Mye

Mandag, 14 Juni, 16:17

Nyheter om Mye

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 5 timer siden

«De har Mye fint å by på, men la oss snakke litt om dem vi ikke får se»

OM FOTBALL: Spania og Sverige har Mye fint å by på, men la oss snakke litt om dem vi ikke får se..

NRK - 29 mai 21 kl. 12:11

Indisk variant Mye mer smittsom

Den indiske varianten av koronaviruset er Mye mer smittsom enn tidligere trodd, viser tall fra Storbritannia. Der anslås det at den indiske varianten står for 75 prosent av all smitte. Den såkalte sekundære angrepsraten, altså andelen nærkontakter som blir smittet, skal også være Mye høyere for denne varianten..

NRK - 09 juni 21 kl. 09:49

Fant vikingfamilie med ny teknologi

Ny DNA-teknologi har gjort det mulig for forskere å bevise slektskap mellom to vikingskjeletter som ble funnet i Danmark og England. De to danske vikingene levde på 1000-tallet. – Det som er nytt nå, er at vi kan såpass Mye om DNA at vi kan begynne å se familierelasjoner, og det kan vi kun fordi vi har såpass Mye materiale å forske på, sier forskningssjef Lasse Sørensen ved det danske Nationalmuseet ifølge Ritzau..

NRK - 06 juni 21 kl. 11:04

Mye røyk fra drivhus

Det kommer Mye svart røyk fra drivhuset som brenner i Fana i Bergen, melder brannvesenet som er på stedet. Det skal i tillegg være lagret tre propanflasker i drivhuset. Det er opprettet en sikkerhetssone på 100 meter rundt drivhuset, opplyser 110-sentralen..

NRK - 03 juni 21 kl. 17:36

Unormalt Mye pollen i Midt-Norge

Store deler av Midt-Norge er preget av uvanlig Mye pollen, ifølge Norges Astma og Allergiforbund. Det er i år ekstremt gode forhold for luftspredning av pollen, sier pollenanalytiker Hallvard Ramfjord. – Det kan gå mange år mellom hver gang fenomenet oppstår, sier han..

E24 - 03 juni 21 kl. 09:12

Spår svakere boligtall: – Prisene har steget veldig Mye. For Mye

Både meglere og økonomer venter kjøligere boligtall i dagens mai-rapport. – Ser ut som vi har passert et vendepunkt..

E24 - 03 juni 21 kl. 06:09

Beste enkeltmåned for skalldyr noensinne: – Kunne eksportert Mye, Mye mer

Eksporten av snøkrabbe har hatt en økning på over 400 prosent. Likevel tror skalldyranalytiker Ørjan Olsen at man kunne eksportert mer..

Aftenposten - 03 juni 21 kl. 06:09

Beste enkeltmåned for skalldyr noensinne: – Kunne eksportert Mye, Mye mer

Eksporten av snøkrabbe har hatt en økning på over 400 prosent. Likevel tror skalldyranalytiker Ørjan Olsen at man kunne….

VG - 1 time siden

– Noen områder får Mye større grad av frihet enn andre

Mens de med coronasertifikat får tilbake friheter, må en rekke kommuner i Distrikts-Norge holde både innbyggere og ansatte hjemme for å vaksinere midt i fellesferien..

Aftenposten - 6 timer siden

Danske spillere møter media: – Det kunne endt Mye verre

De danske spillerne forteller mandag morgen for første gang om sine tanker etter at Christian Eriksen segnet om i….

VG - 6 timer siden

Danske spillere møter media: – Det kunne endt Mye verre

De danske spillerne forteller mandag morgen for første gang om sine tanker etter at Christian Eriksen segnet om i lørdagens EM-kamp mot Finland..

VG - 6 timer siden

Schmeichel etter Eriksen-kollaps: – Ble stilt i en posisjon som jeg personlig ikke føler var fair

De danske spillerne forteller mandag morgen for første gang om sine tanker etter at Christian Eriksen segnet om i lørdagens EM-kamp mot Finland. Kasper Schmeichel innrømmer at det kunne ha gått Mye verre, og at det er et mirakel at det har endt så bra..

E24 - 6 timer siden

Nye IEA-anslag kan påvirke Equinors regnestykker: – Tester porteføljen vår på flere scenarioer

Equinor «stresstester» årlig prosjektene sine mot oljeprisene i IEAs langsiktige klimascenarioer. IEAs ferskeste scenario kan potensielt gi store utslag i regnestykkene, for det anslår Mye lavere oljepriser enn før..

Aftenposten - 18 timer siden

Hareides tøffe døgn: – Jeg er trøtt i hodet

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset-Rosenborg 2-1) Åge Hareide (67) var «trøtt i hodet» etter et døgn med Mye grubling..

VG - 18 timer siden

Hareides tøffe døgn: – Jeg er trøtt i hodet

DRAMMEN (VG) (Strømsgodset-Rosenborg 2-1) Åge Hareide (67) var «trøtt i hodet» etter et døgn med Mye grubling. I Drammen fikk RBK-sjefen mer å tenke på..

NRK - Igår: 15:54

G7 vil øke klimafinansiering

G7-landene sier de vil øke sin klimafinansiering. Men verdens sju rikeste land sier ikke noe om hvor Mye eller hvordan. Fra før av har G7-landene lovet 1 milliard dollar årlig for å hjelpe fattigere land å kutte utslipp, og til å takle varmere klima..

Aftenposten - Igår: 13:49

Flom i Finnmark – stengte veier

Snøsmelting og Mye regn har ført til flom i Troms og Finnmark. Fredag ble flomvarselet oppjustert til oransje nivå i….

VG - Igår: 13:45

Flom i Finnmark – stengte veier

Snøsmelting og Mye regn har ført til flom i Troms og Finnmark. Fredag ble flomvarselet oppjustert til oransje nivå i deler av fylket, og E45 er stengt..

NRK - Igår: 17:56

Klimaaktivister ber G7 trappe opp

Opp mot 2000 klimaaktivister demonstrerte i Cornwall lørdag der de oppfordret G7-lederne om å gjøre Mye mer i kampen mot klimaendringer. Søndag skal deltakerne på G7-toppmøtet diskutere tiltak mot klimaendringer og hvordan beskytte biologisk mangfold. Dette skal legge grunnen for det kommende klimatoppmøtet COP26 i Skottland i november..

Aftenposten - I førrgår: 16:11

Har staten mistet troen på oss?

Smittetrykket er lavt. Myndighetenes tillit til borgerne virker ikke Mye høyere..

NRK - I førrgår: 13:59

Teknisk svikt førte til forlis

Politiet tror teknisk svikt førte til at en fritidstidsbåt gikk ned utenfor Jomfruland utenfor Kragerø i dag. Båten tok inn Mye vann da den gikk ut av plan. Båten ligger nå på 20 meters dyp og vil bli berget senere.

Aftenposten - 11 juni 21 kl. 15:41

Oversettelsen av diktet er forfulgt av kontrovers. Oprahs forord hjelper heller ikke.

Det har vært Mye kontrovers rundt oversettelsene av Amanda Gormans presidentdikt..

VG - 11 juni 21 kl. 14:52

Motet betyr enormt Mye

Det kan oppfattes som vrient å snakke om noe sårbart i et fotballmiljø. Trolig er sannheten at det er langt enklere enn mange frykter. .

VG - 11 juni 21 kl. 13:33

Kanye West har sluttet å følge Kim Kardashian på Twitter

Kanye West (43) og Kim Kardashian (40) har brettet ut Mye av livet sitt på Twitter, men nå har han sluttet å følge både ekskona og søstrene hennes..

NRK - 11 juni 21 kl. 12:31

Brann i industribygg på Ænes

Nødetanene rykker ut til en brann i et industribygg på Ænes i Kvinnherad. Det er et bygg som er under oppføring, ifølge 110-sentralen. Det skal være store mengder plast i bygget, og det kan føre til at det blir Mye giftig røyk.

Klartale - 11 juni 21 kl. 11:04

Krise før europamesterskapet

Det ble Mye kritikk da Ukraina viste frem draktene de skal spille med, under europa-mesterskapet i fotball. Nå kan det hende at de må bytte drakter..

VG - 29 mai 21 kl. 13:49

Rüdiger om rasismen i fotball: – Går Mye dypere

Antonio Rüdiger (28) tror ikke at kampanjene mot rasismen i fotballen hjelper – men at det stikker Mye dypere..

NRK - 10 juni 21 kl. 19:36

1 av 3 tror på jul uten pandemi

34 prosent tror koronapandemien i Norge er over i løpet av det nærmeste halvåret. Det viser tall fra Opinion som har spurt over 34.000 nordmenn om hvor Mye lengre de tror at koronautbruddet vil vare i Norge.

NRK - 10 juni 21 kl. 12:02

Nye regler diskuteres i dag

Stortinget skal i dag diskutere hvordan kommunene kan regulere bruken av elsparkesykler. Stadig flere skader seg selv eller andre når de kjører elsparkesykkel, og elsparkesyklene skaper Mye irritasjon. Samferdselsminister Knut Arild Hareide mener kommunene bør regulere bruken bedre..

VG - 10 juni 21 kl. 10:24

Svendsen får bare positive meldinger: – Betyr ekstremt Mye

Tobias Svendsen (21) brukte fridagen til en treningsøkt – og til å ta imot det han beskriver som bare positiv respons på hans åpenhet rundt det å ha angst..

Aftenposten - 10 juni 21 kl. 10:25

Svendsen får bare positive meldinger: – Betyr ekstremt Mye

Tobias Svendsen (21) brukte fridagen til en treningsøkt – og til å ta imot det han beskriver som bare positiv respons….

NRK - 10 juni 21 kl. 07:26

459 koronadødsfall i Norge i 2020

I 2020 ble det registrert 459 koronarelaterte dødsfall i Dødsårsaksregisteret. 415 av dem er registrert med covid-19 som underliggende dødsårsak, skriver FHI. Det betyr at man for disse dødsfallene anser covid-19 som den viktigste faktoren som ledet til døden, uten at man kan si noe om hvor Mye andre dødsårsaker har bidratt til dødsfallet..

NRK - 09 juni 21 kl. 16:02

Norge styrker barkebilleberedskapen

Frykten for større barkbilleangrep gjør at Norge styrker beredskapen mot slike angrep, som de siste årene har drept Mye skog i deler av Europa, USA og Canada..

Dagbladet - 09 juni 21 kl. 12:50

Nå ryker godværet

Lite nedbør og Mye sol har ført til at det er tørt og skogbrannfare over hele landet. Nå snur det i store deler av landet..

NRK - 09 juni 21 kl. 12:52

AstraZeneca-vaksinerte får 2. dose

90 prosent av dem som fikk AstraZeneca-vaksine som første dose, er nå vaksinert med andre dose med mRNA-vaksine eller har gjennomgått covid-19 sykdom. Det har nå gått 12 uker siden de siste ble vaksinert med AstraZeneca-vaksine som første dose, opplyser Folkehelseinstituttet i en pressemelding. De mener den høye oppslutningen av dose to med mRNA-vaksine blant de AstraZeneca-vaksinerte er Mye takket være god informasjon og praktisk tilrettelegging fra helseforetakene..

Aftenposten - 09 juni 21 kl. 10:03

Kristian (26) kan kapre OL-plass i siste øyeblikk: – Lærer Mye av Viktor

Utsettelsen av OL til 2021 har gitt nye sjanser for noen. Kristian Krogh Johannessen er blant dem som har grepet sjansen….

VG - 09 juni 21 kl. 10:03

Kristian (26) kan kapre OL-plass i siste øyeblikk: – Lærer Mye av Viktor

Utsettelsen av OL til 2021 har gitt nye sjanser for noen. Kristian Krogh Johannessen er blant dem som har grepet sjansen og nå kan golferen sikre seg en OL-billett..

NRK - 27 mai 21 kl. 13:18

Skeptisk til tysk blodpropp-studie

Den tyske forskeren Rolf Marschalek ved Goethe-universitetet i Frankfurt mener å ha kommet nærmere forklaringen på blodpropptilfellene etter vaksinene fra AstraZeneca og Janssen. Det kommer fram i en såkalt preprint som ikke er fagfellevurdert. Studien omtales blant annet i Financial Times.

NRK - 09 juni 21 kl. 02:30

Betaler knapt inntektsskatt

USAs 25 rikeste, blant dem Jeff Bezos og Elon Musk, betalte i praksis bare 3,4 prosent i skatt mellom 2014 og 2018, ifølge ProPublica. Den uavhengige journalistikk-nettstedet har fått tilgang til skattevesenet IRS' arkiver om de aller rikeste, og sammenstilt hvor Mye de har betalt i føderal inntektsskatt med hvordan formuen deres har økt i oversikten til Forbes' liste over verdens rikeste..

NRK - 08 juni 21 kl. 14:49

Tak på eiendomsskatt skal utredes

Frp har fått med seg regjeringspartiene på å utrede et tak i kroner og øre på hvor Mye som kan kreves i eiendomsskatt, skriver NTB. Enigheten er kommet på plass i forbindelse med forhandlingene i Stortinget om kommuneproposisjonen for 2022..

E24 - 08 juni 21 kl. 14:51

Tak på eiendomsskatt skal utredes

Frp har fått med seg regjeringspartiene på å utrede et tak i kroner og øre på hvor Mye som kan kreves i eiendomsskatt..

VG - 08 juni 21 kl. 13:44

Ap snur om uføretrygd: Ber om ny vurdering av NAV-forslag – stemmer mot lovendring

Lise Christoffersen sier Arbeiderpartiet må ha flere tall på bordet, for å forsikre seg om at uføretrygdede ikke taper for Mye..

E24 - 08 juni 21 kl. 13:29

Britisk ambassadør om ny handelsavtale: Mener det ble for Mye fokus på ost og fisk i debatten

Etter nesten et år er med forhandlinger er frihandelsavtalen klar. Den britiske ambassadøren tror ikke nordmenn forstår hvor viktig avtalen er for Storbritannia..

E24 - 08 juni 21 kl. 13:04

Mot renteøkning 23. september

Norges Banks ferske temperaturmåler rydder Mye tvil til side. 23. september ser ut til å bli dagen styringsrenten starter marsjen oppover..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt