Belgia

Thursday, 18 July, 08:01

Nyheter om Belgia

VG - 17 jun 24 kl. 19:57

VAR-avgjørelse slaktes - Belgia sviktet i EM-åpningen

(Belgia – Slovakia 0–1) Et nytt mesterskap og en ny mulighet for Belgia til å endelig lykkes. Men som så mange ganger før ville det seg ikke..

Aftenposten - 17 jun 24 kl. 19:57

VAR-avgjørelse slaktes - Belgia sviktet i EM-åpningen

(Belgia – Slovakia 0–1) Et nytt mesterskap og en ny mulighet for Belgia til å endelig lykkes..

Aftenposten - 17 jun 24 kl. 19:57

VAR-avgjørelse slaktes etter Belgia-fiasko: – Skandaløst

(Belgia – Slovakia 0–1) Et nytt mesterskap og en ny mulighet for Belgia til å endelig lykkes..

Klartale - 07 jun 24 kl. 13:36

Slik spilles EM-kampene

Fredag 14. juni starter fotball-EM. Den første kampen spilles mellom Tyskland og Skottland.

VG - 27 jun 24 kl. 09:36

Belgia-spillerne ble pepet ut av egne fans og raser mot arrangøren

Først kom de forsinket til stadion. Så måtte de nøye seg med 0–0 mot Ukraina og misset gruppeseieren. Da ble Belgia buet ut av egne supportere..

Aftenposten - 26 jun 24 kl. 19:54

Ukraina ut av EM etter målløst mot Belgia

(Ukraina – Belgia 0–0) Også dette mesterskapet fikk sin «dødens gruppe» med fire lag på fire poeng..

VG - 26 jun 24 kl. 19:54

Ukraina ut av EM etter målløst mot Belgia

(Ukraina – Belgia 0–0) Også dette mesterskapet fikk sin «dødens gruppe» med fire lag på fire poeng. Tapre Ukraina må reise fra Tyskland-EM..

Aftenposten - 22 jun 24 kl. 22:50

Stjernene slo tilbake – men marerittet fortsetter for en av dem: – Hviler en forbannelse

(Belgia - Romania 2–0) Belgia vant etter en drømmeåpning mot Romania. Men for Romelu Lukaku ble det nok en frustrerende….

VG - 22 jun 24 kl. 22:50

Stjernene slo tilbake – men marerittet fortsetter for en av dem: – Hviler en forbannelse

(Belgia - Romania 2–0) Belgia vant etter en drømmeåpning mot Romania. Men for Romelu Lukaku ble det nok en frustrerende aften..

VG - 19 jun 24 kl. 12:10

Brussel sier nei til å arrangere Belgia-kamp mot Israel – Gaza-krigen skaper frykt

Myndighetene i Brussel ønsker ikke å være vertskap for nasjonsligamøtet mellom Belgia og Israel i fotball. Krigen i Gaza skaper en sikkerhetshodepine..

NRK - 4 timer siden

Innbruddstrend i Stockholm – bruker syre til å smelte låser

Svensk politi undersøker om en bølge av innbrudd der tyvene bruker syre for å smelte låser, henger sammen med lignende saker andre steder i Europa. Siden 20. mai har politiet registrert 49 saker i den svenske hovedstaden, primært i sentrum, der salpetersyre er brukt til å ødelegge låser, sier talsperson Ola Österling.

NRK - Igår: 05:21

Fire tonn kokain på vei til Europa stanset i Paraguay

Paraguay har gjort sitt største kokainbeslag noensinne: Fire tonn kokain som skulle leveres til Belgia lå skjult i havnen i hovedstaden Asunción. Operasjonen som førte til beslaget har fått navnet Operasjon sødme, ettersom narkotikaen lå gjemt i sekker med sukker i havnen. Med sin strategiske beliggenhet mellom Bolivia, Argentina og Brasil er det søramerikanske landet blitt et transittland for narkotikakarteller i regionen.

VG - Igår: 05:18

Fire tonn kokain på vei til Europa stanset i Paraguay

Paraguay har gjort sitt største kokainbeslag noensinne: Fire tonn kokain som skulle leveres til Belgia lå skjult i havnen i hovedstaden Asunción..

NRK - 09 jun 24 kl. 23:24

Belgias statsminister går av etter valgnederlag

Belgias statsminister Alexander De Croo sier i en tale at han vil trekke seg mandag etter valgnederlaget. Belgia har gjennomført både lokalvalg, parlamentsvalg og EU-valg. I en tale søndag kveld gratulerte De Croo vinnerne av valget i Belgia, skriver den belgiske avisen Le Libre.

Aftenposten - 01 jul 24 kl. 19:50

Superveteranen scoret selvmål: Sendte Frankrike til kvartfinale

(Frankrike–Belgia 1–0) Da det begynte å nærme seg ekstraomganger, var Jan Vertonghen (37) uheldig og satte ballen i eget….

VG - 01 jul 24 kl. 19:50

Superveteranen scoret selvmål: Sendte Frankrike til kvartfinale

(Frankrike–Belgia 1–0) Da det begynte å nærme seg ekstraomganger, var Jan Vertonghen (37) uheldig og satte ballen i eget mål..

NRK - 01 jul 24 kl. 13:16

Nekter å gi amnesti til Catalonias tidligere leder Carles Puigdemont

Spanias øverste domstol avviser å innvilge amnesti til den katalanske lederen Carles Puigdemont, melder nyhetsbyrået AFP. Spanias nasjonalforsamling ga i mai sin endelige godkjenning til å gi katalanske separatister amnesti fra straffeforfølgelse. Blant dem er Puigdemont, som sto i spissen for et forsøk på å løsrive Catalonia fra Spania i 2017.

NRK - 01 jul 24 kl. 10:56

To menn dømde for kvitvasking for 17 millionar

Økokrim skriv i ei pressemelding at to menn er dømde til fengsel for å ha vore med på kvitvasking for 17 millionar kroner. Ein av dei er ein norsk forretningsmann, som er dømt til to år og tre månadar fengsel for grov kvitvasking. Den andre er dømt for grov aktløyse og 11 månadar i fengsel.

VG - 28 maj 24 kl. 09:50

Belgia vil gi 30 F-16-fly til Ukraina

Belgia vil gi totalt 30 F-16 til Ukraina, og de første leveransene skjer allerede i år..

VG - 28 maj 24 kl. 09:15

Reuters: Belgia gir 30 F-16 fly til Ukraina

Belgia vil utstyre Ukraina med 30 F-16 kampfly. De første vil bli levert allerede i år..

NRK - 28 maj 24 kl. 08:15

Belgia vil gi 30 F-16-fly til Ukraina

Belgia vil gi 30 F-16-fly til Ukraina. De første leveransene er planlagt i år, opplyser landets utenriksminister Hadja Lahbib, ifølge det belgiske nyhetsbyrået Belga. Annonseringen kom få timer før Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj skal møte den belgiske regjeringen i Brussel, skriver Reuters.

VG - 28 maj 24 kl. 01:53

Zelenskyj til Belgia

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj reiser tirsdag til Belgia. Der skal han undertegne en sikkerhetsavtale mellom de to landene..

NRK - 27 maj 24 kl. 23:02

Zelenskyj til Belgia tirsdag

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj besøker tirsdag Belgia. Det opplyser den belgiske regjeringen. Der skal han signere en sikkerhetsavtale med statsminister Alexander De Croo, melder Reuters.

NRK - 26 jun 24 kl. 15:41

EU innfører nye sanksjoner mot Belarus

EU innfører flere, nye sanksjoner mot Russlands samarbeidsland Belarus, ifølge den tyske allmennkringkasteren ARD. De nye sanksjonsreglene skal gjøre det vanskeligere å omgå eksisterende sanksjoner mot Russland. Strengere sanksjoner er svar på Russlands intensiverte invasjon av Ukraina, kunngjør Belgia som har formannskapet i EU-rådet.

NRK - 19 jun 24 kl. 13:04

Sju EU-land får kjeft for store underskudd og høy gjeld

Tolv EU-land, blant dem Frankrike og Italia, har for høy gjeld og for store underskudd, konstaterer EU-kommisjonen i en rapport lagt frem onsdag. Men Frankrike er ikke alene. EU-kommisjonen har igangsatt såkalte disiplinære prosedyrer mot seks andre land – Italia, Polen, Belgia, Slovakia, Malta og Ungarn.

Klartale - 19 jun 24 kl. 10:30

Slik ser gruppene ut

Tirsdag ble første runde av EM-kamper ferdigspilt. Den siste kampen var Portugal mot Tsjekkia. Den endte med at Portugal vant 2–1.

VG - 17 jun 24 kl. 19:36

Telia har TV-trøbbel

Mange kunder melder om ustabile signaler under EM-kampen mellom Belgia og Slovakia..

NRK - 15 jun 24 kl. 05:23

EU-samtaler for Ukraina og Moldova

EU-ambassadørene er enige om å starte medlemskapssamtaler med Ukraina og Moldova. Belgia har formannskapet i EU. På X opplyser landet at Ukraina offisielt får grønt lys som EU-kandidatland når unionens finans- og økonomiministre møtes fredag 25.

NRK - 13 jun 24 kl. 21:34

11,5 tonn kokain beslaglagt i europeisk tollaksjon

Belgia sto for godt over halvparten av beslagene da europeiske tollere i løpet av en snau uke i april beslag la 11,5 tonn kokain. Den europeiske tollaksjonen Unda ble gjennomført fra 8. til 12.

VG - 12 jun 24 kl. 17:49

To norske sykkelseire: Hedret avdød syklist

Den norske proffsyklisten Torstein Træen (28) klatret til en svært imponerende seier på den 4. etappen av Sveits rundt onsdag. Omtrent samtidig vant også Søren Wærenskjold (24) en etappe i Belgia Rundt..

VG - 08 jun 24 kl. 19:01

Belgisk (og europeisk) mistillit

Samstundes som europarlamentsvalet er det nasjonalt val i Belgia. I Flandern vert valvinnaren truleg eit parti som ser på heile landet som eit mislukka prosjekt..

NRK - 07 maj 24 kl. 09:36

Studentleir for Gaza revet av politiet i Amsterdam

Nederlandsk politi har satt en stopper for en propalestinsk studentprotest ved et universitet i Amsterdam. Politiet sier de var nødt til å rive leiren for å gjenopprette ro og orden på Roeterseiland, et universitetsområde knyttet til Universitetet i Amsterdam. Bilder i nederlandske medier viser demonstranter som kaster fyrverkeri mot politiet, men det er ikke meldt om skadde.

Klartale - 04 jun 24 kl. 15:30

Venter lange køer på flyplassen

Skal du reise utenfor Schengen? Da bør du ha ekstra god tid på flyplassen. Arbeidere ved flyplasser streiker.

Klartale - 31 maj 24 kl. 12:00

Reise hit? Du trenger ikke pass

Det er streik i staten. Da streiker også politiet. Det går utover passkontorene.

NRK - 30 maj 24 kl. 06:28

Lavrov mener vestlige F-16-donasjoner er atomsignal

Russlands utenriksminister Sergej Lavrov mener de planlagte leveransene av F-16-fly til Ukraina er en «signalhandling» fra Nato på atomfeltet. Lavrov sier dette torsdag i et intervju med nyhetsbyrået Ria. – De prøver å fortelle oss at USA og Nato ikke vil stoppe for noe i Ukraina, sier Lavrov, etter å ha konstatert at kampflyene har kapasitet til å frakte atomvåpen.

Dagbladet - 29 maj 24 kl. 11:36

Ransakinger i EU-parlamentet

Politiet i Belgia har aksjonert mot kontoret til en ansatt i EU-parlamentet samt boligen hans med henvisning til russiske forsøk på å påvirke EU-parlamentet..

NRK - 26 apr 24 kl. 18:28

Belgia skal levere F-16 til Ukraina i 2024

Belgia vil forsyne Ukraina med F-16 jagerfly i år, ifølge den belgiske kringkasteren VRT som siterer landets forsvarsdepartement fredag, melder Reuters. Den belgiske regjeringen hadde tidligere planlagt den første levering av F-16 til Ukraina i 2025..

NRK - 28 maj 24 kl. 12:27

Sverige pauser planer om å sende Gripen-kampfly til Ukraina

Sverige har blitt bedt om å legge planer om å sende Gripen-kampfly til Ukraina på is, opplyser svenskenes forsvarsminister Pål Jonson. Kunngjøringen kom i Brussel, der Jonson tirsdag har hatt «intense samtaler» med andre land i luftvernkoalisjonen som bistår Ukraina med fly og luftvernsystemer. – Vi har blitt oppfordret av de andre landene i koalisjonen om å avvente med å sende Gripen-kampfly.

VG - 26 maj 24 kl. 20:29

Utrolig VAR-hendelse: Vetlesen og Nusa ligamestere i Belgia

(Club Brugge-Cercle Brugge 0–0) Club Brugge-fansen ble tvunget til å sitte på pinebenken i fem minutter, til slutt kunne de puste lettet ut..

Aftenposten - 26 maj 24 kl. 20:29

Vetlesen og Nusa ligamestere i Belgia etter utrolig VAR-hendelse

(Club Brugge-Cercle Brugge 0–0) Club Brugge-fansen ble tvunget til å sitte på pinebenken i fem minutter, til slutt kunne….

Aftenposten - 25 maj 24 kl. 22:05

Henrik Ingebrigtsen løp i Belgia: Nesten syv sekunder bak EM-kravet

Henrik Ingebrigtsen (33) gjorde et siste forsøk på å kvalifisere seg til EM. Han endte på 14. plass i første heat..

VG - 25 maj 24 kl. 22:05

Henrik Ingebrigtsen løp i Belgia: Nesten syv sekunder bak EM-kravet

Henrik Ingebrigtsen (33) gjorde et siste forsøk på å kvalifisere seg til EM. Han endte på 14. plass i første heat..

Klartale - 17 dec 23 kl. 06:00

Slik feirer de jul i andre land

I Russland er julaften den 7. januar. Det er samme dag som mange nordmenn kaster ut juletreet.

NRK - 23 maj 24 kl. 14:41

Bot på 3,7 milliarder kroner til Feia-eier Mondelez

Selskapet Mondelez inngikk konkurransebegrensende avtaler med distributører for å dele opp markeder og holde prisene høyere, skriver E24. EU-kommisjonen har konkludert med at Mondelez ved flere tilfeller utnyttet sin markedsposisjon mellom 2015 og 2019. Blant annet stanset de tilførselen av enkelte sjokoladeprodukter i Nederland for å forhindre at de ble importert inn i Belgia, der Mondelez solgte produktene til høyere priser..

NRK - 18 maj 24 kl. 21:45

Flom i deler av Tyskland

Kraftig nedbør har ført til flom flere steder i Tyskland de siste dagene. Delstaten Saarland verst rammet. Diker har revnet og flere elver har gått over sine bredder og ført til stor skade på bygninger og infrastruktur.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com