Det

Søndag, 16 Mai, 08:36

Nyheter om Det

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 8 timer siden

312 nye smittetilfeller i Norge

Det siste døgnet er Det registrert 312 koronasmittede i Norge. Det er fire færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er Det i snitt registrert 416 koronasmittede per dag.

NRK - 3 timer siden

53 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 53 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 30 under snittet de sju foregående dagene. 53 tilfeller er 48 færre enn på fredag, og 17 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 8 timer siden

Redusert strømforsyning til Gaza

Fem av de ti høyspentledningene som forsyner Gazastripen med strøm, er ødelagt av raketter sendt opp av palestinske grupper, ifølge strømselskapet IEC. Det statlige IEC (Israel Electric Company), som forsyner Gazastripen med elektrisitet via de ti høyspentledningene, opplyser at Det ikke kan sende mannskap inn på Gazastripen for å reparere skadene, fordi de ikke får tilgang til områDet. Foruten IEC har Gazastripen kun én egen elektrisitetskilde, et enkeltstående kraftverk som bare er delvis i drift på grunn av drivstoffmangel.

NRK - I førrgår: 08:19

Solberg svarer på vaksinekritikk

Erna Solberg svarte om regjeringens nye vaksinestrategi i Politisk kvarter fredag. – Jeg skal innrømme at Dette var en vanskelig vurdering å ta. Er Det verdt å lage bråk?

NRK - Igår: 00:14

425 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er Det registrert 425 koronasmittede i Norge. Det er 18 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er Det i snitt registrert 417 koronasmittede per dag.

NRK - 9 timer siden

Norsk kvinne omkom i Spania

En norsk kvinne mistet fredag livet i Det som omtales som en fallulykke i den spanske byen Marbella. – Vi er kjent med at en norsk statsborger er omkommet i Spania, sier pressevakt Ane Lunde til DagblaDet. Det er lokale medier som skriver at Det er snakk om en kvinne som døde i Det de omtaler som en fallulykke..

NRK - 11 timer siden

Siktede er fremdeles ikke avhørt

Politiet tok sikte på å avhøre den siktede i løpet av dagen. Det skjedde ikke, sier mannens forsvarer, Kolbjørn Lium. – Han har ikke vært i avhør ennå, og Det er uklart når Det vil skje.

NRK - 12 timer siden

Vant sin første FA-cupfinale

Leicester vant finalen i FA-cupen lørdag 1-0 etter at Chelsea fikk en scoring i sluttminuttene annullert på grunn av offside. Youri Tielemans scoret vinnermålet til Leicester. Seieren i den prestisjefulle turneringen var den første til Leicester.

NRK - 14 timer siden

Demonstrasjon mot koronatiltak

På Eidsvolls plass i Oslo er Det nå en markering mot koronatiltak. Det melder politiet. Det er ca.

NRK - Igår: 06:54

29 nye smittetilfeller i Grenland

Det er registrert 15 nye smittetilfeller i Porsgrunn, 12 i Skien og 2 i Bamble Det siste døgnet. Grenlands-områDet har vært rammet av økt smitte den siste tiden, og lørdag viser tallene 29 nye registrerte smittetilfeller i regionen, skriver Telemarksavisa. Bortsett fra tilfellene i Porsgrunn, Skien og Bamble er Det ikke registrert noen nye tilfeller i Telemark..

NRK - 2 timer siden

Brann på koronasykehus

Flere hundre pasienter på et av Filippinenes største koronasykehus ble evakuert natt til søndag da Det brøt ut brann i bygget. Ingen ble skadd da brannen raste gjennom tredje etasje på sykehuset Philippine General Hospital (PGH) i hovedstaden Manila like før klokken 1 natt til søndag lokal tid. Det var ingen pasienter i denne etasjen, men tykk røyk fant veien til de øvrige etasjene.

NRK - 3 timer siden

Bombetrusler mot russiske skoler

Flere bombetrusler er blitt rettet mot skoler i Kazan i Russland etter at ni personer ble drept i en skoleskyting tidligere i uken. Ifølge nyhetsbyrået Interfax dreier Det seg om bombetrusler mot 15 skoler. Myndighetene i byen opplyste lørdag at Det ikke ble funnet eksplosiver ved noen av skolene som ble gjennomsøkt.

NRK - 6 timer siden

Netanyahu varsler fortsatt offensiv

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier at offensiven mot militante palestinere på Gazastripen kommer til å fortsette så lenge Det trengs. Netanyahu kom med budskapet i en advarsel til Hamas' ledere da han var på besøk i forsvarsdepartementet i Tel Aviv lørdag kveld. – Dere kan ikke skjule dere.

VG - 10 timer siden

Les dagens VG her!

Hjemmekontor og begrensede reisemuligheter har satt mange naboskap på en hard prøve Det siste året. Hentes høytrykksspylere og gressklipperne frem mens naboen er på Teams-møte, skal Det lite til før Det smeller..

Aftenposten - Igår: 21:40

Vaksineskeptikere er kritiske til at vaksinerte skal få gi blod. Det er Det ingen grunn til, sier Blodbanken.

Det finnes ikke holdepunkter for at Det er risiko forbunDet med å motta blod fra vaksinerte donorer, sier….

NRK - 11 timer siden

Hevder Hamas brukte mediebygget

Hamas drev omfattende etterretningsvirksomhet fra bygningen der internasjonale medier hadde kontorer i Gaza, hevder Det israelske militæret. – Her var Det svært avansert utstyr for å drive aktivitet mot Det israelske forsvaret, derfor bestemte IDF seg for å ødelegge bygningen, sier talsmann Jonathan Conricus. – Vi er opptatt av journalisters sikkerhet og deres jobb, men dere må forstå at Dette er en vanskelig krigsskueplass hvor Hamas blander inn sin aktivitet med den sivile verden, sier han.

Dagbladet - 11 timer siden

Slik rustes Det til krig

Liz Cheney er fjernet fra Det republikanske lederskapet i Representantenes hus. Nå gjør hun Det klinkende klart at hun ikke kommer til å skygge unna kampen mot Donald Trump..

NRK - 12 timer siden

Sier 20 på palestinsk side er drept

Det israelske militærets talsmann Jonathan Conricus sier Det totalt er avfyrt 2.800 raketter fra Gazastripen mot Israel. Av disse skal 430 ha falt ned inne på Gazastripen.

NRK - 12 timer siden

Angrep huset til Hamas-leder

Israels luftforsvar har angrepet huset til en høytstående Hamas-leder, opplyser Det israelske militæret. I en Twitter-melding skriver de at huset til Khalil al-Hayya, som er nestleder i den politiske fløyen i Hamas, er angrepet. Huset fungerte som «infrastruktur for terror», heter Det i meldingen.

NRK - I førrgår: 18:34

Varmebølge i Nordvest-Russland

Torsdag ble Det målt 29 varmegrader i den russiske byen Arkhangelsk. I Nizhnyaya Pesha, nord for polarsirkelen, ble Det målt 27 grader. Temperaturene er rundt 20 grader over normalen for mai.

NRK - Igår: 19:05

Høyre vil ha sterkøl i butikk

Høyres landsmøte går inn for å tillate salg av drikke med alkoholinnhold opp til 8 prosent i dagligvarebutikker. Det ble klart da saken kom opp til votering fredag. Det var i forkant lagt inn en dissens på Det nye programpunktet, men landsmøtet endte opp med å støtte innstillingen fra flertallet i programkomiteen.

NRK - Igår: 16:10

Brann i verksted i Oslo

Brannvesenet har rykket ut med flere biler etter melding om en brann i et verksted i Strømsveien i Oslo. Det er meldt om kraftig røykutvikling, og publikum bes om å holde vinduer og dører lukket. Ifølge politiet skal Det brenne i en bil.

NRK - Igår: 15:49

Tre turgåarar er i god behald

Det har gått eit snøskred i Storlidalen i Oppdal kommune. – Det er tre skispor som går inn i skreDet. Vi har kontroll på personane som har gått i desse skispora, seier operasjonsleiar Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt til NRK.

NRK - 17 timer siden

Ti smittetilfeller i Tolga

Til og med lørdag ettermiddag er Det totalt påvist ti positive tester i Tolga. Hverken i går eller idag er Det påvist nye smittetilfeller, ifølge kommunens nettside. 332 personer er testet i går og idag.

NRK - 17 timer siden

Høyre vil la folk velge sykehjem

Høyre går inn for å innføre fritt valg av sykehjem der forholdene ligger til rette for Det. Det ble vedtatt på landsmøtet til Høyre lørdag. Det var Senior Høyre som fremmet forslaget om fritt sykehjemsvalg..

NRK - Igår: 14:26

Følger tett opp smittede i malmbåt

Narvik kommune følger tett opp besetningen om bord i malmskipet IVS Pebble Beach, der en person døde natt til onsdag denne uken. 16 av 18 besetningsmedlemmer har testet positivt for covid-19. Det ventes nye prøvesvar på de to som tidligere testet negativt.

NRK - Igår: 14:12

Åtte nye dødsfall i Sverige

Det siste døgnet er Det registrert åtte nye koronarelaterte dødsfall i Sverige. Så langt er 14.275 mennesker døde i forbindelse med pandemien i Sverige, viser tall fra Folkhälsomyndigheten.

NRK - 19 timer siden

Rakettalarm går i Tel Aviv igjen

Rakettalarmene går nok en gang i den israelske byen Tel Aviv, ifølge Det israelske forsvaret (IDF). Eksplosjoner høres over byen. Bilder på sosiale medier viser en bil som brenner og røyk i Ramat Gan, øst i Tel Aviv.

NRK - Igår: 12:57

21 000 får se FA Cup-finalen

Etter at Det i snart halvannet år har vært fritt for publikum på tribunene rundt om i Fotball-Europa, skal Wembley nå ta imot 21.000 fotballsultne fans når Chelsea og Leicester skal gjøre opp om årets FA Cup-trofé. Det gleder Leicester-manager Brendan Rodgers.

VG - 21 timer siden

Alle vil ha vaksinen – Det gjør at vaksineringen tar lengre tid

Det kan hende du må vente et par uker lenger på å få første stikk fordi Det er så mange som takker ja til vaksinen..

NRK - Igår: 08:32

4000 koronadødsfall hver dag

Hver dag dør nesten 4000 mennesker av korona i India, ifølge myndighetene i lanDet. De siste 24 timene har Det vært 326, 098 nye tilfeller av registrerte koronatilfeller, noe som er Det laveste registrerte antallet på tre uker. Årsaken til færre registrerte tilfeller kan være på grunn av at færre testes, skriver Reuters.

NRK - 15 minutter siden

Biden snakket med Netanyahu

I en telefonsamtale med Israels statsminister Benjamin Netanyahu uttrykte USAs president Joe Biden sterk støtte til Israels rett til å beskytte seg mot rakettangrepene fra Hamas. Men han uttrykte også bekymring over dødstallene på begge sider. – Han fordømte de vilkårlige angrepene mot landsbyer og byer i Israel, heter Det i en uttalelse fra Det hvite hus.

Aftenposten - 45 minutter siden

Lite russebråk rundt om i lanDet: – Russen oppfører seg bra

Det er meldt om lite russebråk rundt om i Det ganske land natt til søndag..

NRK - Igår: 06:56

Funn av flere lik på en eiendom

Nedgravde lik av sju kvinner og tre barn er funnet på en tidligere politimanns eiendom i El Salvador. 51-åringen ble pågrepet forrige lørdag på mistanke om å ha drept to kvinner. Naboer i Chalchuapa ringte til politiet og meldte at de hadde hørt en kvinne rope etter hjelp, opplyste påtalemyndigheten fredag.

NRK - 13 mai 21 kl. 04:46

81 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 81 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 14 under snittet de sju foregående dagene. 81 tilfeller er to færre enn på tirsdag, og 28 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - Igår: 04:49

102 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 102 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 22 over snittet de sju foregående dagene. 102 tilfeller er 51 flere enn på torsdag, og 26 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 12 mai 21 kl. 00:18

473 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er Det registrert 473 koronasmittede i Norge. Det er elleve mindre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er Det i snitt registrert 437 koronasmittede per dag.

NRK - 6 timer siden

Forsøker å redde fjøs i Billefjord

Det er meldt om en brann i en enebolig i Indre Billefjord i Porsanger. En driftsbygning med kyr skal være i nærheten som brannvesenet nå forsøker å berge, melder politiet i Finnmark på Twitter. Det er ingen personer i huset i som brenner..

NRK - Igår: 00:56

IDF: Over 200 000 uten strøm i Gaza

Ifølge Det israelske forsvaret (IDF) skal Hamas ha skutt ut flere hundre raketter mot Gazastripen, og flere av rakettene skal ha truffet høyspentledninger. Ifølge forsvaret har Det ført til at over 200 000 personer i Gaza nå er uten strøm, tvitrer Det israelske forsvaret..

NRK - I førrgår: 00:15

320 nye smittede siste døgn

Det siste døgnet er Det registrert 320 koronasmittede i Norge. Det er 186 mindre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er Det i snitt registrert 414 koronasmittede per dag.

NRK - 11 mai 21 kl. 21:17

Smittenedgang i Porsgrunn

Det er registrert ni koronasmittede i Porsgrunn kommune Det siste døgnet. Det er en markant nedgang fra forrige døgn, da Det ble registrert 23 smittede. – Svært mange av våre innbyggere er i karantene eller ventekarantene.

NRK - 9 timer siden

Spredningsfare etter brann i en bil

Ved Ål i Hallingdal er Det brann i en bil. Det skal være stor spredningsfare og brannvesenet jobber med å berge et hus i nærheten, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 9 timer siden

Brann i avfallsdunk ved skole

Det ble meldt om brann i to søppelcontainere utenfor Nortvedt skole i Oslo lørdag kveld. Det skal også ha vært brann i en søppeldunk inne i bygget som brannvesenet har fjernet. Brannen er slukket, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 10 timer siden

Kamper i by vest i Myanmar

I Myanmar er Det meldt om kraftige kamper i en by i delstaten Chin vest i lanDet, der væpnede grupper gjør motstand mot militærregimet. Både USAs og Storbritannias ambassader i Myanmar ga lørdag uttrykk for dyp bekymring over situasjonen i områDet. Juntaen som tok makten i et kupp i februar, har erklært unntakstilstand på steDet..

NRK - Igår: 21:26

Israel: 3 aketter skutt fra Syria

Det israelske militæret sier de har identifisert tre raketter som er blitt skutt mot lanDet fra Syria. En av rakettene lanDet på syrisk side av grensen, opplyses Det. Regjeringen i Damaskus har så langt ikke kommentert saken.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt