Mellom

Sunday, 03 March, 21:07

Nyheter om Mellom

NRK - 14 feb 24 kl. 14:00

Flere skredstengte veier i Finnmark

Statens vegvesen melder at det blir gjort en ny vurdering om den skredstengte veien riksvei 94 Mellom Leirvik og Kvalsund bru i Hammerfest kommune kan åpne klokken 15.00. Fylkesvei 8028 Mellom Saraby og Porsa i Hammerfest er stengt på grunn av snøskred.

NRK - 20 feb 24 kl. 03:45

SJ planlegger tre daglige direktetog Mellom Trondheim og Stockholm

Det svenske jernbaneselskapet SJ planlegger en direkterute Mellom Trondheim og Stockholm. Ruten skal åpnes i forbindelse med ski-VM i Trondheim neste år. En rutetabell Adresseavisen har fått, viser to dagtog og et nattog Mellom Trondheim og Stockholm hver dag, og en nattogforbindelse til Göteborg.

NRK - 27 feb 24 kl. 12:19

FN i Libanon: Eskalering Mellom Israel og Hizbollah setter våpenhvilen i fare

FNs midlertidige styrker i Lebanon (UNIFIL) sa tirsdag at den siste eskalering Mellom Israel og Hizbollah har potensialet til å sette en politisk løsning på konflikten i fare. Det melder Reuters. UNIFIL oppfordret alle parter til å stoppe fiendtlighetene for å forhindre ytterligere opptrapping, og sikre sikkerheten til folk i dette region.

NRK - 26 feb 24 kl. 07:30

Full stans på Bybanen Mellom Bergen lufthavn og Byparken

En havarert bybanevogn sperrer for all annen utkjøring på Bybanen i Bergen mandag morgen. Bybanevognen har fått tekniske problemer Mellom Kokstadflaten og Birkelandsskiftet, skriver BA , noe som fører til full stans på linje 1 Mellom Bergen lufthavn og Byparken. Det jobbes med å sette inn alternativ transport.

NRK - 23 feb 24 kl. 07:33

Uvær stenger Østfoldbanen Mellom Norge og Sverige

Regnet skaper problemer på togstrekningen Mellom Norge og Sverige. Mellom Göteborg og Halden er det i morgentimene stengt for togtrafikk. Bane Nor skriver at alle tog blir innstilt grunnet vanskelige værforhold.

NRK - 22 feb 24 kl. 22:22

Color Line innstiller flere avganger fredag

Color Line innstiller fergeavganger Mellom Kristiansand og Hirtshals og Mellom Sandefjord og Strömstad fredag. Avgangen fra Hirtshals til Kristiansand klokken 12.15, med retur til Danmark klokken 16.

NRK - I førrgår: 15:30

To til tre timers ventetid over Hardangervidda

Det er innført kolonnekjøring for alle kjøretøy på riksvei 7 over Hardangervidda på grunn av uvær. Vegtrafikksentralen melder at forventet ventetid er Mellom to og tre timer. I tillegg er det kolonnekjøring over Haukelifjell på E134 og på fylkesvei 50 Mellom Hol og Aurland.

NRK - I førrgår: 12:13

Nasjonal helse- og samhandlingsplan 2024-2027

– Forrige regjering etablerte helsefellesskapene. Nå kommer et økonomisk virkemiddel som gjør det mulig å få fart på det faktiske samarbeidet om bedre tjenester til pasientene. Vi vil opprette et varig rekrutterings- og samhandlingstilskudd som skal gi insentiv til felles tjenesteutvikling Mellom kommuner og sykehus, sier helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol i en pressemelding.

NRK - 29 feb 24 kl. 14:34

Støre: Den palestinske selvstyremyndigheten har mottatt overføring av skattepenger

Den første overføringen fra Israel til Norge og så videre den palestinske selvstyremyndigheten på 1,2 milliarder kroner ble gjort mandag, opplyser regjeringen. – Som resultat av den midlertidige ordningen for skattepenger som Norge har lagt til rette for Mellom israelske og palestinske myndigheter, ble den første overføringen fra Israel til Norge gjort mandag, sier statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) i en pressemelding. Som resultat av den midlertidige ordningen for skattepenger som Norge har lagt til rette for Mellom israelske og palestinske myndigheter, ble den første overføringen fra Israel til Norge gjort mandag, skriver NTB..

NRK - 02 feb 24 kl. 10:18

Mange veistrekninger i Finnmark har åpnet for trafikk

Statens vegvesen melder at mange veistrekninger i Finnmark nå er åpnet for trafikk etter uværet natt til fredag. På Nordkinnhalvøya er det fortsatt noen stengte veistrekninger. Fylkesvei 888 Mellom Bekkarfjord og Hopseidet, fylkesvei 888 Mellom Hopseidet og Mehamnelv bru og fylkesvei 8070 Mellom Kifjord krysset og Dyfjord er stengt, Det vil bli gjort en ny vurdering om veiene kan åpne klokken 12.

NRK - 27 feb 24 kl. 15:50

Støre avviser norske soldater til Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) avviser at Norge vil tilby Ukraina soldater eller annet militært personell. Støre svarer på spørsmålet etter at den franske presidenten Emmanuel Macron uttalte at det ikke ville være umulig å sende franske soldater til Ukraina. Macrons uttalelse kom etter at flere statsledere hadde et møte om situasjonen i Ukraina i den franske hovedstaden mandag kveld.

NRK - 27 feb 24 kl. 11:59

Putin-alliert møtte Raul Castro

Den russiske sikkerhetstoppen Nikolaj Patrusjev har møtt Cubas tidligere president Raul Castro for å diskutere samarbeidet Mellom landene, som gjengis av det statlige nyhetsbyrået Interfax. – Flere saker om russisk-cubansk samarbeid på sikkerhetsfeltet ble diskutert, heter det i en uttalelse fra Russlands nasjonale sikkerhetsråd. Det skriver NTB.

NRK - 23 jan 24 kl. 10:50

Alle veier inn og ut av Odda åpnet

Riksvei 13 Mellom Odda og Kinsarvik, Mellom Odda og Skare, og Mellom Fresvik og Kløve (ved E134) er åpnet for normal ferdsel. Det er også fylkesvei 500 Mellom Årsnes og Odda. I en oppdatering klokken 12.

NRK - 26 feb 24 kl. 16:01

Hizbollah sier de har avfyrt 60 raketter mot Israel

Mandag angrep Israel mål i Baalbek i Øst-Libanon og drepte to Hizbollah-medlemmer. Nå sier Hizbollah at de har svart med 60 raketter mot israelske mål, skriver NTB. Det israelske angrepet skal ha vært et svar etter at Hizbollah skjøt ned en israelsk drone tidligere på dagen.

NRK - 17 feb 24 kl. 17:29

Driftsstans på bybanen i Bergen

Skyss melder på si nettside om driftstans Mellom Danmarks plass og Slettebakken grunna vognhavari. Bybanen går normalt Mellom Byparken og Danmarks plass, og Mellom Slettebakken og Bergen lufthamn. Skyss opplyser til BT at det er plassert eit kumlokk i sporet.

Klartale - 26 feb 24 kl. 06:00

Krigen har sendt millioner på flukt

Sudan har hatt borgerkrig i ti måneder. Hovedstaden Khartoum er nå en krigssone. Folk gjemmer seg i hjemmene sine.

NRK - 25 feb 24 kl. 12:23

Qatar skal holde fredssamtaler Mellom Israel og Hamas denne uken

Egyptiske sikkerhetsmyndigheter opplyser ifølge Reuters at Qatar skal holde samtaler om våpenhvile Mellom Israel og Hamas denne uken..

NRK - 24 feb 24 kl. 19:09

Fylkesveg stengt etter snøras

Fylkesveg 5597 Mellom Fjaler og Høyanger er stengt som følgje av fleire små snøras. Stenginga er Mellom Sørebøen og Byrkjosneset, skriv Statens vegvesen, på Twitter..

NRK - 29 jan 24 kl. 18:22

Store deler av veinettet i Finnmark er stengt

Statens vegvesen melder at en rekke veistrekninger i hele Finnmark er stengt på grunn av uvær. Fjellovergangene E6 Sennalandet, E6 Hatter, fylkesvei 98 Børselvfjellet og fylkesvei 98 Ifjordfjellet er stengt på grunn av uvær. E6 Sennalandet åpnes trolig ikke før klokken 10.

Aftenposten - 4 timer siden

Hvor mange sivile har Israel drept på Gazastripen? USA kaster nytt lys over tallene.

Israel har drept over 25.000 kvinner og barn på Gazastripen siden krigen Mellom Israel og Hamas brøt ut 7..

VG - 7 timer siden

Sender luftambulanse til snøscooterulykke i Trøndelag

En person skal ha havnet under en snøscooter-kjelke, som veier Mellom 150 til 200 kilo, opplyser politiet..

NRK - 7 timer siden

Snøskutererulykke i Melhus

Politiet har mottatt melding om snøscooterulykke i terrenget ved Samsjøen i Melhus. Norsk Luftambulanse har blitt sendt. Personen skal ha vært våken og snakket med akuttmedisinsk kommunikasjonssentral.

NRK - 8 timer siden

Brann i kjøretøy i tunnel - veient stengt til mandag

Statens vegvesen fikk melding om brann i et kjøretøy i Magnhildskartunnelen på fylkesvei 614 Mellom Florø og Svelgen. – Vi ble informert om hendelsen av forbipasserende. Tunnelen er nå stengt og nødetater er på vei, sier trafikkoperatør Christian Strømmen til NRK.

NRK - 12 timer siden

Reuters: En delegasjon fra Hamas skal ha kommet til Kairo

Ifølge offisielle kilder skal en delegasjon fra Hamas ha Kommet til Kairo i Egypt for å delta i våpenhvileforhandlingene Mellom Israel og Hamas. Det skriver Reuters..

NRK - 12 timer siden

Bil køyrde i veggen – politiet får ikkje kontakt med førar

Ein bil har køyrd i fjellveggen på fylkesveg 53 i Naustbukttunnelen Mellom Øvre Årdal og Årdalstangen. Politiet har ikkje kome i kontakt med personar som er tilknytt køyretøyet, difor er det ikkje kjent kor mange personar som var involverte. Det er store materielle skadar på bilen og ein airbag vart utløyst.

NRK - 15 timer siden

Skip sank i Rødehavet to uker etter å ha blitt truffet av rakett

Et skip som ble truffet av en Houthi-rakett for to uker siden, har sunket i Rødehavet. Det er det første skipet som er senket i den pågående offensiven, skriver NTB. Belize-registrerte Rubymar fraktet kunstgjødsel da det 18.

NRK - 23 feb 24 kl. 15:42

Bergensbanen stengt Mellom Dale og Arna på grunn av jordskred

Strekningen Mellom Dale og Arna på Bergensbanen er stengt etter et ras, melder Vy. – Vi vet ikke hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen. Vi arbeider med å organisere alternativ transport, skriver Vy på sin hjemmeside..

NRK - 23 feb 24 kl. 14:43

Østfoldbanen stengt Mellom Fredrikstad og Sarpsborg

Østfoldbanen er stengt for trafikk Mellom Fredrikstad og Sarpsborg. Bane Nor har folk på vei for å undersøke nærmere. – Det er meldt om gnister og røyk fra en kontaktledning, sier pressevakt Gunnar Børseth.

VG - 17 timer siden

Hemmelig militæropptak har endt hos Kreml: – Pinlig

En hemmelig samtale Mellom høytstående tyske offiserer er avlyttet, og opptaket er delt av en av Vladimir Putins fremste propagandister..

NRK - 14 feb 24 kl. 20:10

FN og USA frykter opptrapping langs grensen Mellom Israel og Libanon

– Den siste tids eskalering er virkelig farlig og må stanse, sier en talsmann for FNs generalsekretær António Guterres. FNs fredsbevarende styrke (UNIFIL) har registrert et bekymringsfullt skifte langs grensa, der det nå er hyppige trefninger Mellom Hizbollah-militsen og israelske styrker, sier Stéphane Dujarric. USA frykter også en opptrapping av konflikten Mellom Israel og Hizbollah.

NRK - 23 feb 24 kl. 08:41

Valencia-ordfører: Mellom 9 og 15 personer savnet i brannen

Ordføreren i Valencia sier det er Mellom 9 og 15 personer som de ikke har klart å finne etter brannen i høyblokken som startet torsdag..

NRK - Igår: 18:15

USA: Rammeverket for våpenhvile i Gaza er på plass

Amerikanske tjenestemenn sier lørdag at rammeverket for en avtale om en seks uker lang våpenhvile Mellom Israel og Hamas er på plass. De uttaler at Israel «mer eller mindre» har akseptert avtalen, skriver AFP. Ballen er nå hos Hamas, og en avtale vil komme an på hvorvidt de går med på å løselate gisler eller ei, sier talspersonen ifølge Reuters.

NRK - 14 feb 24 kl. 15:01

Hovedinnfartsåren inn til Hammerfest åpner ikke på onsdag

Statens vegvesen melder at riksvei 94 Mellom og Kvalsund bru i Hammerfest forblir stengt på onsdag på grunn av snøskred. Det vil bli gjort en ny vurdering på torsdag klokken 10.00.

NRK - Igår: 17:30

Søren Pape Poulsen, leder for de Konservative i Danmark, er død

Det opplyser partiet til det danske nyhetsbyrået Ritzau. Han ble 52 år gammel. Poulsen har vært leder av Det Konservative Folkeparti siden 2014.

VG - Igår: 14:23

Tønseth vant 30-kilometeren i klassisk stil i Skandinavisk Cup – klar for femmila i Kollen

Didrik Tønseth vant 30 kilometer klassisk i Skandinavisk Cup i Hommelvik. Det er spenning Mellom Emil Iversen og Mattis Stenshagen om hvem som vinner totalt..

NRK - Igår: 00:09

Biden håper på våpenhvile innen Ramadan

I en uttalelse natt til lørdag USAs president Joe Biden kommenterte Biden hendelsen der over 100 personer ble drept i en matkø i Gaza på torsdag. – Jeg stoler på at Israel vil undersøke hva som skjedde, sier han. Biden la til at han håper at en våpenhvile Mellom Israel og Hamas kan være på plass innen Ramadan, som begynner 10.

Aftenposten - Igår: 23:58

Bjellene ringer stadig, men ingen snakker sammen

Ekstremismekommisjonen vil senke barrierer for samarbeid Mellom politiet og helsevesenet..

VG - Igår: 23:52

Konsertanmeldelse: Broiler, Oslo Spektrum: Guttas kveld

Broiler fikser Oslo Spektrum, men havner tidvis i spagat Mellom daft råneri og genuint gøyal klubbmusikk..

NRK - 13 feb 24 kl. 17:28

Flere veier i Finnmark er stengt på grunn av uvær

Fylkesvei 888 Mellom Bekkarfjord og Hopseidet er stengt. Det vil bli gjort en ny vurdering på onsdag om strekningen kan åpne igjen. På Nordkinnhalvøya er andre veistrekninger stengt eller kolonnekjørt.

Aftenposten - I førrgår: 20:34

Brann får 5000 euro i bot etter supporterrop

Under Champions League-kampen Mellom Brann Kvinner og St. Pölten sang Brann-supportere «Uefa-mafia»..

VG - I førrgår: 20:34

Brann får 5000 euro i bot etter supporterrop

Under Champions League-kampen Mellom Brann Kvinner og St. Pölten sang Brann-supportere «Uefa-mafia». Det koster nå klubben rundt 57 000 norske kroner..

NRK - 22 feb 24 kl. 06:34

– Elg på E18

Politiet opplyser at de har fått flere meldinger om en elg på E18 Mellom Drengsrud og Asker. Ifølge innringerne løper den Mellom kjørefeltene..

NRK - 22 feb 24 kl. 06:18

United Airlines gjenopptar flygninger til Israel

United Airlines gjenopptar flygningene Mellom USA og Israel i mars, som det første amerikanske flyselskapet siden Israel startet krigen mot Hamas i oktober. Andre selskaper som allerede har gjenopptatt flygningene til Israel omfatter blant annet British Airways, Lufthansa, Air France og Ryanair. Norwegian har varslet gjenopptakelse av sin rute Mellom Oslo og Tel Aviv først i slutten av oktober.

NRK - 13 feb 24 kl. 14:35

Signalfeil på toglinjen Mellom Skøyen og Lysaker

Signalfeilen berører Drammenbanen og Askerbanen Mellom Skøyen og Lysaker, opplyser Bane Nor. – Det er bare et spor i drift Mellom Skøyen og Lysaker, noe som fører til at flere tog er innstilt eller forsinket, sier pressevakten i Bane Nor. De opplyser at det arbeides for å finne og rette feilen, men de vet ikke hvor lang tid dette vil ta..

Aftenposten - I førrgår: 17:32

Mann pågrepet og siktet for drap i Lørenskog

Det er en familiær relasjon Mellom avdøde og siktede, ifølge politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com