Bil

Monday, 06 February, 04:18

Nyheter om Bil

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 15:08

Hundespann påkjørt av Bil under Femundløpet – én hund er død

Et hundespann ble lørdag påkjørt av en Bil ved Galten i Engerdal under sledehundløp Femundløpet. Én hund er død, opplyser arrangøren. Ulykken skjedde ved da hundespannet skulle krysse fylkesvei 217 ved Galten gård.

NRK - 29 dec 22 kl. 02:14

Sier nei til helelektrisk Bil

Mer enn fire av ti tror deres neste Bil vil gå på bensin eller diesel. Nesten like mange sier de vil ha elBil som sin neste Bil. Det viser en undersøkelse InFact har utført for Nationen.

Klartale - 27 dec 22 kl. 08:53

Buss og Biler seiler av veien på glattisen

Været skaper trøbbel på veiene. I flere dager har det vært svært glatt. Natt til tirsdag gikk det galt i Voss.

NRK - Igår: 00:11

Bil av veien i Molde – seks personer til sykehus

En Bil har kjørt av veien i Hollingen i Molde. Det var seks personer i Bilene, alle blir fraktet til Molde sykehus for sjekk, melder politiet i Møre og Romsdal..

NRK - Igår: 22:01

Fotgjengar påkøyrd i Sogndal - Bil køyrd frå staden

Ein fotgjengar er påkøyrd i Sogndal, melder Vest politidistrikt. Ein Bil er køyrd frå staden. Naudetatane er på veg..

NRK - Igår: 22:01

Fotgjengar påkøyrd i Sogndal – Bil køyrd frå staden

Ein fotgjengar er påkøyrd i Sogndal i nærleiken av sentrum, melder Vest politidistrikt. Hendinga skjedde rett før klokka 22, laurdag kveld. Ein Bil er køyrd frå staden.

NRK - Igår: 22:01

Fotgjengar påkøyrd i Sogndal – Bil køyrde frå staden

Ein fotgjengar er påkøyrd i Sogndal i nærleiken av sentrum, melder Vest politidistrikt. Hendinga skjedde rett før klokka 22, laurdag kveld. Ein Bil køyrde frå staden.

NRK - Igår: 06:18

Tatt etter Biljakt i Oslo

To personer er kjørt i arresten etter en Biljakt i Gamle Oslo natt til lørdag. Bilen de kjørte skal ha truffet en parkert Bil i Schweigaards gate. Begge mistenkes ifølge politiet på Twitter å ha kjørt Bilen.

NRK - 02 feb 23 kl. 08:00

Skolebuss kolliderte med Bil

Ved 7.30-tiden kolliderte en buss og en personBil på riksvei 120 ved Elvestad i Indre Østfold. En skolebuss med to passasjerer og en Bil er involvert i ulykken.

NRK - 01 feb 23 kl. 10:33

Nøstvettunnelen stengt - Brann i Bil

Nøstvettunnelen i Nordre Follo er stengt i begge retninger på grunn av brann i en Bil. Personen i Bilen som brenner har kommet seg ut og skal ikke være skadd. Tunnelen er nå tom..

NRK - 30 jan 23 kl. 18:51

Mann alvorlig skadet etter hendelse på Grønland

En mann ble i ettermiddag sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha kommet i klem mellom en Bil og et gjerde på Grønland i Oslo. Avisa Oslo omtalte saken først. – Vi fikk melding om at en kvinne ble holdt igjen mot sin vilje i en Bil på stedet, og at en forbipasserende som har prøvd å hjelpe kom i klem, sier operasjonsleder Sven Christian Lie i oslopolitiet.

NRK - 27 jan 23 kl. 10:36

Ukrainske flyktninger får utvidet rett til å kjøre Bil i Norge

Statens vegvesen har nå fastsatt endringer i førerkortforskriften som innebærer at perioden ukrainske førerkort blir anerkjent i Norge er utvidet fra tolv måneder til varigheten av den kollektive beskyttelsen ukrainske flyktninger har i Norge, som er inntil tre år. Det opplyser regjeringen i en pressemelding. Videre anerkjennes alle førerkortklasser, ikke bare personBil, som det hittil har vært.

NRK - 26 jan 23 kl. 19:18

Pågrepet for å innbrudd i Bil

En person er pågrepet for å ha gjort innbrudd i en Bil på Strømsbusletta i Arendal, melder politiet. Personen ble tatt på fersk gjerning av eieren av Bilen. Politiet oppretter sak..

NRK - 26 jan 23 kl. 06:57

Politiet advarer om glatte veier på Østlandet, Innlandet og Sør-Vestlandet

Det har vært en ulykke med fem Biler involvert på riksvei 25 på Vangli på Hamar i Innlandet. To av Bilene kolliderte og tre andre kjørte av veien for å ikke kjøre inn i dem. Ingen personer er skadet, melder politiet i Innlandet.

NRK - 24 jan 23 kl. 19:39

Bil kjørt inn i steinras i Orkdal - meldt om personskade

En Bil har kjørt inn i et steinras på E39 i Rodalen ved Vinjefjorden, skriver politiet på Twitter. – Det er meldt om personskade, men er våken og kontaktbar, heter det i meldingen..

NRK - 24 jan 23 kl. 19:39

Bil kjørt inn i steinras i Heim kommune – meldt om personskade

En Bil har kjørt inn i et steinras på E39 i Rodalen ved Vinjefjorden, skriver politiet på Twitter. – Det er meldt om personskade, men vedkommende er våken og kontaktbar, heter det i meldingen. Politi og ambulanse har fortsatt ikke kommet fra til stedet Vegtrafikksentralen har varslet entreprenør for å rydde veibanen.

NRK - 24 jan 23 kl. 19:39

Bil har kjørt inn i steinras i Heim kommune – meldt om personskade

En Bil har kjørt inn i et steinras på E39 i Rodalen ved Vinjefjorden, skriver politiet på Twitter. Det ble meldt om personskade i meldingen politiet mottok kl. 19.

NRK - 24 jan 23 kl. 19:39

Bil har kjørt inn i steinras i Heim kommune – E39 stengt inntil videre

En Bil har kjørt inn i et steinras på E39 i Rodalen ved Vinjefjorden, skriver politiet på Twitter. Det ble meldt om personskade i meldingen politiet mottok kl. 19.

NRK - 23 jan 23 kl. 15:43

Bil veltet i Modum

En Bil har fått sleng og kjørt i en snøfonn. Deretter har den veltet over på taket, slik at den sperrer begge kjørefeltene øst for Modumveien. To personer er involvert, opplyser Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 23 jan 23 kl. 13:18

Bil kjørte inn i stein på 150 kilo

En Bil har kjørt inn i en 150 kilo tung stein på riksvei 13 ved Lindenes mellom Odda og Tyssedal. Føreren var alene i Bilen og våken og bevisst etter ulykken. Nødetatene har rykket ut til stedet og entreprenør er varslet.

NRK - 21 jan 23 kl. 14:43

Snøscooter og Bil kolliderte - scooterfører klarer ikke gå

En Bil og en snøscooter har kollidert på Rauland, melder politiet på Twitter. Føreren av scooteren hadde på hjelm, og klarer foreløpig ikke å gå, ifølge politiet..

NRK - 21 jan 23 kl. 14:40

Kollisjon mellom snøskuter og Bil i Vinje

Nødetatene er på vei til en trafikkulykke i Rauland i Vinje. Det skal være en møteulykke mellom en Bil og en snøskuter, melder politiet. Føreren av snøskuteren ble kastet av i sammenstøtet.

NRK - 5 timer siden

Trafikkpoliti dømt til fem år fengsel i USA

Tremaine Jackson har erkjent straffskyld for blant annet forsøk på kidnapping, ulovlig seksuell atferd fra en myndighetsperson og ulovlig fengsling med seksuelle hensikter. Mannen som tidligere jobbet som trafikkpoliti må nå sone fem år i fengsel, skriver Fox News. Han ble pågrepet september 2019.

NRK - 9 timer siden

Trafikkulykke i Bærum – en skal ha løpt fra stedet

Politiet i Oslo skriver på Twitter at alle nødetater er på vei til en trafikkulykke i Åses vei på Vøyenenga i Bærum. En Bil har kjørt ut av veien, og en person skal ha løpt fra stedet. Det er store materielle skader, og det skal være personskade, men omfanget er uvisst..

NRK - 9 timer siden

Trafikkulykke i Bærum – person har løpt fra stedet

Politiet i Oslo skriver på Twitter at alle nødetater er på vei til en trafikkulykke i Åses vei på Vøyenenga i Bærum. En Bil har kjørt tvers gjennom en rundkjøring og truffet autovernet. En person er lettere skadet, og en person har løpt fra stedet.

NRK - 11 timer siden

E18: Redusert framkommelighet på Langangenbrua i Porsgrunn

Det er redusert framkommelighet i sørgående retning på Langangenbrua i Porsgrunn. En Bil har fått stans. Politiet er på stedet og dirigerer trafikken.

NRK - 15 timer siden

Ein person til Ullevåll sjukehus etter trafikkulykke i Hol

Luftambulansen er på veg til ei trafikkulykke etter at eit køyretøy tok forbi ein traktor i motgåande felt på riksveg 7 mellom Hagafoss og Geilo i Hol kommune. I den forbindelsen har det oppstått ein front til front-kollisjon mellom to Bilar, opplyser politiet. Det var to personar i kvar Bil.

NRK - 15 timer siden

Ein person til Ullevåll sykehus etter trafikkulykke i Hol

Ein person er send til Ullevåll sykehus og tre andre er sendt til Ringerrike sykehus etter ein front mot front-kollisjon på riksveg 7 mellom Hagafoss og Geilo i Hol kommune søndag ettermiddag. Skadeomfanget er førebels ukjend. Den eine Bilen skulle køyre forbi ein traktor då han møtte på ein Bil i motgåande felt, opplyser politiet som mistenker ruspåverka køyring.

NRK - 15 timer siden

Ein person til Ullevål sykehus etter trafikkulykke i Hol

Ein person er send til Ullevål sykehus og tre andre er sendt til Ringerrike sykehus etter ein front mot front-kollisjon på riksveg 7 mellom Hagafoss og Geilo i Hol kommune søndag ettermiddag. Skadeomfanget er førebels ukjend. Den eine Bilen skulle køyre forbi ein traktor då han møtte på ein Bil i motgåande felt, opplyser politiet som mistenker ruspåverka køyring.

NRK - 19 jan 23 kl. 06:42

Bil kjørte i fjellvegg

Nødetatene er på vei til en trafikkulykke hvor en Bil har kjørt av Askimveien og inn i en fjellvegg. Fører er ute av Bilen, melder Politiet i øst på Twitter..

NRK - Igår: 10:52

Person påkjørt i Holmestrand – fører stakk fra stedet

En kvinne ble påkjørt i et gangfelt i Holmestrand sentrum rett før klokka elleve. Hun er våken og bevisst. Bilen som kjørte på henne stakk fra stedet.

NRK - Igår: 06:18

Tatt etter kort Biljakt i Oslo

To personer er kjørt i arresten etter en Biljakt i Gamle Oslo. Bilen de kjørte skal ha truffet en parkert Bil. Begge mistenkes ifølge politiet på Twitter å ha kjørt Bilen.

NRK - 18 jan 23 kl. 01:59

Bil kjørte på fotoboks

En Bil kjørte natt til onsdag av veien og inn i en fotoboks på Strømmen i Akershus. Det var tre personer i Bilen. Alle fremstår som uskadd, ifølge politiet.

NRK - I førrgår: 15:28

Person var fastklemd etter ulukke i Kvinnherad

I Kvinnherad har ein Bil køyrd av vegen i Mauranger på fylkesveg 551. Den skal ha hamna delvis utfor autovernet, melder politiet. Dei første meldingane gjekk ut på at ein person var fastklemd under Bilen, men vedkommande er no frigjort.

NRK - I førrgår: 15:28

Person var fastklemd etter utforkøyring

Ein Bil køyrde av vegen rett utanfor Folgefonntunnelen på fylkesveg 49. Den skal ha hamna delvis utfor autovernet, melder politiet. Dei første meldingane gjekk ut på at ein person var fastklemd under Bilen, men vedkommande er no frigjort.

VG - 17 jan 23 kl. 18:43

Ulykke mellom tog og Bil på Raufoss

Nødetatene har tirsdag kveld rykket ut til Raufoss i Vestre Toten, hvor det har vært en ulykke mellom et tog og en Bil..

NRK - 17 jan 23 kl. 18:33

Ulykke mellom tog og Bil

Politiet i Innlandet skriver på Twitter at de har fått melding om en ulykke mellom tog og Bil i tilknytning til en planovergang på Raufoss. Brannvesenet er på stedet. Føreren av Bilen er ved bevissthet og var alene i Bilen..

NRK - I førrgår: 06:37

Fyllekjørte fra Göteborg til Tønsberg

En 34 år gammel kvinne er dømt til 28 dagers fengsel etter at hun promillekjørte fra Göteborg til Tønsberg. Kjøreturen endte med en utforkjøring uten at noen kom til skade i fjor høst. 34-åringen som innrømmet at hun drakk vodka mens hun kjørte, hadde en promille på 2,64 etter ulykken.

NRK - 03 feb 23 kl. 02:01

Mann dømt til betinget fengsel etter å ha fyllekjørt T-bane i Oslo

En mann i 30-årene som hadde 1,7 i promille mens han kjørte T-bane gjennom Oslo sentrum, er dømt til betinget fengsel og slipper altså å sone. Mannen har selv forklart at han drakk vin mens han kjørte toget, og at det ikke er første gang, skriver Rett24. Mannen ble tiltalt for brudd på jernbanelovens promillegrense, som er den samme som etter vegtrafikkloven.

NRK - 16 jan 23 kl. 22:21

Bil kjørte av veien og inn i gjerde

En enslig Bil har kjørt av veien på Gunnar Knutsens veg i Skien. Bilen har ifølge politiet sklidd ut av veibanen og gjennom et gjerde. Personen i Bilen skal være uskadd.

NRK - 02 feb 23 kl. 03:57

USA henrettet mann dømt for politidrap

En 43 år gammel mann dømt for å ha skutt og drept en politibetjent i den amerikanske byen Dallas for 16 år siden, er henrettet i delstaten Texas. Wesley Ruiz ble henrettet med en giftsprøyte onsdag kveld, lokal tid, med den drepte politibetjenten Mark Nix sin familie til stede. – Jeg ønsker å beklage til Mark og Nix-familien for å ha tatt ham fra dere.

NRK - 16 jan 23 kl. 04:12

Mann pågrepet etter skyting ved kirke i London

En 22 år gammel mann er pågrepet og siktet for drapsforsøk etter en skyteepisode ved en kirke i London lørdag. Flere er skadd, blant dem en sju år gammel jente. Skytingen fant sted i 13-tiden lokal tid lørdag, etter en begravelse, nær Euston stasjon, sentralt i London.

NRK - 15 jan 23 kl. 20:13

To ulykker på E18 i Stokke

Politiet melder nå om at det trolig har vært to ulykker på E18 i Stokke. Først har en Bil kjørt i autovernet. I den andre ulykken har en Bil blitt påkjørt bakfra.

NRK - 01 feb 23 kl. 08:08

Ung gutt påkjørt i Oslo

Politi og ambulanse er på vei til Økern etter melding om en påkjørse, det skriver politiet på Twitter. - Det er en ung gutt som er påkjørt ifm at han skulle krysse veien. Bil og fører som kjørte på gutten er ikke lenger på stedet, skriver politiet..

NRK - 01 feb 23 kl. 05:46

Antallet elBiler i EU øker kraftig

Antallet elBiler i EU økte med 76 prosent i 2021 – men utgjorde likevel mindre enn én prosent av den totale Bilparken. Innen 2035 skal alle nye Biler som selges i EU være utslippsfrie, ifølge avtalen som ble inngått mellom EUs medlemsland og EU-parlamentet i fjor høst. Dit er veien fortsatt lang – selv om antallet elBiler øker jevnt og trutt.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com