Bil

Saturday, 26 November, 23:02

Nyheter om Bil

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 11 nov 22 kl. 20:00

Trafikkulykke på E6 nord for Sætermoen

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på E6 noen km nord for Sætermoen. Det er ikke meldt om personskade, ifølge politiet. En Bil har kjørt i grøfta.

NRK - 15 minutter siden

Bil i brann i Oslo

Nødetatene er på vei til brann i en Bil i Nydalen i Oslo. Bilen skal være overtent, melder politiet i Oslo på Twitter lørdag kveld. Det er trolig ikke spredningsfare til andre Biler eller bygg, legger politiet til..

NRK - 4 timer siden

Bil kjørte inn i folkemengde

Ingen blei skadde då ein Bil køyrde inn i ei folkemengde under ein julemarknad i byen Congleton i England laurdag ettermiddag. Bilen blei funnen tom kort tid etter hendinga, men tre menn er no pågripne av lokalt politi. Bakgrunnen for det som skjedde er førebels uklar..

NRK - 12 timer siden

Politi krasjet med sivile under Biljakt

Under en politijakt på en vareBil i Bærum og Asker i morges kolliderte politiet både med vareBilen og med en annen sivil Bil. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Kollisjonen med vareBilen skjedde da politiet forsøkte å stoppe den på E18 nær Sandvika.

NRK - 19 timer siden

Bil på taket ved Rørvik – glatt vei

Politiet i Trøndelag fikk melding om trafikkuhell ved Rørvik. En Bil ligger på taket, men ingen har blitt skadd. Det meldes om glatt veibane, tvitrer politiet i Trøndelag..

VG - I førrgår: 16:54

Observerte Bil i full fart – hverken sjåfør eller passasjer meldte seg

HAUGESUND TINGHUS (VG) Samme natt som Birgitte Tengs ble drept, kjørte en Bil i full fart i retning åstedet. Hvem som satt i Bilen, er fremdeles ukjent..

NRK - I førrgår: 00:54

Bil kjørte inn i strømstolpe ved Bærum

En Bil med to personer kjørte inn i en strømstolpe på Gamle Jarenvei onsdag kveld. Det er ikke meldt om personskade som følge av hendelsen. Politiet har etterforsket saken og beslaglagt førerkortet til Bilisten, tvitrer politiet i Oslo..

Aftenposten - 22 nov 22 kl. 12:48

Person funnet skutt i Bil foran Ikea på Furuset

En person er funnet skutt i en Bil utenfor Ikea på Furuset. Offeret skal ha kjørt dit selv etter å ha blitt skutt i….

VG - 22 nov 22 kl. 12:40

Funnet skutt i Bil på Furuset i Oslo

Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner etter at en person ble funnet skutt i en Bil utenfor IKEA på Furuset..

VG - 22 nov 22 kl. 12:40

Mann funnet skutt i Bil på Furuset i Oslo

Politiet jakter en eller flere gjerningspersoner etter at en mann ble funnet skutt i en Bil utenfor IKEA på Furuset..

Klartale - 22 nov 22 kl. 08:46

Undersøkelse viser at barn skader seg oftest på skolen

Foreldre ble spurt om hvor deres barn skader seg mest. Undersøkelsen ble utført for Frende Forsikring.– Barn bruker masse tid på skolen.

NRK - 22 nov 22 kl. 06:55

Bil kjørte av veien i Sør-Aurdal – oppsto brann

Politiet i Innlandet melder på Twitter at en Bil har kjørt av Liagrendvegen i Sør-Aurdal. – Det oppstod brann i Bilen etter ulykken og brannvesenet er fremme på stedet og starter slukking, skriver politiet. Det er ingen personskade..

NRK - 22 nov 22 kl. 06:55

Bil kjørte av veien i Sør-Aurdal – Bilen i full fyr

Politiet i Innlandet melder på Twitter klokken 06.49 at en Bil har kjørt av Liagrendvegen i Sør-Aurdal. – Det oppstod brann i Bilen etter ulykken og brannvesenet er fremme på stedet og starter slukking.

NRK - 22 nov 22 kl. 00:52

Bil kjørte inn i Apple-butikk i Massachusetts – en person død og 16 skadd

En person mistet livet og 16 ble skadd da en Bil kjørte gjennom frontvinduet til en Apple-butikk i Massachusetts mandag, opplyser lokale myndigheter. Politiet etterforsker ulykken. Føreren av Bilen – en SUV – blir avhørt.

NRK - 21 nov 22 kl. 07:39

Bil inn i fjellvegg i Modum

En Bil har kjørt inn i en fjellvegg på fylkesvei 350 i Modum. Ulykken har skjedd ved avkjøringen til Geithus. Politiet skriver på Twitter at det skal være mulig for andre Biler å komme forbi ulykkesstedet.

Klartale - 03 nov 22 kl. 06:30

Hvordan bygger vi en by for framtiden?

Flyvende Biler uten sjåfør? Gress på både vegger og tak? Roboter som går rundt som mennesker?

NRK - 18 nov 22 kl. 16:56

TV 2: Barn forsøkt dratt inn i Bil i Bærum

Torsdag ble en elev ved en barneskole i Bærum forsøkt dratt inn i en Bil etter skoletid. Det bekrefter rektor Anne-Marie Skjerve til TV 2. – Hendelsen er politianmeldt.

NRK - 16 nov 22 kl. 13:47

Gut påkøyrd av Bil i Åsane

Politi og ambulanse er ved Roalds kro i Åsane, der ein gut er påkøyrd av ein Bil. Hendinga kan ha skjedd i eit overgangsfelt, melder politiet. Guten får behandling av helsepersonell, og føraren av køyretøyet er på staden.

Aftenposten - 15 nov 22 kl. 10:41

Kan få egen Bil av Nav. Men hvis en av kommunens ansatte skader den, må han ta regningen.

Utviklingshemmede Steffen Roald Aagnes er blitt tilbudt ny Bil av Nav. Kommunens ansatte skal sitte bak rattet..

NRK - 14 nov 22 kl. 10:26

Tente på Bil ved kirke

Det har vært en brann i en Bil ved Vår Frues kirke i Trondheim. Brannen er påtent og politiet har pågrepet en person for dette. Det skal være flere bensinkanner ved Bilen.

VG - 11 nov 22 kl. 17:15

Uværet herjer på Vestlandet – reddet fører ut av Bil

Brannvesenet måtte fredag bistå med å evakuere fem personer fra en enebolig på grunn av uværet. En annen mann ble reddet av en Bil som ble tatt av vannet..

NRK - 10 nov 22 kl. 18:37

Bil står i full fyr i Lyngdal

Det brenner i en Bil i Abraham Berges gate i Lyngdal. Siden Bilen står rett ved et hus, er det fare for spredning, melder politiet. Alle som var i Bilen har kommet seg ut..

NRK - 10 nov 22 kl. 14:32

Bil på taket etter utforkjøring

En Bil ligger på taket på Istindvegen i Måselv i Troms etter en utforkjøring, skriver politiet på Twitter. Føreren skal ikke være alvorlig skadd..

NRK - 09 nov 22 kl. 14:56

En person funnet omkommet i Bil

Politiet bekrefter nå at de har funnet en omkommet person en Bil i sjøen i Harstad. Politiet har lett etter en en eldre kvinne i slutten av 70-årene som har vært borte fra hjemmet sitt siden tirsdag, og pårørende hadde meldt henne savnet. Bilen, som tilhører kvinnen, ble funnet tidligere i dag i havnebassenget.

Klartale - 09 nov 22 kl. 14:42

Mange glemmer en viktig sans når de er ute

Roger Ytre-Hauge jobber for Frende Forsikring. Han sier at folk må være forsiktige når de er ute og går eller kjører. En av fire bruker støydempende øretelefoner når de er ute og går.

NRK - 12 timer siden

Politiet kolliderte med sivile under jakt på vareBil

Under politijakten på en vareBil i Bærum og Asker i morges kolliderte en politiBil med en sivil Bil på E18 ved Holmen. Det forteller operasjonsleder Lina Odden Lerhol til NRK. Ingen personer skal ha blitt fysisk skadet i kollisjonen.

NRK - 09 nov 22 kl. 10:58

Tok Bilder av jenter han kjørte

Den tiltalte har forteller at han har pleid å plukke opp jenter som han kjørte rundt. Aktor spurte den tiltalte om han har hatt noe behov for å dokumentere at jentene satt på i Bilen hans. – Når du har hatt med jenter i Bil.

NRK - 09 nov 22 kl. 08:12

Fotgjenger påkjørt av Bil

En fotgjenger er fraktet til legevakt for behandling etter en trafikkulykke på Kongsberg. Ifølge politiet er de varslet om en ulykke der en fotgjenger ble påkjørt av en Bil. Politiet undersøker nå omstendighetene rundt ulykken..

NRK - 19 timer siden

Fotgjenger påkjørt i Haugesund

En fotgjenger skal være påkjørt av en Bil i Haugesund ved 03.00-tiden natt til lørdag. Fotgjenger klager på smerter i en fot.

NRK - 21 timer siden

Bilbrann i Sarpsborg

Brannvesenet i Sarpsborg er i gang med å slukke brann i en Bil på Sandåsveien natt til lørdag. Det skal ikke være spredningsfare. Det var to personer i Bilen, ingen er fysisk skadd, tvitrer politiet i Øst..

NRK - Igår: 06:25

Trafikkulykke på Stathelle

Nødetatene er på vei til Stathelle i Bamble etter melding om en trafikkulykke der en Bil har kjørt i autovernet. Ifølge politiet skal føreren være bevisstløs..

NRK - Igår: 06:25

Bevisstløs Bilfører

Nødetatene rykket ved 0615-tiden ut til Stathelle i Bamble etter melding om en trafikkulykke der en Bil har kjørt i autovernet. Ifølge politiet var føreren bevisstløs, og de meldte ved halv sju-tiden at førstehjelp pågikk. Ifølge VG skal Bilen ha kjørt rolig inn i autovernet.

NRK - 07 nov 22 kl. 21:21

Amerikaner drept i Bagdad

En amerikansk statsborger som hadde bodd i Irak i to år, ble skutt og drept i sentrum av Bagdad mandag, ifølge sikkerhetsstyrkene. Mannen befant seg i en Bil i det livlige sentrumsstrøket Karrada da ukjente personer i en annen Bil åpnet ild. Det er ikke klart hva motivet for angrepet var, men det antydes at det kan ha vært et kidnappingsforsøk.

NRK - I førrgår: 17:38

Evakuerer 13 personer etter brann på Bryne

Politiet har evakuert 13 personer etter en brann i en Bil som står parkert i en låve på Bryne. Det er mye brennbart materiale i låven, blant annet propangass i 11-kilos flasker. Det skriver politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 08:30

Rykker ut til trafikkulykke på E134

Nødetatene rykker ut til E134 i Morgedal stedet etter melding om trafikkulykke hvor Bil og lasteBil skal ha kollidert. Det er meldt om at person sitter fastklemt og at det fremstår som alvorlig..

NRK - I førrgår: 08:30

En fastklemt etter ulykke på E134

Nødetatene rykker ut til E134 i Morgedal etter melding om en trafikkulykke der en Bil og en lasteBil skal ha kollidert. Det er meldt om at person sitter fastklemt og ifølge politiet fremstår det som alvorlig..

NRK - I førrgår: 23:35

Flere skolebarn forsøkt lokket inn i Biler i Bærum

På under en uke har tre barneskoleelever i Bærum blitt forsøkt lokket inn i Biler av fremmede menn. Rektor på Jar skoler skriver onsdag til foresatte ved barneskolen om to ulike tilfeller der elever på Jar skole har blitt kontaktet av fremmede fra Biler, skriver Budstikka. Det siste tilfellet skjedde onsdag morgen da en Bil stanset ved ei jente på vei til skolen.

NRK - 23 nov 22 kl. 09:25

Vanskelig kjøreforhold på E18

Snøværet på Østlandet har ført til glatte veier flere steder. Ved Islandtunnelen på E18 i Holmestrand kjørte en Bil ut i morges og landet på siden. – Det er subbete og vanskelig føre på E18, sier underbrannmester Donald J.

NRK - 23 nov 22 kl. 09:25

Vanskelige kjøreforhold på E18

Snøværet på Østlandet har ført til glatte veier flere steder. Ved Islandtunnelen på E18 i Holmestrand kjørte en Bil ut og landet på siden onsdag morgen. – Det er subbete og vanskelig føre på E18, sier underbrannmester Donald J.

NRK - 23 nov 22 kl. 07:14

Utforkjøring på E18

Nødetatene har rykket ut til E18 i Holmestrand etter melding om en utforkjøring ved Islandtunnelen. En Bil har kjørt i grøfta og ligger på siden, men fører virker uskadd. Hendelsen har skjedd i nordgående løp.

NRK - 06 nov 22 kl. 03:49

Enebolig og Bil i brann ved Holmestrand

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i enebolig i Berger i Holmestrand. Huset er overtent, og det brenner også i en Bil på stedet, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter natt til søndag. Ifølge melder skal det ikke være noen personer i huset..

NRK - 06 nov 22 kl. 03:49

Enebolig og Bil i brann ved Berger i Drammen

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i enebolig ved Berger i Drammen. Huset er overtent, og det brenner også i en Bil på stedet, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter natt til søndag. Ifølge melder skal det ikke være noen personer i huset.

NRK - 06 nov 22 kl. 03:49

Enebolig og Bil i brann ved Berger

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i enebolig i Berger. Huset er overtent, og det brenner også i en Bil på stedet, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter natt til søndag. Ifølge melder skal det ikke være noen personer i huset.

NRK - 06 nov 22 kl. 03:49

Enebolig og Bil i brann ved Berger – to personer til sykehus

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i enebolig i Berger. Huset er overtent, og det brenner også i en Bil på stedet, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter natt til søndag. To personer som bor i huset er kjørt til sykehus for sjekk.

Dagbladet - 22 nov 22 kl. 12:52

- Får livreddende førstehjelp

Person funnet skutt i en Bil utenfor IKEA..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com