Ved

Tuesday, 26 October, 16:51

Nyheter om Ved

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 okt 21 kl. 07:47

Tiltalt for seksuell utnyttelse av assistenter

En mann i 50-årene er tiltalt for å ha utnyttet to av sine personlige assistenter til å skaffe seg seksuell omgang Ved flere anledninger, skriver NTB. Ifølge tiltalen skaffet mannen seg den seksuelle omgangen Ved å forlede kvinnene om sin medisinske tilstand og/eller Ved å utnytte deres behov for jobben. Den første kvinnen var ansatt som hans personlige assistent.

NRK - 3 timer siden

FHI-leger ba forskere endre studie

En gruppe ansatte Ved Folkehelseinstituttet ba forskere Ved Universitetet i Bergen endre deler av konklusjonen i en studie om barn og koronasmitte. – Jeg ble jo irritert, sier Nina Langeland, professoren bak studien, til NRK..

NRK - 8 timer siden

Amazon-arbeidere vil fagorganiseres

Lageransatte Ved Amazons avdeling i New York vil holde en avstemning om å danne en fagforening. De formelle papirene der de ansatte søker om å få stemme om å danne en fagforening, er sendt inn. For å kunne holde valget må over halvparten av lagerarbeiderne Ved avdelingen si ja.

E24 - 8 timer siden

Amazon-arbeidere i New York vil danne fagforening

Lageransatte Ved Amazons avdeling i New York vil holde en avstemning om å danne en fagforening. Lignende forsøk Ved andre avdelinger har tidligere mislyktes..

NRK - 10 timer siden

Ikke sikringstiltak Ved Tokagjelet

Det bygges ut kraftverk i Tokagjelet, der tre mennesker i en båt ble tatt av strømmen da de forsøkte å krysse vannet søndag kveld. Sikringstiltak Ved anlegget, som skal stå klart i 2022, er ikke på plass..

NRK - Igår: 09:47

I kveld avdukes sædcella i Stange

I kveld blir det offisiell avduking av den berømte sædcelle-skulpturen «Seeding» Ved pendlerparkeringa Ved E6 i Uthuskrysset i Stange. Skulpturen er 11 meter høy og er symbol på landbrukets betydning i Stange og at kommunen har avlsstasjonen Geno. Det var lenge strid om plassering av skulpturen.

NRK - 18 okt 21 kl. 06:21

Vil styrke kontrollen på grensa

Leiaren for Tysklands føderale politiforbund ber om mellombels styrka grensekontroll Ved grensa til Polen. Forbundssjef Heinz Teggert seier at det er ein helserisiko for grensepolitiet når det no kjem eit stort tal personar som ikkje har rett til innreise i Tyskland. – Våre kollegaer er utsett for ein helserisiko, ettersom koronasmitten framleis er høg, spesielt blant migrantar frå Irak, Syria, Jemen, Iran, Afghanistan og så vidare, seier Teggert.

Aftenposten - I førrgår: 15:27

Polens tidligere førstedamer ber om at migranter Ved landets grenser får menneskelig behandling

Tre av Polens tidligere førstedamer krever at flyktninger og andre migranter Ved landets grenser får menneskelig….

NRK - I førrgår: 10:39

Smitteutbrudd Ved omsorgsbolig

13 beboere og åtte ansatte Ved Belset omsorgsbolig er smittet med koronavirus, opplyser kommuneoverlegen i Bærum. Én er innlagt på sykehus, skriver Budstikka..

Aftenposten - I førrgår: 18:16

Kreftstudien: Bare to pasienter Ved seks sykehus fikk spredning. Ved Haukeland alene gjaldt det ti pasienter.

Aftenposten har innhentet tall fra sykehusene som var med i Norwait-studien..

Aftenposten - 22 okt 21 kl. 06:56

Alec Baldwin skjøt og drepte en filmfotograf Ved et uhell under innspilling

En filmfotograf døde etter at skuespilleren Alec Baldwin avfyrte skudd under filminnspilling Ved et uhell..

VG - 22 okt 21 kl. 02:47

Alec Baldwin avfyrte skudd Ved en ulykke: Filmfotograf (42) døde

To personer ble skutt Ved et uhell under innspillingen av en westernfilm i New Mexico i USA. Fotografen Halyna Hutchins døde av skadene..

VG - 22 okt 21 kl. 02:47

Alec Baldwin avfyrte skudd Ved uhell: Filmfotograf (42) døde

To personer ble skutt Ved et uhell under innspillingen av en westernfilm i New Mexico i USA. Fotografen Halyna Hutchins døde av skadene..

NRK - 22 okt 21 kl. 00:50

Lang kø på E136 i Romsdalen

På grunn av uver og stort snøfall er det lang kø og fleire timars ventetid på E136 Ved Bjorli på strekninga Dombås–Åndalsnes. NRKs reporter Egil Ording fortel at han har venta i over to timar. Ifølgje Vegvesenet er årsaka at vegen er sperra Ved Verma der det har vore ei ulukke og bilberging pågår..

VG - 21 okt 21 kl. 23:39

Alvorlig feil Ved kreftstudie avslørt av medisinstudent

En medisinstudent skal ha avslørt feilen Ved studien som kan ha gjort noen kreftpasienter sykere..

NRK - 21 okt 21 kl. 22:26

Brann i lager Ved Galleri F15

Brannvesenet har rykket ut til et lagerbygg Ved Galleri F15 på Jeløya. Det er fare for at brannen kan spre seg til nabobygg, melder Øst politidistrikt. Øst 110-sentral melder om full overtenning.

NRK - 1 time siden

Dronning Elizabeth tilbake på jobb

Dronning Elizabeth (95) viste seg offentlig for første gang på en uke. I forrige uke tilbrakte hun natten på sykehus av «praktiske årsaker» og har tatt ulike tester. Etter dette har dronningen jobbet hjemmefra, og skal være «Ved godt mot».

NRK - 1 time siden

Skal søke med drone

Politiet orienterer leteaksjonen i Kvam. I løpet av det siste døgnet har de drevet leteaksjon Ved hjelp av helikopter. – I natt har vi hatt observasjonsposter uten at vi har funnet noe av interesse.

NRK - 1 time siden

Skal søke etter savnede med droner

Politiet orienterer leteaksjonen i Kvam tirsdag. I løpet av det siste døgnet har de drevet leteaksjon Ved hjelp av helikopter. – I natt har vi hatt observasjonsposter uten at vi har funnet noe av interesse.

E24 - 2 timer siden

Arbeidsministeren må svare om bonustap Ved sykefravær

SV vil vite hvorvidt omdiskutert Tess-praksis er lov – og om regjeringen i så fall vil endre loven..

NRK - 3 timer siden

Skal levere vaksinedoser til Afrika

Legemiddelselskapet Moderna opplyser at det skal levere opptil 110 millioner doser med koronavaksine til det afrikanske markedet. Ifølge en uttalelse tirsdag skal selskapet være klar til å levere 15 millioner doser innen utgangen av året. Resten skal leveres i to omganger, den siste Ved utgangen av andre kvartal 2022.

NRK - 3 timer siden

Mehl bekymret etter skyteepisoder

Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl er bekymret over de mange skyteepisodene i Oslo den siste tiden. De siste ukene og månedene har i underkant av ti personer blitt skutt på litt over to måneder. – Det er bekymringsfullt at vi har opplevd så mange skytinger i løpet av de to siste månedene.

Aftenposten - 6 timer siden

Ingen pågrepet etter mandadagensskyting: Har avhørt fornærmede

Mannen som ble skutt Ved Stovner senter mandag kveld, er utenfor livsfare..

Aftenposten - 6 timer siden

Stovner-skytingen: Offeret er en gutt i tenårene fra nærområdet

Tenåringen som ble skutt Ved Stovner senter mandag kveld, er utenfor livsfare..

NRK - 7 timer siden

Kontrollerer dekkskiftefirmaer

Som følge av at det nå er høysesong for dekkskift og bilpleie, intensiverer A-krimsenteret sin kontrollaktivitet mot den useriøse delen av bransjen. A-krimsenteret i Oslo hadde en rekke kontroller mot dekkskift- og bilpleiefirmaer i hoVedstaden. Disse fortsetter denne uken, skriver A-krimsenteret i en pressemelding.

NRK - 7 timer siden

Fortsatt høy vannstand i området

Søket etter tre personer som er savnet etter en ulykke i Tokagjelet på Kvamskogen i Hardanger søndag kveld. Mandag kveld varslet politiet at aksjonen har gått fra en redningsaksjon til søk etter antatt omkomne personer. Politiet planlegger en pressebrief Ved politistasjonen i Norheimsund klokken 12 i dag.

NRK - 7 timer siden

Pressekonferanse klokken 12

Søket etter tre personer som er savnet etter en ulykke i Tokagjelet på Kvamskogen i Hardanger søndag kveld. Mandag kveld varslet politiet at aksjonen har gått fra en redningsaksjon til søk etter antatt omkomne personer. Politiet planlegger en pressebrief Ved politistasjonen i Norheimsund klokken 12 i dag.

E24 - 9 timer siden

Sterkere fra Hydro etter prishopp

Høy pris på aluminium bidrar til rekordtall for tredje kvartal for Norsk Hydro, målt Ved justert resultat..

NRK - 12 timer siden

Vil avhøre skuddoffer raskt

Den unge mannen som ble skutt i magen på Stovner i Oslo mandag kveld er Ved bevissthet på sykehuset. Politiet vil avhøre ham så raskt som mulig, ifølge NTB. På litt over to måneder har nærmere ti personer blitt skadd etter skyting i Oslo..

NRK - 13 timer siden

Ingen pågrepet etter skyting

Ingen er så langt pågrepet etter at en ung mann ble skutt på Stovner i Oslo mandag kveld. – Politiet har gjennomført en rekke etterforskningsskritt, og jobber med å gjennomgå all informasjon, skriver operasjonssentralen i Oslo politidistrikt på Twitter. De opplyser at fornærmede er på sykehus og at han vil bli avhørt Ved anledning..

VG - 14 timer siden

Hilaria Baldwin bryter tausheten etter skytingen: «Hjertet mitt er med Halyna»

Forrige uke avfyrte Alec Baldwin et skudd Ved en feiltagelse som drepte filmfotograf Halyna Hutchins på et filmsett i New Mexico. Nå kommenterer Baldwin sin kone den fatale ulykken for første gang..

NRK - 14 timer siden

To drept og fire såret i Idaho

En mistenkt er pågrepet etter at to personer ble drept og fire såret i en skyteepisode Ved et kjøpesenter i Boise, delstaten Idahos største by. Blant ofrene er en politimann, opplyser politiet. Det ble vekslet skudd under pågripelsen..

NRK - 19 okt 21 kl. 06:49

Snøvær på fjellovergangene

Kraftigst snør det Ved Filefjell. Beskjeden fra Statens vegvesen er klar: – Det er ikke vanskelige kjøreforhold med vinterdekk, men dersom noen ferdes med sommerdekk kan det bli problemer, sier trafikkoperatør Ken Ove Holm Ved Vegtrafikksentralen Vest..

Aftenposten - 19 timer siden

Skyteoffer på Stovner er Ved bevissthet

Mannen som ble skutt på Stovner i Oslo, er bevisst. Politiet håper å få avhørt ham så fort som mulig..

VG - 21 timer siden

Strever med fulle og frekke gjester etter gjenåpning: – Som frislipp for dyrene

Mens noen prøver å snike Ved å lyve på seg bekjentskap, truer fulle folk som blir kastet ut med å gi negativ omtale på sosiale medier. Det har vært så kaotisk på byen at enkelte aktører har vurdert å stenge spritkranen etter midnatt..

NRK - 22 timer siden

Full overtenning på institusjon

Det brenn Ved ein barnevernsinstitusjon i Stjørdal i Trøndelag. Politiet melder om full overtenning, og alle naudetatar er sendt til staden. Fire personar var inne, men er no evakuerte..

NRK - 22 timer siden

Politimann tiltalt for valdtekter

Ein politimann frå Nordland skal ha valdtatt to kvinner og brukt stillinga si til å skaffe seg sex Ved ei rekke høve. No er han tiltalt for brot på fire paragrafar i straffelova. Det er totalt sju fornærma i saka..

Aftenposten - 22 timer siden

Hytteeier: – Jeg har alltid vært livredd den fossen

(Bergens Tidende): Venke og Hans Thorsvik har hatt hytte Ved Langvotnevatnet i rundt 40 år..

NRK - 22 timer siden

Venter på dykkarar

Redningshundar har markert Ved vatnet i elva, og no ventar politiet på dykkarar for å undersøke dette nærmare. Det opplyser politiets innsatsleiar Svein Valland Laupsa på ein pressekonferanse. Det er i løpet av dagen gjort funn av ein båt, to årer og klesplagg..

NRK - 22 timer siden

Ventar på dykkarar

Redningshundar har markert Ved vatnet i elva, og no ventar politiet på dykkarar for å undersøke dette nærmare. Det opplyser politiets innsatsleiar Svein Valland Laupsa på ein pressekonferanse. Det er i løpet av dagen gjort funn av ein båt, to årer og klesplagg i elva.

NRK - Igår: 15:43

Varetektsfengsles i fire uker

Mannen i 40-årene som er siktet for medvirkning til drap på 20 år gamle Hamse Hashi Adan, er vareteksfengslet i fire uker. Adan ble skutt Ved Lofsrud skole på Mortensrud 7. oktober.

VG - Igår: 15:02

Redningsaksjonen i Kvam: Har funnet gjenstander Ved fossen

TOKAGJELET (VG) Politiet har funnet blant annet klesplagg i søket etter de tre savnede personene i Kvam. De har nå mindre håp om å finne dem i live..

Aftenposten - Igår: 12:06

Båt funnet Ved foss – søker etter tre savnede

Politiet har gjort funn av både båt og klesplagg nedenfor fossen i Tokagjelet i Kvam der tre personer har vært savnet….

VG - Igår: 11:39

Rettsdokumenter: Alec Baldwin øvde på å sikte mot kamera

Alec Baldwin (63) øvde på en nærbilde-scene da våpenet Ved en feiltagelse ble avfyrt og traff filmfotograf Halyna Hutchins (42) i brystet..

NRK - Igår: 11:07

Savnet kvinne funnet

Kvinnen som var savnet fra boligen sin i Larvik, er funnet i god behold. Kvinnen ble funnet Ved Lågen, opplyser politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt