Adresseavisen

Wednesday, 01 December, 15:46

Nyheter om Adresseavisen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 nov 21 kl. 11:04

Munnbindpåbud i Trondheim vrakes

Et flertall av politikerne i formannskap vraket kommunedirektørens innstilling til koronaregler. De vil utsette saken og bestille et nytt forslag til regler. Dermed er kommunedirektørens forslag, basert på faglige råd fra kommuneoverlegen, forkastet av de folkevalgte, skriver Adresseavisen..

NRK - 09 nov 21 kl. 07:55

Dropper munnbindpåbud i Trondheim

Smittetrykket er enormt i Trondheim. Likevel vil politikerne droppe forslaget om munnbindpåbud. Det erfarer Adresseavisen.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 07:57

Utsetter koronatiltakene i Trondheim

(Adresseavisen): Kommunedirektøren har bedt om å få sette munnbind på folket..

NRK - 08 nov 21 kl. 08:58

17-åring kjørt 179 km/t i 80-sone

En 17 år gammel jente er dømt til samfunnsstraff etter å ha kjørt 179 kilometer i timen i 80-sone med familiens Tesla utenfor Trondheim. Jenta, som ikke hadde førerkort, forklarte i retten at familien var bortreist da hun lånte Teslaen til familie da de var bortreist i slutten av juni, skriver Adresseavisen. Hun ville tøffe seg for en venninne da hun brøt fartsgrensen med 99 kilometer i timen på en fylkesvei like øst for Trondheim.

NRK - 03 nov 21 kl. 11:31

Kallar inn til krisemøte

Kommuneleiinga kallar inn til ekstraordinært krisemøte onsdag ettermiddag på grunn koronasmitten i Trondheim, skriv Adresseavisen..

NRK - 03 nov 21 kl. 11:31

Trondheim kallar inn til krisemøte

Kommuneleiinga kallar inn til ekstraordinært krisemøte onsdag ettermiddag på grunn koronasmitten i Trondheim, skriv Adresseavisen. Ordføraren i Trondheim ber statsråden gripa inn og fjerna fråversgrensa så raskt som mogleg..

NRK - 03 nov 21 kl. 09:32

218 smittetilfelle i Trondheim

Det er 218 nye smittetilfelle i Trondheim det siste døgnet. Det er ny smitterekord. Kommunen varsla tysdag at stort smittetrykk gjer at det ikkje er mogleg for smittevernkontoret å ringja dei som er smitta.

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 15:00

Adresseavisen sender finalekampene i trøndersk mesterskap

Både regionfinalene, hovedfinalene og to aldersbestemte kamper sendes direkte på adressa.no..

NRK - 31 okt 21 kl. 17:42

Skal hurtigteste 350 barn

På Huseby Barneskole AC Møller tegnspråksenter er det smitteutbrudd blant elevene på tredje til sjuende trinn. 350 barn skal nå hurtigtestes, melder Adresseavisen. 16 elever har testet positivt ved skolen.

NRK - 30 okt 21 kl. 12:14

Ny mann siktet etter knivstikking

Fredag kveld ble en ny mann pågrepet og siktet i Møllenberg-saken. Lørdag ettermiddag vil påtaleansvarlig John R. Sødahl Furunes begjære mannen varetektsfengslet i Trøndelag tingrett.

NRK - 27 okt 21 kl. 10:24

Ingen aviser felt for Giske-saker

Adresseavisen, Aftenposten, Stavanger Aftenblad, Bergens Tidende og Fædrelandsvennen er frikjent i Pressens Faglige Utvalg, PFU, etter at Trond Giske hadde klaget inn avisene..

NRK - 25 okt 21 kl. 15:25

Ila: 18-åring lauslaten

18-åringen som er sikta etter knivstikking på Ila i Trondheim laurdag kveld blir no lauslaten, melder Adresseavisen. Han er framleis sikta for grov kroppsskade etter at ein 17-åring blei alvorleg skadd..

Aftenposten - 24 okt 21 kl. 07:50

Mann og gutt alvorlig skadet etter knivstikkinger i Trondheim

(Adresseavisen): Én mann er pågrepet for den ene hendelsen. En gjerningsperson er fortsatt på frifot..

NRK - 23 okt 21 kl. 04:58

Vil rive Fosen-vindturbiner

Vindkraftverkene på Storheia og Roan må rives og veiene må fjernes, krever MDG etter reindriftssamenes seier i Høyesterett. – Så lenge turbinene, veiene og andre inngrep blir stående, er det en vedvarende krenkelse av samene på Fosen, sier fungerende MDG-leder Kriss Rokkan Iversen til Adresseavisen..

NRK - 21 okt 21 kl. 22:43

Flere psykiatrioppdrag for politiet

I fjor utførte politiet over 49.000 psykiatrioppdrag, viser tall Adresseavisen har hentet inn. Det er en økning på over 16.

NRK - 19 okt 21 kl. 12:31

Sagosen testet positivt for korona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for korona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen. – Han ble dårlig i helgen og var dårlig i to dager. Men nå føler han seg bra, sier Skabo til avisen og legger til at Sagosen har kjent på en influensafølelse.

NRK - 16 okt 21 kl. 04:22

Vedum utelukker ikke FrP-samarbeid

Regjeringen skal utrede hvor mye ulv og bjørn vi skal ha, og Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum, utelukker ikke samarbeid med Fremskrittspartiet i rovdyrspørsmål. Med støtte fra Frp vil det være flertall på Stortinget for færre rovdyr. Regjeringens samarbeidsparti SV ønsker et høyere bestandsmål.

Klartale - 11 okt 21 kl. 13:31

Vant i retten til slutt

KJEMPER: Maja Kristine Jåma har lenge kjempet for samiske rettigheter.Storheia vindkraftverk har bygget over 80 store vindmøller på Fosen i Trøndelag. Dette er områder der reineiere har dyrene sine. Samer her har lange tradisjoner med reindrift.

Aftenposten - 05 okt 21 kl. 10:04

– Har aldri opplevd en slik oppførsel fra en spiller før

(Adresseavisen): Lars Lagerbäck mener konflikten med Alexander Sørloth var av grunnene til at han ble sparket som….

NRK - 03 okt 21 kl. 16:53

Geologer skal vurdere ras på E6

E6 i Drivdalen i Oppdal er helt stengt etter raset søndag morgen. Geologer skal mandag gjøre en vurdering av hva som skjer videre. Søndag ettermiddag var veibanen ryddet for stein, men det var fortsatt usikkert om det ville rase mer fra den aktuelle fjellskråningen, ifølge Adresseavisen..

NRK - 02 okt 21 kl. 15:58

Gir seg som direktør for Olavsfest

Petter Myhr går av som direktør for Olavsfest neste år, skriver Adresseavisen. Han har vært sjef for festivalen i ni år, og neste år blir hans siste. – Jeg er svært takknemlig for at jeg har fått lov til å prege denne festivalen over en så lang periode.

NRK - 01 okt 21 kl. 08:41

168 erstatningskrav etter vaksine

Norsk pasientskadeerstatning har mottatt 168 erstatningskrav etter koronavaksinasjon, viser oppdaterte tall Adresseavisen har fått. Foreløpig har kun tre fått medhold. 159 er fortsatt til behandling, mens de siste seks er avvist eller henlagt..

NRK - 30 sep 21 kl. 13:04

Væpnet aksjon i Trondheim

Politiet går til aksjon i et bygg på Lademoen i letingen etter gjerningspersoner etter at en mann ble skutt natt til torsdag, skriver Adresseavisen..

NRK - 30 sep 21 kl. 10:17

To pågrepet i Trondheim

To personer er pågrepet etter at en mann i 40-årene ble skutt i Trondheim i natt, melder Adresseavisen. Politiet leter etter ytterligere to personer, skriver avisa..

NRK - 30 sep 21 kl. 06:29

Mann skutt i Trondheim

En mann er skutt i Trondheim i natt, melder Adresseavisen. Mannen skal ikke være livstruende skadd..

NRK - 18 sep 21 kl. 10:14

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.

NRK - 17 sep 21 kl. 12:57

Fotgjenger død etter påkjørsel

En eldre mann er bekreftet død etter en påkjørsel på Byåsen i Trondheim fredag formiddag. Ulykken skjedde i Karolinerveien på Byåsen i Trondheim. Politiet ble varslet klokka 11.

NRK - 15 sep 21 kl. 12:14

Ingen halliksak i Høyesterett

Høyesterett har satt punktum for halliksaken mot Club 4-sjef Tom Ketil Krogstad, det skriver Adresseavisen. I juni ble Krogstad dømt til åtte måneders fengsel av Trøndelag tingrett, men anka dommen til Frostating lagmannsrett. De ville ikke behandle anken, og har nå fått medhold av Høyesteretts ankeutvalg.

Aftenposten - 14 sep 21 kl. 10:16

Borten Moe røper hva som er Sps maktplan nå. Vil heller i mindretallsregjering støttet av SV.

(Adresseavisen): Presset øker for at Sp skal godta regjeringssamarbeid med SV..

Aftenposten - 14 sep 21 kl. 10:16

Moe røper hva som er Sps maktplan. Vil heller i mindretallsregjering støttet av SV.

(Adresseavisen): Presset øker for at Sp skal godta regjeringssamarbeid med SV..

NRK - 12 sep 21 kl. 09:13

Masseutgliding i Klæbu

Politiet bekreftar at det har vore ei masseutgliding i Klæbu, i nærleiken av området der det onsdag kveld gjekk eit jordskred. Ifølge grunneigaren er det eit tett dreneringsrøyr som truleg er årsaka til utglidinga, skriv Adresseavisen..

NRK - 07 sep 21 kl. 15:31

Trondheim forlenger munnbindpåbudet

Som følge av koronasituasjonen har politikerne i Trondheim kommune vedtatt å forlenge munnbindpåbudet med to uker. Påbudet gjelder voksne og ungdommer over tolv år på offentlig transport og i offentlige innendørs lokaler der man ikke kan holde minst én meters avstand, skriver Adresseavisen. Det er også munnbindpåbud i drosjer.

Aftenposten - 07 sep 21 kl. 14:39

Tidligere toppløper hentet inn i VM-ledelsen

Fem nye VM-ledere er på plass, bekrefter styreleder Bård Benum til Adresseavisen..

NRK - 06 sep 21 kl. 18:31

AUF-vold i ferdig etterforsket

Politiet er ferdig med etterforskningen etter at AUF-medlem ble slått ned utenfor Samfundet i Trondheim torsdag kveld. En mann i 60-årene ble fredag pågrepet i saken. Mandag sier påtaleansvarlig Johanne Nakrem i Trøndelag politidistrikt at saken allerede er ferdig etterforsket, melder Adresseavisen.

NRK - 06 sep 21 kl. 18:31

AUF-vold ferdig etterforsket

Politiet er ferdig med etterforskningen etter at AUF-medlem ble slått ned utenfor Samfundet i Trondheim torsdag kveld. En mann i 60-årene ble fredag pågrepet i saken. Mandag sier påtaleansvarlig Johanne Nakrem i Trøndelag politidistrikt at saken allerede er ferdig etterforsket, melder Adresseavisen.

NRK - 04 sep 21 kl. 10:47

Mann siktet etter voldshendelse

En mann i 60-årene er siktet etter at en 20 år gammel mann ble slått ned utenfor Samfundet i Trondheim torsdag kveld, skriver Adresseavisen. 20 år gamle Mathias Solli skal ha blitt slått på grunn av sitt politiske standpunkt. Mannen skal ha ropt «Breivik hadde rett, dere skal dø», før han slo..

NRK - 03 sep 21 kl. 17:36

AUF-er slått ned

En mann skal ha slått ned 20 år gamle AUF-medlem Mathias Solli utenfor Samfundet i Trondheim etter partilederdebatten torsdag og ropt «Breivik hadde rett. Dere skal alle dø». Det skriver Adresseavisen..

NRK - 31 aug 21 kl. 09:43

104 nye smittede i Trondheim

Mandag ble det registrert 104 nye smittede i Trondheim. 71 av de smittede er i 20-årene. 63 av de nye smittede er i alderen 18–23 år, ifølge Trondheim kommune.

NRK - 24 aug 21 kl. 19:37

Redaktørlegende er død

Redaktøren Andreas Nordland er død 86 år gammel, skriver Tønsbergs Blad. Nordland var tidligere ansvarlig redaktør i Aftenposten, VG og Adresseavisen..

Aftenposten - 23 aug 21 kl. 17:27

Se direkte: Hvem blir VM-sjefen?

Adresseavisen sender direkte fra pressekonferansen i Granåsen..

Aftenposten - 23 aug 21 kl. 17:27

Se vår sending i reprise: Her presenteres VM-sjefen

Adresseavisen sendte direkte fra pressekonferansen i Granåsen..

NRK - 22 aug 21 kl. 21:00

Smitten øker kraftig i Trondheim

Koronasmitten vekker bekymring i Trondheim. Omlag 20 studenter har positiv egentest, skriver Adresseavisen. Kommunedirektør Morten Wolden sier til NRK i kveld at de er bekymret for den store mengden nærkontakter studentene oppgir.

Aftenposten - 13 aug 21 kl. 15:10

Adressa sender begge skjebnekampene mot Rennes

Adresseavisen har sikret seg rettighetene til både borte- og hjemmekampen mot Rennes..

NRK - 12 aug 21 kl. 21:52

16.000 trønderar manglar fastlege

Over 16.000 personar i trønderske kommunar står utan fastlege, viser tal frå Helfo, som Adresseavisen omtalar. I Trondheim manglar drøyt 3000 personar fastlege, ifølge avisa.

NRK - 12 aug 21 kl. 20:07

Tiltalt for drapsforsøk med bil

En mann i 40-årene er tiltalt for å ha forsøkt å drepe enn annen mann med bil da han kjørte inn i en folkemengde ved et utested i Ørland i Trøndelag i september i fjor. – Dette er en alvorlig sak. Ved bruk av bil på denne måten, kunne utfallet vært mer fatalt enn det ble, sier statsadvokat Kaia Strandjord til Adresseavisen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt