Mistet

Monday, 29 November, 04:34

Nyheter om Mistet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 07 nov 21 kl. 01:14

Dørvakt Mistet besinnelsen

Politiet rykket natt til søndag ut til et utested i Stavanger der en dørvakt, ifølge politiet, skal ha Mistet besinnelsen og utøvd vold mot to gjester. – Dørvakten har avsluttet sin tjeneste for kvelden og politiet oppretter sak på hendelsen. Ukjent hva som var foranledning til hendelsen, opplyser operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt.

NRK - 01 nov 21 kl. 13:05

Åtte omkom i trafikken i oktober

Åtte personer Mistet livet i trafikken i oktober, noe som bringer totalen hittil i 2021 opp til 79. Det er fire flere enn på samme tidspunkt i fjor. Fem bilførere, to bilpassasjerer og én motorsyklist Mistet livet i trafikken i oktober.

Dagbladet - 26 okt 21 kl. 18:15

6-åring Mistet hele familien - ble bortført

I mai Mistet seks år gamle Eitan foreldrene, lillebroren og besteforeldrene i en tragisk ulykke i Italia. I etterkant har familie fra Italia og Israel kjempet om omsorg for gutten..

NRK - 09 nov 21 kl. 10:13

Babyer døde i sykehusbrann i India

Fire babyer Mistet livet i en brann på en avdeling for nyfødte barn på barnesykehuset Kamla Nehru i Bhopal i India, opplyser myndighetene. Til sammen 40 barn var på avdelingen da brannen startet. 36 ble reddet..

NRK - 08 nov 21 kl. 18:08

Flere omkom i gruveulykke

Minst 18 personer har Mistet livet i en gruveulykke i Niger, skriver NTB. Ulykken skjedde i en privat og improvisert gullgruve i gullfeltet Garin-Liman, opplyser myndighetene i landet. Feltet ble oppdaget for et par måneder siden.

NRK - 08 nov 21 kl. 17:54

Rashford ute av England-troppen 

Manchester United-stjernen Marcus Rashford har meldt forfall til årets siste England-kamper. Inn kommer Arsenal-kometen Emilie Smith Rowe for første gang. Det opplyser Englands fotballforbund (FA) i en pressemelding.

NRK - 08 nov 21 kl. 11:08

Flere omkom i flom i Sri Lanka og India

Ni mennesker har omkommet og to er savnet etter flom på Sri Lanka og i sørlige deler av India. Flommen er forårsaket av store mengder regn den siste uka. Nesten halvparten av Sri Lankas 25 distrikter er påvirket av regnværet, som er ventet å fortsette de neste dagene.

NRK - 08 nov 21 kl. 10:06

Opphever forbud mot radikalt parti

Myndighetene i Pakistan har opphevet forbudet mot det radikale islamistpartiet Tehreek-e-Labbaik Pakistan (TLP), som lenge har drevet en kampanje mot Frankrike. Bare den siste måneden har sju politifolk Mistet livet i trefninger med demonstranter fra gruppa. Demonstrasjonene den siste tiden var rettet mot fengslingen av partileder Saad Rizvi, som har sittet i varetekt siden partiet ble forbudt i april.

E24 - 22 okt 21 kl. 15:22

Ny skuffelse for hydrogenselskap: Har Mistet to av fem storkontrakter

Hydrogenpro var «utvalgt leverandør», men Mistet likevel kjempekontrakten i Frankrike. Sjefen tror likevel at det løsner snart..

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 19:41

Slik er den virkelige situasjonen i Putins Russland. Hemmelig statistikk er dyster lesning.

Russerne har ikke dødd i så stort antall siden andre verdenskrig. De som fortalte om det, Mistet jobben..

Dagbladet - 07 nov 21 kl. 17:43

Rørende historie: - Helt uvirkelig

Da Viktoria Sheverina (32) Mistet ektemannen i sommer sto hun overfor et valg. - Har ikke angret et sekund, sier hun..

Dagbladet - 07 nov 21 kl. 17:43

- Helt uvirkelig

Da Viktoria Sheverina (32) Mistet ektemannen i sommer, sto hun overfor et valg. - Har ikke angret et sekund, sier hun..

NRK - 07 nov 21 kl. 14:59

Festival-ofre kan ha blitt dopet

Et av spørsmålene politiet i Houston stiller seg etter at åtte personer omkom under Astroworld-festivalen, er om noen kan ha injisert dem med narkotika, skriver NTB- Det er fremdeles uklart hva som var årsaken til at de åtte personene omkom, og politiet skal blant annet se over videoopptak fra konserten, avhøre vitner og se over konsertprotokollene for å finne svar. Politisjef i Houston, Troy Finner, sier at de også skal undersøke meldinger om at noen i publikum «injiserte andre personer med narkotika», og at en sikkerhetsvakt på festivalen har fortalt politiet at han «kjente et stikk i nakken» mens han prøvde å hjelpe en festivaldeltaker. Vakten Mistet bevisstheten, og ble gjenopplivet med en motgift mot opioidoverdose.

VG - 07 nov 21 kl. 08:11

Kylie Jenner om konsert-tragedien: – Travis og jeg er knust

Kjæresten til Travis Scott, Kylie Jenner, har lagt ut et innlegg på Instagram hvor hun kommenterer den tragiske hendelsen som endte med at åtte personer Mistet livet under kjærestens konsert fredag kveld..

NRK - 07 nov 21 kl. 07:04

19 døde i ulykke i Mexico

Minst 19 mennesker Mistet livet og tre ble skadd da en lastebil kjørte inn i en rekke biler ved en bomstasjon på en motorvei øst for Mexicos hovedstad lørdag. Bremsene på lastebilen, som fraktet ingredienser til sjampoproduksjon, sviktet angivelig før kjøretøyet kjørte inn i bomstasjonen og deretter inn i de seks kjøretøyene på stedet. (NTB).

VG - 07 nov 21 kl. 03:47

UB40-stjerne død

UB40 har Mistet en av grunnleggerne av bandet..

VG - 06 nov 21 kl. 22:15

Vitner om festivaltragedien i Houston: – Folk ble trampet ned

Konsertpublikum beskriver nå dramatikken fra innsiden av Travis Scott-konserten, der åtte personer, deriblant en 14-åring, Mistet livet..

NRK - 06 nov 21 kl. 19:17

SOHR: Bil kjørte på mine - 7 drept

En bil kjørte på en landmine i Homs-provinsen i Syria, og alle de sju som satt i bilen, ble drept, skriver NTB. Fire menn, to kvinner og et barn Mistet livet, alle var sivile, opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Bilen kjørte på en vei like utenfor den historiske byen Palmyra da den traff minen lørdag.

NRK - 06 nov 21 kl. 07:58

Haiangrep i Australia

Nødetatene på Australias vestkyst leter etter en mann som er savnet etter et haiangrep. Mannen var på svømmetur da vitner som satt i en jolle, ifølge nyhetskanalen ABC, så en hvithai og en tigerhai angripe mannen. Ifølge Taronga Conservation Society Australia har to mennesker Mistet livet i haiangrep i landet så langt i år.

E24 - 05 nov 21 kl. 06:35

Lunds Tivoli med sin største investering: Kjøper pariserhjul til 43 millioner

Lunds Tivoli Mistet 45 millioner kroner i omsetning i koronaåret. Likevel satser de mer enn noensinne. – Vi har overlevd to verdenskriger og spanskesyken.

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 17:38

Fire koronasyke beboere på sykehjem i Oslo er døde

Fire beboere på Langerudhjemmet sørøst i Oslo som var syke med covid-19, har Mistet livet denne uka, opplyser….

VG - 03 nov 21 kl. 16:17

I skyggen av fornorskningen

Det hefter ikke tvil ved at det er begått urett på veien med nasjonsbyggingen av Norge. Vi må ta innover oss hva fornorskningen har gjort og fortsatt gjør med vår befolkning. Vi har alle Mistet noe på veien..

Dagbladet - 03 nov 21 kl. 15:12

Trebarnsfar skulle redde kvinnene - døde

I helga Mistet tre mennesker livet i en tragisk paddleboard-ulykke i Wales..

NRK - 03 nov 21 kl. 13:33

Breili: – Ufattelig tomhet

Arkitekt Rune Breili sa i retten onsdag at han opplevde det som forferdelig at han ble dømt for grov korrupsjon i Vestfold tingrett. – Da jeg hørte; dømt til åtte måneder fengsel, tenkte jeg at grunnen gikk bort under meg. Nå må jeg i fengsel, og jeg sitter igjen på bar bakke.

NRK - 03 nov 21 kl. 11:33

Minst 20 døde i bussulykke

Minst 20 mennesker skal ha Mistet livet da en buss kjørte inn i en fjellvegg i Kashmir, melder pakistanske myndigheter. Bussen skal ha hatt 40 passasjerer om bord, men det totale dødstallet er per nå ikke kjent. Redningsmannskaper er på stedet og forsøker å hente ut overlevende fra vraket.

NRK - 01 okt 21 kl. 07:29

16 Mistet livet i trafikken

16 personer Mistet livet i trafikken i september. Det gjør september til måneden med flest omkomne i trafikken hittil i år. Totalt har 70 personer Mistet livet i trafikken i 2021..

NRK - 17 okt 21 kl. 15:41

Macron mintes ofre for massakre

For 60 år siden ble flere titalls algeriere drept av fransk politi i Paris. Nå fordømmer president Emmanuel Macron massakren og sier det var en forbrytelse, skriver NTB som siterer AFP. Det er første gang at en fransk president omtaler hendelsen som en forbrytelse.

VG - 02 nov 21 kl. 18:13

Borch fratatt IOC-tittel etter «boks-tabbe»: – Ren forglemmelse

OL-sølvvinner i roing, Kjetil Borch, hadde meg seg en boks Red Bull på podiet etter en verdenscupseier. Etterpå var han 25.000 kroner fattigere, han måtte sende medaljen tilbake og han Mistet tittelen som ambassadør for IOC..

NRK - 02 nov 21 kl. 13:14

Kvinne i 70-årene dømt for påkjørsler

En kvinne i 70-årene er dømt til 30 dagers betinget fengsel etter at hun kjørte på fem personer ved en fergekai i Kvinnherad for ett år siden. Haugaland og Sunnhordland tingrett betegner hendelsen, som skjedde ved Gjermundshamn fergekai i Kvinnherad i november i fjor, til å ligge ganske langt fra normaltilfellene, og at reaksjonen mot den tiltalte kvinnen i slutten av 70-årene måtte velges deretter. Kvinnen selv kunne ikke huske hva som skjedde da hun Mistet kontrollen over bilen etter å ha kjøpt grønnsaker fra varebilen som sto på plassen.

NRK - 02 nov 21 kl. 10:28

Endrer skatteregler for skredofre

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) mener det er urimelig at de som rammes av skred eller andre tragedier må betale formuesskatt av forsikringsoppgjøret etter å ha Mistet husene sine. – Derfor endrer vi skattereglene, slik at de som mister hus i skred eller andre uhell rent skattemessig får erstatningsbeløpet beskattet som primærbolig både i det året huset gikk tapt og året etter, sier Vedum til Romerikes Blad..

Dagbladet - 16 okt 21 kl. 13:33

Mistet vennen: - Mye omtanke

Anne Høva Glenna og Kjell Guldvog Staalesen har Mistet en venn i tragedien i Kongsberg. De har tent lys og lagt ned blomster..

Klartale - 01 nov 21 kl. 15:28

Kan tape valget for første gang siden 1994

African National Congress har hatt makta i Sør-Afrika siden 1994. Nå har mange Mistet tilliten til partiet..

VG - 01 nov 21 kl. 10:52

Nekter å la seg vaksinere: Mistet jobben som lærerassistent

MANHATTAN (VG) Josephine Valdec (30) vil ikke ta coronavaksinen. Det har kostet henne jobben som lærerassistent etter at New York City innførte vaksinekrav for de som jobber i det offentlig skoleverket..

E24 - 01 nov 21 kl. 10:32

Oljearbeider Mistet foten – får 3,1 millioner i erstatning av riggselskap

Advokatene er fornøyd med resultatet etter at en fem år lang sak mellom en tidligere boresjef og riggselskapet Saipem er avsluttet..

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 08:13

Vi har Mistet Ulf gradvis

Ulf Hammer (1956–2021).

NRK - 01 nov 21 kl. 07:46

Flere døde i trafikken

Trygg Trafikk melder at 80 personer Mistet livet i trafikken i 2021. Det er fire flere enn på samme tidspunkt i fjor..

NRK - 01 nov 21 kl. 07:14

Ni omkom i trafikken i oktober

Ni personer Mistet livet i trafikken i oktober, noe som bringer totalen hittil i 2021 til 80. Det er fire flere enn på samme tidspunkt i fjor..

NRK - 01 nov 21 kl. 03:17

LDP sikret klart flertall i Japan

Regjeringspartiet LDP Mistet et mandat men beholdt et klart flertall i underhuset i den japanske nasjonalforsamlingen i valget søndag, melder kringkasteren NHK. Valget var det første etter at Fumio Kishida overtok som statsminister..

NRK - 31 okt 21 kl. 18:42

Flere skadet i eksplosjon

Minst én person har Mistet livet og 15 personer er skadet etter en eksplosjon knyttet til en gasslekkasje i byen Zaragoza i den meksikanske delstaten Puebla søndag..

NRK - 31 okt 21 kl. 18:42

Flere skadet i gasseksplosjon

Minst én person har Mistet livet og 15 personer er skadet etter en eksplosjon i den meksikanske delstaten Puebla søndag. Eksplosjonen er knyttet til en gasslekkasje i en rørledning, skriver Reuters. Drøyt 2000 mennesker er evakuert i et område på 1 kilometer fra ledningen.

NRK - 31 okt 21 kl. 15:35

218 personer drept i Jemen

Ifølge regjeringen i Saudi-Arabia skal 218 houthi-opprørere ha Mistet livet i et flyangrep, utført av en Saudi-ledet militærkoalisjon, melder AFP. Houthi-opprørerne, som blant annet får støtte fra Iran, ville ikke uttale seg om dødstallene. Angrepet skjedde ikke langt utenfor den strategisk viktige byen Marib.

VG - 31 okt 21 kl. 14:33

Les dagens VG her!

Hilde og Tor opplevde alle foreldres mareritt: De Mistet Ingrid ti uker etter fødselen. Så skulle Hilde bli beskyldt for å ha drept sin egen datter..

NRK - 30 okt 21 kl. 18:43

12 døde etter eksplosjon

12 mennesker skal ha Mistet livet i eksplosjonen utenfor flyplassen i Aden i Jemen, melder Reuters. Tidligere lørdag ettermiddag detonerte en bilbombe ved en av inngangene til flyplassen..

NRK - 30 okt 21 kl. 18:43

12 døde etter eksplosjon i Jemen

12 mennesker skal ha Mistet livet i eksplosjonen utenfor flyplassen i Aden i Jemen, melder Reuters. Tidligere lørdag ettermiddag detonerte en bilbombe ved en av inngangene til flyplassen. Lokale myndigheter opplyser samtidig til AFP at det er mange skadde i forbindelse med eksplosjonen.

NRK - 30 okt 21 kl. 17:45

19 druknet utenfor Haiti

19 personer skal ha Mistet livet da en båt sank utenfor sørkysten til Haiti, skriver Reuters. Båten fraktet 19 lokale innbyggere som var på veg fra en bosetting til en annen. En av de overlevende har uttalt til lokale medier at båten var lastet for tungt.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt