Ved

Onsdag, 20 Januar, 15:30

Nyheter om Ved

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 07:46

Smittetrøbbel Ved SUS  

Alle som jobber Ved den ene pandemiposten Ved Stavanger universitetssjukehus må ti dager i karantene, etter at det er påvist ny smitte blant ansatte Ved posten, skriver Aftenbladet. Alle ansatte må også teste seg tre ganger..

NRK - Igår: 07:46

Smitte Ved sykehuset i Stavanger  

Alle som jobber Ved den ene pandemiposten Ved Stavanger universitetssjukehus må ti dager i karantene, etter at det er påvist ny smitte blant ansatte Ved posten, skriver Aftenbladet. Alle ansatte må også teste seg tre ganger..

NRK - Igår: 16:25

Nytt koronadødsfall i Fredrikstad

En koronasmittet beboer Ved Glemmen sykehjem i Fredrikstad døde søndag kveld. Kvinnen, som var over 90 år, er den sjette beboeren Ved sykehjemmet som er død. Totalt er 35 personer Ved Glemmen sykehjem rammet av utbruddet som startet i romjulen..

NRK - 18 timer siden

24 trolig smittet Ved sykehus

24 personer er trolig smittet av covid-19 Ved Drammen sykehus i forbindelse med innleggelse,skriver NTB..

NRK - Igår: 14:28

135 innlagt på sykehus med korona

Ved 14.30-tiden var det 135 personer innlagt med korona Ved norske sykehus, viser tall NRK har innhentet fortløpende fra helseforetakene. Det er 17 færre enn mandag, og det laveste antallet siden 9.

NRK - 12 jan. 21 kl. 12:39

Vaksinering i gong Ved Haukeland

Helsepersonalet Ved Haukeland universitetssjukehus fekk første dosen av koronavaksinen tysdag. Kring 600 tilsette Ved sjukehuset skal vaksinerast denne veka..

NRK - Igår: 12:55

Nytt koronadødsfall i Øsfold

Mandag døde en eldre covid-19-syk person Ved Sykehuset Østfold, melder Sarpsborg Arbeiderblad. Sykehuset oppgir ikke flere opplysninger om dødsfallet, ifølge avisa. Det har vært i alt 14 koronarelaterte dødsfall Ved sykehuset gjennom pandemien..

NRK - Igår: 07:29

Trafikkulykke på E6 Ved Støren

En lastebil og en personbil har kollidert i en 90-sone på E6 Ved Støren i Trøndelag. Sjåføren i personbilen er fastklemt. E6 er stengt og det er omkjøring via Støren sentrum..

NRK - Igår: 07:29

Dødsulykke på E6 Ved Støren

En person er omkommet etter at en lastebil og en personbil kolliderte i en 90-sone på E6 Ved Støren i Trøndelag. E6 er stengt og det er omkjøring via Støren sentrum..

NRK - Igår: 00:00

USA påbyr koronatest Ved innreise

President Donald Trump fjernar innreiseforbodet til USA for utlendingar som nyleg har vore i Brasil og Europa. Forbodet blir fjerna frå 26. januar, melder Reuters.

E24 - I førrgår: 13:43

Reve og Hagesæther: Victor Normann tar feil om innovasjon og «syklubber»

Professor emeritus Victor Norman Ved NHH har holdt foredrag om innovasjon for NHH Alumni. Der hevder han at norsk innovasjonspolitikk har feilet Ved å rette seg mot klyngene, for der skjer det ingen innovasjon - akkurat som i syklubber..

NRK - 11 jan. 21 kl. 11:40

Ni innlagt Ved SUS

Ved Stavanger universitetssjukehus er det nå ni pasienter innlagt med covid-19. Fire av pasientene må ha pustehjelp fra respirator. Pasientene er i aldersgruppe 40 år til 80 år.

NRK - I førrgår: 23:25

Væpnede demonstranter i flere byer

Grupper med bevæpnede demonstranter har møtt opp Ved delstatskongressene flere steder i USA. Ved delstatskongressene i Ohio, Michigan, Oregon og Texas hadde flere titalls mennesker samlet seg. Det er ikke meldt om sammenstøt med sikkerhetsstyrkene..

Aftenposten - I førrgår: 19:39

Person knivstukket Ved Haugerudsenteret i Oslo

Politiet søker etter gjerningspersoner etter at en person ble knivstukket i lysken Ved Haugerudsenteret i Alna bydel i….

Aftenposten - I førrgår: 19:39

13-årig gutt knivstukket Ved Haugerudsenteret i Oslo

Politiet søker etter gjerningspersoner etter at en gutt på 13 år ble knivstukket Ved Haugerudsenteret i Alna bydel i….

Aftenposten - 16 jan. 21 kl. 21:11

Frykter køer og kaos etter konflikt Ved legevakten i Asker og Bærum

Arbeidskonflikten Ved Asker og Bærum legevakt har blusset opp igjen. Leger frykter kaos..

NRK - 15 jan. 21 kl. 17:12

Ny smitte på sykehjem i Fredrikstad

To beboere Ved Glemmen sykehjem i Fredrikstad er bekreftet smittet av korona. Dermed har til sammen 26 personer, 14 beboere og 12 ansatte fått påvist korona Ved sykehjemmet, skriver Fredrikstad Blad. Yttligere fire ansatte er nå satt i karantene..

NRK - 15 jan. 21 kl. 15:18

Snøskred Ved Lemonsjøen skisenter

Det har gått et skred Ved Lemonsjøen alpinsenter i Vågå. Det ble utløst av en skikjører. Ingen er tatt av skredet.

NRK - 14 jan. 21 kl. 19:17

Akeulykke Ved skole i Sør-Fron

En skoleelev Ved Midtbygda skole i Sør-Fron ble i dag sendt til Ullevål sykehus med hodeskader etter en akeulykke på skolen. Eleven kolliderte med en gjerdestolpe nederst på et jorde da elevene akte i et friminutt, skriver Gudbrandsdølen Dagningen..

NRK - 14 jan. 21 kl. 13:29

Elevar smitta på skole i Porsgrunn

Tre elevar Ved 2. og 6. klassetrinn Ved Myrene skole i Porsgrunn har testa positivt for korona.

NRK - 14 jan. 21 kl. 08:51

Skolebuss har sklidd av veien

Nødetater har rykket ut til en skolebuss med fire barn og en voksen har sklidd av veien Ved Skinneneveien Ved Revetal i Tønsberg kommune. Alle har kommet seg ut av bussen, som ligger på siden. Ifølge brannvesenet er det glatt på stedet..

Aftenposten - 14 jan. 21 kl. 07:11

Arbeidstilsynet fant brudd på smittevernet Ved hvert tredje tilsyn

Det er avdekket brudd på smittevernreglene Ved ett av tre tilsyn Arbeidstilsynet har gjort de siste to månedene..

E24 - 14 jan. 21 kl. 07:11

Arbeidstilsynet fant brudd på smittevernet Ved hvert tredje tilsyn

Det er avdekket brudd på smittevernreglene Ved ett av tre tilsyn Arbeidstilsynet har gjort de siste to månedene..

E24 - 14 jan. 21 kl. 07:11

Arbeidstilsynet: En av tre bedrifter brøt smittevernreglene

Arbeidstilsynet fant brudd på smittevernreglene Ved hver tredje bedrift som ble kontrollert. Aller verst var situasjonen Ved overnattings- og serveringsstedene..

E24 - 15 minutter siden

Wall Street går mot oppgang etter Trump forlot Washington

De amerikanske børsene ligger an til å stige Ved åpning, på det som er en merkedag i amerikansk historie. Om under tre timer blir Joe Bidens landets 46. president..

NRK - 45 minutter siden

Over 55.000 er vaksinert

Det er onsdag registrert over 55.800 satte vaksiner mot koronaviruset, det sier avdelingsdirektør Line Vold Ved Folkehelseinstituttet.

NRK - 45 minutter siden

Nedgang i smitte sist uke

Det var en nedgang på 35 prosent i antall meldte smittetilfeller i forrige uke i forhold til uken før, det sier Line Vold avdelingsdirektør Ved Folkehelseinstituttet. FHI estimerer av 65 prosent av de smittede blir fanget opp. Det er påvist 33 tilfeller av den engelske mutantversjonen og ett tilfelle av den sør-afrikanske mutasjonen..

NRK - 1 time siden

Byrådet i Bergen åpner kranene

Byrådet i Bergen har bestemt at kommunen skal opna for skjenking Ved matservering frå fredag av. Det kjem fram i ei pressemelding frå kommunen. Det blir skjenking fram til midnatt, med stopp i innslepp av gjester frå 22.

NRK - 3 timer siden

Mer enn 100 i karantene på fregatt

En person på fregatten KNM «Fridtjof Nansen» har testet positivt for korona. Det fører til at hele mannskapet på mellom 130 og 150 personer er satt i karantene, skriver BT. Fregatten ligger til kai Ved Haakonsvern i Bergen..

Aftenposten - 13 jan. 21 kl. 10:37

Ny rapport : Fire pasienter med tarmkreft døde etter alvorlige avvik Ved Helgelandssykehuset

Tre eksterne eksperter anbefaler nå at tarmkreftpasienter kun bør opereres Ved ett sykehus på Helgeland..

NRK - 5 timer siden

Flere lovbrudd - lege mister lisens

Legen som har feiloperert en rekke pasienter, mister lisensen, og ledelsen Ved Sørlandet sykehus har brutt loven på flere punkt. Det er hoVedkonklusjonene i Helsetilsynets omfattende gransking. Politiet etterforsker nå legen og sykehuset..

VG - 6 timer siden

Ble hentet av coronasmittet sjåfør – ti eldre i karantene

Brukere Ved Østerås seniorsenter ble mandag hentet av en coronasmittet sjåfør, og ti personer er satt i karantene. Sjåføren hadde dratt på jobb mens han ventet på testsvar..

NRK - 6 timer siden

Mann døde etter trafikkulykke

Et vogntog kjørte natt til onsdag inn i en lyktestolpe Ved E6 i Alta. Sjåføren, en mann i 70-årene, ble onsdag morgen konstatert død etter livreddende arbeid på stedet..

E24 - 13 jan. 21 kl. 07:48

Polaris Media får 100 mill. etter seier i advokatsak

Høyesteretts ankeutvalg har avslått anken etter Borgarting lagmannsretts dom 17. september 2020, der Polaris Media Ved datterselskapene Adresseavisen AS og Polaris Media Nord-Norge AS ble tilkjent 100 millioner kroner i erstatning for tap som følge av feil Ved advokatrådgivning, og i tillegg dekning av saksomkostninger med ca. 3 millioner kroner.

Dagbladet - 8 timer siden

- Mer ødeleggende enn man tenker

Splittelse, høy temperatur og stadig steilere fronter har preget de siste fire åra med Donald Trump Ved roret..

NRK - 9 timer siden

Mange hytter mangler brannsikring

Så mange som én av fem hytter på Agder kan helt eller delvis mangle varsling Ved brann, ifølge Brannvesenet Sør. Av dem som har brannalarm, er det mange som slurver med batteribytte. I tillegg mangler mange hytter brannslokningsapparater..

E24 - 9 timer siden

De norske aksjene som fremdeles kan få et Biden-løft

En rekke norske aksjer kan dra kraftig nytte av Biden i Det hvite hus. Ikke nødvendigvis med ny aksjeoppgang – men i det minste Ved at kurskollapsene blir begrenset. Se hvem som peker seg ut..

NRK - 11 timer siden

To arrester etter biljakt på Råholt

Politiet på Romerike pågrep i natt to personer etter en kort biljakt på Råholt Ved Eidsvoll. De to i bilen nektet å stanse for kontroll, og stakk av til fots, men ble oppsporet av politihund. Bilføreren er 17 år og er mistenkt for ruskjøring..

NRK - 11 timer siden

Arrestert etter biljakt på Råholt

Politiet på Romerike pågrep i natt to personer etter en kort biljakt på Råholt Ved Eidsvoll. De to i bilen nektet å stanse for kontroll, og stakk av til fots, men ble oppsporet av politihund. Bilføreren er 17 år og er mistenkt for ruskjøring..

NRK - 15 timer siden

422 nye koronatilfeller i Norge

Det siste døgnet er det registrert 422 koronasmittede i Norge. Det er 39 flere enn dagen før, men 290 færre enn samme dag i forrige uke. I alt var det Ved midnatt natt til onsdag registrert 59.

Dagbladet - 12 jan. 21 kl. 20:57

NÅ: Trump taler Ved grensemuren

President Donald Trump har ankommet grensemuren mot Mexico Ved byen Alamo i Texas..

NRK - 20 timer siden

Etterforsker dødsfall på Toten

Polititet etterforsker et mistenkelig dødsfall Ved et asylmottak på Toten. En person er siktet for kroppskrenkelse og skal avhøres av politiet skriver Oppland Arbeiderblad..

NRK - 12 jan. 21 kl. 17:47

Fryktar smitte i køa Ved Fløibanen

Fleire hundre bergensarar stilte seg i kø Ved Fløibanen for å aka og gå på ski i går kveld. Smittevernoverlegen i byen blir uroa over å sjå bilda, og seier dei som står slik ikkje tek omsyn til det som er sagt om smittevernreglar..

NRK - 21 timer siden

Publiserer gransking av Putin

Aleksej Navalnyi har publisert en gransking med sterke anklager mot president Vladimir Putin. Granskingen dreier seg om Putins eiendom til en verdi av over 10 milliarder kroner Ved Svartehavet. Stedet skal være finansiert av nære allierte av Putin..

Aftenposten - 21 timer siden

Sykehuspasienter kan ha rett til erstatning Ved koronasmitte uten å vite det

Pasienter som var innlagt for helt andre lidelser, er blitt smittet med korona på sykehus. Noen av dem er gått bort..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt