Mye

Monday, 06 February, 04:48

Nyheter om Mye

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 02 feb 23 kl. 16:15

Håper på et mer inkluderende friluftsliv

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

Klartale - 01 feb 23 kl. 16:00

Torsdag og fredag kan bli ukas beste turdager

– Det er kaldt i lufta over store deler av landet. Det fører til spredte byger, særlig i nord og langs kysten av Vestlandet. Været er såpass kjølig at Mye av nedbøren kommer som sludd og snø.

Klartale - 27 jan 23 kl. 06:30

Du kan spise sunt og billig

1. februar blir mat dyrere. Mat kan koste en liten familie 14.

Klartale - 26 jan 23 kl. 11:16

Mye mer penger kan du tjene i 2023

Mat, drivstoff, strøm og huslån. Alt er blitt dyrere. 1.

Klartale - 25 jan 23 kl. 14:22

Nå starter jobben for å redde regnskogen

Urfolk og miljøvernere var viktige da Lula vant valget mot president Jair Bolsonaro. Nå får folk fra disse gruppene Mye makt og ansvar av Lula.Han har utnevnt flere kjent miljøvernere og urfolk til viktige jobber, blant annet i Funai.

Klartale - 19 jan 23 kl. 06:30

Hvordan finne glede i å trene?

Nytt år, nye muligheter, sies det. Dette hører vi hvert år. Og hvert år er det like irriterende for oss som aldri orker å gjøre noe særlig nytt.

Klartale - 12 jan 23 kl. 08:49

Føler du at togene inn og ut av Oslo ofte er forsinket?

Det har vært Mye styr rundt tog og transport de siste månedene. Både med Follobanen, men også store forsinkelser på flere av togene som skal inn og ut av Oslo. Nye tall fra Bane Nor viser at dette året har startet veldig dårlig.

NRK - Igår: 08:57

Økende motstand mot Ukraina-bistand i USA

Stadig flere amerikanere mener USA bruker for Mye penger på å støtte Ukraina, viser en fersk meningsmåling. USA har til nå gitt og lovet godt over 1.000 milliarder kroner i støtte til Ukraina i krigen mot Russland, det meste i form av våpen og militært utstyr.

Klartale - I førrgår: 06:00

Han har vunnet gull, men nå vil han ha hjelp

Norske Salum Kashafali driver med friidrett. Sprinteren er nesten helt blind. Men han har likevel klart å bli en av verdens beste parautøvere.

Klartale - 20 jan 23 kl. 10:19

Aasland lover ingen endring i strømstøtten

– Vi ønsker å ha en ordning for strømstøtte som er relevant. Og det har vi nå, sier Aasland til nyhetsbyrået NTB. Han er olje- og energiminister fra Arbeiderpartiet (Ap).

Klartale - 01 feb 23 kl. 06:30

Er det en rar vinter eller klima-endringer?

Snøen lavet tungt ned over Østlandet og Sørlandet i januar. For så å regne bort like raskt. Minusgrader skiftet til plussgrader før du ante det.

Klartale - 20 jan 23 kl. 06:05

Putin mistet et viktig våpen

Europa er avhengig av russisk gass. De trenger den for å holde seg varme gjennom vinteren.Da Russland angrep Ukraina, ble mange land sinte.

Klartale - 31 jan 23 kl. 12:15

Mange er bekymret for økonomien sin

For 15 år siden var det finanskrise. Da var folk bekymret for økonomien sin. Men nå viser undersøkelse at folk er mer bekymret nå enn på den tiden.

Klartale - 18 jan 23 kl. 15:12

Store forskjeller i været for helgen

På Sørlandet og Østlandet har det både de siste dagene kommet Mye snø. De neste dagene blir ganske rolige, sier Rafael Escobar Løvdahl til nyhetsbyrået NTB. Han er statsmetorolog hos MI.

Klartale - 25 jan 23 kl. 15:34

Spansk storavis før VM-kampen: – Norge ikke lenger avhengig av Sagosen

Onsdag er det kvartfinale i verdens-mesterskapet (VM) i håndball. Norge skal spille mot Spania.Alle de norske spillerne ble testet for korona tirsdag kveld.

Klartale - 25 jan 23 kl. 12:36

Tyskland sier ja til å sende tanks til Ukraina

Ifølge Steffen Hebestreit er målet å lage to bataljoner med Leopard 2-tanks i Ukraina. Hebestreit er pressesjef for den regjeringen. Hver bataljon kan bestå av 56 tanks, i tillegg til Mye annet utstyr og mange soldater.

Klartale - 25 jan 23 kl. 10:05

Rekordmange pasienter har krevd erstatning

Har du blitt operert feil? Fått bivirkninger av behandling? Da kan du ha rett på erstatning.

NRK - 24 jan 23 kl. 15:23

Meteorologene varsler opptil 70 millimeter regn på tolv timer i Nordland

Meteorologisk institutt har sendt ut et farevarsel for Mye regn i Nordland fra i ettermiddag. Fram til i morgen ventes det lokalt mellom 40 og 70 millimeter regn på 12 timer, og svært Mye regn treffer Nordland sør for Salten, skriver instituttet på Twitter. I forbindelse med regnbygene har de sendt ut et farevarsel i området.

Klartale - 24 jan 23 kl. 08:46

Nordmenn kjøper Mye energidrikk

Fra januar til november 2022 kjøpte nordmenn Mye energidrikk. Rundt 68 millioner liter skal ha blitt solgt. Det viser tall fra foreningen for bryggeri og drikkevarer.

Klartale - 23 jan 23 kl. 10:53

Slik vil vi endre vaner i 2023

Byrået Euromonitor lager en rapport hvert år. Rapporten viser ti trender de tror vil prege folk i det kommende året. Rapporten er basert på forbruker-undersøkelser og analyser.

Klartale - 23 jan 23 kl. 06:00

Hva er kunstig intelligens?

Kunstig intelligens er kanskje noe du ikke har tenkt så Mye på. Men som samtidig er blitt en del av hverdagen vår.Både når du bruker mobilen.

E24 - I førrgår: 17:00

Steinar Sagen spør Kvadsheim: Hvor Mye cash må jeg ha for å kunne leve av rentene?

Steinar Sagen lurer på hvor Mye penger han trenger for å kunne leve av kun rentene. Hallgeir gir ham tallet – og forutsetningene..

Klartale - I førrgår: 16:30

Disse skal kjempe om å representere Norge

Det er finale i Melodi Grand Prix (MGP) lørdag. Etter tre delfinaler, skal ni artister kjempe om å vinne. Vinneren får være med i den internasjonale finalen Eurovision.

NRK - 02 feb 23 kl. 16:10

Færre søker om ledighetstrygd i USA

Kun 183.000 søkte om å få ledighetstrygd i USA i forrige uke, noe som er det laveste nivået siden april 2022. Det var 3000 færre enn uka før, og femte uka på rad med fall, ifølge det amerikanske arbeidsdepartementet.

Klartale - 31 jan 23 kl. 10:26

Oljefondet har tapt Mye penger

Året 2022 ble tungt for Oljefondet. Det tapte Mye penger. Rundt 1.

Klartale - 19 jan 23 kl. 13:29

Ber om at brus og godteri skal bli dyrere

En egen sukker-avgift gjorde brus og snop dyrere. Politikerne tok den bort i 2021. Årsaken var at folk handlet så Mye i Sverige.

NRK - 19 jan 23 kl. 12:43

Positiv europeisk sentralbank

Økonomien i eurosonen vil klare seg Mye bedre i år enn først fryktet, ifølge sjef for den europeiske sentralbanken Christine Lagarde. – De økonomiske utsiktene har blitt Mye mer positive de siste ukene, sa Lagarde da hun talte under møtet i Verdens økonomiske forum (WEF) i Davos torsdag. Den europeiske sentralbankens siste prognose spår en økonomisk vekst på 0,5 prosent i år, noe ifølge Lagarde ikke er strålende, men Mye bedre enn fryktet.

Klartale - 09 nov 22 kl. 06:30

Nå blir vi snart 8 milliarder

Det blir stadig flere av oss mennesker på jorda. De siste årene har Mye handlet om pandemi, død og krig. Samtidig vokser folketallet i full fart.

Klartale - 14 dec 22 kl. 13:28

Aasland avviser at enkle løsninger kan gi billig strøm

Onsdag ble det kjent at regjeringen vil ha lavere elavgift i vinter. Det gjør at strøm vil koste rundt 6 øre mindre per kilowattime (kWh).Samtidig koster strøm mer enn noen gang før.

NRK - 30 jan 23 kl. 09:31

30 kvinner har varslet helsemyndighetene over spiralskandalen på Grønland

Grønlandske helsemyndigheter ber kvinner klage om de har vært offer for den Mye omtalte spiralskandalen. Allerede har 30 kvinner fulgt oppfordringen. De 30 kvinnene har sendt klage til Landslegeembetet på Grønland over den Mye omtalte spiralskandalen, der grønlandske kvinner fikk satt inn prevensjon uten å vite om det.

Klartale - 30 jan 23 kl. 06:00

75 år uten Mahatma Gandhi

For 75 år siden ble Mahatma Gandhi drept. Han ble 78 år gammel.Gandhi var en indisk politiker.

Klartale - 18 jan 23 kl. 08:45

Kjøtt blir dyrere

Kjøttprodusentene tror prisen på kjøtt kommer til å stige. Prisen kan gå opp med 20 prosent. Det tror Kjøtt-leverandørenes forening (KLF).

Klartale - 18 jan 23 kl. 06:00

Her er ti måter å spare penger på

Er du blant dem som gruer deg til å kjøpe mat? Mat og drikke har blitt dyrere. 1.

Klartale - 17 jan 23 kl. 12:15

Kunne du spist mat fra søpla?

Brød, urter, frukt eller grønnsaker. Alt dette kan du få i matbutikken «Dumpster Deli». Butikken har organisasjonen Framtiden i våre hender åpnet.

Klartale - 17 jan 23 kl. 10:34

Verdens eldste runestein funnet ved Tyrifjorden

I 2021 fant arkeologer en stein med innrissede runer ved Tyrifjorden. Det er over 2000 år siden runene ble risset inn. Steinen hr fått navnet Svigerudsteinen.

Klartale - 05 jan 23 kl. 08:46

Busser og biler står fast i snøkaoset

En buss måtte stoppe onsdag kveld. Den satte på nødblinken og ble siden stående. I Oslo strevde mange med å komme seg fram.

Klartale - 04 jan 23 kl. 16:00

Mer snø og vind i vente

Onsdag regner og snør det Mye på både Østlandet og Sørlandet. Politiet har bedt folk om å la bilen stå parkert om det finnes andre alternativer for å komme seg fram.Det er meldt at det skal snø Mye resten av onsdag og natt til torsdag.

Klartale - 16 jan 23 kl. 08:47

De rike blir enda rikere

1 prosent av verdens rikeste folk blir bare enda rikere. De har tjent inn nesten dobbelt så Mye som resten de siste to årene. Det viser en rapport fra Oxfam.

Klartale - 23 dec 22 kl. 13:10

Mye snø og kaldt vær skaper problemer

Dårlig vær og Mye snø gjør det vanskelig for folk fra USA og Norge. Flere fly er kansellert. Og det er været som skaper problemer.

NRK - 27 jan 23 kl. 10:00

Politiet advarer: Flere fakturabedragerisaker etterforskes

Politiet etterforsker nå flere fakturabedragerisaker på totalt rundt 20 millioner kroner, opplyser Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding. De påpeker at firmaer nå bør være obs på slike bedragerier. – Dette er faktiske fakturaer som skal betales, men der betalingsinformasjonen endres på en allerede utstedt faktura, slik at pengene havner i feil hender, sier Sturle Smith, leder ved seksjon for økonomisk kriminalitet.

Aftenposten - 26 jan 23 kl. 19:49

RBK-talentet etter den tøffe tiden: – Jeg lærte Mye

Håkon Røsten har igjen imponert Kjetil Rekdal. Det skjer etter et år hvor han fikk lære Mye om livet som….

Klartale - 26 jan 23 kl. 16:30

Ruskevær i nord og sør

Torsdag var nesten vårlig på Østlandet. Oslo badet i sol. Resten av uka skyer det til.

NRK - 26 jan 23 kl. 14:03

Historisk rekord for grønne investeringer

2022 var det første året der det ble investert like Mye i overgangen til grønn energi som i fossile brennstoff. Det går frem fra en oversikt fra Bloomberg NEF. Totalt ble det i fjor investert 1100 milliarder amerikanske dollar – nesten 11.

NRK - 26 jan 23 kl. 06:43

Opiumproduksjonen blomstrer i Myanmar

Opiumproduksjonen i Myanmar har blomstret siden militæret grep makten, viser en FN-rapport. Dyrkingen av valmuer steg med en tredel i fjor, i takt med at forsøk på å utrydde vekstene dabbet av, og mens den vaklende økonomien i landet har ført til at flere tyr til narkotikahandel. Det viser en rapport fra FNs kontor mot narkotika og kriminalitet torsdag.

NRK - 25 jan 23 kl. 22:58

Fire av ti svenske velgere mener Sverige har gjort for Mye for å blidgjøre Tyrkia

En meningsmåling som Novus har gjort for SVT svarer 42 prosent at regjeringen har gjort for Mye, mens bare 6 prosent av de spurte mener at regjeringen ikke har gjort nok for å ta brodden av koranbrenningen foran Tyrkias ambassade i Stockholm. 31 prosent av de spurte svenskene mener at regjeringen har gjort akkurat passe..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com