NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 20:04

NRK - 05 aug 22 kl. 16:20

To mistet livet i lynnedslag ved Det hvite hus

To mennesker mistet livet og tilstanden er kritisk for to andre som ble truffet av lyn like ved Det hvite hus i Washington. Lynet slo ned i en park rett over gata fra Det hvite hus i sentrum av Washington torsdag kveld. To menn og to kvinner fikk livstruende skader og ble kjørt til sykehus i nærheten, ifølge hovedstadens brannvesen. Fredag morgen bekrefter politiet at en 75 år gammel kvinne og en 76 år gammel mann – begge fra Wisconsin – er erklært død etter hendelsen. Tilstanden er fortsatt kritisk for de to andre ofrene.
Les mer på NRK


Les mer om:
Det, Washington, Wisconsin, Bidens, Karine Jean-Pierre

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: To mistet, liveti , lynnedslag, vedDet , hvite, hus
NRK - 03 sep 22 kl. 16:26

23 døde etter lynnedslag i India

Minst 23 mennesker har mistet livet i lynnedslag under et monsunuvær i Bihar i det østlige India, opplyser myndighetene lørdag. Uværet har herjet siden onsdag, og de fleste som er døde, er bønder og landarbeidere. Elleve av dem døde fredag, og 13 onsdag og torsdag.

NRK - 24 sep 22 kl. 08:36

Minst 36 døde etter uvær i India

Det siste døgnet har minst 36 personer har mistet livet i India som følge av kraftig uvær. 12 av dem døde av lynnedslag. Nordøst i India har regn ført til bygningskollaps og 24 dødsfall, ifølge landets myndigheter, som sier at uværet vil fortsette de kommende dagene.

NRK - 21 aug 22 kl. 20:51

Stort strømbrudd i Nordland - 1500 lynnedslag på seks timer

Søndag kveld kom det flere meldinger om et større strømbrudd i Salten i Nordland. Salten omfatter åtte kommuner. Blant kommunene som mistet strømmen er Bodø, Fauske, Beiarn og Saltdal.

Klartale - 16 aug 22 kl. 11:02

Slik ser treet ut etter uværet

Mandag ble det sendt ut varsel om at det kunne bli veldig dårlig vær på Østlandet. Det var Meteorologisk institutt som sa det. De sender ut varsel, slik at folk er forsiktige.

NRK - 04 aug 22 kl. 05:18

Mange lynnedslag i uværet

Meterologisk institutt har registert rundt 400 lynnedslag i Trøndelag i forbindelse med regnværet som kom i går kveld og natt. Det var blant annet flere lynnedslag i området mellom Trondheim og Frosta og flere steder ved grensa mot Sverige..

NRK - 13 jul 22 kl. 13:39

Flere tusen lynnedslag i Sør-Norge siste timene

Onsdag ettermiddag klokken 13:20 er det registrert over 2500 lynnedslag i Sør-Norge de siste 12 timene, ifølge meteorologenes lynoversikt. Viken har hatt over 1500 lynnedslag den siste timen alene, skriver Nettavisen..

NRK - 13 jul 22 kl. 13:39

Flere tusen lynnedslag i Sør-Norge

Onsdag ettermiddag klokken 13:20 er det registrert over 2500 lynnedslag i Sør-Norge de siste 12 timene, ifølge meteorologenes lynoversikt. Viken har hatt over 1500 lynnedslag den siste timen alene, skriver Nettavisen. Meteorologene kommer med sterk oppfordring om å ikke svømme eller bade under uværet.

Klartale - 10 aug 22 kl. 12:00

Disse gutta redder folk fra kulde og dyr strøm

– Det gjorde vondt å si nei til folk, sier Per Christian Orby. Han er sjef for veden hos Lier Asvo i Viken.– Smertefullt, sier kollega Linda Bogar Kleven.

Aftenposten - 06 aug 22 kl. 09:30

Tre døde etter lynnedslag ved Det hvite hus

Dødstallet etter et lynnedslag i en park like ved Det hvite hus i Washington, steg til tre lørdag..

NRK - 18 jun 22 kl. 08:38

25 døde etter kraftig regn i Bangladesh

Monsunregn i Bangladesh har ført til store oversvømmelser. Mist 25 mennesker har mistet livet siden fredag, ifølge AFP. Ifølge nyhetsbyrået døde 21 mennesker av lynnedslag, mens fire mistet livet på grunn av et skred som ble utløst av monsunregnet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 45 minutter siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 30 minutter siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.

NRK - 45 minutter siden

Ny kniv-pågripelse i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har kontroll på en mann som skal ha gått med kniv i parkeringshuset på Oslo S. En vekter hadde observert mannen. Ingen skal ha blitt truet eller skadet..

NRK - 30 minutter siden

Trafikkulykke mellom to vogntog på E6

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord..

NRK - 45 minutter siden

Ny person pågrepet med kniv i Oslo

Politiet opplyser på Twitter at de har tatt kontroll på en mann som gikk med kniv i parkeringshuset på Oslo S. Ingen skal ha blitt truet eller skadet. En vekter hadde observert mannen..

NRK - 1 time siden

Mann pågrepet på Grønland

Politiet har pågrepet en mann på Grønland i Oslo, etter å ha fått melding om en mann som gikk med kniv. Mannen skal ikke ha truet eller skadet noen, men skal ha vist frem to kniver til en ansatt i en butikk. Politiet har så langt ikke funnet knivene..

NRK - 1 time siden

Kritisk skadet etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket flere ganger i overkroppen. Personen er bevisst, men kritisk skadet, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.

NRK - 1 time siden

Russiskeide oppdrettsselskaper risikerer tvangsoppløsning

Tre russiskeide oppdrettsselskaper i Norge risikerer tvangsoppløsning. Årsaken er at selskapene står uten revisor, etter at revisorselskapet Deloitte trakk seg fra oppgaven. Oldenselskapene, Øyralaks og Villa Smolt er eid av Russlands største oppdrettsselskap Inarctica (tidligere Russian Aquaculture).

NRK - 1 time siden

Fraktet til sykehus etter knivstikking i Oslo

Politiet er på Jernbanetorget i Oslo etter melding om at en person er knivstukket i overkroppen. Personen var bevisst, og er fraktet til sykehus. Ifølge politiet er det mulig at hendelsen har funnet sted i en T-banevogn.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com