NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 17:52

NRK - 14 sep 21 kl. 16:09

Savnet kvinne kommet til rette

Den savnede kvinnen i 70-årene i Tromsø er nå kommet til rette, og er på vei tilbake til institusjonen. Politiet melder på Twitter at det er takket være en innringer at kvinnen ble funnet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tromsø, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Savnet, kvinne, kommet, til, rette
NRK - 10 okt 21 kl. 22:13

Savnet kvinne til rette i Bergen

Politiet opplyser klokken 22 at en kvinne i 50-årene, som har vært savnet siden søndag ettermiddag, er kommet til rette. Politiet og over 70 frivillige mannskaper var med og lette etter kvinnen. – Hun er våken og bevisst, men blir undersøkt av helsepersonell.

NRK - 04 sep 21 kl. 07:03

Savnet kvinne funnet i Trøndelag

En kvinne i 80-årene som ble meldt savnet fra et sykehjem i Hommelvik i Trøndelag natt til lørdag har kommet til rette. Kvinnen blir ivaretatt av helse, opplyser politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 07 aug 21 kl. 08:50

Leter etter savnet mann i fjellet

Det er satt i gang en leteaksjon etter en savnet mann i fjellet i Nore og Uvdal kommune. Mannen er i 70-årene og er savnet i området ved fjellet Bleikehæet på Hardangervidda, melder politiet. Mannskaper fra Røde Kors ble fløyet inn med helikopter natt til lørdag og startet søk.

NRK - 23 jun 21 kl. 15:18

Nordmann savnet i Australia

En norsk mann i 20-årene er savnet etter en dykketur utenfor Brisbane i Australia. – Vi kan bekrefte at vi er kjent med at en norsk statsborger er savnet og at pårørende er varslet, sier Ane Haavardsdatter Lunde i Utenriksdepartementet til VG. Mannen er savnet etter å ha dykket ved North Stradbroke Island rundt tre mil sørøst for Brisbane.

NRK - 04 sep 21 kl. 06:23

Leter etter savnet kvinne

Politiet i Trøndelag har startet søk i Malvik i Hommelvik etter en kvinne i 80-årene. Kvinnen er meldt savnet fra et sykehjem, og har begrenset evne til å orientere seg. Det er ikke kjent hva kvinnen har på seg, opplyser politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 02 aug 21 kl. 13:41

Kvinne savnet etter brann i Trysil

En enebolig i Trysil er fullstendig nedbrent. En kvinne som er bosatt på adressen er savnet. Nå jobbes det med å finne ut om huseier er i huset, eller ikke er tilstede..

NRK - 17 aug 21 kl. 02:52

Savnet kvinne er funnet ved Gol

En kvinne i 60-årene som var savnet i området Nystølfjellet og Vardefjell i Hallingdal, er funnet, melder Sør-Øst politidistrikt. Store ressursser var satt inn i letingen etter kvinnen, blant annet helikoptre og redningshunder..

NRK - 14 sep 21 kl. 15:40

Leter etter savnet kvinne

Politiet i Tromsø leter etter ei savnet kvinne i 70-årene. Kvinnen er borte fra institusjonen hun bor på. Hun er rundt 155 cm, slank, har på seg en rosa fleecejakke og bærer ei svart veske, skriver politiet på Twitter..

NRK - 14 sep 21 kl. 15:53

Savnet kvinne på Evenskjær

Politiet på Evenskjær i Troms leter etter ei kvinne i 70-årene med demens. Hun skal ha på seg en mørkerosa jakke, er 155 cm og har kort mørkeblondt hår. Kvinnen har vært savnet siden i 9-tiden i morges, og poliet er nå i starten av leteaksjonen..

NRK - 14 sep 21 kl. 15:53

Savnet kvinne på Evenskjer

Politiet på Evenskjer i Troms leter etter ei kvinne i 70-årene med demens. Hun skal ha på seg en lilla allværsjakke, er 155 cm og har kort, mørkeblondt hår. Kvinnen har vært savnet siden i 9-tiden i morges, og poliet er nå i starten av leteaksjonen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ingen endring i Taiwan-politikken

Det er ingen endring i USA sin Taiwan-politikk, seier Det kvite hus etter at president Joe Biden lova å forsvare øya mot kinesiske angrep. Det kvite hus seier at det held fram å følgje Taiwan Relations Act frå 1979, der Kongressen krevja at USA skulle skaffe øya våpen som kan bli brukt i sjølvforsvar. Men den var også tvitydig om USA ville gripe inn militært..

NRK - 30 minutter siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 30 minutter siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 30 minutter siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 30 minutter siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 45 minutter siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 45 minutter siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.

NRK - 1 time siden

Pågriping i Mortensrud-saka

Oslo Politidistrikt har etter to veker med etterforsking arrestert ein mann som er sikta for medverknad til drapet på Hamse Hashi Adan, skriv dei i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.

NRK - 1 time siden

Mer enn 90 houthi-opprørere drept

Den saudiledede koalisjonen opplyser at 90 medlemmer av houthi-bevegelsen er drept nær Maarib i Jemen. Houthi-opprørere har den siste tiden innledet en offensiv mot Maarib, det siste området nord i Jemen som fortsatt kontrolleres av regjeringsstyrkene. Store deler av landets olje- og gass-beholdning holder også til i området.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt