Kommet

Sunday, 26 March, 17:43

Nyheter om Kommet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 07:17

Brann i trebygning i Melbu havn

Siste: Nødetatene er Kommet fram og det jobbes på stedet. Det er en god del røyk fra bygget, melder politiet. Politiet melder om brann i ei trebygning i Melbu havn i Vesterålen.

NRK - 09 mar 23 kl. 15:48

Helseplattformen er Kommet for å bli, sier styreleder

Helseplattformen har stadig innkjøringsproblem. I dag er det kjent at 3400 nye elektroniske brev ikke har Kommet fram til mottakerne, i tillegg til de 16000 som er kjent fra tidligere i uka. Men styreleder i Helse Midt-Norge, Stig Slørdahl sier at Helseplattformen har Kommet for å bli til tross for alle feil.

NRK - 09 mar 23 kl. 15:48

Helseplattformen er Kommet for å bli, sier administrerende direktør.

Helseplattformen har stadig innkjøringsproblem. I dag er det kjent at 3400 nye elektroniske brev ikke har Kommet fram til mottakerne, i tillegg til de 16000 som er kjent fra tidligere i uka. Men administrerende direktør i Helse Midt-Norge, Stig Slørdahl sier at Helseplattformen har Kommet for å bli til tross for alle feil.

Klartale - 27 feb 23 kl. 06:30

Skeive flyktninger føler seg utrygge i Norge

Hvordan er det for en skeiv flyktning å komme til Norge? Det er ett av spørsmålene en gruppe forskere har undersøkt.– Undersøkelsen viser at mange skeive som kommer til Norge føler seg utrygge.

NRK - 14 mar 23 kl. 23:12

Ukrainske guvernører har fått sparken

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj har avskjediget tre guvernører, blant andre guvernøren i Luhansk, der frontlinjen i krigen mot Russland er, melder NTB-Reuters. Det har ikke umiddelbart Kommet noen forklaring på endringene, som ble kunngjort på Telegram av regjeringens representant i nasjonalforsamlingen. Luhansk-guvernør Serhij Hajdaj har jevnlig Kommet med oppdateringer og kommentarer om krigføringen i regionen, som ligger nordøst i Ukraina, mot grensa til Russland.

NRK - 14 mar 23 kl. 11:17

Russisk soldat tatt til fange etter å ha levd i skjul i seks måneder

Ukraina opplyser at de har pågrepet en russisk soldat som skal ha levd i skjul for i forlatte bygninger siden Kharkiv ble gjenerobret i fjor høst. Den 42 år gamle soldaten skal ha Kommet bort fra militærenhetene sin da flyktet under den ukrainske motoffensiven i september. Det er ikke klart hvordan han har klart å holde seg skjult i de påfølgende månedene, skriver The Guardian.

NRK - 08 mar 23 kl. 10:09

En person har Kommet i klem under traktor

Alle nødetater har rykket ut til en ulykke rett utenfor Tønsberg sentrum. En person har Kommet i klem under en traktor. Skadeomfanget er ikke kjent for politiet.

NRK - 3 timer siden

Uenighet om kostnader knyttet til karbonfangst på Melkøya

Forskere mener Equinors kostnadsanslag for karbonfangst og -lagring på Melkøya i Hammerfest virker veldig høyt. Sjefforsker i CO2 Technology, Erik Lindeberg, mener Equinors beregninger bommer fullstendig, skriver E24. Han mener et CCS-anlegg på Melkøya kan fange 95 prosent av karbonutslippene til en prislapp på 1.

Aftenposten - 7 timer siden

Verstappens svigerfar straffet med 10 mill. for rasisme mot Hamilton

Tidligere verdensmester Nilson Piquet (70) må ut med nærmere ti millioner kroner i bot for å ha Kommet med rasistiske og….

VG - 7 timer siden

Verstappens svigerfar straffet med 10 mill. for rasisme mot Hamilton

Tidligere verdensmester Nilson Piquet (70) må ut med nærmere ti millioner kroner i bot for å ha Kommet med rasistiske og homofobe uttalelser om Lewis Hamilton (38), Formel 1s eneste svarte fører..

VG - Igår: 14:34

Kubacki med oppdatering fra sykehuset: – Gjør fremskritt

Skihopper Dawid Kubacki har Kommet med oppdatering om kona som ligger på sykehus..

Aftenposten - Igår: 14:34

Kubacki med oppdatering fra sykehuset: – Gjør fremskritt

Skihopper Dawid Kubacki (33) har Kommet med oppdatering om kona som ligger på sykehus..

NRK - Igår: 13:48

Høyesterett skal behandle tipssak

Kan arbeidsgiveren trekke arbeidsgiveravgift og kostnader fra tipsen som er gitt til de ansatte? Det spørsmålet skal Høyesterett ta stilling til neste uke. Ni medlemmer i Fellesforbundet ved Hotel Bristol i Oslo og 14 Parat-medlemmer ved Oslo Plaza Hotel gikk i 2021 til sak med krav om at hotellene skulle slutte å trekke arbeidsgiveravgift og administrasjonskostnader fra tipsen de ansatte fikk.

NRK - Igår: 11:59

Lekkasje i Skienselva

Brannvesenet i Skien har lagt ut lense rundt en seilbåt for å forsøke å stanse en mindre lekkasje. Utslippet har ført til en synlig oljefilm på elva fra Skien til Porsgrunn. Brannvesenet har ikke Kommet i kontakt med eieren av båten..

NRK - Igår: 11:34

Tyskland og EU enige om avtale om å fase ut fosilbiler

Etter en uenighet om utfasing av fosilbiler innen 2035 ble EU og Tyskland lørdag enige om en avtale. «Vi har Kommet til enighet med Tyskland om bruken av e-fuel i biler fremover», skriver EUs talsmann for miljø Frans Timmermans på Twitter. E-fuel er et syntetisk drivstoff som er laget av CO₂ og hydrogen, der all energi involvert kommer fra fornybare kilder.

NRK - Igår: 07:17

Brann i trebygning i havna

Politiet melder om brann i ei trebygning i Melbu havn i Vesterålen. Politiet meldte på Twitter klokka 07 lørdag morgen at det ikke er meldt om personskader. Det er ei trebygning i havna som brenner, ifølge politiet.

NRK - I førrgår: 11:02

Bjørn Olav Jahr er fornøyd med avgjørelsen

Forfatter og journalist Bjørn Olav Jahr har skrevet to bøker om Baneheia-saken og ment at Viggo Kristians var uskyldig dømt for voldtekt og drap. Han mener det er bra at riksadvokaten har bedt om at saken mot Jan Helge Andersen tas opp igjen. – eg er veldig fornøyd med avgjørelsen og tenker at den er veldig riktig, og er helt som forventet.

NRK - I førrgår: 08:34

Østfolding dømt for millionbedrageri av 94-åring

En mann fra Østfold er i Oslo tingrett dømt til ett år og elleve måneder ubetinget fengsel for grovt bedrageri på omtrent 1,9 millioner kroner. Den fornærmede er en nå avdød 94 år gammel kvinne, skriver Økokrim. Mannen skal ha fått i oppdrag fra kvinnen og hennes advokat å reise til USA og forsøke å få tilbake penger som kvinnen hadde tapt i et tidligere bedrageri.

NRK - 22 mar 23 kl. 11:22

Ny person pågrepet i voldtektssak i Skien

Politiet har pågrepet ytterligere en person etter at en prostituert kvinne natt til tirsdag ble ranet med kniv og voldtatt på en privatadresse i Skien. En lokal mann i 20-årene ble pågrepet samme natt, men ifølge kvinnen var det to personer til stede da hendelsen fant sted. Det skal være denne personen som nå er tatt av politiet, skriver Varden.

Klartale - 22 mar 23 kl. 10:37

Mange vil se Messi spille fotball

Lionel Messi og resten av gjengen skal spille for landslaget igjen. Det er første gang siden de ble verdens-mester for noen måneder siden.Panama kommer på besøk til Buenos Aires torsdag.

Klartale - 22 mar 23 kl. 08:54

Litt flere enn før er uten jobb

105.000 mennesker i Norge var uten jobb i februar. Det er 10.

NRK - 21 mar 23 kl. 23:07

IMF lover Ukraina lånepakke på 164 milliarder kroner

Det internasjonale pengefondet (IMF) har Kommet til enighet med Ukraina om en lånepakke verdt rundt 164 milliarder kroner som skal utbetales over fire år. Planen, som formelt må godkjennes av IMFs styre, skal fremme langsiktig vekst og gjenoppbygging og støtte landets vei mot medlemskap i EU, heter det. – I tillegg til den forferdelige humanitære belastningen, fortsetter Russlands invasjon av Ukraina å ha en ødeleggende innvirkning på økonomien, sier lederen for IMFs kontor i landet, Gavin Gray.

NRK - 21 mar 23 kl. 21:50

IMF enige med Ukraina om pengestøtte på 160 milliarder kroner

Det internasjonale pengefondet (IMF) har Kommet til enighet om å støtte krigsrammede Ukraina med rundt 15,6 milliarder dollar. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Finansieringen, som er på over 160 milliarder norske kroner, skal løpe over fire år.

VG - 21 mar 23 kl. 20:49

Eva Longoria får kjeft av såpestjerne: – Totalt mangel på klasse

Eva Longoria (48) har Kommet med uttalelser som får hennes tidligere kollega Eric Braeden (81) til å se rødt..

NRK - 21 mar 23 kl. 12:56

Grønt lys for klimasøksmål i Sverige

Klimasøksmålet som er anlagt mot den svenske staten av Greta Thunberg og hundrevis av andre ungdommer, skal behandles i en domstol. Det er klart etter at tingretten i Nacka ved Stockholm er Kommet fram til at kravene er tydelig nok til å kunne prøves i en domstol. Søksmålet ble levert inn av ungdomsorganisasjonen Aurora i november i fjor etter to år med forberedelser.

Aftenposten - 21 mar 23 kl. 09:59

Ny rekord: Aldri har flere barn Kommet til henne i håp om å skifte kjønn

Isak (17) har brukt guttenavnet i to år. Nå venter «eks-Ingvild» på klarsignal for full fysisk forandring mot sitt nye….

NRK - 21 mar 23 kl. 08:50

Skoleåret i Afghanistan har startet uten undervisning

Det nye skoleåret har startet i Afghanistan, uten at elevene har fått beskjed om å møte på skolen. Taliban har verken varslet gutter eller jenter om tirsdagens skolestart, og hundretusener av tenåringsjenter har uansett forbud mot å gå på skolen. Flere lærere og andre myndighetspersoner sier til nyhetsbyrået AFP at utdanningsdepartementet ikke har Kommet med noen offisiell kunngjøring om at skoleåret starter.

NRK - 21 mar 23 kl. 07:26

Ikea tilbakekaller spill

Ikea kaller tilbake fiskespillet Blåvingad fra markedet. Årsaken er at små nagler kan løsne, noe som gir fare for kvelning. De som har kjøpt spillet, i versjonen «flerfarget», bes slutte å bruke spillet og kontakte Ikea for å få pengene tilbake.

NRK - 21 mar 23 kl. 07:36

Ukraina: – 30 russiske angrep det siste døgnet

I løpet av et døgn har Russland gjennomført 21 luftangrep og avfyrt ni raketter, oppgir det ukrainske militæret tirsdag morgen. Angrepene har blant annet rammet Slavjansk og Kramatorsk, begge byer i Donetsk fylke øst i Ukraina. De ligger nordvest for Bakhmut, der krigens hittil blodigste slag fortsatt pågår.

NRK - 02 mar 23 kl. 21:45

Støre etter Fosen-møte: – Jeg har lyttet til kravene

Elle Nystad og statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) møtte pressen etter møtet i Trefoldighetskirken i Oslo. – Jeg har lyttet til de kravene de har Kommet med, og gjentatt beklagelsen som regjeringen har Kommet med i dag, sier Støre. Elle Nystad startet med å uttale seg.

NRK - 20 mar 23 kl. 16:51

Undersøkelse: Ni av ti muslimer mener det bør være full likestilling i hjemmet

Flere muslimer enn kristne sier de mener arbeid knyttet til barn, hus og hjem bør være likt fordelt mellom partnere, viser en ny undersøkelse. Av de 821 personene som har deltatt i undersøkelsen, svarte 90 prosent at de er enig eller helt enig i at partnere bør dele ansvaret for husarbeid og barneoppdragelse, skriver Vårt Land. I en lignende undersøkelse blant personer med religiøs tilhørighet til kristne trossamfunn svarer 79 prosent det samme.

Klartale - 20 mar 23 kl. 15:30

Filmen viser barna som ble tatt vekk fra den indiske familien

Filmen «Mrs. Chatterjee VS Norway» hadde premiere 17. mars.

NRK - 20 mar 23 kl. 05:46

NTNU styrker forskningen på kjernekraft

Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU) i Trondheim har besluttet å styrke forskningen på kjernekraft. – Debatten om kjernekraft er preget av synsing. Vi vil samle kunnskap om kjernekraft, sier instituttleder Erik Wahlström til Adresseavisen.

NRK - 20 mar 23 kl. 04:12

Pence: – Trump sviktet meg

Tidligere visepresident Mike Pence sier i et intervju med ABC News at han er skuffet over sin tidligere sjef, Donald Trump. Trumps håndtering av stormingen av Kongressen er en av grunnene til at USA, og ikke minst det republikanske partiet, trenger en ny begynnelse, sier Pence. – Jeg var sint den dagen.

E24 - 19 mar 23 kl. 21:58

Dette skjer denne uken: – Renteforventningene har Kommet utrolig mye ned på kort tid

Til uken kommer rentebeslutningene på rekke og rad – blant annet i Norge, USA og Storbritannia. Spesielt i USA er det knyttet spenningen til hva sentralbanken velger å gjøre..

E24 - 19 mar 23 kl. 21:40

Dette skjer denne uken: – Renteforventningene har Kommet ned utrolig mye på kort tid

Til uken kommer rentebeslutningene på rekke og rad – blant annet i Norge, USA og Storbritannia. Spesielt i USA er det knyttet spenningen til hva sentralbanken velger å gjøre..

NRK - 19 mar 23 kl. 09:51

Norge fikk gjennomslag i FN for tiltak som skal hindre vold mot kvinner

Etter å ha forhandlet i over 90 timer har FNs kvinnekommisjon Kommet til enighet om en rekke anbefalinger til medlemslandene når det gjelder likestilling. Det ble klart da FNs kvinnekommisjon møttes for 67. gang.

Klartale - 27 feb 23 kl. 11:30

61 døde da seilbåt med migranter sank

– Dette er er enorm tragedie. Det sier Vincenzo Voce. Han er ordfører for den italienske byen Crotone.

VG - 17 mar 23 kl. 16:30

Snart snipp snapp snute for de ville Bukkene Bruse

Eventyret er Kommet til veis ende. Mattilsynet har bestemt at den selvstyrte geiteflokken i Sogn skal sendes til de evige jaktmarker innen 15. mai neste år..

NRK - 17 mar 23 kl. 14:36

Mann utløste snøskred

Klokken 13.30 mottok politiet melding om et lite snøskred på Hauganøse i Hemsedal. Det ble straks sendt redningsressurser mot stedet.

Klartale - 17 mar 23 kl. 08:33

Uvær, ulykker og mye snø

Det snør mye i Sør-Norge. Fredag var veiene over de fleste fjell stengt. Eller så måtte en brøytebil lede trafikken (kolonne-kjøring).

NRK - 17 mar 23 kl. 07:10

Problemer i morgentrafikken i Oslo

Det er problemer med tog- og biltrafikken vest for Oslo fredag morgen. Årsaken er feil på flere sporveksler ved Drammen stasjon og en trafikkulykke. Feilen på sporveksler ved Drammen stasjon medfører forsinkelser og innstillinger skriver Bane Nor.

NRK - 17 mar 23 kl. 04:54

Nye trikker i Oslo er forsinket

Så langt har det Kommet 21 av totalt 87 nye trikker til hovedstaden. Nå er det stor usikkerhet om når de resterende 66 kan leveres. Den spanske leverandøren CAF har nemlig varslet om problemer med å få tak i deler til trikkene, skriver Aftenposten.

NRK - 08 feb 23 kl. 14:49

UD: Flere nordmenn Kommet til rette i Tyrkia

Utenriksdepartementet opplyser at flere norske statsborgere er Kommet til rette i Tyrkia. – Det siste døgnet har flere norske borgere vi har vært bekymret for Kommet til rette. Tallene går heldigvis ned, men situasjonen er fortsatt uoversiktlig og mye er uavklart.

NRK - 16 mar 23 kl. 21:11

Bil havnet på taket i Moss

Det har vært en trafikkulykke i Klosterveien i Moss. En bil skal ha havnet på taket. De involverte har Kommet seg ut av bilen og det skal ikke være snakk om personskade, skriver Øst politidistrikt på Twitter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com