Mye

Monday, 29 November, 02:58

Nyheter om Mye

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 13 okt 21 kl. 12:58

Klokka 14 skal han si hvordan de vil styre Norge

Både Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) hadde møte onsdag klokka ni. Stortingsgruppene skulle si om de var enige i at regjerings-plattformen var bra nok. Hos Ap tok det en time før det ble hørt jubel og applaus fra rommet der møtet var.

Klartale - 12 okt 21 kl. 09:47

Dette trenger du å vite om statsbudsjettet

Tirsdag legger regjeringen fram et nytt statsbudsjett. Det er sittende regjering som legger fram budsjettet. Altså Høyre, Venstre og Kristelig Folkeparti.

Nyhetspressen - 03 nov 21 kl. 15:49

Helsetips for ivrige nettspillere

Etter at verden har blitt mer digitalisert og nesten alt skjer gjennom våre PC-skjermer, kan man finne utallige spillemuligheter og annen underholdning på nettet. Med økt tilgang til spill og underholdning online, øker også skjermtiden samt tiden vi bruker sittende i løpet av en dag og dette er ikke uten konsekvenser. Heldigvis er det råd å finne.

NRK - 08 nov 21 kl. 08:02

Bruker like Mye

Regjeringen foreslår å bruke 322,4 milliarder oljekroner i neste års statsbudsjett. Det er like Mye som Solberg-regjeringen la opp til..

NRK - 08 nov 21 kl. 08:02

Bruker like Mye oljepenger

Regjeringen foreslår å bruke 322,4 milliarder oljekroner i neste års statsbudsjett. Det er like Mye som Solberg-regjeringen la opp til i sitt budsjett..

NRK - 05 nov 21 kl. 16:50

Mye kø i ettermiddag i Oslo-området

Hvis du kjører bil i Oslo-området i ettermiddag, må du være forberedt på Mye ekstra kø og saktegående trafikk. Dette gjelder spesielt E6 utgående mot Gardermoen fra sentrum, men dette vil også påvirke E18 inngående fra Lysaker/Bærum og E6 inngående sørfra, ifølge politiet. Årsaken er et statsbesøk og kortesje fra Oslo sentrum til Gardermoen..

VG - 03 nov 21 kl. 15:38

Flere sniker – så Mye koster det å bli tatt

Bussen, T-banen og trikkene opplever Mye sniking etter at corona-tiltakene ble opphevet. Blir man tatt, svir det i lommeboken..

Klartale - 09 okt 21 kl. 06:00

Sykepleieren som ikke brukte hansker

FARGERIK: På Instagram deler Hanne Aamodt fargerike bilder fra gården der hun bor sammen med familie sin. Hun deler også både positive og negative hendelser fra hverdagen.– Jeg kan puste. Jeg kan le. Jeg kan drikke vin.

NRK - 02 nov 21 kl. 13:40

50 våpen beslaglagt i Oslo i år

Hittil i år har politiet øst i Oslo beslaglagt 50 skytevåpen. På ti uker er åtte unge menn skutt i byen. – Det er veldig Mye.

E24 - 02 nov 21 kl. 11:27

Vanlige folk betaler 20 ganger mer klimaavgift enn industrien

Norske familier betaler desidert mest for sine klimautslipp. Industri og oljeutvinnere slipper ut Mye mer, men betaler Mye mindre..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 06:45

Emil Iversen måtte ta pause etter VM-dramaet

Det ble Mye styr etter at Emil Iversen vant femmila i VM. Så Mye at han tok seg en skikkelig lang ferie..

NRK - 30 okt 21 kl. 14:58

Kirken mistet mange frivillige

Rundt 20.000 frivillige har gitt seg i Den norske kirke de to siste årene. Det betyr at hver femte frivillige forsvant i løpet av koronapandemien, skriver Dagen.

Aftenposten - 30 okt 21 kl. 11:33

Hvor Mye kan du om byens topplag?

De er en seier unna seriegull og spiller cupfinale til helgen. Ta quizen for å se hvor Mye du vet om Sandviken-laget..

NRK - 17 okt 21 kl. 18:23

Kongsberg: Antall fornærmede øker

Etterforskningen etter drapene i Kongsberg fortsetter for fullt. Politiet holder på med vitneavhør, analyser og innsamling av tekniske funn. Torsdag var 50 vitner avhørt.

Klartale - 09 nov 21 kl. 10:51

Vi vil merke en forskjell

Regjeringen skal bruke 322,5 milliarder kroner på å gjennomføre politikken sin i Norge neste år. Det er like Mye som den forrige regjeringen. Men vil vi merke store forskjeller i bruken..

NRK - 09 nov 21 kl. 08:25

Jensen tar oppgjør med Hagen

I sin politiske selvbiografi, tar tidligere Frp-leder Siv Jensen et kraftig oppgjør med sin forgjenger Carl I. Hagen. – Allerede sommeren 2007, ett år etter at jeg ble valgt til partiformann, hadde Carl behov for å fortelle at jeg ikke holdt mål, skriver hun.

VG - 08 nov 21 kl. 19:10

Ingvild Flugstad Østberg tilbake: Hun er den heldige …

ULLEVAAL STADION (VG) Mye tyder på at det norske systemet fortjener en god attest for behandlingen av Ingvild Flugstad Østberg. Men det er ikke her skoen først og fremst trykker i skisportens spisekrise..

VG - 08 nov 21 kl. 15:13

Fikk stein på frontruten i 100 km/t: - Kunne gått Mye verre

Glenn Holid kom i 100 kilometer i timen på E6 ved Vestby da en stein på størrelse med to knyttnever traff frontruten. Han tror den ble kastet fra en bro..

NRK - 08 nov 21 kl. 12:47

SV: For grått og for smått for Norge

SV er ikke veldig imponert over Ap-Sp-regjeringens forslag til statsbudsjett. Finanspolitisk talsperson Kari Elisabeth Kaski mener det er «for grått og for smått» for Norge. – Her er det noen nye tiltak, men ikke en ny retning for landet, slik SV vil.

NRK - 08 nov 21 kl. 12:46

SV kritiske

SVs finanspolitiske talsperson Kari Elisabeth Kaski er ikke fornøyd med regjeringens forslag til nytt budsjett. – Dette er for grått og for smått for Norge. Her er det noen nye tiltak, men ikke en ny retning for landet, slik SV vil, sier Kaski.

Aftenposten - 08 nov 21 kl. 12:03

Bilister kompenseres for Mye av økningen i CO2-avgift i nytt budsjettforslag

Ap-Sp-regjeringen holder den foreslåtte økningen i CO2-avgift uendret på 28 prosent, men går inn for at pumpeprisen i….

E24 - 08 nov 21 kl. 12:03

Bilister kompenseres for Mye av økningen i CO2-avgift i nytt budsjettforslag

Ap-Sp-regjeringen holder den foreslåtte økningen i CO2-avgift uendret på 28 prosent, men går inn for at pumpeprisen i stor grad skal skjermes..

NRK - 08 nov 21 kl. 11:13

Kinas staker ut veien videre

Sentralkomiteen i Kinas kommunistparti har innledet møtet der Mye av landets videre politiske kurs stakes ut. Om lag 400 medlemmer av komiteen vil fra mandag til torsdag være samlet i Beijing. Møtet er ventet å gi president Xi Jinping enda mer makt..

NRK - 08 nov 21 kl. 10:52

SV: strømprisgrep lite målrettet

Regjeringens foreslåtte reduksjon i elavgiften bommer, mener SVs Kari Elisabeth Kaski. Hun sier til Dagbladet at det er de som har mest penger og bruker mest strøm som får mest støtte, mens de som har minst ikke får særlig Mye hjelp med regjeringens forslag. I regjeringens tilleggsproposisjon, som presenteres klokka 12 i dag, legges det opp til en reduksjon i elavgiften på 2,9 milliarder kroner..

NRK - 08 nov 21 kl. 10:27

Kritisk til Munchmuseets utforming

Norges Handikapforbund mener utformingen av Munchmuseet er uholdbar og sier de ikke har vært godt nok involvert i byggeprosessen, skriver NTB. Nestleder Magnhild Sørbotten i Handikapforbundet sier til Dagbladet at hun blant annet reagerer på at heisene er for små, at dørene lukker seg for fort, og at sitteplassene i velkomstområdet er for lave og for Mye lent bakover. Ifølge kommunikasjonssjef for Munchmuseet hos byggherren Oslobygg, Haakon Berg Jensen, har de tatt initiativ til møter med Norges Handikapforbund, at det har blitt gjennomført en uavhengig tredjepartskontroll, og at de jobber med å løse utfordringene med at dørene lukker seg for raskt..

NRK - 08 nov 21 kl. 10:08

Omega 3 i oppdrettslaks er halvert

De siste femten årene har innholdet av marine omega 3-fettsyrer blitt halvert i oppdrettslaksen. Men det er fortsatt nok i én porsjon til å dekke dagsbehovet. Det mener Havforskningsinstituttet, som i en studie har sett på hvordan innholdet av de viktigste næringsstoffene i oppdrettslaks har utviklet seg de siste 15 årene.

E24 - 08 nov 21 kl. 08:02

Støre vil bruke like Mye oljepenger som forgjengeren

Støre-regjeringen vil bruke 322,4 milliarder kroner i 2022, som er nøyaktig det samme som i Erna Solbergs budsjettforslag..

Aftenposten - 26 okt 21 kl. 08:00

Jeg er lei av at folk slenger rundt seg med ADHD-diagnosen

Det skal Mye til for å få denne diagnosen. Mye mer enn de fleste tror..

NRK - 07 nov 21 kl. 16:55

Smerter etter kjedekollisjon i Oslo

Det har vært en kjedekollisjon på ring 3 i østgående retning ved SInsen i Oslo. Tre biler er involvert, ifølge politiet. Det er Mye kø på stedet.

NRK - 07 nov 21 kl. 13:08

Godstog sporet av i Sverige

Et godstog som blir brukt til å frakte jernmalm har fått 38 av vognene sine sporet av ved Gällivare i Sverige. Ingen personer er skadd. Føreren av toget er uskadd.

VG - 06 nov 21 kl. 20:05

Musikk er så Mye mer enn konkurranse, talentjakt og idoler!

Er det kun meg, eller er det flere der ute som begynner å bli kraftig mettet av musikkonkurranser på TV-ruta?.

VG - 06 nov 21 kl. 19:47

Semifinale i «Skal vi danse»: – Lar meg alltid begeistre av dere

Simon og Helene danset Argentinsk Tango som sin andre dans i semifinalen av «Skal vi danse. Den imponerte dommerne nesten like Mye som deres Salsa..

Dagbladet - 06 nov 21 kl. 13:20

Dikt som skuffer

Noen vakre øyeblikk til tross, Mye av diktsamlingen til Jón Kalman Stefánsson fordunster i store ord..

NRK - 06 nov 21 kl. 07:45

Kull-rekord i Kina

Kinas daglige kullproduksjon har skutt i været og er nå oppe på sitt høyeste nivå så langt i år. Daglig produserer landet nå 11,9 millioner tonn kull. Landets ledende myndighet for økonomisk planlegging spår at produksjonen snart kommer til å overstige 12 millioner tonn.

NRK - 05 nov 21 kl. 16:36

Potegullkrise i Storbritannia

På toppen av mangel på bensin og flere matvarer denne høsten, som følge av blant annet Brexit, sjåførmangel og andre logistikkproblemer, står britene nå overfor en knasende utfordring: Mangel på potetgull. En oppgradering av datasystemtet til Storbritannias største potetgullprodusent, Walkers, gikk nemlig ikke helt etter planen. – En IT-oppgradering har forstyrret produksjonen av noen av våre produkter.

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 12:46

Hun anklaget eksen for overgrep. Da ble ordet «tennis» sensurert i Kina.

For første gang er en kinesisk toppolitiker rammet av en #metoo-anklage. Det har gitt sensurapparatet Mye å gjøre..

NRK - 05 nov 21 kl. 11:55

Vil utdanne flere leger i Nord-Norge

Regjeringen bevilger mer penger til Universitetet i Tromsø (UiT) for å utdanne flere leger. Hvor Mye penger det er snakk om opplyses ikke, men pengene skal gå til flere studieplasser i medisin ved universitetet. Pengene vil gi 15 flere medisinstudenter fra neste studieopptak.

NRK - 05 nov 21 kl. 09:08

Nye fraværsregler til høsten

Regjeringen besluttet torsdag å innføre unntak fra fraværsreglene ut skoleåret. I regjeringsplattformen sier regjeringen at den vil ha et mindre rigid og byråkratisk fraværsreglement enn dagens system. – Beslutningen om å oppheve forskriften midlertidig sier bare noe om dagens situasjon, sier utdanningsminister Tonje Brenna.

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 08:14

Hvordan skal de gi Vy full kontroll på jernbane rundt Oslo? Regjeringspartiene klør seg i hodet.

Vy kan få like Mye penger for å kjøre tog rundt Oslo som de har fått til nå. Men nå klør regjeringspartiene seg i hodet..

NRK - 05 nov 21 kl. 07:18

Vil gi en halv milliard mer til småbønder

I regjeringens tilleggsproposisjon til statsbudsjettet foreslår regjeringen å prioritere matsikkerhet og småbønder i sør i større grad på utviklingsbudsjettet. I Solberg-regjeringens forslag til budsjett var det foreslått 952 millioner kroner på budsjettposten «matsikkerhet, fisk og landbruk». Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) opplyser til Nationen at den nye regjeringen ønsker å øke dette med 500 millioner kroner.

NRK - 05 nov 21 kl. 04:41

Årets vinproduksjon er «ekstremt lav»

Den globale vinproduksjonen ligger an til å bli ekstremt lav i år, ifølge bransjeorganisasjonen OIV. Klimaendringene gis Mye av skylda. Paris-baserte OIV anslår den globale vinproduksjonen for i år til rundt 250 millioner hektoliter, en nedgang på 4 prosent fra fjoråret, og 7 prosent under snittet de siste 20 årene.

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 23:35

Brennhete Solbakken: - Nydelig å se den gå inn

Først herjet Ola Solbakken (23) så Mye at Jose Mourinho dro fram superlativene..

Aftenposten - 04 nov 21 kl. 23:20

Glimt snytt for seier? VAR kunne endret Mye i Roma

Romas utligning til 2-2 hjemme mot Bodø/Glimt hadde blitt annullert hvis det var videodømming i conferenceligaen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt