NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 03:06

NRK - 17 okt 21 kl. 22:47

Leiteaksjon i Byfjorden

Det føregår ein leiteaksjon etter ein fritidsbåt på 28 fot med ein passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Ein mann skal for ca. ein time sidan meldt frå til redningssentralen om motortrøbbel. Hovudredningssentralen koordinerer aksjonen. – Me har sette i gang full utrykking med brann og ressurs, luftambulanse, kystvakt og politi, seier redningsleiar i Hovudredningssentralen, Steinar Vatne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Byfjorden, Bergen, Askøy, Hovudredningssentralen, Vatne

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Leiteaksjoni , Byfjorden
NRK - 17 okt 21 kl. 23:35

Leteaksjonen i Byfjorden avsluttet

Det ble sent søndag kveld satt i gang en leteaksjon etter en fritidsbåt på 28 fot med en passasjer i Byfjorden mellom Bergen og Askøy. Like etter klokka 23.30 søndag kveld opplyser politiet at både båten og mannen er funnet.

NRK - 04 aug 21 kl. 21:25

Leiteaksjon etter ti år gamal gut

Det er sett i gang ein leiteaksjon etter ein ti år gamal gut i Hustadvika kommune. Guten skal ha kome vekk frå turfølgjet sitt i området rundt det populære turmålet Trollkyrkja. Helikopter, frivillige og politimannskap er med i leitinga.

NRK - 10 okt 21 kl. 17:30

Leiteaksjon i Bergen

Politiet har starta leiteaksjon etter ei dement dame i 50-åra. Ho er sakna frå bustad i Øvsttunområdet. Kvinna er omlag 160–170 cm høg, går i mørk jakke, ullgenser, turbukse og har brunt og grått hår.

Aftenposten - 10 aug 21 kl. 14:02

Denne panoramautsikten over Byfjorden kan bli din

Slettevikvegen 14 byr på sol fra morgen til kveld, sjøutsikt fra hele huset og en lun og usjenert terrasse..

Aftenposten - 10 aug 21 kl. 15:47

Denne nydelige utsikten over Byfjorden kan bli din

Slettevikvegen 14 byr på sol fra morgen til kveld, sjøutsikt fra hele huset og flere lune og usjenerte terrasser..

NRK - 22 jul 21 kl. 22:38

Leiteaksjon i Aurlandsfjellet

Politi og redningshelikopter søker etter ein mann i 50 åra. Bilen til sakna er funnen men kva rute han har gått i fjellet er uvisst. Antakeleg iført raud turbukse med svarte felt og blå allvêrsjakke melder Vest politidistrikt..

NRK - 15 sep 21 kl. 19:22

Leita etter sakna jeger

Ein mann i 70-åra er funnen i god behold etter ein leiteaksjon i nærleiken av Halne på Hardangervidda onsdag kveld. Redningsmannskap blei varsla då han kom vekk frå kameratane sine..

NRK - 26 sep 21 kl. 16:00

Leiteaksjon i Gjersetdalen

Det er satt inn redningshelikopter, hundeekvipasje og mannskap fra Røde Kors i søk etter en mann i 60-årene i Gjersetdalen i Ålesund kommune. Politiet melder på Twitter at de har kontakt med mannen på telefon, men at kommunikasjonen er utfordrende..

NRK - 26 sep 21 kl. 17:28

Leiteaksjon i Gjersetdalen avslutta

Mannen som var søkt etter i Gjersetdalen i Ålesund kommune er funnet og fraktet til sjukehus..

NRK - 09 okt 21 kl. 07:37

Leiteaksjon etter 15-åring held fram

I løpet av natta har store leitemannskap søkt etter den sakna 15-åringen i Harstad. Søket blei sett på pause i halv tre-tida i natt, utan spor, opplyser politiet til NRK. Politiet skal no avgjere kva dei skal gjere vidare.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt