Tilbake

Monday, 06 February, 03:47

Nyheter om Tilbake

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 26 jan 23 kl. 08:37

Trump får komme Tilbake på Facebook og Instagram

– Trumps kontoer blir gjenopprettet de neste ukene, sier Nick Clegg til kanalen NBC News. Han jobber for Meta, som eier både Facebook og Instagram. Trump ble kastet ut av både Twitter, Facebook og Instagram.

NRK - 24 jan 23 kl. 06:26

Strømmen Tilbake i Pakistan

Strømforsyningen er Tilbake i Pakistan, ett døgn etter at landet var rammet av det største strømbruddet på flere måneder, opplyser myndighetene. Tirsdag morgen sa innbyggere i landets større byer at de hadde fått strømmen Tilbake, men i noen deler av landet var den ennå ikke Tilbake. Strømbruddet rammet hele Pakistan mandag morgen.

NRK - I førrgår: 05:04

Både Russland og Ukraina tror krigen vil bli hardere

Russlands krig mot Ukraina kommer til å bli hardere de kommende månedene, advarer Ukraina, mens Russland sier ukrainske styrker må presses Tilbake. En talsperson for Ukrainas forsvar sa torsdag at Russlands Tilbaketrekking av Svartehavsflåten til dens baser antyder nye rakettangrep. – De viser muskler til sjøs, demonstrerer sin tilstedeværelse og kontroll over situasjonen, før de trekker seg Tilbake til basene, hvor de vanligvis forbereder seg på massive rakettangrep, sa talspersonen.

Klartale - 11 jan 23 kl. 16:00

Dette er vårens norske filmer på kino

Den første norske filmen har premiere denne uka. Fredag 13. januar er det klart for «Natt».

NRK - 31 jan 23 kl. 20:11

Russland innrømmer at flere tusen ble mobilisert ulovlig

Siden i fjor høst er flere tusen menn mobilisert ulovlig for å delta i krigen i Ukraina, innrømmer russiske myndigheter. Over 9.000 er hentet Tilbake.

Aftenposten - 6 timer siden

Finnene finner ikke penger til bambus. Nå kan «Snø» og «Snøfall» bli tvunget Tilbake til hjemlandet.

Det er ikke bare-bare å brødfø to pandaer. En finsk dyrehage kan bli tvunget til å gi Tilbake gaven de fikk fra Kina for….

NRK - Igår: 05:25

Notre-Dame blir ikke gjenåpnet innen Paris-OL

Notre-Dame-katedralens spir vil være Tilbake på plass innen slutten av året, men en gjenåpning av katedralen vil ikke være mulig innen neste års OL i Paris. Rekonstruksjonen av Notre-Dame, som ble ødelagt i en brann i 2019, er i rute og vil bli ferdig innen slutten av 2024, opplyser det franske kulturdepartementet til AFP. Det betyr at den populære turistattraksjonen ikke vil kunne ta imot de mange besøkende i Paris under sommer-OL samme år.

Klartale - 12 jan 23 kl. 06:22

Nav-ofre kjemper mot staten

– Det er kaos og rot, sier Rune Halseth oppgitt til Klar Tale. Han er et av ofrene for det som blir kalt Nav-skandalen. En feil som i årevis sendte folk i fengsel for svindel med trygd.

NRK - 01 feb 23 kl. 11:13

Frokostblandinger med ulovlige ingredienser trekkes Tilbake

Frokostblandingene «Lucky Charms», «Lucky Charms Chocolate» og «Marshmallow Mateys» fra USA trekkes Tilbake på grunn av ulovlige genmodifiserte ingredienser. Det skjer etter at Mattilsynet gjennomførte en kontroll av produktene, som ble importert av King Kong Company AS. Produktene er merket med innhold av genmodifiserte ingredienser, med teksten «Contains bioengineered ingredients».

NRK - 01 feb 23 kl. 08:07

Disse navnene toppet listene for 2022

Onsdag morgen annonserte Statistisk sentralbyrå (SSB) topp 10-navnelisten for 2022. Nora, Jakob og Noah er de mest populære babynavnene i Norge. Nykommere på listetoppen for jenter er Iben, Sofia og Sara.

Aftenposten - 30 jan 23 kl. 12:45

Kalvå Tilbake på start når eliten konkurrerer i Italia

Anne Kjersti Kalvå er Tilbake på startstreken etter sykdomsperioden..

NRK - 30 jan 23 kl. 02:36

Kleveland vant Knuckle Huck

Snowboardstjernen Marcus Kleveland endte med to gull og en sølv i årets X-Games i Aspen. Han avsluttet helgen med seier i Knuckle Huck. Lørdag vant han Big Air med et trick som ikke er gjort før.

Aftenposten - 29 jan 23 kl. 15:34

Nytt kriseløp for Krüger. Klæbo Tilbake på vinnersporet.

LES ROUSSES/OSLO (VG) Johannes Høsflot Klæbo (26) slo knallhardt Tilbake og vant 20 kilometer fellesstart i Frankrike..

NRK - 27 jan 23 kl. 06:04

Over 1000 uten strøm i Kristiansand

Rett over 1000 kunder i Kristiansand har problemer med strømmen i morgentimene fredag. Agder Energi Nett melder at det er driftsforstyrrelser på strømnettet, og at det kan medføre at strømmen vil komme Tilbake for så å falle ut igjen. Dette kan skje opptil flere ganger.

NRK - 26 jan 23 kl. 14:54

Har signert sluttavtale med styret i FFB

Grunnlegger og generalsekretær i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) Natasha Pedersen har signert sluttavtale med styret i foreningen. I en pressemelding skriver hun at hun gjør dette med stor sorg. – Slik situasjonen har utviklet seg de siste ukene, har gjort at jeg ikke ser noen vei Tilbake.

E24 - 26 jan 23 kl. 09:00

Tror ikke boligprisene er Tilbake før 2025: – Klart det er kjipt for noen

DNB Markets tror boligprisfallet blir mindre bratt enn konkurrentene i år. Likevel skal det flere år til før prisene er Tilbake til nivåene fra toppunktet august 2022..

NRK - 25 jan 23 kl. 11:06

Microsoft: – Noen kunder har fått tjenestene Tilbake

Microsofts 365-tjenester har i dag vært preget av store problemer i hele verden. Nå melder selskapet at flere kunder som hadde problemer nå har fått tjenestene Tilbake, skriver Reuters. 365-tjenestene er en pakke skybaserte dataprogram som Teams, Word og Outlook.

NRK - 15 timer siden

Bombegruppa er ferdig i Porsgrunn

Politiets bombegruppe ble lørdag kveld ferdig i boligen der en mann er pågrepet for å ha oppbevart syrer. Foreløpig informasjon viser at det er salpetersyre og svovelsyre, ifølge politijurist Kristin Synnøve Drågen. De to som ble evakuert fra boligen, kan flytte Tilbake.

NRK - 19 timer siden

Ukraina: Fleire sivile offer ved frontlinja

Laurdag blei det kjent at fire sivile var drepne i angrep ved frontlinja i regionen Donetsk, skreiv sjefen for den regionale militærleiinga Pavlo Kyrylenko på Telegram søndag. Tre av dei drepne skal ha blitt drepne i byen Bakhmut og den siste skal ha blitt drepen i Yampol, ifølge Kyrylenko. Sjefen for russiske Wagner-gruppa, Yevgeniy Prigozhin, seier at det nå føregår valdsame kampar i dei nordlege delane av Bakhmut.

Klartale - 21 timer siden

Afrika har blitt mindre trygt og demokratisk

Afrika har fått mindre demokrati. Og det har blitt mindre trygt det siste tiåret. Det viser ny rapport.

Aftenposten - 24 jan 23 kl. 13:53

Graham Hansen Tilbake på treningsfeltet etter langt skadeavbrekk

Barcelona-stjernen Caroline Graham Hansen er Tilbake i trening med lagvenninnene etter lårskaden som har kostet henne….

VG - 24 jan 23 kl. 13:52

Graham Hansen Tilbake på treningsfeltet etter langt skadeavbrekk

Barcelona-stjernen Caroline Graham Hansen er Tilbake i trening med lagvenninnene etter lårskaden som har kostet henne mange måneder på sidelinjen..

NRK - Igår: 14:14

Politiet rykte ut etter rop om hjelp i Strand

Politiet rykte ut etter ei melding om eit kraftig smell og lysglimt frå området Førlandsåsen i Strand kommune, med etterfølgande rop om hjelp. Det er høgspentmaster i området, og det viste seg at det dreidde seg om arbeid på ei linje som medførte ein detonasjon av ein leidning. Ingen personar er skadde.

Aftenposten - Igår: 13:55

Østberg Tilbake på pallen - Weng sliter før VM

I siste individuelle test før ski-VM fikk ikke Tiril Udnes Weng svarene hun var ute etter..

VG - Igår: 13:55

Østberg Tilbake på pallen - Weng sliter før VM

I siste individuelle test før ski-VM fikk ikke Tiril Udnes Weng svarene hun var ute etter. Det gjorde derimot Ingvild Flugstad Østberg..

Klartale - 24 jan 23 kl. 07:00

Hvordan ble barna bli adoptert ulovlig?

Tre år gamle Clara fra Ecuador forsvant brått en dag. Moren hennes lette og lette. Men da var Clara allerede på vei til Norge.

Klartale - Igår: 06:30

Nå ser vi like mye film på kino som før pandemien

Folk i Norge har latt seg lokke Tilbake til kino. Filmer som «Kampen om Narvik», «Avatar: The Way of Water» og «Folk og røvere i Kardemomme by» har alle hatt stor suksess.I januar ble det solgt nesten 959.

VG - I førrgår: 03:32

Havnaa operert av Mesternes mester-profilen – ute i tre måneder

RIKSHOSPITALET (VG) Kai Robin Havnaa (34) må regne med tre måneder før han er Tilbake i full trening. Men etter å ha blitt operert av tidligere kickbokser – og Mesternes Mester-aktuelle Andreas Lødrup (38) – var humøret likevel på topp..

Aftenposten - I førrgår: 03:32

Havnaa operert av Mesternes mester-profilen – ute i tre måneder

RIKSHOSPITALET (VG) Kai Robin Havnaa (34) må regne med tre måneder før han er Tilbake i full trening..

NRK - I førrgår: 22:43

Tilstanden kritisk for Georgias fengslede ekspresident

En sultestreik er i ferd med å koste Mikheil Saakasjvili livet, sier advokaten hans. Den 55 år gamle ekspresidenten har sittet i fengsel siden 2021. – Vekten hans har rast ned fra 115 til 68 kilo siden han ble fengslet i oktober 2021.

Aftenposten - I førrgår: 16:04

Klæbo slo kraftig Tilbake – tangerte Sundby-rekord

Etter nederlaget i Frankrike, gikk Johannes Høsflot Klæbo til topps i Italia..

NRK - I førrgår: 15:01

Skudd-siktet mistenkt i annen alvorlig voldssak

En av mennene som er siktet for drapsforsøk etter skytein på åpen gate i Oslo natt til 15. januar er i søkelyset i en annen sak. Øst politidistrikt bekrefter til NRK at de ønsker å avhøre mannen i 20-årene.

E24 - I førrgår: 14:44

Flyr-flyets siste Flyr-flight

GARDERMOEN VEST (E24) Det første av Flyrs 12 leasede fly er allerede levert Tilbake til sin eier. Kl. 14.

VG - I førrgår: 09:34

Filmanmeldelse «The Fabelmans»: En mester ser seg Tilbake

Steven Spielberg gir sitt unge jeg et slengkyss..

VG - I førrgår: 06:18

Hongkong vil lokke til seg turister med gratis flybilletter

Hongkong er etter pandemien klar for å ønske verden Tilbake, og lover mer enn en halv million gratis flyreiser til tilreisende..

NRK - 03 feb 23 kl. 01:05

Hongkong vil lokke til seg turister med gratis flybilletter

Hongkong er etter pandemien klar for å ønske verden Tilbake, og lover mer enn en halv million gratis flyreiser til tilreisende. Tilbudet er en del av en markedsføringskampanje kalt «Hallo, Hongkong», som synes å være et forsøk på å løfte fram gode sider ved byen som de siste årene har vært preget av protester mot regimet og politisk undertrykkelse – i tillegg til koronapandemien. Nå lover leder for lokalstyret i Hongkong, John Lee, at det skal være null spor av isolasjon, karantene eller restriksjoner for tilreisende.

Dagbladet - 02 feb 23 kl. 19:20

- Ble brent over hele kroppen

Fox News- korrespondent Benjamin Hall ble alvorlig skadd da bilen han satt i ble utsatt for angrep i byen Horenka i Ukraina i mars 2022. I et nytt intervju forteller han om veien Tilbake..

Aftenposten - 02 feb 23 kl. 18:00

Ricochets er Tilbake etter 17 år. Innfrir de forventningene?

Ricochets etterlengtede comebackalbum innfrir ikke forventningene..

Aftenposten - 02 feb 23 kl. 17:47

Full priskrig på mat. Nå selger Coop Extra med tap.

Rema 1000-prisene i E24 og VGs handlekurv er Tilbake til nivået før 1. februar. Coop Extra sier de selger med tap nå..

E24 - 02 feb 23 kl. 17:26

Full priskrig på mat: Rema og Coop dumper prisene

Rema 1000-prisene i E24 og VGs handlekurv er Tilbake til nivået før 1. februar. Coop Extra sier de selger med tap nå..

NRK - 02 feb 23 kl. 17:25

Rema 1000 og Coop senker prisene igjen

Rema 1000 senker prisene igjen, skriver de i en pressemelding. – Siden 1979 har vi hatt som mål å ha de laveste dagligvareprisene. Det målet endrer vi aldri.

NRK - 02 feb 23 kl. 16:52

Etterlyste etter Oslo-skyting på norsk jord

Mennene i 20-årene som rømte til Italia etter skytingen ved Nasjonalteateret, er Tilbake i Norge. De er siktet for drapsforsøk etter skyting på åpen gate. De to ble pågrepet av italiensk politi i Milano tidlig på morgenen den 20.

Dagbladet - 02 feb 23 kl. 16:50

Tilbake i Norge

Mennene som er siktet for drapsforsøk på to Young Guns-topper i Oslo sentrum, er utlevert fra Italia..

NRK - 02 feb 23 kl. 14:33

SV om Mehl: - Mange ubesvarte spørsmål

SV ber justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl (Sp) rydde opp i uklarheter omkring sin bruk av appen TikTok. - Det er mange ubesvarte spørsmål i denne saken, og jeg regner med at Mehl vil benytte anledningen til å rydde opp i den uklarheten som er skapt. Så må vi komme Tilbake til hvordan det er egnet at hun gjør det, sier justispolitisk talsperson Andreas Sjalg Unneland til NRK.

NRK - 02 feb 23 kl. 14:26

Usikkert om Flyr-passasjerer får Tilbake penger

– Ut fra den begrensede oversikten bostyreren foreløpig har fått, er det dessverre usikkert om det er tilstrekkelig verdier i boet til at passasjerene vil motta dekning for sine krav. Det skriver bobestyrer Stine D. Snertingdalen i en pressemelding torsdag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com