Kommet

Tuesday, 06 June, 01:08

Nyheter om Kommet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 timer siden

Redningsaksjon i Narvik - to turgåere savnet

To turgåere som skulle gå fra Abisko i Sverige over til Narvik er ikke Kommet fram til avtalt tid. De to godt utstyrte turgåerne ble sist sett i Abisko der de startet turen, torsdag 1. juni.

Klartale - 08 maj 23 kl. 08:49

Drept da bil kjørte inn i folkemengde med migranter

Folk sto og ventet på en bussholdeplass utenfor senteret for migranter. Det ligger i Brownsville i Texas. Da braste plutselig en bil inn blant dem.

NRK - 8 timer siden

Savnede turgåere funnet

De to danske turgåerne som ble meldt savnet er funnet i god behold på en turisthytte like inne på norsk side, skriver politiet på Twitter. – De frivillige som fant danskene vil også frakte dem ned. Politiet takker alle som har vært i innsats.

NRK - I førrgår: 03:16

Mann slo til flere personer på utested i Ballangen

Politiet rykket ut etter melding om at en mann som hadde slått til 5–6 personer på et utested i Ballangen i natt. – Videre har han som er mistenkt Kommet med trusler mot personer som var til stede, også de som prøvde å roe han ned, sier operasjonsleder Ivar Bo Nilsson. Mannen i 50-årene skal også ha Kommet med trusler mot politiet.

NRK - 02 jun 23 kl. 07:09

Ærfuglbestanden har Kommet seg i Oslofjorden

Ærfuglbestanden i ytre Oslofjord har Kommet seg etter massedøden av ærfugl i hele landet i 2020. Langs mesteparten av norskekysten har vært det vært en nedgang i ærfuglbestanden over flere år. Men i Ytre Oslofjord er bestanden ganske robust.

Aftenposten - 31 maj 23 kl. 15:35

På 90-tallet trodde vi at det liberale demokratiet var Kommet for å bli. Nå vet vi bedre.

På 90-tallet trodde vi at det liberale demokratiet var Kommet for å bli. Nå vet vi bedre..

NRK - 28 maj 23 kl. 16:57

Fylkesvei 570 ved Dyrdal stengt

Fylkesvei 570 ved Dyrdal i Alver kommune er stengt på grunn av et steinras. Det melder Vegtrafikksentralen vest på Twitter. En entreprenør er på vei til stedet.

NRK - 28 maj 23 kl. 16:57

Fylkesvei 570 ved Dyrdal stengt til torsdag

Fylkesvei 570 ved Dyrdal i Alver kommune er stengt på grunn av et steinras. Det melder Vegtrafikksentralen vest på Twitter. En entreprenør er på vei til stedet.

NRK - 24 maj 23 kl. 17:46

Mann pågrepet av PST – skal ha Kommet med trusler mot Stortinget

En mann i 30-årene ble mandag pågrepet av PST etter at han i helgen skal ha Kommet med trusler mot Stortinget på Facebook. Onsdag ble han fengslet i tre uker. – PST mottok i helgen et anonymt tips om at vedkommende var bekymret for en melding en mann hadde lagt ut på Facebook.

E24 - 23 maj 23 kl. 08:31

LO har Kommet til enighet med Finans Norge

LO er Kommet til enighet med Finans Norge i årets mellomoppgjør for ansatte i finansbransjen..

NRK - 3 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 6 timer siden

Barneombud Engh: – Folk må varsle på nytt

Bekymringsmeldingene som ikke har Kommet frem til barnevernet i flere kommuner er slettet. Det forteller Stian Svendsen, administrerende direktør i Wisma som drifter systemet, til Dagsnytt 18. Det betyr at barnevernet er avhengig av at folk som har varslet, varsler på nytt.

Dagbladet - 10 timer siden

- I verste fall livstruende

En systemfeil har gjort at flere bekymringsmeldinger ikke har Kommet fram til barnevernet. - Bekymringsfullt, sier ekspert i barns rettigheter..

NRK - 10 timer siden

Oslo også rammet av datasvikt i barnevernet

Det bekrefter Oslo kommune til NRK. Ifølge kommunen er det snakk om tre tilfeller hvor meldinger fra Visma Familia ikke har Kommet frem. – Jeg er lettet over at omfanget av tapte meldinger i Oslo ikke er større.

VG - 11 timer siden

Bekymringsmeldinger til barnevernet på avveie: – Forventer handling

En teknisk feil har ledet til at bekymringsmeldinger til barnevernet ikke har Kommet frem. Nå krever en rekke politikere svar fra barne- og familieminister Kjersti Toppe..

NRK - 11 timer siden

SV enig med regjeringspartiene om jordbruksoppgjøret

Regjeringa og SV har blitt enige om jordbruksoppgjøret. I avtalen står det blant annet at de skal sikre norsk matberedskap gjennom endringer i tollvernet. – Enigheten gjør at vi styrker norsk selvforsyning.

NRK - 11 timer siden

Flertall på Stortinget for jordbruksoppgjøret

Regjeringa og SV har blitt enige om jordbruksoppgjøret, og det er dermed flertall på Stortinget. I avtalen står det blant annet at de skal sikre norsk matberedskap gjennom endringer i tollvernet. Stortinget skal også be regjeringa legge fram en strategi for økt selvforsyning og trygg matproduksjon.

NRK - 14 timer siden

Oslo og Tromsø også rammet av feil på bekymringsmeldinger

Oslo kommune er også rammet av feilen som har gjort at flere bekymringsmeldinger til barnevernet ikke har Kommet fram. Det skriver VG. – Vi er berørt av systemfeilen.

NRK - Igår: 21:43

Høyt «smell» hørt i Washington – kom fra forsvarsfly

Et høyt «smell» ble hørt i Washington i USA søndag, opplyser Reuters. Lyden skal ha Kommet fra et forsvarsfly, opplyser myndighetene..

NRK - Igår: 19:39

Melding om eksplosjon i Sverige

Det har Kommet inn en melding om en eksplosjon i Västerås i Sverige rundt klokken 19.15, melder det svenske politiet. – Vi er på vei dit, sier Magnus Jansson Klarin, politiets pressetalsperson, ifølge Aftonbladet.

NRK - I førrgår: 20:22

Fallskjermhopper meldes savnet i Nordland - funnet

Klokken 20:15 fikk politiet i Nordland melding om at en fallskjermhopper er savnet etter et hopp. Utrykningsenheter på vei sammen med Luftambulanse og SAR Queen, melder politiet på Twitter. De ber om at observasjoner meldes inn til nødnummeret 112.

NRK - I førrgår: 19:02

Melding om brann i skog i Fyresdal

Brannvesenet rykker ut til etter at det har Kommet melding om brann i en skog i Fyresdal, opplyser Sør-Øst 110-sentral..

NRK - 16 maj 23 kl. 11:32

Mann i 40-årene siktet for voldtekt av fire barn

En mann fra Stjørdal er siktet for voldtekt av minst fire barn. Politiet tror det kan være flere fornærmede og sier det er flere de ennå ikke har Kommet i kontakt med. – Vi har en håndfull fornærmede i saken.

NRK - I førrgår: 06:57

Boligbrann på Nesodden

Nødetatene har rykket ut til en boligbrann ved Skoklefall på Nesodden tildlig lørdag morgen. Alle beboere i huset skal ha Kommet seg ut, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 02 jun 23 kl. 13:50

Ny nedbørsrekord i Tromsø

Aldri før er det målt så mye nedbør i Tromsø som i perioden januar til mai i år. Det har Kommet 716,3 millimeter regn og snø i perioden. Det skriver meteorologene på Twitter..

NRK - 02 jun 23 kl. 12:57

DSA mener situasjonen ved atomkraftverk i Ukraina er alvorlig

Situasjonen ved atomkraftverket i Zaporizjzja i Ukraina er fortsatt alvorlig, mener Direktoratet for strålevern og atomberedskap (DSA). DSA opplyser at den ukrainske generalstaben og Energoatom siste uke har Kommet med flere meldinger om at russiske styrker planlegger en falskt flagg-operasjon på Zaporizjzja kjernekraftverk som vil føre til radioaktivt utslipp. En falsk-flagg-operasjon betyr at man iscenesetter en hendelse eller aksjon med hensikt om å skape et inntrykk av at en bestemt person, gruppe eller nasjon er ansvarlig.

NRK - 02 jun 23 kl. 11:46

Sa at drapet var grundig planlagt

Den 23 år gamle brasilianske mannen som er en av de fire tiltalte etter drapet på Bård Lanes, ble infiltrert av utenlandske politiagenter. Etter at den ene agenten vant 23-åringens tillit, fortalte brasilianeren om drapet på Lanes. Han forklarte blant annet at Lanes skulle utsettes for vold, men at det endte med drap etter at Lanes hadde Kommet med trusler mot en medtiltalt 31-åring, sier statsadvokat Andreas Christiansen i sin prosedyre der han ber retten dømme alle de fire tiltalte for drapet.

Dagbladet - 02 jun 23 kl. 08:46

Kuldegrader flere steder

Selv om sommeren har Kommet, våknet mange til iskaldt vær fredag..

NRK - 01 jun 23 kl. 14:09

Nordlys: Russiske sjømenn utvist fra Tromsø

20. mai ble to russiske sjømenn pågrepet i Tromsø, ifølge Nordlys. Avisa skriver at de seinere ble utvist over Storskog, grenseovergangen i Finnmark.

NRK - 01 jun 23 kl. 12:56

Politiet: – Helt uaktuelt å avlyse Regnbuedagene i Bergen

Politiet i Bergen er klare på at Regnbuedagene i Bergen ikke vil bli avlyst av politiet. – Det har vært helt uaktuelt å avlyse arrangementet. Vi har gjort de sikringstiltakene som vi mener er nødvendig og de truslene som har Kommet, ligger innenfor de trusselvurderingene som PST har vurdert, sier Morten Ørn, leder for politiet i Stor-Bergen, til NTB.

Aftenposten - 01 jun 23 kl. 10:46

Belgisk avis: Feyenoord og Brugge ønsker Vetlesen

Ifølge Het Laatse Nieuws har Feyenoord Kommet til en muntlig enighet med Hugo Vetlesen (23), men det samme skal gjelde….

VG - 01 jun 23 kl. 10:46

Belgisk avis: Feyenoord og Brugge ønsker Vetlesen

Ifølge Het Laatse Nieuws har Feyenoord Kommet til en muntlig enighet med Hugo Vetlesen (23), men det samme skal gjelde den belgiske storklubben Club Brugge..

NRK - 01 jun 23 kl. 06:20

Brann Hvittingfoss

Det brenner i en bolig på Hvittingfoss. Brannvesenet har akkurat anKommet stedet. Det meldes om full overtenning i flere leiligheter.

NRK - 31 maj 23 kl. 22:10

Brann i nytt kjøpesenter

Det har vært en brann inne på et toalett i Handelsparken i Alta onsdag kveld. Brannen ble slukket av et sprinkleranlegg. Det melder politiet.

NRK - 31 maj 23 kl. 20:53

Enighet i sykehusoppgjøret

– Spekter har Kommet til enighet med forbundene i LO og YS i lønnsforhandlingene for sykehusene, og løsningen innebærer et resultat i tråd med normen fra frontfaget, sier Spekters administrerende direktør Anne-Kari Bratten..

NRK - 31 maj 23 kl. 11:31

DNB ga kunde 5,9 millioner ved en tastefeil – kunden frikjent for underslag

En mann fra Stavanger er frikjent for underslag etter at han solgte verdipapirer for 5,9 millioner kroner som DNB overførte til ham ved en feil. 1. februar 2021 fikk mannen i 40-årene verdipapirer for nesten 5,9 millioner kroner overført til sin aksjesparekonto.

NRK - 31 maj 23 kl. 11:34

Brann i båt i Oslofjorden – person i vannet

Nødetatene er på vei til Hovedøya i Oslofjorden, hvor det skal brenne i en båt. Det melder Oslo-politiet på Twitter. – Det er også meldt om en person i vannet, skriver politiet.

NRK - 31 maj 23 kl. 11:34

Brann i båt i Oslofjorden – person havnet i vannet

Nødetatene er på vei til Hovedøya i Oslofjorden, hvor det skal brenne i en båt. Det melder Oslo-politiet på Twitter. – Det er også meldt om en person i vannet, skriver politiet.

NRK - 31 maj 23 kl. 07:42

Fire såret i angrep mot russisk grenseby

Russland sier et rakettangrep har såret fire personer i byen Sjebekino i Belgorod-regionen ved grensen til Ukraina. De hevder ukrainske styrker står bak. Guvernøren i den russiske regionen, Vjatsjeslav Gladkov, sier det er tredje gang på en uke at byen rammes av ukrainske rakettangrep.

Dagbladet - 30 maj 23 kl. 21:19

- Hørte et brøl fra dusjen

Stig Knutsen fikk førstegradsforbrenning i dusjen mandag kveld. Kort tid etter skjønte kommunen hvorfor: Det var Kommet store mengder etsende lut i drikkevannet..

NRK - 30 maj 23 kl. 20:24

Luftambulanse på vei til skadd motorsyklist

Føreren av en lett motorsykkel er skadd etter å ha kjørt inn i et tre i Østre Toten. Luftambulanse er på vei til stedet. Nødetatene har akkurat Kommet frem..

VG - 30 maj 23 kl. 19:07

Mayday fra båt – ni personer skal være i sjøen

Det har Kommet nødmelding fra en båt i Tomrefjorden i Vestnes kommune i Romsdal. Ni personer skal være i sjøen, skriver Sunnmørsposten..

NRK - 30 maj 23 kl. 12:46

Ukraina avviser at de sto bak droneangrep i Moskva

Flere titalls droner skal i morgentimene tirsdag ha Kommet inn mot den russiske hovedstaden Moskva. Russiske myndigheter hevder Ukraina har utførte droneangrepet mot Moskva. En rådgiver for Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj avviser at de hadde noe med angrepet å gjøre..

NRK - 30 maj 23 kl. 08:02

Nedgang i grensehandelen på 9,1 prosent i første kvartal

Nordmenn la igjen 1,9 milliarder kroner på dagsturer til utlandet i løpet av januar, februar og mars i år, viser nye tall fra SSB. Det er 9,1 prosent mindre enn samme periode i 2022. – Rett etter reiserestriksjonene ble fjernet i fjor ble det ganske raskt fart på grensehandelen, som var nærmest fraværende under pandemien.

NRK - 30 maj 23 kl. 00:59

Biden ba Tyrkia droppe sin motstand mot Sveriges medlemskap i Nato

USAs president Joe Biden har snakket med Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan mandag. Biden skal blant annet ha oppfordret Tyrkia til å droppe sin motstand mot Sveriges medlemskap i Nato, melder nyhetsbyrået Reuters. Ifølge Biden skal Erdoğan ha vist fortsatt interesse for å kjøpe F16-fly fra USA.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com