NRK > Nyheter

Onsdag, 23 Juni, 10:34

NRK - 18 mai 21 kl. 22:56

Tix videre til Eurovision-finalen

Andreas Haukeland, alias Tix, gikk videre til lørdagens finale i Eurovision Song Contest. Det ble klart etter den første semifinalen tirsdag kveld. Til sammen 16 nasjoner kjempet om ti finaleplasser. Tix blir dermed å se på scenen under lørdagens finale i arenaen Rotterdam Ahoy..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haukeland, Tix, Eurovision Song Contest, Rotterdam Ahoy, Eurovision

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tix, videre, til, Eurovision-finalen
NRK - 17 mai 21 kl. 16:52

Flammande generalprøve for Tix

Tix har hatt sin fyrste generalprøve, der heftig pyroteknikk var ein del framføringa. Tix er niande artisten i eit semifinalefelt beståande av 16 land i morgon tysdag 18. mai.

NRK - 22 mai 21 kl. 23:29

Tix i finalen: – Dere er ikke alene

– Husk folkens, dere er ikke alene, avsluttet Tix under Eurovision-framføringen av «Fallen Angel». Norge rykker oppover på spillselskapenes lister. Nå venter artistene på folkets dom.

NRK - 25 mai 21 kl. 10:26

1,4 millioner så Eurovision-finalen

Finalen av Eurovision samlet 1.481.000 seere lørdag.

NRK - 19 mai 21 kl. 14:58

900.000 nordmenn så Tix i semifinale

Tix ble tirsdag klar for finalen i Eurovision, som går av stabelen lørdag. 898.000 nordmenn fikk med seg semifinalen.

NRK - 19 mai 21 kl. 19:51

Tix forklarer ticsene på scenen

Tix blir hyllet for at han tok av seg solbrillene under gårsdagens semifinale på Eurovision, og viste sine tics på scenen. Noen lurer på om ticsene var ekte, siden de ikke har sett dem før, men Tix forklarer til NRK at ticsene forsterkes når man er stresset og har mye press på seg..

VG - 18 mai 21 kl. 23:14

TIX: - Vil ha fokus på mental helse

ROTTERDAM/OSLO (VG) Det ble ingen pandemi-dagen derpå; Norge og TIX ble 18.mai klar for Eurovision-finale lørdag. Og nå vil TIX ha fokus på mental helse..

NRK - 24 mai 21 kl. 18:26

Ikke narkotika på Eurovision

I en pressemelding opplyser Eurovision at de har gransket fakta, inkludert videoklipp fra Eurovision-finalen. De har konkludert med at det ikke ble tatt narkotika under finalen. Medlemmene i bandet Måneskin, som vant Eurovision og representerte Italia, har frivillig tatt en rusmiddeltest.

NRK - 16 mai 21 kl. 20:46

Tix: Det kjennest heilt fantastisk

– Tenk at me endeleg er her i Eurovision. Det kjennest heilt fantastisk, sa Tix då han endra den turkise løparen under opningsseremonien av Eurovision Song Contest. Han seier han er imponert over kva Nederland har klart å stella i stand, trass i omstenda.

VG - 18 mai 21 kl. 23:14

TIX klar for finale i Eurovision!

ROTTERDAM/OSLO(VG)Det ble ingen pandemi-dagen derpå; Norge og TIX ble 18.mai klar for Eurovision-finale lørdag..

Aftenposten - 18 mai 21 kl. 19:55

Tix videre til finalen i Eurovision

Tix ble ropt opp først av alle etter tirsdagens semifinale..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

«Free Britney»-markering i Oslo

«Free Britney»-bevegelsen i Norge varsler på Instagram at de skal demonstrere foran den amerikanske ambassaden i Oslo onsdag kveld. Den amerikanske ambassaden ønsker ikke å kommentere saken, skriver VG. Det skjer i forbindelse med at Britney Spears for første gang skal uttale seg om rettstvisten med faren sin.

NRK - 15 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Rundt en time etter åpning peker pilene på Oslo børs oppover. Klokka 10.08 er hovedindeksen oppe 0,66 prosent.

NRK - 30 minutter siden

WHO-ekspert: Kommer flere varianter

WHO-ekspert David Nabarro sier til Sky News at det kommer til å komme flere varianter av koronaviruset framover. – Vi kommer til å gå fra delta til lambda og så til andre greske bokstaver. Det er uungåelig.

NRK - 30 minutter siden

Tyskland kritiserer UEFA

Den tyske utenriksministeren Heiko Maas kritiserer onsdag UEFAs beslutning om å ikke la et fotballstadion i Tyskland lyse opp i Pride-farger. Det melder AFP. – Det er sant at fotball ikke handler om politikk.

NRK - 45 minutter siden

Koronarammede kommuner får mer

Kommuner som er hardt rammet av koronapandemien får mer penger. 1,5 milliarder kroner skal fordeles på en rekke kommuner i landet. Det skriver kommunal- og moderniseringsdepartementet i en pressemelding.

NRK - 45 minutter siden

Flertall vil gi barn koronavaksine

Et flertall av landets befolkning ønsker at barn ned til 12 års alder skal få koronavaksine. Bare fjorten prosent mener barna ikke bør få vaksinen. Det viser en måling gjennomført av Kantar for NRK..

NRK - 1 time siden

OL-publikum bes unngå «high five»

Publikum på OL i Tokyo bes om å unngå å gi hverandre «high fives» eller snakke høyt under lekene, melder Reuters. Årsaken er å forhindre smittespredning..

NRK - 1 time siden

45 nye smittede på Nord-Jæren

Det er registrert 45 nye tilfeller av koronasmitte i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 27 av smittetilfellene er registrert i Stavanger. 19 av de smittede i Stavanger er nærkontakter, mens seks har ukjent smittevei.

NRK - 1 time siden

Apple Daily gir opp

Den prodemokratiske Hongkong-avisen Apple Daily gir seg, melder AFP. Forrige uke gikk myndighetene til aksjon mot avisen. Kontoer ble sperret og flere ledere pågrepet med hjemmel i den omstridte sikkerhetsloven.

NRK - 1 time siden

Krisemøte i Grimstad

26 ungdommer i aldersgruppen 15 til 20 år har testet positivt på koronaviruset i Grimstad. I dag møtes kriseledelsen for å vurdere tiltak..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt