NRK > Sport

Tuesday, 28 November, 11:29

NRK - 02 sep 15 kl. 06:45

Kenya vil kriminalisere doping

Kenyanske myndigheter tar grep mot dopingsynderne. I framtida kan dopingbruk bli sett på som en kriminell handling. Det bekreftet visepresident William Ruto da han tirsdag deltok på en seremoni for å hylle landets medaljevinnere under VM i Beijing..
Les mer på NRK


Les mer om:
William Ruto, VM, Beijing

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kenya, vil, kriminalisere, doping
Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 08 jun 22 kl. 20:48

Kenya: Falske nyheter og hat spres på TikTok før valget

Videoer med hatprat og feilinformasjon spres på TikTok i forkant av valget i Kenya i august, konkluderer en ny rapport. Valget i Kenya blir sett på som den første virkelige prøven TikTok er blitt satt på i Afrika. TikTok blir, i likhet med flere andre sosiale medier, brukt til å spre feilinformasjon.

Klartale - 22 maj 22 kl. 06:58

Her krever sult et liv hvert 48. sekund

I Øst-Afrika er det tørke. Tørken har allerede ført til en krise der mange sulter. Barn, gravide og eldre mennesker dør.

NRK - I førrgår: 13:48

70 personer omkommet i flom i Kenya

Minst 70 personer er omkommet i en omfattende flom i Kenya som også har drevet titusenvis fra hjemmene sine, sier landets president. – Dessverre har vi mistet 70 personer over hele Kenya på grunn av regnet, og rundt 36.160 husstander er evakuerte, sier president William Ruto lørdag.

NRK - 03 mar 17 kl. 14:50

Vil kriminalisere sexdukke-import

Regjeringen og KrF ønsker å kriminalisere import av sexdukker fremstilt som barn. De tre partiene varsler at de vil fremme et forslag i forbindelse med opptrappingsplanen mot vold og overgrep, skriver NTB..

P4 - 03 mar 17 kl. 15:08

Vil kriminalisere import av sexdukker

Regjeringen og KrF ønsker å kriminalisere import av sexdukker fremstilt som barn. De tre partiene varsler at de vil fremme et forslag i forbindelse med opptrappingsplanen mot vold og overgrep, melder NTB. Tollvesenet har de siste månedene beslaglagt 21 naturtro sexdukker som ser ut som barn, bestilt av menn i alderen 18 til 60 år.

NRK - 02 feb 23 kl. 13:03

Sverige skjerper terrorlovgivningen

Regjeringen i Sverige vil kriminalisere deltakelse i terrororganisasjoner. Kurdiske PKK er en slik organisasjon, sier justisminister Gunnar Strömmer. Tyrkia har stilt en rekke krav til Sverige for å slippe landet inn i Nato, blant annet at den svenske regjeringen slår hardt ned på medlemmer av Det kurdiske arbeiderpartiet (PKK) og utleverer dem.

NRK - 15 jun 19 kl. 08:25

Vil ikke kriminalisere homofobi

Brasils president Jair Bolsonaro kritiserer høyesteretts beslutning om å kriminalisere homofobi. Han hevder homofile kan bli skadelidende, ved at arbeidsgivere ikke våger å ansette homofile av frykt for at de senere skal bli anklaget for homofobi..

NRK - 25 jan 23 kl. 15:02

Elden om droneforbud: – Regjeringen kan ikke kriminalisere vanlige russiske borgere

Andrey Yakunins forsvarer, John Christian Elden, står fast på at hans klient ikke kan dømmes for droneflyvning på Svalbard. Han mener Norge ikke kan praktisere egne sanksjonsregler utover det EU har vedtatt, når ingen andre land har gjort det eller at det har vært behandlet i Stortinget. – Det er ikke gitt noen generell carte blanche for regjeringen å kriminalisere vanlige russiske borgere, sier advokaten.

NRK - 27 mar 23 kl. 13:33

Politiet brukte tåregass mot demonstranter i Kenya

Nye demonstrasjoner fant sted i Kenya mandag, til tross for at politiet har nedlagt forbud mot protestene. Politiet brukte tåregass mot folkemengdene. Det var sammenstøt mellom politiet og demonstrantene blant annet i Kibera og Mathare, to av hovedstaden Nairobis fattigste områder.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 29 okt 15 kl. 12:25

Hattestad kan miste sesongstarten

Ola Vigen Hattestad har mer enn langrennsform i tankene før sesongstart. Han og samboer Katja Visnar skal bli foreldre, og fødselen kan skje under åpningshelgen i Ruka. – Jeg må se an litt og ta det når den tid kommer, men hvis ikke ungen ikke er ute et par dager før verdenscupstarten, så blir jeg nok hjemme, sier han..

NRK - 29 okt 15 kl. 11:07

Bohinen forlenger med Sandefjord

Lars Bohinen fortsetter som trener for Sandefjord. 46-åringen har skrevet under en ny treårskontrakt med vestfoldingene. Det bekrefter klubben overfor TV 2..

NRK - 29 okt 15 kl. 08:14

– 30 klubber vil ha Zlatan

Zlatan Ibrahimovic er inne i sin siste sesong av kontrakten med Paris Saint-Germain. – Jeg vet at det finnes 30 klubber som sier at de vil bli glade om han skriver under for dem, sier Zlatans agent Mino Raiola til radiokanalen RMC, ifølge svenske Aftonbladet..

NRK - 29 okt 15 kl. 00:02

City trygt vidare

Manchester City fekk ein enkel oppgåve heime mot Crystal Palace. City vann 5-1 etter mål av Bony, De Bruyne, Iheanacho, Toure og Garcia. Arsenal, Chelsea og Manchester United er allereie ute etter den tredje runden av ligacupen..

NRK - 28 okt 15 kl. 23:53

Bodø til semifinale på straffekast

Det blei ein svært dramatisk kvartfinale i cupen mellom Follo og Bodø. Ikkje ein gong fire ekstraomgangar klarte å skilje dei to laga, dermed blei det straffer der Bodø gjekk sigrande ut. Runar, Halden og FyllingBergen gjekk også vidare til semifinale i kveld..

NRK - 28 okt 15 kl. 23:39

United røyk ut på straffer

Nok eit storlag røyk ut av ligacupen i kveld. Som Chelsea i går måtte også Manchester United ut i straffesparkkonkurranse. Og der var Championship-laget Middelsbrough for sterke.

NRK - 28 okt 15 kl. 22:56

United må ut i ekstraomgangar

Manchester United sliter borte mot Championship-laget Middelsbrough og må ut i ekstraomgangar i tredje runde av ligacupen. Heimelaget var svært sigersmålet i andre omgang og fekk eit sjølvmål tvilsamt avblåst for offside..

NRK - 28 okt 15 kl. 22:42

Etterlengta Deila-siger

Celtic tok seg vidare i den skotske ligacupen med ein god 2-1-siger borte over Hearts onsdag. Dermed kan Ronny Deila puste litt lettare etter ein tøff periode i managerstolen. Leigh Griffith og Tom Rogic scora måla og Stefan Johansen spelte heile kampen..

NRK - 28 okt 15 kl. 22:40

Klopps første seier

Etter tre uavgjorte kamper klarte Liverpool endelig å ta en seier under sin tyske trener Jürgen Klopp. Bournemouth ble slått 1-0 på Anfield i ligacupen onsdag. Nathaniel Clyne ble matchvinner da han scorte kampens eneste mål etter 18 minutt..

NRK - 28 okt 15 kl. 21:59

Molde til historisk semifinale

Landslagsspelar Anniken Obaidli styrte Molde til sin fyrste semifinale i cupen nokosinne då Sola blei slått 32-25. Der kan dei Glassverket og Tertnes som også vann sine kvartfinaler i kveld, i tillegg til Larvik som slo ut Vipers i går..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com