NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 17:59

NRK - 06 aug 21 kl. 12:01

Nytt europeisk smittekart

Regjeringen har vedtatt nytt smittekart for Europa. Det gjøres endringer i åtte regioner i Sverige. Flere av disse går fra grønn til oransje eller rød og får dermed krav om innreiserestriksjoner og innreisekarantene. Norrbotten går fra grønn til rød, Östergötland, Värmland og Västra Götaland går fra grønn til oransje. Gotland, Halland, Skåne og Stockholm har vært oransje, men blir nå røde.
Les mer på NRK


Les mer om:
Europa, Sverige, Västra Götaland, Stockholm

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nytt, europeisk, smittekart
NRK - 08 jul 21 kl. 14:53

Kreta kan bli oransje for nordmenn

Kreta er ikke lenger grønt på EUs smittekart. Det europeiske smittevernbyrået (ECDC) har oppdatert sitt smittekart. ECDCs smittekart danner grunnlaget for beslutningene som gjøres i Norge.

NRK - 30 sep 21 kl. 16:56

EUs smittekart: Norge oransje

Endringene er få på EUs smittekart denne uka. Blant annet har nesten hele Norge blitt oransje. Samtidig har deler av Spania endret farge fra oransje til grønt.

NRK - 06 aug 21 kl. 12:01

FHI med nytt smittekart

Folkehelseinstituttet har publisert nytt smittekart for Europa. Det gjøres endringer i åtte regioner i Sverige. Flere av disse går fra grønn til oransje eller rød og får dermed krav om innreiserestriksjoner og innreisekarantene.

Aftenposten - 15 jul 21 kl. 15:15

Norge stort sett grønt på EUs smittekart. Flere danske regioner blir gule.

Rogaland er nå det eneste fylket i Norge som ikke er grønt på EUs smittekart, mens flere regioner i Danmark er gule..

NRK - 02 sep 21 kl. 15:35

Oslo mørkerødt på EUs smittekart

I den nyeste oppdateringen av EUs smittekart er flere fylker i Norge nå røde. Oslo har gått fra rødt til mørkerødt. Hver uke oppdaterer Det europeiske smittevernbyrået (ECDC) smittekartet, som er basert på tallet på smittede per 100.

VG - 09 sep 21 kl. 13:43

Norge blir enda rødere på EUs smittekart

Røde og gule høstfarger preger EUs smittekart over Norge. Nå er også Trøndelag og Møre og Romsdal røde..

NRK - 07 okt 21 kl. 12:34

Smittekart: Troms og Finnmark rødt

Troms og Finnmark har blitt rødt i ECDCs oppdaterte smittekart. Vestland har blitt grønt..

NRK - 12 aug 21 kl. 11:58

Nytt smittekart for Europa

Torsdag oppdaterte Det europeiske smittevernbyrået (ECDC) smittekartet for Europa. Tallene fra ECDC viser at land som Frankrike, Spania, Portugal, Malta og Hellas fremdeles har svært høy smitte. I Sverige blir Norrbotten og Västerbotten røde på kartet..

NRK - 19 aug 21 kl. 12:18

Nytt smittekart fra ECDC

Ingen fylker i Norge er grønne på det nye smittekartet fra det europeiske smittevernbyrået ECDC. Det siste døgnet ble det registrert 612 nye koronasmittede i Norge. Smittetrenden her til lands er stigende..

NRK - 23 sep 21 kl. 11:42

Danmark grønt på smittekartet

Det europeiske smittevernbyrået ECDC publiserte i formiddag sitt ukentlige smittekart for Europa. Nytt denne uken er at hele Danmark er grønt. Norge er oransje, med unntak av Viken og Trøndelag som er røde..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

I sjokk etter skyteulykke

– Der er ingen ord som kan forklare sjokket og sorga over den tragiske ulukka som tok livet at Halyna Hutchins, skriv Alec Baldwin på Twitter. Han skriv vidare at han samarbeider med politiet og har kontakt med familien til den avdøde filmfotografen. Baldwin fyrte av skotet som drap Hutchins under innspeling av filmen «Rust» i New Mexico i USA..

NRK - 15 minutter siden

Ingen endring i Taiwan-politikken

Det er ingen endring i USA sin Taiwan-politikk, seier Det kvite hus etter at president Joe Biden lova å forsvare øya mot kinesiske angrep. Det kvite hus seier at det held fram å følgje Taiwan Relations Act frå 1979, der Kongressen krevja at USA skulle skaffe øya våpen som kan bli brukt i sjølvforsvar. Men den var også tvitydig om USA ville gripe inn militært..

NRK - 30 minutter siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 45 minutter siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 30 minutter siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 45 minutter siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 45 minutter siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 1 time siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.

NRK - 1 time siden

Pågriping i Mortensrud-saka

Oslo Politidistrikt har etter to veker med etterforsking arrestert ein mann som er sikta for medverknad til drapet på Hamse Hashi Adan, skriv dei i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt