NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:07

NRK - 31 jan 23 kl. 11:58

Tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen har brutt karanteneplikten

Karantenenemnda mener tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen har brudd karanteneplikten sin etter han var statsråd i 2022. I høst takket han ja til å bli styremedlem i Nordkraft. Han tiltrådte stillingen i månedsskiftet november/desember, men varslet først Karantenenemnda 21. desember 2022. Ifølge karanteneloven § 5 gjelder en informasjonsplikt i ett år etter fratreden som politiker, og Enoksen har ifølge Nemnda ikke fulgt plikten.
Les mer på NRK


Les mer om:
Odd Roger Enoksen, Nordkraft, Karantenenemnda, Enoksen, Nemnda, Nettavisen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Tidligere, forsvarsminister, Odd, Roger, Enoksenhar , brutt, karanteneplikten
VG - 31 jan 23 kl. 12:11

Karantenenemnda: Tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen har brutt karanteneplikten

Karantenenemnda mener tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen har brutt karanteneplikten sin etter han var statsråd i 2022..

NRK - 24 okt 22 kl. 15:31

Odd Roger Enoksen får ett års saksforbud

Tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen (Sp) får ett års saksforbud av Karantenenemnda. Han driver et konsulentselskap som skal bistå romfartsindustrien. Årsaken til saksforbudet er at Enoksens selskap skal drive med saker som var under hans ansvarsområde som forsvarsminister, skriver Bergens Tidende.

NRK - 29 nov 22 kl. 00:34

Odd Roger Enoksen tilbake i nytt verv

Tidligere forsvarsminister Odd Roger Enoksen (Sp) gikk av som statsråd etter Metoo-anklager i april. Nå er han tilbake i et offentlig verv, som styremedlem i kraftselskapet Nordkraft. Det har skapt reaksjoner..

NRK - 29 jan 23 kl. 15:28

Den tidligere artisten Odd Børre er død

Den tidligere artisten Odd Børre Sørensen er død, 83 år gammel. Han var en kjent artist på 1960-tallet, under artistnavnet Odd Børre. I 1968 deltok han i Eurovision Song Contest med sangen «Stress».

NRK - 27 dec 23 kl. 11:04

Pål Arne «Paco» Johansen blir hovedtrener i Häcken - tar over etter Høgmo

Fotballtrener Pål Arne «Paco» Johansen forlater Odd og tar over ansvaret i svenske Häcken etter Per-Mathias Høgmo. Det bekrefter Odd onsdag. «Paco» hadde i utgangspunktet to år igjen av kontrakten med Odd og den svenske klubben var nødt til å løse ham ut av avtalen.

NRK - 28 dec 22 kl. 13:23

Frankrikes forsvarsminister i Kyiv

Frankrikes forsvarsminister kom onsdag til Kyiv for å drøfte ytterligere militær bistand til det ukrainske forsvaret. Han sier at fransk støtte ligger fast. Forsvarsminister Sébastien Lecornu kom til Kyiv fra Polen der han tirsdag kunngjorde en stor kontrakt om salg av franskproduserte militære satellitter.

NRK - 23 jan 23 kl. 11:19

Stoltenberg skal møte Tysklands nye forsvarsminister

Tysklands ferske forsvarsminister Boris Pistorius møter Natos generalsekretær Jens Stoltenberg i Berlin tirsdag. Pistorius ble tatt i ed som Tysklands nye forsvarsminister torsdag forrige uke, men har allerede rukket å møte USAs forsvarsminister Lloyd Austin. Nå står Nato-sjefen for tur.

NRK - 11 nov 23 kl. 18:34

Kroatias forsvarsminister sparket etter dødsulykke

Kroatias statsminister har sparket forsvarsminister Mario Banozic etter at han lørdag var involvert i en bilkollisjon der to personer mistet livet. Bilen Banozic var passasjer i, kolliderte med en annen bil utenfor landsbyen Vinkovci, 276 kilometer øst for hovedstaden Zagreb. Forsvarsministerens sjåfør og sjåføren i den andre bilen omkom i kollisjonen, opplyser forsvarsdepartementet i landet.

NRK - 14 maj 24 kl. 02:25

Forsvarsmøte mellom Ukraina og USA

Ukrainas forsvarssjef og forsvarsminister har diskutert frontlinjesituasjonen med blant annet USAs forsvarsminister. Ukrainas forsvarssjef Oleksandr Syrskyj og landets forsvarsminister Rustem Umerov diskuterte militærhjelp og situasjonen på fronten med USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver Jake Sullivan, forsvarsminister Lloyd Austin og forsvarssjef Charles Brown. Det opplyser Syrskyj på sin Telegram-konto.

NRK - 31 aug 23 kl. 09:59

Sky News: Grant Shapps blir ny forsvarsminister

Grant Shapps blir etter det Sky News erfarer Storbritannias nye forsvarsminister. Sharpss er i dag minister med ansvar for energisikkerhet og nullutslipp. Han er et langvaring regjeringsmedlem, og har tidligere blant annet vært næringsminser og innenriksminiser.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 15 minutter siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 30 minutter siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 1 time siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 1 time siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 1 time siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 1 time siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 2 timer siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 2 timer siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com