Adresseavisen

Monday, 06 February, 03:14

Nyheter om Adresseavisen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 27 jan 23 kl. 02:20

Trønder dømt til fengsel for grov korrupsjon

En mann er i Trøndelag tingrett dømt til to og et halvt års fengsel for å ha gitt bestikkelser på nesten 4 millioner kroner til en lokal byggeleder. Mannen i midten av 60-årene var tidligere medeier og daglig leder i et firma i Trondheim, og ifølge dommen foregikk den grove korrupsjonen fra april 2017 til desember 2018. I denne perioden ga han fordeler på til sammen 3,89 millioner kroner til en byggeleder i et lokalt forvaltningsorgan.

Aftenposten - 01 feb 23 kl. 17:12

Se de historiske første hoppene i nye Granåsen

Adresseavisen viser åpningen direkte og de første hoppene i Granåsen..

NRK - 31 jan 23 kl. 23:55

167 syke eller skadde ukrainske pasienter har blitt hentet til Norge

Ifølge Helsedirektoratet har det per 30. januar blitt hentet 167 skadde eller syke ukrainske pasienter til Norge. Av hensyn til pasientsikkerhet vil ikke direktoratet opplyse om hvor mange av de 167 som er soldater, eller hvordan fordelingen ut til de regionale helseforetakene i Norge har vært, skriver Adresseavisen.

NRK - 28 jan 23 kl. 05:13

Biler til mindreårige kan få gratis fergereiser

Biler registrert på mindreårige kan slippe unna å betale for seg på ferger, skriver Adresseavisen. På strekningen Flakk-Rørvik har flere fergepassasjerer registrert bilen på barna sine for å kunne ta bilen med på ferja over fjorden uten å betale. Kollektivselskapet AtB i Trøndelag har oppdaget seks kjøretøy som er registrert på mindreårige eiere.

NRK - 25 jan 23 kl. 08:47

Dovrebanen fortsatt stengt - lastebil ødela strømledning

Dovrebanen er fortsatt stengt mellom Oppdal og Berkåk i Trøndelag etter at en lastebil kjørte av E6 og rev med seg kjøreledningen til toget tirsdag ettermiddag. – Det jobbes for fullt. Dette er en ganske uvanlig hendelse, sier pressevakt Olav Nordli i Bane Nor til Adresseavisen onsdag morgen.

NRK - 24 jan 23 kl. 21:11

Togtrafikken trolig rammet i et døgn etter at trailer rev ned kraftledning

Togtrafikken er kraftig rammet etter at en trailer tirsdag kveld rev med seg en kjøreledning til toget ved Revmoen i Oppdal da den kjørte av veien. Hendelsen skjedde ved 17-tiden tirsdag ettermiddag og inntil videre er all ferdsel stengt mellom Berkåk og Oppdal stasjon. – Det vil antakelig ta til utpå kveldstid i morgen å rette opp.

NRK - 24 jan 23 kl. 15:24

St. Olavs hospital sikta for ikkje å ha gitt forsvarleg helsehjelp

Politiet har sikta St.Olavs hospital for å ikkje ha gitt forsvarleg helsehjelp til mannen som seinare drepte ein person på Lademoen i Trondheim. Tiltalte var psykotisk og politiet vil finne ut om han fekk naudsynt medisin, Statsforvaltaren har tidlegare slått fast at sjukehuset ikkje braut lova, skriv Adresseavisen..

NRK - 23 jan 23 kl. 11:54

Har funnet beinrester under gravearbeid

På Leangen i Trondheim er det funnet beinrester under gravearbeid. Politiet er på stedet. Ifølge Nidaros går politiet ut fra at det er menneskebein.

NRK - 23 jan 23 kl. 10:16

Væpnet politi rykket ut til St. Olavs

Politiet rykket ut til St. Olavs hvor en mann og en kvinne var hissige både inne og utenfor sykehuset, skriver Adresseavisen. Det var mistanke om at de to hadde en hammer og en stikkgjenstand og politiet valgte derfor å bevæpne seg.

NRK - 22 jan 23 kl. 15:45

Underslagssiktet i Trondheim ville forhandle med banken

Mannen som er siktet for underslag av store beløp fra en bank i Trondheim, ville før pågripelsen forhandle med banken for å unngå anmeldelse, sier forsvareren. Mannen ble pågrepet torsdag, men dagen før kontaktet han Christian Wiig, som nå forsvarer ham, ifølge Adresseavisen. – Jeg fikk spørsmål om jeg kunne bistå med en vanskelig sak.

NRK - 22 jan 23 kl. 10:21

Mann funnet bevisstløs

I natt fant politiet en blodig mann i Dokkgata i Trondheim. Politiet tror han ble utsatt for vold. Meldinga kom fra AMK klokka 1.

NRK - 22 jan 23 kl. 05:59

Småbruk overtent i Trøndelag

Nødetatene rykket søndag morgen ut til et småbruk i Opphaug i Ørland kommune. Meldinga om kraftig brann kom klokka 5.46.

NRK - 22 jan 23 kl. 05:59

Småbruk totalskadet i brann

Nødetatene rykket søndag morgen ut til et småbruk i Opphaug i Ørland kommune. Meldinga om kraftig brann kom klokka 5.46.

NRK - 16 dec 22 kl. 20:37

Tenåringer mistenkt etter brann

To tenåringer har fått status som siktet etter brannen på Charlottenlund ungdomsskole i Trondheim 1. desember. De to er henholdsvis i starten og slutten av tenårene.

NRK - 21 jan 23 kl. 02:33

Utsettelse kan koste minst 350 millioner

Utsettelsen av journalsystemet Helseplattformen med opptil ett år for sykehus i Helse Midt-Norge vil koste flere hundre millioner kroner. Det ble torsdag besluttet av styringsgruppa i Helse Midt-Norge at innføringen av journalsystemet skal utsettes med ett år for sykehus i Møre og Romsdal og ni måneder i Nord-Trøndelag. Ledelsen i Helse Midt-Norge foreslår en tilsvarende utsettelse overfor styret i Helse Midt-Norge, som skal ha møte 26.

NRK - 13 jan 23 kl. 12:01

Foreløpig obduksjonsrapport etter kranvelten

Kvinnen i 50-årene som døde etter kranvelten over Melhustorget antas å ha omkommet umiddelbart. Det opplyser politiet til Adresseavisen. – Foreløpig obduksjonsrapport er mottatt, og dødsårsaken synes forenlig med kranvelten.

NRK - 12 jan 23 kl. 22:35

Helsetilsynet krever svar om Helseplattformen

Helsetilsynet ber om en redegjørelse rundt innføringen av Helseplattformen ved St. Olavs hospital, ettersom det fortsatt er feil med det nye journalsystemet. Det er nesten ni uker siden det nye journalsystemet ble tatt i bruk ved St.

NRK - 12 jan 23 kl. 12:24

Tenåring knivstukket flere ganger

En 19 år gammel mann kom til St. Olavs hospital i 12.30-tiden onsdag med flere knivstikk.

NRK - 09 jan 23 kl. 11:05

Mann siktet for hallikvirksomhet

Fredag ble en mann i 30-årene pågrepet og siktet for hallikvirksomhet, melder Adresseavisen. Mannen vil bli begjært varetektsfengslet i fire uker. Politiet ønsker ikke å kommentere saken ytterligere..

NRK - 07 jan 23 kl. 02:16

Trønder siktet for grov voldtekt av barn under 14 år

En mann i 40-årene fra Trondheim er siktet for grov voldtekt av et barn under 14 år. Mannen ble pågrepet i november etter at politiet i Trondheim hadde etterforsket saken over lengre tid og gjennomført flere avhør. Den fornærmede er et mindreårig barn og har en familiær relasjon til den siktede mannen, som ble framstilt for varetektsfengsling for tredje gang fredag.

Aftenposten - 06 jan 23 kl. 04:52

Skilederne ut mot Iversen-kommentar: – Provoserende

VAL DI FIEMME (VG) Før den avsluttende Tour de Ski-helgen ønsket ikke Emil Iversen (31) å snakke med Adresseavisen..

VG - 06 jan 23 kl. 04:52

Skilederne ut mot Iversen-kommentar: – Provoserende

VAL DI FIEMME (VG) Før den avsluttende Tour de Ski-helgen ønsket ikke Emil Iversen (31) å snakke med Adresseavisen. Det skjer etter at avisens kommentator stilte kritiske spørsmål rundt trønderens prestasjoner denne sesongen..

NRK - 30 dec 22 kl. 18:51

Åge Aleksandersen med i Giskes lokallag

Åge Aleksandersen har meldt deg inn i Trond Giskes lokallag Nidaros Sosialdemokratiske Forum. – Det er et aktivt og interessant forum for aktuell diskusjon, sier Åge til Adresseavisen..

NRK - 28 dec 22 kl. 21:22

Mann pågrepet etter ran i Trondheim

En mann er pågrepet og siktet etter at en person ble ranet på Heimdal i Trondheim onsdag kveld. Operasjonsleder Wenche Johnsen sier til Adresseavisen at en person ble ranet av tre andre personer. Politiet har pågrepet én av personene de mener står bak ranet.

NRK - 28 dec 22 kl. 19:25

Jakter tre personer etter ran

På Heimdal i Trondheim rykket politiet ut etter melding om ran onsdag kveld. – Vi fikk melding litt over klokka 19 fra en person som sier at han er ranet av tre personer. Vi har fått beskrivelse av dem, og etterforsker saken, sa operasjonsleder Wenche Johnsen til NRK.

NRK - 28 dec 22 kl. 19:25

Jaktet tre personer etter ran

På Heimdal i Trondheim rykket politiet ut etter melding om ran onsdag kveld. – Vi fikk melding litt over klokka 19 fra en person som sier at han er ranet av tre personer. Vi har fått beskrivelse av dem, og etterforsker saken, sa operasjonsleder Wenche Johnsen til NRK.

NRK - 25 dec 22 kl. 13:03

Varetektsfengsla kvinne vil anke

Den ukrainske kvinna, som julaften ble varetektsfengsla i fire uker, vil anke avgjørelsen. Det opplyser forsvarer Rolf Christensen til Adresseavisen. Kvinna er sikta for grov kroppsskade med døden til følge etter at samboeren hennes ble knivstukket i brystet..

NRK - 24 dec 22 kl. 18:55

Kvinne siktet etter at samboeren ble funnet død – varetektsfengslet i fire uker

Kvinnen som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at hennes samboer ble funnet død i Namsos torsdag, er varetektsfengslet i fire uker. Den siktede kvinnen i 30-årene ble fremstilt for fengsling i Trøndelag tingrett lørdag formiddag. Der ba politiet om, og fikk medhold i, at kvinnen skal varetektsfengsles i fire uker med restriksjoner, opplyser politiet i en pressemelding.

Klartale - 21 dec 22 kl. 13:20

Eva Kristin Hansen frifunnet for juks med pendlerbolig

– Oslo statsadvokatembeter har valgt å legge bort sakene. Det skriver statsadvokaten til avisa Aftenposten.Politiet har etterforsket flere politikere på Stortinget.

NRK - 17 dec 22 kl. 12:33

St. Olavs hospital har tredoblet antall brudd på arbeidsmiljøloven

Det ble registrert over 14.500 brudd på arbeidsmiljøloven ved St. Olavs hospital i Trondheim i november.

NRK - 03 dec 22 kl. 16:24

Adressa: Tre personer siktet etter aksjon i Klæbu

Tre menn er siktet etter politikaksjonen i Klæbu, skriver Adresseavisen..

NRK - 29 nov 22 kl. 02:02

Kø hos begravelsesbyråene

Kø hos begravelsesbyråene skaper utfordringer for pårørende. Antallet dødsfall går kraftig opp, noe som delvis forklares med covid. Tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser at 37.

NRK - 26 nov 22 kl. 16:24

Skogbrann i Trøndelag

Brannvesenet har rykket ut til en skogbrann i Jardalen på Roan i Åfjord lørdag ettermiddag, melder Adresseavisen..

Klartale - 24 nov 22 kl. 10:26

Slik skal landslaget i langrenn unngå korona

Ragnhild Haga, Sindre Bjørnestad Skar og Marte Skaanes. Det er funnet spor av smitte med korona hos alle tre. Ingen av de får være med når landslaget reiser til byen Ruka i Finland denne helgen.

NRK - 20 nov 22 kl. 21:12

Melding om alvorlig trafikkulykke på Fosen

Politiet i Trøndelag har mottatt en melding om en alvorlig trafikkulykke på Fosen. Nødetater er på vei til stedet. Veien er stengt.

NRK - 15 nov 22 kl. 11:51

Politiet har fått nytt tips i Silje-saken

Statsadvokaten har sendt Silje-saken tilbake til politiet etter nytt tips. – Den er sendt tilbake for å etterforske et nytt tips, uten at vi kan si noe mer om hva det gjelder, sier førstestatsadvokat i Trøndelag statsadvokatembeter, Unni Sandøy, til NRK. I begynnelsen av november avsluttet Trøndelag politidistrikt etterforskningen og sendte saken over til Trøndelag statsadvokatembeter.

NRK - 14 nov 22 kl. 01:30

Plattform delvis evakuert etter brann

Søndag kveld ble produksjonen på Åsgard B-plattformen stengt ned og plattformen delvis evakuert etter brann i en transformator. Equinor varslet Hovedredningssentralen Sør-Norge om brannen på plattformen, som ligger på Haltenbanken, rundt 200 kilometer utenfor trøndelagskysten, skriver Adresseavisen. Ingen personer kom til skade i brannen.

NRK - 05 nov 22 kl. 14:38

Siktet kvinne i nye avhør i dag

Kvinna, som er er sikta etter at en mann ble funnet død ute på hennes terrasse i Verdal, har vært inne til nye avhør i formiddag. Det skriver Adresseavisen. Forsvarer John Arild Aasen sier til avisa at det er tøft for henne å sitte på glattcelle når hun mener hun er uskyldig..

NRK - 04 nov 22 kl. 09:27

Verdal: Mannen som ble funnet død identifisert

Mannen som torsdag kveld ble funnet død i Verdal, er identifisert. Politiet etterforsker dødsfallet som mistenkelig. Avdøde, en voksen mann, ble funnet rundt klokken 22.

Klartale - 01 nov 22 kl. 11:43

To personer døde etter helikopterkrasj

Saken oppdateres. Ulykken skjedde i Verdal i Trøndelag. Politiet jobber med å få oversikt.

NRK - 25 okt 22 kl. 07:22

SV sier nei til regjeringens forslag om studieavgift for utenlandske studenter

Regjeringen vil at studenter fra land utenfor EU skal betale for å studere i Norge. Men regjeringen er avhengig av støtte fra SV, som ikke støtter forslaget. – Dette er ille, sier stortingsrepresentant Lars Haltbrekken (SV) til Adresseavisen.

Klartale - 06 okt 22 kl. 09:47

Dette er «lekkasjene» fra statsbudsjettet

Før hvert statsbudsjett kommer det som blir kalt «lekkasjer». Det er hint om at noe kan skje. Det kan være hemmeligheter som er delt med noen i mediene.

NRK - 03 okt 22 kl. 13:10

Voldtektssikta mann løslatt

Mistanken mot mannen som er sikta for åtte voldtekter av fem kvinner i Trondheim er svekket. Det mener Frostating lagmannsrett som enstemmig har bestemt at mannen ikke lenger skal sitte i varetekt. Det bekrefter forsvareren hans til Adresseavisen.

NRK - 02 okt 22 kl. 09:25

Politiet rykker ut til kullosforgiftning på hytte

Nødetatene er på vei til en hytte i Orkland etter melding at en familie med to barn er utsatt for kullosforgiftning. – Det er to barn og to voksne i hytta, sier operasjonsleder Viola Elvrum til Adresseavisen. Ifølge operasjonslederen skal hele familien være oppegående.

NRK - 02 okt 22 kl. 09:25

Til sykehus etter kullosforgiftning

Politi og helsepersonell har rykket ut til ei hytte i Orkland etter at en familie trolig er blitt utsatt for kullosforgiftning. – Det er to barn og to voksne i hytta, sa operasjonsleder Viola Elvrum til Adresseavisen rundt klokken 9 søndag morgen. Hele familien skal være oppegående, men ikke i god form.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com