Adresseavisen

Friday, 22 October, 18:26

Nyheter om Adresseavisen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 19 timer siden

Flere psykiatrioppdrag for politiet

I fjor utførte politiet over 49.000 psykiatrioppdrag, viser tall Adresseavisen har hentet inn. Det er en økning på over 16.

NRK - 19 okt 21 kl. 12:31

Sagosen testet positivt for korona

Håndballstjernen Sander Sagosen har testet positivt for korona, opplyser hans manager Kevin Skabo til Adresseavisen. – Han ble dårlig i helgen og var dårlig i to dager. Men nå føler han seg bra, sier Skabo til avisen og legger til at Sagosen har kjent på en influensafølelse.

NRK - 16 okt 21 kl. 04:22

Vedum utelukker ikke FrP-samarbeid

Regjeringen skal utrede hvor mye ulv og bjørn vi skal ha, og Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum, utelukker ikke samarbeid med Fremskrittspartiet i rovdyrspørsmål. Med støtte fra Frp vil det være flertall på Stortinget for færre rovdyr. Regjeringens samarbeidsparti SV ønsker et høyere bestandsmål.

Klartale - 11 okt 21 kl. 13:31

Vant i retten til slutt

KJEMPER: Maja Kristine Jåma har lenge kjempet for samiske rettigheter.Storheia vindkraftverk har bygget over 80 store vindmøller på Fosen i Trøndelag. Dette er områder der reineiere har dyrene sine. Samer her har lange tradisjoner med reindrift.

Aftenposten - 05 okt 21 kl. 10:04

– Har aldri opplevd en slik oppførsel fra en spiller før

(Adresseavisen): Lars Lagerbäck mener konflikten med Alexander Sørloth var av grunnene til at han ble sparket som….

NRK - 03 okt 21 kl. 16:53

Geologer skal vurdere ras på E6

E6 i Drivdalen i Oppdal er helt stengt etter raset søndag morgen. Geologer skal mandag gjøre en vurdering av hva som skjer videre. Søndag ettermiddag var veibanen ryddet for stein, men det var fortsatt usikkert om det ville rase mer fra den aktuelle fjellskråningen, ifølge Adresseavisen..

NRK - 02 okt 21 kl. 15:58

Gir seg som direktør for Olavsfest

Petter Myhr går av som direktør for Olavsfest neste år, skriver Adresseavisen. Han har vært sjef for festivalen i ni år, og neste år blir hans siste. – Jeg er svært takknemlig for at jeg har fått lov til å prege denne festivalen over en så lang periode.

NRK - 01 okt 21 kl. 08:41

168 erstatningskrav etter vaksine

Norsk pasientskadeerstatning har mottatt 168 erstatningskrav etter koronavaksinasjon, viser oppdaterte tall Adresseavisen har fått. Foreløpig har kun tre fått medhold. 159 er fortsatt til behandling, mens de siste seks er avvist eller henlagt..

NRK - 30 sep 21 kl. 13:04

Væpnet aksjon i Trondheim

Politiet går til aksjon i et bygg på Lademoen i letingen etter gjerningspersoner etter at en mann ble skutt natt til torsdag, skriver Adresseavisen..

NRK - 30 sep 21 kl. 10:17

To pågrepet i Trondheim

To personer er pågrepet etter at en mann i 40-årene ble skutt i Trondheim i natt, melder Adresseavisen. Politiet leter etter ytterligere to personer, skriver avisa..

NRK - 30 sep 21 kl. 06:29

Mann skutt i Trondheim

En mann er skutt i Trondheim i natt, melder Adresseavisen. Mannen skal ikke være livstruende skadd..

NRK - 18 sep 21 kl. 10:14

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.

NRK - 17 sep 21 kl. 12:57

Fotgjenger død etter påkjørsel

En eldre mann er bekreftet død etter en påkjørsel på Byåsen i Trondheim fredag formiddag. Ulykken skjedde i Karolinerveien på Byåsen i Trondheim. Politiet ble varslet klokka 11.

NRK - 15 sep 21 kl. 12:14

Ingen halliksak i Høyesterett

Høyesterett har satt punktum for halliksaken mot Club 4-sjef Tom Ketil Krogstad, det skriver Adresseavisen. I juni ble Krogstad dømt til åtte måneders fengsel av Trøndelag tingrett, men anka dommen til Frostating lagmannsrett. De ville ikke behandle anken, og har nå fått medhold av Høyesteretts ankeutvalg.

Aftenposten - 14 sep 21 kl. 10:16

Borten Moe røper hva som er Sps maktplan nå. Vil heller i mindretallsregjering støttet av SV.

(Adresseavisen): Presset øker for at Sp skal godta regjeringssamarbeid med SV..

Aftenposten - 14 sep 21 kl. 10:16

Moe røper hva som er Sps maktplan. Vil heller i mindretallsregjering støttet av SV.

(Adresseavisen): Presset øker for at Sp skal godta regjeringssamarbeid med SV..

NRK - 12 sep 21 kl. 09:13

Masseutgliding i Klæbu

Politiet bekreftar at det har vore ei masseutgliding i Klæbu, i nærleiken av området der det onsdag kveld gjekk eit jordskred. Ifølge grunneigaren er det eit tett dreneringsrøyr som truleg er årsaka til utglidinga, skriv Adresseavisen..

NRK - 07 sep 21 kl. 15:31

Trondheim forlenger munnbindpåbudet

Som følge av koronasituasjonen har politikerne i Trondheim kommune vedtatt å forlenge munnbindpåbudet med to uker. Påbudet gjelder voksne og ungdommer over tolv år på offentlig transport og i offentlige innendørs lokaler der man ikke kan holde minst én meters avstand, skriver Adresseavisen. Det er også munnbindpåbud i drosjer.

Aftenposten - 07 sep 21 kl. 14:39

Tidligere toppløper hentet inn i VM-ledelsen

Fem nye VM-ledere er på plass, bekrefter styreleder Bård Benum til Adresseavisen..

NRK - 06 sep 21 kl. 18:31

AUF-vold i ferdig etterforsket

Politiet er ferdig med etterforskningen etter at AUF-medlem ble slått ned utenfor Samfundet i Trondheim torsdag kveld. En mann i 60-årene ble fredag pågrepet i saken. Mandag sier påtaleansvarlig Johanne Nakrem i Trøndelag politidistrikt at saken allerede er ferdig etterforsket, melder Adresseavisen.

NRK - 06 sep 21 kl. 18:31

AUF-vold ferdig etterforsket

Politiet er ferdig med etterforskningen etter at AUF-medlem ble slått ned utenfor Samfundet i Trondheim torsdag kveld. En mann i 60-årene ble fredag pågrepet i saken. Mandag sier påtaleansvarlig Johanne Nakrem i Trøndelag politidistrikt at saken allerede er ferdig etterforsket, melder Adresseavisen.

NRK - 04 sep 21 kl. 10:47

Mann siktet etter voldshendelse

En mann i 60-årene er siktet etter at en 20 år gammel mann ble slått ned utenfor Samfundet i Trondheim torsdag kveld, skriver Adresseavisen. 20 år gamle Mathias Solli skal ha blitt slått på grunn av sitt politiske standpunkt. Mannen skal ha ropt «Breivik hadde rett, dere skal dø», før han slo..

NRK - 03 sep 21 kl. 17:36

AUF-er slått ned

En mann skal ha slått ned 20 år gamle AUF-medlem Mathias Solli utenfor Samfundet i Trondheim etter partilederdebatten torsdag og ropt «Breivik hadde rett. Dere skal alle dø». Det skriver Adresseavisen..

NRK - 31 aug 21 kl. 09:43

104 nye smittede i Trondheim

Mandag ble det registrert 104 nye smittede i Trondheim. 71 av de smittede er i 20-årene. 63 av de nye smittede er i alderen 18–23 år, ifølge Trondheim kommune.

NRK - 24 aug 21 kl. 19:37

Redaktørlegende er død

Redaktøren Andreas Nordland er død 86 år gammel, skriver Tønsbergs Blad. Nordland var tidligere ansvarlig redaktør i Aftenposten, VG og Adresseavisen..

Aftenposten - 23 aug 21 kl. 17:27

Se direkte: Hvem blir VM-sjefen?

Adresseavisen sender direkte fra pressekonferansen i Granåsen..

Aftenposten - 23 aug 21 kl. 17:27

Se vår sending i reprise: Her presenteres VM-sjefen

Adresseavisen sendte direkte fra pressekonferansen i Granåsen..

NRK - 22 aug 21 kl. 21:00

Smitten øker kraftig i Trondheim

Koronasmitten vekker bekymring i Trondheim. Omlag 20 studenter har positiv egentest, skriver Adresseavisen. Kommunedirektør Morten Wolden sier til NRK i kveld at de er bekymret for den store mengden nærkontakter studentene oppgir.

Aftenposten - 13 aug 21 kl. 15:10

Adressa sender begge skjebnekampene mot Rennes

Adresseavisen har sikret seg rettighetene til både borte- og hjemmekampen mot Rennes..

NRK - 12 aug 21 kl. 21:52

16.000 trønderar manglar fastlege

Over 16.000 personar i trønderske kommunar står utan fastlege, viser tal frå Helfo, som Adresseavisen omtalar. I Trondheim manglar drøyt 3000 personar fastlege, ifølge avisa.

NRK - 12 aug 21 kl. 20:07

Tiltalt for drapsforsøk med bil

En mann i 40-årene er tiltalt for å ha forsøkt å drepe enn annen mann med bil da han kjørte inn i en folkemengde ved et utested i Ørland i Trøndelag i september i fjor. – Dette er en alvorlig sak. Ved bruk av bil på denne måten, kunne utfallet vært mer fatalt enn det ble, sier statsadvokat Kaia Strandjord til Adresseavisen.

NRK - 11 aug 21 kl. 22:57

Kvinne skadd i hyttebrann

En kvinne fraktes til St. Olavs hospital i Trondheim med brannskader etter en hyttebrann i Rennebu onsdag kveld. Hytta er nå nedbrent og det jobbes med å begrense spredningsfaren, skriver Adresseavisen..

NRK - 09 aug 21 kl. 06:51

Åtvarar mot 110-fartsgrense

Naturvernforbundet tar til orde for eit folkeopprør mot motorvegar med 110-sonar og peikar på store naturinngrep. Medan Stortinget har vedtatt å prøve ut 120-sonar enkelte stadar, byggast det ut 110-sonar som på nye E6 frå Gyllan til Kvål i Trøndelag. Leiar Truls Gulowsen seier til Adresseavisen at det får katastrofale følgjer for naturen.

NRK - 04 aug 21 kl. 07:58

Mistanke om tre påsatte branner

En mann er pågrepet, mistenkt for å ha stiftet branner på tre ulike steder i Namsos natt til onsdag. Ingen ble skadd i brannene. Brannvesenet rykket først ut til en brann i en enebolig i Namsos klokka 5.

NRK - 02 aug 21 kl. 12:08

Avlyser festival i Trondheim

Festningen-festivalen som skulle gå av stabelen i Trondheim første helga i september er no avlyst, melder Adresseavisen. Festivalsjef Hermann Ørn Vidarsson seier dei ikkje lenger hadde noko val, sidan regjeringa i førre veke valde å utsette trinn fire av gjenopningsplanen..

NRK - 28 jul 21 kl. 13:28

Smitte på Hurtigruten

En ansatt på hurtigruteskipet MS Nordlys er koronasmittet. Skipet ligger til kai i Trondheim. Vedkommende gikk om bord i Ålesund tirsdag.

NRK - 28 jul 21 kl. 05:15

Gjester bestiller mer mat via app

Erfaringer under pandemien viser at restaurantgjester kjøper mer når mat og drikke kan bestilles på mobilen ved bordet. Mange restauranter vil fortsette med kontaktløs bestilling også etter pandemien, både fordi det fører til mersalg og reduserer dødtid, skriver Adresseavisen..

NRK - 24 jul 21 kl. 13:57

Politihelikopter søker i Trondheim

Politiet i Trondheim har sidan 09-tida i dag leita etter ein bilførar med fleire patruljar, melder Adresseavisen. Årsaka til dette er at bilføraren skal ha stukke av frå ein politipatrulje som ba han stanse på grunn av mistenkeleg åtferd. Politiet er væpna under oppdraget.

NRK - 22 jul 21 kl. 07:00

Skal ha truet med våpen

To personer skal ha blitt truet med våpen av to andre personer på Buran i Trondheim rundt midnatt. To personer er pågrepet, og hendelsen blir nå etterforsket av politiet, skriver Adresseavisen. De to skal være kjent for politiet fra før..

NRK - 15 jul 21 kl. 16:14

Kan ha blitt tvangsvaksinert

Statsforvalteren i Trøndelag har mottatt opp til 20 vedtak på tvangsvaksinasjon mot koronaviruset, skriver Adresseavisen. Pasientene det gjelder er ikke i stand til å gi samtykke. – Vi har opphevet opp mot halvparten av vedtakene vi har fått inn, men det er nok tilfeller av at vaksine har blitt satt på pasienter og brukere som motsetter seg dette uten at det er fattet vedtak i det hele tatt, sier rådgiver Maja Dyrkorn Granbo til avisen..

NRK - 14 jul 21 kl. 13:32

Siktet for overgrep mot barn

En trøndersk mann i 60-årene er siktet for voldtekt av tre barn under 14 år, og for oppbevaring av bilder som viser overgrep mot barn. Mannen ble pågrepet i går, og politiet ber nå om fire ukers varetektsfengsling, skriver Adresseavisen..

NRK - 12 jul 21 kl. 21:22

Uønsket lakseart fanget i Nidelva

Et eksemplar av den uønskede laksearten pukkellaks ble mandag fanget i Nidelva. – Ut ifra prikkene på selve kroppen og at den var sort i munn skjønte vi umiddelbart at dette var en pukkellaks fra Stillehavet, forteller fisker Lars Vidar Braathen til Adresseavisen..

NRK - 11 jul 21 kl. 19:01

Mann viftet med øks og kniv

En etterlyst mann i 20-årene ble funnet av politiet under utrykkning til melding om innbrudd på en båt ved Dora i Trondheim søndag. Mannen var eieren av båten, og det viste seg at han var etterlyst av politiet for å ha brutt soningsvilkår. – Han viftet med øks til patruljen, så med kniv og skrumaskin mens det var forhandlinger på stedet.

NRK - 09 jul 21 kl. 07:14

Smittevern hindrer politiet

Politiet i Trøndelag sier de grunnet pandemien ikke har hatt mulighet til å gjennomføre promillekontroller slik de vanligvis gjør. Sjef for Utrykningspolitiet Anders Sjøtrø sier han tror det er store mørketall i regionen, etter at antall registrerte tilfeller av ruspåvirket kjøring har sunket det siste året, skriver Adresseavisen. – Med blåsetester sier det seg selv at det ikke går i disse smitteverntider, opplyser Sjøtrø til avisen.

NRK - 02 jul 21 kl. 22:09

13 nye smittetilfeller i Orkland

Til sammen er 43 personer nå registrert koronasmittet i Orkland kommune i Trøndelag etter at 13 personer testet positivt fredag. – De nye tilfellene var kjente nærkontakter fra før, så alle er satt i karantene. Situasjonen er mer håndterbar når det er kjente navn som tester positivt, sier kommuneoverlege Jimmy Wikell til Adresseavisen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt