Ahus

Saturday, 01 October, 19:06

Nyheter om Ahus

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 jun 22 kl. 07:17

Fullt ved akuttmottaket på Ahus

Ansatte ved Ahus har sendt bekymringsmelding om situasjonen ved akuttmottaket. Ifølge Romerikes Blad beskriver de et overfullt mottak, lang ventetid for pasientene, drift langt over kritisk grense, og ansatte som sykmelder seg og slutter. Ledelsen ved Ahus svarer at de er enige i at situasjonen er krevende, og at de tar det på alvor..

NRK - 27 aug 22 kl. 13:29

Motorsyklist skadd i ulykke

En motorsyklist er skada etter en kollisjon mellom bil og motorsykkel i Solheimsveien på Lørenskog, skriver politiet på Twitter. Føreren er kjørt til Ahus..

Aftenposten - 21 aug 22 kl. 23:01

Snart vil alle 55-åringer få tilbud om å sende avføring til Ahus

55-åringer blir nå invitert til tarmkreftundersøkelse. De kan få undersøkt om avføringen inneholder skjult blod..

NRK - 03 jul 22 kl. 05:59

To skadd i voldshendelse på Jessheim

En person er sendt til Ahus med kuttskader i en hånd mens en annen er kjørt til legevakten med lettere skader etter en hendelse på Jessheim natt til søndag. – Det er uvisst om det har vært brukt kniv, men en person er kjørt til Ahus med kuttskader i en hånd, står det i en uttalelse fra Øst politidistrikt tidlig søndag morgen. Politiet opplyser at skadegraden er ukjent.

NRK - 28 jul 22 kl. 10:38

Buss har veltet – E18 stengt

Torsdag formiddag veltet en buss i Nordre Follo ved Kråkstad. Om bord i bussen var det 22 passasjerer. To av passasjerene er blitt fraktet til Ahus, men politiet melder ikke om alvorlige skader.

NRK - 28 jul 22 kl. 10:38

To til sykehus etter bussvelt på E18

Torsdag formiddag veltet en buss med 22 passasjerer på E18 ved Kråkstad i Nordre Follo. To passasjerer er fraktet til Ahus. Ifølge politiet er de ikke alvorlig skadet.

NRK - 27 jul 22 kl. 19:15

Tror ulykke skjedde på grunn av høy fart

Politiet tror ulykken der en bil havnet inne på kirkegården til Bjørke kirke i Nannestad, skjedde på grunn av høy fart. Bilføreren er sendt til Ahus, men skadeomfanget er ikke klarlagt. Vedkommende er utenfor livsfare, skriver politiet på Twitter.

NRK - 26 jul 22 kl. 22:08

Kreftpasienter måtte vente etter produksjonsstans

Hele forrige uke var det ingen Pet/CT-undersøkelser ved ti norske sykehus. Det skyldtes full stans i produksjonen ved Norsk medisinsk syklotronsenter i Oslo. Årsaken til produksjonsstansen var mangel på deler og feil ved utstyr, ikke problemer med selve syklotronen, opplyser leder Thor Audun Saga ved Syklotronsenteret til Aftenposten.

NRK - 08 jul 22 kl. 17:07

Arbeidsulykke på Langhus

Det har vært en arbeidsulykke på Langhus i Nordre Follo. En person har fått en truck delvis over seg. Personen er bevisst, men kjørt til Ahus for sjekk av skader, ifølge politiet Øst på Twitter.

NRK - 03 jul 22 kl. 02:52

En person knivstukket på Jessheim

En mann er i natt knivstukket i hånden på Jessheim, nord for Oslo. Politiet fikk melding fra et vitne forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt Kjetil Ringseth til NRK. – Vi fikk melding kl.

NRK - 27 jun 22 kl. 06:54

Får sette en femte vaksinedose

Sykehuset Ahus får lov til å sette en femte dose av koronavaksinen, skriver Romerikes Blad. Tilbudet gjelder kun levertransplanterte pasienter. Folkehelseinstituttet har ikke anbefalt en dose nummer fem, men legene der har nå fått lov.

NRK - 25 jun 22 kl. 04:46

Minst 19 skadet etter skyting

To personer er døde etter skytingen i Oslo sentrum natt til lørdag. Minst 19 personer får behandling av helsevesenet. Medievakt Hedda Holth ved Oslo universitetssykehus bekrefter at syv pasienter har kommet inn til Ullevål, og at 11 personer er sendt til legevakten.

NRK - 25 jun 22 kl. 03:00

Sju personar til OUS

Totalt sju personar er frakta til Oslo universitetssjukehus. Det bekreftar medievakt Hedda Holth til NRK. Ytterlegare seks er frakta til legevakta, og ein til Ahus.

VG - 23 jun 22 kl. 04:53

Fullt på akuttmottaket på Ahus: – En situasjon vi ikke ønsker å være i

NORDBYHAGEN (VG) Selv om pandemien har avtatt, fortsetter syke pasienter å strømme inn dørene. Ifølge en bekymringsmelding er det dager hvor ansatte sliter med å finne tid til å gå på do og å spise..

NRK - 22 jun 22 kl. 11:57

Utsetter sykehusbygg

En rekke sykehusbygg på Sør- og Østlandet ligger an til å bli utsatt. Bakgrunnen er hovedsakelig de økte byggekostnadene. Det går fram av økonomisk langtidsplan for Helse Sør-Øst, som styret i helseforetaket vedtok onsdag formiddag.

NRK - 21 jun 22 kl. 17:31

Ulukke med golfbil

Ein golfbil køyrde ned i ein bekk ved Gan, meldte Politiet i Øst før kl. 17. Det var to involverte i at golfbilen vart køyrd ut i ein bekk, ein 78-åring og ein 91-åring 78-åringen er uskadd, og 91-åringen blir køyrd til Ahus med ambulanse.

NRK - 17 mar 22 kl. 06:19

Ahus trenger røykere til forskningsprosjekt

Akershus universitetssykehus ser etter røykere til et prøveprosjekt som skal forsøke å oppdage lungekreft tidligere. Deltakerne må være nåværende eller tidligere røykere, være mellom 60-79 år og bo i en kommune som hører under Ahus. Sykehuset sier tidlige undersøkelser av folk i risikosonen kan redde mange liv.

NRK - 30 maj 22 kl. 16:20

Kvinne alvorleg skadd etter trafikkulukke

Ei kvinne i 50-åra blir flydd til Ahus etter ei trafikkulukke i Gjerdrum. Kvinna er truleg alvorleg skadd, skriv politiet på Twitter. To bilar var involverte i ulukka.

NRK - 30 maj 22 kl. 10:30

Seks personer sjekkes på sykehus

Seks personer er sendt til Ahus for en sjekk etter en ammoniakklekkasje i Nes, skriver Romerikes Blad. Grunnen er at de kan ha blitt eksponert for gass. Ifølge Øst 110-sentral skjedde lekkasjen på et industriområde på Oppaker.

NRK - 23 maj 22 kl. 06:42

Bil krasjet inn i hus på Lørenskog

En mann er fraktet til sykehus etter å kjørt inn i et hus på Lørenskog, melder Øst politidistrikt på Twitter. Politiet mistenker at sjåføren var ruset på GHB da kollisjonen skjedde. Dette vil bli undersøkt på Ahus samtidig som mannen får behandling for skadene sine..

NRK - 01 maj 22 kl. 23:59

Tre til sykehus etter frontkollisjon

Tre mennesker er kjørt til Ahus etter en front-mot-front-ulykke i Setskog i Aurskog-høland kommune. De antas ikke å være alvorlig skadd, opplyser Oslo-politiet..

NRK - 14 feb 22 kl. 22:36

To års etterslep ved Ahus

Ortopedisk avdeling ved Ahus i Lørenskog kommer til å bruke to år på å ta igjen etterslepet på operasjoner etter pandemien. Rundt 1000 pasienter er nå klare for dagkirurgi, og nærmere 500 står på venteliste for større operasjoner ved ortopedisk avdeling. skriver Romerikes Blad..

E24 - 18 feb 22 kl. 20:31

Sykepleiere reagerer på lønnsforskjeller: – Vi mister flere enn vi får inn

Finans og varehandel er igjen lønnsvinnere, mens ansatte i offentlig sektor var blant lønnstaperne. Til tross for lønnstillegg, har sykepleier Gitte Lise Olsen ved Ahus opplevd å miste flere ansatte, og merker seg at lønn kan være en medvirkende faktor..

NRK - 16 feb 22 kl. 20:55

Har isolert en antatt gjerningsperson

– Politiet har isolert en person i et bygg, vi antar at han er gjerningsmannen. Det pågår en krevende situasjon der vi prøver å få kontakt med han, sier politiet på en pressekonferanse onsdag kveld. Politiet jobber med å få kontakt med vedkommende, det skal ikke være noe dramatikk.

NRK - 15 feb 22 kl. 10:34

Biler kryss og tvers

Det har vært mange trafikkulykker på Østlandet tirsdag formiddag. – Vi har fått inn 13–14 meldinger de siste timene, sier operasjonsleder Atle Vesttorp hos politiet Øst E6 på Romerike sør for Jessheim er stengt etter trafikkulykke, det samme er Hvittenbergtunnelen på riksvei 159 retning Karihaugen. På Romerike ellers: * Kjedekollisjon i Blåkolltunnelen på rv 159 retning Lillestrøm.

NRK - 15 feb 22 kl. 10:34

Glatte skaper store problemer i trafikken

Det har vært mange trafikkulykker på Østlandet tirsdag formiddag. Politiet må prioritere hardt hvilke hendelser de kan rykke ut til. Det er svært vanskelig kjøreforhold fordi vannet som kom som regn tidligere tirsdag, har fryst til is.

NRK - 06 okt 21 kl. 23:34

Koronadødsfall på Ahus

Onsdag døde en person av korona på Akershus Universitetssykehus (Ahus). Det bekrefter pressevakt Jan-Eirik Vestnes ved Ahus overfor Romerikes Blad. Sykehuset vil ikke oppgi ytterligere informasjon om den avdødes kjønn, alder eller bosted.

VG - 03 nov 21 kl. 18:08

Ansatte ved akuttmottaket på Ahus slo alarm for fire uker siden

Mandag kom flere tiltak på Ahus – med blant annet økt bemanning. Det skjer en måned etter at ansatte ved akuttmottaket varslet om «tøffe uker»..

Aftenposten - 02 nov 21 kl. 20:45

Koronautbrudd ved Ahus øker i omfang - omtaler situasjonen som krevende

Syv nye smittetilfeller er tirsdag påvist ved to avdelinger på Ahus. Totalt er nå 57 personer smittet..

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 20:02

Koronautbrudd på flere Ahus-avdelinger – minst 50 personer smittet

Flere avdelinger på Ahus er rammet av utbrudd av koronaviruset. Totalt er 50 personer smittet..

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 20:02

Koronautbrudd på Ahus-avdelinger – minst 50 personer smittet

To avdelinger på Ahus er rammet av utbrudd av koronaviruset. Totalt er 50 personer smittet..

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 17:34

Stor pågang – Ahus innfører ekstratiltak for akuttpasienter

Ahus innfører ekstra tiltak for å håndtere den store pågangen av pasienter med luftveislidelser..

VG - 01 nov 21 kl. 14:58

Slår alarm ved akuttmottaket på Ahus: – Vi står med ryggen mot veggen nå

NORDBYHAGEN (VG) Ahus har opplevd enorm pågang de siste ukene og det har skjedd at pasienter har blitt liggende opp mot et døgn i akuttmottaket. En ambulansehall er gjort om til et område for mistenkt smittede..

NRK - 01 nov 21 kl. 10:00

Stor pågang på Ahus

Ahus innfører ekstra tiltak for å håndtere den store pågangen av pasienter med luftveislidelser. Vanligvis settes ikke slike tiltak inn før lenger ut på vinteren. Sykehuset har hver dag fra 10 til 20 pasienter med covid-19 innlagt for tiden.

NRK - 22 okt 21 kl. 09:28

2500 pasienter sov i korridorer

Så langt i år har nærmere 2500 pasientovernattinger blitt tilbrakt i korridor på Ahus, skriver VG. Borge Skei sier at sykehuset ikke ønsker pasientovernattinger i korridor. Han er direktør for Medisinsk divisjon ved Ahus.

VG - 22 okt 21 kl. 09:05

Tusenvis har blitt liggende i korridor over natten på Ahus

Så langt i år har nærmere 2500 pasientovernattinger blitt tilbrakt i korridor på Ahus. Ledelsen mener det ikke spilte en rolle da seks pasienter døde etter et coronautbrudd..

NRK - 30 aug 21 kl. 10:20

Tredje vaksinedose på Ahus

Pasienter som går på immundempende medisiner, tilbys nå en tredje vaksinedose som en del av Nor-Vac-studien ved Ahus. Vaksinene vil bli satt på onsdag og torsdag denne uken, opplyser Ahus i en pressemelding..

NRK - 12 okt 21 kl. 05:46

Nytt koronadødsfall på Ahus

To personer innlagt med korona på Akershus universitetssykehus, døde i forrige uke. Det siste dødsfallet skjedde torsdag forrige uke, bekrefter sykehuset til Romerikes Blad. Den siste måneden har syv personer dødd på Ahus, med korona.

NRK - 06 jul 21 kl. 12:24

Ingen koronapasienter på Ahus

Tirsdag var det ingen covid-pasienter på Akershus universitetssykehus (Ahus). Det er første gang siden august i fjor. Siden pandemien startet har det til sammen vært lagt inn 1279 pasienter med covid-19 på Ahus.

Dagbladet - 05 nov 21 kl. 21:40

Flere innlagt med parainfluensa

I tillegg til covid-19, influensa og RS-virus er det en økning i antall innleggelser med parainfluensa, opplyser Ahus. Det fører til press på sykehuskapasiteten..

NRK - 21 sep 21 kl. 10:10

Nyfødde fekk same fødselsnummer

To nyfødde ved Ahus fekk i juni tildelt same fødselsnummer. Datasystema ved Ahus og Folkeregisteret reagerte ikkje på at to ulike personar hadde same personnummer, skriv Digi.no.

VG - 16 okt 21 kl. 20:32

Coronautbrudd på Ahus – seks døde

På hematologisk sengeområde var det så fullt at flere av pasientene måtte ligge i korridoren. Etter to utbrudd nylig, er seks pasienter døde..

VG - 16 okt 21 kl. 20:32

Seks døde etter coronautbrudd på Ahus

På hematologisk sengeområde var det så fullt at flere av pasientene måtte ligge i korridoren. Etter to utbrudd nylig, er seks pasienter døde..

NRK - 27 aug 21 kl. 15:34

Ahus: Noen pasienter får 3. dose

Pasienter som bruker immundempende medisiner, tilbys en tredje vaksinedose i en ny studie ved Akershus universitetssykehus. Årsaken er at det hos enkelte pasienter som bruker immundempende medisiner, er blitt påvist svak eller manglende antistoff-respons etter to doser vaksine mot covid-19. Nå får slike pasienter tilbud om en tredje vaksinedose for å se om dette øker vaksineeffekten.

NRK - 10 okt 21 kl. 16:38

Bilfører til sykehus, hund avlivet

En bilfører er fraktet til Ahus etter en utforkjøring på Feiringvegen i Eidsvoll. Det er uklart hva slags skader bilføreren har fått. En hund som var i bilen måtte avlives på grunn av skadene den hadde fått.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com