På Lund og Fidjeåsen.

NRK - 29 mai 21 kl. 01:46

Ni anmeldt for smittevernbrudd

Ni festdeltakere er politianmeldt for brudd på smittevernreglene på Nodeland i Kristiansand kommune. Politiet i Agder avsluttet festen. De har også dempet høylytte fester på Lund og Fidjeåsen..

NRK - 28 mai 21 kl. 21:45

Tror de to savnede er omkommet

Politiet tror de to savnede mennene i Lindesnes er omkommet. De har ikke lenger håp om å finne de savnede i live, melder NTB. – Det er gjort grundig søk over et større område torsdag og fredag.

NRK - 28 mai 21 kl. 21:45

Tror de savnede er omkommet

Politiet tror de to savnede mennene i Lindesnes er omkommet. De har ikke lenger håp om å finne de savnede i live, melder NTB. – Det er gjort grundig søk over et større område torsdag og fredag.

NRK - 28 mai 21 kl. 14:01

Fotballtrener dømt for overgrep

En fotballtrener fra Telemark er dømt til fengsel i to år og to måneder for overgrep mot ei jente som han var trener for. Agder lagmannsrett kom dermed til samme resultat som tingretten, melder NTB. Retten fant det bevist at mannen hadde seksuell omgang med jenta før hun fylte 16 år, samt at han misbrukte trenerstillingen sin til å ha seksuell omgang med henne etter at hun fylte 16 år..

NRK - 28 mai 21 kl. 01:17

Leteaksjon i Agder fortsetter

Letingen etter to menn som er savnet ved Lindesnes fortsetter langs land utover natta. Mennene kan ha vært i en båt som ble funnet onsdag, men politiet ser også på andre muligheter. Politihelikopter, flere redningsskøyter og en politibåt deltok i søket torsdag kveld..

NRK - 26 mai 21 kl. 16:33

Norsk og tysk kraft kobles sammen

Norge tar et nytt steg mot å bli Europas batteri når den nye strømforbindelsen med Tyskland, kjent som NordLink, offisielt åpnes av Erna Solberg (H) og Angela Merkel torsdag. NordLink strekker seg 623 kilometer fra Agder til Schleswig-Holstein.

NRK - 30 april 21 kl. 12:31

Vil avhøre Agder Mussels

Politiet vil innen kort tid avhøre tidligere daglig leder og styreleder i Agder Mussels AS, skriver AAB. Flere kommuner har anmeldt de to for miljøkriminalitet. Lederne sier til avisen at de stiller seg helt uforstående til at de er politianmeldt..

NRK - 26 april 21 kl. 15:49

Dagsrekord på smittede i Agder

Det er i dag, mandag registrert rekordmange smittetilfeller i Agder melder VG. Det er i følge MSIS registrert 85 nye tilfeller av koronasmitte i fylket. Før var det høyeste tallet for smittede på en dag 59 nye tilfeller..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt