Ved

Tuesday, 29 November, 23:25

Nyheter om Ved

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 24 nov 22 kl. 13:03

80 år siden dette skipet forlot Norge med 529 jøder

520 av jødene på skipet skulle aldri få se Norge igjen. De var med på den største utsendingen av jøder fra Norge under andre verdenskrig. Enden på reisen var Auschwitz-Birkenau.

NRK - 25 nov 22 kl. 06:18

Utdanningsministeren uønsket på UiO

Utdanningsminister Ola Borten Moe (Sp) ble torsdag erklært uønsket Ved Universitetet i Oslo (UiO) av Studentparlamentet Ved universitetet. Studentparlamentet Ved UiO Vedtok dette i en resolusjon torsdag kveld, skriver Universitas. Det ble også Vedtatt at resolusjonen sendes videre til Norsk studentorganisasjon (NSO).

Klartale - 23 nov 22 kl. 08:52

Skyting på Furuset: – Dette er en alvorlig sak

En skutt mann fikk hjelp Ved Ikea Furuset i Oslo. Han hadde blitt skutt og kom dit i drosje tirsdag.Mann funnet skutt Ved Ikea i OsloPolitiet leter etter én eller flere personer.

Klartale - 7 timer siden

Første utbrudd på 40 år

Vulkanen Mauna Loa er verdens største aktive vulkan. Og den ligg på Hawaii. Mandag hadde den sitt første utbrudd på nær 40 år.

NRK - 23 nov 22 kl. 06:56

Kina: Demonstrasjon Ved Iphone-fabrikk

Det har brutt ut omfattende protester Ved Foxconns store Iphone-fabrikk i Zhengzhou sentralt i Kina, viser bilder på Weibo og Twitter. Videoer viser hundrevis av arbeidere som marsjerer. Noen blir konfrontert av folk i beskyttelsesdrakter og opprørspoliti.

Klartale - 10 timer siden

Nordmenn satser på fyring med Ved

En undersøkelse viser at 340.000 boliger har fått ny Vedovn de siste to råene. En av fem nordmenn fyrer opp med Ved som hoVedkilde til oppvarming.

NRK - Igår: 03:14

E16 Ved Nestunnelen er åpent for trafikk igjen

Natt til mandag var strekningen mellom Sollihøgda og Hønefoss på E16 stengt Ved Nestunnelen etter at tre veltet Ved tunnelen. Vegtrafikksentralen melder at strekningen er igjen åpen for trafikk..

NRK - Igår: 02:48

E16 Ved Nestunnelen stengt

E16 Ved Nestunnelen, på strekningen mellom Sollihøgda og Hønefoss er stengt på grunn av fjerning av et tre som har veltet Ved tunnelen. Det melder Vegtrafikksentralen Sør på Twitter natt til mandag..

Klartale - I førrgår: 06:40

Hvem er denne mulige arvtakeren til Putin?

Kan en dømt tyv bli president i Russland om Putin slutter?Flere mener Prigozjin kan ha det som mål. På 30 år har mye endret seg fra ham.

Klartale - 26 nov 22 kl. 06:45

Snart kan flokker av bison løpe rundt i USA igjen

Troy Heinert speider utover et område i nasjonalparken Badlands. Han ser på rundt 100 ville bison-okser. Dyrene venter på å bli flyttet til Rosebud.

NRK - 25 nov 22 kl. 12:50

Inspektører klare til å kontrollere alle Ukrainas atomkraftverk

Tiden er inn for inspeksjon av alle atomkraftverkene i Ukraina, sier Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA), som er klar til å sende inspektører til landet. IAEA-direktør Rafael Grossi sier han og hans folk vil besøke kraftverkene Khmelnytskyj og Rivne, i tillegg til det forlatte anlegget Ved Tsjernobyl. Forberedelsene er i gang, og inspektørene kommer snart, sier han.

NRK - 25 nov 22 kl. 12:53

Spionsiktet Ved UiT fengsles i fire nye uker

Den spionsiktede mannen som ble pågrepet Ved Universitetet i Tromsø 24. oktober varetektsfengsles i fire nye uker, slår Oslo tingrett fast. Hans forsvarer Marijana Lozic fortalte til NRK tidligere denne uken at han fortsatt ikke ønsker å la seg avhøre av politiet.

NRK - 24 nov 22 kl. 21:55

Video viser ødeleggelsene på Nord Stream-rørledningen

En video på underkant tre minutter viser de omfattende ødeleggelsene på gassrørledningen Nord Stream 2 Ved Bornholm i Danmark. Det er TV 2 Bornholm som står bak videoen, som ble filmet torsdag Ved hjelp av en undervannsdrone. Medier har fått tillatelse av det danske sjøfartstilsynet til å filme Ved den sprengte gassrørledningen, vel 20 kilometer utenfor Bornholms sørspiss.

NRK - 24 nov 22 kl. 05:19

Kina stenger ned by etter protester Ved Iphone-fabrikk

I byen Zhengzhou, som huser verdens største Iphone-fabrikk, er det beordret koronanedstengning av flere distrikter etter voldelige protester Ved fabrikken. Innbyggere i bykjernen får ikke forlate området med mindre de legger fram en negativ koronatest og tillatelse fra myndighetene. De blir også oppfordret til å ikke gå ut med mindre det er strengt nødvendig, ifølge lokale myndigheter.

NRK - 10 nov 22 kl. 19:16

Flere meierianlegg i nord i faresonen

Meierikonsernet Tine skal gjennomgå hele anleggsstrukturen. Det er særlig 13 anlegg med 1.400 ansatte som blir berørt.

NRK - 6 timer siden

Over 1500 valdshendingar Ved skular i Bergen

1. september hadde det kome inn 1511 meldingar om valdshendingar mot lærarar Ved skulane i Bergen. Hovudverneombod Jenny Rømo vurderer å stenge skular, skriv Utdanningsnytt.

Klartale - 23 nov 22 kl. 06:00

Ninas blod redder liv

– Det gjør ikke noe vondt, sier Nina Reims.En solid nål henter ut blod fra armen hennes. Vanligvis tar det kun 5 til 10 minutter å gi blod på vanlig måte.

NRK - 11 timer siden

Avhøres tirsdag etter skyting i Froland

Politiet avhører tirsdag mannen som mandag kveld skal ha truet med våpen og avfyrt skudd i Froland i Agder. Han har sittet i arresten over natta og avhøres tirsdag, skriver Agderposten. – Mannen skal ha vært bare noen få meter unna da han avfyrte et skudd med hagle i retning av der de tre fornærmede jobbet med en gravemaskin langs fv.

NRK - 12 timer siden

Arbeidsulykke i Harstad

En person har ramlet ned ifra et stillas i forbindelse med byggarbeid på Fjelldal Ved Harstad. Den skadde er Ved bevissthet og er fraktet til sykehuset, melder politiet. Hendelsesforløpet er fortsatt uvisst.

Klartale - 16 nov 22 kl. 16:00

Ber folk Ved vulkan pakke bagen før utbruddet kommer

Den siste månedene er det blitt mer urolig i bakken under vulkanen Mauna Loa øya The Big Island. Til vanlig er det mellom 10 og 20 små jordskjelv i området hver dag. Nå er det mellom 40 og 50 små skjelv hver eneste dag.

Klartale - 16 timer siden

Demonstrasjonene sprer seg i Kina

Det er veldig sjeldent store demonstrasjoner i Kina. Myndighetene slår hardt ned på det. Nå har det vært demonstrasjoner flere steder i Kina.

NRK - Igår: 20:35

Ola Borten Moe persona non grata

Studentparlamentet Ved Universitetet i Bergen har erklært utdanningsminister Ola Borten Moe persona non grata - altså uvelkommen person når oversatt fra latin. Studentparlamentet Ved Universitetet i Oslo Vedtok det samme i forrige uke. Ett av ankepunktene er at studentene mener Borten Moe undergraver prinsippet om gratis utdanning når han vil innføre avgift for utenlandske studenter..

NRK - Igår: 18:51

Utdanningsministeren uønskt av UiB-studentar

– Ola Borten Moe har ikkje vist interesse for verken studentane eller sektoren han representerer, seier Aksel Haukom, leiar av Studentparlamentet Ved Universitetet i Bergen, i ei pressemelding. På eit møte Vedtok studentpolitikarane å erklæra Borten Moe «persona non grata». Det betyr at dei meiner han er uønskt Ved UiB og ikkje eigna til å vera forskings- og høgare utdanningsminister.

NRK - Igår: 10:10

SV: Endelig litt framdrift

Regjeringspartiene møtte SV til nye budsjettforhandlinger på Stortinget mandag klokken 10. Det skjer etter at samtalene i helgen ble løftet til partilederne og sene kveldsmøter Ved Statsministerens kontor. – Nå er det endelig skikkelig framdrift.

NRK - 22 nov 22 kl. 02:32

Mann til sykehus etter voldshendelse Ved Hamar

En mann ble pågrepet etter å ha utøvd vold mot en mann på en privat adresse Ved Hamar mandag kveld. Fornærmede ble kjørt til traumemottaket Ved Elverum sykehus med lettere skader i ansikt og hode, melder politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - Igår: 09:19

Kinesisk UD lover vellykket kamp mot koronaviruset

Dagen etter at kinesere samlet seg i gatene for å protestere mot landets koronastrategi, lover myndighetene en «vellykket» kamp mot covid-19. På en pressekonferanse med kinesisk UD mandag ble det stilt spørsmål om demonstrasjonene. Men departementets talsmann avviste spørsmålet Ved å si at dette ikke stemmer med «fakta».

NRK - Igår: 06:59

Kampene forsetter etter al-Shabaab-angrep i Mogadishu

Lyden av skyting og eksplosjoner kunne mandag morgen fortsatt høres Ved hotellet Villa Rose i Somalias hoVedstad. Al-Shabaab sier de står bak angrepet. Hotellet, som ligger like Ved presidentpalasset, brukes gjerne av somaliske regjeringsmedlemmer.

Klartale - Igår: 06:00

Han kan ta plassen til Donald Trump

– USA skal bli flott igjen, sa Donald Trump. Så avslørte han det mange forventet: han vil forsøke å bli president igjen.Trump var USAs president i fire år fram til 2021.

NRK - I førrgår: 21:39

Lokalvalg på Cuba – opposisjonen ber folk la være å stemme

Cubanerne gikk søndag til urnene for å velge lokale myndigheter. Men opposisjonen hevder at noen av deres kandidater er utsatt for press og ikke fikk stille. Over 8 millioner cubanere har stemmerett og kan avlegge hemmelig stemme.

NRK - 26 nov 22 kl. 23:23

Ti boliger evakuert på grunn av brann i Ålesund

Nødetatene har rykket ut til Skarbøvika Ved Olsfjellet Ved nedkjøringen til Atlanterhavsparken i Ålesund etter melding om Lyngbrann. – Til boliger har blitt evakuert, opplyser politiet i Møre og Romsdal til NRK..

NRK - 20 nov 22 kl. 10:06

Aktivistar demonstrerte Ved Gordon Ramsay-restaurant

Dyre- og klimarettsrørsla Animal Rebellion demonstrerte laurdag Ved Gordon Ramsay sin Michelin-restaurant i London. Aktivistane sette seg Ved borda i restauranten og delte ut falske menyar som skulle visa kor stor påverknad dei ulike rettane på menyen har for klimaet, skriv Sky News. Gruppa meiner restauranten er eit perfekt døme på uretten som rammar Storbritannia.

NRK - 20 nov 22 kl. 09:18

Flere mennesker skal være skutt Ved nattklubb for skeive i Colorado i USA

Politimenn på steder opplyser at flere skal være skadet, ifølge det lokale nyhetsnettstedet KOAA. På meldinger på sosiale medier blir det opplyst at flere skal være skutt Ved et utested for skeive i Colorado Springs i USA. Det skal dreie seg om Club Q, som er kjent for å være en nattklubb for skeive.

NRK - 26 nov 22 kl. 10:10

Politiet kolliderte med sivile under jakt på varebil

Under politijakten på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte en politibil med en sivil bil på E18 Ved Holmen. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Ingen personer skal ha blitt fysisk skadet i kollisjonen.

NRK - 26 nov 22 kl. 10:10

Politi krasjet med sivile under biljakt

Under en politijakt på en varebil i Bærum og Asker i morges kolliderte politiet både med varebilen og med en annen sivil bil. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Kollisjonen med varebilen skjedde da politiet forsøkte å stoppe den på E18 nær Sandvika.

NRK - 26 nov 22 kl. 05:07

Kontroll på boligbrann i Stokmarknes

Brannvesenet har kontroll på boligbrannen Ved Stokmarknes, ifølge innsatsleder fra brann 110-Nordland på stedet. Nødetatene meldte om en boligbrann Ved Stokmarknes klokken 03.21 natt til lørdag.

NRK - 26 nov 22 kl. 03:10

Bil på taket Ved Rørvik – glatt vei

Politiet i Trøndelag fikk melding om trafikkuhell Ved Rørvik. En bil ligger på taket, men ingen har blitt skadd. Det meldes om glatt veibane, tvitrer politiet i Trøndelag..

NRK - 26 nov 22 kl. 01:19

Møteulykke Ved Fjellsrud i Lørenskog

To biler har kollidert i en møteulykke på RV 22 Fetveien Ved Fjellsrud i Lørenskog natt til lørdag. Fire personer blir ivaretatt av ambulansepersonell på stedet, melder politiet i Øst på Twitter. Veien blir sperret en periode på grunn av berging av bilene..

NRK - 25 nov 22 kl. 15:36

DSA: Situasjonen Ved Ukrainas kjernekraftverk er alvorlig

Situasjonen Ved Ukrainas kjernekraftverk er alvorlig, med konstant forhøyet risiko for atomhendelser, skriver Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet. Samtlige av Ukrainas kjernekraftverk mistet tilgang på ekstern strømforsyning som følge av et russisk rakettangrep 23. november.

Klartale - 10 aug 22 kl. 12:00

Disse gutta redder folk fra kulde og dyr strøm

– Det gjorde vondt å si nei til folk, sier Per Christian Orby. Han er sjef for Veden hos Lier Asvo i Viken.– Smertefullt, sier kollega Linda Bogar Kleven.

NRK - 25 nov 22 kl. 14:21

Mange meldinger om droner Ved militærøvelse

Politiet har mottatt et tosifret antall meldinger om droner Ved Forsvarets områder på Bardufoss. Politiinspektør Ole Johan Skogmo sier til Nye Troms at flere av observasjonene er sikre. Ifølge Skogmo er observasjonene gjort både i forkant og under militærøvelsen Arctic Bolt som pågår i disse dager.

Klartale - 25 nov 22 kl. 13:32

Tusenvis døde av hetebølgene i Europa

Årets tre sommermåneder var tidenes varmest, ifølge EUs klima-overvåking Copernicus. Det ble registrert nye rekorder for høy temperatur i Spania. Det var 44 grader i både Sevilla og Cordoba.

Klartale - 25 nov 22 kl. 07:00

Flere land øker sikkerheten Ved grensene

Berlinmuren strakte seg over 155 kilometer. Muren skilte Øst- og Vest-Berlin. Det endret seg i 1989.

NRK - 25 nov 22 kl. 06:22

Kurdisk milits sier de kan bli nødt til å stanse vakthold av IS-leirer

Den kurdiske militsen som holder vakt Ved leiren al-Hol i Syria, sier de kan bli nødt til å stanse vaktholdet om Tyrkia innleder en bakkeoffensiv der. SDF-militsen sier til BBC at de ikke lenger vil ha ressursene til å sikre al-Hol Ved en tyrkisk offensiv. Tyrkia har angrepet leiren og andre mål i regionen etter å ha beskyldt kurdiske separatister, blant dem YPG-militsen, for å stå bak bombeangrepet i Istanbul 13.

NRK - 25 nov 22 kl. 06:25

Bevisstløs bilfører

Nødetatene rykket Ved 0615-tiden ut til Stathelle i Bamble etter melding om en trafikkulykke der en bil har kjørt i autovernet. Ifølge politiet var føreren bevisstløs, og de meldte Ved halv sju-tiden at førstehjelp pågikk. Ifølge VG skal bilen ha kjørt rolig inn i autovernet.

VG - 25 nov 22 kl. 01:03

Strømbrudd Ved atomkraftverk: – Ser med bekymring på situasjonen

Missilnedslag Ved atomkraftverket i Zaporizjzja skaper bekymring hos Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA). Alle de fire atomkraftverkene i Ukraina har vært uten strøm i løpet av det siste døgnet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com