Mellom

Sunday, 04 December, 23:57

Nyheter om Mellom

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 27 nov 22 kl. 13:00

Disse heier fram lagene sine under fotball-VM

NASJONALSANG: Supportere for Ecuador holder hånden sin på hjertet under deres første kamp mot Qatar. Her synger laget nasjonalsangen sin. GLYN KIRK/AFPKYSS: To supportere fra Qatar er klar for kampen deres mot Ecuador.

NRK - 01 dec 22 kl. 11:01

Ikke oppgjør Mellom kriminelle miljøer

Skytingen på Grønland natt til søndag var ikke et oppgjør Mellom kriminelle miljøer, sier politiet. En mann i 30-årene er siktet for drapet der en mann i 20-årene ble skutt og drept. Politiet sa først at dette trolig var et oppgjør i et kriminelt miljø, men har nå snudd.

NRK - 11 nov 22 kl. 18:13

Bergensbanen stengt Mellom Dale og Voss

Bergensbanen er stengt Mellom Dale og Voss grunnet flommen i området, melder Bane Nor. Fredag kveld er det store nedbørsmengder i området og vann i sporet på strekningen. – Det er stengt Mellom Dale og Voss på grunn av flom, melder Bane Nor i en trafikkmelding.

NRK - 29 nov 22 kl. 22:22

Enighet Mellom SAS og kabinansatte

Det er enighet i lønnsoppgjøret Mellom Norsk kabinforening og SAS Norge. Avtalen innebærer en lønnsøkning på 3,7 prosent for alle kabinansatte fra nyttår. – Vi har fått på plass en avtale og sikret våre medlemmer et moderat lønnsløft som er i takt med resten av samfunnet, sier Bjarte Stedje, styreleder i Norsk Kabinforening til NRK De kabinansatte i SAS var klar til å ta ut rundt 500 medlemmer ut i streik om partene ikke ble enige, men enigheten nå gjør at SAS unngår konflikt rett før en travel julehøytid.

Klartale - 29 nov 22 kl. 13:40

Dette har han gjort før

Mario Ferri er kjent for å storme banen under fotballkamper. Det gjorde han også mandag kveld. For tiden spiller fotball-VM.

Klartale - 28 nov 22 kl. 08:29

Mann skutt og drept på Grønland i Oslo

Politiet tror det var et kriminelt oppgjør. Mannen som ble skutt er i slutten av 20-årene. Han ble først tatt vare på av helsepersonell.

NRK - 28 nov 22 kl. 08:28

Kollisjon Mellom brannbil og personbil - flere til sykehus

Det er meldt om store materielle skader i forbindelse med en trafikkulykke Mellom brannbil i utrykning og personbil i lyskrysset E6/Svenskveien. Fører av personbil og fire brannmannskaper sendes til sykehus for behandling. Politiet har startet etterforskning på stedet.

NRK - 16 nov 22 kl. 02:33

Bergensbanen stengt i nesten tre uker i vest

Natt til onsdag stengte Bergensbanen Mellom Voss og Bergen på grunn av planlagt banearbeid. Strekningen er helt eller delvis stengt til 11. desember.

NRK - 15 timer siden

Hundrevis av død sel skylt i land på russisk kyst

Mellom Mellom 650 og 700 døde seler er skylt i land på den russiske kysten av Kaspihavet, verdens største innsjø. Selene ble skylt i land ved havnebyen Makhatsjkala, hovedstaden i den russiske republikken Dagestan. Det opplyser lokale myndigheter.

NRK - I førrgår: 17:28

Melding om bilbrann Mellom Halden og Sarpsborg

Nødetatene rykker ut på melding om bilbrann på E6 nord på grensa Mellom Halden og Sarpsborg, skriver politiet på Twitter..

NRK - I førrgår: 15:57

Trafikkulykke Mellom fotgjenger og personbil i Oslo

Politiet i Oslo melder om en trafikkulykke Mellom en fotgjenger og en personbil i Bjønåsveien. Politiet er på vei til ulykkesstedet..

Klartale - I førrgår: 08:50

13.000 ukrainske soldater er drept

Krigen i Ukraina tar liv. Både på ukrainsk og russisk side.– Mellom 10.

NRK - I førrgår: 07:41

Togforsinkelser Mellom Gardermoen og Lillestrøm

Det er forsinkelser og innstillinger på togene Mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn på grunn av et tog som sperrer sporet fredag morgen, skriver Bane Nor. Alle toglinjene som kjører på strekningen er berørt av problemene..

NRK - 01 dec 22 kl. 18:22

Russland: Ikkje kontakt med USA før 2023

Frå Kreml kjem det melding om at Russland ikkje planlegg å ha kontakt med den amerikanske presidenten før 2022 er omme. Ifylgje Reuters skal det den siste tida ha vore samtalar Mellom russisk og amerikansk etterretning om ei mogleg fangeutlevering Mellom dei to landa før året er omme. – Det kommenterer vi ikkje, og ber alle om å halde tyst, kommenterer Kreml i kveld..

NRK - 01 dec 22 kl. 13:58

Vogntog av veien Mellom Bjerkvik og Gratangen

Politiet i Nordland opplyser på Twitter at et vogntog har kjørt av veien og veltet over på siden på E6 Mellom Bjerkvik og Gratangen. Politiet er på stedet og veien er ikke stengt. Sjåfør er våken og bevisst..

NRK - 22 nov 22 kl. 05:12

USAs og Kinas forsvarsministre møtes i Kambodsja

USAs forsvarsminister Lloyd Austin møtte sin kinesiske kollega Wei Fenghe i Kambodsja tirsdag, mens partene forsøker å holde spenningen seg iMellom i sjakk. Møtet på sidelinjen av en konferanse med forsvarsministre i Siem Reap er det første Mellom de to siden juni, før lederen for Representantens hus Nancy Pelosis besøk i Taiwan utløste raseri i Beijing. Men Kina og USA har siden søkt å senke temperaturen med møter på høyt nivå.

NRK - 30 nov 22 kl. 13:56

Mekling i gang Mellom Nito og NHO

Riksmekleren satte i gang forhandlinger Mellom Nito og NHO klokka 10 onsdag. Om ikke de blir enige, er det snakk om streik som involverer åtte bedrifter. Det er lagt inn plassfratredelse for 123 medlemmer fra tidligst 2.

NRK - 30 nov 22 kl. 12:31

Nordmann omkom i ulykke ved Strömstad

En norsk kvinne er død etter en ulykke på E6 Hogdal utenfor Strömstad, skriver Expressen. Det svenske politiet skriver at kvinnen tirsdag kveld stoppet sin personbil på en bro på motorveien, for å hjelpe en annen bilist i motsatt kjøreretning. Kvinnen tok på seg refleksvest før hun prøvde å klatre Mellom veibanene på brua.

NRK - 30 nov 22 kl. 08:47

Norsk FN-topp advarer mot opptrapping i Syria

FNs spesialutsending til Syria, Geir O. Pedersen, ber om at konflikten Mellom Tyrkia og væpnede kurdiske grupper umiddelbart må trappes ned. Oppfordringen kom da Pedersen deltok på et møte i FNs sikkerhetsråd i New York tirsdag.

NRK - 11 nov 22 kl. 06:16

Stengt på Bergensbanen Mellom Evanger og Voss

Det er stengt på Bergensbanen Mellom Evanger og Voss fredag morgen på grunn av en feil på sporet. Ny oppdatering kommer så snart Bane Nor vet mer om feilen, opplyser de fredag i 5.30-tiden.

NRK - 29 nov 22 kl. 16:46

Kina: Klar for tettere partnerskap med Russland

President Xi Jinping sier han ønsker seg et tettere energisamarbeid Mellom Kina og Russland. Det går fram av et brev fra Xi til en kinesisk-russisk næringskonferanse, ifølge det statlige nyhetsbyrået Xinhua. – Energisamarbeid er en viktig hjørnestein i det praktiske samarbeidet Mellom Kina og Russland, heter det i brevet.

Klartale - 29 nov 22 kl. 12:19

Forsker kritisk mot vaksineråd

Gunnveig Grødeland forsker på vaksiner. Hun er blant dem som har reagert på regjeringen avgjørelse. Det skriver avisa Dagbladet.

Klartale - 29 nov 22 kl. 09:04

VM-sjefen innrømmer hundrevis av dødsfall i Qatar

Hassan Al-Thawadi er sjefen for fotball-VM i Qatar. Han innrømmet dødsfallene i et intervju med Piers Morgan.– Beregningene er på Mellom 400 og 500 døde.

NRK - 29 nov 22 kl. 07:46

VM-sjefen innrømmer hundrevis av dødsfall

VM-sjefen i Qatar, Hassan Al-Thawadi, sier i et intervju med Piers Morgan at det er flere hundre mennesker som har gått bort i byggingen av verdensmesterskapet. – Beregningene er på Mellom 400 og 500 døde. Det eksakte nummeret er noe som blir diskutert.

NRK - 29 nov 22 kl. 06:28

Prishopp på strøm i dag

Lite vind på kontinentet fører til prishopp på strøm tirsdag ettermiddag. Det skjer til tross for at gasslagrene er fulle og at regnet har bøttet ned flere steder. Gjennomsnittsprisen uten nettleie og avgifter tirsdag blir på rundt 3,60 kroner per kilowattime (kWh) i Sørøst-, Sørvest- og Vest-Norge.

NRK - 28 nov 22 kl. 17:40

Trafikkulukke fører til kø på E6 i Oslo

Det har vore ei ulukke Mellom to bilar Mellom Abildsø og Skulleruddumpa på E6 på veg ut frå Oslo, melder politiet på Twitter. Det er ikkje snakk om personskade, men det er mykje kø på staden..

Klartale - 28 nov 22 kl. 16:30

Velger du ribbe eller pinnekjøtt til jul?

– Ribbe og pinnekjøtt er fortsatt nordmenns favoritter på julaften, sier Anette Fjelleng Hansen i en pressemelding. Hun er kokk hos MatPrat, Opplysnings-kontoret for egg og kjøtt.YouGov har gjort en undersøkelse for MatPrat.

NRK - 28 nov 22 kl. 16:23

Fredsprisvinner risikerer fengsel i 12 år

Den belarusiske fredsprisvinneren Ales Bjaljatski risikerer opptil tolv års fengsel for anklager om smugling, ifølge menneskerettsgruppen Viasna. Bjaljatski, som selv stiftet menneskerettsgruppen, er sammen med flere andre politiske aktivister anklaget for å ha smuglet penger inn i Belarus, penger som skulle finansiere grupper i den belarusiske opposisjonen. – De risikerer Mellom sju og tolv års fengsel, heter det i en uttalelse fra Viasna.

NRK - 28 nov 22 kl. 14:36

Atomvåpen-møtet Mellom USA og Russland utsatt

Et møte om atomkraftvåpen Mellom USA og Russland er utsatt, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Det skal være Russland som har bedt om utsettelsen. Representanter for de to landene skulle i utgangspunktet møtes i den egyptiske hovedstaden Kairo den 29.

NRK - 28 nov 22 kl. 08:20

Til sykehus etter ulykke Mellom brannbil og personbil

Det har vært en trafikkulykke Mellom en brannbil i utrykning og en personbil i et lyskryss i Mo i Rana, melder politiet i Nordland på Twitter. Føreren av personbilen og fire brannmannskaper fraktes til sykehus for behandling. Politiet opplyser at det er store materielle skader på begge bilene.

Klartale - 18 nov 22 kl. 12:27

Tilliten Mellom landene blir svakere

Verdens ledere har møttes for å snakke om klima. Møtet kalles COP27. Det startet søndag 6.

NRK - 27 nov 22 kl. 15:08

Politiet: Drapet på Grønland bærer preg av oppgjør Mellom kriminelle

Mannen som ble drept på Grønland i Oslo søndag, er godt kjent av politiet fra før. Det dreier seg trolig om et oppgjør Mellom kriminelle, sier politiet. Det var en norsk statsborger i slutten av 20-årene som ble drept på Grønland i Oslo natt til søndag.

NRK - 08 nov 22 kl. 12:53

UDI venter 40.000 flyktninger fra Ukraina neste år

Utlendingsdirektoratet planlegger for at det kommer 10.000 flere flyktninger fra Ukraina neste år enn tidligere anslått. Det viser den oppjusterte prognosen som ble publisert på UDIs nettsider tirsdag.

NRK - 16 nov 22 kl. 15:45

Xi Jinping er misfornøyd med Justin Trudeau

Kinas president Xi Jinping er ikke fornøyd med at det han og Canadas statsminister Justin Trudeau snakket om på et møte, har blitt gjengitt i pressen. – Dette er ikke slik vi gjør ting, sa Xi til Trudeau onsdag. Det viser en video fra G20-toppmøtet i Indonesia.

NRK - 45 minutter siden

En til sykehus etter ulykke i Brønnøy

En person er fraktet til sykehus etter at en bil kjørte i autovernet på fylkesveg 76 Tosentunnelen Mellom Brønnøy og Grane på Helgeland. To andre som satt i bilen er kjørt til legevakt for kontroll, melder politiet i Nordland..

NRK - 45 minutter siden

Ein til sjukehus etter ulykke i Brønnøy

Ein person er frakta til sjukehus etter at ein bil køyrde i autovernet på fylkesveg 76 Tosentunnelen Mellom Brønnøy og Grane på Helgeland søndag kveld. To andre som sat i bilen er køyrde til legevakt for kontroll, melder politiet i Nordland..

Aftenposten - 4 timer siden

Hvor samlet er egentlig Ukraina? Krangelen Mellom to helter viser utfordringer i eliten.

KYIV, UKRAINA (Aftenposten): Vinteren har kommet til Ukraina. Tiltakene for at befolkningen skal overleve gjennom….

NRK - 5 timer siden

Demonstranter stormet guvernørkontor i Syria

To personer er drept i sammenstøt Mellom politi og demonstranter sør i Syria. Protesten var rettet mot den dårlige økonomien og president Bashar al-Assad. Demonstrantene stormet et kontor tilhørende guvernøren i byen Sweida sør i landet, opplyser statlige syriske medier og øyenvitner, ifølge Reuters.

NRK - 8 timer siden

Demobilisering etter våpenhvile i Etiopia

Sjefen for Tigrays opprørsstyrker sier at 65 prosent av styrkene er demobilisert og forlagt i leirer, en måned etter at det ble inngått våpenhvile. General Tadesse Worede sier at prosessen med å trekke styrkene tilbake fra fronten er i gang, og at de demobiliserte styrkene plasseres i egne leirer. Konflikten Mellom Tigrayfolkets frigjøringsfront (TPLF) og den etiopiske regjeringen, som startet i 2000, kostet svært mange liv og tvang 2 millioner mennesker på flukt inntil det ble undertegnet en våpenhvileavtale i Sør-Afrika i november.

NRK - 25 nov 22 kl. 07:49

EUs innenriksministre møtes etter Ocean Viking-bråk

EU-ministre som er ansvarlige for innvandring og migrasjon skal holde et hasteinnkalt møte i Brussel fredag. Bakgrunnen er striden Mellom Frankrike og Italia om hvem som hadde ansvaret for å ta hånd om migranter som ble plukket opp av det norskflaggede redningsfartøyet Ocean Viking. Italia nektet skipet å legge til kai, til tross for at det hadde plukket opp en rekke migranter utenfor landets kyst.

NRK - 9 timer siden

Strømprisene på mandag

Mandag blir det høyest strømpriser i Sørvest-, Sørøst- og Vest-Norge. Mellom klokken 18 og 19 vil strømprisen der ligge på 4,043 kroner per kilowattime. I Midt-Norge blir prisen 3,079 kroner per kWh på sitt høyeste, viser tall fra strømbørsen Nord Pool.

Klartale - 25 nov 22 kl. 07:00

Flere land øker sikkerheten ved grensene

Berlinmuren strakte seg over 155 kilometer. Muren skilte Øst- og Vest-Berlin. Det endret seg i 1989.

NRK - 11 timer siden

Beslagla kongekrabbe for 1,2 millioner kroner

Ett tonn kongekrabbe er beslaglagt ved grensestasjonen Mellom Norge og Sverige, øst for Kongsvinger. To kjøretøy kom nordfra gjennom Sverige, og begge ble stoppet. Verdien på beslaget er beregnet til 1,2 millioner kroner, skriver avisa Glomdalen.

NRK - 12 timer siden

Mange søkarar til Batterifagskulen

116 personar har søkt opptak til dei 60 plassane som er tilbydde. Det skriv Fagskulen i Viken. Batterifagskulen er eit samarbeidsprosjekt Mellom Fagskulen i Nordland og fagskulane i Rogaland, Vestland, Innlandet og Viken.

NRK - 25 nov 22 kl. 04:44

Rekordhøy ulikhet i Danmark

Gapet Mellom de som tjener mest og dem som har aller minst, har ikke vært større i Danmark siden man begynte å føre oversikt i 1987. Det viser tall fra Danmarks Statistik, som torsdag opplyste at den såkalte gini-koeffisienten er over 0,3 for første gang siden 1987. Etter å ha vært 0,297 i 2020, steg den til 0,302 i 2021, selv om den nylig avgåtte regjeringen har hatt som uttalt mål å minke gapet Mellom fattige og rike i Danmark.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com