Kollisjon

Mandag, 02 August, 19:49

Nyheter om Kollisjon

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 27 juli 21 kl. 07:43

Dramatisk Kollisjon for norsk OL-båt – Næss havnet i vannet

Norges OL-båt i 49er FX for kvinner var involvert i en dramatisk Kollisjon i tirsdagens 2. seilas..

NRK - 23 juli 21 kl. 15:49

Kollisjon mellom lastebil og trikk

Brannvesenet i Oslo er på vei til Parkveien etter melding om Kollisjon mellom en lastebil og en trikk. Skadeomfanget er ukjent..

NRK - 23 juli 21 kl. 15:49

Kollisjon mellom varebil og trikk

Omtrent klokken 15:50 rykket nødetatene i Oslo til Parkveien etter en melding om Kollisjon mellom en varebil og en trikk. Politiet melder at ambulanse har undersøkt flere personer, men ingen er meldt skadet. Det er en del materielle skader og bilberger er på vei..

NRK - 02 juli 21 kl. 19:26

Fire døde etter Kollisjon med tog

Tre voksne og et barn er omkommet etter en Kollisjon mellom en bil og et tog utenfor Alicante i Spania. Det skriver avisen Levante. Ulykken forekom på en togovergang ved stasjonen Novelda-Aspe rundt kl.

NRK - 29 juli 21 kl. 17:23

Sju personer i Kollisjon på E18

En bil har kjørt inn i en annen bakfra i østgående retning på E18 ved Grenstøl i Tvedestrand. Totalt er sju personer involvert i ulykken. Ingen er fastklemte og alle er bevisste.

NRK - 29 juli 21 kl. 16:34

En til sykehus etter tunnelulykke

En person er sendt til sykehus etter en Kollisjon i Mjønestunnelen i Åstfjorden. Tre andre får helsetilsyn på stedet. Det satt en voksen og to barn i den ene bilen, og en person i den andre.

NRK - 27 juli 21 kl. 12:54

Bilfører siktet etter dødsulykke

En 18 år gammel kvinne døde i en Kollisjon mellom en scooter og en personbil i Kvinnherad mandag. Bilføreren er siktet for uaktsom kjøring. Det opplyser politiadvokat Tone Solfjeld Pedersen til Bergens Tidende..

NRK - 27 juli 21 kl. 01:24

To skadd i Kollisjon i Mosjøen

To personer ble skadet da en bil kjørte i et tre på Halsøya i Mosjøen, melder politiet i Nordland. Det var tre personer i bilen. De to skadde blir undersøkt av ambulansepersonell på stedet..

NRK - 22 juli 21 kl. 10:54

Frigir navnet etter dødsulykke

En 18 år gammel kvinne døde etter en Kollisjon mellom en scooter og en bil i Kvinnherad mandag kveld. Nå frigis navnet i samsvar med pårørende, ifølge BT. Det var Emma Weberg Kaldestad fra Kvinnherad som omkom..

NRK - 19 juli 21 kl. 23:08

Ung kvinne omkom i trafikkulykke

En 18 år gammel kvinne er bekreftet omkommet etter en Kollisjon mellom en scooter og en bil i Kvinnherad, opplyser Vest politidistrikt. Ulykken skjedde ved Krabbeneset ved 20-tiden mandag kveld..

NRK - 19 juli 21 kl. 21:15

Trafikkulukke i Kvinnherad

Vest politidistrikt melder at det har skjedd ei trafikkulukke like sør for Krabbanestunnelen i Kvinnherad. Det skal vera ein Kollisjon mellom bil og scooter. Ei kvinne skal ha vore åleine på scooteren, men skadeomfanget ukjent.

NRK - 18 juni 21 kl. 13:37

Kollisjon i Herøy

Ein person er send til sjukehus med luftambulanse etter ein Kollisjon mellom ein bli og ein motorsykkel i Frøystadskaret på riksveg 654 i Herøy. Naudetatane er på staden, opplyser politiet..

NRK - 18 juli 21 kl. 14:43

Kvinne i 40 årene skadet

En kvinne i 40 årene ble skadet etter en Kollisjon mellom to båter utenfor Kjøleholmen ved Nøtterøy i Færder. Hun skal være oppegående, men hadde fått et kutt i hodet. Hun ble tatt med av ambulansen for videre sjekk av lege..

NRK - 17 juli 21 kl. 20:55

5 involvert i trafikkulukke

Totalt fem personar er involvert i ei mogleg front mot front Kollisjon på E39 ved Vadheimskrysset i Sunnfjord. Alle skal vere ute av bilane, og virkar oppegåande, opplyser operasjonsleiar i Vest politidistrikt Ole Ronny Olsen. Naudetatene er på veg til staden..

NRK - 17 juli 21 kl. 16:57

Trafikkulykke i Loddefjord

Nødetatene rykker ut etter en melding om en Kollisjon i Haakonsvernveien i Loddefjord, Bergen. Det er per nå ukjent om noen er skadet i ulykken..

NRK - 16 juli 21 kl. 06:44

To til sykehus etter trafikkulykke

Fylkesvei 64 er stengt mellom Åndalsnes og Isfjorden på grunn av ei trafikkulykke. Det melder Vegtrafikksentralen. Nødetatene skal være fremme på stedet.

NRK - 15 juli 21 kl. 15:29

KjedeKollisjon på E6 i Halden

Nødetatene har rykket ut etter melding om en kjedeKollisjon på E6 i Halden. Ifølge politiet har åtte biler vært involvert i en Kollisjon ved innkjøringen til grensekontrollen på Svinesund. Flere av de involverte skal ha fått lettere skader..

NRK - 05 juli 21 kl. 09:51

Bil og el-sparkesykkel kolliderte

Politiet oppretter sak etter en Kollisjon mellom en bil og en el-sparkesykkel i Tønsberg. Klokken 09:00 meldte politiet om sammenstøtet på Twitter. Føreren av el-sparkesykkelen ble sendt til sykehus med ukjent skadeomfang etter å ha kollidert med bilen.

NRK - 03 juli 21 kl. 15:01

Fraktes med luftambulanse

Føreren av en motorsykkel er fraktet til sykehus med luftambulanse etter en Kollisjon med en personbil i Ørsta. Det skriver Politiet i Møre og Romsdal på Twitter. De to andre involverte skal være uskadde, men blir undersøkt..

NRK - 03 juni 21 kl. 01:30

Løp fra Kollisjon i Oslo

To personer skal ha løpt fra en bil etter en Kollisjon på Hasle i Oslo. Det er ingen opplysninger om at det skal ha vært flere biler involvert. Politiet søker i området etter personene som forsvant fra bilen..

NRK - 01 juli 21 kl. 11:08

To politibilar i trafikkulykke

To uniformerte politibilar er involvert i ei trafikkulykke på E14, aust for Stjørdal sentrum. Operasjonsleiar Kamilla Engen seier dei ikkje har oversikt over hendingsgangen, men at det er ein Kollisjon med personskade..

NRK - 28 mai 21 kl. 15:54

Person fastklemt etter Kollisjon

Politiet i Sør-Vest skriver på Twitter at en person er fastklemt i en personbil etter en Kollisjon med en lastebil..

NRK - 24 juni 21 kl. 23:47

Fører av båt stakk av

Nødetaene har rykket ut etter en Kollisjon mellom to båter ved Aker Brygge i Oslo. Føreren av den ene båten har stukket av. Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 23.

NRK - 24 juni 21 kl. 23:47

Båtulykke ved Aker Brygge i Oslo

Nødetaene har rykket ut etter en Kollisjon mellom to båter ved Aker Brygge i Oslo. Føreren av den ene båten mistenkes for promillekjøring. Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 23.

NRK - 24 juni 21 kl. 23:18

Båtulykke i Oslo

Nødetatene har rykket ut etter en Kollisjon mellom to båter ved Aker Brygge i Oslo. Det er foreløpig ukjent hvor mange personer som er involvert og skadeomfanget på disse. Oslo politidistrikt meldte om ulykken klokken 23.

NRK - 23 juni 21 kl. 05:26

Satt fastklemt etter Kollisjon

En person er frigjort fra en personbil etter å ha sittet fastklemt. Det var en varebil som hadde krasjet i en personbil på fylkesvei 33 ved Nordre Land. Det var to personer i varebilen og en person i personbilen.

NRK - 23 juni 21 kl. 05:26

Tre personer til sykehus

Tre personer er sendt til Gjøvik sykehus etter en Kollisjon mellom to varebiler på fylkesvei 33 i Nordre Land. Alle er ved bevissthet, og en av de involverte ble frigjort fra bilen etter å ha sittet fastklemt..

NRK - 10 juni 21 kl. 09:15

BT: Kollisjon mellom bil og bybane

En bil skal ha krasjet med en bybanevogn i Bergen. Det skriver Bergens Tidende. Uykken skal ha skjedd ved Sandslimarka bybanestopp, skriver avisen..

NRK - 09 juni 21 kl. 11:44

Kollisjon mellom moped og bilist

Nødetatene rykket klokken halv tolv ut til en trafikkulykke langs Oslolinna i Gran, der en moped og en bil har kollidert. Det er meldt om personskader på mopedisten. Skadegraden er ukjent, men vedkommende er ved bevissthet..

VG - 09 juni 21 kl. 11:33

Ble ofre for drapssiktedes (29) villkjøring: – Har hatt kjempeflaks

Da ekteparet Erik og Jorun Skybak fikk den drapssiktede midt imot seg på E6 forsøkte de å blinke med lysene – og klarte å kaste seg til siden for å unngå en total front mot front-Kollisjon..

NRK - 07 juni 21 kl. 21:49

MC-fører alvorlig skadd i Kollisjon

En MC-fører er fløyet med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim etter å ha kollidert med en bobil på E6 ved Dombås. Motorsyklisten ble alvorlig skadd i Kollisjonen.

NRK - 28 mai 21 kl. 15:18

Ambulanse i Kollisjon

Det er en ambulanse og en liten varebil som er involvert i Kollisjonen i Hillevågsveien i Stavanger. Ingen er skadd i Kollisjonen..

NRK - 28 mai 21 kl. 14:43

Seks personer involvert i båtulykke

Det har vært en Kollisjon mellom en daycruiser og en robåt ved Bragdøya i Kristiansand. Båtene skal ha kommet seg inn til land ved Lumber. Det er foreløpig meldt at i alt seks personer er involvert.

NRK - 28 mai 21 kl. 14:43

Fem personer involvert i båtulykke

Det har vært en Kollisjon mellom en daycruiser og en robåt ved Bragdøya i Kristiansand. Båtene skal ha kommet seg inn til land ved Lumber. Det er foreløpig meldt at i alt fem personer er involvert.

NRK - 27 mai 21 kl. 08:15

Kollisjon i Grefsenveien i Oslo

To trikker og en bil har kollidert i Grefsenveien i Oslo. Skadeomfanget er ukjent, opplyser Oslo-politiet. Nødetatene er på vei til stedet, skriver Oslo politidistrikt på Twitter..

NRK - 23 april 21 kl. 02:27

Ambulanse i Kollisjon i Trondheim

Det har vært en Kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 21 mai 21 kl. 19:37

Kollisjon ved E39 Moskog

To bilar er involvert i ein påkøyrsel bakfrå ved Moskog på E39 i Sunnfjord. Det var to personar i kvar bil, men ingen er skadde. Ambulanse er på staden og politiet er på veg, og det er no passasje i eitt felt, opplyser politiet..

NRK - 17 mai 21 kl. 02:19

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig Kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..

NRK - 11 mai 21 kl. 21:51

Hardt skadd etter Kollisjon

Syklisten som kolliderte med ein hengar i Sandefjord i ettermiddag er hardt skadd. Politiet opplyser at syklisten no blir frakta til Ullevål sjukehus..

NRK - 11 mai 21 kl. 18:34

Syklist skadd i Sandefjord

Ein syklist er skadd etter ein Kollisjon med ein hestehengar i Sandefjord. Politiet opplyser at syklisten var vaken da dei kom til staden, og at personen er køyrd til sjukehus for sjekk..

NRK - 10 mai 21 kl. 16:00

Kraftig Kollisjon i Larvik

Nødetatene i Larvik rykker ut etter å ha fått melding om trafikkulykke i Brunlanes. Ifølge politiet har to biler kollidert og det er store materielle skader. Foreløpige rapporter tyder på at ingen er alvorlig skadd..

NRK - 08 mai 21 kl. 15:20

Kollisjon mellom MC og syklist

En syklist og en motorsyklist har kollidert ved Sola golfklubb. Føreren av motorsykkelen er uskadd. Syklisten er våken, men politiet vet ikke hvor skadet vedkommende er.

NRK - 01 mai 21 kl. 18:54

Syklist bevisstløs etter Kollisjon

Politiet har fått melding om at en syklist har kollidert med en bil i stor fart i Sandefjord. Syklisten skal være bevisstløs. Politiet fikk meldingen klokken 18.

NRK - 29 april 21 kl. 12:37

21 døde i bussKollisjon i Haiti

Minst 21 personer mistet livet i en Kollisjon mellom en buss og en minibuss i Haiti. 30 andre ble skadd i Kollisjonen i en kystby, 40 kilometer nordøst for hovedstaden Port-au-Prince..

NRK - 21 april 21 kl. 09:49

Satt fastklemt etter ulykke

En person sendes til sjukehuset i Hamar etter Kollisjon mellom personbil og tankbil på riksveg 3, like sør for Strand kirke i Stor-Elvdal. Mannen satt fastklemt i personbilen. Sjåføren av tankbilen skal ikke være fysisk skadd.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt