Tilbake

Sunday, 04 December, 22:10

Nyheter om Tilbake

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - Igår: 06:00

Restauranter skriker etter folk til å jobbe

– Få elever begynner på restaurant- og matfag, og mange slutter. Bransjen sliter med å skaffe folk. Det skrev avisa Nationen i en leder.

Klartale - Igår: 05:00

Dag 3: Julemarked

3. desember.For mange er det en nødvendighet å få dratt på julemarked før jul.

NRK - 15 nov 22 kl. 11:51

Politiet har fått nytt tips i Silje-saken

Statsadvokaten har sendt Silje-saken Tilbake til politiet etter nytt tips. – Den er sendt Tilbake for å etterforske et nytt tips, uten at vi kan si noe mer om hva det gjelder, sier førstestatsadvokat i Trøndelag statsadvokatembeter, Unni Sandøy, til NRK. I begynnelsen av november avsluttet Trøndelag politidistrikt etterforskningen og sendte saken over til Trøndelag statsadvokatembeter.

NRK - 25 nov 22 kl. 15:54

Pepper av merket Natco kalles Tilbake

Vatan Engros kaller Tilbake malt pepper i poser på 100 gram av merket Natco. Krydderet er solgt i dagligvarebutikker. På matportalen.

NRK - 24 nov 22 kl. 06:31

Oslo får en koronamilliard av staten

Oslo får dekket over en milliard kroner mer av utgiftene kommunen hadde under koronapandemien. For hele landet foreslår regjeringen 7,3 milliarder mer i koronakompensasjon enn det som hittil er bevilget. Kommunen hadde bare våget å regne med 200 millioner kroner ekstra, og byrådsleder Raymond Johansen sier dette er en stor lettelse.

NRK - 7 timer siden

Kinesiske astronauter Tilbake på jorda

Tre astronauter som har jobbet med byggingen av Kinas romstasjon Tiangong i seks måneder, er Tilbake på jorda igjen. Chen Dong, Liu Yang og Cai Xuzhe landet i en romkapsel i Gobi-ørkenen søndag, ifølge kinesisk statlig TV. Tre andre kinesiske astronauter ble skutt opp til romstasjonen i slutten av november.

E24 - Igår: 07:10

Tilbake på vingene etter «eksistensiell krise»: – Så ikke veldig lyst ut

Ikke lenge etter at Norwegian lå nede for telling, rigges det for ny vekst. Nå skal flyselskapet ansette 750 nye medarbeidere og Peter K. Gjølmesli (32) er Tilbake etter å ha vært permittert..

Dagbladet - I førrgår: 13:36

Tilbake på skjermen etter drama

Under en joggetur i Gorkijparken i Moskva, ble NRKs Russland-korrespondent Gro Holm svimmel, kortpustet og fikk vondt i brystet. Nå, etter å ha vært sykemeldt i seks uker, er hun Tilbake på skjermen..

Klartale - 01 dec 22 kl. 12:55

Nå etterforsker PST bråket ved ambassaden til Iran

– Det er kastet stein mot ambassaden. Flere har prøvd å ta seg inn, sa Gjermund Stokkli i politiet. NTB snakket med operasjons-lederen midt i kaoset 29.

NRK - 29 nov 22 kl. 14:46

Strømmen Tilbake i Trondheim

Tensio har klart å koble om strømmen slik at kunder som var berørt av strømbruddet i Trondheim har fått strømmen Tilbake. Årsaken til strømbruddet er ikke kjent, så feilsøking fortsetter ifølge Tensio..

Klartale - 29 nov 22 kl. 13:20

Anastasia Pyrozjenko gjør seg klar for vinteren

Før kunne Pyrozjenko nyte utsikten fra leiligheten sin. Nå har de russiske angrepene mot Ukraina gjort leiligheten hennes farlig.– De russiske angrepene kaster Ukraina Tilbake til steinalderen, sier Pyrozjenko.

NRK - 29 nov 22 kl. 00:34

Odd Roger Enoksen Tilbake i nytt verv

Tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen (Sp) gikk av som statsråd etter Metoo-anklager i april. Nå er han Tilbake i et offentlig verv, som styremedlem i kraftselskapet Nordkraft. Det har skapt reaksjoner..

NRK - 28 nov 22 kl. 15:32

Gilde trekker Tilbake julesylte

Gilde trekker Tilbake påleggsproduktet «Julesylte 200g» med siste forbruksdag 14. desember. Årsaken er at innholdet i pakningen er juleskinke.

NRK - 28 nov 22 kl. 15:05

Kongen Tilbake på jobb

Kong Harald er Tilbake på jobb etter at han fredag blei sjukmeld fordi han var forkjølt. Måndag tok han og kronprinsen imot den serbiske presidenten Aleksandar Vucic på slottet. Den serbiske presidenten er på offisielt besøk i Noreg denne veka.

Klartale - 28 nov 22 kl. 10:10

Kongen er Tilbake på jobb

– Han var bare sykmeldt fredag, så han er Tilbake på jobb i dag, skriver Guri Varpe i en tekstmelding til nyhetsbyrået NTB. Hun er kommunikasjons-sjef hos Slottet. Kongen skal møte forsvarssjef Eirik Kristoffersen mandag.

NRK - 28 nov 22 kl. 08:26

Kongen Tilbake på jobb

Kongen er Tilbake på jobb igjen etter sykmelding, opplyser Kongehuset til NTB. Kong Harald ble fredag sykmeldt med forkjølelse..

NRK - 28 nov 22 kl. 03:16

Færre sier ja til EU – støtten til EØS faller

Etter rekordoppslutning for norsk EU-medlemskap i mai er EU-skepsisen Tilbake. Bare vel en av fire vil at Norge skal bli med i EU. Andelen som ville svart nei dersom det var EU-valg i morgen, er nå på 55,8 prosent.

Aftenposten - 27 nov 22 kl. 13:49

Tilbake etter et halvt år

Snart seks måneder etter ankelbruddet er Sander Sagosen Tilbake i Kiel-drakten..

Aftenposten - 27 nov 22 kl. 13:49

Tilbake etter et halvt år: Sagosen scoret i comebacket

Snart seks måneder etter ankelbruddet er Sander Sagosen Tilbake i Kiel-drakten..

NRK - 27 nov 22 kl. 11:13

Strømmen Tilbake i det meste av Kyiv

Nesten hele Kyiv har nå fått Tilbake strømmen, fire dager etter et russisk rakettangrep rettet mot viktig infrastruktur, opplyser byens militære ledelse. Søndag morgen var strøm, vann, mobilnett og oppvarming på plass igjen de fleste steder, skriver militæradministrasjonen på Telegram. Det jobbes fortsatt med utbedringer på strømnettet, og høyt forbruk kan føre til lokale strømbrudd, opplyser de.

NRK - 15 nov 22 kl. 23:25

Zelenskyj: Strømmen Tilbake for 8 millioner

Strømmen er Tilbake for 8 millioner strømkunder i Ukraina etter de russiske angrepene tirsdag, opplyser president Volodymyr Zelenskyj. Presidenten skriver på Twitter at rundt 10 millioner ukrainere ble rammet av strømbrudd etter det han kaller terroristangrep. – Forsyningen til 8 millioner kunder er allerede Tilbake.

NRK - 27 nov 22 kl. 00:57

Evakuerte får gå Tilbake til hjemmene sine i Ålesund

De evakuerte som følge av brannen ved Olsfjellet i Ålesund natt til søndag får reise Tilbake til hjemmene sine. Det opplyser politiet i Møre og Romsdal på Twitter natt til søndag. Ifølge innsatsleder på stedet kan det se ut til at brannvesenet begynner å få kontroll på brannen.

Klartale - 26 nov 22 kl. 06:45

Snart kan flokker av bison løpe rundt i USA igjen

Troy Heinert speider utover et område i nasjonalparken Badlands. Han ser på rundt 100 ville bison-okser. Dyrene venter på å bli flyttet til Rosebud.

E24 - 24 nov 22 kl. 19:26

Vedum slår Tilbake mot laksemilliardær: – En forutsetning for dialog er at dere møter opp, Witzøe

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum slår Tilbake etter Salmar-styreleder Gustav Witzøes «diktangrep» tidligere i uken, og viser til at Witzøe har hatt mulighet for dialog..

NRK - 24 nov 22 kl. 18:14

Støre om 80 år siden jødedeportasjonen: – Dette angår oss også i dag

Dette angår oss også i dag, sier statsminister Jonas Gahr Støre om minnemarkeringen av jødedeportasjonene under krigen for 80 år siden. Statsminister Jonas Gahr Støre er blant dem som skal holde tale i Oslo rådhus, hvor minnemarkeringen finner sted torsdag kveld. – Det er en nedslående realitet at det ikke ble satt en endelig sluttstrek for slike enorme overgrep som skjedde under andre verdenskrig.

VG - 1 time siden

Mowinckel mot sesongens første pallplass

Ragnhild Mowinckel har hatt en tung start på sesongen, men i søndagens super-G i Lake Louis var 30-åringen Tilbake i storslag da hun kjørte inn til tredjeplass..

Aftenposten - 2 timer siden

Flokket seg rundt verdensstjernen i Trondheim

Neste år vil Casper Ruud vinne en stor finale - og han vil Tilbake til Trondheim..

NRK - 6 timer siden

Demobilisering etter våpenhvile i Etiopia

Sjefen for Tigrays opprørsstyrker sier at 65 prosent av styrkene er demobilisert og forlagt i leirer, en måned etter at det ble inngått våpenhvile. General Tadesse Worede sier at prosessen med å trekke styrkene Tilbake fra fronten er i gang, og at de demobiliserte styrkene plasseres i egne leirer. Konflikten mellom Tigrayfolkets frigjøringsfront (TPLF) og den etiopiske regjeringen, som startet i 2000, kostet svært mange liv og tvang 2 millioner mennesker på flukt inntil det ble undertegnet en våpenhvileavtale i Sør-Afrika i november.

Aftenposten - 14 timer siden

I år vil jeg ta Tilbake den enkle julen fra jeg var barn

Noen ganger glemmer jeg å bekymre meg. Det er så fint..

NRK - 22 timer siden

Hellas kan få Tilbake skulpturer fra British Museum

British Museums styreleder har i hemmelighet hatt samtaler med Hellas' statsminister om Tilbakelevering av en stor samling eldgamle marmorskulpturer. Skulpturene sto opprinnelig i Parthenon på Akropolis i Aten, og er nær 2500 år gamle. De ble brakt til Storbritannia på begynnelsen av 1800-tallet av Thomas Bruce som var jarl av Elgin, og omtales derfor også som «the Elgin Marbles».

NRK - Igår: 19:49

Mann funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 10:41

På vei Tilbake til Rosenborg

Roger Naustan (41) er på vei Tilbake til Rosenborg-akademiet..

NRK - Igår: 16:23

Ansatte i god behold etter silokollaps

Fredag formiddag revnet en silo på Romerike, og to personer ble skadet. En av dem skal ha blitt kastet 50–60 meter av trykkbølgen som kom fra silokollapsen. Begge ble fraktet til sykehuset, men er nå Tilbake på beina, ifølge daglig leder av selskapet Hey'di AS, som eier siloen, Jørn Teksum: – Begge er skrevet ut av sykehuset, og er i god behold, skriver han i en melding til NRK.

VG - Igår: 13:38

Suverene Klæbo slo til igjen – utklasset konkurrentene på Lillehammer

LILLEHAMMER (VG) Etter å ha stått over fredagens renn med en sår hals, var Johannes Høsflot Klæbo lørdag Tilbake på toppen av pallen..

Aftenposten - Igår: 13:38

Klæbo herjet med konkurrentene: – Jeg får det som jeg vil i finalen

LILLEHAMMER (VG) Etter å ha stått over fredagens renn med sår hals, var Johannes Høsflot Klæbo Tilbake - og i en egen….

E24 - Igår: 12:40

Tromsø på hotelltoppen med knallpriser: – Det er en lykke

Turistene er Tilbake på Tromsøs hoteller, som har priser og belegg langt over resten av landet..

Aftenposten - Igår: 12:40

Tromsø på hotelltoppen: Koster opptil 6000 kroner for en natt

Turistene er Tilbake på Tromsøs hoteller, som har priser og belegg langt over resten av landet..

Aftenposten - Igår: 11:45

Klæbo Tilbake etter sykdom. Følg sprintfinalene her

Sprintfinalene på Lillehammer starter klokka 12..

NRK - Igår: 10:53

32.000 personer kan stå uten gyldig førerkort fra nyttår

31.899 personer har ennå ikke fornyet sitt store, plastlaminerte førerkort. Fra årsskiftet er ikke disse førerkortene gyldige lenger.

NRK - 10 nov 22 kl. 18:30

45.000 skal ha fått nettet Tilbake etter bredbåndstrøbbel

Rundt 45.000 Altibox-kunder som har Eidsiva Bredbånd som leverandør har stått uten nett på grunn av trøbbel med Altibox. Nå skal imidlertid problemet være løst, skriver Altibox på Facebook.

NRK - I førrgår: 22:00

Sveits videre i VM etter amper målfest

Serbia var avhengig av å vinne for å ha en mulighet til å gå videre fra gruppespillet, og kampen mot Sveits ble en thriller med høy temperatur. Sveits tok ledelsen med Xherdan Shaqiri i kampens 20. minutt, men Serbia slo raskt Tilbake.

Klartale - I førrgår: 16:00

Hvordan gikk egentlig Black Week?

Årets julegavehandel er fullt i gang. Forrige uke var det en stor handledag på Black Friday. Mange butikker kjørte Black Week hele uka.

NRK - I førrgår: 15:11

Mattilsynet trekker Tilbake julekalendre

De to adventskalendrene «Hershey’s Countdown to Christmas - Cookies’n’Creme» og «Reese’s Peanut Butter Cups - Anything But Ordinary» trekkes fra butikkhyllene, melder Mattilsynet på Twitter. Etter importkontroll fant Mattilsynet at sjokoladeproduktene i adventskalenderne er merket med innhold av genmodifiserte ingredienser. Disse ingrediensene er ikke farlige, men er ulovlige i Norge..

NRK - I førrgår: 13:12

Putin kallar Ukraina-politikken til Vesten for «destruktiv»

For første gong sidan september har Russlands president Vladimir Putin og Tysklands statsminister Olaf Scholz snakka saman på telefon. Ifølgje Kremls referat frå samtalen forsvarte Putin Russlands angrep mot ukrainsk energiinfrastruktur, som har ført til at millionar av ukrainarar er utan straum midt på vinteren. Putin kalla dei «uunngåelege».

Aftenposten - I førrgår: 12:48

Kan Iversen slå Tilbake?

Emil Iversen imponerte ikke i finske Ruka, men får en ny sjanse til å vise seg fram på Lillehammer..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com