Adresseavisen

Sunday, 27 November, 00:03

Nyheter om Adresseavisen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 7 timer siden

Skogbrann i Trøndelag

Brannvesenet har rykket ut til en skogbrann i Jardalen på Roan i Åfjord lørdag ettermiddag, melder Adresseavisen..

Klartale - I førrgår: 10:26

Slik skal landslaget i langrenn unngå korona

Ragnhild Haga, Sindre Bjørnestad Skar og Marte Skaanes. Det er funnet spor av smitte med korona hos alle tre. Ingen av de får være med når landslaget reiser til byen Ruka i Finland denne helgen.

NRK - 20 nov 22 kl. 21:12

Melding om alvorlig trafikkulykke på Fosen

Politiet i Trøndelag har mottatt en melding om en alvorlig trafikkulykke på Fosen. Nødetater er på vei til stedet. Veien er stengt.

NRK - 15 nov 22 kl. 11:51

Politiet har fått nytt tips i Silje-saken

Statsadvokaten har sendt Silje-saken tilbake til politiet etter nytt tips. – Den er sendt tilbake for å etterforske et nytt tips, uten at vi kan si noe mer om hva det gjelder, sier førstestatsadvokat i Trøndelag statsadvokatembeter, Unni Sandøy, til NRK. I begynnelsen av november avsluttet Trøndelag politidistrikt etterforskningen og sendte saken over til Trøndelag statsadvokatembeter.

NRK - 14 nov 22 kl. 01:30

Plattform delvis evakuert etter brann

Søndag kveld ble produksjonen på Åsgard B-plattformen stengt ned og plattformen delvis evakuert etter brann i en transformator. Equinor varslet Hovedredningssentralen Sør-Norge om brannen på plattformen, som ligger på Haltenbanken, rundt 200 kilometer utenfor trøndelagskysten, skriver Adresseavisen. Ingen personer kom til skade i brannen.

NRK - 05 nov 22 kl. 14:38

Siktet kvinne i nye avhør i dag

Kvinna, som er er sikta etter at en mann ble funnet død ute på hennes terrasse i Verdal, har vært inne til nye avhør i formiddag. Det skriver Adresseavisen. Forsvarer John Arild Aasen sier til avisa at det er tøft for henne å sitte på glattcelle når hun mener hun er uskyldig..

NRK - 04 nov 22 kl. 09:27

Verdal: Mannen som ble funnet død identifisert

Mannen som torsdag kveld ble funnet død i Verdal, er identifisert. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig. Avdøde, en voksen mann, ble funnet rundt klokken 22.

Klartale - 01 nov 22 kl. 11:43

To personer døde etter helikopterkrasj

Saken oppdateres. Ulykken skjedde i Verdal i Trøndelag. Politiet jobber med å få oversikt.

NRK - 25 okt 22 kl. 07:22

SV sier nei til regjeringens forslag om studieavgift for utenlandske studenter

Regjeringen vil at studenter fra land utenfor EU skal betale for å studere i Norge. Men regjeringen er avhengig av støtte fra SV, som ikke støtter forslaget. – Dette er ille, sier stortingsrepresentant Lars Haltbrekken (SV) til Adresseavisen.

Klartale - 06 okt 22 kl. 09:47

Dette er «lekkasjene» fra statsbudsjettet

Før hvert statsbudsjett kommer det som blir kalt «lekkasjer». Det er hint om at noe kan skje. Det kan være hemmeligheter som er delt med noen i mediene.

NRK - 03 okt 22 kl. 13:10

Voldtektssikta mann løslatt

Mistanken mot mannen som er sikta for åtte voldtekter av fem kvinner i Trondheim er svekket. Det mener Frostating lagmannsrett som enstemmig har bestemt at mannen ikke lenger skal sitte i varetekt. Det bekrefter forsvareren hans til Adresseavisen.

NRK - 02 okt 22 kl. 09:25

Politiet rykker ut til kullosforgiftning på hytte

Nødetatene er på vei til en hytte i Orkland etter melding at en familie med to barn er utsatt for kullosforgiftning. – Det er to barn og to voksne i hytta, sier operasjonsleder Viola Elvrum til Adresseavisen. Ifølge operasjonslederen skal hele familien være oppegående.

NRK - 02 okt 22 kl. 09:25

Til sykehus etter kullosforgiftning

Politi og helsepersonell har rykket ut til ei hytte i Orkland etter at en familie trolig er blitt utsatt for kullosforgiftning. – Det er to barn og to voksne i hytta, sa operasjonsleder Viola Elvrum til Adresseavisen rundt klokken 9 søndag morgen. Hele familien skal være oppegående, men ikke i god form.

Klartale - 26 sep 22 kl. 12:34

Sakene om pendlerboliger er ferdig etterforsket

Christian Stenberg opplyser at politiet har etterforsket saken ferdig. Saken sendes snart videre til statsadvokaten. Stenberg er politiadvokat i Oslo politidistrikt.

NRK - 14 sep 22 kl. 09:32

Mann dømt til tvungent psykisk helsevern for knivdrap

En 57 år gammel mann er dømt til tvungent psykisk helsevern for drapet på Stig Ola Westgård i Trondheim i mai i fjor. Det skriver Adresseavisen. 57-åringen nektet straffskyld da saken var oppe i Sør-Trøndelag tingrett for knappe to uker siden.

NRK - 13 sep 22 kl. 10:04

Høyesterett behandler jaktulykke i Selbu

En sak der en mann i 50-årene er dømt for å ha skutt en jaktkompis i foten, skal behandles av Høyesterett Det melder Levanger, som skriver at både jegeren som i fjor løsnet skuddet, og Levanger-mannen som ble truffet i foten, hele tiden har vært klare på at det ikke er begått straffbar uaktsomhet. Jaktulykken skjedd i fjor. Ifølge Adresseavisen var de to jegerne på rypejakt ved Rensjøen i Selbu i ulendt terreng med dårlig vær og tåke.

Aftenposten - 04 sep 22 kl. 10:55

Adressas spådom: Byåsen gjør et byks

Byåsen leverte langt under pari forrige sesong. Nå tror Adresseavisen oppturen venter..

Aftenposten - 02 sep 22 kl. 00:09

Noah Holm lånes ut - så mye får RBK

RBK bekrefter at Noah Holm lånes ut til Stade de Reimes. Etter det Adresseavisen erfarer kan Rosenborg tjene store….

Aftenposten - 30 aug 22 kl. 20:52

Adressas spådom: Kolstad tar ikke seriegull

Kolstad kommer til å gi Elverum kamp til døren om seriemesterskapet, men Adresseavisen tror Christian Berges menn….

Aftenposten - 26 aug 22 kl. 14:15

Opptur for Klæbo: Reiser til USA

Det bekrefter skistjernen overfor Adresseavisen i en pressemelding fredag..

NRK - 26 aug 22 kl. 11:45

Fylkesordfører Tore O. Sandvik gir seg

Fylkesordfører i Trøndelag, Tore O. Sandvik, gir seg etter denne perioden. Det har han meldt til nominasjonskomitéen i Trøndelag Arbeiderparti, Sandvik har hatt vervet i snart tjue år, skriver Adresseavisen..

NRK - 26 aug 22 kl. 11:14

Trondheim: Ny ordførerkandidat i Høyre

Kent Ranum er innstilt som Høyres ordførerkandidat i Trondheim. At Ranum innstilles som toppkandidat, betyr at Ingrid Skjøtskift vrakes av nominasjonskomiteen som Høyres ordførerkandidat i Trondheim, skriver Adresseavisen. Ranum har tre perioder bak seg i bystyret, de to siste som vararepresentant.

NRK - 26 aug 22 kl. 09:24

Fulle trønderske fengsler

Det er mangel på fengselsplasser i Trøndelag, noe som gjør at Trøndelag politidistrikt har måttet sende innsatte til andre fengsler. I august har innsatte blitt sendt til andre fengsler for å kunne få plass til varetektsinnsatte, skriver Adresseavisen..

NRK - 24 aug 22 kl. 12:40

Kommuneoverlege siktet for overgrep

En suspendert kommuneoverlege i Trøndelag er siktet for overgrep. Politiet etterforsker nå om kommuneoverlegen har gjort noe straffbart, skriver Adresseavisen..

NRK - 13 aug 22 kl. 18:02

Krimteknikere på adresse i Trondheim

Politiet har sperret av en bygård i Trondheim sentrum. Ifølge Adresseavisen skal det være spor av blod på stedet. – Det etterforskes et mulig straffbart forhold, sier jourhavende i Trøndelag politidistrikt Anne Haave.

NRK - 09 aug 22 kl. 16:32

Advokatfirma skal granske konsulentbruk i e-helsetjenesten

Advokatfirmaet Wiersholm skal granske konsulentbruken i Helseplattformen etter anklager om ulovlig store overskridelser. Under et møte i slutten av juni vedtok styret i Helseplattformen at det skal foretas en full gjennomgang av konsulentbruken i e-helsetjenesten. Tirsdag ble det klart at det er Wiersholm som skal gjøre jobben, etter anbud fra totalt tre ulike advokatfirmaer.

Aftenposten - 05 aug 22 kl. 08:49

Se fredagens kamper her

Adresseavisen sender en rekke kamper fra Norway cup med trønderske lag. Finn din kamp under!.

Aftenposten - 04 aug 22 kl. 08:39

Se torsdagens kamper her

Adresseavisen sender en rekke kamper fra Norway cup med trønderske lag. Finn din kamp under!.

Aftenposten - 03 aug 22 kl. 08:27

Se onsdagens kamper fra Norway cup her

Adresseavisen sender en rekke kamper fra Norway cup med trønderske lag søndag. Finn din kamp under!.

Aftenposten - 02 aug 22 kl. 06:56

Se tirsdagens kamper fra Norway cup her

Adresseavisen sender 19 kamper fra Norway cup med trønderske lag tirsdag. Finn din kamp under!.

NRK - 01 aug 22 kl. 14:29

Klæbos skade verre enn antatt – må trene alternativt i ukevis

Johannes Høsflot Klæbo har pådratt seg en strekk eller en belastningsskade øverst i hamstringen som kan sette ham ut av spill i flere måneder. Det bekrefter landslagslege Ove Feragen overfor Adresseavisen. Klæbo har gitt legen tillatelse til å svare på spørsmål om hans skadesituasjon.

Aftenposten - 01 aug 22 kl. 08:54

Se mandagens kamper fra Norway cup her

Adresseavisen sender 13 kamper fra Norway cup med trønderske lag mandag. Finn din kamp under!.

Aftenposten - 31 jul 22 kl. 07:20

I dag starter fotballfesten. Disse trønderske lagene ser du i aksjon på Norway cup

Adresseavisen sender 16 kamper fra Norway cup med trønderske lag søndag. Finn din kamp under!.

NRK - 27 jul 22 kl. 17:55

Mindreårig siktet etter voldshendelse

En mindreårig gutt er pågrepet og siktet for kroppskrenkelse etter en voldshendelse på Kattem i Trondheim, melder Adresseavisen. – Flere personer er mistenkt. Vi håper at pågripelse og ransaking kan føre oss nærmere flere involverte, sier politiadvokat Ole Andreas Aftret til avisa.

NRK - 26 jul 22 kl. 21:35

Bombegruppa involvert i ransaking

Politiet opplyser at de har pågrepet en mann på E6 i Ranheim i forbindelse med en annen sak i Nærøysund kommune. – Vi har i forbindelse med en pågående sak nord i fylket pågrepet en mann i bil på tur nordover, skriver politiet på Twitter. I løpet av tirsdag har politiet ransaket en privat adresse nord i Trøndelag.

NRK - 26 jul 22 kl. 06:55

Dømt for drapsforsøk

Ei kvinne i 30-åra er dømt til tvungent psykisk helsevern for drapsforsøk etter å ha angrepet en jevnaldrende kvinne med kniv i Trondheim på nyttårsaften. De to hadde en familiær relasjon, skriver Adresseavisen. Kvinna har erkjent å ha utført handlingene hun var tiltalt for.

NRK - 25 jul 22 kl. 21:48

Kvinne dømt for drapsforsøk i Trondheim

En kvinne i 30-årene er dømt til tvungent psykisk helsevern for drapsforsøk etter å ha angrepet en jevnaldrende kvinne med kniv i Trondheim på nyttårsaften. Kvinnen knivstakk en den andre kvinnen gjentatte ganger 31. desember i fjor i en bolig i Brundalen i Trondheim.

NRK - 23 jul 22 kl. 00:31

Fem personer pustet inn giftig gass fra batteribrann i Levanger

Beboerne i et bolighus i Levanger ble fredag kveld evakuert etter et branntilløp i et litiumbatteri. Brannen førte til røyk og giftige gasser. De fem personene pustet inn røyk og fikk behandling av helsepersonell, opplyste politiet like etter klokken 23.

NRK - 13 jul 22 kl. 14:13

Politiet fant to hjemmelagede bomber i boligblokk i Trondheim

Politiet i Trondheim har sikret to små hjemmelagde bomber skriver Adresseavisen..

NRK - 13 jul 22 kl. 14:13

Politiet fant to hjemmelagde bomber i boligblokk i Trondheim

Politiet i Trondheim har sikret to små hjemmelagde bomber skriver Adresseavisen. – Det er sikret to små hjemmelagde bomber hvor det er brukt teip og lunte, sier innsatsleder Ketil Stene til avisen ved 14-tiden. Mannen som bor på adressen sitter nå i arresten og skal bli avhørt.

NRK - 06 jul 22 kl. 06:46

Tog har spora av på Trondheim S

Det melder Adresseavisen..

Aftenposten - 30 jun 22 kl. 10:41

Se kampene fra Skandia cup

Adresseavisen sender utvalgte kamper fra årets Skandia cup..

NRK - 29 jun 22 kl. 14:18

Tunge bøter for oljeaksjonister

Aksjonistene som fem ganger sperret hovedveier inn og ut av Trondheim møter nå i Trøndelag tingrett fordi de nekter å betale bøter. Personer som har blitt båret bort av politiet flere ganger kan vente seg bøter på opptil 40 tusen kroner, skriver Adresseavisen. De tolv aksjonistene mener de handlet i nødverge på klodens vegne, politiet mener de ved å sperre veier utgjør en fare for at nødetater ikke kommer fram..

Klartale - 29 jun 22 kl. 08:56

Må betale 59.000 kroner for å kjøre el-sparkesykkel i fylla

Mannen hadde en promille på 1,65 da han ble stoppet av politiet. Da hadde han kjørt rundt i Trondheim by. Han skal ha forklart at det var ukjent for ham at det var ulovlig å kjøre el-sparkesykkel mens han var full.

NRK - 29 jun 22 kl. 04:54

Høy bot for fyllekjøring med sparkesykkel

En mann i 20-årene er dømt til betinget fengsel og ilagt en bot på 59.000 kroner etter å ha fyllekjørt i Trondheim på en elsparkesykkel. Den unge mannen var ikke klar over at det han gjorde var ulovlig, men har lagt alle kortene på bordet, skriver Adresseavisen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com