NRK > Nyheter

Friday, 22 October, 17:34

NRK - 23 aug 21 kl. 09:35

Mye overtid for sykepleiere

Mange sykepleiere jobbet mye overtid det første året med korona. Sykehuset Innlandet topper listen med en økning i overtiden på 51 prosent. Antall overtidstimer økte fra 54.000 til 81.500, sammenlignet med året før.
Les mer på NRK


Les mer om:
Innlandet, P4, Nord-Norge, Ahus, Vestfold

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mye, overtid, for, sykepleiere
NRK - 21 maj 21 kl. 21:26

Sykepleiere hevder seg forbigått

Sykepleiere og andre helsearbeidere skal prioriteres i vaksinekøen. Men når det nå nærmer seg juni, er kun rundt halvparten av norske sykepleiere fullvaksinerte. – Friske 18-åringer kalles inn til vaksine foran sykepleiere, sier lederen i Norsk Sykepleierforbund..

NRK - 16 aug 21 kl. 15:38

Sykepleiere vurderer å slutte

I en undersøkelse gjort av tidsskriftet Sykepleien, svarte sju av ti sykepleiere at de har vurdert å slutte eller bytte jobb. Dette er en sterk økning fra tidligere år. 1.

NRK - 16 aug 21 kl. 15:38

Sykepleiere har vurdert å slutte

I en undersøkelse gjort av tidsskriftet Sykepleien, svarte sju av ti sykepleiere at de har vurdert å slutte eller bytte jobb. Dette er en sterk økning fra tidligere år. 1.

NRK - Igår: 12:36

Sykepleiere skal ha blitt skutt

Sikkerhetsstyrker i kongedømmet Eswatini i det sørlige Afrika har skutt og såret minst 30 demonstrerende sykepleiere, ifølge sykepleiernes fagforening, melder nyhetsbyrpået AFP. Styrkene skal ha skutt med skarpt for å bryte opp demonstrasjonen mot kong Mswati III. Protesten fant sted onsdag, samme dag som kongedømmet stengte internett.

VG - 26 maj 21 kl. 23:09

Riksmekleren: Ingen enighet – meklingen fortsetter på overtid

Fra torsdag kan lærere, sykepleiere og andre kommuneansatte gå ut i streik. Partene er ikke enige og meglingen fortsetter på overtid..

E24 - 26 maj 21 kl. 23:34

Riksmekleren: Ingen enighet – meklingen fortsetter på overtid

Fra torsdag kan lærere, sykepleiere og andre kommuneansatte gå ut i streik. Partene er ikke enige og meglingen fortsetter på overtid..

NRK - 04 jun 21 kl. 00:16

Mekler på overtid

Meklingen mellom Spekter og Unio oppnådde ikke enighet innen tidsfristen midnatt natt til torsdag, og partene er enige om å fortsette meklingen på overtid. Over 200 statlige ansatte sykepleiere i helseforetakene kan bli tatt ut i streik fredag hvis partene ikke blir enige..

VG - 14 maj 21 kl. 14:08

Vi trenger flere sykepleiere

Om få år vil Norge mangle 28 000 sykepleiere. Alarmen blinker fortsatt rødt..

NRK - 01 jun 21 kl. 20:42

Streiken trappes opp

Onsdag trappes streiken blant lærere og sykepleiere opp. For byer som Trondheim, Oslo og Bergen blir konsekvensene merkbare. I Trondheim kan rundt 2.

VG - 10 jun 21 kl. 14:11

Rødt-Moxnes: – Listhaug har bløffet landets sykepleiere

Frp-leder Sylvi Listhaug gikk ut og krevde lønnsløft for sykepleiere og helsefagarbeidere. – Luftpenger, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Munch-museet offisielt opna

Fredag ettermiddag vart det nye Munch-museet i Bjørvika i Oslo offisielt opna av kong Harald og dronning Sonja. Også kronprinsparet, statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og utanriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) var blant dei mange som var til stades under opninga. I talen sin sa kong Harald at Edvard Munch er eit felleseige, og at kunsten hans tilhøyrer oss alle, ikkje berre Noreg.

NRK - 15 minutter siden

Piloter søker jobb

Flyselskapet Norse Atlantic Airways har fått mange søknader fra piloter som vil jobbe for selskapet som har hovedkontor i Arendal. Over 2300 piloter har søkt til stillinger i Oslo og London, skriver E24. Planen er at selskapet skal fly mellom Europa og USA neste år..

NRK - 15 minutter siden

Gravemaskin veltet i Eidsvoll

En person er kjørt til sykehus med ambulanse etter at en gravemaskin veltet på en privat eiendom i Doknesgutua. Politiet skriver på Twitter at føreren fremstår som alvorlig skadd..

NRK - 15 minutter siden

Sikta for drap på kona

Eigedomsarvingen Robert Durst (78), kjent frå HBO-dokumentaren «The Jinx», er sikta for å ha drepe kona si. Han vart nyleg dømd til livstid for eit anna drap. Drapssiktinga vart levert inn til ein domstol i Lewisboro i New York tysdag, stadfestar styresmaktene fredag.

NRK - 30 minutter siden

16 omkom i brann

Minst 16 menneske mista livet og ein er sakna i Russland etter at det byrja å brenne i ein fabrikk som produserte sprengstoff. Det vart først meldt 15 omkomne, men den eine tilsette som vart lagt inn på sjukehus, døde seinare av brannskadane..

NRK - 30 minutter siden

Norske studentar jobbar mykje

SSB tala frå undersøkinga Eurostudent viser at studentar i Noreg har i gjennomsnitt 19.000 kroner å rutte med i 2019. Betalt arbeid og jobbinntekter utgjer 53 prosent av dette.

NRK - 45 minutter siden

Pågriping i Mortensrud-saka

Oslo Politidistrikt har etter to veker med etterforsking arrestert ein mann som er sikta for medverknad til drapet på Hamse Hashi Adan, skriv dei i ei pressemelding..

NRK - 1 time siden

Ikkje kontakt mellom partane

Partane som meklar for å finne ei løysing på kulturstreiken, har enno ikkje sett seg ved forhandlingsbordet igjen. LO Stats forhandlingsleiar og nestleiar Lise Olsen stadfestar til NTB at det ikkje har vore noko kontakt mellom partane. LO og Spekter møtte heller ikkje kvarandre på torsdag, etter at forhandlingane onsdag ikkje førte fram.

NRK - 1 time siden

Mer enn 90 houthi-opprørere drept

Den saudiledede koalisjonen opplyser at 90 medlemmer av houthi-bevegelsen er drept nær Maarib i Jemen. Houthi-opprørere har den siste tiden innledet en offensiv mot Maarib, det siste området nord i Jemen som fortsatt kontrolleres av regjeringsstyrkene. Store deler av landets olje- og gass-beholdning holder også til i området.

NRK - 1 time siden

Dronning Elizabeth tilbake på jobb

Britenes 95 år gamle monark gjenopptok fredag sine kongelige plikter etter å ha tilbrakt onsdag kveld på sykehus, opplyser statsminister Boris Johnson. – Jeg har forstått det slik at hennes majestet har returnert til skrivepulten sin på Windsor i dette øyeblikk. Vi sender henne alle gode ønsker, sier Johnson..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt