NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:04

NRK - 17 sep 23 kl. 20:47

Kollisjon mellom bil og elg

En personbil har kollidert med en elg på Gran på Hadeland. Politiet melder at de foreløpig ikke vet om noen er skadet i ulykken, men at det er store skader på kjøretøyet. Det er en del trafikale utfordringer på stedet. Viltnemnda er på vei for å avlive elgen. Alle nødetatene er på stedet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Gran, Hadeland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kollisjon, mellom, bilog , elg
Klartale - 25 sep 23 kl. 08:34

Nå starter elgjakta

Hvert år blir rundt 30.000 elger skutt i Norge. Rundt 60.

NRK - 02 aug 23 kl. 01:36

To flyet til sykehus etter at MC kjrte p elg

To ungdommer p en lett motorsykkel er fraktet St. Olavs hospital etter en kollisjon med en elg i Orkland natt til onsdag. En skal vre alvorlig skadd.

NRK - 17 sep 23 kl. 20:47

Bilfører til sjukehus etter kollisjon med elg

En bilfører ble kjørt til sjukehus for sjekk etter en kollisjon med elg på Gran på Hadeland søndag kveld. Elgen ble avlivet av viltnemnda. Politiet melder at det ble en del trafikale problemer på stedet i forbindelse med ulykken.

NRK - 07 aug 23 kl. 00:41

Elg påkjørt i Grimstad

Politiet i Agder melder at en elg har blitt påkjørt på E18 ved grensen mellom Grimstad og Lillesang. Elgen skal være død. Ambulansepersonell er på stedet og undersøker føreren av bilen, opplyser politiet.

NRK - 24 sep 23 kl. 17:45

Advarer jegere

Mandag starter elgjakta. Skyter du blink, ber forskere deg om å sjekke elgens lunger og lever ekstra nøye. I fjor ble nemlig dvergbendelmark oppdaget for første gang i en elg felt i Stor-Elvdal.

NRK - 23 sep 23 kl. 08:46

Bil kjørte på elg og havnet på taket

En bil har kjørt på en elg i Melhus lørdag morgen. Bilen havnet på taket etter ulykken, og føreren har kommet seg ut av kjøretøyet, opplyser politiet. Elgen har stukket til skogs, og viltnemnda er varslet..

NRK - 02 aug 23 kl. 05:12

Ikke livstruende for ungdommer p MC etter elgpkjrsel

To ungdommer p en lett motorsykkel ble fraktet St. Olavs hospital etter en kollisjon med en elg i Orkland natt til onsdag. Skadene var ikke livstruende.

NRK - 22 jun 23 kl. 17:05

Sjøvegan: Kollisjon mellom bil og rullestolbruker

På Sjøvegan i Salangen har det skjedd en kollisjon mellom bil og en person i rullestol, melder politiet. Helsepersonell tar hånd om person i rullestol. Politiet varsler de har startet etterforsking av ulykken.

NRK - 18 jun 23 kl. 20:08

Trafikkulykke mellom elg og personbil

På riksvei 3 ved Romedal har det vært en trafikkulykke med en elg. Både føreren og elgen skal være skadet, ifølge politiet. Nødetatene og viltnemnda er på vei..

NRK - 16 jul 23 kl. 17:17

Stans på Bergensbanen etter påkjørsel av elg

Bergensbanen står etter å ha kjørt på en elg. Det bekrefter pressevakt Øystein Stavdal Paulsen i Bane Nor til NRK. Toget står fast mellom Sokna og Bjørndalen, opplyser han.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

USA ber Israel skjerme sivile

USAs forsvarsminister Lloyd Austin sier Israel må skjerme sivile om de skal vinne en bykrig mot Hamas. I en tale på Reagan-senteret i California lørdag sa Austin at han lærte mye om krigføring i byer da han kjempet mot IS i Irak. Han sa at IS, som Hamas, var en integrert del av byene de hadde kontroll på, og at den internasjonale koalisjonen mot IS anstrengte seg hardt for å verne sivile og opprette humanitære korridorer.

NRK - 15 minutter siden

En drept og en skadet i angrep i Paris

En person er drept og en annen skadd etter et angrep på forbipasserende sentralt i Paris. Det opplyser Frankrikes innenriksminister på X, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekka

Det pågår evakuering frå store delar av området kring rekkehuset som står i brann på Frekhaug utanfor Bergen. Politiet seier til NRK at dei ikkje har fått melding om at nokon er sakna. – Det me veit er at det er full fyr i eit rekkehus.

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus på Frekhaug – evakuerer heile rekkebustaden

På X melder politiet at det er full overtenning og mykje tjukk røyk i området, og at vert jobba med å evakuera rekkehuset og dei ander bustadane i rekka. 110 Vest melder på X at det er sendt ut store ressursar frå to ulike brannstasjonar..

NRK - 1 time siden

Brann i rekkehus i Bergen – mogleg spreiingsfare

Det brenn i eit rekkehus på Frekhaug i Bergen, og det kan vera fare for spreiing til dei andre bustadane i rekka, melder politiet på X. Naudetatane har rykka ut..

NRK - 1 time siden

Haaretz: Rakettåtak mot Tel Aviv

Hamas hevdar dei har gjennomført eit rakettåtak mot Tel Aviv. Det israleske forsvaret (IDF) melder på X at fleire rakettalarmar over heile sentral-Israel har gått, inkludert storbyen Tel Aviv. Ein talsperson for IDF fortel på X at rakettskjolda i byen Iron Dome slo ut fleire av rakettane..

NRK - 2 timer siden

Tidlegare gislar ber om å få henta ut dei siste gislane

Fleire av dei lauslatne gislane som Hamas tok 7. oktober samla seg i kveld i Tel Aviv. Både gislar og pårørande møtte opp på det israelske forsvaret sitt hovudkvarter i Tel Aviv.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 husstander uten strøm etter trafobrann i Sande

Mange husstander har mistet strømmen etter at det lørdag kveld brant i en trafostasjon i Sande i Vestfold. Politiet opplyste klokken 20.21 på X/Twitter at de hadde rykket ut til meldinger om røykutvikling fra en trafo i Meieribakken i Sande.

NRK - 2 timer siden

Netanyahu: – Bakkeoperasjonen er nødvendig

Under lørdagens pressekonferanse seier Israels statsminister Benjamin Netanyahu at krigen held på fram til alle «måla våre er oppnådde.» – Bakkeoperasjonen er nødvendig for å oppnå måla våre, nemleg å få tilbake gislane og eliminera Hamas. Under pressekonferansen las han opp fleire av namna til dei gislane som til nå har vorte sloppne fri.

NRK - 3 timer siden

Al Jazeera: Hamas sier de siste gislene er tilknyttet det israelske militære

Nestkommanderende i Hamas' politbyrå, Saleh al-Arouri, sier i et intervju med Al Jazeera at de israelske gislene som de fortsatt holder, ikke blir satt fri før det kommer en ny våpenhvile, og alle palestinske fanger i israelske fengsler blir løslatt. – La krigen gå sin gang. Denne beslutningen er endelig.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com