Mellom

Monday, 15 July, 17:39

Nyheter om Mellom

NRK - 04 jul 24 kl. 19:18

Målinger: Nasjonal samling får ikke absolutt flertall i Frankrike

Det ytterliggående høyrepartiet Nasjonal samling får ikke absolutt flertall i den franske nasjonalforsamlingen, viser to ferske målinger foran søndagens valg. Ifølge målingen vil Nasjonal samling ende opp med Mellom 210 og 240 representanter og blir dermed rett nok størst, skriver NTB. Ytre-venstre alliansen NFP vil ifølge målingen få Mellom 170 og 200 representanter og blir nest størst, mens president Emmanuel Macrons sentrumsallianse ligger an til å vinne Mellom 95 og 125 seter.

NRK - 11 jul 24 kl. 10:09

Frontkollisjon Mellom bubil og MC

Det har vore ein frontkollisjon Mellom ein bubil og ein motorsykkel på fylkesveg 55 Klokkarstoi, Mellom Luster og Sogndal. Hendinga skjedde under forbikøyring i ei 70-sone. Den eine på motorsykkelen er henta med luftambulanse og den andre blir frakta med ambulanse til Førde sjukehus.

NRK - 11 jul 24 kl. 10:09

Frontkollisjon Mellom bubil og MC i Sogn

Det har vore ein frontkollisjon Mellom ein bubil og ein motorsykkel på fylkesveg 55 ved Klokkarstoi, Mellom Luster og Sogndal. Hendinga skjedde under forbikøyring i ei 70-sone. Den eine på motorsykkelen er henta med luftambulanse og den andre blir frakta med ambulanse til Førde sjukehus.

NRK - 02 jul 24 kl. 22:42

Harde kamper i Sudan – over 55.000 har flyktet fra én by

Over 55.000 mennesker har flyktet fra byen Sinja, sørøst i Sudan. Det pågår harde kamper Mellom opprørsmilitsen RSF og den sudanske hæren.

NRK - 26 apr 24 kl. 07:44

Signalfeil ved Sandvika fører til forsinkelser

Bane Nor skriver på sine nettsider at feilen gjør at det er forsinkelser på Drammensbanen og Askerbanen fredag morgen. Feilretter er på plass. Toglinjer som kan påvirkes er: – L1 Mellom Spikkestad og Lillestrøm – R12 Mellom Kongsberg og Eidsvoll – R13 Mellom Drammen og Dal – R14 Mellom Asker og Kongsvinger – L2 Mellom Stabekk og Ski, – R21 Mellom Stabekk og Moss – R22 Mellom Oslo S og Rakkestad – F4 Mellom Oslo S og Bergen – F5 Mellom Oslo S og Stavanger S – RE10 Mellom Drammen og Lillehammer – RE11 Mellom Skien og Eidsvoll – FLY1 Mellom Drammen og Oslo lufthavn.

NRK - 06 jun 24 kl. 05:38

Østfoldbanen stengt Mellom Oslo S og Ski

Østfoldbanen er torsdag morgen stengt Mellom Oslo S og Ski grunnet signalfeil. Det er stengt i Blixtunnelen, skriver Bane Nor i en trafikkmelding klokka 5.14.

NRK - 06 jun 24 kl. 05:38

Blixtunnelen på Follobanen stengt Mellom Oslo S og Ski

Blixtunnelen på Follobanen er torsdag morgen stengt Mellom Oslo S og Ski grunnet signalfeil. – Det er stengt Mellom Oslo S og Ski på grunn av signalfeil. Det kan ta tid, skriver Bane Nor i en trafikkmelding klokka 5.

NRK - 09 jul 24 kl. 08:04

Stort flertall av unge hadde sommerjobb i fjor

475.000 unge Mellom 15 og 24 år jobbet om sommeren i fjor. Det tilsvarer 72 prosent av alle i denne aldersgruppen, viser ferske tall fra SSB.

NRK - 07 jul 24 kl. 15:42

Store demonstrasjoner i Israel

Demonstranter som krever at Israels regjering inngår en avtale med Hamas om våpenhvile og gislene, sperret søndag veier og gater over hele lande, skriver NTB. Det ble også satt fyr på bildekk flere steder. De krever samtidig at statsminister Benjamin Netanyahu går av.

Klartale - 2 timer siden

Storbyferie et steinkast unna

God mat, parker og museer. Kanskje tivoli eller dyrehage for barna? Hva mer trenger du på en byferie?

NRK - 06 jul 24 kl. 23:05

Fjordline kansellerer fire avganger Mellom Kristiansand og Hirtshals

På grunn av værmeldingene avlyser Fjordline fire avganger Mellom Kristiansand og Hirtshals. Fjordlines rute som går Mellom Kristiansand og Hirtshals klokken 19.45, ble lørdag kveld kansellert på grunn av været, opplyser selskapet på sin hjemmeside.

NRK - 15 timer siden

Finalen i Copa America utsatt minst en halvtime

Finalen Mellom i Copa America er utsatt i minst en halvtime grunnet supporterkaos, melder AFP. Finalen Mellom Argentina og Colombia skulle startet klokka 02.00 norsk tid.

NRK - 15 timer siden

Finalen i Copa America utsatt en halvtime

Finalen Mellom i Copa America ble utsatt i en halvtime grunnet supporterkaos, melder AFP. Det ble problemer da publikum skulle inn på stadion. Bilder derfra viser fotballsupportere som bryter sikkerhetsporter ved stadion i Florida.

NRK - 04 jul 24 kl. 14:14

Dommen om Arfan Bhatti: – Viktige i vurderingen av bakgrunnnen for angrepet

I terrordommen mot Zaniar Matapour bruker dommerne mye tid på å belyse forholdet Mellom Zaniar Matapour og Arfan Bhatti. Bhatti er siktet for medvirkning for medvirkning til gro terror, og er nå tilbake i Norge. I dommen heter det blant annet at «handlinger fra Bhatti er viktige i vurderingen av bakgrunnen for angrepet», påpeker at det er på det rene at det er et «nært forhold» Mellom Matapour og Arfan Bhatti.

NRK - 12 jul 24 kl. 15:55

OSSE-ansatt dømt for spionasje i Russland

En mann ansatt i OSSE (Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa) er dømt til 14 års fengsel for å ha spionert på etterretningsbyråer, opplyser en russiskstyrt domstol i Donetsk i Ukraina. Det er en russiskstyrt domstol i det ukrainske fylket Donetsk som har avsagt dommen. Mannen ble først siktet for å ha spionert på uspesifiserte utenlandske etterretningsbyråer, sier Russlands påtalemyndighet fredag.

NRK - 12 jul 24 kl. 15:55

OSSE-ansatt dømt for spionasje i Donetsk

En mann ansatt i OSSE (Organisasjonen for sikkerhet og samarbeid i Europa) er dømt til 14 års fengsel for å ha spionert på etterretningsbyråer, opplyser en russiskstyrt domstol i okkuperte Donetsk i Ukraina. Det er en russiskstyrt domstol i det ukrainske fylket Donetsk som har avsagt dommen. Mannen ble først siktet for å ha spionert på uspesifiserte utenlandske etterretningsbyråer, sier Russlands påtalemyndighet fredag.

Klartale - 12 jul 24 kl. 15:30

Ber utlendinger dra fra Sudans hovestad

Utlendinger bør forlate Khartoum og regionen rundt. Det sier politiet. Khartoum er hovedstaden i Sudan.

Klartale - 17 jun 24 kl. 08:07

Det blir stadig mer krig i verden

Det var 59 væpnede konflikter i verden i 2023. Det kommer fram i en rapport fra instituttet PRIO.Det har ikke vært flere væpnede konflikter i verden siden 1946.

NRK - 03 jul 24 kl. 10:30

Harde kamper i Sudan - tusenvis har flyktet fra Singa

Den paramilitære opprørsmilitsen Rapid Support Forces (RSF) sa lørdag at de hadde tatt byen Singa, sørøst i Sudan. Fortsatt pågår det harde kamper Mellom RSF og den sudanske hæren, skriver NTB. Over 55.

NRK - 11 jul 24 kl. 09:33

Kinesisk UD om spionsiktelse: – Fremsatt for å sverte forholdet

– Anklager om spionasje er ikke nytt. De er fremsatte for sverte forholdet Mellom Norge og Kina, sier en talsperson for det kinesiske Utenriksdepartementet til NRK på den daglige pressekonferansen til departementet. Forrige uke siktet PST en nordmann for forsøk på etteretningsvirksomhet for Kina.

NRK - 02 jul 24 kl. 09:16

Minst 19 drept i oppgjør Mellom narkobander sør i Mexico

Minst 19 mennesker er drept, fire av dem guatemalanere, i det som beskrives som et oppgjør Mellom rivaliserende narkobander i delstaten Chiapas sør i Mexico. Mandag ble det funnet 16 drepte menn i en lastebil, og tre andre ble funnet drept utenfor lastebilen, skriver NTB. Ifølge sikkerhetsdepartementet i Mexico ble de 19 drept i et oppgjør i La Concordia-området nær grensa til Guatemala sist fredag.

NRK - 21 jun 24 kl. 18:56

FN: Bekymring over spenninga Mellom Israel og Hizbollah

FNs utanriksjef, Josep Borrell skriv på X at han snakka med utanriksministeren på Kypros etter at leiaren for Hizbollah tidlegare denne veka truga Kypros. Hizbollah skulda landet for å tillate territoriet sitt å vere brukt av det israelske militæret og åtvara om at Kypros vert eit legitimt mål om det vert ein fullskala krig Mellom seg sjølv og Israel . Borrell uttrykte si «bekymring for aukande spenningar Mellom Libanon og Israel».

NRK - 21 jun 24 kl. 18:56

FN er bekymra over spenninga Mellom Israel og Hizbollah

FNs utanriksjef, Josep Borrell skriv på X at han snakka med utanriksministeren på Kypros etter at leiaren for Hizbollah tidlegare denne veka truga Kypros. Hizbollah skulda landet for å tillate territoriet sitt å vere brukt av det israelske militæret og åtvara om at Kypros vert eit legitimt mål om det vert ein fullskala krig Mellom seg sjølv og Israel . Borrell uttrykte si «bekymring for aukande spenningar Mellom Libanon og Israel».

NRK - 1 time siden

Fallskjermhopper skal ha falt tre til fire meter

En fallskjermhopper på Voss fikk en hard landing mandag ettermiddag. Vedkommende skal ifølge politiet ha falt Mellom tre og fire meter. Personen er bevisst, men ivaretas av helse..

Klartale - 3 timer siden

Båtførere misliker lokale fartsgrenser

Fartsgrensene på sjøen varierer Mellom kommunene. Det mener båtførere er et problem. De savner felles nasjonale regler.

Aftenposten - 5 timer siden

Lang kø utenfor Britannia før storkampen

Vi følger oppvarmingen til møtet Mellom Rosenborg og Manchester United på Lerkendal i kveld..

NRK - 07 jul 24 kl. 01:48

Ulykke Mellom syklist og parkert bil

Politiet i Agder fikk natt til søndag melding om en trafikkulykke Mellom sykkel og en parkert bil. Skadeomfang er uavklart. Syklist har mulig vært bevisstløs, men skal nå være ved bevissthet, melder politiet i Agder på X..

VG - 11 timer siden

Trafikkulykke i Tromsø: En fastklemt

Det har vært en front mot front-ulykke Mellom en personbil og vogntog..

NRK - 10 timer siden

Frontkollisjon i Troms

Det har vært en trafikkulykke på E8 like ved Asko Nord i Troms. Politiet beskriver det som en front mot front-ulykke Mellom personbil og vogntog. Det er en person i personbilen, som skal være fastklemt.

Klartale - 28 jun 24 kl. 11:19

Mange nye regler fra 1. juli

Mandag 1. juli begynner flere nye lover og regler å gjelde. Her er noe av det som blir nytt:Strengere for strømselskapeneSelskaper som selger strøm, får flere nye regler å forholde seg til.

NRK - 11 timer siden

Argentina vant Copa America

Det stod 0–0 etter 90 minutter, og det 112. minuttet kom skåringen til Argentina fra Lautaro Martinez. Finalekampen Mellom Argentina og Colombia ble spilt i Miami i Florida.

NRK - 11 timer siden

Argentina vant Copa América - Messi i tårer og byttet ut med skade

Argentina vant søndagens finale i Copa América. Lautaro Martínez skjøt ballen i mål i andre ekstraomgang. Messi ble skadet og måtte tas av banen.

Klartale - 11 timer siden

Et Cuba i krise

Cubas økonomiske situasjon er alvorlig. Slik har det vært de siste årene. Det er mangel på drivstoff og medisiner.

NRK - 11 timer siden

Messi av banen med skade i Copa America-finalen

Argentinas store stjerne Lionel Messi måtte byttes ut i finalen i Copa America. Etter 90 minutter stod det 0–0 Mellom finalistene Argentina og Colombia. Det spilles ekstraomganger.

Aftenposten - 15 timer siden

Kaos i Copa America – kampstart utsatt en halvtime

Det er supporterkaos før finalen Mellom Argentina og Colombia..

VG - 15 timer siden

Kaos i Copa America – kampstart utsatt minst en halvtime

Det er supporterkaos før finalen Mellom Argentina og Colombia..

Aftenposten - 15 timer siden

Kaos i Copa America – kampstart utsatt minst en halvtime

Det er supporterkaos før finalen Mellom Argentina og Colombia..

Aftenposten - 15 timer siden

Kaos i Copa America: – Aldri sett noe lignende

Det var supporterkaos før finalen Mellom Argentina og Colombia..

VG - 06 jul 24 kl. 16:33

Fjordline kansellerer to avganger Mellom Kristiansand og Hirtshals

På grunn av været som er meldt utover lørdag ettermiddag og kveld avlyser Fjordline to avganger Mellom Kristiansand og Hirtshals..

NRK - Igår: 16:23

Frontkollisjon på Orkland: Tre stykker til sykehus

Politiet har rykket ut til Orkland søndag ettermiddag etter melding om trafikkulykke Mellom to personbiler. Det skal være front-mot-front kollisjon. – Det er fire personer involvert, skadeomfanget er foreløpig uklart, forteller operasjonsleder Ebbe Carsten Kimo til NRK.

NRK - Igår: 12:24

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet Mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 05 jul 24 kl. 22:01

Ungarn kansellerte møte med Tysklands utenriksminister

Ungarn har ifølge det tyske utenriksdepartementet avlyst et møte Mellom landenes to utenriksministre, som skulle finne sted på mandag. Det skjer samme dag som Ungarns statsminister Viktor Orban besøkte Vladimir Putin i Moskva. En talsperson fra Tysklands utenriksdepartement sier at de var sjokkerte, og at det er nødvendig med en «seriøs og ærlig» diskusjon om Orbans møte med Putin.

Klartale - Igår: 06:00

– Altfor få har hørt om endometriose

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

VG - Igår: 19:16

Drømmemål fra Sørås avgjorde HamKams dødballkamp mot Odd

Oppgjøret Mellom Odd og HamKam i Eliteserien ble preget av mange farlige dødballer, men Tore Andre Sørås sørget for 2-1 til HamKam med et drømmetreff..

NRK - Igår: 18:23

Vegen til Otterdal open igjen

Fylkesvegen Mellom Grodås og Otterdal er opna igjen etter at entrepenør har vore der og rydda. Det melder Vegtrafikksentralen. Vegen blei stengd laurdag ettermiddag etter at det gjekk eit ras..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com