NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 13:58

NRK - 29 nov 22 kl. 00:34

Odd Roger Enoksen tilbake i nytt verv

Tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen (Sp) gikk av som statsråd etter Metoo-anklager i april. Nå er han tilbake i et offentlig verv, som styremedlem i kraftselskapet Nordkraft. Det har skapt reaksjoner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Odd Roger Enoksen, Metoo, Nordkraft, Roger Enoksen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Odd, Roger, Enoksen, tilbakei , nytt, verv
NRK - 24 okt 22 kl. 15:31

Odd Roger Enoksen får ett års saksforbud

Tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen (Sp) får ett års saksforbud av Karantenenemnda. Han driver et konsulentselskap som skal bistå romfartsindustrien. Årsaken til saksforbudet er at Enoksens selskap skal drive med saker som var under hans ansvarsområde som forsvarsminister, skriver Bergens Tidende.

NRK - 31 jan 23 kl. 11:58

Tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen har brutt karanteneplikten

Karantenenemnda mener tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen har brudd karanteneplikten sin etter han var statsråd i 2022. I høst takket han ja til å bli styremedlem i Nordkraft. Han tiltrådte stillingen i månedsskiftet november/desember, men varslet først Karantenenemnda 21.

NRK - 14 nov 22 kl. 09:37

Matapour ferdig med tvangsinnleggelse - tilbake i fengsel

Politiadvokat Børge Enoksen bekrefter at man vil be om fire ukers fengsel med brev og besøksforbud for terrorsiktede Zaniar Matapour i dagens fengslingsmøte. Matapour nekter fortsatt avhør. Matapour har vært tvangsinnlagt ved Haukeland universitetssjukehus i Bergen, for å få sin psykiske helsetilstand vurdert av tre sakkyndige.

NRK - 23 sep 22 kl. 11:03

Arfan Bhatti etterlyst etter skytingen ved London pub

Ifølge kilder til NRK skal mannen det er snakk om være Arfan Bhatti. Det var TV 2 som meldte om det først – En mann er siktet for medvirkning til terrorhandling etter barskytingen i Oslo, opplyser politiadvokat Børge Enoksen under en pressekonferanse. Videre opplyser Enoksen at mannen oppholder seg i utlandet.

VG - 31 jan 23 kl. 12:11

Karantenenemnda: Tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen har brutt karanteneplikten

Karantenenemnda mener tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen har brutt karanteneplikten sin etter han var statsråd i 2022..

NRK - 23 sep 22 kl. 11:03

Etterlyser ny person for medvirkning etter skytingen ved London Pub

– En mann er siktet for medvirkning til terrorhandling etter barskytingen i Oslo, opplyser Børge Enoksen under en pressekonferanse. Videre opplyser Enoksen at mannen oppholder seg i utlandet. – Vi ønsker ikke å kommentere hvilket land det er per nå, uttalte politiadvokat Børge Enoksen..

Klartale - 23 sep 22 kl. 11:17

Politiet etterlyser Arfan Bhatti

To personer ble drept under masseskyting ved London pub i Oslo i juni. Flere ble skadd i skytingen. Politiet pågrep en mann på stedet.

NRK - 23 sep 22 kl. 14:02

Enoksen har stiftet aksjeselskap

Styreleder og daglig leder er tidligere forsvarsminister, og tidligere administrerende direktør i Andøya Space, Odd Roger Enoksen har stiftet aksjeselskap, skriver Bladet Vesterålen. Selskapets formål er konsulentvirksomhet, rådgivning, samfunnskontakt, styrearbeid og annet som naturlig faller sammen med dette..

Klartale - 11 jan 23 kl. 16:00

Dette er vårens norske filmer på kino

Den første norske filmen har premiere denne uka. Fredag 13. januar er det klart for «Natt».

NRK - 29 jan 23 kl. 15:28

Den tidligere artisten Odd Børre er død

Den tidligere artisten Odd Børre Sørensen er død, 83 år gammel. Han var en kjent artist på 1960-tallet, under artistnavnet Odd Børre. I 1968 deltok han i Eurovision Song Contest med sangen «Stress».

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 15 minutter siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 1 time siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 1 time siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..

NRK - 1 time siden

Sju arresterte i Belgia mistenkt for å ha planlagt terror

Sju personar blei arresterte under ein landsomfattande politiaksjon. Dei er mistenkte for å ha planlagt eit terrorangrep, ifølge belgisk påtalemyndigheit. Foreløpig har ikkje politiet gått ut med informasjon om kor angrepet skulle skje eller kva som var målet.

NRK - 1 time siden

Fant stjålne biler i skogen – politihelikopter på stedet

De to BMW-ene som ble stjålet i Tønsberg i natt, ble funnet hensatt i skogen i Stokke i Sandefjord kommune. Klokka 10.18 meldte politipatruljen at de hadde pågrepet en person som løp fra stedet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne delar frå russisk drone i Romania

Det rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ein russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..

NRK - 1 time siden

Sverige: To mindreårige mistenkte for drap på 14-åring

To mindreårige er mistenkt for drapet på ei 14 år gamal jente i Landskrona, sør i Sverige. Jenta vart funnen hardt skadd ved togstasjonen i Landskrona, og døydde av skadane, skriv Aftonbladet. Den eine mistenkte er ei jente under 15 år, den andre ein ung person mellom 15 og 18 år, skriv Aftonbladet.

NRK - 2 timer siden

Skal ha funne deler frå russisk drone i Romania

Den rumenske forsvarsdepartementet melder at det er funne fragment frå ei russisk drone nær grensa til Ukraina, ifølgje Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com