Ved

Sunday, 14 August, 12:06

Nyheter om Ved

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 10 aug 22 kl. 12:00

Disse gutta redder folk fra kulde og dyr strøm

– Det gjorde vondt å si nei til folk, sier Per Christian Orby. Han er sjef for Veden hos Lier Asvo i Viken.– Smertefullt, sier kollega Linda Bogar Kleven.

NRK - I førrgår: 22:00

FNs atomenergisjef ber om å få inspisere ukrainsk kjernekraftverk

Sjefen for Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA) Rafael Grossi sa til FNs sikkerheitsråd at byrået må få lov til å inspisera atomkraftverket Ved Zaporizjzja, melder AFP. Grossi sa at angrepa Ved atomkraftverket har utløyst ei alvorleg krise. Russland og Ukraina skuldar på kvarandre for angrepa Ved kraftverket og i områda rundt dei siste dagane.

NRK - 10 aug 22 kl. 17:06

Handelsdagen endte i rødt på Oslo Børs

Oslo Børs gikk onsdag svakt ned fra start. Ved stenging lå hoVedindeksen på 1.248 poeng, ned 0,52 prosent.

NRK - 10 aug 22 kl. 12:41

Hevder russiske fly ble ødelagt på Krim

Minst ti russiske fly ble ødelagt i eksplosjonene Ved en flybase på den annekterte Krim-halvøya tirsdag, hevder en talsmann for Ukrainas flyvåpen. – Etter eksplosjonene så vi helt klart at flyparken ble rammet, sier talsmannen Jurij Ihnat på ukrainsk TV. Russland har ifølge Ihnat stasjonert kampfly av typen Su-30M og Su-24 Ved Sakhi-basen, samt transportfly av typen Iljushin Il-76.

Klartale - 10 aug 22 kl. 06:00

Slik er det å være smittet med apekopper

– Jeg merket de første symptomene 11. juli, sier Silver Steele til Klar Tale. Han er en av de over 18.

NRK - 09 aug 22 kl. 17:23

Reuters: Én person død etter eksplosjoner på Krim

Det skriver Reuters som siterer regjeringssjef for de lokale myndighetene på Krim, Sergei Aksyonov. Rundt 14.45 kom det meldinger om flere eksplosjoner Ved den russiske militærflybasen Saki Ved Novofedorivka på Krim-halvøya.

Klartale - 08 aug 22 kl. 08:50

Kina fortsetter med militærøvelser Ved Taiwan

Kina fortsetter å øve med militæret sitt. Det skjer Ved øya Taiwan. Kina mener den hører til dem.

NRK - 23 timer siden

Skogbrann Ved Langen i Nordre Follo

Brannvesenet har rykket ut til en brann i skogen Ved Mjøvika i vannet Langen i Nordre Follo. Det brenner på et område som er omtrent 100x100 meter i skogen i forholdsvis vanskelig terreng, skriver Øst 110-sentral på Twitter. Brannvesenet jobber for å få kontroll på stedet..

NRK - 05 aug 22 kl. 22:52

Amnesty står fast Ved Ukraina-rapport etter Zelenskyj-kritikk

Amnesty International fastholder anklagene om at ukrainske styrker utsetter sivile for fare i krigføringen til tross for skarp kritikk fra Ukraina, som mener Amnesty setter likhetstegn mellom ukrainske og russiske styrker. I en rapport anklager menneskerettsorganisasjonen Ukraina for å bryte folkeretten Ved å etablere militære baser i boligområder, på skoler og på sykehus. Amnesty viser til hendelser der ukrainske styrker tilsynelatende utsatte sivile for fare i 19 byer og landsbyer i regionene Kharkiv, Donbas og Mykolajiv.

Klartale - I førrgår: 12:29

Slik fikk Celine et sted å bo før skolestart

Ungdommer begynner på studier neste uke. I de store byene er det lange ventelister for studentboliger. Celine Bendiksrud er 18 år gammel.

NRK - I førrgår: 12:22

Lektorlaget varslar opptrapping av lærarstreiken

Norsk Lektorlag trappar opp streiken og tek ut 20 medlemmar Ved Ås videregående skole frå og med 17. august, skriv dei i ei pressemelding. Tidlegare har dei varsla at ti medlemmar Ved Bergen katedralskole blir tekne ut i streik frå 15.

NRK - 11 aug 22 kl. 06:45

Svindlet apotek med forfalskede legepapir

En 35 år gammel mann lurte 11 apotek på Østlandet trill rundt, Ved å gi seg ut for å være fastlege. Mannen fra UIlensaker fikk utlevert narkotiske legemidler Ved å bruke forfalskede identitetspapirer, skriver Romerikes Blad. Totalt har fire forskjellige leger fått identiteten sin misbrukt, ifølge tiltalen mot mannen.

NRK - 04 aug 22 kl. 18:35

Tankskip må forlate Norge – anses som russisk

Norske myndigheter mener tankskipet Dumankaya, som ligger til kai Ved Slagentangen i Tønsberg, er russisk, selv om det seiler under tyrkisk flagg. Nå er skipet bortvist fra Slagentangen og må forlate landet, skriver VG. Sanksjonene mot Russland etter invasjonen av Ukraina innebærer at russiske fartøy ikke får lov til å legge til kai Ved norske havner.

NRK - 10 aug 22 kl. 10:48

Klinikkledelsen går av på grunn av fødesaken

Georg Johnsen, klinikksjef for SNR og assisterede klinikksjef Carina Wollan Myhre, trekker seg fra sine stillinger. Samtidig søker avdelingssjef Johan Kippervik om ett års permisjon fra stillinga Ved avdeling for fødselshjelp og kvinnesjukdommer. Bakgrunnen for avgjørelsene er fødesaka i Kristiansund.

NRK - 03 aug 22 kl. 09:48

IAEA: Ustabil situasjon Ved Europas største atomkraftverk

Situasjonen Ved det russiskokkuperte atomkraftverket i Zaporizjzja i Ukraina er ustabil og utrygg, advarer Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA). – Hvert prinsipp for atomsikkerhet har blitt brutt. Det som står på spill her, er ekstremt alvorlig, graverende og farlig, sier IAEA-sjef Rafael Grossi.

NRK - 03 aug 22 kl. 07:40

Bergingsbil kjørt av veg - fører er fastklemt

En bergingsbil har kjørt ut Ved Bygdin høyfjellshotell Ved fylkesveg 51. Føreren skal være fastklemt, opplyser politiet. Det jobbes på stedet med å få føreren ut.

NRK - 03 aug 22 kl. 07:40

Lastebil kjørt av veg - fører er fastklemt

En lastebil har kjørt ut Ved Bygdin høyfjellshotell Ved fylkesveg 51. Føreren skal være fastklemt, opplyser politiet. Det jobbes på stedet med å få føreren ut.

NRK - 09 aug 22 kl. 17:23

Reuters: En person drept etter eksplosjoner på Krim

Det skriver Reuters som siterer de lokale myndighetene på Krim-halvøya. Rundt 15.30 kom det meldinger om flere eksplosjoner Ved den russiske militærflybasen Novofedorivka på Krim-halvøya.

NRK - 09 aug 22 kl. 17:23

Reuters: Én person døde etter eksplosjoner på Krim

Det skriver Reuters som siterer regjeringssjef for de lokale myndighetene på Krim, Sergei Aksyonov. Rundt 15.30 kom det meldinger om flere eksplosjoner Ved den russiske militærflybasen Novofedorivka på Krim-halvøya.

VG - 09 aug 22 kl. 16:32

Eksplosjoner Ved russisk flybase på Krimhalvøya

Én person skal ha omkommet som følge av kraftige eksplosjoner Ved en russisk flybase på Krimhalvøya..

VG - 09 aug 22 kl. 16:32

Kraftige eksplosjoner Ved russisk flybase på Krimhalvøya

Én person skal ha omkommet som følge av kraftige eksplosjoner Ved en russisk flybase på Krimhalvøya..

Dagbladet - 09 aug 22 kl. 15:24

Reuters: Eksplosjoner Ved russisk militærbase

Ifølge Reuters melder vitner om høye eksplosjoner Ved en russisk militærbase på den okkuperte Krim-halvøya..

NRK - 09 aug 22 kl. 15:36

Reuters: Eksplosjoner nær russisk flybase på Krim

Det har gått av eksplosjoner Ved den russiske militærflybasen Novofedorivka på Krim-halvøya tirsdag, melder nyhetsbyrået Reuters. Det russiske forsvarsdepartementet sier at det ikke er snakk om et angrep, men at ammunisjon ble detonert Ved flybasen, og at ingen personer har kommet til skade, ifølge Reuters som siterer det russiske nyhetsbyrået Ria..

NRK - 09 aug 22 kl. 15:36

Eksplosjoner nær russisk flybase på Krim – fem skadde

Det har gått av eksplosjoner Ved den russiske militærflybasen Novofedorivka på Krim-halvøya tirsdag, melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge det russiske nyhetsbyrået Ria Novosti er fem personer fraktet til sykehus, inkludert ett barn. Det russiske forsvarsdepartementet sier at det ikke er snakk om et angrep, men at ammunisjon ble detonert Ved flybasen, skriver flere russiske nyhetsbyrå..

Dagbladet - 09 aug 22 kl. 15:24

Eksplosjoner Ved russisk militærbase

Tirsdag ettermiddag skal det ha vært flere eksplosjoner Ved en russisk militærbase på den okkuperte Krim-halvøya..

NRK - 09 aug 22 kl. 15:35

Amnesty Norge har mistet 80 medlemmer siden omstridt Ukraina-rapport

Amnestys omstridte Ukraina-rapport har ført til at rundt 80 norske medlemmer har meldt seg ut av organisasjonen i protest, ifølge Amnesty Norge. I rapporten, som ble publisert forrige torsdag, konkluderte Amnesty med at det ukrainske militærets taktikker setter sivile i fare Ved å sette opp militærbaser i boligområder, skriver Vårt Land. Det falt verken i god jord hos ukrainske myndigheter, som beskylder organisasjonen for å understøtte russisk propaganda, eller hos flere Amnesty-medlemmer.

NRK - 03 aug 22 kl. 03:47

Autovern ødelagt på E18 Ved Grimstad

100 meter av autovernet på E18 ble ødelagt da det ble kjørt ned av en lastebil Ved Grimstad Ved 3-tida i natt. Det er ikke noen skadde personer, ifølge politiet i Agder..

NRK - 08 aug 22 kl. 23:55

Sjuåring funnet i god behold

En sju år gammel gutt som var savnet i området Ved Raudsandhaugtjønna Ved Umbukta øst for Mo i Rana på Helgeland, ble like før midnatt funnet i god behold. Politiet i Nordland fikk melding om den savnede gutten klokken 19.43.

NRK - 08 aug 22 kl. 23:33

Sju år gammel gutt savnet på Helgeland

En sju år gammel gutt er savnet i området Ved Raudsandhaugtjønna Ved Umbukta øst for Mo i Rana på Helgeland. Politiet i Nordland fikk melding om den savnede gutten klokken 19.43.

NRK - 26 jul 22 kl. 22:08

Kreftpasienter måtte vente etter produksjonsstans

Hele forrige uke var det ingen Pet/CT-undersøkelser Ved ti norske sykehus. Det skyldtes full stans i produksjonen Ved Norsk medisinsk syklotronsenter i Oslo. Årsaken til produksjonsstansen var mangel på deler og feil Ved utstyr, ikke problemer med selve syklotronen, opplyser leder Thor Audun Saga Ved Syklotronsenteret til Aftenposten.

Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

NRK - 08 aug 22 kl. 18:52

E18 stengt Ved Langrønningen

E18 er stengt sørover Ved Langrønningen mellom Bamble og Bakkevann. Årsaken er et vogntog som har punktert. Politiet er på stedet og melder om store trafikale problemer.

NRK - 08 aug 22 kl. 18:52

E18 åpnet igjen Ved Langrønningen

E18 var stengt sørover Ved Langrønningen mellom Bamble og Bakkevann i ettermiddag. Årsaken var et vogntog som hadde punktert. I tillegg hadde bremsene på vogntoget låst seg etter punkteringen.

NRK - 08 aug 22 kl. 14:10

Dansk forskning: En av ti kvinner kan ha endometriose

Kun en av fem personer som er diagnostisert med sykdommen endometriose, får behandling tidsnok til å unngå fysiske og sosiale problemer, ifølge dansk forskning. Sykdommen kjennetegnes Ved kraftige smerter Ved menstruasjon og samleie, samt problemer med å bli gravid. Endometriose rammer opp mot hver tiende kvinne i fertil alder, og koster samfunnet en formue i sykedager og behandlinger.

NRK - 08 aug 22 kl. 13:16

Arbeidsuhell Ved båt

Vest politidistrikt har fått meldinger om et arbeidsuhell på eller Ved en båt som ligger på land på Tysnes i Vestland fylke, melder politiet på Twitter. Det har vært en form for eksplosjon. Nødetatene er på vei.

NRK - 26 jul 22 kl. 13:03

Viktig Alzheimer-forsking kan vera bygga på forskingsjuks

Ein viktig del av forskinga på Alzheimers sjukdom dei siste 16 åra bygg på resultat som nå blir skulda for forskingsjuks, skriv Khrono. Mange tusen personar har delteke i forsøk, mellom anna 50 nordmenn, skriv avisa. Saka blei først omtala i tidsskriftet Science, som sett store spørsmålsteikn Ved ein studie som blei publisert i 2006.

Klartale - 08 aug 22 kl. 11:06

Buss og personbil har kollidert

– Det er flere skadde personer. Det utføres livreddende førstehjelp på stedet, sier Ronny Samuelsen til avisa VG. Samuelsen er operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Klartale - 08 aug 22 kl. 09:45

En av ti kvinner kan ha sykdommen

Endometriose er en sykdom som rammer kvinner. De som har endometriose har kraftige smerter Ved menstruasjon. De kan også ha problemer med å bli gravid.

NRK - 08 aug 22 kl. 08:24

Dansk forskning: En av ti kvinner kan ha denne sykdommen

Kun en av fem personer som er diagnostisert med sykdommen endometriose, får behandling tidsnok til å unngå fysiske og sosiale problemer, ifølge dansk forskning. Sykdommen kjennetegnes Ved kraftige smerter Ved menstruasjon og samleie, samt problemer med å bli gravid. Endometriose rammer opp mot hver tiende kvinne i fertil alder, og koster samfunnet en formue i sykedager og behandlinger.

NRK - 08 aug 22 kl. 05:47

Forskere har laget syntetisk embryo

Israelske forskere har skapt et syntetisk embryo Ved bruk av stamceller. Arbeidet kan i framtiden bli brukt til å dyrke fram organer. Det er et museembryo forskerne Ved Weizmann-instituttet i Rehovot har laget, skriver Haaretz.

Dagbladet - 1 time siden

Nekter å blåse: - Får utslag

En italiensk kvinne i 40-åra ble stoppet Ved Kløfta etter meldinger om «graverende vinglete kjøring»..

NRK - 07 aug 22 kl. 20:34

Cuba får utenlandsk hjelp Ved brennende oljedepot

Spesialteam fra Mexico og Venezuela har ankommet Cuba for å bidra i slukkingen av en brann som brøt ut Ved et oljedepot fredag. Brannen startet da et lyn slo ned i en oljetank. Flammen har siden spredd seg til ytterligere en oljetank og forårsaket flere eksplosjoner.

NRK - 4 timer siden

Mann pågrepet etter meldinger om skyting

En mann er pågrepet og et skytevåpen beslaglagt etter meldinger om skyting på flyplassen i Australias hoVedstad Canberra. Politiet ble varslet om skyting i terminalbygningen på Canberra internasjonale lufthavn Ved 13.30-tiden søndag.

NRK - 7 timer siden

Ber om sanksjoner mot russisk atomindustri

Ukrainas president oppfordrer Vesten til å innføre sanksjoner mot Russlands kjernekraftindustri, som følge av kampene Ved Europas største atomkraftverk. Russland bruker kjernekraftverket i Zaporizjzja sør i Ukraina til å skremme folk og som utpressing overfor Ukrainas ledere og hele verden, uttalte president Volodymyr Zelenskyj i sin daglige videotale sent lørdag kveld. (NTB).

NRK - 07 aug 22 kl. 17:31

Amnesty: Beklager smerten Ukraina-rapport forårsaket

Menneskerettighetsorganisasjonen Amnesty International sier de beklager kvalene og sinnet den omstridte Ukraina-rapporten deres forårsaket. I rapporten som kom torsdag anklaget Amnesty ukrainske styrker for å utsette sivile for fare i krigføringen og for brudd på folkeretten Ved å etablere militære baser i boligområder, på skoler og på sykehus. – Selv om vi står fast Ved funnene våre, beklager vi smerten som er forårsaket, sier Amnesty i en uttalelse søndag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com