Avsluttet

Saturday, 02 December, 12:54

Nyheter om Avsluttet

NRK - 21 nov 23 kl. 12:46

Forsvareren har Avsluttet argumenter mot utlevering

Forsvareren til Arfan Bhatti har i dag Avsluttet sine argumenter mot utleveringen av hans klient til Norge. Det er ventet en avgjørelse i saken etter 28. november.

NRK - 19 nov 23 kl. 22:17

Redningsaksjon Avsluttet etter rop om hjelp ved Sandøya i Brevik

Det ble satt i gang søk etter meldinger om rop hjelp ved Sandøya i Brevik i Porsgrunn kommune søndag kveld. Redningsaksjonen er Avsluttet etter å ha kommet i kontakt med en person som har ropt etter hjelp. Vedkommende har pådratt seg mindre skade etter fall i terreng, melder Sør-Øst politidistrikt.

NRK - 20 timer siden

Stoltenberg ber igjen Tyrkia slippe Sverige inn i Nato

Nato-sjef Jens Stoltenberg møtte fredag Tyrkias president på klimatoppmøtet i Dubai og gjentok at det er på tide at Tyrkia sier ja til svensk Nato-medlemskap. – Jeg møtte president Erdogan i morges og gjentok mitt budskap om at tiden er inne for å fullføre innmeldingsprosessen for Sverige, sier Stoltenberg etter møtet med Recep Tayyip Erdogan i Dubai. Tyrkia og Ungarn er de eneste landene som fortsatt ikke har sagt ja til å slippe Sverige inn i forsvarsalliansen.

NRK - 21 timer siden

Statsministeren svarer på brev om Fosen-sak fra Den norske Dommerforening

23. november sendte den Den norske Dommerforening brev til stortingspresident Masud Gharahkhani og statsminister Jonas Gahr Støre om Høyesteretts dom i Fosen-saken. Nå har statsministeren svart på brevet.

Aftenposten - 21 timer siden

To norske på pallen på sprinten: «Pokker heller»

Karoline Knotten (28) Avsluttet styggfort og går mot 2. plass på sprinten i Östersund fredag..

E24 - 21 timer siden

Oppgang på Wall Street: – Markedet tror ikke på Powell

USAs sentralbanksjef mener det er for tidlig å spekulerer i når rentekuttene kan komme. Aksjemarkedene Avsluttet like vel uken opp etter Jerome Powells tale..

NRK - I førrgår: 09:29

Varslingssak i Skiforbundet: – Hendelser som bryter med Skiforbundets etiske regler

Tidligere landslagssmører, Frode Pedersen, varslet i sommer om påståtte kritikkverdige forhold. Pedersen har blant annet jobbet tett med Johannes Høsflot Klæbo tidligere. Nå er Norges Skiforbund ferdig med behandlingen av saken.

NRK - 02 nov 23 kl. 14:33

BT: Politiet skal ta opp etterforskingen av Trine Frantzen-saken

31 år gamle Trine Frantzen forsvant i Bergen i 2004. Siden da har etterforskingen blitt Avsluttet og tatt opp igjen og Avsluttet fire ganger. Nå sier politiet til Bergens Tidende at den taktiske delen av etterforskingen skal gjøres på nytt fra januar 2004.

NRK - 02 nov 23 kl. 14:33

BT: Politiet tar opp Trine Frantzen-etterforskingen i januar

31 år gamle Trine Frantzen forsvant i Bergen i 2004. Siden da har etterforskingen blitt Avsluttet og tatt opp igjen og Avsluttet fire ganger. Nå sier politiet til Bergens Tidende at den taktiske delen av etterforskingen skal gjøres på nytt fra januar 2024.

NRK - 29 nov 23 kl. 04:48

Elleve døde i gruveulykke i Kina

Elleve personer har mistet livet i en ulykke i en kullgruve i Shuangyang nordøst i Kina. Et steinras var årsak til ulykken, melder det statlige nyhetsbyrået Xinhua. Søk- og redningsforsøk er Avsluttet og en etterforskning av ulykken i igangsatt, heter det i meldingen onsdag.

NRK - 29 nov 23 kl. 02:37

Mann alvorlig skadet etter knivstikking på Stovner

En mann i 40-årene er sendt til Ullevål sykehus etter at han ble stukket med en skarp gjenstand i en leilighet på Stovner i Oslo natt til onsdag. Ingen er pågrepet i saken onsdag morgen. Ifølge politiet har mannen skader som er forenlige med bruk av en spiss eller skarp gjenstand.

Aftenposten - 26 nov 23 kl. 11:15

Dennis Hauger nummer åtte - mesteren gråt av glede

Dennis Hauger (20) Avsluttet Formel 2-sesongen med 7. plass i Abu Dhabi. Det betyr 8.

NRK - 26 nov 23 kl. 11:20

Formel 2: Dennis Hauger Avsluttet sesongen med 7.-plass i Abu Dhabi Grand Prix

Dennis Hauger kjørte inn til 7.-plass i sesongens siste Formel 2-løp i Abu Dhabi Grand Prix på Yas Marina. Jack Doohan vant løpet foran Victor Martins og Fredrik Vesti.

VG - 26 nov 23 kl. 11:15

Dennis Hauger nummer åtte - mesteren gråt av glede

Dennis Hauger (20) Avsluttet Formel 2-sesongen med 7. plass i Abu Dhabi. Det betyr 8.

VG - 25 nov 23 kl. 08:33

Skuddmaskinen Kristine Breistøl har suksess: – Hun er en av de få

HAMAR (VG) Hun Avsluttet klubbhøsten med å klinke inn 12 mål i Champions League. Som 30-åring er Kristine Breistøl klar for å skyte Norge til VM-medaljer. Thorir Hergeirsson mener skuddmaskinen er i ferd med å bli helt unik..

Aftenposten - 25 nov 23 kl. 08:33

Skuddmaskinen Kristine Breistøl har suksess: – Hun er en av de få

HAMAR (VG) Hun Avsluttet klubbhøsten med å klinke inn 12 mål i Champions League..

VG - 21 nov 23 kl. 11:29

Total avisslakt for danske fotballhelter: – Gir oss en pinlig smak i munnen

Det danske fotballandslaget får så hatten passer i hjemlige medier etter at EM-kvalifiseringen ble Avsluttet med 0-2-tap for Nord-Irland mandag..

VG - 20 nov 23 kl. 09:27

Djokovic går for «Golden Slam» i 2024: – Har alltid de høyeste ambisjonene og målene

Novak Djokovic Avsluttet sesongen med seier i ATP-sluttspillet og tre Grand Slam-titler. Likevel legger han listen enda høyere for neste sesong..

NRK - 24 okt 23 kl. 12:20

Væpnet politi søkte etter øksemann i Knarvik

Tirsdag ettermiddag rykket væpnet politi ut til Nordhordland etter at en mann med kniv og øks dukket opp på Helsehuset i Knarvik. Politiet fikk melding om dette av de ansatte på Helsehuset. – Vi fikk melding halv 12 om en mann med en kniv og en øks i bukselinningen.

NRK - 19 nov 23 kl. 22:17

Iverksatte redningsaksjon etter rop om hjelp

Det ble satt i gang søk etter meldinger om rop hjelp ved Sandøya i Brevik i Porsgrunn kommune søndag kveld. Redningsaksjonen er Avsluttet etter at nødetatene kom i kontakt med personen som ropte etter hjelp. – Vedkommende har pådratt seg mindre skade etter fall i terreng, melder Sør-Øst politidistrikt.

NRK - 19 nov 23 kl. 00:16

Slåss med balltre og spade – fire ungdommer til legevakt

Fire ungdommer ble sendt til legevakt med lettere skader etter at de slåss med balltre og spade på en fest i Oppegård. Samtlige er i 16–17 års alderen. Festen ble Avsluttet etter at politiet hadde vært på stedet, melder Øst-politidistrikt på X..

Dagbladet - 18 nov 23 kl. 22:16

Politiet med beskjed til foreldre

Politiet Avsluttet en privatfest i Narvik, hvor flere berusede ungdommer var til stede..

Aftenposten - 16 nov 23 kl. 02:55

Biden og Xi Avsluttet toppmøte i natt. Ble enige om grep som skal hindre at små kriser blir store.

WASHINGTON D.C. (Aftenposten): Et av de mest produktive møtene vi har hatt, sier USAs Joe Biden om toppmøtet med Kina Xi….

NRK - 16 nov 23 kl. 00:34

Biden: – Vi har gjort «reelle fremskritt»

USAs president Joe Biden sa til onsdag at samtalene med Kinas president Xi Jinping hadde gjort «reelle fremskritt» for å redusere spenningen mellom de to landene. – Jeg setter pris på samtalen jeg hadde med president Xi, i dag. Og vi gjorde virkelige fremskritt, skriver Biden på X.

NRK - 14 nov 23 kl. 14:27

Valget er i gang i Liberia

Liberiere flokker til valgurnene for å bestemme hvem som skal bli president, en kamp som står mellom en tidligere fotballstjerne og en politisk veteran. Den tidligere fotballstjernen og presidenten George Weah vant forrige valg mot tidligere visepresident Joseph Boakai i 2017 med tynn margin. Nå ligger det igjen an til en valgthriller i Liberia.

NRK - 14 nov 23 kl. 05:31

Hasteforslag om beskyttelsesmur vedtatt på Island

Alltinget på Island har vedtatt et lovforslag for å verne viktig infrastruktur på halvøya Reykjanes, der det er frykt for et vulkanutbrudd. Forslaget fra statsminister Katrín Jakobsdóttir ble vedtatt rett før midnatt, melder kringkasteren Ruv. Ifølge justisminister Guðrún Hafsteinsdóttir vil det tirsdag bli gitt fullmakt til å starte bygging av en beskyttelsesmur.

E24 - 13 nov 23 kl. 15:32

Freyr-rekyl fra start på Wall Street

Etter å ha Avsluttet forrige uke med kollaps, slår Freyr-aksjen tilbake og stiger 13 prosent..

E24 - 13 nov 23 kl. 15:32

Freyr-opptur på Wall Street

Etter å ha Avsluttet forrige uke med kollaps, slo Freyr-aksjen tilbake og steg kraftig fra start..

E24 - 13 nov 23 kl. 15:32

Freyr-opptur på negativ Wall Street

Etter å ha Avsluttet forrige uke med kollaps, slår Freyr-aksjen tilbake og er opp over 13 prosent..

E24 - 13 nov 23 kl. 15:32

Freyr-opptur på blandet Wall Street

Etter å ha Avsluttet forrige uke med kollaps, slår Freyr-aksjen tilbake og er opp over 20 prosent..

NRK - 12 nov 23 kl. 16:47

Netanyahu: Kan potensielt bli avtale om frigjøring av gisler

Israels statsminister Benjamin Netanyahu sier at det potensielt kan bli en avtale om frigjøring av flere gisler, skriver Afp. Hamas har tidligere i dag sagt at de har Avsluttet forhandlinger om utlevering av gisler, på grunn av situasjonen ved Shifa-sykehuset..

NRK - 12 nov 23 kl. 12:44

Kolbu: Sauer brant inne da fjøs brant til grunnen

Det skal ha vært rundt 70 sauer inne da det begynte å brenne i en driftsbygning i Kolbu natt til søndag. Politiet opplyser til NRK søndag formiddag at 45-50 sauer ble berget ut av fjøset. De øvrige dyrene brant inne.

VG - 12 nov 23 kl. 05:29

Rapinoes karriere Avsluttet med skade og finaletap

Fotballikonet Megan Rapinoe fikk en marerittaktig avslutning på karrieren. Siste kamp endte med skade og tap i sluttspillfinalen..

Klartale - 16 okt 23 kl. 14:08

Sterkt møte for Fosen-aksjonister hos kongen og kronprinsen

– Det ble en kjempesterk stund for oss, følelsesladet, sier en gråtkvalt Ella Marie Hætta Isaksen til VG.– Vi opplevde å ikke bare bli trodd, men et menneskemøte med en som virkelig møter mennesker med medfølelse og sympati. Det gjør et hav av forskjell i møte med denne staten som er så sterk og arrogant og vanskelig å snakke med.

NRK - 15 okt 23 kl. 18:04

Markeringene i Oslo Avsluttet: Tre innbragt av politi - flere bortvist

– Markeringene er nå Avsluttet. Totalt ble tre personer pågrepet eller innbragt og kjørt til arrest. I tillegg til dette, ble mellom fem og ti personer bortvist fra stedet.

NRK - 14 okt 23 kl. 18:34

Sian-demonstrasjon ble Avsluttet av politiet

Lørdag ettermiddag ble en demonstrasjon holdt i Oslo sentrum av Stopp islamiseringen av Norge (Sian) Avsluttet av politiet, skriver VG. Sian demonstrerte ved Nationaltheatret i Oslo, bare noen få hundre meter unna Utenriksdepartementet, der Palestinakomiteen holdt en støttedemonstrasjon for Palestina. Sian demonstrerte i omtrent 50 minutter, før de ble fjernet av politiet, skriver VG.

VG - 14 okt 23 kl. 17:18

Sian-demonstrasjon Avsluttet av politiet: – Vi ønsket å forhindre et sammenstøt

Lørdag ettermiddag holdt Sian en demonstrasjon i sentrum av hovedstaden. Etter 50 minutter Avsluttet politiet Sian, i frykt for sammenstøt med motdemonstranter..

NRK - 10 nov 23 kl. 05:21

Indisk soldat drept i trefning i Kashmir

En indisk grensesoldat er drept i en skuddveksling med pakistanske soldater langs den tungt militariserte delelinjen i Kashmir, opplyser indiske tjenestemenn. Myndighetene i den indiskkontrollerte delen av Kashmir sier pakistanske soldater uprovosert skjøt med granatkaster og automatvåpen mot grensestillinger sør i regionen Jammu onsdag kveld. Indias grensevaktstyrke sier i en uttalelse at deres soldater besvarte skytingen, og at en av soldatene ble drept.

NRK - 10 nov 23 kl. 03:46

Disney utsetter storfilmer etter Hollywood-streik

Disney varsler at lanseringen av flere storfilmer, som den nye «Deadpool»-filmen og Marvel-filmen «Blade» blir utsatt i kjølvannet av Hollywood-streiken. Den 118 dager lange streiken ble Avsluttet torsdag, men flere studioer må likevel justere produksjons- og lanseringsplanene som følge av arbeidskonflikten. (NTB).

NRK - 10 nov 23 kl. 01:06

Fredsprisvinner har Avsluttet sultestreiken

Den fengslede fredsprisvinneren Narges Mohammadi er blitt overført til sykehus i Iran etter at hun innledet en sultestreik. Ektemannen hennes, Taghi Rahmani, opplyser til NTB at Mohammadi onsdag ble overført til et hjertesykehus. Han har sagt at hun har hjerteproblemer og frykter for livet hennes.

NRK - 09 nov 23 kl. 08:16

Har henlagt hets-hendelse mot to mindreårige jenter i Gjøvik

Politiet meldte i august at de etterforsket en hendelse der to jenter skal ha blitt utsatt for hets i Gjøvik sentrum. Jentene var på sommerferie i Gjøvik. De skal ha fortalt til politiet at de satt på en benk da en gruppe med ungdommer begynte å kaste småstein og vann på dem, og kom med verbale utrop.

NRK - 07 nov 23 kl. 18:12

SAS åpner for retur til børs i 2025

Flyselskapet SAS skal etter planen ut av konkursbeskyttelsen i USA sommeren 2024. Det kan åpne for ny børsnotering året etter. I oktober ble det klart at Air France-KLM, den danske staten og to investeringsfond går inn på eiersiden i SAS, og at flyselskapet dermed ble tatt av børs.

NRK - 07 nov 23 kl. 09:46

Nordmann savnet i Strömstad

En norsk mann tok mandag ettermiddag kontakt med nødetatene i Sverige etter at han falt og skadet seg i et skogsområde utenfor Strömstad. Ifølge Strömstads Tidning skal telefonsamtalen ha blitt brutt. Politiet søkte mandag kveld etter mannen med store mannskaper, droner og helikopter.

NRK - 07 nov 23 kl. 03:52

Mistet jobben som gravid – tilkjent 45.000 kroner etter diskriminering

Diskrimineringsnemnda har tilkjent en kvinne 45.000 kroner i erstatning etter at arbeidsgiveren terminerte kontrakten hennes mens hun var gravid. Kvinnen var ansatt på en seks måneder lang kontrakt i et bemanningsselskap.

NRK - 06 nov 23 kl. 13:51

USA og Norge samarbeider om ny teknologi til spesialstyrker

For første gang har den amerikanske spesialsoldatkommandoen invitert med en ekstern nasjon som partner i en innovasjonssyklus. Det siste året har amerikanske og norske spesialstyrker og 50 utvalgte bedrifter eksperimentert med ny teknologi tilpasset arktiske forhold, skriver Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) i en pressemelding. Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) beskriver det som en tillitserklæring.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com