Ved

Mandag, 26 Juli, 15:58

Nyheter om Ved

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 juli 21 kl. 10:07

Rekordmange har fått studieplass

Søkere til norske universiteter og høyskoler fikk tirsdag svar på om de har kommet inn. Aldri før har så mange fått plass Ved landets universiteter og høyskoler. I år har 110.

NRK - 23 juli 21 kl. 04:43

Oslo S har fått strømmen tilbake

Strømmen på Oslo S var Ved firetiden fredag morgen tilbake etter et strømbrudd torsdag kveld. Problemene gjaldt strømtilførsel Ved Brynsbakken og oppsto Ved 18-tiden torsdag kveld. All togtrafikk til og fra Oslo S ble dermed stoppet.

NRK - 15 juli 21 kl. 13:41

Frarådes å bade Ved populær strand

Bakterienivået i sjøen Ved stranden på Øysand i Melhus i Trøndelag er så høyt at folk frarådes å bade langs hele stranden. Tidligere har anbefalingen vært for deler av stranden, og da spesielt Ved utløpet for et stort rør Ved strandvolleyballbanen og resepsjonen på Øysand camping, skriver Trønderbladet..

NRK - 22 juli 21 kl. 00:37

Røykutvikling i Fløyfjellstunnelen

Fløyfjellstunnelen i Bergen ble stengt Ved midnatt etter kraftig røykutvikling. Vest politidistrikt meldte om hendelsen Ved midnatt etter at det kom meldinger om røyk i tunnelen og at folk ble sett gående i veibanen. Alle nødetater rykket ut, men brannmannskapene, som undersøkte begge løp i tunnelen, kunne ikke finne noe som brant.

NRK - 15 minutter siden

Brann i bil i Operatunnelen

Det brenner i en bil rett Ved lysåpningen i Operatunnelen i området Ved Langkaia. Nødetatene er på vei til Operatunnelen østgående retning. Det er mye røyk på stedet.

NRK - 19 juli 21 kl. 15:52

To tiltalt for økonomisk utroskap

To menn i Sør-Rogaland er tiltalt for grov økonomisk utroskap og hvitvasking gjennom tre firmaer i Stavanger. En mann i 40-årene fra Stavanger, som var leder for de tre firmaene, skal mellom mars 2013 og mars 2018 ha belastet det ene firmaet for nesten 25 millioner kroner i kostnader som ikke hørte til firmaet, skriver Sandnesposten. Han er også tiltalt for hvitvasking av penger Ved å føre 8 millioner kroner i utbytte gjennom slektninger, og han skal ha lurt en tredjepart til å investere 1,5 millioner i aksjekapital Ved å gi ukorrekte opplysninger om investeringen.

VG - 5 timer siden

Stort behov for legespesialister

Koronapandemien har satt det norske helsevesenet under press, samtidig som vi har klart oss med forholdsvis få dødsfall. At intensivavdelingene Ved landets sykehus ikke ble overfylt av pasienter, er en av grunnene til at vi har tålt påkjenningen. Det skal vi være glade for, da flere yrkesgrupper Ved disse avdelingene har ropt varsku om underbemanning..

NRK - 18 juli 21 kl. 15:07

Sykehjem stengt etter koronasmitte

Moen sykehjem i Elverum kommune er stengt for besøk inntil videre, som følge av at én ansatt Ved avdeling 1 har fått påvist smitte med covid-19. Det er satt i gang tiltak Ved sykehjemmet for å redusere risikoen for at potensiell smitte sprer seg. Pårørende ble ble kontaktet lørdag kveld.

NRK - 17 juli 21 kl. 06:56

Besøksforbud Ved sykehjem

I Ullensaker var det i går kveld påvist åtte nye tilfeller det siste døgnet, melder Romerikes Blad. Blant annet er en ansatt Ved en bistandsbolig smittet, og en ansatt Ved Kløfta bo- og aktivitetssenter. Som en følge av utbruddet er det innført besøksstans på sykehjemmet til og med mandag..

NRK - I førrgår: 22:13

Skogbrann på Skjerberg i Sarpsborg

Det brenner i et skogsområde Ved Skjeberg i Sarpsborg kommune, melder Øst 110-sentralen. Ingen bebyggelse skal være truet. Øst 110-sentralen fikk melding om brannen litt før klokken 21.

NRK - 23 juli 21 kl. 10:06

Tollstudier mest populært

Nye tall fra årets samordna opptak viser at studier for toll, vareførsel og grensekontroll er det mest populære blant førstevalgssøkere. 2063 personer har søkt på 35 studieplasser Ved Universitetet i Stavanger, og det er med det 58,9 førstevalg per plass. Tollstudiet knuser med det det nest mest populære studiet, som er vernepleie på deltid Ved VID i Sandvika, der det er 23,3 førstevalg per studieplass..

NRK - 22 juli 21 kl. 20:59

Oslo S stengt ut kvelden

Bane NOR opplyser til TV2 at togtrafikken Ved Oslo S er stanset ut hele torsdagskvelden. En kjøreledning falt ned Ved Brynsbakken nord for Oslo S i 18-tiden – Driftsstansen vil pågå hvert fall ut driftsdøgnet, opplyser pressevakt i Bane Nor, Gunnar Børseth, til TV 2..

VG - 22 juli 21 kl. 14:31

Vedtaket om fusk Ved UiA må kunne oppheves

Saken har sitt utspring i en eksamen var som var planlagt som en ordinær såkalt skoleeksamen, hvor man ikke har tilgang til hjelpemidler. Som følge av pandemien ble den på kort varsel omgjort til hjemmeeksamen på fem timer. Ved en slik eksamen kan man bruke hjelpemidler..

NRK - 22 juli 21 kl. 08:53

Markering Ved regjeringskvartalet

Klokken 09:00 begynner en minnesmarkering Ved regjeringskvartalet i Oslo, i anledning 10 år siden 22. juli. Følg NRK sin direktesending her, eller på NRK1.

NRK - 21 juli 21 kl. 13:10

Minst seks personar lenka fast

Minst seks personar har lenka seg fast på vegen inn mot anlegget Ved Repparfjorden i Finnmark, ifølge Miljøpartiet Dei Grøne. Protestaksjonane mot kopargruvene Ved Repparfjorden starta onsdag etter at dei første anleggsmaskinene kom til staden. Ifølge MDG har entreprenøren ringt politiet, men ingen av demonstrantane er så langt arresterte.

NRK - 21 juli 21 kl. 12:08

Savnet mann Ved bevissthet

Den savnede mannen i Kragerø er nå Ved bevissthet og er fraktet til sykehuset i Skien, opplyser politiet. Han ble funnet bevisstløs på land på Hellesøy i formiddag og fikk livreddende hjelp. Det ble satt i gang leteaksjonen etter mannen klokka 04.

NRK - 21 juli 21 kl. 11:19

Savnet mann funnet

Den savnede mannen i Kragerø er funnet. Ifølge politiet er han bevisstløs og får livreddende hjelp. Politiet har lett etter mannen siden klokka 04.

NRK - 14 juli 21 kl. 00:47

Redningsaksjon Ved Tjøme

Ved Tjøme i Vestfold fikk politiet melding om at det kunne se ut som en fritidsbåt stod i brann ute Ved Verdens ende. I den forbindelse ble det satt i gang en redningsaksjon med både brann, redningsskøyte og redningshelikopter. Det er ikke gjort funn av noen brann eller fritidsbåt som er skadet så langt.

Klartale - 20 juli 21 kl. 10:53

Døde etter skyting Ved Oslo rådhus

En mann er ble skutt Ved Oslo rådhus mandag. Senere samme kveld døde mannen av skadene. En er pågrepet og siktet for drapet..

VG - 20 juli 21 kl. 10:10

Politiet om drapet Ved Rådhuset: – Har video som viser sentrale deler av hendelsen

Politiet har også fått tilsendt bilder og video som viser dramaet da en mann ble skutt og drept Ved Rådhuset i Oslo mandag ettermiddag. Den siktede 41-åringen knytter seg til handlingen..

NRK - 06 juli 21 kl. 16:33

Økt trafikk Ved Svinesund

Nesten 11.500 kjøretøy passerte grensen Ved Svinesund mandag. Det er en økning på 46 prosent siden forrige mandag.

NRK - 19 juli 21 kl. 23:08

Ung kvinne omkom i trafikkulykke

En 18 år gammel kvinne er bekreftet omkommet etter en kollisjon mellom en scooter og en bil i Kvinnherad, opplyser Vest politidistrikt. Ulykken skjedde Ved Krabbeneset Ved 20-tiden mandag kveld..

NRK - 1 time siden

Person slått med jernstang

En person som var involvert i en slåsskamp Ved Borkedalen i Lillesand ble blant annet slått med jernstang og kjøres til legevakt av politiet. Flere personer var involvert i slåsskampen, men gikk hver til sitt da politiet ankom stedet..

NRK - 1 time siden

Bergensbanen er i trafikk att

Toget går att på Bergensbanen etter å ha vore stengd eit par timar grunna brann i eit overbygg Ved ein tunnel på Ustaoset. Truleg har gneistregn frå togskinnene sett fyr på gras og spreidd seg til overbygget, opplyser Sørøst politidistrikt til NRK..

NRK - 1 time siden

Brann i Femundsmarka

Det brenner på to steder i Femundsmarka Ved Revsjøen på grensen mellom Trøndelag og Innlandet. Brannen er på Trøndelag-siden av grensen, men det er mye røyk som kan synes fra Innlandssiden.

NRK - 1 time siden

12-åring påkjørt av båt

Søndag ettermiddag ble en gutt (12) fløyet til Haukeland sykehus etter at han fikk foten i en båtpropell. Ulykken skjedde i Skotøysundet i Bjørnafjorden. Politiet oppretter sak.

NRK - 2 timer siden

Bergensbanen stengt grunna brann

Bergensbanen er stengt mellom Haugastøl og Geilo grunna brann Ved sporet, melder Bane Nor..

NRK - 19 juli 21 kl. 18:07

Person skutt i Oslo sentrum

En person er alvorlig skadd i skyting i Oslo sentrum, skriver Nettavisen. Nødetatene ble varslet om hendelsen klokken 17.44 mandag ettermiddag.

NRK - 12 juli 21 kl. 22:22

Brann i institusjon Ved Dokka

Det er meldt om brann Ved en institusjon Ved Dokka. Betjeningen på stedet jobber med å få oversikt om noen er savnet. Brannvesenet er på stedet, melder politiet Innlandet på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Fikk kutt i hode av propell

En mann som lå og snorklet Ved Kirkøy på Hvale ble overkjørt av en båt. Han fikk ett kutt i hodet, men var i god vigør da han ble hentet av redningsskøyta og kjørt til ambulanse som ventet på land. Det opplyser skipper Johan Leandersson på redningsskøyte 172..

NRK - 2 timer siden

Fikk kutt i hodet av båtpropell

En mann som lå og snorklet Ved Kirkøy på Hvaler har blitt overkjørt av en båt. Mannen fikk ett kutt i hodet, men var i god form da han ble hentet av redningsskøyta og kjørt til ambulanse som ventet på land, forteller skipper Johan Leandersson på redningsskøyte 172..

NRK - 4 timer siden

Nødetater til Venneslafjorden

Nødtetatene har rykket til området Ved den nye badeparken i Vennesla etter melding om at en person kan ha forsvunnet i vannet. Vitner på stedet har ifølge Vennnesla Tidende mistet en person av syne. Hendelsen ble meldt like før klokka 11..

Dagbladet - 6 timer siden

Vibecke fikk enorme brannsår

Vibecke von der Fehr brukte ikke hansker da hun fjernet plantene som sto langs veikanten Ved huset sitt i Bergen. Det angret hun på da hun våknet og så på hendene sine dagen etter..

NRK - 8 timer siden

Norwegian-fly måtte avbryte landing

Et Norwegian-fly måtte avbryte landingen Ved Tromsø lufthavn søndag kveld fordi et annet fly sto på rullebanen. Ifølge Flightradar24 var flyet på det laveste 477 fot over bakken, som tilsvarer rundt 145 meter over bakken, skriver Nordlys..

NRK - 8 timer siden

Syv døde i kjedekollisjon i USA

Minst syv personer mistet livet da 20 biler var innblandet i en kjedekollisjon i en sandstorm i den amerikanske delstaten Utah. Kraftig vind virvlet opp sand og støv førte til svært redusert sikt. Ulykken skjedde Ved byen Kanosh søndag ettermiddag, opplyser veitrafikkpolitiet i Utah.

NRK - 8 timer siden

Sju døde i kjedekollisjon i USA

Minst sju personer mistet livet da 20 biler var innblandet i en kjedekollisjon i en sandstorm i den amerikanske delstaten Utah. Kraftig vind virvlet opp sand og støv førte til svært redusert sikt. Ulykken skjedde Ved byen Kanosh søndag ettermiddag, opplyser veitrafikkpolitiet i Utah.

NRK - 12 timer siden

Koronalov Vedtatt i Frankrike

Den franske nasjonalforsamlingen har Vedtatt loven som gjør vaksine obligatorisk for alle helsearbeidere og krever koronapass Ved reise og restaurantbesøk. Tiltakene i loven som ble Vedtatt natt til mandag, har ført til storstilte demonstrasjoner og politisk uro i Frankrike..

NRK - 19 juli 21 kl. 04:34

Brann Ved Åseral i Agder

To personer ble sjekket av helsepersonell etter røykutvikling i en leilighet/hytte Ved Åseral i Agder natt til mandag. Brannvesenet fikk rask kontroll på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 15 timer siden

40 ungdommer involvert i slagsmål

Rundt 40 tenåringer fra 15 til 19 år var søndag kveld involvert i et slagsmål Ved Morttjern på Gjelleråsen i Nittedal. Politiet fikk flere meldinger om slagsmålet like før klokken 22. Ingen skal ha kommet til skade, opplyser politiet til Romerikes Blad..

NRK - 16 timer siden

Alvorlig hundepest påvist i Arendal

Det Mattilsynet omtaler som en alvorlig hundepest har dukket opp i Arendal. Før helgen ble det påvist parvovirus på en hund i Arendal, opplyser veterinær Camilla Lilleholt Ved Agder Dyreklinikk til Agderposten. Viruset er svært smittsomt mellom hunder, men også katter kan bli smittet..

NRK - 21 timer siden

Folk forlèt vaksinesentera i Bergen

Opp mot 20 personar har forlate vaksinestasjonar i Bergen torsdag og fredag fordi dei ikkje ville ha Moderna-vaksinen, skriv Bergens Tidende. Kommunen har denne veka fått 13.000 dosar med Moderna og 4500 dosar Pfizer.

NRK - 18 juli 21 kl. 22:23

Traktor påkjørt av tog Ved Os

En traktor ble påkjørt av toget Ved Os. Føreren av traktoren er oppegående og blir fulgt opp av ambulansepersonell. Hverken togfører eller passasjerer i toget er skadet, melder politiet i Innlandet på Twitter.

NRK - 22 timer siden

Livlaus mann funne i vatn

Ein livlaus mann er funne i eit vatn i Øyangen i Rikeringe. Vedkommande blei funne Ved ein kano. Naudetatane er på veg, og det blir gjort livreddande tiltak på staden, skriv Sør-aust politidistrikt på Twitter..

Dagbladet - 22 timer siden

Tørkerekord: Se sjokkbildene

Nye bilder viser en sjokkerende situasjon Ved Lake Oroville i California..

NRK - 22 timer siden

Livlaus mann henta opp av vatn

Ein livlaus mann er funne i eit vatn i Øyangen i Ringerike. Vedkommande blei funne Ved ein kano. Det blir gjort livreddande tiltak på staden, skriv Sør-aust politidistrikt på Twitter.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt