Bil

Sunday, 17 October, 23:12

Nyheter om Bil

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 06:03

Bil kjørte i husvegg i Hønefoss

En Bil kjørte natt til lørdag inn i en husvegg i Hønefoss. Føreren av Bilen satte seg kraftig til motverge da politiet ankom stedet. Politipatruljene som kom til ulykkesstedet på Nordre Torv, måtte sette håndjern på mannen.

NRK - 28 sep 21 kl. 15:34

Bil over rekkverk i Måløy

Ein Bil har hamna over rekkverket og treft ein parkert Bil i Måløy. Den parkerte Bilen er skubbet inn i huset, melder 110 Vest. Ein person var i Bilen som kolliderte..

NRK - I førrgår: 11:11

Én fastklemt etter trafikkulykke

Én person sitter fastklemt etter en trafikkulykke på Heliveien i Spydeberg. Kun en Bil var involvert i ulykken. Nødetatene er på stedet.

NRK - 10 okt 21 kl. 02:16

Bil på taket i Svelvik

Klokken 01.43 fikk politiet melding om en Bil som ligger på taket i Strømmveien ved Svelvik i Vestfold. Det er ikke observert personer i nærheten, politiet undersøker saken, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 08 okt 21 kl. 23:45

Elsparkesyklist kjørte på Bil

En elsparkesyklist kjørte på en Bil som stod parkert i Bergen fredag kveld. En person får bistand av helse. Politiet avhører vitner på stedet, melder politiet Vest på Twitter..

NRK - 03 okt 21 kl. 21:01

Bil har kjørt av veien

En Bil har kjørt av veien og havnet på taket ved Bråstadgutua i Gjøvik. Nødetatene er på stedet og jobber med å få personen ut av Bilen. Bilen ligger ett stykke av veien og ned en skråning.

NRK - 03 okt 21 kl. 20:05

Bil hentet ut fra vanmasser

En Bil som sto fast i vannmassene i en undergang ved Lørenskog stasjon, ble søndag kveld blitt hentet ut. Tidligere på kvelden ble to barn hentet ut av Bilen som sto fast i vannet. Ved 19.

NRK - 03 okt 21 kl. 20:05

Bil hentet ut fra vannmasser

En Bil som sto fast i vannmassene i en undergang ved Lørenskog stasjon, ble søndag kveld blitt hentet ut. Tidligere på kvelden ble to barn hentet ut av Bilen som sto fast i vannet. Ved 19.

NRK - 02 okt 21 kl. 16:10

Brann i Bil slukket

Brannen i en Bil på E6 ved Uthus-krysset er slukket. En person har fått i seg noe røyk. Trafikken går forbi stedet i et felt..

NRK - 02 okt 21 kl. 15:55

Brann i Bil

Det brenner i en Bil på E6 på strekninga mellom Uthus og Kolomoen i Stange. Bilen står i retning Gardermoen og det er fare for kø, skriver Vegtrafikksentralen på Twitter..

E24 - 02 okt 21 kl. 09:07

Kverneland Bil satser flere hundre millioner i Oslo

Kverneland Bil og Autostrada kjøper Bilia sine tre Volvo-forhandlere i Oslo-regionen. Omsetningen i det nye selskapet blir rundt 2,7 milliarder kroner..

NRK - 30 sep 21 kl. 19:56

Bil kjørte i tre – fire til sykehus

En Bil ned fire passasjerer kjørte i et tre ved Ånestadvegen i Hå kommune i Rogaland, melder politiet på Twitter. De fire personer ble kjørt til Stavanger universitetssykehus. Skadeomfanget er ukjent, men de var alle bevisste.

Aftenposten - 2 timer siden

Kjørte hjemmelaget Bil gjennom hele Europa på solenergi

Eksamen er bestått. Nesten uten annen energi enn solen kjørte en gruppe studenter 3000 kilometer gjennom Europa i en Bil….

VG - 28 sep 21 kl. 20:43

Turid (76) hadde englevakt: – Jeg har aldri vært så nær døden

Turid Breidalen (76) sto på tunet utenfor huset sitt i Måløy da en Bil i høy fart føk forbi henne og krasjet inn i hennes egen Bil. Resultatet var to smadrede Biler og et totalknust soverom: – Jeg har hatt så flaks i uflaks at du kan ikke tro det!.

NRK - 28 sep 21 kl. 16:11

MC mot Bil i Asker

En MC-fører og en Bil har kollidert på Slemmestadveien i Asker. Det er kø fra Slemmestad til Vollen. MC-føreren er bevisst, men skada i beinet etter ulykken, skriver politiet på Twitter..

NRK - 28 sep 21 kl. 15:36

Ulukke mellom sparkesykkel og Bil

Politiet i Aust melder på Twitter om ei ulukke mellom sparkesykkel og Bil ved Langhus i Viken fylke. Naudetatane rykker ut..

NRK - I førrgår: 12:28

Ein død etter trafikkulykke

Ein person døydde av hjartestans etter at ein Bil køyrde av vegen ved Spydeberg i gamle Østfold fylke fredag. Føraren av Bilen vart sitjande fastklemt i Bilen. Ifølgje Aust politidistrikt var det berre den eine Bilen som var involvert i ulykka.

Dagbladet - 14 okt 21 kl. 14:52

Krever millioner: - Fikk kjønnsykdom i Bil

Kvinnen hevder hun fikk seksuelt overførbar sykdom etter å hatt sex i en forsikret Hyundai Genesis..

Dagbladet - 14 okt 21 kl. 14:52

Krever millioner: - Fikk kjønnssykdom i Bil

Kvinnen hevder hun fikk seksuelt overførbar sykdom etter å hatt sex i en forsikret Hyundai Genesis..

NRK - 14 okt 21 kl. 08:29

Leter etter fører etter ulykke

I Maridalen i Oslo har en Bil kjørt inn i en lyktestolpe, og politiet søker nå etter sjåføren som har forlatt stedet. Ut fra skadene på Bilen tror de vedkommende kan være skadet. Oslopolitiet bruker helikopter og hundet i søket, sier de til NRK..

NRK - 14 okt 21 kl. 08:29

Fant fører etter ulykke

I Maridalen i Oslo har en Bil kjørt inn i en lyktestolpe, og politiet søkte etter føreren med både hundepatrulje og helikopter. Årsaken var at de ut fra skadene på Bilen trodde personen kunne være skadet. De har kommet i kontakt med mannen, som hevder seg uskadd, ifølge politiet..

NRK - 13 okt 21 kl. 09:46

Dømt for å ha banket 14-åring

Seks menn i alderen 17–22 år er dømt til fengselsstraffer for bortføring og mishandling av en 14-åring utenfor Sarpsborg. Hendelsen skjedde i Kalnesskogen utenfor Sarpsborg 28. juli i fjor, skriver Halden Arbeiderblad.

Klartale - 12 okt 21 kl. 13:15

Slik påvirker statsbudsjettet din lommebok

Tirsdag la regjeringen fram statsbudsjettet for 2022. I forslaget vil de bruke 322,4 milliarder kroner av det Norge har tjent på oljen. Det er 84,4 milliarder kroner mindre enn i år.

NRK - 12 okt 21 kl. 10:19

Full årsavgift på elBil

Regjeringa vil innføre full trafikkforsikringsavgift for elBilar. Det kjem fram i budsjettforslaget. Denne avgifta erstatta den tidlegare årsavgifta på Bil..

VG - 12 okt 21 kl. 03:27

Prins Charles Bil går på ost og vin

Den britiske prinsens gamle Aston Martin sportsBil har fått fine vaner. Nå ruller den 51-år gamle doningen rundt på overskudd fra landets vin- og osteproduksjon..

NRK - 12 okt 21 kl. 01:26

Mann utsatt for vold på Romerike

En person er pågrepet etter at en annen mann ble utsatt for omfattende vold, slag og spark på Jessheim på Romerike. Ifølge Øst politidistrikt skjedde voldshendelsen utenfor i Myrveien på Jessheim ved 21-tiden mandag. En yngre mann skal ha blitt angrepet av to menn som kom til stedet i Bil.

Aftenposten - 11 okt 21 kl. 19:30

Lease eller eie Bil? Dette gjør ekspertene.

Leasing er blitt veldig populært, men lønner det seg? Her er noen ting du bør tenke på hvis du vurdere leasing..

NRK - 11 okt 21 kl. 16:02

Barn skadet i trafikkulykke

Et barn er skadet etter en trafikkulykke i Goaveien i Randaberg. En Bil skal ha kjørt fra stedet, og det er foreløpig ukjent skadeomfang og hendelsesforløp, skriver politiet på Twitter..

NRK - 10 okt 21 kl. 18:27

Fire til sjukehus etter trafikkuluk

Politiet i Møre og Romsdal skriv at det har vore ei trafikkulukke ved Vartdalstranda på E39. Politiet skriv at det var ein einsleg Bil utafor vegen etter vassplaning. Det var fire personar i Bilen.

NRK - 10 okt 21 kl. 18:27

Fire til sjukehus etter ulukke

Politiet i Møre og Romsdal skriv på Twitter at det har vore ei trafikkulukke ved Vartdalstranda på E39. Politiet skriv at det var ein einsleg Bil utafor vegen etter vassplaning. Det var fire personar i Bilen.

NRK - 10 okt 21 kl. 16:55

Mann alvorleg skadd etter ulukke

Ein mann i 20-åra blir flydd til Ullevål sjukehus med luftambulanse etter ei trafikkulukke på Strandbygdvegen i Elverum. Politiet medle om ulukka klokka 15.32.

NRK - 09 okt 21 kl. 18:31

Bilfører drakk vann fra vinflaske

Politiet stanset lørdag kveld en Bil i Ørje etter å ha fått melding om en kvinne som drakk vin før og under Bilkjøringen. En patrulje fikk stanset Bilen, men det viste seg at vinflasken kun inneholdt vann. – Fører ble oppfordret til å finne noe annet å drikke av under neste Biltur, skriver operasjonslederen i Øst politidistrikt på Twitter..

VG - 09 okt 21 kl. 01:25

USA angrep feil Bil og drepte syv barn

KABUL (VG) USA sendte en missil mot det de trodde var en IS-terrorist. Han viste seg å være hjelpearbeider. Familien venter fremdeles på en beklagelse fra USA..

NRK - 08 okt 21 kl. 23:45

Elsparkesyklist til sykehus

En elsparkesyklist kjørte på en Bil som stod parkert i Bergen fredag kveld. En person i 20-årene er fraktet til Haukeland Universitetssykehus med ambulanse. Skadeomfang er ukjent.

E24 - 08 okt 21 kl. 18:39

Hitecvision-toppen har Bilpark til 146 millioner

Investor og Hitecvision-topp Ole Ertvaag har registrert 17 klassiske Biler i eget selskap. Verdien ved sist årsskifte var over 146 millioner kroner. I sommer kjøpte han enda en ikonisk Bil, en Ferrari..

NRK - 08 okt 21 kl. 17:04

Forlenger varetektstiden

En 31 år gammel mann som er siktet for drapet på Bård Lanes i Tønsberg i april, er varetektsfengslet i fire nye uker. 31-åringen ble pågrepet kort tid etter drapet, og er også siktet for å ha satt fyr på en Bil politiet setter i sammenheng med drapet. Mannen er sammen med to andre siktet for drap eller medvirkning til drapet på Lanes..

NRK - 08 okt 21 kl. 13:22

Fulgte etter ambulanse i utrykning

Politiet fikk i ettermiddag melding om en Bil som fulgte etter en ambulanse under utrykning i Kobbervikdalen i Drammen. Politiet stanset Bilen og det viste seg at føreren, en mann i 30-årene, var etterlyst i en sak. Mannen ble tatt med inn til politistasjonen, og får også et forenklet forelegg for å ha kjørt 123 km/t i 100-sonen..

NRK - 07 okt 21 kl. 18:11

Fraktet til sykehus i luftambulanse

En kvinne i 30-årene er fraktet til Sykehuset Østfold med luftambulanse etter en trafikkulykke på rikvei 22 ved Båstad i Trøgstad. Politiet fikk melding om at en Bil hadde kollidert med en lyktstolpe like før klokken 17..

NRK - 18 sep 21 kl. 23:50

Bil kjørte i fjellvegg i tunnel

En Bil har kollidert i fjellveggen i Tosentunnelen i Nordland. Politi og ambulanse er på stedet og gjør undersøkelser, melder politiet i Nordland på Twitter..

NRK - 06 okt 21 kl. 09:47

Rygga på barn på avfallsanlegg

Ein Bil skal ha rygge på eit barn inne på eit avfallsanlegg i Lørenskog, melder politiet. Politiet kjenner ikkje til skadeomfanget. Naudetatane er på veg..

NRK - 06 okt 21 kl. 09:47

Rygga på mann på avfallsanlegg

Ein Bil skal ha rygga på ein mann inne på eit avfallsanlegg i Lørenskog, melder politiet. Det blei først meldt at det var eit barn som var rygga på, men dette blei seinare korrigert. Mannen er vaken og medviten, og blir undersøkt på staden..

NRK - 05 okt 21 kl. 16:01

USA: Politiaksjon ved Høyesterett

Politiet i Washington D.C. undersøker en mistenkelig Bil som er plassert utenfor Høyesterett, skrive de på Twitter.

NRK - 05 okt 21 kl. 15:39

Bilbrann i Etnedal

Det er meldt om brann i en Bil på fylkesvei 33 Tonsåslinna i Etnedal. Nødetatene er på veg. Det er ikke meldt om at noen er skadet.

NRK - 17 sep 21 kl. 22:31

Brann i Bil i Rypefjord

Brannvesenet i Hammerfest har rykket ut til en brann i en Bil i Rypefjord. Ifølge vaktleder i 110-sentralen, Kjartan Lunøe, kommer det røyk fra Bilen, men ingen åpen flamme..

VG - 05 okt 21 kl. 01:20

Dette vet vi om Vilks-krasjen: Høy fart, tung Bil og tydelige bremsespor

En av politiets teorier er at en dekkeksplosjon kan ha forårsaket ulykken der Lars Vilks og to av hans livvakter omkom. Bilder fra åstedet viser bremsespor i 90 graders vinkel rett inn i motsatt kjørefelt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt