NRK > Nyheter

Monday, 06 December, 22:06

NRK - 19 okt 21 kl. 12:31

Sagosen testet positivt for korona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for korona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen. – Han ble dårlig i helgen og var dårlig i to dager. Men nå føler han seg bra, sier Skabo til avisen og legger til at Sagosen har kjent på en influensafølelse. Sagosen var ikke med da hans Kiel spilte uavgjort mot Lemgo søndag. Han spiller heller ikke mot Pick Szeged i mesterligaen onsdag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sander Sagosen, Kevin Skabo, Adresseavisen, Skabo, Sagosen, Kiel, Lemgo, Pick Szeged

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Sagosen, testet, positivt, for, korona
Klartale - 19 okt 21 kl. 13:34

Testet positivt for korona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for korona..

NRK - 14 jul 21 kl. 12:35

Virustrøbbel for OLs flyktningtropp

Nesten alle utøverne i flyktningtroppen til sommer-OL får utsatt sin reise til Tokyo fordi en person i støtteapparatet har testet positivt for koronavirus. 26 av de 29 utøverne i troppen befinner seg i Qatar, og de må være der og trene inntil videre. Det er ennå ikke avklart når de får reise til Tokyo.

NRK - 19 jul 21 kl. 09:36

Tsjekkisk OL-utøver smitta

En spiller på Tsjekkias OL-lag i volleyball har testet positivt for koronaviruset i OL-landsbyen i Tokyo. Det melder nyhetsbyrået AFP, som siterer tsjekkernes OL-sjef Martin Doktor. Volleyballspilleren skal ha testet positivt på den daglige virustesten i OL-landsbyen søndag.

NRK - 03 nov 21 kl. 19:52

Politiker testet positivt for korona

Los Angeles' borgermester Eric Garcetti har testet positivt for covid-19 på klimatoppmøtet COP26 i Glasgow. Garcetti testet positivt onsdag. – Han føler seg bra og er isolert på hotellrommet sitt.

NRK - 01 aug 21 kl. 09:51

Tigre testet positivt på korona

To sumatratigere ved en indonesisk dyrehage har nå blitt friskmeldt etter at de fikk påvist Covid-19 i midten av juli, skriver Reuters. Myndighetene i Jakarta prøver å finne ut hvordan tigrene kan ha blitt smittet. Tigrene, som heter Tino (9) og Hari (12), ble testet for korona da de mistet appetitten og slet med å puste.

NRK - 10 aug 21 kl. 09:33

Seks testet positivt i Tromsø

Seks personer har testet positivt på covid-19-19 i Tromsø siste døgn. To er sannsynligvis smittet i en annen kommune, mens to er knyttet til et annet smittetilfelle. De to siste er nærkontakter, melder Tromsø kommune.

NRK - 10 sep 21 kl. 21:46

Smitte blant 1000 Oslo-elever

Litt over 1000 personer ved ungdomsskolene og de videregående skolene i Oslo testet positivt for koronaviruset denne uken, skriver Aftenposten. Fra mandag til torsdag ble 40.000 elever testet, de fleste tok en hjemmetest før de kom på skolen.

Aftenposten - 28 jun 21 kl. 16:55

Sagosen ligamester i sitt fjerde land: – Aldri vært med på sånt kjør

Sander Sagosen (25) har spilt i fire land – og blir seriemester uansett hvor han måtte befinne seg..

VG - 28 jun 21 kl. 16:55

Sagosen ligamester i sitt fjerde land: – Aldri vært med på sånt kjør

Sander Sagosen (25) har spilt i fire land – og blir seriemester uansett hvor han måtte befinne seg. Men det har aldri kostet mer enn det gjorde i Tyskland..

VG - 03 jul 21 kl. 14:11

Sagosen lærte av kaos-mesterskap

Sander Sagosen (25) ble sjokkert over manglende smittevern under VM i Egypt i januar. Nå reiser laget fullvaksinert til OL i Japan – uten angst for corona og med en felles enighet om å prøve å ikke la seg påvirke av omgivelsene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt