ANSA

Mandag, 14 Juni, 17:06

Nyheter om ANSA

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 april 21 kl. 11:49

Nyheitsbyrå: Inter er også ute

Det italienske nyheitsbyrået ANSA melder at Inter også skal vere på veg ut av superligaen. – Superligaprosjektet er no ikkje lenger interessant for Inter, siterer ANSA ei sentral kjelde i klubben..

NRK - 22 timer siden

Skjøt og drepte tre i Italia

En mann skjøt og drepte to brødre på fem og ti år som lekte i en park i Ardea nær Romra. Også en eldre mann som syklet forbi ble drept. Gjerningspersonen forskanset seg i tre timer i en leilighet.

NRK - 09 mai 21 kl. 10:56

Flere enn 500 migranter til havn

Fire båter med flere enn 500 migranter er kommet til den italienske øya Lampedusa i Middelhavet. En av båtene hadde 325 migranter om bord, melder nyhetsbyrået ANSA. To av båtene ble oppdaget og loset til øya av patruljebåter, mens to la til kai selv..

VG - 09 mai 21 kl. 07:40

Ber regjeringen betale karantenehotell for studenter

ANSA ber regjeringen dekke utgiften til karantenehotell for studenter. Med fredagens regler må norske studenter som skal hjem, i karantenehotell – selv om de er fullvaksinerte eller kan vise til to negative tester..

NRK - 09 mai 21 kl. 07:47

Ber regjeringen betale for hotell

Studentorganisasjonen ANSA ber regjeringen dekke utgiften til karantenehotell for studenter, melder VG. Nye regler betyr at norske studenter som skal hjem må i karantenehotell selv om de er fullvaksinerte eller kan vise til to negative tester..

NRK - 18 april 21 kl. 11:15

Dropper gruppen «America First»

I USA dropper kongresskvinnen Marjorie Taylor Greene å stifte gruppen «America First», fordi prosjektet har møtt motstand fra ledelsen i det republikanske partiet. Det melder CNN. Gruppen av hvite republikanere ønsket å hegne om det de anså som en «enestående angelsaksisk tradisjon» i USA og ville stanse all innvandring..

VG - 06 april 21 kl. 03:31

Lege erklærte at George Floyd trolig døde av kvelning

Legen som erklærte George Floyd for død, vitnet mandag om at han på dødstidspunktet anså kvelning som den mest sannsynlige dødsårsaken..

E24 - 27 jan. 21 kl. 06:13

Arctic hentet 1,5 mrd. for solselskap: Investorer uenige om gründerens bakgrunn var relevant

Arctic Securities anså det ikke som relevant for potensielle investorer i Alternus Energy å vite at sjefen var tidligere saksøkt for svindel. Ikke alle som kjøpte aksjer er enig i det..

NRK - 14 jan. 21 kl. 15:44

Berlusconi innlagt på sykehus

Italias tidligere statsminister Silvio Berlusconi er innlagt på sykehus med hjerteproblemer, melder italienske Huffington Post. Berlusconi oppholdt seg i byen Valbonne i nærheten av Nice i Frankrike da han fikk hjerteproblemer, ifølge avisa ANSA..

NRK - 22 des. 20 kl. 08:01

Ikke forenelig med brannskader

Kvinnen som ble hentet ut av det brennende huset i Ålgård, hadde skader som ikke var forenelig med brannskader, opplyser poitiadvokat Fredrik Martin Soma. Det førte til at politiet anså saken som et drap, og startet jakten på en gjerningsperson..

NRK - 16 nov. 20 kl. 15:45

Storaksjon mot Foggia-mafiaen

Italiensk politi gjennomførte mandag en storaksjon mot organisert kriminalitet. Flere titalls personer ble pågrepet da de slo til mot Foggia-mafiaen. Nyhetsbyrået ANSA melder at 38 personer er hanket inn av politiet..

VG - 24 okt. 20 kl. 18:17

Ajax med sjokksiffer: Vant Æresdivisjonen-kamp 13–0

(VVV-Venlo - Ajax 0–13) De fleste anså kampen som over da Ajax ledet 4–0 til pause. Men angrepsspillerne ga seg ikke der. De ga seg faktisk ikke før det sto hele 0–13..

P4 - 04 sep. 20 kl. 09:40

Berlusconi innlagt med koronavirus

Italias tidligere statsminister Silvio Berlusconi er nå innlagt på sykehus etter at han testet positivt for koronaviruset tidligere denne uka. Berlusconi som fortsatt er aktiv i politikken trass sin alder på 83 år, er innlagt på et sykehus i hjembyen Milano, som et føre var-tiltak, melder nyhetsbyrået ANSA..

NRK - 04 sep. 20 kl. 09:25

Berlusconi innlagt på sykehus

Italias tidligere statsminister Silvio Berlusconi er innlagt på sykehus i Milano etter at han testet positivt for koronaviruset tidligere i uka, melder nyhetsbyrået ANSA. Det skal være et føre var-tiltak etter at 83 åringen viste enkelte symptomer..

Aftenposten - 29 juli 20 kl. 20:13

Teknologiganter grilles om maktmisbruk

Fire av verdens mektigste menn grilles i Representantenes hus om mulig maktmisbruk og brudd på konkurranselovgivningen. Facebook-sjefen vedgikk at selskapet anså Instagram som en konkurrent da Facebook kjøpte det. Følg høringen direkte i videoen lenger ned i saken..

E24 - 29 juli 20 kl. 19:05

Teknologiganter grilles om maktmisbruk

Fire av verdens mektigste menn grilles i Representantenes hus om mulig maktmisbruk og brudd på konkurranselovgivningen. Facebook-sjefen vedgikk at selskapet anså Instagram som en konkurrent da Facebook kjøpte det. Følg høringen direkte i videoen lenger ned i saken..

P4 - 25 juli 20 kl. 22:56

Var korona-innlagt i 128 dager

I New York har en 64 år gammel mann endelig fått reise hjem fra sykehus etter å ha vært innlagt med koronavirus i 128 dager. På et tidspunkt anså legene ham for å være den sykeste av alle pasientene som var innlagt med koronasmitte på Mount Sinai-sykehuset i New York. Etter 128 dager på sykehus, 51 av dem på intensiven, har mannen nå kjent som "mirakel-Larry" fått reise hjem igjen..

NRK - 16 juli 20 kl. 21:49

Kraftig regn skapte flom på Sicilia

Kraftig regn førte til flom i byen Palermo på Sicilia i går, skriver det italienske nyhetsbyrået ANSA. Flommen skapte flere ødeleggelser i byen. Ifølge byrået er ingen meldt savnet..

Aftenposten - 15 mai 20 kl. 08:00

Mye er fremdeles usikkert når det gjelder utenlandsstudier

Vi spurte følgerne våre på Instagram om de hadde spørsmål til ANSA, organisasjonen for norske studenter i utlandet. Nå svarer ANSA..

Aftenposten - 07 juli 20 kl. 15:41

Innreisestans skaper ugreie for norske studenter ved universiteter i USA

Med det nye innreiseforbudet for studenter til USA frykter ANSA at studiehverdagen til nordmenn som studerer ved amerikanske universiteter, blir snudd på hodet..

NRK - 06 juli 20 kl. 08:44

Ennio Morricone er død

Den italienske komponisten, Ennio Morricone er død, melder Reuters, som viser til nyhetsbyrået ANSA..

Aftenposten - 29 juni 20 kl. 12:50

Trump nekter for å ha blitt orientert om Taliban-rapport

USAs president Donald Trump avviser at han ble orientert om russisk støtte til Taliban i Afghanistan, fordi etterretningen angivelig ikke anså det for troverdig..

E24 - 24 april 20 kl. 06:29

Slyngstad: Var ikke klar over at Tangen var kandidat til lederjobben

Avtroppende oljefondssjef Yngve Slyngstad anså ikke Nicolai Tangen som en mulig arvtager til jobben og sier at de snakket mest om selve fondet på USA-seminaret..

E24 - 20 mars 20 kl. 06:05

Valutatrøbbel for studenter i utlandet – Joakims (24) semester blir 40-50.000 kroner dyrere

Den kraftige svekkelsen av kronen går hardt utover lommeboken til norske studenter i utlandet. – Skal ikke se bort fra at noen må pakke kofferten, sier ANSA..

VG - 20 mars 20 kl. 04:03

Valutakrise for studenter i utlandet – Joakims (24) semester blir 40-50.000 kroner dyrere

Den kraftige svekkelsen av kronen går hardt utover lommeboken til norske studenter i utlandet. – Skal ikke se bort fra at noen må pakke kofferten, sier ANSA..

VG - 20 mars 20 kl. 04:03

Valutatrøbbel for studenter i utlandet – Joakims (24) semester blir 40-50.000 kroner dyrere

Den kraftige svekkelsen av kronen går hardt utover lommeboken til norske studenter i utlandet. – Skal ikke se bort fra at noen må pakke kofferten, sier ANSA..

NRK - 19 mars 20 kl. 20:57

Ber om pakke til utenlandsstudenter

Dagens kronekollaps har kastet norske studenter i utlandet inn i en svært presset økonomisk situasjon, skriver Khrono. ANSA, som jobber for norske studenter i utlandet, ber nå om en egen krisepakke for norske utenlandsstudenter..

VG - 14 mars 20 kl. 13:41

ANSA blir kontaktet av bekymrede studenter i utlandet

Landets universiteter og høyskoler er stengt og norske studenter i utlandet blir bedt om å reise hjem som følge av coronaspredningen..

NRK - 04 mars 20 kl. 14:04

Stenger alle skulane i Italia

Italia har bestemt at dei stenger alle skular og universitet over heile landet grunna utbrotet av koronaviruset, ifølgje Reuters. Dei vil vere stengde til midten av mars, ifølgje ANSA..

NRK - 22 feb. 20 kl. 10:23

Andre koronadødsfall i Italia

To personar er no bekrefta døde av det nye koronaviruset i Italia, melder nyheitsbyrået ANSA..

NRK - 04 feb. 20 kl. 01:19

Varmerekord på italiensk øy

Måndag vart det målt 27 grader på den italienske øya Sardinia. Det er ein grad varmare enn den førre rekorden, skriv det italienske nyheitsbyrået ANSA, ifølge NTB. På ein vanleg februardag er det mellom 13 og 15 grader..

P4 - 30 jan. 20 kl. 16:05

Ikke lungevirus på cruiseskip

Det er ikke funnet coronavirus ombord på det italienske cruisskipet som ble liggende nord for Roma. 6000 passasjerer ble nektet å gå i land fordi en kvinne ombord hadde meldt om influensalignende symptomer. Ifølge nyhetsbryået ANSA er kvinnen nå sjekket og det er ikke lungeviruset hun har fått..

NRK - 30 jan. 20 kl. 15:56

Ikke coronavirus på cruiseskip

I Italia ble 6000 passasjerer på et cruiseskip nektet å gå i land i Civitavecchia fordi en kvinne om bord hadde meldt om influensalignende symptomer. Ifølge det italienske nyhetsbyrået ANSA viste seg at kvinnen ikke var smittet..

NRK - 28 jan. 20 kl. 10:28

Norske studenter kan bli i Kina

Rundt 150 norske studenter som befinner seg i Kina og Hongkong, anbefales foreløpig ikke å reise hjem som følge av virusutbruddet i byen Wuhan i Kina. Organisasjonen ANSA sier de ber studentene følge reiseråd fra UD og råd fra Folkehelseinstituttet..

P4 - 28 jan. 20 kl. 09:50

Norske studenter bes om ikke å komme hjem

151 norske studenter som befinner seg i Kina og Hongkong bes om å holde seg der - og ikke reise hjem til Norge nå. Årsaken er coronavirus-utbruddet. Hanna Flood i ANSA, som er organisasjonen for norske studenter i utlandet, sier de holder seg til UDs reiseråd..

P4 - 05 jan. 20 kl. 07:30

Seks døde etter at bil traff folk

I Italia har seks turister mistet livet da en bil kjørte inn i en folkemasse i fjellandsbyen Lutago. 11 personer er i tillegg skadet. Nyhetsbyrået ANSA skriver at det primært dreier seg om tyske turister.

Dagbladet - 08 des. 19 kl. 23:49

- Utenkelig at Ingrid bestilte marihuana

Stian Sopp, i studentorganisasjonen ANSA i Japan, mener det er helt utenkelig at Ingrid Martinussen har smuglet narkotika..

VG - 30 nov. 19 kl. 10:02

Norsk statsborger fengslet i Japan

UD bekrefter at en norsk statsborger er fengslet i Japan. Ifølge ANSA er kvinnen student i Tokyo..

P4 - 30 nov. 19 kl. 09:52

Norsk student fengslet i Japan

En norsk kvinne er fengslet i Japan. Det opplyser utenriksdepartementet, som sier de nå yter konsulær bistand, og at de har besøkt kvinnen i fengsleet. Studentorganisasjonen ANSA i Tokyo opplyser til VG at kvinnen er student i byen.

Aftenposten - 25 nov. 19 kl. 04:36

Trump henter hjem Oslo-ambassadør for å bli ny marineminister. Den forrige anså ikke Twitter-melding som ordre.

NEW YORK (Aftenposten): USAs marineminister Richard Spencer må gå etter strid om en benådet spesialsoldat. USAs Norges-ambassadør overtar..

Aftenposten - 25 nov. 19 kl. 04:36

Norgesambassadør hentes hjem for å bli Trumps nye marineminister. Den forrige anså ikke Twitter-melding som ordre.

NEW YORK (Aftenposten): USAs marineminister Richard V. Spencer må gå etter strid om en benådet spesialsoldat. USAs ambassadør til Norge overtar..

NRK - 24 nov. 19 kl. 12:27

Fant sju døde migranter i havet

Den italienske kystvakten har tatt om bord sju døde migranter nær øya Lampedusa, melder nyhetsbyrået ANSA. 149 mennesker ble reddet da en båt med migranter gikk rundt lørdag..

NRK - 18 aug. 19 kl. 11:54

Stanset båt med 57 mennesker

Italias kystvakt og tollmyndigheter har stanset en båt med 57 personer om bord og brakt dem til øya Lampedusa, melder nyhetsbyrået ANSA. Ifølge ANSA er migrantene trolig fra Tunisia. Blant dem er en gravid kvinne..

P4 - 01 okt. 19 kl. 19:35

Gjorde ikke egne avhør etter Kebnekaise-ulykken

Politiet gjorde ingen egne avhør da de etterforsket Kebnekaise-ulykken der fem personer mistet livet da et norsk militærfly styrtet i Sverige i 2012. Etterforskningen skulle finne ut om Forsvaret var strafferettslig ansvarlig. Men politiet lot Forsvarets eget internpoliti gjennomføre avhørene, melder VG, og bare to personer ble avhørt i saken.

NRK - 21 aug. 19 kl. 12:11

Fikk legge til kai på Lampedusa

Det spanske redningsfartøyet Open Arms fikk sent tirsdag kveld legge til kai på den italienske øya Lampedusa, ifølge italienske ANSA. Drøyt 80 mennesker fikk gå i land, etter at italiensk påtalemyndighet overprøvde myndighetenes beslutning..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt