NRK > Nyheter

Thursday, 18 July, 07:40

NRK - 17 maj 24 kl. 08:00

Fotball-VM i 2027 til Brasil

Fifa kunngjorde fredag at Brasil blir vertsland for fotball-VM for kvinner, melder Reuters. Dette blir første gang VM for kvinner avholdes i Sør-Amerika. Valget sto mellom Brasil og en felles europeisk søknad fra Belgia, Nederland og Brasil. Norges Fotballforbund var blant Fifa-medlemmene som støttet den europeiske søknaden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Brasil, VM, Reuters, Sør-Amerika, Belgia, Fotballforbund, Fifa

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fotball-VMi , 2027, til, Brasil
NRK - 08 feb 24 kl. 12:12

Ceferin kan få en ekstra periode - stiller ikke til gjenvalg

Som ventet ble endringer av Uefas statutter vedtatt på torsdagens kongress. Det kan gi Aleksander Ceferin mer tid som toppsjef for europeisk fotball. Det kontroversielle forslaget fikk et klart flertall.

NRK - 11 apr 24 kl. 22:51

Flertall for regjeringens opptrappingsplan for landbrukspolitikken

Venstre og Høyre har fått regjeringspartiene med på å starte arbeidet med en ny kurs i landbrukspolitikken, der folkehelse, klima og landbrukspolitikk blir satt i sammenheng. Der det også vil være økt satsing på plantebasert produksjon for å styrke selvforsyningsgraden og matberedskapen, skriver Høyres stortingsgruppe i en pressemelding torsdag kveld. – Med denne enigheten vrir vi landbruket og fremtidens matsystem i en grønnere retning.

NRK - 11 apr 24 kl. 22:51

Flertall for regjeringens plan for opptrapping i landbruket

Venstre og Høyre har fått regjeringspartiene med på å starte arbeidet med en ny kurs i landbrukspolitikken, der folkehelse, klima og landbrukspolitikk blir satt i sammenheng. Der det også vil være økt satsing på plantebasert produksjon for å styrke selvforsyningsgraden og matberedskapen, skriver Høyres stortingsgruppe i en pressemelding torsdag kveld. – Med denne enigheten vrir vi landbruket og fremtidens matsystem i en grønnere retning.

NRK - 22 maj 24 kl. 03:44

Sjeføkonom: – Folk vil bli presset ut av byen

Ifølge en rapport fra Samfunnsanalytisk analyse ventes boligprisene å stige med 33 prosent fram mot 2027. I dag er den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen på 92.000 kroner.

VG - 20 jun 24 kl. 15:14

KFUM forlenget kontrakten med treneren til 2027

Johannes Moesgaard (40) har signert en ny avtale ut 2027..

NRK - 28 feb 24 kl. 20:29

Beijing får VM i friidrett i 2027

Den kinesiske hovedstaden skal arrangere VM i friidrett i 2027. ' Styret i World Athletics tok avgjørelsen under et møte i forkant av innendørsmesterskapet i Glasgow onsdag. Det blir andre gang på rad Asia arrangerer VM.

NRK - 01 mar 24 kl. 12:13

Nasjonal helse- og samhandlingsplan 2024–2027

Helse- og omsorgsminister Ingvild Kjerkol la fredag 1. mars frem Nasjonal helse- og samhandlingsplan 2024–2027. En plan som lanserer en rekke virkemidler for kortere ventetider og en felles helsetjeneste.

NRK - 18 mar 24 kl. 03:51

Operaen må stenge for oppussing i 2027

Operaen i Oslo sto ferdig i 2008, men om tre år har maskineriet på scenene nådd sin antatte levetid. Da må operaen stenge. Arbeidene er så omfattende at Den Norske Opera & Ballett må holdes stengt en periode i 2027.

NRK - 18 jun 24 kl. 18:27

Khrono: Oslo Met må kutte 100 millioner kroner neste år

Universitetet Oslo Met får ifølge prognoser 147 millioner kroner mindre i bevilgninger fra Kunnskapsdepartementet de neste tre årene. Det får konsekvenser. Bevilgningskuttet innebærer at Oslo Met må gjennomføre 101 millioner kroner i driftskutt allerede i 2025 og deretter 45 millioner fordelt på 2026 og 2027, skriver Khrono.

Aftenposten - 17 maj 24 kl. 07:54

Brasil får fotball-VM for kvinner i 2027

Det ble avgjort under Fifa-kongressen i Bangkok fredag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Minst 7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge avisen Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 30 minutter siden

Telenor med 4,4 mrd i driftsresultat i 2. kvartal

Telenor fikk et driftsresultat på 4,4 milliarder kroner i andre kvartal. Driftsresultatet på 4366 millioner kroner i andre kvartal i år, er litt bak andre kvartal i 2023 på 4374 millioner. Driftsinntektene har også økt fra 15,83 mrd.

NRK - 30 minutter siden

186 mill. før skatt for Schibsted

Schibsted fikk et resultat før skatt på 186 millioner kroner i andre kvartal, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

7 drept i boligbrann i Nice

Ifølge brannvesenet er syv mennesker drept i en brann i en boligblokk i Nice i Frankrike, melder AFP. Ifølge Nice-Matin begynte brannen i 04-tiden natt til torsdag i Moulins-området i byen. Brannen skal ha vært veldig voldsom og stått ut av de øverste etasjene i blokken.

NRK - 1 time siden

To til sykehus etter knivhendelse i Fauske

Politiet fikk melding om at en person lå skadet utenfor en adresse klokken 22.50 onsdag. Ambulansen kom like etter og igangsatte førstehjelp, opplyser operasjonsleder Yngvar Fredriksen i Nordland politidistrikt i en pressemelding torsdag morgen.

NRK - 1 time siden

CNN: Pelosi har sagt til Biden at han ikke kan slå Trump

Demokratenes tidligere leder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, skal i et privat møte, ha sagt til president Joe Biden at målingene viser at han ikke kan slå Donald Trump, sier kilder til CNN. Pelosi skal også ha sagt at Biden kan ødelegge Demokratenes sjanse for flertall i Huset ved valget i november. – Biden svarte med å gå imot Pelosi og si at han hadde sett målinger som viste at han kan vinne, sier en kilde om samtalen de to toppolitikerne hadde nylig.

NRK - 2 timer siden

Landsmøtedeltakere går med ørebandasje til støtte for Trump

Ørebandasje er blitt symbolsk mote på Republikanernes landsmøte, der noen deltakere med antatt friske ører har bandasjert dem i sympati med Donald Trump. Mens Trump har bandasjert det høyre øret fordi han ble skadet i lørdagens attentat, velger noen landsmøtedelegater å bandasjere seg som en støtteerklæring til presidentkandidaten. Det var riktignok ikke veldig mange som kom med bandasje på høyre øre på møtets tredje dag, men de var mange nok til å bli lagt merke til.

NRK - 3 timer siden

Korrupsjonsdømt senator avviser at han vil trekke seg

Den demokratiske senatoren Bob Menendez avviser medieoppslag om at han vil trekke seg etter at han ble kjent skyldig i korrupsjon. Onsdag meldte NBC News at to personer med kjennskap til saken sier Menendez har informert noen av støttespillerne sine om at han akter å trekke seg. Menendez hevder det ikke er noe hold i påstandene og sier det fremstår som et forsøk på å tvinge ham til å uttale seg.

NRK - 3 timer siden

Klimaaktivist dømt til fengselsstraff i Tyskland

En tysk domstol har dømt en klimaaktivist til 16 måneders fengsel etter flere aksjoner der det er brukt maling og veier er sperret. Den 32 år gamle kvinnen, som tilhører klimagruppen Siste generasjon (Letzte Generation) ble dømt for skadeverk og for å ha hindret politiet, sier en talsperson for domstolen i Tiergarten i Berlin. Kvinnen er tidligere bøtelagt i Hamburg og Berling for lignende forhold.

NRK - 4 timer siden

Mange unge mener det er greit å bruke anabole steroider

I en fersk studie fra Antidoping Norge svarer 18 prosent av unge mellom 13 og 19 år at det er greit å bruke anabole steroider i sammeheng med trening. Blant gutter svarte 26 prosent at det var greit. Det melder TV 2.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com