Kollisjon

Lørdag, 19 Juni, 08:14

Nyheter om Kollisjon

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 timer siden

Kollisjon i Herøy

Ein person er send til sjukehus med luftambulanse etter ein Kollisjon mellom ein bli og ein motorsykkel i Frøystadskaret på riksveg 654 i Herøy. Naudetatane er på staden, opplyser politiet..

NRK - 03 juni 21 kl. 01:30

Løp fra Kollisjon i Oslo

To personer skal ha løpt fra en bil etter en Kollisjon på Hasle i Oslo. Det er ingen opplysninger om at det skal ha vært flere biler involvert. Politiet søker i området etter personene som forsvant fra bilen..

NRK - 28 mai 21 kl. 15:54

Person fastklemt etter Kollisjon

Politiet i Sør-Vest skriver på Twitter at en person er fastklemt i en personbil etter en Kollisjon med en lastebil..

NRK - 10 juni 21 kl. 09:15

BT: Kollisjon mellom bil og bybane

En bil skal ha krasjet med en bybanevogn i Bergen. Det skriver Bergens Tidende. Uykken skal ha skjedd ved Sandslimarka bybanestopp, skriver avisen..

VG - 09 juni 21 kl. 11:33

Ble ofre for drapssiktedes (29) villkjøring: – Har hatt kjempeflaks

Da ekteparet Erik og Jorun Skybak fikk den drapssiktede midt imot seg på E6 forsøkte de å blinke med lysene – og klarte å kaste seg til siden for å unngå en total front mot front-Kollisjon..

NRK - 09 juni 21 kl. 11:44

Kollisjon mellom moped og bilist

Nødetatene rykket klokken halv tolv ut til en trafikkulykke langs Oslolinna i Gran, der en moped og en bil har kollidert. Det er meldt om personskader på mopedisten. Skadegraden er ukjent, men vedkommende er ved bevissthet..

NRK - 07 juni 21 kl. 21:49

MC-fører alvorlig skadd i Kollisjon

En MC-fører er fløyet med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim etter å ha kollidert med en bobil på E6 ved Dombås. Motorsyklisten ble alvorlig skadd i Kollisjonen.

NRK - 28 mai 21 kl. 15:18

Ambulanse i Kollisjon

Det er en ambulanse og en liten varebil som er involvert i Kollisjonen i Hillevågsveien i Stavanger. Ingen er skadd i Kollisjonen..

NRK - 28 mai 21 kl. 14:43

Seks personer involvert i båtulykke

Det har vært en Kollisjon mellom en daycruiser og en robåt ved Bragdøya i Kristiansand. Båtene skal ha kommet seg inn til land ved Lumber. Det er foreløpig meldt at i alt seks personer er involvert.

NRK - 28 mai 21 kl. 14:43

Fem personer involvert i båtulykke

Det har vært en Kollisjon mellom en daycruiser og en robåt ved Bragdøya i Kristiansand. Båtene skal ha kommet seg inn til land ved Lumber. Det er foreløpig meldt at i alt fem personer er involvert.

NRK - 27 mai 21 kl. 08:15

Kollisjon i Grefsenveien i Oslo

To trikker og en bil har kollidert i Grefsenveien i Oslo. Skadeomfanget er ukjent, opplyser Oslo-politiet. Nødetatene er på vei til stedet, skriver Oslo politidistrikt på Twitter..

NRK - 23 april 21 kl. 02:27

Ambulanse i Kollisjon i Trondheim

Det har vært en Kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 21 mai 21 kl. 19:37

Kollisjon ved E39 Moskog

To bilar er involvert i ein påkøyrsel bakfrå ved Moskog på E39 i Sunnfjord. Det var to personar i kvar bil, men ingen er skadde. Ambulanse er på staden og politiet er på veg, og det er no passasje i eitt felt, opplyser politiet..

NRK - 17 mai 21 kl. 02:19

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig Kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..

NRK - 11 mai 21 kl. 21:51

Hardt skadd etter Kollisjon

Syklisten som kolliderte med ein hengar i Sandefjord i ettermiddag er hardt skadd. Politiet opplyser at syklisten no blir frakta til Ullevål sjukehus..

NRK - 11 mai 21 kl. 18:34

Syklist skadd i Sandefjord

Ein syklist er skadd etter ein Kollisjon med ein hestehengar i Sandefjord. Politiet opplyser at syklisten var vaken da dei kom til staden, og at personen er køyrd til sjukehus for sjekk..

NRK - 10 mai 21 kl. 16:00

Kraftig Kollisjon i Larvik

Nødetatene i Larvik rykker ut etter å ha fått melding om trafikkulykke i Brunlanes. Ifølge politiet har to biler kollidert og det er store materielle skader. Foreløpige rapporter tyder på at ingen er alvorlig skadd..

NRK - 08 mai 21 kl. 15:20

Kollisjon mellom MC og syklist

En syklist og en motorsyklist har kollidert ved Sola golfklubb. Føreren av motorsykkelen er uskadd. Syklisten er våken, men politiet vet ikke hvor skadet vedkommende er.

NRK - 01 mai 21 kl. 18:54

Syklist bevisstløs etter Kollisjon

Politiet har fått melding om at en syklist har kollidert med en bil i stor fart i Sandefjord. Syklisten skal være bevisstløs. Politiet fikk meldingen klokken 18.

NRK - 29 april 21 kl. 12:37

21 døde i bussKollisjon i Haiti

Minst 21 personer mistet livet i en Kollisjon mellom en buss og en minibuss i Haiti. 30 andre ble skadd i Kollisjonen i en kystby, 40 kilometer nordøst for hovedstaden Port-au-Prince..

NRK - 21 april 21 kl. 09:49

Satt fastklemt etter ulykke

En person sendes til sjukehuset i Hamar etter Kollisjon mellom personbil og tankbil på riksveg 3, like sør for Strand kirke i Stor-Elvdal. Mannen satt fastklemt i personbilen. Sjåføren av tankbilen skal ikke være fysisk skadd.

NRK - 20 mars 21 kl. 15:13

Kollisjon mellom bilist og syklist

Oslo-politiet er på vei til Lysaker etter melding om en Kollisjon mellom en bilist og en syklist. Det er ikke kjent om noen er skadet i ulykken, skriver Oslo-politiet på Twitter..

NRK - 18 april 21 kl. 17:02

To til sykehus etter MC-Kollisjon

De to motorsyklistene som ble alvorlig skadet i en trafikkulykke i Sørum er fløyet til sykehus. De er ikke kritisk skadet, ifølge politiet. Ulykken skal ha vært en frontKollisjon mellom de to syklene under en forbikjøring..

NRK - 17 april 21 kl. 19:59

En person skadd etter Kollisjon

Føreren av en motorsykkel er skadet i et sammenstøt med en bil i Vestfossen vest for Drammen. Politiet vet ikke hvor alvorlige skadene er. Luftambulanse skal ha rykket ut, skriver politiet på Twitter..

NRK - 05 april 21 kl. 13:39

Fire til sjukehus etter Kollisjon

Fire personar er sendt til sjukehus etter ein frontKollisjon på E6, like nord for Grane i Nordland. Totalt var sju personar og fire bilar var involverte..

NRK - 03 april 21 kl. 14:31

Ulykke med kvinne og barn på sykkel

Nødetatene er i Bispegata i Oslo etter en Kollisjon mellom en bil, og en kvinne og et barn på en sykkel. Det skal ikke være snakk om alvorlige skader. Ambulansepersonell behandler syklistene og politiet har kontakt med bilfører..

NRK - 03 mars 21 kl. 00:32

13 døde i Kollisjon i California

13 personer mistet livet i en Kollisjon ved Holtville sør i California tirsdag. Det var 25 personer i bilen som kolliderte med en lastebil med grus. Bilen var registrert for sju eller åtte passasjerer..

Aftenposten - 26 feb. 21 kl. 11:04

Mann siktet for drapsforsøk etter Kollisjon på E6

En mann i 30-årene er siktet for drapsforsøk på kona og grov vold mot en kvinne etter en Kollisjon på E6 ved Sarpsborg….

NRK - 17 mars 21 kl. 10:14

Kritisk skadd i bilulykke

En person er kritisk skadd i en Kollisjon mellom to biler i Onsøy utenfor Fredrikstad. En fører av en personbil som kjørte i retning Fredrikstad, mistenkes for å ha kommet over i motgående kjørefelt, melder Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 14 mars 21 kl. 13:27

Ingen alvorlige skader etter ulykke

To personer er skadet, men ikke alvorlig, etter en front mot front-Kollisjon på fv37 i Vinje. Den ene bilen skal ha kommet over i motgående kjørefelt i en sving, opplyser politiet. Føreren av bilen mistenkes for promillekjøring..

NRK - 12 mars 21 kl. 11:51

Stengt for togtrafikk etter ulykke

Det er stengt for togtrafikk mellom Porsgrunn og Sandefjord, opplyser Vy. Ifølge politiet står en lastebil på togskinnene i Larvik etter en Kollisjon med flere personbiler i Romberggata. Føreren av lastebilen er skadet, opplyser politiet..

NRK - 12 mars 21 kl. 11:26

Lastebil kollidert med flere biler

En lastebilfører er skadet etter en Kollisjon med flere personbiler i Romberggate i Larvik. Lastebilen står på togskinnene, opplyser politiet..

NRK - 12 mars 21 kl. 11:26

Lastebil kolliderte med flere biler

En lastebilfører er skadet etter en Kollisjon med flere personbiler i Romberggate i Larvik. Lastebilen står på togskinnene, opplyser politiet..

Dagbladet - 09 mars 21 kl. 21:13

To personer omkom i alvorlig trafikkulykke

Skal ha vært involvert i front-mot-front-Kollisjon..

Dagbladet - 09 mars 21 kl. 21:13

To personer omkom i alvorlig trafikkulykke

Skal ha vært involvert i front-mot-front-Kollisjon..

Aftenposten - 08 mars 21 kl. 06:51

Skinstad om Bolsjunov: – Umoden og uferdig

Aleksander Bolsjunovs (24) Kollisjon med Johannes Høsflot Klæbo (24) på femmilsoppløpet i Oberstdorf føyer seg inn i….

VG - 08 mars 21 kl. 03:04

Sjekk Bolsjunovs liste over kontroverser: – Umoden som person og uferdig rent taktisk

Aleksander Bolsjunovs (24) Kollisjon med Johannes Høsflot Klæbo (24) på femmilsoppløpet i Oberstdorf føyer seg inn i rekken av flere kontroverser med russeren – bare på de siste seks ukene..

NRK - 05 mars 21 kl. 19:33

Siktet etter Kollisjon i Naustdal

En person er siktet etter en trafikkulykke i en 60-sone i Naustdal i Sunnfjord fredag kveld.Tre personer var involvert i ulykken, som var en frontKollisjon. Alle tre trenger legetilsyn, opplyser Vest politidistrikt på Twitter..

VG - 27 feb. 21 kl. 12:23

Gull-Johaug fikk sjokk etter Karlsson-Kollisjon

OBERSTDORF (VG) Therese Johaug (32) tok enkelt sitt ellevte VM-gull på 15 kilometer med skibytte - selv om hun ble kjørt ned av sølvvinner Frida Karlsson (21)..

NRK - 27 jan. 21 kl. 14:01

53 omkom i Kollisjon i Kamerun

Minst 53 personar har omkomme i ein Kollisjon mellom ei n buss og ein tankbil fullasta med bensin i Kamerun. 29 andre passasjerar vart alvorleg skadde i Kollisjonen, som skjedde nær landsbyen Dschang i vest i landet onsdag..

VG - 26 feb. 21 kl. 09:46

Mann siktet for drapsforsøk og grov vold etter E6-ulykke

En 34-åring er siktet for drapsforsøk og grov vold etter Kollisjon på E6 torsdag..

VG - 26 feb. 21 kl. 09:46

Mann siktet for drapsforsøk og grov vold etter E6-ulykke

En mann i 30-årene er siktet for drapsforsøk og grov vold etter en Kollisjon på E6 ved Sarpsborg torsdag formiddag..

NRK - 25 feb. 21 kl. 09:48

Kollisjon i Aurdal

En lastebil og en personbil har kollidert på E16 gjennom Aurdal, melder politiet i Innlandet..

NRK - 22 feb. 21 kl. 09:34

Kollisjon på E6 i Oslo skaper kø

To lastebiler og minst to personbiler er involvert i et trafikkuhell på E6 ved Furuset i Oslo. Uhellet skaper store problemer i trafikken i retning sentrum..

VG - 22 feb. 21 kl. 08:20

Gunnulfsen tilbake på ski seks uker etter benbruddet: – Må være idiot

HOLMENKOLLEN (VG) Mikael Gunnulfsen (27) har fått grønt lys av legen til å gå på ski kun halvannen måned etter at leggbeinet knakk tvers av etter en Kollisjon i skiløypa..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt