NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 04:24

NRK - 17 okt 21 kl. 23:35

Leteaksjonen i Byfjorden avsluttet

Det ble sent søndag kveld satt i gang en leteaksjon etter en fritidsbåt på 28 fot med en passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Like etter klokka 23.30 søndag kveld opplyser politiet at både båten og mannen er funnet. – Båtføreren er funnet på land, sør for Færøyna og vest for Follese. Mannen ble funnet på land, mens båten delvis er under vann.
Les mer på NRK


Les mer om:
Byfjorden, Bergen, Askøy, Færøyna, Follese, Vest

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leteaksjoneni , Byfjorden, avsluttet
NRK - 17 okt 21 kl. 22:47

Leiteaksjon i Byfjorden

Det føregår ein leiteaksjon etter ein fritidsbåt på 28 fot med ein passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Ein mann skal for ca. ein time sidan meldt frå til redningssentralen om motortrøbbel.

NRK - 23 okt 21 kl. 01:37

Leteaksjon avsluttet i Kristiansand

Leteaksjonen som ble igangsatt ved Odderøya i Kristiansand fredag kveld etter at en nødrakett ble sett, er avsluttet uten funn, melder Hovedredningssentralen Sør-Norge..

NRK - 09 nov 21 kl. 02:17

Leteaksjon etter fisker avsluttet

Leteaksjonen etter den savnede fiskeren utenfor Tananger i Rogaland er avsluttet uten resultat. Det opplyser redningsleder Kjetil Hagen ved Hovedredningssentralen i Sør-Norge til NRK. Aksjonen går nå over i leting etter en omkommet..

NRK - 26 jul 21 kl. 15:20

Avblåser leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avblåses da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 26 jul 21 kl. 15:20

Avslutter leteaksjonen

Leteaksjonen etter mannen som ble observert kavende i Venneslafjorden i Vennesla avsluttes da politiet har kommet i kontakt med en mann som stemmer med beskrivelsen. Mannen som er fra Nederland var ute og svømte butterfly i det aktuelle tidsrommet. Mannen gikk i land etter svømmeøkten og har det bra..

NRK - 25 okt 21 kl. 06:27

Leteaksjonen fortsetter i Hardanger

Politiet fortsetter leteaksjonen etter de tre personene som forsvant i Tokagjelet i Hardanger søndag kveld. Det har vært dårlig vær i området, men politiet opplyser at de skal ta i bruk en drone i søket når det lysner mandag morgen. Redningsmannskapene har også båter i sjøen, og søker der elven munner ut i fjorden, skriver VG..

NRK - 31 okt 21 kl. 16:03

Politiet om leteaksjonen i Kvam

Søndag klokken 16 holdt politiet en ny pressekonferanse om leteaksjonen i Tokagjelet i Kvam. Tidligere søndag ble det funnet en ny person i forbindelse med aksjonen. To av tre savnede er dermed funnet.

Aftenposten - 10 aug 21 kl. 14:02

Denne panoramautsikten over Byfjorden kan bli din

Slettevikvegen 14 byr på sol fra morgen til kveld, sjøutsikt fra hele huset og en lun og usjenert terrasse..

Aftenposten - 10 aug 21 kl. 15:47

Denne nydelige utsikten over Byfjorden kan bli din

Slettevikvegen 14 byr på sol fra morgen til kveld, sjøutsikt fra hele huset og flere lune og usjenerte terrasser..

NRK - 28 aug 21 kl. 00:55

Frankrike avsluttet evakuering

Frankrike avsluttet evakueringene fra Afghanistan fredag kveld etter å ha brakt ut rundt 3000 mennesker fra landet, opplyser forsvarsminister i Frankrike, Florence Parly. – Operasjon Apgan, startet 15 august, etter forespørsel fra presidenten, den ble avsluttet i kveld. På under to uker har det franske militæret fått ut 3000 mennesker i sikkerhet, som inkluderer mer enn 2600 afghanere, tvitret Parly..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt